Young Donald

Young Donald

34
muž
USA
Datum nar.:
23. 7. 1989
Výška:
183 cm
Váha:
79 kg
Hraje rukou:
Levá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 1306. / 38.
čtyřhra: - / 41.

Wawrinka dál marně hledá formu, ve Washingtonu padl v bitvě s trápícím se Youngem

ATP WASHINGTON - Stan Wawrinka si ve Washingtonu teprve sedmou letošní výhru nepřipsal. Po operaci kolena se trápící Švýcar v prvním kole podlehl po třísetové bitvě domácímu Donaldu Youngovi, kterému k vítězství stačil jediný brejk. Americký tenista se ve druhém kole střetne s japonským šampionem z roku 2015 Keiem Nišikorim, jemuž může oplatit loňské vyřazení.

Krach favoritů v Delray Beach. Ve druhém kole vypadli Raonic, Sock i Isner

ATP DELRAY BEACH - Zatímco v prvním kole si připsali první letošní výhru, ve druhém všichni v roli papírových favoritů nečekaně zaváhali. Do čtvrtfinále turnaje v Delray Beach nepostoupili Milos Raonic, nasazená jednička a obhájce titulu Jack Sock a po nevyužití tří mečbolů ani John Isner.

Rasismus v zápase Harrisona a Younga? Je to absolutní lež, tvrdí Harrison

Nařčení z rasismu nejsou v tenise k vidění často. Asociace tenisových profesionálů ale teď musí prověřovat obvinění od Donalda Younga, který svého krajana Ryana Harrisona po skončení zápasu prvního kola na halové akci ATP v New Yorku nařkl z rasistických urážek. Harrison tvrdí, že je to absolutní lež a žádá o zveřejnění dokazující nahrávky. Ta dostupná je totiž nekvalitní.

Korda premiéru na okruhu ATP prohrál. Na černém kurtu v New Yorku podlehl Tiafoemu

ATP NEW YORK - Sebastian Korda, syn bývalé světové dvojky Petra Kordy, si na černém kurtu v New Yorku odbyl premiéru na okruhu ATP. Sedmnáctiletý reprezentant Spojených států, který v lednu vyhrál juniorku na Australian Open, v prvním kole podlehl 1-2 na sety krajanu Francisi Tiafoemu.

Djokovič a Wawrinka slaví vítězný návrat, snadno postoupil Federer

AUSTRALIAN OPEN - Novak Djokovič i Stan Wawrinka se na turnajích představili poprvé od loňského Wimbledonu a oba bývalí šampioni slaví na Australian Open vítězný návrat na kurty. Djokovič nedal šanci Američanovi Donaldovi Youngovi. Wawrinka ve čtyřech setech zdolal Litevce Ričardase Berankise. Ve večerním duelu bez problémů vykročil za obhajobou titulu Švýcar Roger Federer.

Djokovič odvrátil proti Youngovi dva setboly a postoupil do semifinále

ATP EASTBOURNE - Novak Djokovič pokračuje na turnaji ATP 250 v Eastbourne beze ztráty setu. V dnešním čtvrtfinálovém duelu si nejvýše nasazený poradil s Donaldem Youngem, proti němuž však musel odvracet dva setboly. Američana nakonec přehrál 6-2 7-6 a postoupil do semifinále, ve kterém vyzve Steva Johnsona, nebo Daniila Medveděva.

Veselý v Římě začal hladkou výhrou nad Evansem

ATP ŘÍM - Jiří Veselý poosmé v řadě vyhrál zápas prvního kola. Na antukovém Masters v Římě český tenista odstartoval hladkou dvousetovou výhrou nad Britem Danielem Evansem, s nímž nepřišel ani o jeden svůj servis.

1. den v Římě: Veselého v prvním kole čeká Evans

Právě probíhající podnik série Masters v Madridu ještě neskončil a dnešním dnem začíná hlavní soutěž již toho nadcházejícího v Římě. Do turnaje dnes vstoupí první český zástupce Jiří Veselý, který bude v prvním kole poprvé v kariéře čelit Danielovi Evansovi. Na programu jsou ještě další čtyři zápasy prvního kola a dohrávají se kvalifikace.

Djokovič v Mexiku udolal Del Potra a oplatil mu porážku z olympiády

ATP ACAPULCO - Novak Djokovič v Acapulku udolal po třísetové bitvě Argentince Juana Martína Del Potra, který v rozhodujícím setu neudržel výhodu brejku, a alespoň částečně oplatil mu oplakanou porážku z loňské olympiády. Ve čtvrtfinále se nejvýše nasazený Srb utká poprvé s Australanem Nickem Kyrgiosem.

Djokovič a Nadal v Acapulku nezaváhali, Srba vyzve Del Potro

ATP ACAPULCO - Obě největší hvězdy turnaje ATP 500 v Acapulku Novak Djokovič a Rafael Nadal začaly dvousetovými výhrami. Nejvýše nasazený Srb si svou první výhru v Latinské Americe připsal proti Slovákovi Martinu Kližanovi, španělský dvojnásobný šampion ještě z dob bojů na antuce si poradil s Němcem Mischou Zverevem.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist