Wickmayer Yanina

Wickmayer Yanina

34
žena
Belgie
Datum nar.:
20. 10. 1989
Výška:
182 cm
Váha:
68 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 89. / 12.
čtyřhra: 89. / 61.

Snad dláždíme cestu dalším holkám, těší Wozniackou. US Open hraje 10 maminek

Zpráva o jejím návratu přišla jako blesk z čistého nebe. Caroline Wozniacká (33) se stala další tenisovou mámou, která se odhodlala pro návrat na velkou scénu. Hned svůj první zápas suverénně vyhrála, a i když další dvě utkání skončila nezdarem, sympatická Dánka se usmívá a tvrdí, že o konci vůbec nepřemýšlí. Mimochodem, na grandslamovém US Open startuje hned 10 maminek.

Nosková ve Varšavě světovou jedničku nepřekvapila, Šwiatekové podlehla ve dvou setech

WTA VARŠAVA - Linda Nosková (18) potřetí v kariéře do semifinále turnaje WTA nepostoupila. Ve Varšavě česká teenagerka nepřekvapila ve svém premiérovém souboji se světovou jedničkou, domácí favoritce Ize Šwiatekové (22) podlehla 1:6, 4:6. Polka v následném semifinále proti Yanině Wickmayerové (33) neudržela výhodu dvou brejků, neproměnila tři mečboly a o finále bude muset bojovat ještě v neděli.

Martincová trápení neukončila ani ve Varšavě, do čtvrtfinále přes Wickmayerovou neprošla

Tereza Martincová (28) dál čeká na první letošní čtvrtfinálovou účast na nejvyšším okruhu. Ve druhém kole ve Varšavě nestačila 2:6, 2:6 na bývalou světovou dvanáctku Yaninu Wickmayerovou (33) vracející se po mateřské pauze, která si zahraje své první čtvrtfinále na této úrovni od Guangzhou 2017.

17letá Fruhvirtová v Soulu na triumf z Čennaí nenavázala, skončila hned v 1. kole

WTA SOUL - Linda Fruhvirtová v neděli v indickém Čennaí slavila svůj první triumf na okruhu WTA a také premiérový posun do Top 100 žebříčku. Sedmnáctiletá Češka však na další akci v Soulu skončila hned v prvním kole, když nestačila jasně 1-6 4-6 na bývalou světovou dvanáctku Yaninu Wickmayerovou.

Teenagerky Palicová a Šalková se na Livesport Prague Open poprvé kvalifikovaly na turnaj WTA!

WTA PRAHA - Barbora Palicová a Dominika Šalková na domácím Livesport Prague Open slaví významný bod počínajících kariér. Obě 18leté Češky na tvrdém povrchu ve Stromovce o víkendu porazily dvě papírové favoritky a poprvé se kvalifikovaly do hlavní soutěže turnaje WTA.

31letá Belgičanka Wickmayerová čeká miminko. K tenisu se chce vrátit

Jednatřicetiletá Belgičanka Yanina Wickmayerová na Instagramu oznámila, že bude maminkou. Bývalá světová dvanáctka, jež po srpnovém restartu sezony vyhrála jediný z pěti zápasů, má termín porodu v dubnu 2021.

Muchová v Miami porazila Bouzkovou a prošla další kvalifikací

WTA MIAMI - Karolína Muchová už na třetím turnaji WTA v řadě prošla kvalifikací. V Miami se do hlavní soutěže dostala poté, co v závěrečném druhém kole porazila krajanku Marii Bouzkovou. Neuspěla Kristýna Plíšková, která podlehla Belgičance Yanině Wickmayerové.

Los US Open: Kvitová začne proti Wickmayerové, Plíškovou vyzve Dijasová

Petra Kvitová zahájí US Open coby pátá nasazená utkáním s Yaninou Wickmayerovou z Belgie, turnajovou osmičku Karolínu Plíškovou čeká v 1. kole Zarina Dijasová z Kazachstánu. Barbora Strýcová, která je v New Yorku nasazena jako číslo 23, bude znát soupeřku až po skončení kvalifikace. Jediný český tenista v hlavní soutěži Jiří Veselý se v 1. kole utká s francouzským držitelem divoké karty Corentinem Moutetem.

Shuai Zhang na domácí půdě v Guangzhou postoupila do finále. O titul si zahraje s Kruničovou

WTA GUANGZHOU - Shuai Zhang se po třech hladkých výhrách dnes na turnaji WTA International v Guangzhou pořádně zapotila. Domácí hráčka musela v prvním setu likvidovat čtyři setboly, ale nakonec proti Jevgeniji Rodinové potvrdila roli favoritky a opět neztratila set. O svůj druhý titul si zahraje s Aleksandrou Kruničovou. Srbská tenistka v semifinále jasně přehrála Yaninu Wickmayerovou.

Šafářová v Miami porazila Wickmayerovou, Siniaková nestačila na Mattekovou

WTA MIAMI - Poloviční úspěšnost měly dnes v Miami české singlistky. Lucie Šafářová si poradila s Belgičankou Yaninou Wickmayerovou, naopak Kateřina Siniaková podlehla ve třech setech nejlepší deblistce světa Bethanii Mattekové-Sandsové.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist