Vikhlyantseva Natalia

Vikhlyantseva Natalia

27
žena
Rusko
Datum nar.:
16. 2. 1997
Výška:
185 cm
Váha:
70 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 54.
čtyřhra: - / 216.

Teenagerky Havlíčková, Nosková a Šalková v Praze poprvé vyhrály na hlavní tour. Postoupila i obhájkyně Krejčíková

LIVESPORT PRAGUE OPEN - Vstup do Livesport Prague Open ve Stromovce dnes zvládly čtyři domácí tenistky, tedy maximální možný počet. Trio teenagerek Lucie Havlíčková, Linda Nosková a Dominika Šalková si připsalo první výhru na okruhu WTA, Barbora Krejčíková bez potíží vykročila za premiérovou obhajobou titulu.

Teenagerky Palicová a Šalková se na Livesport Prague Open poprvé kvalifikovaly na turnaj WTA!

WTA PRAHA - Barbora Palicová a Dominika Šalková na domácím Livesport Prague Open slaví významný bod počínajících kariér. Obě 18leté Češky na tvrdém povrchu ve Stromovce o víkendu porazily dvě papírové favoritky a poprvé se kvalifikovaly do hlavní soutěže turnaje WTA.

Přijdou o Australian Open. Vichljancevová kvůli Sputniku, Gadecká vakcínu odmítá

Podmínka povinného očkování proti Covidu-19 pro start na Australian Open má další 'oběti'. Ruska Natalia Vichljancevová je sice naočkovaná, jenže vakcínou Sputnik V COVID-19, která není v Austrálii na seznamu uznávaných. Australská teenagerka Olivia Gadecká se startu na domácím grandslamu dokonce dobrovolně vzdala, neboť se očkovat odmítá.

Muchová si ve Stromovce poprvé v kariéře zahraje semifinále na WTA, Strýcová v českém derby zničila Siniakovou

WTA PRAHA - Karolína Muchová v pražské Stromovce bez ztráty setu porazila Rusku Natalii Vichljancevovou a poprvé v kariéře si zahraje semifinále na okruhu WTA. V něm se dvaadvacetiletá Češka utká s Američankou Bernardou Peraovou, která rovněž zaútočí na premiérové finále. Barbora Strýcová v českém derby nedala šanci chybující Kateřině Siniakové, o finále si zahraje se Švýcarkou Jil Teichmannovou.

Z pěti Češek v Praze postoupily do 2. kola Siniaková, Strýcová a Muchová

WTA PRAHA - Po včerejším propršeném dnu dnes v již prosluněné Praze odstartoval největší tenisový turnaj na českém území J&T Banka Prague Open. Na podniku WTA International se ve dvouhrách stihlo odehrát kompletní první kolo a dostat se z něj dokázaly Kateřina Siniaková, Barbora Strýcová a Karolína Muchová. Naopak neuspěly Marie Bouzková a Kristýna Plíšková.

Kvitová a Kr. Plíšková v Madridu začaly úspěšně, Strýcová a Siniaková vypadly

WTA MADRID - České tenistky měly dnes v Madridu poloviční úspěšnost. Petra Kvitová na antuce ve španělské metropoli pouhý den po triumfu v Praze smetla Ukrajinku Lesju Curenkovou, Kristýna Plíšková krátce předtím porazila v souboji dvou kvalifikantek Rusku Vichljancevovou. V té době už byly ze hry Kateřina Siniaková, která nestačila na Rumunku Soranu Cirsteaovou, a Barbora Strýcová, jež podlehla domácí Carle Suárezové-Navarrové a připsala si tak již sedmou porážku v řadě.

Tři Češky jsou ve Stromovce ve čtvrtfinále. Kvitová narazí poprvé na Siniakovou

WTA PRAHA - Petra Kvitová předvedla na turnaji WTA International v pražské Stromovce další velmi dobrý výkon. Největší hvězda letošního ročníku ve druhém kole za necelou hodinu hry smetla Natalii Vichljancevovou a její další soupeřkou bude Kateřina Siniaková, jež si poradila s Jekatěrinou Alexandrovovou. Ve čtvrtfinále je i loňská finalistka Kristýna Plíšková, která si poradila bez ztráty podání s Číňankou Qiang Wang.

Vondroušová se v Hobartu dočkala první letošní výhry. Kr. Plíšková opět končí hned na úvod

WTA HOBART - Markéta Vondroušová se na turnaji WTA International v australském Hobartu dočkala první letošní výhry, když v prvním kole přehrála Natalii Vichljancevovou z Ruska, aniž by čelila brejkbolu. Kristýna Plíšková naopak končí. Rodačka z Loun neudržela vedení proti Kirsten Flipkensové a stejně jako loni se s hobartským podnikem loučí v prvním kole.

Hlasujte v říjnových anketách WTA. Mezi nominovanými je Kvitová

Stejně jako každý měsíc i za říjen mohou tenisoví příznivci na stránkách WTA Tour zvolit nejlepší hráčku měsíce, největší průlom měsíce a nejlepší úder měsíce. Mezi nominovanými je česká tenistka Petra Kvitová.

V Moskvě do finále postoupily Kasatkinová a Görgesová

WTA MOSKVA - Ruské finále domácích dvacetiletých nadějí se na halovém turnaji WTA Premier v Moskvě konat nebude. Darja Kasatkinová sice v prvním semifinále porazila Rumunku Beguovou, Natalia Vichljancevová pak ale nestačila na Němku Julii Görgesovou.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist