Veic Antonio

Veic Antonio

36
muž
Chorvatsko
Datum nar.:
18. 2. 1988
Výška:
180 cm
Váha:
74 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 119.
čtyřhra: - / 120.

Suverénní Španělé v čele s Nadalem v Mexiku postoupili do 2. kola

ATP ACAPULCO - Letošní ročník antukového turnaje v Acapulku má tři španělské favority v čele s Rafaelem Nadalem. Pátý hráč světa po týdnu pauzy pokračuje ve svém návratu na kurty a v Mexiku začal hladkou výhrou nad Argentincem Schwartzmanem. Ve 2. kole jsou i trojnásobný obhájce titulu David Ferrer a dvojnásobný šampion Nicolas Almagro.

Rosol si v Kitzbühelu zahraje o první semifinále

Měsíc po své životní výhře nad Rafaelem Nadalem je český tenista Lukáš Rosol blízko premiérové účasti v semifinále turnaje ATP. Český tenista dnes v Kitzbühelu porazil Chorvata Veiče 6-3 5-7 6-3 a ve čtvrtfinále narazí na vítěze duelu Kohlschreiber-Balazs.

Chela je ve čtvrtfinále, poprvé od French Open

Argentinský tenista Juan-Ignacio Chela si poprvé od Roland Garros zahraje o semifinále turnaje ATP. Nejvýše nasazený hráč podniku v Kitzbühelu zvládl svůj úvodní zápas, Španěla Gimena zdolal 6-4 3-6 a 6-3 a postoupil mezi nejlepší osmičku.

Chorvatům se první den na domácí antuce v Umagu nedařilo

ATP UMAG - Pouhými dvěma zápasy v pondělí odstartoval antukový turnaj v chorvatském Umagu, v obou se však představili domácí tenisté. Nicméně ani jeden z nich do 2. kola nepostoupil; osmý nasazený Dodig nestačil na Španěla Ramose, Veič podlehl Junqueirovi.

Djokovič zvládl duel s Del Potrem, Murray překonal zranění a poprvé suverénní Nadal

FRENCH OPEN - Novak Djokovič žádné drama proti Del Potro nepřipustil a vyhrál už 42. zápas v řadě. Do 4. kola French Open v Paříži postoupili i pohodlně obhájce titulu Rafael Nadal a navzdory nepříjemnému zranění kotníku také Andy Murray,

7. den na Roland Garros: Rosol a Kvitová hrají o osmifinále

Oba čeští tenisté, kteří na grandslamovém Roland Garros pokračují ve dvouhrách, nastoupí v sobotním programu na dvorci číslo sedm. Devátá nasazená Petra Kvitová bude o postup do pařížského osmifinále usilovat proti Vanie Kingové z USA, po skončení jejich zápasu se Lukáš Rosol střetne s Juanem Ignaciem Chelou z Argentiny.

Nadal i Murray se na postup nadřeli, set ale neztratili

FRENCH OPEN - Pětinásobný šampion Rafael Nadal i čtvrtý hráč světa Andy Murray se v boji o postup do 3. kola French Open pořádně nadřeli. Španělský tenista se proti krajanu Andújarovi dostal ze stavu 1-5, Brit zase Bolellimu nedovolil doservírovat první ani třetí sadu. Oba favorité tak nakonec vyhráli 3-0 na sety.

Davis Cup: Češi se o finále poperou se Srbskem

Semifinálovými soupeři českých tenistů v Davis Cupu budou v září hráči Srbska. Rozhodl dnes o tom Novak Djokovič, který ve Splitu porazil Marina Čiliče hladce 6-3 6-3 6-2 a v souboji s Chorvatskem pro svůj tým vybojoval rozhodující třetí bod. Konečnou podobu dal výsledku Janko Tipsarevič po výhře nad Antoniem Veičem.

Rosol si v Ostravě zahraje finále s Chorvatem Dodigem

CHALLENGER OSTRAVA - Challenger v Ostravě bude mít pošesté v řadě domácího zástupce ve finále dvouhry. O titul si zahraje Lukáš Rosol, který dnes porazil krajana Šnobela. Finálový reparát bude v neděli skládat Chorvat Ivan Dodig.

Finále v Ostravě bude česko-chorvatské

CHALLENGER OSTRAVA - Challenger v Ostravě bude mít šestý rok po sobě domácího zástupce ve finále. V semifinále totiž na sebe narazí Lukáš Rosol a Pavel Šnobel a na vítěze bude v boji o titul čekat jeden z dua Chorvatů Veič a Dodig, jenž obhajuje loňské finále.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist