2. den ve Wimbledonu: Do turnaje vstoupí Kar. Plíšková, Berdych a další tři Češi

4. 7. 2017, 12:00
Previews 159
Druhý den letošního Wimbledonu nabídne druhou polovinu duelů prvního kola. Do akce jde zbývající pětka českých zástupců v čele s Karolínou Plíškovou a Tomášem Berdychem. Kromě obou českých jedniček budou o postup bojovat také Lucie Šafářová, Denisa Allertová a Adam Pavlásek. Program na centrálním dvorci zahájí světová jednička Angelique Kerberová, po ní nastoupí Novak Djokovič a na závěr Roger Federer.

Obhájkyně titulu Serena Williamsová letos v All England Clubu kvůli těhotenství nestartuje, a tak úterní program na centrálním dvorci zahájí loňská finalistka Angelique Kerberová. Světová jednička bude v prvním kole čelit americké kvalifikantce Irině Falconiové, kterou v jediném dosavadním duelu před čtyřmi lety ve Washingtonu porazila.

Kerberová kromě obhajoby loňské finálové účasti bojuje také o udržení se na tenisovém trůnu. K tomu si ale potřebuje zopakovat minimálně loňské finále, protože jí na záda dýchají Halepová a hlavně Karolína Plíšková.

Devětadvacetileté Němce, jež loni ovládla Australian Open a US Open, se letos vůbec nedaří. Na kontě má jedinou finálovou účast ze začátku dubna z Monterrey, kterou v titul neproměnila.

Po hodně špatném antukovém jaru, během něhož vyhrála jen 2 ze 6 zápasů a vypadla v prvním kole na French Open, se na trávě o hodně zlepšila. V Eastbourne došla až do čtvrtfinále a bylo znát, že se herně výrazně zvedla. Do své nejlepší formy má ovšem stále daleko, přesto dnes bude jasnou favoritkou.

Po Kerberové na Centre Court nastoupí trojnásobný šampion Novak Djokovič. Právě ve Wimbledonu loni skončila Srbova dominance, když překvapivě vypadl již ve třetím kole.

Djokovič se kvůli letošním nepříliš povedeným výsledkům rozhodl po sedmi letech absolvovat přípravný turnaj na trávě. A udělal dobře. V Eastbourne startoval jako divoká karta a nakonec splnil roli nasazené jedničky, když akci série ATP 250 celou vyhrál.

Aktuálně čtvrtý hráč světa, ve Wimbledonu však startuje jako druhý nasazený, si tak čtyřmi výhrami v řadě beze ztráty setu zvedl sebevědomí a do All England Clubu přijel na trávě letos neporažený.

Letos má hodně těžký los. Hned v prvním kole narazí na Martina Kližana. Nevyzpytatelný Slovák rozhodně umí favority potrápit, což dokázal letos na Australian Open proti Wawrinkovi i na French Open proti Murraymu.

Djokovič ale na Slováka umí, má s ním bilanci 3-0. Kližanovi se navíc na trávě nikdy nedařilo. Ve Wimbledonu dokázal přejít první kolo jen jednou, a to před pěti lety, a celkově má kariérní bilanci na trávě 4-12.

Dnešní hrací plán na centrálním dvorci je jako splněný sen. Po Djokovičovi se totiž divákům představí další hvězda a jeden z největších favoritů na celkový triumf - sedminásobný vítěz Roger Federer.

Nestárnoucí Švýcar letos vyhrál všechny velké turnaje, kterých se zúčastnil. Na kurty se vrátil na Australian Open a svůj návrat po půlroční pauze zaviněné zraněním kolene korunoval ziskem 18. grandslamového vavřínu. Poté vyhrál tzv. Sunshine Double, když ovládl Indian Wells i Miami.

Antukovou sezonu se rozhodl vynechat a do turnajového kolotoče naskočil na oblíbené trávě. Ve Stuttgartu sice překvapivě vypadl hned po prvním duelu, nicméně vše napravil o týden později v Halle, kde již podeváté v kariéře triumfoval.

Svou honbu za rekordní osmou wimbledonskou trofejí začne proti Alexandrovi Dolgopolovovi, s nímž v předchozích třech soubojích neztratil jediný set.


Na jedničce budou hrát Raonic, Kar. Plíšková a Thiem
Hrací plán na No. 1 Court otevře Milos Raonic. Loňský finalista si na trávě letos zkusil jediný soutěžní zápas, který v Queensu proti vracejícímu se Thanasimu Kokkinakisovi prohrál, a neobhájil tak loňskou finálovou účast. Teď ho čeká další zkouška, akorát se hraje o mnohem větší porci bodů.

Kanaďana letos často trápil pravý zadní stehenní sval, kvůli němuž nemohl hrát finále v Delray Beach, musel vynechat podnik Masters v Indian Wells a po jednom vyhraném duelu odstoupit z akce Masters v Miami.

Na kurty se vrátil o více než měsíc později až v průběhu antukového jara. Na nejpomalejším tenisovém povrchu, který nepatří zrovna mezi jeho oblíbené, se mu překvapivě dařilo.

Na trávě však letos zatím na výhru čeká. Premiérové vítězství si může vybojovat dnes proti Janovi-Lennardovi Struffovi, s nímž se utká poprvé. Přestože Němec letos na grandslamech skončil vždy v prvním kole, umí favority potrápit, a to dost výrazně.

Na antuce v Mnichově například podlehl až v tie-breaku rozhodující sady pozdějšímu vítězi Alexandrovi Zverevovi, to samé zopakoval nedávno na trávě ve Stuttgartu proti Lucasovi Pouillemu, také pozdějšímu šampionovi.

České fanoušky ale nejvíce bude zajímat druhý zápas na dvorci č. 1. V něm se totiž představí česká jednička Karolína Plíšková, která nastoupí proti Jevgeniji Rodinové. S Ruskou má vyrovnanou vzájemnou bilanci.

Od jedné z největších favoritek letošního ročníku se na londýnské trávě očekává překonání maxima (2. kolo) a účast v závěrečných kolech nejslavnějšího turnaje světa.

Na grandslamech se letos české jedničce daří. Na Australian Open došla premiérově do čtvrtfinále a na pařížské antuce do semifinále, loni na US Open byla dokonce ve finále.

V případě postupu do závěrečných kol Wimbledonu má šanci stát se novou světovou jedničkou. Pokud Kerberová s Halepovou vypadnou brzy, nemusí ani postoupit daleko.

Jediné letošní vystoupení na trávě absolvovala týden před startem Wimbledonu v Eastbourne. Po roce si v britské metropoli znovu zahrála finále, tentokrát však trofej vybojovala, když porazila Caroline Wozniackou. Letos triumfovala již potřetí a celkově podeváté.

Plíšková tak měla fantastickou přípravu na Wimbledon. Původně měla startovat už o týden dříve v Birminghamu, kvůli problémům s loktem se ale pořadatelům omluvila a premiérové letošní vystoupení na trávě o týden posunula.

Zajímavé bude sledovat, jak si na třetím grandslamovém podniku sezony povede Dominic Thiem, jehož v prvním kole prověří rozehraný Vasek Pospisil.

Rakušan na antuce zářil. Jako jediný letos na oranžové drti porazil Nadala a na čtyřech z pěti turnajů došel minimálně do semifinále. Na trávě ale letos rozhodně nezáří. V Halle vyhrál jediný duel, a v Antalyi dokonce v prvním utkání podlehl hráči třetí stovky.

Za normálních okolností by se dalo říct, že má Rakušan letos relativně snadný los, jenže Thiemovi se ve Wimbledonu nikdy nedařilo. Jeho maximem je druhé kolo z posledních dvou ročníků.

Pospisil nemá na trávě rozhodně špatnou formu. Kanaďan zvládl kvalifikaci v Hertogenboschi, kde nakonec vybojoval čtvrtfinálovou účast. Kvalifikačním sítem prošel i v Halle a Eastbourne. V Eastbourne porazil Veselého a ve druhém kole statečně vzdoroval pozdějšímu vítězi Djokovičovi.

Ve Wimbledonu má navíc lepší maximum než Thiem, předloni si totiž zahrál čtvrtfinále. Rakušan a Kanaďan spolu dnes změří síly podruhé. První vzájemný souboj vyhrál před dvěma roky na antuce v Mnichově Thiem, ovšem až poměrem 11-9 v tie-breaku rozhodující sady.


Berdych a Šafářová se budou snaži potvrdit role favoritů
Jako třetí nastoupí na třetí největší kurt v All England Clubu česká jednička Tomáš Berdych. Dlouhodobě nejlepšího českého tenistu letos na trávě dvakrát (Stuttgart a Queen's Club), pokaždé ve čtvrtfinále, zastavil nebezpečný Feliciano López. Poté stihl ještě exhibici v Hurlinghamu, kde smetl Nadala.

Na Wimbledon má jednatřicetiletý Čech ze všech grandslamů určitě ty nejhezčí vzpomínky. V roce 2010 si na londýnské trávě zahrál premiérové a zároveň poslední grandslamové finále. Loni měl k dalšímu wimbledonskému finále blízko. V semifinále však nestačil na pozdějšího vítěze Murrayho.

Berdych se začátkem května po neúspěšném French Open, kde vypadl už ve druhém kole, rozešel s tzv. superkoučem Chorvatem Goranem Ivaniševičem. Do Wimbledonu přijel pod vedením nového trenéra Martina Štěpánka, který v minulosti vedl Ivana Dodiga.

Na úvod nečeká rodáka z Valašského Meziříčí nic jednoduchého. Hned v prvním kole bude čelit nebezpečnému Jérémymu Chardymu. Na Francouze ovšem umí. V předchozích čtyřech duelech, přičemž ten poslední se odehrál před dvěma lety právě v prvním kole Wimbledonu, vždy zvítězil.

Zopakuje Berdych loňský úspěch pod vedením nového trenéra?

První kolo dnes absolvuje také Lucie Šafářová. Rodačka z Brna se jako poslední vešla mezi nasazené hráčky. Na londýnské trávě na úvod premiérově vyzve Océane Dodinovou.

Šafářová měla velmi dobrou přípravu. V Nottinghamu i Birminghamu uhrála semifinále, ovšem v boji s Petrou Kvitovou o postup do finále musela kvůli zranění stehenního svalu utkání po prohrané úvodní sadě vzdát.

České tenistce se v posledních letech ve Wimbledonu dařilo. Loni a předloni skončila v osmifinále, a před třemi lety dokonce došla až do semifinále. Letos je tipována českými i zahraničními médii na černého koně turnaje. Zde i například na serveru tennis.com jí byl předpovězen postup do semifinále.

Francouzka si zahraje hlavní soutěž v pořadí třetího grandslamu sezony vůbec poprvé. V předchozích dvou letech neuspěla v kvalifikaci a na první výhru na wimbledonském pažitu stále čeká.

Dodinová si na trávě zahrála semifinále na větší akci ITF v Surbitonu, na dalším podniku ITF v Ilkley vypadla hned v prvním kole a stejného výsledku dosáhla také na turnaji WTA v Nottinghamu.


Allertová a Pavlásek se pokusí zachránit nevydařenou sezonu
Denisa Allertová se jen tak tak vešla mezi tenistky, které měly jistý přímý start v hlavní soutěži. Aktuálně 107. hráčka světa obhajuje druhé kolo z loňska. Los mohla mít jako nenasazená mnohem horší. V prvním kole se poprvé střetne s Risou Ozakiovou.

Česká tenistka letos na turnajích WTA a grandslamech vyhrála dohromady jen 3 z 11 odehraných duelů, z toho všechny v kvalifikacích. V posledních týdnech se pohybovala výhradně na okruhu ITF, kde ale vyjma titulu ze Shenzhenu žádných oslnivých výsledků letos nedosáhla.

Trávu si letos vyzkoušela pouze před dvěma týdny na větším podniku ITF v Ilkley. Po vítězství nad Rodinovou jasně nestačila na Erakovicovou. Ve Wimbledonu si Allertová zahrála dvakrát a vždy skončila ve druhém kole.

Její dnešní soupeřka Ozakiová se po skvělém úvodu letošní sezony také trápí. Od květnové kvalifikace v Římě zaznamenala jedinou výhru oproti šesti porážkám.

Ta jediná výhra přišla na trávě v kvalifikaci v Eastbourne, když porazila hráčku z až třetí stovky žebříčku Jacqueline Cakovou. V posledním utkání v hlavní soutěži právě v Eastbourne, do níž se dostala jako lucky loser, dostala výprask od krajanky Naomi Ósakaové, proti které uhrála jediný game.

Dočká se dnes Pavlásek premiérové letošní výhry na grandslamu?

Premiéru v hlavní soutěži Wimbledonu si dnes odbyde Adam Pavlásek. Český talent zahájil letošní sezonu, pokud budeme počítat i Hopman Cup, osmi porážkami v řadě. Probudil se až na antukových challengerech. V květnu v Ostravě a na tom posledním před dvěma týdny v Popradu došel do semifinále.

Přesto má letos mizernou bilanci 9-16 a v žebříčku mu patří až 136. příčka. Do hlavní soutěže Wimbledonu se však vešel, protože větší množství bodů do žebříčku ztratil až v posledních pár týdnech.

Na trávě v kariéře odehrál všehovšudy jen čtyři zápasy, všechny v posledních dvou letech v kvalifikaci třetího grandslamu. Letos si trávu nevyzkoušel ani jednou a do All England Clubu tak přijede bez jakékoli přípravy.

To jeho americký soupeř Ernesto Escobedo hrál letos na trávě hned dvakrát. Z Hertogenbosche i Halle odjížděl s bilancí jedné výhry a jedné porážky, přičemž v posledním zápase vzdal pro zranění Vaskovi Pospisilovi.

Od té doby se na turnajích nepředstavil. Ve Wimbledonu nikdy neabsolvoval ani kvalifikaci, v All England Clubu si tak zahraje vůbec poprvé. Na trávě ovšem odehrál téměř čtyřnásobek duelů než Pavlásek (bilance 9-6). S Američanem se Pavlásek utká poprvé.


Do akce jdou i další favorité
Kromě zmíněných hráčů se dnes představí i další nasazení favorité. Na dvojce otevře program Juan Martín Del Potro, který premiérově vyzve Thanasiho Kokkinakise. Po něm přijde velmi zajímavý, již jedenáctý duel mezi Agnieszkou Radwaňskou a bývalou světovou jedničkou Jelenou Jankovičovou.

Po Berdychovi nastoupí sedmá nasazená Světlana Kuzněcovová. Rusku v prvním kole čeká Ons Jabeurová, jež zazářila na letošním French Open. Černým koněm letošního ročníku je určitě také Alexander Zverev. Dvacetiletý talentovaný Němec začne proti Jevgenijovi Donskému.

První kolo dnes absolvují také Garbiñe Muguruzaová, Kristina Mladenovicová, Richard Gasquet, Grigor Dimitrov, Gaël Monfils, Coco Vandewegheová, Feliciano López a další. Turnajová pětka Caroline Wozniacká a devatenáctka Timea Bacsinszká se teprve kurt, na kterém budou hrát, dozví.

WIMBLEDON 2017 - PROGRAM 2. HRACÍHO DNE
• CENTRE COURT • (od 14:00 SELČ)
1. Kerberová (1-Něm.) - Falconiová (USA)
2. Kližan (SR) - Djokovič (2-Srb.)
3. Dolgopolov (Ukr.) - Federer (3-Švýc.)
• NO. 1 COURT • (od 14:00 SELČ)
1. Raonic (6-Kan.) - Struff (Něm.)
2. Kar. Plíšková (3-ČR) - Rodinová (Rus.)
3. Thiem (8-Rak.) - Pospisil (Kan.)
• NO. 2 COURT • (od 12:30 SELČ)
1. Del Potro (29-Arg.) - Kokkinakis (Austr.)
2. A. Radwaňská (9-Pol.) - Jankovičová (Srb.)
3. Chardy (Fr.) - Berdych (11-ČR)
4. Jabeurová (Tun.) - Kuzněcovová (7-Rus.)
• NO. 3 COURT • (od 12:30 SELČ)
1. Edmund (Brit.) - Ward (Brit.)
2. Alexandrovová (Rus.) - Muguruzaová (14-Šp.)
3. Donskoj (Rus.) - A. Zverev (10-Něm.)
4. Mladenovicová (12-Fr.) - Parmentierová (Fr.)
• COURT 12 • (od 12:30 SELČ)
4. Dodinová (Fr.) - Šafářová (32-ČR)
• COURT 6 • (od 12:30 SELČ)
2. Allertová (ČR) - Ozakiová (Jap.)
• COURT 9 • (od 12:30 SELČ)
1. Pavlásek (ČR) - Escobedo (USA)
Kompletní program 2. hracího dne
TenisPortal.cz, Ondřej Jirásek

Komentáře

159
Přidat komentář
Jabadu
Proč někdo té Ocean neřekli, že sukně má být delší než dámské kalhotky?
Třeba Dženýýý si sukni zapomíná sukni celkem pravidelně, ale tak to se musí omluvit.
:-)
Reagovat
Jabadu
hmm ... takhle dopadá editace bez brýlí.
:DDD
Reagovat
brixner
Svale, už taky brejluješ? No já taky, na čtení, vobčas bez brejlí vidím i výsledky vobráceně a pak jsem za pitomce :-))
Reagovat
Jabadu
Tak ... dělám, jako že ne.
:-)
Reagovat
George_Renel
Padla na hlavu a má si pamatovat, kde ji naposled odložila? .-)
Reagovat
EllNino
Pěkné, velmi těžký soupeř na 1. kolo ... a Ryan ve 2. pokud se nemýlím, achjo ...
Reagovat
kada.tom
Tomáš, Grigor, Dom, Caro - super postupy v několika málo minutác za sebou :-)))
Reagovat
Jabadu
A zase ta Lucie! ...
:-)
Reagovat
EllNino
Jule a Nasťa dneska asi budou hodně smutné :/
Reagovat
Krisboy
Tak ho doraž, ať mi v Bille nezavřou!
Reagovat
Krisboy
Díky :)
Reagovat
brixner
Copa, Krisi, ty snad nemáš svýho Větveho??? Ty budeš asi z maloměsta, viďže:-)
Reagovat
Mac
tak co, prohraje si hned sve podani?
Reagovat
smazaný uživatel
závěrečná dvojchyba celkem symbolická.
1. set - Monica někde mimo kurt, takže Timea celkem bez problémů.
Ve 2. setu stačil jeden brejk a Monica, navíc se Monica zlepšila i při svém podání. Za stavu 1:4 se hrál nejpohlednější tenis. Timea se hecovala (jeden brejk nic neznamená), Monica měla blízko k 3. setu.
Ve 3. setu rozhodla 2. hra, kterou Timea otočila. V závěru Monica celkem odevzdaná.
Hajrá!
Reagovat
Krisboy
Dobře pane Berdych. Doražte toho žabožrouta!!
Reagovat
a.magerova
Kdo to komentuje?
Reagovat
EllNino
Klára Koukalová :)
Reagovat
a.magerova
No... zaregistrovala jsem onehdá, že její komentování fanoušci chválí... tož uvidím jestli si zvyknu, koukám na to jen chvíli.... zatím to není nic, o čem bych psala domů....
Reagovat
EllNino
dneska je to takový utahaný, dřív to bylo lepší, ještě na O2TVSport, mluvila normálně bez toho protahování, tohle je spíš jako zpravodajství před 89 :) Ale hlas je příjemnej, ale měla by mluvit trochu míň umělecky :)
Reagovat
a.magerova
Přesně tak, člověk si připadá jako ve školní lavici, kde mu je přednášena naučená látka... takové unylé....
Reagovat
George_Renel
Ale tak.... Žádný učený z nebe nespadl .-).
Reagovat
a.magerova
Tu jde o to, že jsem četla na ni velkou chválu a proto jsem čekala cosi víc... ;-)
Reagovat
a.magerova
A já furt co mi to tak silně připomíná a už vím.... je to jako když člověk v letadle nebo ve Student Agency poslouchá ty instrukce: "Připoutejte se prosím, nouzové východy jsou tam a tam, nad hlavou máte.... , kávu a čaj vám podáme... do místa určení přiletíme/přijedeme přesně podle plánu..... "
Reagovat
EllNino
zas tak špatný to není, a Klára je začátečník, má pěkný poznatky a protě tenis hrála a ví, o čem mluví, narozdíl od toho Slováka na dvojce ...

Myslím, že to je příjmená změna, slyšet ženský hlas při komentování :)
Reagovat
EllNino
Jinak gratulka Petře Martič, to je super, opět kosí favoritku na Grandslamu :) ! Akorát teda s Drndou ve 2. kole, to mi trhá srdce :/ ... Nechť vyhraje ta lepší :)
Reagovat
brixner
Jojo, Petru mám rád! Ty její kozičky...;-)
Reagovat
EllNino
Viděl někdo Nasťu ? :/ Co tam prováděla ...
Reagovat
EllNino
Hm a Jule se taky asi chystá prohrát z mečbolu :/
Reagovat
Jabadu
Pročpak ty klacky nespadnou zpátky na zem? ...
:-)
Reagovat
Krisboy
Počkejte do jara, spadnou!
Reagovat
EllNino
Lucka si dneska asi nezahraje, to je taky nápad, dát ji jako 4. zápas na kurt, když tam hraje Ferrer a Dimitrov :/
Reagovat
historik
nevím, proč to někam nepřesunou. Někde se hráli třeba jen tři zápasy a už je tam volno. Co třeba kurt č. 17?
Reagovat
misa
Chceme Lucku na sedmnáctku!
Reagovat
Pe3k
Safinku na centr a mix s Fedexem.
Reagovat
Krisboy
Chudák Petra :(((((
Reagovat
a.magerova
Celkem děs.... :-/
Reagovat
Pe3k
Hudba strašná, ale video dost dobré.
Reagovat
bella
jo video by uslo, jen nechapu, proc se pak ty zabery opakuji :( nemaji dost jineho dalsiho materialu :(. A David by snad mel byt schopny slozit nejakou vlastni pisnicku ne?
Reagovat
Jabadu
Asik mu někdo zaplatil?
:-)
Reagovat
Pe3k
Nevím, ten David je tak trochu mimo můj styl, já poslouchám tohle:
https://www.pornhub.com/view_video.php?viewkey=ph588014dca5568
Adults only!
Reagovat
Chrenda
neuvěřitelná srágora. Fuj. :-(
Reagovat
Krisboy
Snad to Petra nikdy neuslyší...jestli už není pozdě :(
Reagovat
a.magerova
Jsem si při té písničce vzpomněla na tu její bustu... kde vlastně je umístěna?
Reagovat
bella
jj to je neco podobnyho!! Jako i ta pisnicka vlastne potesi, tak jako ta busta, ale urcite to neni nic, co by bylo kvalitni :(. No,prece jim za to nevynada :(. Ale myslenka je OK, to zase musim uznat, jen tomohli udelat poradne, kvalitne a i to video udelat tak, aby se tam nic neopakovalo. Prijde mi to hrozne amatersky jakoby. ALe hlavne, kdyz to Petre udelalo radost ;). A vo tom to je :)
Reagovat
gedzitka
pozdě, už to sdílela na svým twitteru :-D
Reagovat
mahycek
Tomáš se bude sr.t na 4 - 5 setů. Ach jo.
Reagovat
Mac
no, jestli bude chardy dal hrat takhle bezchybne, muze to jit velice rychle...
Reagovat
kada.tom
hmm, olympijská vítězka dostává ZASE těžce na frak :-D :-D :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Tomáš je marný!
Reagovat
George_Renel
V čem byl dnes Tomáš marný???
Reagovat
Krisboy
Nevyhrál třikrát 6:0.
Reagovat
Krisboy
Ale procento prvního servisu by měl zvýšil. Nějakých 58 bo kolik procent je dost málo. Přitom vyhrál si jich 88%. Kdyby tu úspěšnost zvýšil aspo%n na 70, hned by to bylo snažší.
Reagovat
smazaný uživatel
Nebyl marný jen jsem se unahlil.
Reagovat
pockerface
Snad se dneska Lucka Š. dostane na kurt. Nebo spíš, aby dnes vůbec dohrála. Dneska v Londýně není takové sluníčko, takže bude na kurtech dřív šero. No uvidíme.
Reagovat
tommr
snad Lucku přesunou na nějakej jinej kurt. Na dvanáctce se dneska do hry asi nedostane, protože Dimitrov se Schwartzmanem budou určitě hrát na 5 setů ...
Reagovat
kada.tom
třeba na takové "čtyřce" bude za chvíli volno :-)
Reagovat
misa
To je ten kurt, ze kterého nejsou přenosy?
Reagovat
EllNino
ano
Reagovat
kada.tom
a na kurtu č. 17 bude za chvilku taky volno
Reagovat
misa
De*bilní program.
Reagovat
kada.tom
tak tam bude Caro s Babos :-)
Reagovat
bIbec
Pokud se Karolína v něčem zlepšila za posledních cca já nevím x měsíců, tak je to hra na síti. To sem si vždycky říkal, ježiš, Karolína jde na síť, to zas bude ostuda.. no a v současné době fakt dobrý.
Reagovat
gigin
Mi jako poleno nikdy nepřišla. Hrála aj kvarteto často, celkem úspěšně.
Reagovat
bIbec
a tak mě jako poleno občas přijde pořád :-) Ale dobrý poleno :-)
Reagovat
gigin
Može byt :)
Reagovat
Pe3k
Meta 10 000 es překonána (Nol3 a Raf0 zkuste to trumfnout!)
Average time between points:

Dolgopolov: 16 seconds
Federer: 13 seconds

O5 (Nol3 a Raf0 zkuste i tohle trumfnout!)
Reagovat
Dobry-den
+1
Reagovat
a.magerova
Reagovat
Krisboy
Hm, tak Nov4akovi to trvá dýl než Sašovi a Rogerovi dohromady :)
Reagovat
a.magerova
Reagovat
panzer.dragon
Ferrer solidní zářez
Reagovat
kada.tom
no, na Centru dneska dvě skreče, ti, co si tam dneska koupili lístky, tak si toho moc neužili
Reagovat
Padme
měli dát na centrkurt ještě nějaký zápas ne? Chudáci diváci... :/
Reagovat
Dobry-den
Třeba Lucku :-)
Reagovat
Padme
Nebo Grigora... to by mohl být hezký zápas
Reagovat
bIbec
Bude tam Wozejk.
Reagovat
Dobry-den
gratulace. Ale oči to moc bolelo. :-)
Reagovat
Dobry-den
Kája hladce. Už jen 10 vyhraných zápasů a české finále je tu.
Reagovat
dadaft
!!! wow !!!
brejk je zpět, famózní výměny (některé).
Reagovat
fujtajblick
JUPÍÍÍ dala to
Reagovat
kada.tom
Aga přežila trápení v 1. setu a ve zbytku zápasu už to byla jasná práce na jednu branku :-)))
Reagovat
Dobry-den
Smeč do plotu. To se nedá :D
Reagovat
Jabadu
Vypadá to, že Kotyza dělá z Karolíny Petru ve verzi 1.1!
Nečeká, nepinká, nečumí ... ale tvrdě si jde za svým. A ty náběhy k síti? Luxus mňoultuspuntra.
:-)
Reagovat
gigin
Na idnesu jakýsi šulin píše, prej jen čeká na chybu soupeřky, tak jak teda?
Reagovat
PetaM
:D :D :D :D :D Konec.
Reagovat
gigin
:DDDDD co?
Reagovat
PetaM
Jiříček je opravdu k smíchu :D :D
Reagovat
gigin
Já to prostě nepochopím. Nikdy. Většího osla jsem v životě neviděl.
Reagovat
Jabadu
Tak mešuge jsme na něco každý. Akorát na některých je to více vidět, no.
:-)
Reagovat
a.magerova
Ano, na něco každý, ale on je na kdeco... :-/
Reagovat
brixner
Na mě je to vidět prej hodně! Říkají to spratkové vod nás z baráku :-))
Reagovat
com
a jelikoz ji v pavouku vypadly všechny nasazený - zhang, pavluycenkova a i gavrilova, tak snad toho využije:)
Reagovat
dunphy
Jo jinak, nechci moc vypadat jako Frick nebo tak, ale viděli jste taky v televizi tu reklamu s Dariou Kasatkinou na always? Přemýšlím kdy naposledy u nás běžela nějaká reklama ze zahraniční tenistkou. :D
Reagovat
dunphy
*se
Reagovat
dunphy
Aga má velké štěstí, že tento set vůbec vyhrála a může děkovat, že Jelena je případ pro psychiatra. Dvakrát nedopodávala set a za stavu 5:4 30:40 mohla krásně srovnat na shodu a ona místo volného kurtu napálila snad dvoumetrový aut z jednoduché pozice.

S takovouto Aga nedojde ani do druhého týdne. Achjo.
Reagovat
A.R.R.
Jelca se rozsypala, tak snad to už Aga nepokoní.
Reagovat
dunphy
Totálně.
Reagovat
historik
To je příšerný, kolik ta Denisa dělá laciných chyb. To je pak těžký vyhrávat.
Reagovat
Dobry-den
Ozaki na zemi, Denisa na bb celý kurt volný a ... OUT.
Reagovat
Krisboy
Jak já.
Reagovat
Pavlis
Petra Martič, fíha. Třetí set neuvěřitelnej. Gavrilova tam místy kulhala, což rozhodlo.
Reagovat
mahycek
Havrilla, to je strašné, doufám, že při Fedex - Dolgo ho brzo někdo vystřídá. Mahut a Tomic venku, nečekal jsem, že zrovna Yužnyj půjde dál. Ferrera jsem už skoro odpískal a on přejde přes Richarda. I když žádnej z nich není travař. Chardy - Berdych to bude na 4-5 setů. A Thiem - Pospíšil, to také nebude na 3 sety. A. Zverev se nakonec prosadí. (Donskoy). A Roger ? Tipnul jsem si, že to nebude na 3-
Reagovat
pockerface
Měl jsi pravdu na 3 to nebylo. Jen na 1,5 :-)
Reagovat
Haitik
Ten Jeleny backhand je pořád skvělý!! Pojď!
Reagovat
dunphy
Aga teď Shot of the Day!
Reagovat
smazaný uživatel
Pěkný 3. set.
A to končila tb dvojchybou. Na konci 2. setu vypadala líp Zhuang.
Swiss hop!
Reagovat
Dobry-den
Moc jsem jí nevěřil, ale zatím je to překvapivě vyrovnané. Tak třeba to klapne. Moc bych jí to přál.
Reagovat
Dobry-den
Tak nic, no.
Reagovat
Kozoroh
Kližko byl v prvním setu kreativnější, několika svými dropshoty dokázal Djokera zaskočit. Ve výměnách je ale Novak spolehlivě silnější a to rozhoduje.
Havrilla jako komentátor děs. Kdyby tak aspoň Kližka tlačil sám za sebe, ale tím, že mluví v množném čísle (přáli bychom si, aby Kližko postoupil) mě irituje.
Reagovat
dadaft
dobře Denčo, set je doma,,,,,,,,,,,,,,,,,,, chtělo by to vyhrát ve Wimblu pár zápasů, chtělo,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Reagovat
George_Renel
Ještě že asi rozhodčí nemá rád šikmoočky. .-)
Reagovat
dadaft
souboj velkých půvabů. ))
Reagovat
mahycek
Djoko i Fedex na NOVA Sport 2
Reagovat
a.magerova
Tož a i giginův G-bod zabodoval... :-P
Reagovat
gigin
:))) další kolo Delpo. Jeden nemá BH druhý zase FH. Tak uvidíme.
Reagovat
Andrew89
česko ruská Ekaterina hraje velmi velmi pěkně. Pojd..potrap jí
Reagovat
Andrew89
škoda...ale pěkné udery:) těsím se pokud se bude dále zlepšovat:)
Reagovat
Kozoroh
Nevíte, na kterém Nova Sportu budou vysílat No1eho s Kližkou?
Reagovat
fialka
NS2
Reagovat
mahycek
Pavljučenková prohrála, čumím. Do statistik žen moc nekoukám, ale na co jsou kurzy ? Teď jsem se jím řídil v tomto případě a celé mi to shodila.
Reagovat
horska.kraslice
Myslím, že hlavně k tomu, aby sázkovky neprodělaly....
Reagovat
tommr
když šestnáctá nasazená Pavlyuchenkova nečekaně prohrála v divokým zápase s kvalifikantkou Arinou Rodionovou ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Letos jsou si souzený :-)
Potřetí během necelého měsíce - http://www.tenisportal.cz/vzajemne/diyas/rodionova-46097/
Přeju Zarině, ať potvrdí H2H.
Reagovat
Hector21
ze sedmi mečbolů, nemám slov...

Nasti, Nasti
Reagovat
kada.tom
Nasťo, Nasťo .... takhle to pro*rat :-/
Reagovat
kada.tom
tvl, travači par execellence Tomic a Mahut vypadnout v 1. kole bez vyhraného setu
Reagovat
gigin
zkus!! Hraješ fajně!!
Reagovat
kada.tom
Adam paráda, jen těsně před koncem tam nehezky podklouzl, tak snad z toho nic nebude :-)
Reagovat
mahycek
Kdo b to čekal, že Ferrer vyřadí Gasqueta ??? A ještě možná ve třech ???
Reagovat
Krisboy
To koukáš asi na jinej zápas.
Reagovat
George_Renel
překvapil. Výsledkem i hrou. 2. kolo, to je pěkné pro hráče 2. stovky.
Reagovat
Andrew89
velmi pěkně!:)
Reagovat
tommr
pokud dneska splní povinnost a porazí Rodinovou tak jí ve druhým kole bude čekat nebezpečná Rybáriková, která ted na trávě září. Mrzí mě že nedojde na konfrontaci Karolíny s Niculescovou na kterou jsem se hodně těšil ...
Reagovat
smazaný uživatel
Na druhú stranu, rybár sa isto poteší.
Reagovat
vendulkabendulka
Rybka teď hraje parádně a jestli Karolína projde prvním kolem podle předpokladů, čeká ji hodně velká řežba, i když se to nezdá.
Reagovat
tommr
jj to bude pro Karolínu velice těžkej zápas i z toho důvodu, že s Rybkou ještě nikdy nehrála. Byl bych mnohem radši kdyby mohla Karolína hrát proti Niculescový, kterou už dobře zná ...
Reagovat
PetaM
A já jsem zase rád, že postoupila Magda. Jako jedna z mála Slovenek je sympatická a Monica je oproti tomu dost nesympatická ježibaba.
Reagovat
Stan_Borowitz
ztratil jen čtyři hry. Asi včera abstinoval.
Reagovat
gigin
Jo no, koukal jsem. Bylo by to i rychlejší, ale zápas byl přerušen, zkolaboval tam ballkid.
Reagovat
kada.tom
Ernie se s tím dneska ne*ral :-D
zato Bernie úplně vyhořel ... na trávě ...
Reagovat
Hector21
twl pět mečbolů...no tak to mě potěš...
Reagovat
Hector21
sedm...twl Nasti tak to je fakt mazec :((((
Reagovat
Hector21
hmmm, tak to je konec...tak tohle byl fakt otřes
Reagovat
Dobry-den
Tom - Chardy 6:7 7:6 6:4 7:5
Adam - Escobedo 4:6 3:6 2:6
Lucy - Dodin 3:6 7:6 9:7
Kája - Rodina 6:3 6:3
Denisa - Ozaki 2:6 4:6
Reagovat
Krisboy
Máš to skoro dobře. Co přesně tam máš špatně, ti řeknu později odpoledne.
Reagovat
kada.tom
Berdych - Chardy 4-6 7-6 2-6 5-7
Pavlásek - Escobedo 7-6 4-6 7-6 6-3
Šafářová - Dodin 6-2 5-7 6-4
Plíšková Ka. - Rodina 6-1 6-3
Allertová - Ozaki 3-6 6-7
Reagovat
Marduch
Berďulka by měla vyhrát.
Reagovat
tommr
Denisa to tradiční jedno kolo na GS snad zase udělá ... :)
Reagovat
Stan_Borowitz
sympaťák, hraje se stejnými Wilsonkami jako já.
Reagovat
Krisboy
To znamená jediné - chce pohár.
Reagovat
Hector21
davai Nasti, jednou to uhraj easy peasy...simtě
Reagovat
misa
Nastěnku chceš za ženu? :)
Reagovat
Hector21
jo
Reagovat
VlS
A jak vysoko vyhodíš kyje?
Reagovat
Stan_Borowitz
Možná spíš pyje.
Reagovat
kada.tom
dneska to vidím tak, že vypadnou min. 2 tenisté či tenistky s jednociferným číslem nasazení
Reagovat
misa
Lucie někdy za soumraku po celodenním čekání :( Doufám, že si udržela dobrou formu z Birminghamu.
Reagovat
tommr
o formu strach nemám, ale hlavně aby už byla konečně úplně fit ... :)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist