2. den na Turnaji mistryň: Kvitová začíná opět proti Radwaňské

21. 10. 2014, 09:30
Previews 673
Druhým dnem v Singapuru pokračuje Turnaj mistryň a úterý patří úvodním zápasům v Bílé skupině. V té se nejprve šampionka z roku 2004 Maria Šarapovová utká s Dánkou Wozniackou, české želízko v ohni Petra Kvitová pak do turnaje vstoupí už třetí rok po sobě duelem s Polkou Radwaňskou.

Počtvrté hraje Petra Kvitová Turnaj mistryň a počtvrté narazí ve skupině na Agnieszku Radwaňskou. S polskou soupeřkou loni i předloni boje mezi osmičkou nejlepších zahájila a stejně tomu bude v dnes v Singapuru, kam se turnaj přesunul z Istanbulu.

Světová trojka Kvitová má s šestkou Radwaňskou pozitivní bilanci - v šesti dosavadních vzájemných duelech prohrála jen jednou, a to předloni právě na Turnaji mistryň. Loni a v roce 2011 duel v závěrečném turnaji roku vyhrála.

"Je to zrádná hráčka, hraje chytře," řekla Kvitová o Radwaňské MF Dnes a Radiožurnálu v neděli v Singapuru. "Hodně míčů odvrátí, dává čopy ale i kraťasy a nehraje moc rychle. Jediné, co na ni bude platit, je moje rychlá hra a bude potřeba víc chodit na síť, aby neměla čas nic vymýšlet," plánovala Kvitová, která je v Singapuru s trenérem Davidem Kotyzou i s psychologem Michalem Šafářem.

Čtyřiadvacetiletá tenistka z Fulneku je v Singapuru od čtvrtka, aby si zvykla na časový posun a halový kurt. Pod střechou bude hrát poprvé od dubnového Fed Cupu. "Těším se, nemusíme se starat o počasí a v hale se mi vždy dařilo," řekla Kvitová. "Kurt ještě není tak rychlý, jak by se mi líbilo, ale zrychluje se každým dnem," uvedla.

Před turnajem na webu okruhu WTA všechny hráčky odpovídaly na otázku, která z nich letos vyhraje. "Jedna z osmičky," rozesmála se Kvitová. O své hře řekla, že si tenis od triumfu ve Wimbledonu užívá. "Jsem na kurtu uvolněná, víc si věřím a bavím se. Hraju někdy možná příliš riskantně, ale to je součástí mého stylu," usmála se.

Kvitová Turnaj mistryň při premiéře v roce 2011 vyhrála, o rok později po zápase s Radwaňskou kvůli nemoci odstoupila a loni vypadla v semifinále.

Duel Kvitová s Radwaňskou začne zhruba v 15:30 SELČ, respektive zhruba 20 minu po skončení úvodního duelu mezi Marií Šarapovovou a Caroline Wozniackou. Ty na kurt nastoupí od 13:30 SELČ.

Sedmadvacetiletá Šarapovová má letos šanci zakončit sezonu jako světová jednička, musela by však navázat na svůj dosud jediný triumf na Turnaji mistryň z roku 2004. Se čtyřiadvacetiletou Wozniackou vede ve vzájemné bilanci 5-3, ale na tvrdém povrchu si každá z nich přispsala po třech výhrách a poslední duel na letošním US Open vyhrála ve třech setech tenistka z Dánska.

"Cítím se skvěle a mám tak velké šance uspět i tady v Singapuru. Rozhodně to ale nebude snadné, protože tady nenarazím na lehkou soupeřku. Všechny jsme tu díky dobrým výsledkům a všechny tu chceme ukázat to nejlepší," řekla Šarapovová.

Wozniacká hraje na Turnaji mistryň počtvrté a poprvé od roku 2011. Dvě ze tří účastí proměnila v postup ze skupiny, před čtyřmi lety prohrála až ve finále s Belgičankou Clijstersovou.

Dnešní program zahájí finále turnaje Vycházejících hvězd. O trofej se utkají Monika Puigová z Portorika a Číňanka Saisai Zheng, které postoupily z prvních dvou míst skupiny, v níž hrály také Američanka Rogersová a Kazaška Diyasová. Puigová se do finále dostala bez porážky, když Číňanku zdolala ve třech setech.

• TURNAJI MISTRYŇ 2014, SINGAPUR •
PROGRAM 2. DNE
(úterý, 21. 10. 2014)
11:30
Puigová (Porto.) - Saisai Zheng (Čína) / finále Vycházejících hvězd
13:30 Šarapovová (2-Rus.) - Wozniacká (8-Dán.) ... H2H 5-3
Kvitová (3-ČR) - A. Radwaňská (6-Pol.) ... H2H 5-1
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

673
Přidat komentář
Roger_Federer
Se tady konecne vystrizlivelo.
Reagovat
FulnekUltras
Ten čerstvý vzduch po výlezu z kanalizace dělá fakt divy. ;-)))
Reagovat
Roger_Federer
Vzhledem k tomu ze sem byl ted ne,po..v Tyrolsku..vim o tom cerstvem vzduchu trosku vic jako ty..:)
Reagovat
FulnekUltras
Takový kontrast to ale přece jen asi nebyl - i když všechno je relativní... ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
krátkej zápas jsem čekal, ale opačně. Gratulka Agně, a ... Maruš, zaber ještě víc!
Reagovat
smazaný uživatel
mi přišla po pár gemech jako spící panna, pak už to byla jako loňská Petra, unavená, otrávená, bez šťávy. Asi jí Kotyza neměl bouchat míčem do té hlavy.. no nic, uvidíme, co Petra předvede dál, já osobně ji za favoritku nepovažovala a pokud vyletí, nezblázním se, mně coby fanynce letos už radost udělala, takže její neúspěch na TM přežiju.
Reagovat
Michaelus
:DDD asi ji neměl bouchat míčem do hlavy :DDD
Reagovat
slacker
No zmena rakety a predzapasove traveni casu asi po pravu schyta kritiku. A Kotyza jako spolecny jmenovatel taky
Reagovat
smazaný uživatel
Koho baví kritizovat, ať si to užije, kdo nemá potřebu, fandí dál, nedělá závěry a těší se na další zápasy.
Reagovat
martinezi
Ta tomu dneska zase dala no pohyb jí dnes teda paní neříkal,Aga vyhrála naprosto zaslouženě.
Reagovat
Fredy
Petře to dneska moc slušelo. Hezký obleček,pěkné boty a nádherná raketa. Bohužel, tím se nevyhrává. Petro příště si vem všechno staré a hlavně tu raketu.Bude líp. Petro pojď ! ! ! :)
Reagovat
FulnekUltras
čer(nošek)tví kdo a proč jí tu raketu nakukal...
Reagovat
smazaný uživatel
tam se se Šarapkou poperou o možný postup....Jiný den, jiná hra, jiná soupeřka, neztrácím naději a neházím flintu do žita jako mnozí zde...
Reagovat
EllNino
konečně někdo pozitivní, tady se to zase balí po prvním zápase, přitom víme, jak je tenis vrtkavý sport ...
Reagovat
slacker
No ani 2 vyhry ji postup neprinesou pokud budou pravdepodobne trisetove
Reagovat
smazaný uživatel
? ? ?
Reagovat
slacker
No Aga + Caro maji nejen naskok uz jedne vyhry ale maji i lepe rozdane karty co se tyce pomeru setu pokud budou mit stejne bodu jako Petra. I Marie ma vyhodu v pomerech setech. Nabrala velkou ztratu prohrou 0:2, aspon vyhrany set by sance udrzel na vyssim procentu
Reagovat
Michaelus
Shrnu to. Je to v p*deli.
Reagovat
FulnekUltras
vyjádřil bych naději, že zatím jen kousek před řitním otvorem... ;-))
Reagovat
vrabejka
Hlavně že jste ji všeci pasovali na vítezku turnaje :D. Bude rada kdyz nepojede domů s ostudou a porazí někoho i kdyz ani proti Caro ani Marii ji nevěřím
Reagovat
smazaný uživatel
No tak, hlavně, že ty jí nevěříš ani na jednu, to je fakt podstatný a určující...
Reagovat
lars
Nevymyslej si vsichni ji na vitezku TM nepasovali
Reagovat
smazaný uživatel
Kvitová jako favoritka na titul selhala proti nejhratelnější soupeřce a vypadalo to, že jí ty podmínky nebo snad ?raketa? vůbec nesedla, a vůbec nevim, proč hrajou takhle pozdě, třeba to bude v dalších zápasech lepší a překvapí proti Máše či Caroline :)
Reagovat
smazaný uživatel
Hlavně to Petra nesmí zabalit musí bojovat dál. Já jsem optimista a věřím že by to Petra ještě dát mohla ale musí porazit Šarapku a Caro ale to nebude jednoduché vůbec
Reagovat
VlS
Ve srovnání s Mašou s Caro špatný. Chyb hrozně moc. Aby si uhrála Peťa aspoň bod, tohle nebude stačit na Caro, ani na Marii. Ale Serena se dneska asi směje.
Reagovat
FulnekUltras
Kdo se směje na začátku...nesměje se většinou na konci.
Reagovat
dadaft
hmm, tak to by bylo.
Reagovat
pockerface
bohužel dneska to nebyla Petra jakou jsme viděli v Asii.Od začátku mdlá,pomalá,schvácená.To hraní o půlnoci jí nesedlo.Bohužel už nezjistíme,jak by zápas vypadal,kdyby ho hráli v odpoledním nebo podvečerním Singapurském čase.Teď už Petra musí porazit Marii i Caro.Ale na Marii bohužel Petra neumí moc zahrát.Ale třeba ještě překvapí.
Reagovat
Cico93
Tak potom akú mali obidve formu, jeto premňa obrovský šok.
Reagovat
FulnekUltras
ženský tenis je skoro setrvale plný obrovských šoků příjemných i nepříjemných...a ty, co šoky téměř nevytvářejí, už většinou ani nejsou tolik ženský...
Reagovat
Faddova
Tak to bylo fakt utrpení... chodila tam jak tělo bez duše, podle mě svoji roli sehrál čas zápasu, jsem naštvaná na organizátory, proč to nedají v nějakou normálnější hodinu??? Ale je fakt, že Aga hrála skvěle, všechno vrátila, nechybovala, ten povrch se mi zdá dost pomalý, prostě blbá konstalace :-(
Reagovat
kada.tom
Hmm, tak prohra s Agou. Aga hrála dneska parádně, ale Petra udělala strašlivě UE a to prostě na TM není možné.

Vzhledem k tomu, že Caro porazila Sharapku, tak ve čtvrtek bude hrát Petra s Sharapkou. A bohužel jsem pesimistou, Petra nemá příliš šancí na to, aby ji porazila. Mám takový dojem, že Petra loňské SF neobhájí ani náhodou.
Reagovat
Chrenda
Souhlas.
Reagovat
smazaný uživatel
Petro dneska si to po.srala totálně. Agu si mohla v pohodě dát ale ty chyby s jednoznačné pozice přišla obrovská chyba ale šance na postup tu ještě je ale je malá
Reagovat
Chrenda
Teda fakt bída. To se už může balit, s tímhle jí zamázne jak Marie tak i Carol.
Reagovat
EllNino
skvělý zabalit to po prvním zápase, to je teda hrdinství ...
Reagovat
Chrenda
Napsal jsem, že s takovým výkonem jí zamáznou i zbylé holky. Nevypadala zrovna na to, že bude bojovat jak dračice do posledního dechu. Kdyby jí odřezávali maso na kurtu, tak by to sní nic neudělalo. Aspoň to tak vypadalo.
Reagovat
Chrenda
No aspoň, že Tom dal titul v Švécii. Aspoň ňáká radost!
Reagovat
Michaelus
Kurfa
Reagovat
A.R.R.
Joooooooooo Aga to dala
Reagovat
smazaný uživatel
:) asi jsme tu jediní, kdo má radost :DD
Reagovat
A.R.R.
Ještě Freedom, ale toho asi od radosti klepla pepka :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Né víc než já. :)
Reagovat
A.R.R.
Hele neprovokuj zase nebo se pohádáme a Aga to tam vyhraje :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Já? Aga tam hraje pro mě :) Je mojééé
Vítězství bych jí moc přál
Reagovat
A.R.R.
no hele před Montreálem si mě zlobil, že je tvoje a já ti tvrdil, že moje a víš jak to dopadlo, takže je moje a basta :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Jeste ziju. Ale rozhodne se nechci zapojovat do tech "diskusich", ktere se tu na ucet Agy nebo Petry tedkon objevi. Tedkon spousta nicku si snad rozmysli zatracovat souperky Petry predem...
Reagovat
A.R.R.
No jo, už to jede. Tak víš, že já nějak extra nekomentuji, projevím radost a tím končím. Jsem rád, že Aga dneska vyhrála a vyvrátila tu to nadšení, že s ní Petra vytře kurt. Na druhé straně mi je Petry líto, protože teď jí bude zase hodně lidí zatracovat. Já jí mám rád, pokud nehraje proti Aze, tak jí fandím. Tak snad Aga dá ještě jeden zápas a uvidíme jí v semifinále :-)
Reagovat
slacker
Pokud Aga porazi jen Petru tak to bude dukaz "viny" Petry a ne uspechu Agy.
Reagovat
smazaný uživatel
ty jsi nám tu chyběl, běž se zahrabat
Reagovat
slacker
Mam byt na tebe take hruby?
Reagovat
A.R.R.
Já to beru asi takhle, Aga dnes vyhrála protože hrála lépe než Petra. Jsem rád za její výhru a pokud postoupí do semifinále budu štěstím bez sebe, pokud nepostoupí, tak nepostoupí. Já jsem od ní před TM nic moc nečekal, vzhledem k tomu, že v Asii prakticky nic neuhrála. A co se týče Petry, ta mě naopak v Asii hodně potěšila, takže pokud neudělá výsledek na TM, tak se svět také nezboří....
Reagovat
slacker
A ja to zase tradicne beru ze Petra prohrala protoze delala enormni mnostvi hloupych chyb a mozna tomu pomohla i rozhodnutim prejit na novou raketu. Pak je tradicne jedno s kym to hrala. Pokud by prohrala s nekym kdo zahral nadprumerne dobre, mel by to potvrdit jeste v jinych zapasech nez s Petrou v autodestrukcnim modu.
Zapas jsem jeste nevidel jen soudim podle komentaru.
Reagovat
smazaný uživatel
Když jsi to neviděl, tak jak to takto můžeš soudit? Bože bože
Reagovat
slacker
VZdyt ti pisu ze podle tech komentaru, pokud vice lidi lamentuje nad chybami na siti a mnoztsvim UE tak si to umim zaradit do obrazku jinych videnych zapasu.
Reagovat
A.R.R.
To uvidíme v dalších dnech. Já prostě nejásám nad tím, že Aga má TOP formu a nehudruji, že Petra hraje jako v prní polovině letošní sezony. To se opravdu uvidí v dalších zápasech, jak se s tím holky popasují. Jo, Petra mohla mít den blbec a může další dva zápasy vyhrát a Aga oba zápasy prohrát a tím pádem potvrdit, že měla dnes štěstí....o tom by se dalo debatovat asi ještě hodně dlouho co by bylo, kdyby nebylo a co bude....
Reagovat
smazaný uživatel
Petra ví, že Aga ju bude chtít rozběhat a že bude hrát dlouhé výměny. Kdyby Petra v šatně nedělala blbosti s míčem a víc se koncentrovala (viz Aga na pásu), ak by se to nestalo. Petra se vrací do obvyklých kolejí.
Reagovat
smazaný uživatel
Gratuluji, Aga vyhrála zaslouženě a hrála KONEČNĚ dobře. Tak ještě jednu a jdeme do SF :)
Reagovat
Fandina
Kdyby nepůsobila Petra tak zvadle, řekla bych, že ještě otočí, ale ona dneska hraje jako by tam ani nebyla.
Reagovat
FulnekUltras
výrazně posunutá doba zápasu...a ani to celkové ultraluxusní prostředí plus řada mimotenisových společenských akcí výkonu Petry moc nepřidaly...zajíci se ovšem budou počítat až ve čtvrtek a v pátek.
Reagovat
EllNino
Jsem znechucen celým Singapurem
Reagovat
smazaný uživatel
Proč, ani pořádně nezačal...
Reagovat
EllNino
protože prostě, hotovo, na*erte si všichni
Reagovat
slacker
2 setova prohra s papirove neschudnejsi souperkou je prakticky pro petru konecna. A hlavne to ani nelze rozumne sledovat, blby cas blbe kanaly
Reagovat
pockerface
tak to by byla fakt bomba,kdyby ze skupiny postoupila Aga a Caro.
Reagovat
rib
no tak to by byl ženský tenis zase tam...
Reagovat
smazaný uživatel
Někdo tu včera tipoval výsledek zápasu 6:2 6:3, gratuluju
Reagovat
smazaný uživatel
Je to v pasti. Jsem otrávená a Petra určitě taky....Ale, kdo se směje naposled....
Reagovat
Kozoroh
Tohle už Petra neotočí. A Aga není labilka, aby takřka vyhraný zápas projela...
Reagovat
Kozoroh
Tohle už Petra neotočí. A Aga není labilka, aby takřka vyhraný zápas projela...
Reagovat
Chrenda
No a je vymalováno. Musel by nastat zázrak, aby to zvrátila. No nic, vyspat se na další zápas a snad to bude lepší!
Reagovat
EllNino
s Mařenou...ale každej zápas je jinej
Reagovat
PetaM
Je pravý čas to otočit!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, Petra nehraje dobře, ale na rovinu...Aga by v Istambulu těch výměn doběhla tak půlku...ten kurt je neskutečně pomalej...
Reagovat
EllNino
t¨vole ta polská de*ka nehraje nic pulroku a pak porazí Petru, skvělý ...
Reagovat
smazaný uživatel
de*ka? tak to sis mohl odpustit. Petra nehrála prvního pul roku taky nic
Reagovat
EllNino
promin moralisto
Reagovat
smazaný uživatel
já moralista nejsem. jen teda to byl ošklivý výraz
Reagovat
smazaný uživatel
:D sorry, ale to je nalité na smeč vzhledem k tomu, cos dneska napsal ty :)
Reagovat
smazaný uživatel
Co? :O já nikdy nic takového na klávesnici nevyklepal
Reagovat
smazaný uživatel
no nevím, jestli slovo "spratek" je nějak lichotivé teda :P
Reagovat
smazaný uživatel
tak ale oproti tomu, co napsal on, je toto nic ;)
Reagovat
EllNino
promiň, pane svatej, už se to nestane nebojte ...
Reagovat
EllNino
nic víš, tady se prostě nesmí nicříct, já už sem prakticky nechodím a když, tak mě tu akorát někdo kárá ...
Reagovat
smazaný uživatel
Co jsi uražený? Ten výraz se hodí tak k nějaké bordelbábě. Tak se tady nečerti. Nevím kdo je tady pesimista. Jen ti píšu, že tento výraz teda není hezký.
Reagovat
EllNino
jakej pesimista ? ...psal jsem moralista, tak klídek, já jenom, že když něco napíšu, tak k tomu mám asi duvod, tak mě tu nepoučuj furt ...
Reagovat
smazaný uživatel
Psal jsi o tom pesimistovi k jinému příspěvku. Uklidni se, kdybys byl s to, tak se poučovat nenecháš. A pokud mám pravdu, tak ti ju řeknu!!!
Reagovat
EllNino
promin, nechtěl jsem se tak rozohnit, jen je mi všechno líto a sere mě, že se tu zase odepisuje po jednom zápase ...
Reagovat
smazaný uživatel
To je ale přece vždycky. Tito lidi neumí být optimisté. Je ale jasné že Petřino nadšení z hry nemůže trvat věčně. Podle mě měla hrát Moskvu, aby nevypadla z tempa.
Reagovat
slacker
mela hrat v Moskve aby nemela cas na blbosti s novou raketou :-)
Reagovat
smazaný uživatel
nebo aby si to alespoň zkusila
Reagovat
Jan
Kdyby hrála Moskvu, tak byste psali - neměla hrát Mosku, zbytečně se vyšťavila :) Což vyšťavená dnes byla totálně :)
Reagovat
smazaný uživatel
???
Reagovat
EllNino
tak sory ježiš, projevuju emoce, ale já vím, tady se to vlastně nesmí, tady je to jako u komančů
Reagovat
kada.tom
tvl ... UE 39-9
Reagovat
kada.tom
ze 3:2 na 3:5 ... Aga jde servírovat na vítězství
Reagovat
smazaný uživatel
začínám vyhlížet čtvrtek a to, doufám, bude lepší den...
Reagovat
Chrenda
No Petra velmi špatně čte hru na rozdíl od Agy, která jde vždycky přesně tam kam má. No pokud to Petra výrazně nezlepší, tak první skalp nezíská!
Reagovat
Michaelus
Aga nemůže hrát líp
Reagovat
PetaM
Ještě, že na TM není Errani. Ta by tam vymlátila všechny.
Reagovat
smazaný uživatel
:D to bylo super. ta mi tam chybí :/
Reagovat
LukasH
Aga hraje skvěle a ještě má neskutečnou kliku na rozhodující body...
Reagovat
smazaný uživatel
přesně, chce ukázat, že má co dělat na TM a navíc Petra o ní přece řekla, že Aga umí číst hru a k tomu má rychlé nohy a skvělou ruku.
Reagovat
smazaný uživatel
No. Petra už odchází. Aga od Montrealu předvádí konečně zase slušný výkon :)
Reagovat
Jabadu
No ty pyčo!
Reagovat
smazaný uživatel
Aga se poprvé od Montrealu opět chytla.. škoda že proti Petře.. padá jí tam všechno :D
Reagovat
dadaft
uffff, Aga je neuvěřitelná,,,,,,,,,,,,,,,
Reagovat
Michaelus
Jak říkám - tenhle kurt vyhovuje obraně
Reagovat
Jabadu
To už se nedá slušně komentovat.
Baníkpyčo!
Reagovat
FulnekUltras
;-DDDDDDDD
Reagovat
smazaný uživatel
S novou raketou ji lítá podání pomaleji než v Číně. O umístění se nebavím
Reagovat
misa
Polky mají talent na maratonský běh.
Reagovat
kada.tom
achjo ... tak zas od nuly ..
Reagovat
kada.tom
excelentní hra na brejkbally ..
Reagovat
smazaný uživatel
Aga je neskutečná v tom pohybu, fakt. To musí být na mašli, když si myslíš, že to už zazdíš a míček ti přijde zase zpátky..
Reagovat
smazaný uživatel
Brejk úplně k ničemu, je tohle možný?
Reagovat
Chrenda
No je to utrpení se na to dívat. Mouchy snězte si mně!
Reagovat
smazaný uživatel
no pozor tři brejboly jsou fuč jak pára nad hrncem :D jenže ani to nestačí, přijde mi, že dneska na to prostě nemá, možná je to tím časem :(
Reagovat
smazaný uživatel
prosím ! ! !
Reagovat
smazaný uživatel
No konečně ji uběhala, už vypadá docela naštvaně :D šmarja chce to odhodlanost a hlavně neztratit náskok brejku, pojďme :))
Reagovat
pockerface
hlavně Petra vypadá strašně schváceně.Vypadá to,že zapomněli zapnout klimatizaci :-).Snad se Petra uklidní a rozjede to.
Reagovat
Bob
Snad už se to teď obrátí. Petra se musí zastřílet. Vždyť Agu v pohodě ustřílí, nesmí ovšem dělat ty její stupidní chyby.
Reagovat
deLaFere
Je to tak, ten kurt je neskutečně pomalý, otázka je, jaká je tam teplota a Petra není v pohodě, navíc Aga opravdu všechno oběhá a jde jí servis.
Reagovat
PetaM
Je nějaká divná ...

A taky do občas dost špatně odskočí.
Reagovat
smazaný uživatel
Ještě není konec. Petra otočila i beznadějnější stav PETRO POJD!!
Reagovat
smazaný uživatel
Petra a my s ní jsme se dočkali brejku !
Reagovat
kada.tom
breeeeejk!! tak Petro - POJĎ!!
potvrdit a jít si za 2. setem :-)
Reagovat
kada.tom
tak Cicak dala Petře warning, no ... jsem zvědav, jestli bude taky soudcovat Sharapku, ta by ho měla mít už v první hře, totiž ...
Reagovat
smazaný uživatel
Už se zase tváří, jakoby se jí měl zhroutit svět, no pokud bude dál vyhazovat do kilometrových autů, tak ty šance moc nevidím, je z toho nějaká vyřízená, že ji přehrává nejslabší hráčka na TM :(
Reagovat
smazaný uživatel
Maruško přeju ti Cicak, protože to budeš mít hodně velkej problém...
Reagovat
smazaný uživatel
nebude. Napomínat Marii je na vyhazov. Na tu se nešahá .-)
Reagovat
Michaelus
Že jsem to varování neslyšel u Šarapice
Reagovat
Michaelus
Povrch opravdu pomalý
Reagovat
Fandina
Aga kouzlí a Petra se nějak ne a ne chytnout. Ale doufám, že to přijde. Peti pojď!
Reagovat
kada.tom
Petra se začíná povzbuzovat ... že by?
Reagovat
misa
To je fialová antuka.
Reagovat
smazaný uživatel
šIKMOOCÍ JEŠTĚ TĚ TAKÉ OUTY NEVIDĚLI. TAK TO NATÁČEJÍ :D
Reagovat
smazaný uživatel
ď !
Reagovat
Kozoroh
Dodneška jsme si mysleli, že v bílé skupině bude otloukánkem Aga. Když se však dívám na výsledek Aga-Petra 6:2, tak se obávám, že jsme se spletli...
Reagovat
d@ve
..ještě že pobavil aspoň ten 1. dnešní zápas.
Reagovat
Michaelus
Tohle je ztracené
Reagovat
Michaelus
Petra absolutně neumí hrát s tou raketou
Reagovat
smazaný uživatel
Ale moc v to nevěřím, to by Kotyza přiznal, že udělal chybu
Reagovat
pockerface
strašně bych to Petře přál a stále věřím,že přijde obrat.Ale je tady to ALE,Petra opravdu nepůsobí svěže,chybuje,pohyb taky není dobrý.Asi by pro ní bylo lepší,kdyby s Agou hrála jako první ještě v relativně dobrým čase.Tenhle půlnoční zápas není pro ní to pravé ořechové.
Reagovat
pockerface
no a diváci jsou po té podívané Caro x Maria taky nějaký vyšťavený a už za celý den asi taky utahaný.Takže ta atmosféra je taková komorní.
Reagovat
smazaný uživatel
Kdo by o půlnoci působil svěže.
Reagovat
pockerface
no právě a Petra,aby hrála svůj top tenis musí být svěží.Je to bojovnice,ale dneska fakt nevím,nevím.
Reagovat
smazaný uživatel
Petro, Petro. Co se dá dělat no. Máš ještě šanci to otočit, ale musíš přestat chybovat. POJĎ! To zvládneš!
Reagovat
Davor1
Veľmi podobný zápas tomu včerajšiemu (Simona- Genie)...Petra sa síce vyhadzuje, ale Aga hrá skvele, výborné dlhé returny, na sieti famózna a zatiaľ jej ide aj servis. Ak bude v tejto hre pokračovať, tak to asi bude o dosť kratší zápas...
Reagovat
Frick
by uhrála dvě hry :-P
Reagovat
Frick
Bára čtyři a Kajá s Luckou by se ní praly do TB :-P
Reagovat
Michaelus
To nevíš....
Reagovat
kada.tom
Petra zatím hrůzostrašně :-(
Ztratit set v hale proti oblíbené Aze. Achjo.

No nic, Petra musí zabrat. Myslím, že sama moc dobře ví, že si prohru s Agou dovolit nemůže, ne když Caro vyhrála nad Sharapkou.
Reagovat
tommr
Petra strašně chybuje - zdá se, že zbytečnej risk s novou raketou nevyšel. S touhle hrou co dneska zatím předvádí prohraje nejen s Agou, ale dostane těžkej výprask i od Sharapovový a od Wozniacký ... :(
Reagovat
FulnekUltras
Jestli má ta změna rakety komerční pozadí, což nelze úplně vyloučit, tak víme, že páchnoucí vítr bohužel zavál opět z Afričky... :-(((
Reagovat
aligo
to je na prd.... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Super. Je to tam. 6:2 pro Agu.
Lidi, klídek, to je tou raketou :D :P
Reagovat
Michaelus
Vzpamatuj se Kvítí
Reagovat
smazaný uživatel
Aga hraje dobře. Petra sesere co se dá :D
Reagovat
smazaný uživatel
Hrozně vtipný.
Reagovat
smazaný uživatel
Aze stačí vracet, protože Petra se vyhazí sama.
Reagovat
smazaný uživatel
Aby ti ten rypák nenarostl, rypáku :)
Reagovat
smazaný uživatel
No jo. Ty aby sis nerýpla
Reagovat
smazaný uživatel
Promiň, už tě nechám.
Reagovat
lars
To tady vubec nepis !!!!!!
pis si to treba na neceskym portalu !!!!
Reagovat
smazaný uživatel
a co jako?
Reagovat
Chrenda
No to je mazec tedy, Petra dostává pěknou čočku. To jsou věci. No snad se vzchopí v druhém setu!
Reagovat
smazaný uživatel
Změnit si na TM novou raketu a pak hrát před sledovaným turnajem jako tydýt, to může napadnout jen tandem Kvitova+Kotyza. Po sezoně mohla pilně trenovat a jit ready na AO ...
Reagovat
misa
Pravděpodobně tam byla finanční motivace.
Reagovat
smazaný uživatel
Jé, zase mraky odborníků se vyrojily. Jde taky o to, že s Agou musí hrát Petra o úder či dva víc a tím pádem dělá chyby, protože Aga má skvělý pohyb.
Reagovat
smazaný uživatel
je to tak. Je to strašně pomalé.
Reagovat
FulnekUltras
a bohužel i tyhle objektivně pomalé slowhardy vznikly kvůli finanční motivaci pořadatelů - bum-bum tenis tolik netáhne...
Reagovat
FulnekUltras
...což se poslední dobou potvrzuje i na AO a USO...buďme ještě rádi za starou dobrou Anglii, která drží tradici...
Reagovat
misa
Lunejko, raketa je pro tenistu nejdůležitější nástroj v životě. Proč by někdo měl důvod ke zmněně, když předtím hrál skvěle?
Reagovat
smazaný uživatel
To má do konce kariéry hrát se stejným typem?
Reagovat
misa
Mám chodit do hor pořád ve stejných botech? Samozřejmě, že ne, ale nejdříve je trochu rozchodím.
Reagovat
misa
změně samozřejmě :-)
Reagovat
tommr
zapomínáš, že Petru trénuje Kotyza ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Co proti němu furt máš? Všechno není v trenérovi..
Reagovat
tommr
normálního trenéra by asi nenapadlo dát svý svěřenkyni do rukou úplně novou raketu těsně před vyvrcholením sezóny ...
Reagovat
FulnekUltras
a agenta???
Reagovat
smazaný uživatel
Žes to taky nepsal, když vyhrála Wimbl a další dva turnaje. Nebo to byla taky náhoda a se štěstím? Ty fakt ale neumíš nic ocenit a jak se nedaří, hned je vina v Kotyzovi. Jsou třeba i jiné faktory.
Reagovat
tommr
to ale hrála se starou raketou a tudíž jsem změnu rakety nemoh kritizovat ...
Reagovat
smazaný uživatel
jestli Petra dneska vyhraje, přijedu ti vysypat vagon popela na hlavu. Jde o to, že pořád Kotyzu kritizuješ, ale když Petra vyhraje, je to víceméně vše jen se štěstím a náhoda. To mě na tobě nejvíc mrzí, že máš všechno tak černobílé.
Reagovat
tommr
já Kotyzu kritizuju odjakživa a výsledky s tím nemají co dělat. Můj názor na něj je neměnnej - Petra občas vyhrává i přesto, že jí trénuje Kotyza a ne protože jí trénuje Kotyza ...
Reagovat
smazaný uživatel
Všimla jsem si, že ty nepřiznáš chybu, když se mýlíš nebo nemáš pravdu, prostě děláš mrtvého brouka a jedeš si opět ve svých kolejích. Ale přiznat svoji chybu je mnohem větší umění než kritizovat. :)
Reagovat
slacker
A je to nespise definitivne v pytli
Reagovat
smazaný uživatel
Lunejka ty jsi to nepochopila, nikdo neříká, že na tu raketu má přejít, pokud ji vyhovuje. Ale to chce čas, ideální při změně sezony. Ne si s tím 14 dní pinkat a pak jít s tím na vrcholnej podnik roku. To opravdu napdne jen vypatlanýho trenéra
Reagovat
smazaný uživatel
dobře, ale Petra snad s tou raketou musela nějaký čas trénovat a cítit, jak se jí s tím hraje nebo ne. Nebo prostě jí strčili do ruky před zápasem úplně novou raketu a "mazej s ní hrát"?
Reagovat
tommr
nemohla s ní trénovat dřív než po skončení turnaje v Pekingu a necelých 14 dní je na sžití s novou raketou hodně málo ...
Reagovat
smazaný uživatel
A nemůže to být, že prostě Petra je třeba nervozní, pomalejší povrch, do toho soupeřka, která díky skvělé obraně skoro všechno vrací a Petra, zvyklá hrát na riziko vinou úderů navíc chybuje?
Reagovat
misa
Všechno dohromady.
Reagovat
tommr
když už musíš používat ten tvůj pověstnej sarkasmus tak by si měla spíš poznamenat, že mraky odborníků se tu vyrojily před zápasem a předpovídaly jasný smáznutí Agy ...
Reagovat
smazaný uživatel
To nikdo nevěděl, že si vezme novou raketu, kterou má maximálně 14 dní. Fedex si na tuto novou zvykal 1/2 roku
Reagovat
tommr
ale vědělo se to. Na TP se o tom diskutovalo už hezkejch pár dní ...
Reagovat
smazaný uživatel
díky za připomenutí, na to jsem zapomněla, protože taky si myslím, že bylo přehnané vidět hned vítězství Petry. Tentokrát to píšu bez sarkasmu.
Reagovat
Jabadu
To byl nápad s tou raketou!
Reagovat
pockerface
ale já mám pocit,že s ní hrála už ve Wuhanu a v Pekingu.A tam došla pokaždý do finále.
Reagovat
smazaný uživatel
Nehrála.
Reagovat
kada.tom
těch chyb je fakt moc ... chce to se rychle uklidnit snadnější hrou na servisu a pak nedovolit Aze doservírovat set :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Yes, brejk!!!!! :) C´mon Aga
Reagovat
smazaný uživatel
a brejk je potvrzen :)
Reagovat
lars
To tady vubec nepis !!!!!!
pis si to na neceskym portalu !!!!
Reagovat
A.R.R.
Ještě by to chtělo jeden brejk, at je set v kapse :-)
Reagovat
smazaný uživatel
to jo. je tomu blízko
Reagovat
A.R.R.
Je to domáááááááá
Reagovat
Jabadu
A 1. set je kde?
Reagovat
lars
asi v polovine :))
Reagovat
Chrenda
V pr..li! Bohužel.
Reagovat
Davor1
famózny return na druhý servis a paráda na sieti. len tak ďalej !
Reagovat
lars
To tady vubec nepis !!!!!!
pis si to na neceskym portalu !!!!
Reagovat
Davor1
je to hlavne tenisový portál, aj keby hrala Aga s Cibuľou, tak by som jej fandil aj na slovenskom portáli...myslíš, že všetci česi fandia Petre? pochybujem...
Reagovat
lars
tak to pis na slovenskym a ne tady !!!
Reagovat
kada.tom
a jéje ... Petro - musíš zabrat!
Reagovat
PetaM
Tak třeba nakonec ze skupiny postoupí Aga a Caro :D :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
jsi na turnaji mistryň, tak trochu nadšení a elánu, víš, co by za to jiné holky daly? Vím, zase ti ty mrchy zmenšily kurt, ale to zvládneš :)
Reagovat
pockerface
no ono tam lítat v půlnoci jako motorová myš,to asi nezvládne každý.Petra se zahřívá :-),snad to rozjede.Ale dnes od začátku jde vidět,že není moc v pohodě,hodně kazí a nemůže se spolehnout téměř na žádný úder.
Reagovat
pockerface
On už je v Singapuru čas na spánek a ne na tenis.Petře asi vůbec nesvědčí ta pozdní hodina a s Agou museli být v šatně 3 hod.a čekat až skončí Caro a Maria.Stále věřím,že se Petra rozjede.
Reagovat
FulnekUltras
Ten posun začátku zápasu byl opravdu hooodně nepříjemný. Taky je otázkou, jaká je pod zataženou střechou (nikoliv v klasicky halových podmínkách) SportsHub-arény reálná teplota a vlhkost vzduchu...
Reagovat
pockerface
zatím je to od Petry spousta chyb,je nervozní.Aga hraje své gamy přes shody a Petra to zatím nedokázala využít.Bojím se,aby Aga nedostala brzy šanci na brejk.Tak snad se Petra rozjede.No ona taky hrát koncentrovaně ve dvanáct v noci,to taky není žádná chuťovka.
Reagovat
d@ve
šanci dostala..
Reagovat
smazaný uživatel
Petra kazí :/ Aga pojď. Petra porazí ty další.
Reagovat
smazaný uživatel
Peto no nic extra nepředvádíš snad se zlepšíš .
Reagovat
Jabadu
Ty smeče nevěstí nic dobrého. To je chyb, jak máku.
Reagovat
misa
:-(
Reagovat
smazaný uživatel
No Peťa se potřebuje uklidnit, to číslo je i přes číslo winnerů hodně vysoké...
Reagovat
PetaM
Je nervózní no :) Buďme rádi, že dostala na rozehrání Agu :D
Reagovat
smazaný uživatel
a jedna minela za druhou...víc klidu by to chtělo vážně...
Reagovat
kada.tom
Petře zatím funguje servis na jedničku. Jeden lepší servis jak druhý :-)
Reagovat
pockerface
tak zatím to je od Petry takové nějaké upracované.Potřebovala by lehkost a hlavně co nejdřív prorazit Agy podání.
Reagovat
Jabadu
Ta raketa má určitě menší hlavu a už aspoň třikrát hrála "klackem". Zatím to moc nevypadá.
Reagovat
smazaný uživatel
naopak, má větší hlavu
Reagovat
lars
a odkud to vis ??
Reagovat
Davor1
je dnes na zahryznutie :-)
tak snáď si na nej Petra príliš nepochutná...
Reagovat
smazaný uživatel
Nebo to je jen nový vizuál??
Reagovat
PetaM
Jo, hraje :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to je docela risky takhle uprostred sezony vyměnit raketu
Reagovat
PetaM
Uprostřed sezóny? :D :D
Reagovat
aligo
taky na to koukám :D uprostřed? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak dobře uprostřed ne, ale před TM a finále FED cup?? To zde nedopadne dobře
Reagovat
PetaM
A nějaký důvod, proč by to nemělo dopadnout dobře?
Reagovat
blixa
A kdy je čas na to měnit raketu ? Asi nikdy, co ? :D
Reagovat
lars
na konec sezony
taky to nechapu, menit raketu
Reagovat
PetaM
Ne všichni mají problém přejít na jinou raketu, jako Roger víš :D
Reagovat
d@ve
To je už trénink na tu další.. :)
Reagovat
Cico93
Prečo ma Aga pyžamo?:)
Reagovat
LukasH
Petra se zapomněl převlíct z pyžama....
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně :D Hlavně, aby nehrála jak ponocná :D
Reagovat
kada.tom
Tak ... jdeme na to!
Petro, POJĎ!
Reagovat
smazaný uživatel
Proč zase límeček? bez toho límečku by to bylo lepší! :D
Reagovat
smazaný uživatel
Celkově nevím, proč má zrovna tenhle styl pyžama :D Co bych dala za bílé tílko a třeba černou sukni.
Reagovat
smazaný uživatel
Je jedno v čem vyhraje :)
Reagovat
Michaelus
V roce 2012 bylo to oblečení suprové
Reagovat
d@ve
..zdá se, má hlavu v pořádku. A dobrou náladu jakbysmet.. :)
Reagovat
PetaM
Best result - Final?! WTF? :D :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Nevzdělanci ! :D
Reagovat
PetaM
No, jak je napsaný Montreal nemá ani cenu komentovat :D :D
Reagovat
kada.tom
to asi jako motivace pro Petru, aby to tedy vyhrála a mohli tam příště napsat "winner" :-D
Reagovat
misa
Rodiště Petry taky není Fulnek...
Reagovat
slacker
Monaco?
Reagovat
misa
Bílovec
Reagovat
kada.tom
Cicak, výborně, mám radost, že zrovna ona řídí Petřin zápas :-)

A Petra má moc pěkné oblečení :-)
Reagovat
pockerface
přál bych si,aby Petra svými výkony došla až do finále a tam si zahrála o titul se Serenou.Nevím jestli nejsou moje očekávání moc velké.Ale jestli dneska nebude chybovat a půjde jí servis,tak si myslím,že Agu porazí 2:0.Tak Petro hodně štěstí.
Reagovat
PetaM
Hle, Cicak :D
Reagovat
dadaft
Číča je fajn.
Reagovat
FulnekUltras
Tak máme za sebou tu předlouhou rusko-dánskou modelingovou seanci,
teď však už přišel čas zlepšit jednu kladnou česko-polskou bilanci.

Pusťte konečně do arény naši dravou lvici,
a s ní její krotitelku ve stylu mňau mici.

Od Visly zní tichý hlas "Smialo Agnieszka, smialo",
tady však ví kdekdo z nás, že na Peťu to bude málo.
Reagovat
aligo
:D :D
Reagovat
Davor1
vydarené ;)
Reagovat
FulnekUltras
až na to, že krotitelka to dneska zvládla sakra dobře...
Reagovat
dadaft
super zápas, je fakt, že Máša dost chybovala, ale na druhou stranu Caro kromě útoku klasicky dobrá v obraně --- a že ona umí vrátit věci!
gratulace.
Reagovat
smazaný uživatel
Caroline Wozniacká spíše hrála fikaně věděla , že SHarapová se vyhazovala a tak také tak hrála čekala na to než se vyhodí nebot jak jinak bych si měl vysvětlit jen 14 Winneru za tři sety pro Caroline .
Jsem rád , že Caroline vyhrála .
Reagovat
Davor1
tak jedná poľka to zvládla, čo tá druhá? Aga, veľa radosti si mi tento rok nespravila, tak sa dnes poriadne snaž !!
Reagovat
smazaný uživatel
Polka ? Nemyslel jsi Dánka?
Reagovat
Davor1
obleč kozu hoc aj do smokingu, vždy to bude len koza :-)
má síce dánsky pas, ale pôvodom je 100% poľka, ja mám poliakov rád, tak si ju tam zaradzujem ;)
Reagovat
gigin
No tak, dokladnie :))
Reagovat
Davor1
krásny jazyk :-))
Reagovat
aligo
původem polka..
Reagovat
smazaný uživatel
Aha to já nevěděl díky
Reagovat
Davor1
Carolinin otec bol poľský futbalista, matka takisto Poľka, na konci kariéry hral v dánskej lige a už tam ostal spolu s rodinou žiť, deti (Caro a jej brat) už majú dánske občianstvo.
Reagovat
smazaný uživatel
Nenarodila se Karo náhodou v Odense??
Reagovat
kada.tom
Nouni, Zhang, Asderaki už řídily zápasy ... že by Alves nebo Cicak?
Reagovat
blixa
No jo, 76 UE, to se fakt nedá vyhrát Marfuško ...
Reagovat
Cico93
Noo nedá, keď ešte ktomu natrepe 15 DF, toje praktický 4 gemy úplne zadarmo pre Wozniacku.
Reagovat
blixa
Pravda, druhý servis Marfuši byl skvělou zbraní Caro :D
Reagovat
Fandina
Druhý servis měla Mária úspěšnější než Caro, ale DF jí hodně pomohla.
Reagovat
aligo
to je ten druhý set... 4 gamy co chyběly...
Reagovat
aligo
vlastně třetí... :)
Reagovat
PetaM
Věřím, doufám, že Petra dnes bude na čele Bílé skupiny ... :)
Reagovat
kada.tom
taky v to věřím :-)
a nejlépe se skórem setů 2-0 :-)
Reagovat
PetaM
No jasně, 2:0 je skoro povinnost :D SKORO! :D
Reagovat
kada.tom
měla by to být povinnost :-)
a i s ohledem na dnešní vítězství Caro ve 3. setech by bylo vhodné, kdyby Petra ten set neztratila :-)
Reagovat
Jabadu
Tak zázraky na dnešní den už jsou vyčerpány a teď pěkně podle partitury a ty noty budou mít správnou délku a budou ladit. :-)
Reagovat
FulnekUltras
a doufejme, že tenhle výsledek Mašu do dalších (zbývajících) dvou zápasů patřičně nalomí...
Reagovat
misa
To není její styl.
Reagovat
FulnekUltras
Ve čtvrtek se uvidí... ;-)
Mimochodem - před TM jsem opravdu cítil a tady někam napsal, že Petra jeden zápas ve skupině projede, ale rozhodně ne se Šarapkou...
Reagovat
kada.tom
a pro Serenu dobře, Sharapka se nepřibližuje tak vehementně Nr. 1 :-)
Reagovat
Jabadu
Epický útok také očekáváme od někoho úplně jiného.
Reagovat
VlS
ty, Caro.
Reagovat
VlS
A jinak pěknej dramatickej zápas.
Reagovat
PetaM
Gratulace Caroooooooooooooo!!! :D
Reagovat
smazaný uživatel
Poooooooooooooojď!!!
Reagovat
kada.tom
WOW!!!

Caro ovládla tenhle epic match! Teď vydýchat a za chvíli přijde na kurt Petra, která nám doufejme předvede, že má na to jít do semifinále :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Hustý
Reagovat
tommr
tak rekord odolal. Docela mě překvapilo jak v závěru Sharapova odpadla ...
Reagovat
smazaný uživatel
zbořilo malý nebe. Uf, těch zbytečnejch chyb. Na druhou stranu gratulka Caro, hrála krásně.
Reagovat
blixa
Jupíííííííííí, sice ne stylovým DF ale pohoda !!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Jupííííííííí. Gratuluji Caro, :)
Reagovat
aligo
Krása! :)
Reagovat
smazaný uživatel
Caro pěkně, ustála to holka. :)
Reagovat
Fandina
Caro ty jsi super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
Fandina
Joooooooooooooooooooo gratulkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Caro go go go!
Reagovat
smazaný uživatel
Doublefaultová
Reagovat
pockerface
dobrý by bylo kdyby Máriu porazila i Aga,Petra by porazila Carol i Agu a pak by mohla Petra s Márií prohrát a postupovala by a o další místo by si to rozdali Aga a Carol :-). Já vlastně ani nevím s kým Petra hraje druhý zápas.Možná by bylo dobrý kdyby ho hrála s Caro a Marii si nechat na konec.To už by se věděl i přesný postupový klíč.
Reagovat
aligo
a Márií
Reagovat
PetaM
Pokud Petra vyhraje, bude hrát s tou, co vyhraje teď :)

A nevím, proč troškařit. Pokud si Petra přivezla pohodu, může postoupit z prvního místa a z druhého Caro ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
nebo z druhého může postoupit Aga :):D
Reagovat
d@ve
se vyvíjí trochu odlišně :)
Reagovat
d@ve
Ještěže to alespoň nezakončila dvojchybou - to by mi (ji) bylo i líto.
Reagovat
aligo
začíná mi to tak trochu průběhem připomínat Stuttgart... komu taky :D
Reagovat
Jabadu
To by byla bomba. Carooooo!
Reagovat
Fandina
5:2 tak Caro prosím už to vyhraj, míň chybuješ a dobře se hýbeš. Držím palce!
Reagovat
smazaný uživatel
Mašena dá 2x DF a bude to.
Reagovat
smazaný uživatel
takže jedna :D
Reagovat
kada.tom
hmm ... tak já se domnívám, že Caro zabere na nějakém returnu a že to už Sharapka nedožene
Reagovat
PetaM
Prosím vás holky, zrychlete to, za čtyři hodiny jdu spát a rád bych viděl i zápas Petry s Agou :D :D
Reagovat
kada.tom
neboj, Petra Agu sfoukne za slabou hoďku a půl :-)
Reagovat
aligo
to snad ne... :D :D já na to čekám už dvě hodiny a ona by to to tak rychle vyhrála? :D :D nééé to by bylo jen dobře :)
Reagovat
smazaný uživatel
Zdá se, že ten povrch nebude moc rychlý
Reagovat
aligo
zrychluje se... je to vidět v porovnání se včerejšími zápasy....
Reagovat
blixa
tak tak, jen ať to holky ještě tak hoďku mydlej
Reagovat
Jabadu
Jakmile je Caro aktivní, Máša neví, co se děje.
Reagovat
dadaft
5:2.
tohle už vypadá dobře.
Reagovat
smazaný uživatel
Snad budou hrát ještě hodně dlouhou aby se pořádně unavili sice mají den volna ale ty síli můžou chybět i za 2-3 dny
Reagovat
kada.tom
holky načala čtvrtou hodinku boje ... :-D
Reagovat
kada.tom
načaly :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Řvát 3 až 4 hodiny to musí mít dopad na hlasivky ..:-)
Reagovat
PetaM
Ona nemá normální hlasivky :D Už je má celkem solidně vypracované. Myslím, že kdyby si její hlasivky daly soutěž v páce se všemi hlasivkami světa, v pohodě by ty její vyhrály :D
Reagovat
aligo
zajímavá soutěž by to byla :D
Reagovat
PetaM
Největší úlet by byl, kdyby ty hlasivky začaly ječet ... :D
Reagovat
aligo
tak by odletěly....
Reagovat
lars
uz na USO to byl dlouhy zapas
Reagovat
aligo
Jedna lítá z rohu do rohu, druhá řve po každým úderu, třetí běhá na páse a čtvrtou už bolí hlava :D :D :D
Reagovat
PetaM
Myslím, že Aga už to nevydržela a padla hubou na pás ... :D :D
Reagovat
misa
Dnešní zápas ukazuje, že Petra bude muset k postupu předvést výkony hodné wimbledonské vítězky.
Reagovat
tommr
jj forma obou hráček pro Petru nevěstí nic dobrýho ...
Reagovat
Patri.k
Parádní zápas mezi Šarapovou a Wozniackou.
Reagovat
Jabadu
Caro si pro vítězství nejde. Jenom tam stojí a čeká.
Reagovat
smazaný uživatel
Ktorá z tých dvoch vytrvalkýň hrá aj zajtra?..Tip na súperku nemusí byť odveci..
Reagovat
Fandina
ani jedna
Reagovat
d@ve
Když to v tomhle tempu vydrží, tak budou zítra (tamějšího času) hrát obě. :)
Reagovat
Fandina
:-)))))))
Reagovat
tommr
a u Petry je to už bohužel téměř jistý ... :(
Reagovat
PetaM
Nikdo, ve čtvrtek hrajou proti sobě vítězky a poražené :)
Reagovat
Davor1
Na TM sa hraju zápasy v skupinách obdeň, takže zajtra Simona- Serena a Ana- Genie...
Reagovat
smazaný uživatel
to teď začíná bavit. Ona nemá ráda mače pod 3 hoďky:)
Reagovat
tommr
mě ani nepřipadá moc unavená ...
Reagovat
smazaný uživatel
podobnej mač hrála v Cinci se Simčou a za asi 12 hodin si to opakovala s Aničkou...
Reagovat
tommr
Wozniacká měla dobrý nástupy do všech tří setů, ale to vedení nikdy nedokáže udržet ...
Reagovat
d@ve
Masha ji to prostě zadarmo nedá. To je pro ni typické...
Reagovat
tommr
jj i když se jí nedaří tak se zakousne jako buldok a nepustí ...
Reagovat
d@ve
tak tak, tahle hra ji zřejmě svědčí. A nemohu říci, že by to nebylo to zábavné na její hře.
Reagovat
kada.tom
Caro ... a teď držet až do konce!
Reagovat
aligo
do jakýho konce? :D žádenj nikdy nebude! :D
Reagovat
kada.tom
takhle jsem to úplně nemyslel ..
Reagovat
Frick
Nesledoval někdo Čs. Miss Aerobik?

Vyhrála to holka se 160 cm, 58 kg a 69 cm v pase.

Slušnej prostředníček všem miss anorexie :-P

https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfa1/v/t1.0-9/10696456_712821285473281_7087621732170429719_n.jpg?oh=da8b1680b1a0f8b298d3b44bedcd96e5&oe=54BC2665&__gda__=1425289555_e8d9f592baf536f2f234d423a0a48832
Reagovat
blixa
Pěkná baba, tak akorát ;-)
Reagovat
Frick
Taková trochu vypracovanější Cibulková. :o)
Reagovat
Vojtaakk
Tak Miss Aerobic nikdy nebyly anorektičky, naopak byly spíš trochu svalnatý... nicméně holka je to fešná
Reagovat
tommr
už se hraje skoro tři hodiny a konec v nedohlednu. Z toho kouká rekordní zápis aspoň co se týče TM. Neví někdo jakej byl dosavadní nejdelší zápas na TM?
Reagovat
blixa
Když to nevíš ty tak kdo by mohl ? :D
Reagovat
d@ve
Jen ať se holky pěkně vysílej na další zápasy. :)
Reagovat
tommr
to by bylo asi jediný pozitivum z dnešního zápasu, ale nemyslím si že je to nějak zvlášt poznamená. Obě mají skvělou kondici a zítra budou mít den volna ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Petra už bude mít od Kotyzy rozmlácenou hlavu a Aga se uběhá k smrti. Takže se zápasu asi fakt těžko dočkáme :D
Reagovat
blixa
Petra nastoupí se zafačovanou hlavou s prosakující krví a Aga o berlich :D
Reagovat
Michaelus
Tam už je takový rozmlácený krvavý meloun místo hlavy :DDDDDDD
Reagovat
aligo
:D :D :D
Reagovat
FulnekUltras
;-)))))
Reagovat
PetaM
Někdo tu psal 2012 - Errani vs. Radwanska.
Reagovat
smazaný uživatel
To byla Aga se Sarou 2012. Neco kolem 3h a 40minut +/-. Skoda, ze to Caro nedala. Nevim jak dlouho staci jeste ubehavat ty mice ze strany na stranu. Pomalu uz ji stava musi dochazet...
Reagovat
kada.tom
měl by to být duel mezi Agou a Sárou v roce 2012, kdy to skončilo nějak po 3 hodinách a 40 minutách ...
Reagovat
smazaný uživatel
3 hodiny 29 minut
Reagovat
aligo
kdyby Marie tak často nechybovala tak by to byl fantastickej tenis, ale i tak to jde :D (bez zvuku :D ) :D
Reagovat
smazaný uživatel
Hm bezva teprve bude třetí set a v Singapuru už je 22:21 takže je vysoce pravděpodobné že se v Singapuru bude hrát až do zítra
Reagovat
dadaft
dámy a pánové, je zde třetí set.
zlomí se jedna z hráček?
bude to tak vyrovnané až do konce??
Reagovat
d@ve
Tak třetí začíná téměř stejně jako 2 předešlé..
Reagovat
Fandina
Škoda Caro, tak to ještě zkus ve třetím. Držím palce Caro go!
Reagovat
Vojtaakk
Teď bych chtěl vidět holky v zákulisí... asi si jdou ještě na malýho šlofíka.
Reagovat
smazaný uživatel
snad klepne, montyho nádhery jdou do třetího ! Dočkáme se vůbec ?
Reagovat
smazaný uživatel
Nastoupí vůbec dnes Petra ?
Reagovat
PetaM
Ne. Přeložili ji na jiný - netelevizní - kurt.
Reagovat
smazaný uživatel
Pocky takže Kvitku neuvidíme?
Reagovat
smazaný uživatel
? ? ?
Reagovat
PetaM
Dělám si srandu lidi :D Klid :D :D
Reagovat
blixa
Tos neměl prokecnout ! :D :D
Reagovat
PetaM
Jsem viděl ty zoufalé komentáře :D :D
Reagovat
blixa
No právě !!!! :D
Reagovat
blixa
Tak. Ve skutečnosti už hraje :D
Reagovat
Michaelus
Si děláš prdel teď
Reagovat
smazaný uživatel
gigatenis pokračuje!
Reagovat
kada.tom
no ty vole ... po 2 hodinách a 36 minutách teprve jdeme do 3. setu :-D
Reagovat
smazaný uživatel
rekord Sary a Agy se pomalu bortí..
Reagovat
aligo
jakej?
Reagovat
smazaný uživatel
nejdelší zápas na turnaji mistryň
Reagovat
aligo
To je v prd*li... :(
Reagovat
Michaelus
Super no ://///////
Reagovat
misa
zkouší balet :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Hm, tohle ten 2. set bude Caro mrzet, měla Mášu na lopatě, teď se rozjede transsibiřský expres a je po srandě.
Reagovat
pockerface
ahoj,koukáte na stream nebo na TV?Prosím když tak o stream na kterém koukáte.Díky moc.
Reagovat
PetaM
http://live.shiftyland.net/
Reagovat
pockerface
díky moc
Reagovat
d@ve
http://live.shiftyland.net/
Reagovat
smazaný uživatel
Řve jako by fárala v dole... To je nechutné. Připom má tolik fanoušků, asi jsou hlusí nebo nevím.
Reagovat
PetaM
Prosím, řekněte mi, že se ve třetím hraje taky TB a není to jako na GS, rozdíl dvou her ... :D
Reagovat
Michaelus
Hraje se tb ve třetím neboj ;-)
Reagovat
PetaM
Děkuju :D :D :D
Reagovat
EllNino
Marie, to je jak když rodíš, panebože, odpusť si to ...taková pěkná holka :)
Reagovat
Frick
Budou klidně rozehrávat zápas třeba v 01:00 místního času?
Reagovat
blixa
Co by ne ? Noční směna :D
Reagovat
smazaný uživatel
Pojď Caro. nebudu ten jekot poslouchat i v semifinále
Reagovat
FulnekUltras
celkom tak...
Reagovat
kada.tom
tak jsem přišel na TB 2. setu :-)
Petru uvidím celou, ale asi jsem přišel o dva epické sety ..
Reagovat
smazaný uživatel
Rozhopádně!!!
Reagovat
kada.tom
nj, škola je škola
Reagovat
smazaný uživatel
nenadávej jí :)
Reagovat
d@ve
A další TB je tu!
Reagovat
d@ve
a další set..
Reagovat
dadaft
ten aut byl teda hustý.
lidské není dělané, aby poznalo milimetr, ale tohle???????
Reagovat
smazaný uživatel
Caro teď krásný prohoz :)
Reagovat
Michaelus
Singapurští čároví zatím velká bída
Reagovat
dadaft
tak. ((
Reagovat
Vojtaakk
Slušnej eror, v takovýhle chvíli. Caro to ale obdivuhodně ustála a ještě vytáhla takovou lahůdku!
Reagovat
Michaelus
Pojď Caro!!!
Reagovat
Frick
http://instagram.com/p/uantS8O7j3/

Lezou po horách. :o) Ale všmimněte si - štíhlá Lucka nabalená a přecijen trochu plnější Bára jen v triku :o)
Reagovat
blixa
Špeky hřejou, známá věc ;-)
Reagovat
misa
Miluju Lucinku :-) Z těch fotek, kterými nás zásobuje ... asi je opravdu sama.
Reagovat
FulnekUltras
chce to hned po FC prubnout... ;-)
Reagovat
misa
:-D
Reagovat
PetaM
Tak to je hodně trapné ...
Reagovat
Jabadu
Jasnej aut a Caro nemá challenge. A pak že rozhodčí nedrží Marfě!
Reagovat
tommr
tohle je ale taktická chyba Wozniacký. Kdyby se zbytečně nehádala o každej balón tak by jí ta challenge v klíčovým okamžiku nechyběla ...
Reagovat
PetaM
Jasně, takticky si budu nechávat jestřába až na konec zápasu a pak se nic nestane a propadne mi ...
Reagovat
tommr
no většina hráček to tak dělá ...
Reagovat
d@ve
Mashe se asi nechce do dalšího TB.
Reagovat
smazaný uživatel
kraťásek!!!!!!!
Reagovat
PetaM
:D :D :D :D Aga běhá a David hází Petře na hlavu míč :D :D
Reagovat
Michaelus
:DDDD já jsem se smál :DDD
Reagovat
PetaM
Jsem si říkal "ty pičo, co to děláte tvl, jak malé děcka" :D :D :D :D
Reagovat
misa
Tohle ti prošlo filtrem?
Reagovat
PetaM
Jo :D :D :D Nechápu :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Proč si Caro nevzala oko, to mi nějak uniklo?
Reagovat
LukasH
Žádný už nemá...
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, už jsem to četla nahoře, děkuju :)
Reagovat
smazaný uživatel
Zrovna to chci napsat.. hlavní je pohoda ne? :D:D
Reagovat
PetaM
Přesně, o to jde, tu Petra potřebuje nejvíce :) Když je v pohodě, hraje jako hráčka Top 3. :)
Reagovat
d@ve
Asi trénujou hlavičky z voleje. :D
Reagovat
smazaný uživatel
je v pohodě, to je super, ať si to tam užívá!
Reagovat
smazaný uživatel
https://pbs.twimg.com/media/B0edU3YCcAAT3JS.jpg
Reagovat
PetaM
Dííííííííííík :)
Reagovat
smazaný uživatel
Petra je v dobré náladě Super!
Reagovat
smazaný uživatel
To je teda řevu. Jako když zabíjí prase :D
Reagovat
George_Renel
Petra nastoupí o půlnoci.
Reagovat
tommr
jj vypadá to na třetí set ... :(
Reagovat
PetaM
Zítra má volno, tak pohoda :)
Reagovat
blixa
Petra ráda hraje večer.
Reagovat
PetaM
No jo, ale když se hraje venku a nepaří Slunce :D
Reagovat
tommr
jde ale taky o to, že jí to dlouhý čekání může rozhodit. Posedávání na chodbě nikomu na výkonu nepřidá ...
Reagovat
PetaM
To uběhání se k smrti taky moc ne ...
Reagovat
smazaný uživatel
Hlavně se, prosímtě, nerozhoď ty nějakým pozitivním komentem :D:D Místo, abys byl rád, že je Petra v pohodě, tak zase něco řešíš. :)
Reagovat
PetaM
:D :D :D :D Dobře ty :D :D
Reagovat
blixa
Zase pesouš ... bože, jak se ti s tím žije ? :D
Reagovat
dadaft
Reagovat
smazaný uživatel
škoda, že si to Caro takhle komplikuje sakra.
Reagovat
smazaný uživatel
Bájo, Lunejko:)) Zákulisí - Petra je prozíravější, jestli bude Agňa na pásů ještě 2 hoďky...
Reagovat
smazaný uživatel
Hele ty bájo, ta tvoje hvězda mi pije docela krev, tý prostě nemůžu fandit nikdy, to se nedá. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Kdepak, taky už fandíš Maruš, tvé vyjádření plyne ze setrvačnosti:)
Reagovat
smazaný uživatel
Tohle byl prvni gem ve druhem setu, kde jsem videt ze Masha hraje "svoji" hru. Skoda ze to Caro nedopodavala...
Reagovat
smazaný uživatel
Víš, že jsi Kvitovec? Jen ti to "nenápadně" připomínám, až budeš za chvíli zatínat pěsti :D
Reagovat
smazaný uživatel
Mame tam klauzlu, kdyz Petra hraje s Agou, nezapominej :-P
Reagovat
smazaný uživatel
Jen jsem tě zkoušela :D
Reagovat
slacker
Nastesti neni queshista
Reagovat
smazaný uživatel
Prosímtě, co furt máš s queshistou? Quesh tu už dávno není, tak proč se tady pořád řeší nějaké spojení s ním? Mně quesh nějak nevadil, tak jsem taky queshistka a mám být upálená? Bože..
Reagovat
blixa
Možná bude stačit zastřelená za úsvitu, když se slacker slituje .. :D
Reagovat
slacker
Slitovani je zastreleni jiz za soumraku - usetreni jedne bezesne noci
Reagovat
blixa
To zase jde proti tradici ...
Reagovat
slacker
Queshista neni uctivac queshe, ale clovek co mysli a vyjadruje se podobne jako on
Reagovat
blixa
A jak vlastně myslí a vyjadřuje se Quesh ?
Reagovat
smazaný uživatel
prosímtě, nepitvej to, nebo se tady zase vynoří milion komentů, slacker zase ponese prapor a bude to tady celé o .....
Reagovat
d@ve
Jen aby to Carol doservírovala..
Reagovat
tommr
a nedoservírovala. První set se opakuje - jen v opačným gardu ... :)
Reagovat
misa
proč někdy takhle nehraješ s Petruškou?
Reagovat
blixa
Všeho dočasu ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Máša u sítě, sním či bdím? Caro DOPODÁVAT prosím :) jinak teda holky v Dulcinea teamu se mají asi hodně rády :D
Reagovat
blixa
Kdo by Jekůtku nemiloval ? :D
Reagovat
PetaM
Kdyby ležely před Montym (jako u krále), tak by se rády měly :D Hezky by si vzájemně česaly vlasy, byly by jen ve spodním prádle, takové ty "chtivé" pohledy ... :D Byly by kámošky :D
Reagovat
blixa
Možná i bez prádla ... :D
Reagovat
tommr
protože Petra toho nedoběhne a nevrátí tolik co Wozniacká ... :)
Reagovat
misa
Proto Petra kraluje ve Wimbledonu. Tam se s nějakou defenzivou nemusí zatěžovat.
Reagovat
smazaný uživatel
pro Caro! Čelovku a jedem! Jináč se Maruš do tempa nedostane.
Reagovat
PetaM
Joooooooooo, zdržujte to :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Caro je hold kámoška a Sereně chce k tomu prvnímu místu pomoct. :)
Reagovat
smazaný uživatel
hm, spíš holt :D
Reagovat
blixa
Třeba myslel že Sereně vzdá hold a pomůže jí k prvnímu místu ? :D
Reagovat
PetaM
Však si to sám opravil :D
Reagovat
EllNino
Yeah brejk Caroline !! :D konečně jsem viděl míček z TM a hned to vyl BP :DD
Reagovat
dadaft
problémy se zvukem, problémy se světly,,,,,,,,, - tak čekal jsem, že to bude žluťáskům fungovat líp.
Reagovat
smazaný uživatel
13:30 (jejich času) Kudryavtseva/Rodionova vs Makarova/Vesnina
FB Serena Williams vs Simona Halep
NB 19:30 Genie Bouchard vs Ana Ivanovic
FB Muguruza/Suarez-Navarro vs Peng/Hsieh
FB Austin/Bartoli vs Navratilova/Majoli
Reagovat
LukasH
Ajajaj. Piotr na scéně...
Reagovat
misa
41 UE. To je hrůza.
Reagovat
dadaft
vedla 5:4 a šla podávat - tam se to nějak pokakalo a teď jich tam solí fakt dost.
Reagovat
smazaný uživatel
takhle lítat Caro při maratonu, tak porazí i chlapy.
Reagovat
FulnekUltras
Maratónský trénink se plně osvědčuje a Mašena má čím dál větší hrůzu v očích. Jen tak dál - a pošli tu sibiřskou cupitalku tam, kam patří...
Reagovat
lars
Otazka ale je, ci je vyhra Wozejku nad Marfusou vyhoda pro Petu ??
Reagovat
PetaM
Nechme to radši na Petře :D
Reagovat
FulnekUltras
Taky si myslím.
Reagovat
smazaný uživatel
Masha by se mela naucit hrat na siti. Mic, ktery mohla na siti ukoncit si necha spadnout a Caro se vratit do pozice a pak ho skoro jeste prohraje...
Reagovat
smazaný uživatel
prostě snadno ukončit nalitej balon. Jenže - Maruš nesmečuje, asi kvůli ramenu.
Reagovat
smazaný uživatel
To nebyl smec, stacil normalni BH volej.
Reagovat
smazaný uživatel
Obecně ... blbě vrací vysoký balony na saku, který jiné smečují.
Reagovat
George_Renel
Wozniacki v době kdy byla jedničkou, určitě by ten GS měla.
Reagovat
blixa
To asi jo ...
Reagovat
lars
a proc tak nehrala letos v Asii?
Reagovat
dadaft
britský komentátor: "Wozniacki is everywhere".
:-))
Reagovat
smazaný uživatel
To bude tím tréninkem na maraton. :)))
Reagovat
FulnekUltras
přesně
Reagovat
dadaft
zato ji celkem obdivuji - maratón je opravdu maso - na dvacátém kilometru člověku teprve dojde, CO ho vlastně čeká.
na třicátém pátém se začnou lámat charaktery.
tvrdě.
doběhnout je malý zázrak.
Reagovat
FulnekUltras
pak není divu, že na kurtu je to jen takový malý, skoro anaerobní výklus...
Reagovat
spaniel
Ja byl vcera poprve na badmintonu s vencape a hodina bedecu = 5 hodin tenisu. Tenis je pohoda.
Reagovat
smazaný uživatel
létající Caro. Takhle lítá jen proti Maruš.
Reagovat
FulnekUltras
doufám, že rány od Petry budou proti Caro lítat ještě víc...
Reagovat
misa
Caro hraje ve velké pohodě, Mariu neumí porazit, dnes prostě musí dát Agu ve dvou setech. Ale co ta akce s raketou, zase nějaký hloupý marketing, aby lidé kolem ní mohli říkat, že hraje se stejnou raketou jako Federer?
Reagovat
blixa
Spíš ta raketa je fakt dobrá. Je třeba držet krok s dobou. Určitě ji testovala než na ni přešla.
Reagovat
misa
Něco jiného je trénink a zápas.
Reagovat
blixa
To jistě ale každý upgraduje. Jinak by všichni pořád hráli dřevěnou Dunlopkou :D
Reagovat
PetaM
Největší haló ohledně její rakety dělají noviny a lidi.
Reagovat
misa
Mise je splněna, dostalo se to do médií a mezi lidi.
Reagovat
smazaný uživatel
jj, tak trošku sem doufal, že Maria dneska vyhraje. Tohle Petře komplikuje situaci. Nakonec jí ani 2 výhry nebudou muset stačit..
Nejlepší by bylo, aby Maria s Caro hrály na tři sety.
Reagovat
PetaM
Nejlepší by bylo, aby Petra vyhrála všechny své singly. A je po starostech :)
Reagovat
smazaný uživatel
Proti Marii to bude problém. Caro jí nedá tolik lacinných bodů, dobře brání baseline. Petra nemá tak efektivní hru proti Marii. Kurty rozhodně nejsou kdovíjak rychlé..
Reagovat
misa
Pro maratónkyni je to výborný kurt.
Reagovat
smazaný uživatel
a Petra dala Agu ve dvou, to je jas.
Reagovat
LukasH
Madla jen čumí, jak to ta Karolína hraje...
Reagovat
blixa
Že by se z Caro stávala specialitka na Marfušku ? Něco jako Alize na Serenu ? :D
Reagovat
FulnekUltras
však jen dobře
Reagovat
smazaný uživatel
Hraje moc dobre ale Masha mi prijde hodne hratelna jako na zacatku roku. A dneska i ne moc psychicky silna coz bejva jeji velka zbran...
Reagovat
smazaný uživatel
Nevypadá Maruš nějak nemocně?
Reagovat
blixa
Vypadá nasraně ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Nasraně vypadá, i když vyhrává :D
Reagovat
blixa
To nepopírám :D
Reagovat
tommr
mě se nezdá být jakkoli indisponovaná ...
Reagovat
dadaft
tak tak, tohle každý kovář ví, že je třeba kout železo žhavé.
prostě ji poraz, a je to. ))))))
Reagovat
tommr
první set přines pěkonou a napínavou podívanou s překvapivým závěrem. Jako diváka mě to těší, ale jako fandu Petry mě to hodně znepokojuje - forma obou hráček nevěstí pro Petru nic dobrýho ...
Zápas se navíc hodně protahuje - první set trval dýl než obvykle trvá celej zápas. Petra se asi na kurt před pátou nedostane ...
Reagovat
LukasH
Madla jen čumí, jak to ta Karolína hraje...
Reagovat
LukasH
sorry, to měl bejt samostatnej příspěvek.:D
Reagovat
blixa
Forma obou hráček věští to, že s Caro to bude těžší než jsme čekali a s Mášou to bude lehčí než jsme čekali ;-)
Reagovat
LukasH
Jenže Petra na Mášu neumí a na tuhle Caroline bude platit jen mód Robocop...
Reagovat
tommr
důležitá je hlavně forma Wozniacký, protože se Sharapovou Petra stejně prohraje. Wozniackou navíc dnešní zápas povzbudí a Sharapovou ještě víc namotivuje ...
Reagovat
PetaM
Ty jsi fanoušek za všechny prachy.
Reagovat
blixa
To on pořád ! Pesouš nad pesouše :D
Reagovat
PetaM
Tohle už nemůže mít s pesimismem nic společného :D :D
Reagovat
blixa
Mohli bychom zavést termín "tommrouš" :D
Reagovat
FulnekUltras
Kdyby v tomhle duchu uvažovala Petra, tak ani nemusí chodit na kurt.
Reagovat
PetaM
Nemusí hrát ani tenis.
Reagovat
blixa
Radši ani kuželky ;-)
Reagovat
George_Renel
Dánka první set vyhrála naprosto zaslouženě. Pravda, v decibelech stále nestačí.
Reagovat
smazaný uživatel
Maruš...! Jak jsi tohle mohla prohrát? 5:4 a podávala jsi, ten gem jsi odevzdala skvěle, to se musí uznat teda a pak takhle pohnojit TB.. Tak snad 2. set bude lepší.. :-)) Ten už ale asi neuvidím celý..

Ten servis je ale dneska strašný.. Na jeden set 9 DF.. Celkem slušný myslím! :D
Reagovat
blixa
Na druhý servis Máši by si Caro už mohla sednout na křesílko :D
Reagovat
dadaft
Díky Mášo. ))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Caro maká, ať se děje co se děje, za to ji mám rád.
Reagovat
smazaný uživatel
Dobře, Caro, to si teda zasloužila! Parádní obrat TB!
Reagovat
Fandina
Výborně Caro, první set v kapse, tak ještě jeden prosím také tak!
Reagovat
d@ve
Tak ten druhý začíná obdobně.. :)
Reagovat
blixa
Johóóó, stylová dvojchyba a první set je doma !!!!
Reagovat
PetaM
Pooooooooooooooooooooooooooojď Caro!!"" Přišel jsem zrovna na SB, krása! :)
Reagovat
Fandina
Bitva jak má být, tak Caro dej ten TB go!
Reagovat
smazaný uživatel
Tak tenhle zápas už u mě přebil oba včerejší!! :-))
Reagovat
Michaelus
u mě taky :D
Reagovat
dadaft
první velký zápas letočních Masters je v plném proudu.
Reagovat
Michaelus
jo no :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ana se Serenou take stal zato. Nebyl tak dobrej jako tadyten ale divaci si pri nem taky prisli na sve...
Reagovat
dadaft
pravda, druhý velký, tím líp. ))
Reagovat
dadaft
a Simona - Genie byl průměr, druhý set se mi dokonce docela líbil, takže zatím všechno jak má být. )))))))))))
Reagovat
d@ve
Tak se to povedlo. Vrátila se nám do hry.
BTW: G.Simon taky obdržel kanárka
Reagovat
d@ve
jééjej, škoda, že to nedoběhla. :/
Reagovat
dadaft
ha ha ho ho hu hu he he. ))
ještě není konec setu. ))))))))
Reagovat
spaniel
Ach jo, Caro...ten forehand :(
Reagovat
dadaft
njn, douffám, že začne fungovat líp, dneska se o něj nemůže opřít. ((
Reagovat
d@ve
Ale může se opřít o Mashi 2.servis.
Reagovat
blixa
Ještě že je alespoň nějaká jistota :D
Reagovat
d@ve
Zdá se..
Reagovat
blixa
Maruš se prostě nemýlí :D
Reagovat
blixa
Kurnik, Marfuše nějak chytly saze ...
Reagovat
Fandina
Caro s Márií úžasná řežba. Nic si nedarují. Doufám, že se Caro nenechá umlátit. Go Caro go go!
Reagovat
d@ve
Zatím celkem pěkně vyrovnaný match. Snad se Mashinka moc nerozjede..
Reagovat
dadaft
Máša už předvedla kraťas a famózní čop - čumím jak puk.
Reagovat
d@ve
Moc pěkný. Asi trénovala ping-pong :))
Reagovat
smazaný uživatel
Hm, Máša už jede.... K tomu Piotr, no Caro, nevím, jak to zvládneš..
Reagovat
blixa
Taky čumím. Bude to mít s oběma Petra těžký ..
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím že Aga nemá šanci. Vždyt Petra ji porazila 5x s toho 4x ve dvou setech jednou s ní prohrála no ale to byla Petra nemocná. Aga umí jenom bráni servis i return není nebezpečný a pokud bude Petra returnovat a podávat jako v Číně tak opravdu nevím jak chce Aga svou hrou Petru porazit.
Reagovat
blixa
To je všechno pravda, ale Petra nesmí nastoupit v "Evžena" módu ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
toho se nebojím. Petra je dost zkušená a má formu. Aga je totálně z formy nebýt Montrealu tak tu Aga ani není
Reagovat
smazaný uživatel
Nebyt pul roku mizerny formy, tak je Aga na prvnich 4 postupujicich mistech. Pokud Aga zlepsi vykony za poslednich pul roku tak sanci ma, ikdyz favoritkou je Petra. A return ma Aga jeden z nejlepsich na okruhu, co se poctu vracenych micku do hriste tyka...
Reagovat
smazaný uživatel
ale prostě na Petřinu velmi agrsivní hru nestačí jen běhat a vracet. Aga by musela být agresivnější a mít lepší servis aby měla šanci Petru porazit.
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.youtube.com/watch?v=_y-Kf89egwg

Tady si taky vsichni mysleli, ze Aga nema sanci. Nerikam, ze Aga t vyhraje ale pokud zlepsi formu oproti poslednimu pul roku, tak se svoji chytrosti rozhodne sanci ma. A vymluva, ze byla Petra pred 2 roky nemocna je vice nez usmevna :-D
Reagovat
smazaný uživatel
ona byla nemocná hned po zápase se musela odhlásit a vůbec nevěděla jestli stihne Fed Cup. Petra jí 5x porazila a to není náhoda Petra na ní umí skvěle. Nevěřím tomu že by Aga vyhrála alespon jeden zápas ve skupině hlavně proto že má ze všech nejhorší momentální formu Petře, Caro i Mashe se v Asii náramě dařilo. Aze se vůbec nedařilo od IW 2014 hraje nic (kromě Montrealu) Aga nemá proti Petře zbran kterou by dokázala Petru potrápit
Reagovat
A.R.R.
Petře před Wimbledonem také věřil málokdo, že něco uhraje a nakonec se rozjela jako buldozer.
Reagovat
A.R.R.
u Petry nikdy člověk neví jestli se sama nevyhází. Pokud se bude Aze dařit dostat Petru do výměn, tak je poměrně dobrá šance na to, že jí porazí.
Reagovat
tommr
a hlavně se vůbec neví jak se bude Petře dařit s novou raketou. podle mýho názoru je změna rakety před tak důležitým turnajem velkej risk a Petře by se to mohlo vymstít ...
Reagovat
smazaný uživatel
A videla jsi ten zapas, kdy byla nemocna? Dost kazila ale spousta tech chyb byly zpusobeny diky skvele hre Agy (tehdy mela Aga formu). A Navic Petra dokaze i zdrava sazet chybu za chybu, takze co to je za vymluvu vazne nechapu :-D A ze je Petra favoritka jsem psal, jen ze Aga ma sanci. Ted mela spatnou formu ale nehralo se asi 3 tydny, muze to vypadat uplne jinak...
Reagovat
tommr
jj tak dlouhá pauza může s formou udělat hodně a u Petry to platí dvojnásob ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
v Dubaji 2013 byla Aga ve skvělé formě a dostala od Petry výprask
Reagovat
smazaný uživatel
ve skvele tezko. Zapas predtim sotva k Petre postoupila.
Reagovat
d@ve
Tak Caro zatím dokazuje, že na TM je zaslouženě.. :)
Reagovat
blixa
Kurnik , toho forhendu je škoda. Páska hraje proti nám.
Reagovat
blixa
Super Caro !!!! Tak sa ma hrať šach !!
Reagovat
dadaft
Caro - Masha
začíná to dobře.
doufám, že to bude stejný masakr jako minule. ))
((( come on Caro )))
Reagovat
dadaft
atmosféra opravdu parádní, není co vytknout, prostě super.
Reagovat
blixa
Tak se na obra musí. Klid, trpělivost, ona se jekota vyhází sama. Doufám :D
Reagovat
Jabadu
http://live.shiftyland.net

Mlýn zase mele! ...
Reagovat
Fandina
Caro držím palce! Go Caro go go go!
Reagovat
smazaný uživatel
Dneska se na Sirénu výjímečně podívám, přece jen TM je TM a jsem zvědavá, jestli lepší forma Caro bude na Mašenu platit. Přeju víc Caro, ale dneska to budu sledovat bez infarktových emocí. Caro zase volánky, nevím no.. mám ráda jednoduchost. Ale to je šumák, jen plkám :)
Reagovat
pepin
Tak si přejme, aby to dobře dopadlo, ale od začátku mě již ten komentátor na Slovaku leze na nervy, ten by šarapatici vlez nejraději do p..... A to mě ještě dožral nějaký blb co komentoval Cibuli u Krause a pomlouval tam Petuli, tragéd jeden.
Reagovat
dadaft
z českých Marii dost fandí myslím Šíma na Eurosportu.
Reagovat
smazaný uživatel
kdy už prozřeš a začneš fandit bájo Maruš? Zapracuj na sobě, prosím.
Reagovat
smazaný uživatel
Proč bych měla fandit Maruš? To se jako zlepší její výkony nebo co? :D
Reagovat
smazaný uživatel
ale bude se mi s milou Lunej líp komunikovat. Takový soutakaní je taky hezký.
Reagovat
blixa
"soutakání" ??!! Co to je za novotvar ??? Nemá to něco společného se "souložením", že ne ? :D
Reagovat
smazaný uživatel
ale je to hezký kdykoli, kdekoli, zcela jistě bez viagry. Jo, a bezpečný (leda by se přimotal zarputilej antimaruš).
Reagovat
blixa
Nicméně význam mi stále uniká :D Ani strýček Google takové slovo nezná ...
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem milá? :D a můžeme spolu soutakat i bez Mašeny ne? Nebo v jejím případě budu soutakat, pokud napíšeš něco, co je snesitelné i pro mě :D
Reagovat
George_Renel
a jdeme na to .-))).
Reagovat
George_Renel
fotka hnusná: http://sport.idnes.cz/elektronika-a-statistika-pri-tenisovych-zapasech-fvn-/tenis.aspx?c=A141021_123956_tenis_ald#utm_source=sph.idnes&utm_medium=richtext&utm_content=clanek-box
Reagovat
smazaný uživatel
Je to stejne ostuda, ze se u nas nehraje zadny ATP ci WTA turnaj. I polaci ci rumuni maji.
Reagovat
blixa
Neni penis(z) neni lásky ...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to udelat rotovane se slovaky. Byly by, kdyz je na hokej a fotbal, tak proc nedat na sport, kde jsme mezi zenskyma na svete c. 1.
Reagovat
Fandina
Na Slovensku také není větší turnaj a ono je také potřeba vychovávat další generace tenistů a tenistek a všichni se musí nahoru prokousávat přes nižší soutěže. Pokud u nás jsou a ti noví na ně dostávají WC, mohou potom hrát i na těch na nejvyšší úrovni které jsou organizovány v ostatních zemích a je na ně potřeba finance.
Reagovat
smazaný uživatel
Nižší soutěže organizuje ITF, přesto jsou začleněny do hodnocení WTA. To je super hlavně pro mladé tenistky, které se teprve dostávají nahoru.
Jsou stupňovány podle prize money od 10.000 do 100.000 $. Podle prize money se udělují i body do žebříčku WTA.
V tomto žebříčku byla na tom ke konci roku 2013 nejlépe Serena Williamsová. Snad už příští rok půjde na první místo naše Petra. A taky Lucka by mohla postoupit výš.
Reagovat
slacker
Ostuda je hlavne ze se u nas nehraje ani GS ani Masters :-)
Reagovat
smazaný uživatel
A kde chceš vzít prachy? Sám Černošek řekl, že na to prostě nejsou finance!
Reagovat
slacker
Od Skodovky Skoda Open
Reagovat
Fandina
Stačí to dojednat, sehnat peníze, zajistit to smluvně a termín se určitě nějaký najde. Ale nejdřív to chce někoho, kdo to zajistí finančně a organizačně.
Reagovat
smazaný uživatel
Ono to asi nebude taky lehký, když za ty roky zatím nic není--
Reagovat
spaniel
Nevěřím, že by se stadion u nás zaplnil... Takže dotace by musela být nejspíš hodně vysoká.
Reagovat
blixa
Taky si myslím. Lidi jsou líný, na sport moc nechodí. Radši čučí na TV. Ještě že celkem chodí aspoň na muziku a do divadla.
Reagovat
tommr
doufám ve výhru Petry, ale nečekám, že to bude mít s Agou tak jednoduchý jak si tady spousta lidí myslí. Aga určitě nebude chtít skončit na TM stejně jako loni bez jediný výhry a proti Petře má asi největší šanci a nejvíc si proti ní věří. Její trenéř to ostatně vystih dobře:
?Petra ale nehraje dlouhodobě na stejné úrovni. A to jak během sezóny, tak i během zápasu. Pohybuje se na takové na vlnovce. Je třeba vědět, jak využít její slabší momenty a ve správný čas zaútočit," myslí si kouč Radwaňské Tomasz Wiktorowski.
Reagovat
Michaelus
Největší šanci proti Petře? To bych opravdu neřekl, spíše nejmenší. S Caro to vidím tak 55/45 ve prospěch Caro a co se týče Mashi tak si vzpomínám na to drama v Istanbulu :D
Reagovat
smazaný uživatel
Pokud Petra bude hrat jakov CIne, tak Agna moc sanci nema. Taky si myslim ze nejvetsi sance ma s Carol. Ona je ted v utlumu
Reagovat
tommr
na oficiálních stránkách WTA si to ale taky myslí:
But if there's one tournament she (Radwanska) wants to play Kvitova at, it's this one.
Radwanska's only win in six career meetings with Kvitova came at the WTA Finals in Istanbul two years ago, in the round robin stage. Kvitova has won their last two meetings in straights, though.
Reagovat
Michaelus
Ale to byla Petra nemocná, dobře to víš :D
Reagovat
tommr
no a tentokrát nastoupí Petra s novou raketou což by pro ní mohlo mít stejně fatální důsledky ... :)
Reagovat
ludolf
Netvrdí se tam, že ze soupeřek má největší šanci proti Petře, ale že proti Petře má největší šanci zde - to je rozdíl. A ta úvaha je založená jen na H2H, přičemž nebere v úvahu, že Petra tehdy nebyla zdravá.
Reagovat
George_Renel
Celý článek zde: http://www.sport.cz/ostatni/tenis/clanek/615360-kvitova-ma-behem-zapasu-vykyvy-toho-chce-radwanska-na-turnaji-mistryn-vyuzit.html#hp-sez
Reagovat
Fandina
OT Puig Zheng live viz stream na oficiálních stránkách
http://www.wtafinals.com/live
Reagovat
Fandina
včerejší tištěné MF byl sloupek Očima Petry Kvitové, co říká o tenistkách na TM. A byl tam popis jejich hry a také jak se spolu s nimi vzájemně baví. O Sereně napsala, spolu ses nijak zvlášť nebavíme. O Márii, i s ní se nejvýš pozdravím a s Eugenií vztah s ní mám jako s Marií. Sem tam se pozdravíme. O Simoně napsala, pořádně jsme pokecaly až tady při losu. Poznala jsem, že je fajn. O Agně, je milá, bavíme se česko-polsky. O Aně, možná působí jako prizcezna, ale ke mně se pořád chová hezky. Je s ní sraanda. A o Caro, podobně jako Aga je v pohodě, v sobotu jsme se při čekání na fotoétermín strašně nasmály.

A ke hře Serena v důležitých chvílích předvede to nejlepší, co právě může. O Márii, hrajeme podobně, na returnu chce po druhém podání tlačit. Jde o to, která z nás se první dostane k větší ráně. O Simoně, výborně běhá. O Genii, hodně rychle jí to letí. Aga umí číst hru, chytře dává čopy, kraťasy. Ana má výborný FH a umí zaservírovat. Caro skvěle běhá, umí zatlačit, servis není nic extra.
Reagovat
blixa
Tak nic nového pod sluncem. Že si Serena a Mária drží odstup je evidentní, ona je k tomu víceméně tlačí i realita protože tyhle dvě jsou nejen tenistky, ale i profesionální celebrity. Evžena se v nich evidentně zhlédla a asi je k tomu i vedená svým okolím. Ostatní jsou normální holky. Docela mě překvapila Simona, která jmenovala Petru jako svoji nejoblíbenější tenistku ze špičky. Asi tu holku nakonec začnu mít rád :D
Reagovat
Fandina
Tak samozřejmě, v jistém smyslu jsou celebrity všechny, samozřejmě, že ty úspěšnější jsou víc známější, ale v podstatě jsou celebrity všechny, minimálně ve svých zemích určitě a ty, které byly jedničkami obvzlášť, k Sereně a Márii, o kterých je tu řeč to jsou ještě Caro a Ana. To jsou také nepochybně celebrity, i když těch úspěchů mají víc.
Reagovat
tommr
nejoblíbenější v jakým smyslu? Pokud tím myslela, že Petra je její nejoblíbenější soupeřka tak bych to docela chápal - Halepový musí hra Petry maximálně vyhovovat což je vidět i na výsledcích ... :)
Reagovat
blixa
Ne , to ne, jako člověk. Asi že si hezky pokecaly :D
Reagovat
blixa
Jinak co si napsal ne , sorry, ale naprostá blbost. Petřina hra v modu robocop nemůže vyhovovat nikomu, ani Simoně. Ta za tím spíš měla docela kliku.
Reagovat
blixa
Zatracený překlepy, asi ten mobil vyhodím !! :D
Reagovat
tommr
hra Halepový je založená na tom, že dokáže soupeřky dobře umístěnejma míčema rozhýbat a tím donutit k chybám. Petra je v tomhle ohledu ze všech top-hráček nejzranitelnější, protože má i přes určitý zlepšení pořád špatnej pohyb ...
Reagovat
LukasH
Ale je pravda, že Petra se Simonou nikdy nehrála v pořádný formě. Loni v NH se Petra do finále spíš doplácala a letos to bylo na antuce. Zajímalo by mě jejich střetnutí ve Wimblu nebo v Asii.
Reagovat
blixa
Ano, ovšem pokud má na svojí hru čas. I včera bylo vidět, že pokud mizerně hrající Evža zrychlila hru a neházela to zrovna do autu, měla Simona rázem potíže. Ona se svojí hrou musí trochu doufat, že ranařky nebudou zrovna v top formě.
Reagovat
tommr
nechci bejt zlomyslnej, ale nepsal jsi ještě o víkendu něco o tom, že Halepová nemá na TM šanci?
Reagovat
blixa
Kdo má čuchat že Evžena přejede totálně z formy a bude rozdávat dárečky z mašličkou ? :D
Reagovat
blixa
Jinak názor jsem nezměnil, ale předpoklad je, že všechny holky budou hrát tak aspoň 80% svých možností. Pokud je některá down, tak to pochopitelně padá.
Reagovat
Fandina
moc držím palce a přeji výhru. Peti pojď!

A budu držet palce i Caro. Jsem zvědavá, jestli se jí podaří zopakovat letošní výhru nad Márií na USO. Go Caro!
Reagovat
smazaný uživatel
hlavně to dneska nepohnojit.
Reagovat
tommr
jj dnešní zápas je pro Petru hodně důležitej. Případná prohra by se už asi jen těžko napravovala ... :)
Reagovat
kada.tom
Dnešek vidím takto:

Sharapova - Wozniacki ... 4-6 6-3 5-7
Kvitová - Radwanska ... 6-3 6-3

Zároveň si přeji, aby první duel trval co nejdýl, budu doma až tak kolem 16h a rád bych viděl Petru celou, ale tak nějak jsem smířen s tím, že se to asi nepodaří. Každopádně dneska vidím možnost překvapení spíše v prvním duelu, Petra by dnešní duel měla zvládnout.
Reagovat
sprchon
Naprosto souhlasím. První zápas protahovat jak to jde... do 15:50 jsem ve škole. A výhra Caroline by byla velká paráda :-)
Reagovat
kada.tom
je výhoda, že Sharapka zdržuje na servisu, tak třeba to protáhne tak, že Petru stihnem :-))
Reagovat
blixa
Chtělo by to nějakého drsného rozhodčího, kterej by jí to zdržování dával sežrat. To by nerozdejchala ;-)
Reagovat
kada.tom
nj, chtělo by to někoho takového :-D třeba hned v první hře warming a ve druhý trest :-D a takhle dokola :-D to by se to hrálo
Reagovat
smazaný uživatel
Krůček po krůčku Petro krůček po krůčku
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist