Watson Heather

Watson Heather

31
žena
Velká Británie
Datum nar.:
19. 5. 1992
Výška:
170 cm
Váha:
64 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 144. / 38.
čtyřhra: 50. / 39.

Muchová na poslední chvíli zahájila obrat, ve Varšavě jdou dál i Martincová a Nosková

Karolína Muchová (26) na poslední chvíli nastartovala obrat, v úvodním kole ve Varšavě přetlačila 4:6, 7:6, 6:3 Aljaksandru Sasnovičovou (29) a připsala si první vítězství od finálové účasti na French Open. Do další fáze postoupily také Tereza Martincová (28) a Linda Nosková (18). Úvodní zápas po zranění nezvládla Linda Fruhvirtová (18) a na první soupeřce ztroskotala i Kateřina Siniaková (27).

Krejčíková opět zvládla wimbledonský start. Uspěla i Kvitová, Plíšková překvapivě vypadla

Barbora Krejčíková (27) i potřetí zvládla vstup do Wimbledonu, letos začala na kurtu číslo 1 výhrou 6:2 7:5 nad Britkou Heather Watsonovou (31). Dvojnásobná šampionka Petra Kvitová (33) stejně jako loni odstartovala třísetovou výhrou nad Italkou Jasminou Paoliniovou (27), s níž si poradila i počtvrté. Naopak úvodní kolo travnatého grandslamu v londýnském All England Clubu poprvé od svého debutu nezvládla Karolína Plíšková (31), jež podlehla hráčce třetí světové stovky. Karolína Muchová (26) a Linda Nosková (18) se úvodního vystoupení už druhý den po sobě nedočkaly.

Boulterová a Burrageová budou hrát první čistě anglické finále WTA od roku 1977

Angličanka Katie Boulterová (26) postoupila na turnaji Rothesay Open v Nottinghamu do svého prvního finále na okruhu WTA v kariéře, když krajanku Heather Watsonovou (31) porazila v semifinálovém utkání ve dvou setech 6:4 a 7:5. Finále bude také čistě anglická záležitost, Jodie Burrageová totiž zdolala Alize Cornetovou 7:5 a 7:5.

V Nottinghamu jsou v semifinále nenasazené hráčky. Cornetová a tři Britky z druhé stovky

WTA NOTTINGHAM - V Nottinghamu se během prvních dvou kol z turnaje WTA 250 poroučelo všech osm nasazených tenistek a už před pátečními čtvrtfinálovými duely bylo jasné, že o titul budou hrát žebříčkově hůře postavené hráčky. Do semifinále se prodraly Francouzka Alizé Cornetová a poprvé od roku 1975 trio Britek, navíc všechny až z druhé světové stovky: Heather Watsonová a poprvé Jodie Anna Burrageová i Katie Boulterová.

Úspěšný debut českých teenagerek! Nosková, Linda Fruhvirtová i Bejlek prošly kvalifikací US Open

US OPEN - 17leté Lindy Nosková a Fruhvirtová i 16letá Sára Bejlek úspěšně absolvovaly svou premiérovou kvalifikaci o start na US Open. Nosková zvládla také svou druhou kvalifikaci grandslamového turnaje tři měsíce po French Open, Fruhvirtová a Bejlek v ní uspěly poprvé a mohou se těšit na premiéru v hlavní soutěži grandslamu. Poprvé na US Open se kvalifikoval také Tomáš Macháč.

Ve čtvrtfinále Wimbledonu jsou dvě Němky. Mariaovou s Niemierovou a čeká souboj o semifinále

WIMBLEDON - Německo má ve Wimbledonu jistou semifinalistku. Poprvé do čtvrtfinále grandslamu postoupila ve 34 letech dvojnásobná maminka Tatjana Mariaová, jež v osmifinále přežila dva mečboly proti Lotyšce Jeleně Ostapenkové, a také debutantka na travnatém grandslamu Jule Niemeierová. V dalším kole je čeká vzájemný souboj.

Stoprocentní Češky! V Indian Wells začaly vítězně Martincová, Bouzková a poprvé v sezoně i Siniaková

WTA INDIAN WELLS - Ve druhém kole turnaje WTA 1000 v Indian Wells nechybí ani jedna ze šesti českých zástupkyň. Nasazené trio doplnily tři hráčky, které musely projít přes úvodní kolo. Tereza Martincová smetla britskou kvalifikantku Heather Watsonovou a zajistila si souboj se španělskou obhájkyní titulu Paulou Badosaovou. Poprvé v sezoně vyhrála zápas v hlavní soutěži Kateřina Siniaková a zvítězit dokázala i kvalifikantka Marie Bouzková.

Bývalé šampionky Fernandezová a Watsonová v Monterrey začaly vítězně

WTA MONTERREY - Do turnaje WTA 250 v mexickém Monterrey vstoupily dvě ze tří bývalých šampionek a obě si připsaly teprve druhou letošní výhru v hlavní soutěži. Kanadská obhájkyně titulu Leylah Fernandezová smetla Slovenku Annu Karolínu Schmiedlovou, Britka Heather Watsonová zdolala Němku Jule Niemeierovou.

Grandslamová šampionka padá ke dnu. Stephensová neporazila ani lucky losera Kučovou

WTA MONTERREY - Sloane Stephensová ani ve čtvrtém letošním zápase neukončila čekání na první výhru od konce loňského září. V Monterrey nejvýše nasazené Američanka prohrála po mizerném výkonu jednoznačně 2-6 2-6 se Slovenkou Kristýnou Kučovou, jež se do hlavní soutěže dostala až jako lucky loser.

Karolína Plíšková a Muchová neztratily set. V Melbourne naopak dohrály Strýcová, Bouzková a Kristýna Plíšková

AUSTRALIAN OPEN - Karolína Plíšková za pouhých 47 minut smetla chybující Jasmine Paoliniovou a postoupila do druhého kola úvodního grandslamu sezony. Chvíli po ní se radovala Karolína Muchová. Hned na své úvodní soupeřky naopak nestačily Barbora Strýcová, Marie Bouzková ani Kristýna Plíšková. O postup momentálně bojují Barbora Krejčíková a Tomáš Macháč.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist