1. den na US Open: Favority čeká první kolo. Z Čechů se představí Kvitová, Kr. Plíšková, Martincová a Veselý

28. 8. 2017, 12:00
Previews 177
Dnešním dnem startuje 137. ročník závěrečného grandslamového turnaje sezony US Open. Ve Flushing Meadows čeká utkání prvního kola kromě Garbiñe Muguruzaové, Alexandera Zvereva, Venus Williamsové, Marina Čiliče a dalších favoritů také kvarteto českých tenistů. O postup budou usilovat Petra Kvitová, Kristýna Plíšková, Tereza Martincová a Jiří Veselý. Večerní program na centrálním dvorci nabídne šlágr kola mezi Marií Šarapovovou a Simonou Halepovou.

Program na centrálním dvorci Arthura Ashe odstartuje největší favoritka ženské dvouhry Garbiñe Muguruzaová. Třiadvacetiletá Španělka, která letos ve Flushing Meadows plní roli nasazené i světové trojky, se pokusí prodloužit svou aktuální neporazitelnost.

Rodačka z venezuelského Caracasu totiž předminulý týden ovládla prestižní podnik WTA v Cincinnati, kde jasně potvrdila, že letošní wimbledonský titul nebyl žádnou náhodou.

Dvojnásobná grandslamová šampionka svou pouť letošním US Open odstartuje proti domácí Varvaře Lepchenkové. S Američankou má vyrovnanou vzájemnou bilanci. Před dvěma roky v cestě do finále Wimbledonu zvítězila ve dvou setech, loni v Brisbane duel s aktuálně 64. hráčkou světa po prohrané úvodní sadě vzdala.

Muguruzaová přijela do New Yorku ve velmi dobré formě. Kromě zmíněného titulu z Cincinnati si zahrála semifinále ve Stanfordu a čtvrtfinále v Torontu. Pokaždé ji vyřadila pozdější vítězka.

Lepchenková by neměla být pro Španělku výraznou překážkou. Jednatřicetiletá Američanka musí se svým žebříčkem na větších turnajích často do kvalifikací a přestože jimi povětšinou dokázala projít, daleko se v hlavní soutěži nedostala.

V Torontu překvapila vydřeným vítězstvím nad Ostapenkovou a uhrála druhé kolo. V Cincinnati rovněž zvládla dvoukolovou kvalifikaci a v prvním kole hlavní soutěže sehrála vyrovnanou partii s Australankou Bartyovou. Poslední generálka na domácí grandslam ale Lepchenkové nevyšla - v New Havenu vypadla v kvalifikaci s Witthöftovou.

Maximem Lepchenkové v New Yorku je osmifinále z roku 2015. Loni a při dalších dvou účastech skončila ve třetím kole. Takhle daleko se její dnešní soupeřka na US Open ještě nedostala. Muguruzaovou čeká pátý start ve Flushing Meadows, dvakrát skončila v prvním kole, v posledních dvou letech o kolo dále.

Muguruzaová předminulý týden triumfovala v Cincinnati

Po Muguruzaové na největší tenisový stadion světa nastoupí domácí Tennys Sandgren a favorit poslední čtvrtiny turnajového pavouka mužské dvouhry Marin Čilič. Oba hráči se střetnou poprvé.

Za normálních okolností by tento duel měl jasného favorita. Otázkou však je, jak je na tom Marin Čilič zdravotně. Chorvatský tenista se totiž od finálové účasti ve Wimbledonu divákům kvůli problémům s přitahovačem nepředstavil. Do US Open tak vstoupí nerozehraný, jelikož zdravotní potíže mu nedovolily startovat minimálně na povinných akcích série Masters v Montréalu a Cincinnati.

Čilič ve Flushing Meadows loni vypadl již ve třetím kole, v němž ho vyřadil domácí Sock. Při předchozích třech účastech naopak v New Yorku zářil. V roce 2012 si zopakoval osm let staré čtvrtfinále, v roce 2014 dokonce nenašel přemožitele a vybojoval svůj jediný dosavadní grandslamový vavřín a o rok později uhrál semifinále.

Šestadvacetiletý Sandgren si zahraje teprve podruhé hlavní soutěž grandslamu a poprvé na domácí půdě. Domácí prostředí ale 105. hráče žebříčku ATP spíše svazuje. Při svých šesti pokusech kvalifikovat se do hlavní soutěže vyhrál v minulosti jediný zápas.

Američan se v průběhu letošní sezony soustředil hlavně na challengery. Na okruhu ATP se na betonech v poslední době představil pouze ve Washingtonu, kde porazil níže postaveného Soedu a po skreči Kyrgiose prošel do osmifinále, v němž pořádně potrápil pozdějšího šampiona Alexandera Zvereva.

Čilič se zdá být zdravotně fit

Do hlavní soutěže se z kvalifikace probojovala Viktória Kužmová. Devatenáctiletá talentovaná Slovenka si tak poprvé zahraje hlavní soutěž grandslamového turnaje a hned v prvním kole změří síly s jednou z nejslavnějších tenistek světa. Na druhou stranu centrálního dvorce se totiž postaví legendární Venus Williamsová.

Kužmová začala hrát kvalifikace teprve letos na French Open, kde skončila ve druhém kole, o kolo dále došla ve Wimbledonu. Až na US Open zvládla tři zápasy v řadě, a to dokonce beze ztráty setu. Potvrdila tak slušnou formu z předchozích týdnů, kdy vyhrála pětadvacítku v Itálii a na další akci stejné kategorie si o tři týdny později zahrála finále.

Venus Williamsová letos na grandslamech exceluje. Na Australian Open a ve Wimbledonu došla až do finále, na French Open skončila v osmifinále. Jako jediná se letos probojovala do grandslamového finále dvakrát.

Proti Slovence by měla mít jasně navrch. Na amerických betonech sice nijak nezazářila (Toronto - osmifinále, Cincinnati - 2. kolo), nicméně na grandslamy se obzvláště letos umí výborně připravit.

Roli by měly hrát také zkušenosti, jichž má sedmatřicetiletá Američanka na rozdávání. Na US Open, které v letech 2000 až 2001 vyhrála a loni skončila v osmifinále, bude startovat již podevatenácté. Navíc se očekává, že Kužmová bude při své velké premiéře na takto obrovském kurtu a nervózní.

Šlágrem prvního kola celého US Open je rozhodně duel mezi Marií Šarapovovou a Simonou Halepovou, který odstartuje první letošní tzv. "Night Session" na dvorci Arthura Ashe.

Šarapovová dostala do hlavní soutěže divokou kartu od pořadatelů a většina hráček se jí určitě chtěla vyhnout obloukem. Již do prvního kola ji schytala Halepová, což pro Rumunku rozhodně není dobrá zpráva, jelikož proti Rusce nedokázala v předchozích šesti soubojích ani jednou uspět.

Světovou dvojku ale může uklidňovat fakt, že Šarapovová toho od vypršení patnáctiměsíčního dopingového trestu moc nenahrála. Pětinásobná grandslamová vítězka svůj comeback odstartovala ve Stuttgartu a došla do semifinále. Na dalších turnajích ovšem nevyhrála více jak jeden zápas (Madrid, Řím a Stanford).

Její ostře sledovaný návrat provází různá zranění. V Římě ve druhém kole kvůli problémům s levým stehnem nedohrála utkání druhého kola s Lučičovou-Baroniovou a následně zmeškala kvalifikaci Wimbledonu. Ve Stanfordu nenastoupila kvůli bolestem v levém předloktí k osmifinálovému souboji s Curenkovou. Od konce dubna, kdy se do turnajového kolotoče vrátila, odehrála pouhé čtyři turnaje a jen devět zápasů.

Naopak Halepová je na tom s formou velmi dobře a na rozdíl od Rusky absolvovala kvalitní přípravu na závěrečný grandslam. Po zdravotních problémech z úvodu sezony pravidelně postupuje do závěrečných kol, a to i na grandslamech (French Open - finále, Wimbledon - čtvrtfinále).

Výsledky Rumunky na amerických betonech mají letos rostoucí tendenci. Ve Washingtonu skončila ve čtvrtfinále, v Torontu o kolo později a v Cincinnati prohrála až ve finále. V rámci dvou posledních porážek však zvládla uhrát jen tři gamy.

Halepová v New Yorku zahájí další útok na tenisový trůn. Letos ji celkem třikrát dělila od postu světové jedničky jediná výhra. Na French Open ovšem prohrála finále, ve Wimbledonu čtvrtfinále a v Cincinnati finále. Na první Karolínu Plíškovou tak ztrácí pět bodů.

Vítězka dnešního souboje se automaticky stane favoritkou na čtvrtfinále. Právě v této fázi turnaje loni skončila Halepová. Jejím maximem je semifinále z před dvou let. Šampionka ročníku 2006 Šarapovová se na US Open představí po dlouhých třech letech.

Šlágrem kola je rozhodně souboj Marie Šarapovové se Simonou Halepovou

Pondělní program na centrálním dvorci uzavře Alexander Zverev. Jeden z největších favoritů na celkový triumf na úvod premiérově vyzve kvalifikanta Dariana Kinga z Barbadosu.

Dvacetiletý německý talent má letos formu jako hrom. Zverev vyhrál pět turnajů ATP včetně dvou akcí Masters. Na grandslamech ovšem stále neprorazil. Jeho maximem je osmifinále z letošního Wimbledonu. Jedinečnou šanci má díky absenci velkých jmen právě na letošním US Open, kde bude plnit roli nasazené čtyřky.

Generálka na US Open vyšla aktuálně šestému hráči světa na jedničku. Zverev triumfoval ve Washingtonu a v Montréalu po výhře nad letos fenomenálním Federerem vybojoval svou druhou trofej z podniků Masters. Dohromady tak během jedenácti dnů odehrál deset zápasů a k jeho brzkému vyřazení v Cincinnati určitě přispěla kromě soupeře i únava.

Maximem rodáka z Hamburku ve Flushing Meadows je druhé kolo z loňska. Letos se od jednoho z největších talentů současnosti očekává minimálně postup do čtvrtfinále a možná i dále, jelikož po odhlášení Andyho Murrayho mu ve druhé polovině turnajového pavouka ubyl papírově největší konkurent.

S první překážkou Kingem by si měl bez větších problémů poradit. Až 168. hráč žebříčku ATP vůbec poprvé prošel kvalifikací grandslamu a od startu antukového jara má, nepočítáme-li kvalifikaci US Open, negativní bilanci 6-10.

Alexander Zverev vyhrál Masters v Montréalu


Na dvorci Louise Armstronga se představí Kvitová a trio domácích nadějí
Čest zahájit první hrací den na druhém největším kurtu ve Flushing Meadows má loňská osmifinalistka Petra Kvitová. Dvojnásobnou wimbledonskou vítězku v prvním kole čeká bývalá světová jednička Jelena Jankovičová, s níž poslední vzájemné měření sil předloni ve Wimbledonu prohrála. Přesto ve vzájemné bilanci vede a bude favoritkou.

Kvitová se po prosincovém přepadení a operaci levé ruky na kurty vrátila na French Open. Z Paříže odjížděla s bilancí jedné výhry a jedné porážky. Následoval přechod na trávu. Na svém oblíbeném povrchu získala v Birminghamu jubilejní 20. kariérní titul.

Od té doby se však rodačce z Fulneku nedaří. Ve Wimbledonu, kde patřila k největším favoritkám, Stanfordu, Torontu i Cincinnati vypadla vždy po druhém utkání a pořážku jí pokaždé uštědřila americká soupeřka. V New Havenu dokonce skončila již v prvním kole, když uhrála jen tři gamy proti Shuai Zhang.

Ještě hůře je na tom výkonnostně Jankovičová. Dvaatřicetiletá Srbka má letos mizernou bilanci 9-18 a za poslední půl rok zaznamenala pouhé čtyři výhry oproti 12 porážkám.

Na US Open si v roce 2008 zahrála finále, od svého životního grandslamového výsledku ale byla v New Yorku jen dvakrát v osmifinále. Právě účast mezi nejlepší šestnáctkou bude z loňska obhajovat česká tenistka, jejímž maximem je jediné čtvrtfinále z před dvou let.

Petra Kvitová se v New Yorku pokusí prolomit sérii nezdarů

Po Kvitové se mohou domácí diváci těšit na vystoupení jedné ze svých největších nadějí Johna Isnera, jehož formu prověří Pierre-Hugues Herbert. Francouz se pokusí favorizovanému Američanovi oplatit tři roky starou porážku z French Open.

Isner letos na grandslamech došel nejdále do třetího kola v Paříži. Po Wimbledonu ale zaznamenal sérii deseti výher, když beze ztráty setu ovládl domácí podniky v Newportu a Atlantě. Daleko došel také v Cincinnati, kde v semifinále těsně nestačil na pozdějšího vítěze Dimitrova.

Naopak vůbec dobrou formu nemá jeho dnešní soupeř. Francouz letos vyhrál dva zápasy v hlavní soutěži pouze v Rotterdamu a patří mu až 64. pozice v žebříčku ATP.

Na US Open navíc nikdy nepřešel přes první kolo na rozdíl od Isnera, který se v roce 2011 podíval dokonce do čtvrtfinále a od té doby neprohrál dříve než ve třetím kole.

Domácí servisman John Isner začne proti Herbertovi

Vynikající výsledky má Sloane Stephensová. Domácí hráčka zahájila kvůli operaci chodidla letošní sezonu až ve Wimbledonu a v All England Clubu ani na betonu ve Washingtonu nevyhrála jediný zápas.

V Torontu a v Cincinnati se však rozehrála do vynikající formy, na obou turnajích došla až do semifinále a z konce první tisícovky žebříčku WTA se vyšlphala na 83. místo. Ve zbytku sezony navíc žádné body neobhajuje.

To samé nelze říct o její dnešní soupeřce, finalistce US Open 2015 Robertě Vinciové. Italská veteránka letos vyhrála jen 10 z 28 utkání. Na grandslamech navíc nevyhrála jediný duel. V prvním vzájemném souboji se očekává vítězství rozjeté Stephensové.

Sloane Stephensová bude chtít navázat na dva poslední úspěchy

Jako poslední se na druhém největším kurtu představí Jack Sock. Američan se v prvním kole utká s Jordanem Thompsonem a o necelé dva roky mladšímu Australanovi má co oplácet.

Loňský osmifinalista Sock měl skvělý vstup do letošní sezony, když vyhrál turnaj v Aucklandu a o měsíc později na domácí půdě v Delray Beach. Poté postoupil do semifinále Masters v Indian Wells a čtvrtfinále v Miami.

Od startu antukového jara se mu ale nedaří (bilance 10-9). Po semifinále ve Washingtonu uhrál jen druhé kolo v Montréalu a v Cincinnati se loučil již po prvním kole.

Thompson je na tom výsledkově mnohem lépe. Australan si po Wimbledonu zahrál dvě finále na challengerech a ve Washingtonu ve druhém kole prohrál až 5-7 v tie-breaku rozhodující sady utkání druhého kola s pozdějším šampionem Alexanderem Zverevem.

Jack Sock se na domácím grandslamu pokusí prolomit momentální trápení

O postup do druhého kola budou v pondělí bojovat na ostatních kurtech i další favorité. Na Grandstandu se sedmá nasazená Johanna Kontaová poprvé v kariéře střetne s Aleksandrou Kruničovou ze Srbska. Po ní čeká favorizovaného Sama Querreyho šesté vzájemné měření sil s Gillesem Simonem. Program zakončí pětka Caroline Wozniacká duelem s rumunskou kvalifikantkou Mihaelou Buzarnescuovou.

Na dvorci č. 17 se představí osmý nasazený Jo-Wilfried Tsonga. Jeho soupeřem bude Rumun Marius Copil. Na stejném kurtě se na závěr programu diváci mohou podívat na slovenské derby mezi Dominikou Cibulkovou a Janou Čepelovou. Ze slovenských tenistek se představí ještě 31. nasazená Magdaléna Rybáriková, jež začne proti Italce Camile Giorgiové.


Z Čechů jdou do boje ještě Kristýna Plíšková, Martincová a Veselý
Na kurtu č. 5 bude o postup do druhého kola usilovat Kristýna Plíšková. Méně úspěšná z dvojčat Plíškových začne v 17:00 SELČ proti Miše Egučiové. S Japonkou, která momentálně využívá chráněný žebříček a je až 316. hráčkou světa, se utká potřetí.

Vzájemná bilance je sice vyrovnaná, nicméně Plíšková si jedinou "výhru" připsala loni ve finále turnaje WTA 125k v čínském Dalianu, kde Egučiová ošklivě upadla a za stavu 5-2 v rozhodující sadě musela skrečovat.

Plíšková byla letos dvakrát ve finále, pokaždé překvapivě na antuce a vždy na domácí půdě. Ani jedno finále však v titul nepřetavila. V pražské Stromovce podlehla Barthelové a na ITF v Olomouci Američance Peraové.

Solidně rozehranou měla akci WTA v Nanchangu. V čínské metropoli ale ve druhém kole po nešťastné manipulaci s větrákem musela za stavu 3-0 vzdát Japonce Hibinové. V New Havenu zvládla tři třísetové duely v kvalifikaci a v prvním kole hlavní soutěže prohrála třísetovou bitvu s pozdější šampionkou Gavrilovovou.

Egučiová se na kurty po zmíněném nešťastném pádu vrátila letos v květnu a zatím má bilanci 7-7. Na tvrdém povrchu odehrála jediné utkání. V Cincinnati prohrála v prvním kole kvalifikace s Italkou Giorgiovou. Na US Open si zahraje vůbec poprvé v hlavní soutěži grandslamu.

To Plíšková už s hlavní soutěží ve Flushing Meadows zkušenost má. V roce 2012 došla z kvalifikace do druhého kola a zaznamenala svůj nejlepší výsledek na americkém grandslamu. Hlavní soutěž poté hrála už jen před třemi lety, kdy skončila v prvním kole.

Kristýna Plíšková bude bojovat o vyrovnání svého newyorského maxima

Životní grandslam prožívá Tereza Martincová. Dvaadvacetiletá Češka na osmý pokus prošla grandslamovou kvalifikací a poprvé v kariéře si tak zahraje hlavní soutěž akce velké čtyřky.

Los však české naději příliš nepřál. Do prvního kola schytala nasazenou Caroline Garciaovou, proti které nastoupí jako první v pořadí na dvorci č. 7. S Francouzkou změří síly potřetí. Loni v Hongkongu jasně prohrála, letos na antuce ve Gstaadu ale naopak aktuálně 19. nejlepší tenistku světa senzačně porazila.

Garciaová, která má letos na kontě čtyři semifinálové účasti a je na žebříčku nejvýše v kariéře, absolvovala generálku na US Open v Torontu, kde uhrála čtvrtfinále. Představila se ještě v Cincinnati. V Ohiu ovšem skončila hned v prvním kole. Loni došla v New Yorku do třetího kola, což je její maximum.

Kvalifikantku Terezu Martincovou čeká nasazená Garciaová

Jiří Veselý bude hrát až v pozdních odpoledních hodinách newyorského času na kurtu č. 9. První ze tří českých mužů se v prvním kole popáté utká s Bornou Čoričem. Proti talentovanému Chorvatovi sice letos v Budapešti v posledním vzájemném souboji uspěl, nicméně Čorič má aktuálně o něco lepší formu než český tenista.

Zatímco Veselý v generálce na US Open nevyhrál jediný zápas, když v Cincinnati prohrál s Karlovičem a ve Winston-Salemu s Baghdatisem, a na betonech má letos mizernou bilanci 6-8, Čorič dokázal alespoň ve Winston-Salemu, kde vyřadil i domácího Isnera, uhrát čtvrtfinále. Přesto má také na tvrdém povrchu negativní bilanci 8-10.

Pro Veselého skončily poslední dva ročníky závěrečného grandslamu sezony nešťastně. Loni nenastoupil k utkání druhého kola s Djokovičem a předloni vzdal souboj třetího kola, které je jeho maximem, domácímu Isnerovi. Čorič ve Flushing Meadows zaznamenal jedinou výhru v hlavní soutěži, a to při své premiéře před třemi lety.

US OPEN 2017 - PROGRAM 1. HRACÍHO DNE
• ARTHUR ASHE STADIUM • (od 17:00 SELČ)
1. Lepchenková (USA) - Muguruzaová (3-Šp.)
2. Sandgren (USA) - Čilič (5-Chorv.)
3. Kužmová (SR) - V. Williamsová (9-USA)
4. Šarapovová (Rus.) - Halepová (2-Rum.) / nejdříve v úterý v 1:00 SELČ
5. King (Barb.) - A. Zverev (4-Něm.)
• LOUIS ARMSTRONG STADIUM • (od 17:00 SELČ)
1. Kvitová (13-ČR) - Jankovičová (Srb.)
2. Herbert (Fr.) - Isner (10-USA) / nejdříve v 19:00 SELČ
3. Stephensová (USA) - Vinciová (It.)
4. Sock (13-USA) - Thompson (Austr.) / nejdříve ve 23:00 SELČ
• GRANDSTAND • (od 17:00 SELČ)
1. Almagro (Šp.) - Johnson (USA)
2. Kontaová (7-Brit.) - Kruničová (Srb.)
3. Querrey (17-USA) - Simon (Fr.)
4. Wozniacká (5-Dán.) - Buzarnescuová (Rum.)
• COURT 5 • (od 17:00 SELČ)
1. Kr. Plíšková (ČR) - Egučiová (Jap.)
• COURT 7 • (od 17:00 SELČ)
1. Martincová (ČR) - Garciaová (18-Fr.)
• COURT 9 • (od 17:00 SELČ)
4. Veselý (ČR) - Čorič (Chorv.)
Kompletní program 1. hracího dne
TenisPortal.cz, Ondřej Jirásek

Komentáře

177
Přidat komentář
Aussie
Co ale ta mladá Slovenka? Poprvé na velkém turnaji a sebere Venuši set! A kdoví, co bude dál, při tom jejím servisu. Vydrží?
Reagovat
Aussie
Asi ne...
Reagovat
a.magerova
No ještěže tak.... mám Venus ve Fantasy jako vítězku... dnes už bylo dost pohrom v mých týmech... :-/
Reagovat
smazaný uživatel
Vsimol som si, ze si z tímu vykopla Federera.

Konečne si v sebe prebudila skrytý potenciál, dievča.
Reagovat
a.magerova
Roky tady všichni ví, že Federera z pověrčivosti do týmu NIDKY NEDÁVÁM čili nikdy jsem ho nedala a v budoucnu toto pravidlo neporuším, dokonce ani v tipu zápasů jeho výhru nedávám!!!

https://www.youtube.com/watch?v=0hmYbhHUJzI
Reagovat
a.magerova
21.01.2014 14:21 Od: monty25
Re: a.magerova

Jinak u tebe mě vždycky dostává, jak z pověrčivosti nedáváš do týmu Rogera. :) To když se podíváš na můj tým, tak já zrovna moc pověrčivý nejsem. :D

http://www.tenisportal.cz/zpravy/berdych-v-melbourne-zlomil-ctvrtifnalove-prokleti-porazil-ferrera-a-zahraje-si-o-druhe-finale-13603/
Reagovat
janek_da
:D
Reagovat
smazaný uživatel
Bystrý som, možno nie všmavý, aspoň čo sa zloženia tvojho tímu týka ;)
Reagovat
a.magerova
http://www.slovnik-synonym.cz/web.php/slovo/bystry

http://slovnik.azet.sk/synonyma/?q=bystr%C3%BD
Reagovat
a.magerova
Prostě sis potřeboval ulevit, kopnout....
Tvá nenávist (až hysterická) vůči Rogerovi ti zatemňuje mozek.... já blbec furt nostalgicky vzpomínám, jaká s tebou byla kolem roku 2009 sranda... njn.... lidé se mění a cesty rozcházejí....
Reagovat
janek_da
Kdo pozná z jaké je to knížky je můj člověk
http://6b.cz/qUlv
Reagovat
a.magerova
V linii ducha tohoto vlákna jsi vybral naprosto přesně, uvedená ilustrace je na straně 182 doplněna známým sloganem, ale to už nebudu prozrazovat, je to dost zásadní zvrat celé knihy, tak abych neprozradila zbytečně moc natěšeným čtenářům... ;-)

http://dianetika.cz/wp-content/uploads/2017/01/cesta_ke_325.jpg
Reagovat
a.magerova
Tak už i Konta... Fantasy Fantasy...
Reagovat
Lunej..
mám to stejné.. :( dneska mám vyloženě pohřebiště..
Reagovat
blixa
Já ti říkal ať to losuješ ! :D ;-)
Reagovat
a.magerova
Já vím, ale lenora zasáhla, ale musím se připomenout giginovi, měla jsem tam původně i Gulbu, ale stáhla jsem jeho nasazení, což se dnes ukázalo jako prosíravé... :-)))
Reagovat
Lunej..
chtěla jsem napsat, jak se ráda dívám na Gillese, že je takový kliďas a ejhle, rozmlácená raketa coby dup :)
Reagovat
a.magerova
Já už hystericky hledala Simona.... :-))

Člověk čučí na Janíka Tipsarevičů a pak má v tom zmatek.
Reagovat
Lunej..
Ty čučíš na všechny strany, chlastáš s giginem a pak se divíš. Měla by ses nad sebou vážně zamyslet. :) Tipsa ještě hraje? :D:D
Reagovat
a.magerova
Samo, že hraje... no přece musím gigina fest opít bo ten cvok chce fandit protistraně.... :-/
Reagovat
Lunej..
Kokína jsem málem nepoznala, jak je zase ostříhaný na mecha...
Reagovat
a.magerova
Z dálky vypadá jako Troicki... :-))
Reagovat
Lunej..
Jj :)
Reagovat
Vojtiik
nevíš co je s tím zápasem s géniem? furt někoho ošetřují
Reagovat
Lunej..
Ošetřují gigina..
Reagovat
Vojtiik
asi mu z toho Ernieho mrdlo :D
Reagovat
gigin
Nevím takhle sleduji

https://twitter.com/gulbis_news/status/902182651771187201
Reagovat
Lunej..
:D:D:D takže Vojtiik má pravdu :D
Reagovat
Vojtiik
Ernie úplně eazy školí!
Reagovat
gigin
Ponížuje.
Reagovat
a.magerova
Už jen jeden setík a pijeme... :-)))
Reagovat
gigin
https://twitter.com/jwhitewater/status/902258901604642816
Reagovat
gigin
https://twitter.com/GulbaGiginGang/status/902251553071005699
Reagovat
a.magerova
No... mohli jsme na Tvém twitteru sledovat spanielův přímák... zklamal mě velmi...
Reagovat
gigin
Pocta spanielovi. Normálně šel, kupil míčky, šel na kurt kde hrál Gulbis, vyčkal konce, vystál řadu a nechal mi ho podepsat.. Jsem v koncích...
Reagovat
a.magerova
Tož to je orgasmus na několik dnů... a co až HO dostaneš do ruky... :-)))

Tak to je od něj milé a velkorysé.
Reagovat
gigin
Borec. Bez keců smekám. Stál tam řadu s děckama...
Reagovat
a.magerova
A šak.... Ty seš takový švácloň dobrotivý, pro Tebe to lidi rádi dělaj.... ;-)
Reagovat
gigin
;-*****
Reagovat
anajka
To čo ten Čilič tam zdržuje prehrou setu? Favorit, čo prehrá set s Tennysom...
Reagovat
a.magerova
Reagovat
Lunej..
Ty mákni taky :)
Reagovat
a.magerova
Mám ho v oblibě i ve Fantasy, takže tak... :-))
Reagovat
Lunej..
Já taky, i když jinde. Mám ho dokonce jako kapitána, takže makám s tebou. Ale čekala jsem, že Kukuška bude trápit... :)
Reagovat
a.magerova
Mně se včera tak nechtělo toho Davida dávat, je jediný u koho mi bude líto, že vylítne, ostatní moje vybrané koně nemám v takové oblíbené.... jsem si říkala, "nedávej ho tam nebo kvůli tobě vylítne".... proč jsem se neposlechla, nedokážu vysvětlit... prostě moje Fantasy je VŽDY polibek smrti vyvoleným.... :-/
Reagovat
Lunej..
No, já mu zase věřila, když měl teď takový lauf. No a koukám, že je to opravdu v zádeli, doslova.
Reagovat
a.magerova
Reagovat
Lunej..
Takže bych vlastně měla vynadat tobě, čarodějnice :) Ach jo..
Reagovat
a.magerova
Jj, přesně tak.... od AO už budu dávat jen hovádka, která fakt nesnáším A BASTA !!!
Reagovat
a.magerova
Chudák Austrálie, ta se GS hned tak nedočká.... :-)))
Reagovat
Lunej..
Austrálie už GS má přece :)
Reagovat
a.magerova
No jo Lleyton, to byl můj miláček... třeba počkat až vyroste ten jeho malý... :-))

https://www.youtube.com/watch?v=aqD4sYmxcwo&feature=youtu.be&t=21s
Reagovat
Lunej..
Já si třeba Petru vůbec nedala a určitě to dotáhne daleko. :) Tak víš co, neštěstí ve hře, štěstí v lásce, tak tomu budeme věřit :D
Reagovat
a.magerova
Však já to tak beru, mám štěstí v lásce (klepu na dřevo, děkuji Osude).... no a pak ještě pokukuju, kde jinde na mě štěstí čeká... prostě nevděčná bestie... :-))
Reagovat
Lunej..
To já teda třískám kde se dá a nic. :) Ani nemá cenu, abych se vůbec koukala, že na mě někde čeká. Ale co, když nejde o život.. :)
Reagovat
a.magerova
Každá duše prý na Zemi (Svět) přijde na hostování až pěttisíckrát, takže počítám, že jsem tu teď za odměnu za nějaké horší doby... proto nezoufej, jestli né teď, tak v příštím Životě bude určitě mnohem líp... :-)))
Reagovat
Lunej..
Na to já nevěřím, ale dík :) Mně se tu líbí, jen občas nesmím koukat na tenis. :D
Reagovat
blixa
No proč myslíš, že už ji nehraju :D :D
Reagovat
a.magerova
No a proč myslíš, že Roger letos vyhrál 2 GS... bo jsem ho neměla ve Fantasy... :-)))
Reagovat
Empe
Tomáš Berdych nebude hrát baráž...
Reagovat
gigin
Není že? Díky.
Reagovat
EllNino
tak není, sory ...
Reagovat
a.magerova
Jaktože nehraješ Fačko ?
Reagovat
gigin
Nebyla chuť, čas, motivace, promiň...
Reagovat
a.magerova
Tvá omluva je na místě... díky Tobě skončím poslední, takhle jsem měla naději, že ne e... tož ještě ten Vlk.... :-P
Reagovat
gigin
Spaniel je tam, v NY, poslal mi video Ernestka..
Reagovat
a.magerova
Tak to by Ti mohl přenášet i přes telemost zápas, no ni?!!!

:-)))
Reagovat
gigin
On šel papat. Takže nic.
Reagovat
a.magerova
No to jako by si řekl kameraman FINÁLE GS, že má hlad a odešel... no to je na okamžité ukončení přátelství !!!
Reagovat
gigin
A set v řiti. Jako to je prostě na houno, celé USO. Můra to celé dojebala.
Reagovat
a.magerova
Pošli protestní nótu Tomovi a Mutovi, ať si to chlapci pěkně vyžerou !!!
Reagovat
Mayo
Federer Roger
Halep Simona
Reagovat
tommr
nestraš s Halepkou. Ta doufám skončí už dneska ... :)
Reagovat
Mayo
To je pre mna najzaujímavejší zápas celého hracieho dňa.
Reagovat
tommr
jj taky se těším ... :)
Reagovat
Mayo
Čo ti mele, to sa už dnes vlastne začal US open kks
Reagovat
EllNino
A první skreč ... a kdo jiný než Dima Tursunov ... nojono, je těžké odejít, ale tak pořád dostane za 1. kolo na GS tučnej balík ... akorát zabírá místo mladejm, a to jsem ho měl dří v oblibě ...
Reagovat
svetova.dvojka
Rusové jsou hodně na prachy.
Reagovat
Kozoroh
Muži: https://en.wikipedia.org/wiki/2017_US_Open_-_Men%27s_Doubles

Ženy: https://en.wikipedia.org/wiki/2017_US_Open_-_Women%27s_Doubles

V mužské čtyřhře mají Češi jediné želízko v ohni v podobě dvojice Veselý/Jebavý, která však bude čelit nejúspěšnějšímu deblovému páru v historii mužského tenisu - bratrům Bryanovým.

Lucka Šafářová s Bárou Strýcovou byly coby 3. nasazený pár nalosovány do 2. sekce (horní polovina). V 1. kole je vyzvou McHaleová a Watsonová. Umístění dalších Češek si prohlédněte na wiki-stránce.
Reagovat
Andrew89
ano nazapotila a Petra je ve scem oblibenem druhem kole:))) juhu
Reagovat
Jabadu
Je to bohyně!
:-)
Reagovat
svetova.dvojka
Hmm Kvitová válcuje bývalou světovou jedničku.
Reagovat
EllNino
Kolik kurtů je na kamerách, zdá se mi, že spoustu zápasů není k vidění ...?
Reagovat
historik
jj třeba Rybáriková - Giorgi nebylo k vidění a je to škoda - Magda příští soupeřkou Týny. Nechápu proč je to takovej problém
Reagovat
EllNino
ani Zaja - Alexandrova, Rodionova - Hogenkamp, Tursunov - Norrie
Reagovat
historik
se vsadím, že zítra určitě nebude někdo z našich k vidění:-(
Reagovat
sprchon
Kája první runda na AA,
Katka první na LA,
Maky třetí na GS,
Venca čtvrtej na GS,
Berdych třetí na 17,
Baruna první na pětce,
Denisa druhá na omsičce,
Lucka poslední na dvanáctce.

Takže jediná Denisa nebude k vidění.
Reagovat
PetaM
Na streamu jsem ho ale viděl. Nerozklikl jsem ho, tak nevím, jestli jel :D
Reagovat
EllNino
myslím, že tam byly nazačátku všechny ... ale pak zmizely :)
Reagovat
com
:D kvitovka tam zas ječí, jak kdyby už byla ve finále :D
Reagovat
historik
na někoho to může působit dost nesympaticky
Reagovat
Lunej..
Vy toho naděláte, Petra si párkrát zakřičí a je z toho věda.
Reagovat
EllNino
přesně ..
Reagovat
aligo
A uprdnout ji necháte? Bude to tiché.... Slibuji..
Reagovat
PetaM
A dýchat může?
Reagovat
slacker
nemuze, ma astma (pry)
Reagovat
Lunej..
Jsem myslela, že na Eurosportu budou dávat nějaké mužské zápasy.
Reagovat
EllNino
vždyť tam není nic zajímavého :)
Reagovat
Lunej..
Jak neni nic zajimaveho? Pro me jsou zapasy ATP zajimavejsi nez WTA, u zen moc oblibenkyn nemam.:)
Reagovat
EllNino
ale tak se koukni, co se hraje za zápasy, žádný, co by stál za to být ve vysílacím čase :)
Reagovat
Lunej..
Jak neni? Steve s Almagrem nebo David s Kukuskou.
Reagovat
EllNino
tak david začal až teď
Reagovat
Lunej..
Asi radeji kouknu na Steva jestli bude na streamu.:)
Reagovat
EllNino
navíc budou dávat Fererra :D
Reagovat
a.magerova
Jj David PARÁDA... :-)))
Reagovat
Andrew89
ze se nam Petra chytla
Reagovat
Andrew89
hm....tak mozna rymu
Reagovat
Jam
Týna potěšila nad výhrou jejíž zranení jí minulý rok nastartovalo žebříčkový vzestup.
Reagovat
Jam
sakra - potěšila výhrou nad soupeřkou jejíž zranení jí minulý rok nastartovalo žebříčkový vzestup.
Reagovat
sprchon
Aha, dík. :D :D
Reagovat
sprchon
Tak v tomhle se ztrácím...
Reagovat
svetova.dvojka
to si ty chybějící slova musíš doplnit sám, takový kvíz...
Reagovat
horska.kraslice
Ten zápas byl pro Egushi určitě velmi emotivní. Po zranění začíná se stejnou hráčkou jako v zápase, když si přivodila zranění a musela vzdát prakticky z mečbolu. Objetí Kristýny u sítě od Japonky o tom jednoznačně svědčí.
Reagovat
sprchon
Jojo, objetí bylo hezký. :)
Reagovat
historik
Paráda! První postupující je Týna a je fajn, že to zvládla celkem v poklidu a ve dvou setech
Reagovat
svetova.dvojka
A až bude jednička, tak dostane za odměnu Michala Hrdličku.
Reagovat
com
čučím jak puk, Plíškovic ve dvou setech :D
Reagovat
svetova.dvojka
Kája a Kristýna a stále je ve hře toto finále...
Reagovat
svetova.dvojka
Koupil jsem si nový monitor, je to Acer IPS, Full HD, 27 palců,odezva 4ms, opravdu skvělý a velký obraz, je to jako taková menší televize, díval jsem se tak po okolí a takový monitor jako já má málokdo, stál 5 800kč dobrá cena na práci i zábavu jako dělaný.
Reagovat
dadaft
no je to tam,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
snad to tam bude i po posledním míčku.
((( pojď )))
Reagovat
Andrew89
Petra Kvitova porazila v prvni setu Petru kvitovou a vede 1:0

Nezda se Vam Jelena nejaka upravena...myslim tim botox...?:D

Terce uz vlak ujel....Varvara se snad chytne....Tyna to dotahne!
Reagovat
bIbec
já viděl i nějaké video, jak jí týpek píchá jehlu do tváře. Ona už je takhle dlouho upravená. I Aga se nechala upravit nedávno si myslím.
Reagovat
bella
jj, minimalne ma zvetseny rty a prodlouzeny vlasy a to nemluve o tom, co ma jeste dalsiho v obliceji. Vlasy OK, ale ty az trochu kaceri rty za mne fakt NE :(
Reagovat
PetaM
Jak přijít o game, level Kvitová :D Kdo tohle zvládne? :D
Reagovat
sprchon
A co teprve Jak přijít o zápas... :D
Reagovat
PetaM
To snad zatím nehrozí :D
Reagovat
Andrew89
to byl tragicky gem
Reagovat
svetova.dvojka
Ať žije Eurosport ...
Reagovat
marcel19752
Jsem na o2 tv multidimenzi a davaji jen kvitovou.ach jo
Reagovat
EllNino
je multidimenze, na o2 tenis
Reagovat
svetova.dvojka
o2 tv jsou zloději a uzurpátoři, dokonce jsem jim to i napsal, zatím mi na můj dotaz ještě neodpověděli...
Reagovat
janek_da
To bych hnal do Štrasburku, být tebou. Jasný bílý rasismus.
Reagovat
dunphy
Ten outfit je ve skutečnosti ještě stokrát odpornější než na fotkách.
Reagovat
EllNino
přesně ... děs děs děs, ještě s těmi nohavičkami, v tom působí tlustě i García
Reagovat
Nancy_z
Hrůza, navíc velikostně to Petře vůbec nesedí :-(
Reagovat
sprchon
No... Nechápu to.
Reagovat
Empe
Petra to určitě vybalila z krabice a řekla si: "No... hm... už jsem přežila horší věci.". :-)
Ten vzorek u krku se mi docela líbí, ale zbytek barev, střih, ty nohavičky, všecko špatně.
Reagovat
sprchon
Eguchi to moc sluší. :)
Reagovat
com
bramburky, cokoladky, cola a zaciname:) ..za dva tydny zas o dve kila tezsi :D
Reagovat
Dobry-den
Horší než ve Wimbledonu už to snad být nemůže, přesto vidím vyhlídky Čechů a Češek dost skepticky. Dneska:

Petra - Jelena 3:6 7:6 0:6
Kristýna - Misa 7:6 4:6 6:4
Tereza - Caroline 1:6 2:6
Jirka - Borna 4:6 7:5 6:7 2:6
Reagovat
Andrew89
mam posunuty zvuk...nesnasim to!:(((
Reagovat
Andrew89
to nemelo bejt sem :D
Reagovat
janek_da
Ale pořád ještě jsi celkem optimista, bych řekl.
Reagovat
svetova.dvojka
Tak už za 25 minut nastoupí největší favoritka na titul v ženské části !
Reagovat
bella
Taky fandis Petre? :)
Reagovat
EllNino
jojo snad tam nebude moc větráků
Reagovat
sprchon
Rodionova nebo Martincová?
Reagovat
gigin
z našeho mega GGG - Gulba Gigin Gangu, ať si užijí poslední GS sezóny, hodně dramatických, pěkných zápasů a at se vašim favoritům daří!!

COME ON ERNIEEEEEEEEEE!!!

A aj Kokki :)

Tzn ve druhém kole už tu nebudu :DD
Reagovat
gigin
A Penko a Plech samozřejmě!
Reagovat
smazaný uživatel
Jelena Ostapenko full practice set with Lucie Safarova at the US Open 2017.

https://www.youtube.com/watch?v=IVXBFEjHNMo
Reagovat
blixa
Vy nás ale zásobujete, pane Karfík. :D
Reagovat
blixa
Bětka by se tou hubou bez problémů uživila. Myslím že ta nemusí mít starosti s tím co po kariéře :D
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Betka se Simonou:)

http://tennischannel.com/news/top-stories/watch-gamesetmattek-with-simona-halep
Reagovat
smazaný uživatel
Betka pro TennisChannel
Rozhovor - s kotatkem:) Kotatko vysmate, drapky zatazene, no ale jak je nekdo s Betkou, tezke je byt nevysmaty:)))

http://tennischannel.com/news/top-stories/watch-gamesetmattek-with-garbine-muguruza
Reagovat
tommr
a ani zítra to nebude o moc lepší. Co je pak platný, že O2TV Tenis přenáší všechny zápasy našich když si pak člověk stejně musí vybrat ke sledování jen jeden z nich ... :(
Dneska by z našich měly postoupit Petra a Kristýna, které jsou jasné favoritky. Nic snadnýho ale nečekám a hlavně u Petry asi budou zase nervy ...
Tereza bude dneska naopak jasnou outsiderkou a může jen překvapit. Nečekám ale že by mohla Garciaovou zaskočit podruhý za sebou ...
Nejvíc se ovšem dneska těším na noční zápas Halepový se Sharapovou. Doufám, že Sharapova bude zdravotně v pořádku a že Halepový vypráší kožich ... :)
Reagovat
janek_da
Tak Petra vylítne jako úplně první
Reagovat
EllNino
myslíš ? :D
Reagovat
janek_da
přál bych jí to
Reagovat
janek_da
ééé, ať se to nesplní. Ať je aspoň druhá, v tomhle.
Reagovat
bella
kus!!!!

tyhle negativisticky kecy fakt miluju :(
Reagovat
janek_da
dyt bude prvni. to je celkem optimisticke
Reagovat
bella
Ale ne o vsechny uspechy stoji, vis? Tenhle si rada odpusti, tomi ver ;).
Reagovat
EllNino
Máte v databázi proti Kasatkině nějakou jinou Wang, má tam být, pokud vím, 52. hráčka světa
Reagovat
Ondřej.Jirásek
Informace předána. Snad to brzy opraví. Děkujeme za upozornění a omlouváme se.
Reagovat
EllNino
pohoda, mně jenom bylo divý, že u jejích zápasu není TV, tak jsem to rozkliknul, a byla tam nějaká, co hrála naposledy v roce 2007 :) ... Ono je to věda, vyznat se v ěch Asiatkách :D
Reagovat
ta-dah
Vcerejsi WTA, ATP USO previews stejne jako i dnesni prehled dne jsou vazne skvele obsahove, celkovou strukturou, jazykove i graficky. Velmi uhledne, zaslouzite si velky dik!
Reagovat
ta-dah
ten otaznik se mi tam vloudil omylem, se omlouvam...
Reagovat
Ondřej.Jirásek
Díky moc :)
Reagovat
Andrew89
Konečně začíná další GS..i když můj nejméně oblíbený

Varvara Mugu asi nedá...ale bylo byl to fajn jako první upset :) TIP: Varvara

Petra ....netroufnu si říct, může vyhrát drtivě, tak jako může vyletět. Zaleží jak se vyspí :D TIP : Petra

Halep - Sharapova TIP : Halep

Joko - Krunic - TIP : Joko

Terka - Garcia - TIP : Terka

Týna - Eguchi - TIP : Týna

Bobina - Sloanne - TIP : Boj ale myslim že Sloanne - ale přeji Bobině :D
Reagovat
tommr
jsi velkej optimista a kdyby ti všechny tipy vyšly tak bych se vůbec nezlobil. Nesedí mi tam jen ta výhra Halepový ... :)
Reagovat
bella
Ale neboj, vyhraje Halepka :).
Reagovat
bella
Ale neboj, vyhraje Halepka :).
Reagovat
EllNino
Petra do snad utrápeně dá, Týna doufám, že 2:0, ale známe to :D ... Terka si myslím, že senzaci z Gstaadu nezopakuje ...

Jirka v přípravě moc dobře nehrál, takže si myslím, že s Bornou to bude 0:3, navíc s ním má negativní bilanci ...

Náboj by mohl mít zápas Vika Kužmová - Venus, Sloane - Bobina, no uvidíme

US Open nemám rád, ale dnes se hraje pár pěkných zápasů :)
Reagovat
sprchon
Že by Tynda vyhrála dva sety v řadě? No nevím, no... :)

Jinak souhlas, na tu Viku s Venus se těším. Nejzajímavější jsou první a třetí zápasy.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist