Wang Jimmy

Wang Jimmy

39
muž
Taipei (CHN)
Datum nar.:
8. 2. 1985
Výška:
178 cm
Váha:
64 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 85.
čtyřhra: - / 190.

Veselý je na challengeru v Ženevě ve čtvrtfinále, utká se s Baghdatisem

CHALLENGER ŽENEVA - Jiří Veselý na challengeru v Ženevě porazil Jimmyho Wanga z Tchaj-wanu a bez ztráty setu postoupil do čtvrtfinále. V něm se utká s Kypřanem Marcosem Baghdatisem, s nímž prohrál letos na turnaji ATP v Delray Beach.

Štěpánek v Bogotě postoupil do semifinále proti Karlovičovi. Ze čtyřhry ale odstoupil

Radek Štěpánek v Bogotě porazil bez ztráty podání domácího Gonzáleze a postoupil do semifinále. V něm by měl v sobotu vyzvat obhájce titulu Iva Karloviče, start pětatřicetiletého Čecha je ale nejistý, neboť kvůli zranění kolenní šlachy odstoupil ze čtyřhry.

Djokovič porazil Simona, v osmifinále ho vyzve Tsonga, postupuje i Murray

Nejvýše nasazený Novak Djokovič porazil ve třetím kole Wimbledonu ve třech setech Gillese Simona a postoupil do osmifinále. V něm změří síly s dalším Francouzem Jo-Wilfriedem Tsongou. Čtrnáctý nasazený Tsonga dnes porazil Číňana Wanga 6-2 6-2 7-5.

Ferrer a Haas dohrávky zvládli, Federerův přemožitel Stachovskij i Dimitrov končí

Dnešní program v All England Clubu začal s dvouhodinovým zpožděním, po zhruba čtyřech hodinách však déšť znovu zahnal tenisty do šaten. Včerejší dohrávky druhého kola zvládli Tommy Haas i s drobnými potížemi David Ferrer, naopak Grigor Dimitrov i Federerův přemožitel Ukrajinec Stachovskij už skončili. Ve večerním utkání pak pak uspěl Andy Murray, který je bez ztráty setu už v osmifinále.

Ferrer nezaváhal, může pomstít Lopéze

David Ferrer udělal v Kuala Lumpur první krok za svým šestým titulem v letošní sezoně. Nejvýše nasazený hráč v Malajsii dnes na úvod porazil bez vážnějších problémů Rusa Bogomolova a postoupil do čtvrtfinále. V něm bude jeho soupeřem Nizozemec Sijsling, který dnes vyřadil z turnaje jiného nasazeného Španěla Feliciana Lopéze.

Isner postupuje. Haas musel skrečovat

ATP NEWPORT - Nasazená jednička Isner porazil Francouze Clementa po setech 7-6 a 6-4. Haas včera vyhrál poprvé po sedmnácti měsících, ale dnes musel zápas s domácím Yanim vzdát.

Haas se dočkal výhry po sedmnácti měsících

ATP NEWPORT - Třiatřicetiletý německý tenista, jehož sužují zranění, porazil v duelu prvního kola krajana Michaela Berrera 7-6 a 6-4. Ve stejné fázi skončila nasazená trojka Kunicyn, který nestačil na Jimmy Wanga, 491. tenistu světa. Karlovičovi nepomohl ani jeho dělový servis a prohrál s domácím Kudlou, hráčem ze čtvrté stovky.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist