Zverev Mischa

Zverev Mischa

36
muž
Německo
Datum nar.:
22. 8. 1987
Výška:
191 cm
Váha:
88 kg
Hraje rukou:
Levá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 25.
čtyřhra: - / 44.

Borgové, Kordové či Dammové. Úspěšných tenisových synů ve stopách otců přibývá

Některé sporty, a zejména ty kolektivní, nabízí spoustu příběhů úspěšných rodinných klanů. Tenisová historie jich ale tolik dosud neměla, spíše se jednalo o vzácnost. Ale časy se možná mění. Dnes už i na kurtech najdeme situace, kdy synové jdou ve stopách svých otců a někdy je dokonce i předčí.

Hvězdní tenisté a jejich méně slavní sourozenci. Kdo trénoval na Spartě a kdo sbíral grandslamy?

Novak Djokovič, Matteo Berretini, Stefanos Tsitsipas... Tato jména zná celý tenisový svět. A po právu. Ale ne každý ví, že tyto hvězdy mají méně slavné sourozence. Na TenisPortálu jsme si na podobné případy lehce posvítili - někdy jsou bratři a sestry známější, někdy zase méně.

Zverev přijal divokou kartu do Ženevy. Pokusí se dostat z krize

Pátý hráč světa Alexander Zverev, který na šesti letošních turnajích na antuce vyhrál jen čtyři zápasy, zkusí najít formu a ztracené sebevědomí ještě týden před Roland Garros na podniku ATP 250 ve švýcarské Ženevě. Dvaadvacetiletý Němec včera přijal divokou kartu a u ženevského jezera si odbude svou premiéru.

Kližan v Indian Wells překazil souboj bratrů Zverevových, vyřadil staršího Mischu

ATP INDIAN WELLS - Martin Kližan na Masters v kalifornském Indian Wells nedal šanci Mischovi Zverevovi, překazil souboj tenisových bratrů a suverénně postoupil do druhého kola. V něm slovenský tenista vyzve světovou trojku Alexandera Zvereva.

V Acapulku se mohou těšit na finálový souboj Zvereva s Kyrgiosem

ATP ACAPULCO - Na zajímavé finále se mohou těšit fanoušci v mexickém Acapulku. Souboj o titul totiž čeká Australana Nicka Kyrgiose a Němce Alexandera Zvereva, který navíc útočí se svým bratrem Mischou i na triumf ve čtyřhře.

Nadal i Zverev v Acapulku začali dvousetovými výhrami

ATP ACAPULCO - První kolo turnaje ATP 500 v Acapulku se obešlo bez překvapení. Mezi šestnáctku nejlepších v úterý postoupili oba nejvýše nasazení tenisté Rafael Nadal a Alexander Zverev, kteří své soky porazili shodně dvakrát 6-3. V boji o čtvrtfinále je čekají nebezpečnější soupeř: Španěl se utká s Nickem Kyrgiosem a Němec s loučícím se Davidem Ferrerem.

Zverev v Cincinnati nevyhrál ani na čtvrtý pokus. Obhájce titulu Dimitrova čeká Djokovič

ATP CINCINNATI - Alexander Zverev stále čeká na první výhru na turnaji Masters 1000 v Cincinnati. Letos německý favorit zaváhal proti Nizozemci Robinu Haasemu a už čtvrtý rok po sobě tak končí hned po svém úvodním vystoupení. Naopak nezaváhal loňský šampion Grigor Dimitrov, kterého v osmifinále čeká Novak Djokovič.

Souboj bratrů Zverevových vyhrál mladší Saša. Murray uspěl v nočním tříhodinovém maratónu

ATP WASHINGTON - První vzájemný souboj bratrů Zverevových v hlavní soutěži turnaje ATP vyhrál favorizovaný Alexander. Ve Washingtonu obhájce titulu zvítězil ve dvou setech a postoupil do čtvrtfinále, v němž se utká v repríze loňského semifinále s Japoncem Nišikorim. První čtvrtfinále po téměř roční pauze vybojoval v třetím třísetovém zápase Brit Andy Murray, který po tříhodinovém boji udolal ve tři hodiny ráno Rumuna Copila.

Z 'wimbledonského finále na dvorku' k osmifinále ve Washingtonu. Bratry Zverevovy čeká první velký souboj

Alexander Zverev na cestě za obhajobou titulu z turnaje ve Washingtonu vyzve v osmifinále staršího bratra Mischu. Na elitním okruhu ATP se utkají vůbec poprvé, zatím na sebe v minulosti narazili pouze dvakrát v kvalifikacích.

Isner porazil neoblíbeného Zvereva a v Atlantě je podeváté v semifinále. Kyrgios vzdal

ATP ATLANTA - John Isner je devátý rok po sobě v semifinále domácího turnaje na tvrdém povrchu v Atlantě. Ve čtvrtfinále obhájce titulu a letos nejvýše nasazený Američan zdolal Němce Mischu Zvereva, kterému oplatil porážky ze tří předchozích soubojů. Naopak skončil předloňský šampion Australan Nick Kyrgios, který kvůli zranění kyčle vzdal.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist