Zvonareva Vera

Zvonareva Vera

39
žena
Rusko
Datum nar.:
7. 9. 1984
Výška:
172 cm
Váha:
59 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 265. / 2.
čtyřhra: 9. / 7.

Triumf veteránek. Čtyřhru na Turnaj mistryň v Mexiku ovládly Siegemundová se Zvonarevovou

TURNAJ MISTRYŇ - Novými vítězkami čtyřhry na Turnaji mistryň se staly veteránky Laura Siegemundová (35) a Věra Zvonarevová (39). Německo-ruská dvojice ve finále v mexickém Cancúnu porazila 6:4, 6:4 Američanku Nicole Melicharovou-Martinezovou (30) s Australankou Ellen Perezovou (28) a ke grandslamovému triumfu přidala další cennou trofej.

Premiérový nezdar na úvod Turnaje mistryň. Krejčíková se Siniakovou v Mexiku nebodovaly

TURNAJ MISTRYŇ - Barbora Krejčíková (27) a Kateřina Siniaková (27) při svém pátém startu na Turnaji mistryň poprvé nezvládly své úvodní vystoupení. V mexickém Cancúnu předloňské šampionky prohrály navzdory velkému obratu ve druhém setu po utrápeném výkonu 3:6, 7:6 5:10 s Laurou Siegemundovou (35) a Věrou Zvonarevovou (39) a hned zkraje si zkomplikovaly cestu za obhajobou loňského finále.

První Kanaďanka i Novozélanďanka. Dabrowská s Routliffeovou na US Open ovládly čtyřhru žen

US OPEN - Gabriela Dabrowská (31) a Erin Routliffeová (28) na teprve čtvrtém společném turnaji slaví premiérový triumf na grandslamu ve čtyřhře žen. Ve finále US Open porazily 7:6, 6:3 bývalé šampionky Lauru Siegemundovou (35) z Německa a Věru Zvonarevovou (39) a zapsaly se do historie jako první šampionky z Kanady a Nového Zélandu.

Snad dláždíme cestu dalším holkám, těší Wozniackou. US Open hraje 10 maminek

Zpráva o jejím návratu přišla jako blesk z čistého nebe. Caroline Wozniacká (33) se stala další tenisovou mámou, která se odhodlala pro návrat na velkou scénu. Hned svůj první zápas suverénně vyhrála, a i když další dvě utkání skončila nezdarem, sympatická Dánka se usmívá a tvrdí, že o konci vůbec nepřemýšlí. Mimochodem, na grandslamovém US Open startuje hned 10 maminek.

Zvonarevová se ve Varšavě nepředstaví. Poláci Rusku do země nepustili z bezpečnostních důvodů

Ruské tenistce Věře Zvonarevové odepřeli z důvodu státní a veřejné bezpečnosti vstup do Polska, kde měla příští týden hrát turnaj ve Varšavě. Informovalo o tom dnes polské ministerstvo vnitra.

Vondroušová v Dubaji postoupila po skreči, Siniaková podlehla obhájkyni titulu

WTA DUBAJ - Poloviční úspěšnost měly české kvalifikantky v prvním kole turnaje WTA 500 v Dubaji. Markéta Vondroušová postoupila poté, co americká finalistka Australian Open Danielle Collinsová duel po zisku prvního setu a třech gamech druhé sady vzdala. Kateřina Siniaková svedla třísetový souboj se španělskou obhájkyní titulu Muguruzaovou, potřetí v řadě ji ale porazit nedokázala.

Kvitová v Petrohradu začala suverénně, Martincová jde dál po obratu. Vondroušová dohrála hned na úvod

WTA PETROHRAD - Šampionka ročníku 2018 Petra Kvitová suverénně vstoupila do halového podniku v ruském Petrohradu, nasazená šestka smetla německou kvalifikantku Jule Niemeierovou. Po úspěšném obratu slavila postup do další fáze Tereza Martincová, třísetovou bitvu naopak nezvládla Markéta Vondroušová.

Bartyová v úvodním kole US Open nezaváhala, vyhrála už 12 setů v řadě

US OPEN - Světová jednička Ashleigh Bartyová v prvním kole US Open nezaváhala. Ruskou finalistku z roku 2010 Věru Zvonarevovou přehrála 6-1 7-6(7) a svou neporazitelnost prodloužila na 12 setů a na tradičních turnajů už na 13 zápasů. V dalším zápase Australanku vyzve 18letá Dánka Clara Tausonová.

Plíšková ve Wimbledonu zdolala Zidanšekovou, Martincová si vyšlápla na Riskeovou. Krejčíková vyhrála potřinácté v íková vyhrála

WIMBLEDON - Karolína Plíšková ve Wimbledonu začala dvousetovým vítězstvím nad senzační semifinalistkou nedávného French Open Tamarou Zidanšekovou, Tereza Martincová si vyšlápla na nasazenou čtvrtfinalistku ročníku 2019 Alison Riskeovou a Barbora Krejčíková ve své wimbledonské premiéře přehrála Clare Tausonovou. Marie Bouzková nezvládla dohrávku proti Věře Zvonarevové. Markéta Vondroušová a Kateřina Siniaková se na kurt kvůli dešti nedostaly.

Kvitová ve Wimbledonu skončila hned v prvním kole na Stephensové

WIMBLEDON - Dvojnásobná šampionka Petra Kvitová končí ve Wimbledonu hned v prvním kole. Česká jednička a jedna z největších favoritek nestačila na Sloane Stephensovou a po triumfu v roce 2014 už popáté vypadla před startem druhého týdne.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist