Zarytska Anastasia

Zarytska Anastasia

26
žena
Česká republika
Datum nar.:
8. 1. 1998
Výška:
-
Váha:
-
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 206.
čtyřhra: - / 189.

Veselý, Rosol a Krejčíková úspěšně zahájili boj o US Open

US OPEN - Prvním kolem kvalifikace US Open dnes prošli oba čeští muži Jiří Veselý a Lukáš Rosol, ze souboje českých tenistek odešla jako vítězka Barbora Krekčíková.

Allertová v Praze porazila Zaryckou a postoupila do finále

ITF PRAHA - Denisa Allertová si šest dní před svatbou zahraje finále na domácím antukovém turnaji ITF na pražské Štvanici. V boji o něj si poradila s krajankou Anastasií Zaryckou a jediná výhra ji dělí od ukončení více než dvouletého čekání na titul. O ten svede souboj s Němkou Tamarou Korpatschovou.

Martincová na Štvanici prohrála bitvu s krajankou Zaryckou. Tu v semifinále čeká Allertová

ITF PRAHA - Tereza Martincová na turnaji ITF W60 na pražské Štvanici roli jedné z největších favoritek nepotvrdí. Nasazená dvojka ve čtvrtfinálové třísetové bitvě podlehla méně zkušené krajance Anastasii Zarycké, která se o své největší finále v kariéře utká s Denisou Allertovou.

Martincová na Štvanici vydřela postup do čtvrtfinále, mezi nejlepší osmičkou jsou i Allertová a Zarycká

ITF PRAHA - Tereza Martincová měla ve druhém kole pražského turnaje ITF na Štvanici nečekané potíže. Krajanku Johanu Markovou, které v žebříčku WTA patří 573. místo, zdolala až po dvouapůlhodinovém boji. O postup do semifinále bude nasazená dvojka usilovat proti své nasazené krajance Anastasii Zarycké. Mezi nejlepší osmičku prošla také Denisa Allertová.

V kvalifikaci turnaje WTA v Praze postupují Allertová, Smitková a Bouzková

WTA PRAHA - Zatím dvě české tenistky prošly prvním kolem kvalifikace antukového turnaje WTA v pražské Stromovce. Zadařilo se Denise Allertové, jež si poradila s Argentinkou Ormaecheovou, a Tereza Smitková, která vyhrála bitvu s krajankou Anastasií Zaryckou.

Češi v kvalifikaci Australian Open: Do 2. kola dnes postoupili Muchová, Krejčíková, Hradecká, Smitková a Rosol

AUSTRALIAN OPEN - Prvním kolem kvalifikace Australian Open prošlo pět z osmi českých tenistek. Premiéru na úvodním grandslamu sezony zvládla Karolína Muchová, když si poradila s domácí Arinou Rodionovovou. Barbora Krejčíková v derby zdolala nasazenou Marii Bouzkovou, další český souboj čeká po dnešním úspěchu Lucii Hradeckou s Terezou Smitkovou. Při svém debutu na grandslamu neuspěla Anastasia Zarycká. Mezi muži zůstal poslední nadějí Lukáš Rosol.

Siniaková ve Stromovce prošla do druhého kola, Martincová a Zarycká končí v kvalifikaci

WTA PRAHA - Kateřina Siniaková i při své čtvrté účasti na turnaji WTA International v pražské Stromovce zvládla úvodní zápas. Jednadvacetiletá Češka na úvod letošního ročníku porazila Andreu Petkovicovou. Její krajanky Tereza Martincová a Anastasia Zarycká neuspěly v závěrečném kole kvalifikace a hlavní soutěž si nezahrají.

Martincová a Zarycká v Praze postoupily do třetího kola kvalifikace

WTA PRAHA - Tereza Martincová v kvalifikaci domácího turnaje WTA na antuce v pražské Stromovce porazila Italku Deborah Chiesaovou a postoupila do finálního třetího kola. O premiérový start v hlavní soutěži si zahraje Anastasia Zarycká.

Hradecká vydřela výhru nad Zaryckou. Postupují i Kr. Plíšková, Allertová a Malečková

ITF OLOMOUC - Lucie Hradecká se ve druhém kole turnaje ITF 80k v Olomouci pořádně nadřela. Svou krajanku a soupeřku Anastasii Zaryckou udolala až po téměř dvouapůlhodinovém boji 7-6 2-6 7-5 a po necelých dvou letech si zahraje čtvrtfinále, v němž vyzve Denisu Allertovou. Mezi nejlepší osmičku se probojovaly také největší favoritka Kristýna Plíšková, jež udolala krajanku Karolínu Muchovou, a Jesika Malečková.

Hradecká nedala krajance Siskové šanci. Ve druhém kole ji čeká Zarycká

ITF OLOMOUC - Lucie Hradecká nedala své o šestnáct let mladší krajance Anně Siskové, která dokonce ještě ani nemá žebříček, v prvním kole turnaje ITF 80k v Olomouci sebemenší šanci. Nasazená pětka za hodinu hry suverénně zvítězila 6-2 6-1 a postoupila do druhého kola, v němž vyzve další českou tenistku Anastasii Zaryckou. O postup bojuje ještě Jesika Malečková. Vendula Žovincová skončila v prvním kole.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist