Yu Xin-Yuan

Yu Xin-Yuan

39
muž
Čína
Datum nar.:
13. 2. 1985
Výška:
-
Váha:
-
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 391.
čtyřhra: - / 136.

Berdych: Na úvod jsem se dobře rozehrál

S více než tříhodinovým zpožděním nastoupil český tenista Tomáš Berdych ke svému prvnímu zápasu na olympijských hrách v Pekingu. Čekání, až se umoudří počasí a pořadatelé následně vysuší mokré kurty, mu ale boj o postup nezkomplikovalo. Čínského soupeře Jü Sin-jüana porazil za necelou hodinu a v klidu mohl v televizi sledovat cestu sportovního střelce Davida Kosteleckého k zisku zlaté medaile.

Berdych potíže s čínským náhradníkem neměl

OH PEKING MUŽI - Český tenista Tomáš Berdych bez větších problémů prošel do druhého kola olympijského turnaje ve dvouhře, když porazil čínského hráče Yu Xin-Yuana 6-1 6-2. Vstup do soutěže zvládli i nasazení Davyděnko, Blake nebo obhájce bronzu z Atén Gonzalez.

Berdych zná soupeře: Zahájí proti domácímu deblistovi Yu Xin-Yuanovi

OH PEKING - Český tenista Tomáš Berdych už zná nového soupeře pro první kolo olympijského turnaje. Místo čtrnáctého nasazeného Chorvata Iva Karloviče, který se na poslední chvíli odhlásil kvůli nemoci, ho čeká neznámý domácí hráč Yu Xin-Yuan.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist