Williams Venus

Williams Venus

43
žena
USA
Datum nar.:
17. 6. 1980
Výška:
185 cm
Váha:
72 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 448. / 1.
čtyřhra: - / 1.

Wozniacká na turnaji v Miami začala suverénně. Williamsová i Halepová skončily

Caroline Wozniacká (33) povolila Clare Burelové (22) jen pět her a zvládla v Miami první kolo. S druhým americkým podnikem WTA 1000 v sezóně se naopak loučí veteránka Venus Williamsová (43) a Simona Halepová (32), která se vrací na kurty po zkrácení trestu za doping. Rumunka prohrála svůj první zápas po téměř 19 měsících s trápící se Paulou Badosaovou (26).

Bývalá vítězka Ósakaová v Indian Wells zametla s Erraniovou, úspěšný návrat zapsala i Wozniacká

Naomi Ósakaová (26) se po dvou letech představila v Indian Wells, kde v roce 2018 vybojovala první ze svých sedmi titulů. Čtyřnásobná grandslamová šampionka a někdejší světová jednička, která se letos vrací po mateřské pauze, začala v kalifornské poušti vítězstvím 6:3, 6:1 nad bývalou světovou pětkou Sarou Erraniovou (36). Dál jde i další z bývalých vítězek a světových jedniček Caroline Wozniacká (33) po výhře 7:6, 6:1 nad Lin Zhu (30).

Indian Wells ozdobí dvě bývalé jedničky. Divokou kartu dostaly Venus Williamsová a Wozniacká

Bývalé světové jedničky a grandslamové šampionky Venus Williamsová (43) a Caroline Wozniacká (33) se po delším čase představí na turnaji v Indian Wells. Pořadatelé březnového podniku jim pro start udělili divokou kartu. Informovala o tom agentura Reuters.

100. zápas na US Open a nejhorší porážka. Konec? Nevím, proč se mě na to ptáte, reagovala Venus Williamsová

Venus Williamsová skončila na US Open potřetí v řadě hned v prvním kole, což se jí v letech 1997-2019 nestalo ani jednou. Letos 43letá americká veteránka podlehla 1:6, 1:6 belgické kvalifikantce Greetje Minnenové a zhořknul jí tak jubilejní 100. zápas na domácím grandslamu. O ukončení kariéry ale neuvažuje ani po své nejjednoznačnější porážce ve Flushing Meadows.

Venus Williamsová se kvůli zranění kolena odhlásila z Clevelandu. US Open chce stihnout

Venus Williamsová se na poslední chvíli kvůli zranění odhlásila z turnaje v Clevelandu. Generálku na US Open se rozhodla vynechat kvůli problémům s kolenem. Na závěrečném grandslamu sezony, na který získala divokou kartu, chce třiačtyřicetiletá veteránka přesto příští týden hrát.

Divoké karty na US Open rozdány. V New Yorku si zahrají maminka Wozniacká i veteránka V. Williamsová

Na posledním grandslamu sezony US Open si na divokou kartu zahrají i bývalé světové jedničky Venus Williamsová a Caroline Wozniacká. O jejich startu dnes informovali pořadatelé newyorského turnaje, který začne 28. srpna. Dánka měl start přislíben již při oznámení svého comebacku po mateřské.

V. Williamsová po čtyřech letech porazila hráčku TOP 20. Kuděrmetovové dvakrát utekla z manka dvou brejků

WTA CINCINNATI - Venus Williamsová (43) poprvé od roku 2019 a znovu na domácím turnaji WTA 1000 v Cincinnati získala skalp hráčky elitní dvacítky. Americká veteránka si v Ohiu vyšlápla na světovou šestnáctku Veroniku Kuděrmetovovou (26), kterou porazila 6:4, 7:5. Další program výrazně zkomplikoval déšť, Karolína Muchová stihla odehrát jen pět gamů, Markéta Vondroušová s Kateřinou Siniakovou se na kurt ke vzájemnému souboji vůbec nedostaly.

Plíšková po čtyřech měsících proměnila mečbol, v deštivém Montrealu uspěla i Bouzková

WTA MONTREAL - První dvě české tenistky mají za sebou úspěšný vstup do turnaje WTA 1000 v Montrealu, kde zvládly deštěm přerušené zahajovací duely. Karolína Plíšková (31) zdolala ve třech setech Číňanku Lin Zhu (29), poprvé od 20. dubna vyhrála zápas po využití mečbolu a zajistila si souboj se světovou jedničkou Igou Šwiatekovou. Marie Bouzková (25) si poradila s americkou kvalifikantkou Kaylou Dayovou (23) a čeká ji střetnutí s šestou hráčkou světa Caroline Garciaovou, s níž vyhrála všechny tři vzájemné zápasy.

Venus Williamsová překonala legendu Navrátilovou. Chyběl jí ale respekt, rozhodčímu ruku nepodala

Dostala divokou kartu – však si ji jako pětinásobná vítězka už dávno vysloužila. Letos to byl pro Venus Williamsovou (43) už čtyřiadvacátý Wimbledon. Skončil ale záhy, už v prvním kole vyřadila americkou legendu Ukrajinka Elina Svitolinová (28).

Šwiateková ve Wimbledonu na úvod nezaváhala, s Lin Zhu ztratila čtyři gamy

WIMBLEDON - Světová jednička Iga Šwiateková (22) zahájila snadným vítězstvím 6:1, 6:3 nad Lin Zhu (29) své letošní působení ve Wimbledonu, kde loni přišla o historickou 37zápasovou neporazitelnost a dosud byla nejdál v osmifinále. Bývalá šampionka místní juniorky bude pokračovat v útoku na pátou grandslamovou trofej proti Španělce Saře Sorribesové (26). I do druhého grandslamu po mateřské pauze vstoupila vítězně Elina Svitolinová (28), jež vyřadila americkou veteránku a vítězku pěti ročníků Venus Williamsovou (43).

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist