Yang Zhaoxuan

Yang Zhaoxuan

29
žena
Čína
Datum nar.:
11. 2. 1995
Výška:
-
Váha:
-
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 151.
čtyřhra: 62. / 9.

O moc rychleji to nešlo. Krejčíková se Siniakovou už slaví postup do semifinále Turnaje mistryň

TURNAJ MISTRYŇ - Sotva na Turnaji mistryň začal 3. hrací den, slaví už Barbora Krejčíková s Kateřinou Siniakovou postup do semifinále. České obhájkyně titulu totiž v texaském Fort Worth vyhrály i druhý zápas ve dvou setech, s Číňankami Yi-Fan Xu a Zhaoxuan Yang si dnes poradily dvakrát 6-3.

Mise zahájena. Loňské šampionky Krejčíková se Siniakovou začaly Turnaj mistryň i počtvrté vítězstvím

TURNAJ MISTRYŇ - Barbora Krejčíková a Kateřina Siniaková i počtvrté v kariéře vstoupily do Turnaje mistryň vítězstvím. Letos české obhájkyně titulu v zahajovacím duelu porazily 6-4 6-3 americko-nizozemský pár Desirae Krawczyková a Demi Schuursová.

Strýcová s Mirzaovou dobyly Tokio a mají druhý společný titul

WTA TOKIO - Barbora Strýcová a Sania Mirzaová proměnily třetí společný turnaj v již druhý titul. Česko-indický pár tento týden ovládl Tokio, když ve finále deklasoval čínské duo Chen Liang a Zhaoxuan Yang.

Svitolinová ztratila v Kuala Lumpur set, ale nezaváhala

Zatímco Italka Vinciová vypadla na turnaji v Kuala Lumpur hned v úvodním kole, druhá největší favoritka zůstává i po dnešku v boji o titul. Ukrajinka Svitolinová sice prohrála s Japonkou Ozakiovou set, překvapení ale nepřipustila a navzdory problémům se zády zvítězila 6-1 3-6 a 6-0.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist