3. den ve Wimbledonu: Do akce jde pět Čechů v čele s Kvitovou

5. 7. 2017, 12:00
Previews 361
Ve středu se v All England Clubu stejně jako v úterý představí pětice českých zástupců. O postup do třetího kola budou bojovat Petra Kvitová, Barbora Strýcová, Kristýna Plíšková, Jiří Veselý a Lukáš Rosol. Na centrálním dvorci se představí domácí hvězdy Johanna Kontaová a obhájce titulu Andy Murray. Program na největším kurtu uzavře Rafael Nadal.

Petra Kvitová zatím neví, na kterém kurtu se představí, nicméně jisté je, že dříve jak v 17:00 našeho času její souboj o postup do třetího kola s Madison Brengleovou nezačne. Klidně by si mohla letos i podruhé zahrát na centrálním dvorci.

Dvojnásobná wimbledonská vítězka prožívá po prosincovém přepadení pohádkový návrat. Na kurty se vrátila nečekaně brzy už na French Open, kde uhrála druhé kolo.

Přípravu na svou nejoblíbenější akci sezony absolvovala v Birminghamu a hned na druhém turnaji po návratu získala jubilejní 20. titul, když ve finále porazila Ashleigh Bartyovou.

Proto letos ve Wimbledonu patří k největším favoritkám. Kvitová v Londýně triumfovala v letech 2011 a 2014 a s odstupem dalších tří let by mohla znovu uspět. V roli nasazené jedenáctky začala proti Johanně Larssonové, se kterou ani v pátém vzájemném duelu nezaváhala.

Dnes nebude čelit příliš oblíbené soupeřce. Brengleová dokázala Kvitovou v předchozích dvou letech dvakrát porazit. Recept na vynikající obranu Američanky našla Kvitová až loni v Tokiu. Dnes má možnost srovnat účty.

Brengleová je ve druhém kole Wimbledonu vůbec poprvé. Po sérii šesti nezdarů v kvalifikacích nezvládla v předchozích dvou letech ani první kolo. V něm letos s přehledem porazila Richel Hogenkampovou.


O postup do třetího kola budou bojovat ještě Kr. Plíšková a Strýcová
Druhou českou zástupkyní, jež bude bojovat o postup do třetího kola je Kristýna Plíšková. Méně úspěšná ze sester Plíškových zahájila letošní Wimbledon výhrou nad 31. nasazenou Robertou Vinciovou, kterou letos porazila již potřetí.

Plíšková se po zklamání na French Open, kde vypadla už v prvním kole s domácí Chloe Paquetovou, vydala do Hertogenbosche. Přechod na trávu se jí nepovedl. V prvním kole nestačila na Anett Kontaveitovou.

Chuť si spravila na Mallorce. Na největším španělském ostrově postoupila až do čtvrtfinále. V Eastbourne byla ve druhém kole dva míčky od životní výhry. Se světovou jedničkou Angelique Kerberovou ale nakonec prohrála poměrem 5-7 v rozhodující sadě.

Ve Wimbledonu v minulosti došla nejdále do třetího kola. Mezi 32 nejlepších tenistek postoupila předloni a své maximum se pokusí vyrovnat v dnešním premiérovém duelu s Marií Sakkariovou.

Aktuálně 101. hráčka světa na sebe nejvíce upozornila na letošním Australian Open, kde vyřadila talentovanou Anett Kontaveitovou a Alizé Cornetovou.

Na posledních třech akcích postoupila vždy do čtvrtfinále. Mezi nejlepší osmičku se probojovala na antuce v Bolu, na podniku WTA v Nottinghamu a nedávno na akci ITF 100k v Ilkley. Tráva tak řecké tenistce není cizí, což ukázala v prvním kole Wimbledonu, v němž vyřadila Kateřinu Siniakovou.

Bojovnici Strýcovou dnes čeká ranařka Ósakaová

Úvodní kolo letošního ročníku Wimbledonu zvládla také čtvrtfinalistka z roku 2014 Barbora Strýcová. Jednatřicetiletá rodačka z Plzně nedala šanci paraguayské jedničce Veronice Cepedeové.

Česká tenistka má letos velmi solidní výsledky, a proto se v žebříčku neustále pohybuje okolo 20. místa. Na trávě se letos poprvé představila v Birminghamu, kde coby loňská finalistka ve druhém kole ve třech setech nestačila na Ashleigh Bartyovou.

Týden před startem Wimbledonu vyhrála tři zápasy v řadě, když v Eastbourne vyřadila Eugenii Bouchardovou, smetla Garbiñe Muguruzaovou a oplatila porážku z Aucklandu Lauren Davisové.

Strýcová měla v britské metropoli nakročeno do semifinále. Proti domácí Heather Watsonové ale neudržela vedení a nakonec s Britkou ve třech setech prohrála.

Své dnešní soupeřce Naomi Ósakaové bude čelit podruhé. Před dvěma roky v Tokiu byla úspěšná. Talentovaná Japonka zaznamenala dvě výhry v řadě naposledy na konci dubna ve Stuttgartu. Na výraznější letošní výsledek stále čeká.

Na trávě absolvovala tři přípravné turnaje. V Nottinghamu prohrála s hráčkou druhé stovky Kristie Ahnovou, v Birminghamu ji ve druhém kole vyřadila Lucie Šafářová a v Eastbourne taktéž ve druhém kole Caroline Wozniacká.

Premiéru v hlavní soutěži Wimbledonu odstartovala Ósakaová výhrou nad antukovou specialistkou Sarou Sorribesovou.


Z mužů se představí Rosol a Veselý
Ve stejný čas jako Plíšková bude o postup do třetího kola bojovat Lukáš Rosol. Český tenista musel coby až 214. hráč světa po šesti letech absolvovat kvalifikaci. Všechny tři překážky zvládl a ani šestým rokem nebude v hlavní soutěži Wimbledonu chybět.

Bývalý 26. hráč světa se snaží o návrat mezi tenisovou elitu. Výsledkově se mu však letos nedaří. V hlavní soutěži vyhrál dva zápasy v řadě pouze v dubnu na challengeru v Barlettě, kde nakonec skončil v semifinále.

Na trávě odehrál před Wimbledonem dvě akce. Na challengeru v Surbitonu ani na turnaji ATP ve Stuttgartu neprošel kvalifikací. V hlavní soutěži Wimbledonu navázal na úspěšnou kvalifikaci a ve čtyřech setech přehrál Henriho Laaksonena. Letos vůbec poprvé tak zaznamenal výhru v hlavní soutěži mimo challengery.

Dnes však nastoupí proti mnohem těžšímu soupeři. S Gillesem Müllerem sice v předchozích dvou duelech ani jednou neprohrál, nicméně Lucemburčan má na trávě fantastickou formu.

Aktuálně 26. hráč světa Müller si i díky letošním výsledkům vysloužil pozici nasazené šestnáctky. Čtyřiatřicetiletý rodák z Schifflange totiž vyhrál turnaj v Hertogenboschi a v londýnském Queen's Clubu došel až do semifinále.

Na úvod letošního ročníku Wimbledonu neztratil set s Martonem Fucsovicsem a očekává se, že vyrovná své wimbledonské maximum, jímž je třetí kolo z roku 2011.

Rosol dnes bude čelit jednomu z nejlepších hráčů na trávě v letošní sezoně

Právě ve Wimbledonu dosáhl loni Jiří Veselý svého nejlepšího kariérního výsledku na grandslamu, když postoupil mezi nejlepší šestnáctku.

Třiadvacetiletý rodák z Příbrami měl slušné antukové jaro. V Marrákeši si zahrál semifinále, poprvé v kariéře postoupil do třetího kola French Open a antukovou část sezony zakončil titulem z domácího challengeru v Prostějově.

Přechod na trávu však Veselému nevyšel. V Eastbourne ve dvou setech podlehl kanadskému kvalifikantovi Vaskovi Pospisilovi a do All England Clubu tak dorazil bez jediné výhry a jen s jedním odehraným zápasem na trávě.

V prvním kole měl s ukrajinským kvalifikantem Iljou Marčenkem obrovské problémy. Nejen, že musel do pěti setů, dokonce musel otáčet nepříznivý stav 1-2 na sety. Nakonec ale úlohu favorita zvládl a i při své čtvrté účasti v hlavní soutěži Wimbledonu prošel prvním kolem.

Dnes ho čeká stejně jako Rosola mnohem těžší zkouška. Veselý se potřetí utká s Fabiem Fogninim. Předchozí dva souboje s Italem prohrál. Na trávě se střetnou poprvé.

Fognini v minulosti ve Wimbledonu přešel druhé kolo jen dvakrát. V předchozích dvou letech skončil vždy v kole druhém a čeští příznivci si budou přát, aby se to Italovi "povedlo" do třetice.

Aktuálně 29. hráč světa si před startem třetího grandslamu sezony zahrál pouze jedno exhibiční utkání v Hurlinghamu, v němž v super tie-breaku podlehl Ryanovi Harrisonovi. V prvním kole Wimbledonu smetl Dmitrije Tursunova.


Centrální dvorec dnes bude patřit hlavně domácím
Středeční program na centrálním dvorci bude patřit zejména domácím hvězdám. Dnešní hrací plán zahájí největší domácí naděje mezi ženami Johanna Kontaová. Ta si s Donnou Vekičovou střihne reprízu letošního finále z Nottinghamu.

Britka se po nevydařeném antukovém období na trávě probudila a došla až do finále v Nottinghamu, v němž prohrála právě s Chorvatkou. V Birminghamu sice vypadla už ve druhém kole, nicméně v Eastbourne postoupila až do semifinále.

Souboj o finále proti Karolíně Plíškové se ovšem rozhodla vynechat, protože den předtím ve čtvrtfinálovém duelu se světovou jedničkou Angelique Kerberovou ošklivě upadla a z turnaje se kvůli problémům s hrudními obratli odhlásila.

Naštěstí to nebylo nic vážného a Kontaová o letošní ročník Wimbledonu nepřišla. Do turnaje vstoupila suverénním vítězstvím nad Su-Wei Hsieh, které oplatila porážku z letošního French Open.

Vekičová se letos prosadila právě až v Nottinghamu, kde vybojovala druhý kariérní titul. V Birminghamu se jednadvacetileté Chorvatce stejně jako Kontaové nedařilo. V prvním kole Wimbledonu zvládla souboj mladých talentů s Natalií Vichljancevovou. Podruhé v kariéře a po třech letech postoupila do druhého kola.

Po domácí Kontaové nastoupí další miláček britského publika - Andy Murray. Obhájce titulu neměl před startem letošního ročníku Wimbledonu dobrou formu. Brit sice došel na French Open až do semifinále, nicméně travnatou část sezony odstartoval coby loňský šampion překvapivou porážkou na oblíbené domácí akci v londýnském Queen's Clubu.

Poté měl v plánu absolvovat dva exhibiční zápasy v Hurlinghamu, třicetiletého Brita však trápila kyčel, a proto se rozhodl exhibiční turnaj vynechat. V pondělí v utkání prvního kola potvrdil, že je nyní již zdravotně v pořádku.

Brown si v duelu s Murraym určitě pár parádiček neodpustí

Na londýnské trávě letos začal proti Alexanderovi Bublikovi. S talentovaným Kazachem, který se do hlavní soutěže dostal až jako lucky loser, se dvojnásobný wimbledonský vítěz utkal poprvé a ani na vteřinu nezaváhal. Bublika porazil ve třech setech a připsal si první letošní vítězství na trávě.

Jeho dnešnímu soupeřovi Dustinovi Brownovi se letos na turnajích vůbec nedaří. Německý šoumen má na kontě pouze jedno čtvrtfinále na okruhu ATP a dvě semifinále na challengerech.

Na trávě, kde může předvést největší počet exhibičních úderů včetně časté "rybičky", ale hraje velmi rád a hned jednu "rybičku", za níž si vysloužil vítězství v anketě o úder dne, vystřihl v prvním kole proti Joaovi Sousovi.

Na Murrayho narazil Brown pouze jednou, a to před dlouhými sedmi lety na grandslamovém US Open. Tehdy německý tenista uhrál osm gamů.

Po skončení britsko-německého duelu vstoupí na posvátný wimbledonský centr Rafael Nadal. Před startem letošního ročníku se pořádně nevědělo, co od světové dvojky očekávat. Španěl ve Wimbledonu od finálové účasti v roce 2011 přešel jen jednou přes druhé kolo. Loni navíc kvůli zranění v All England Clubu chyběl.

Soutěžní zápas na trávě letos neodehrál. Absolvoval pouze exhibiční utkání, v nichž uhrál jen pět gamů proti Tomášovi Berdychovi a poté porazil v super tie-breaku Tommyho Haase. Podle dostupných informací v pátek odehrál ještě tréninkový duel s Grigorem Dimitrovem a prohrál hladce ve dvou setech.

Jeho letošní výsledky na grandslamech jsou ovšem parádní, a proto patří k největším favoritům. V Austrálii prohrál až ve finále s Rogerem Federerem a letos jednoznačně ovládl antukové jaro, které završil jubilejním desátým triumfem na French Open.

Nadvládu Španěla v posledních týdnech se jako první pokusil přerušit 137. hráč světa John Millman z Austrálie. Nadal ale první soutěžní utkání na trávě zvládl s přehledem, když Millmanovi povolil pouhých šest her.

Dnes narazí na Donalda Younga, jehož v obou předchozích soubojích jasně porazil. Američan normálně sbírá úspěchy pouze na tvrdém povrchu, nicméně letos se mu daří i na trávě. Jak v Queensu, tak v Eastbourne došel do čtvrtfinále.

Druhé kolo Wimbledonu si Young zahraje poprvé v kariéře. V předchozích letech nedokázal pětkrát porazit úvodního soupeře a třikrát selhal v kvalifikaci. V prvním kole vedl 2-1 na sety s brejkem v zádech, když mu pro zranění vzdal Denis Istomin.


Na jedničce se představí Nišikori, V. Williamsová a Halepová
Hrací plán na druhém největším kurtu v All England Clubu otevře Kei Nišikori. U Japonce se stejně jako u Nadala nevědělo, s čím přijde, jelikož v Halle sice porazil Fernanda Verdasca, nicméně poté pro zranění vzdal Karenovi Chačanovovi.

Nišikori ale stejně jako Nadal do druhého kola doslova prolétl. S Marcem Cecchinatem dokonce ztratil pouhé čtyři gamy. Ve Wimbledonu se aktuálně devátému hráči světa ze všech grandslamů dařilo nejméně. Jeho maximem na londýnském pažitu je osmifinále z let 2014 a 2016.

Tráva je bezesporu jeho nejslabším povrchem. Na kontě má od roku 2008, kdy se na trávě představil poprvé, jen tři semifinálové účasti. V zápase druhého kola nastoupí proti 122. tenistovi světa Sergejovi Stachovskému, kterému má rozhodně co oplácet.

Ukrajinec stejně jako na French Open zvládl tříkolovou kvalifikaci a prošel do druhého kola, když porazil Juliena Benneteaua. Na trávě si před Wimbledonem zahrál dva challengery, v Surbitonu i Nottinghamu skončil ve čtvrtfinále.

Jako další se divákům představí Venus Williamsová. Pětinásobná wimbledonská šampionka na úvod vyzvala Elise Mertensovou, kterou smetla na letošním French Open. S Belgičankou měla na oblíbené trávě mnohem větší potíže, set přesto neztratila.

Sedmatřicetiletá Williamsová letos na grandslamech dosahuje skvělých výsledků. V Melbourne si zahrála finále, jež prohrála se sestrou Serenou, a v Paříži došla do osmifinále.

Od té doby nehrála. Ve Wimbledonu tak absolvovala první letošní zápas na trávě, na které má vynikající kariérní bilanci 87-18. V All England Clubu loni došla až do semifinále a ukázala, že na trávě stále hrát umí.

Pětinásobná šampionka Venus Williamsová si dnes zahraje s další soupeřkou z nedávného French Open

Ve druhém kole ji čeká další soupeřka z letošního French Open - Qiang Wang. Číňanka při své třetí účasti v hlavní soutěži třetího grandslamu sezony vyhrála vůbec poprvé. Stejně jako Williamsová žádnou generálku na Wimbledon neabsolvovala.

Williamsovou v Paříži celkem výrazně potrápila. Neměla daleko k tomu, aby utkání o jeden set prodloužila. Na trávě by měla mít jasně navrch Američanka.

Na závěr programu se pokusí roli jasné favoritky potvrdit Simona Halepová. Rumunka měla fantastické antukové jaro. Úspěšně obhájila titul v Madridu, v Římě došla do finále a na French Open měla blízko k zisku premiérového grandslamového vavřínu a postu světové jedničky. Ve finále však podlehla talentované Jeleně Ostapenkové.

Na tenisový trůn, o nějž na dálku bojuje s Karolínou Plíškovou a aktuální světovou jedničkou Angelique Kerberovou, si dělá loňská čtvrtfinalistka zálusk také ve Wimbledonu, který odstartovala jasnou výhrou nad Marinou Erakovicovou.

Aby se přiblížila vysněnému cíli, musí dnes udělat další krok a porazit Beatriz Haddadovou Maiaovou. Halepová se na trávě letos představila jen v Eastbourne, kde svedla tři třísetové bitvy. Na Ying-Ying Duan a Cvetanu Pironkovovou předvedený výkon stačil, na Caroline Wozniackou ve čtvrtfinále nikoli.

Haddadová Maiaová si hlavní soutěž grandslamu premiérově zahrála letos na French Open, když si pozici v hlavní soutěži vybojovala v tříkolové kvalifikaci. Premiéra to však nebyla úspěšná.

Prvního vítězství v hlavní soutěži grandslamu se dočkala až ve Wimbledonu. K neradosti domácích fanoušků vyřadila juniorskou vítězku z roku 2008 Lauru Robsonovou. Na trávě v předchozích týdnech zaznamenala dvě výhry a dvě porážky. S Halepovou se utká poprvé.

Na ostatních dvorcích budou o postup do třetího kola bojovat také další favorité. Utkání druhého kola dnes absolvují například Jo-Wilfried Tsonga, Marin Čilič, Lucas Pouille, Jelina Svitolinová, vítězka French Open Jelena Ostapenková nebo slovenská jednička Dominika Cibulková.

WIMBLEDON 2017 - PROGRAM 3. HRACÍHO DNE
• CENTRE COURT • (od 14:00 SELČ)
1. Kontaová (6-Brit.) - Vekičová (Chorv.)
2. A. Murray (1-Brit.) - Brown (Něm.)
3. Nadal (4-Šp.) - Young (USA)
• NO. 1 COURT • (od 14:00 SELČ)
1. Nišikori (9-Jap.) - Stachovskij (Ukr.)
2. Qiang Wang (Čína) - V. Williamsová (10-USA)
3. Haddadová Maiaová (Braz.) - Halepová (2-Rum.)
• NO. 2 COURT • (od 12:30 SELČ)
1. Watsonová (Brit.) - Sevastovová (18-Lot.)
2. Tsonga (12-Fr.) - Bolelli (It.)
3. F. Mayer (Něm.) - Čilič (7-Chorv.)
• NO. 3 COURT • (od 12:30 SELČ)
1. Vesninová (15-Rus.) - Azarenková (Běl.)
2. Bedene (Brit.) - Džumhur (Bosna)
3. Janowicz (Pol.) - Pouille (14-Fr.)
4. Giorgiová (It.) - Keysová (17-USA)
• COURT 12 • (od 12:30 SELČ)
1. Rosol (ČR) - Müller (16-Luc.)
2. Veselý (ČR) - Fognini (28-It.)
• COURT 4 • (od 12:30 SELČ)
2. Muhammadová/Townsendová (USA) - Hradecká/Siniaková (5-ČR) / nejdříve ve 14:30 SELČ
• COURT 8 • (od 12:30 SELČ)
4. Matteková/Šafářová (1-USA/ČR) - Bradyová/Riskeová (USA)
• COURT 9 • (od 12:30 SELČ)
1. Ninomijaová/Voráčová (Jap./ČR) - Boserupová/McHaleová (USA)
• COURT 11 • (od 12:30 SELČ)
3. Golubicová/Kr. Plíšková (Švýc./ČR) - Grönefeldová/Peschkeová (12-Něm./ČR)
• COURT 14 • (od 12:30 SELČ)
1. Sakkariová (Řec.) - Kr. Plíšková (ČR)
• COURT 17 • (od 12:30 SELČ)
2. Strýcová (22-ČR) - N. Ósakaová (Jap.)
• NEZAŘAZENO •
1. Brengleová (USA) - Kvitová (11-ČR) / nejdříve v 17:00 SELČ
2. Babosová/Hlaváčková (4-Maď./ČR) - Boulterová/Swanová (Brit.) / nejdříve v 18:00 SELČ
Kompletní program 3. hracího dne
TenisPortal.cz, Ondřej Jirásek

Komentáře

361
Přidat komentář
Mayo
Dnešný Humbalitov výkon sa mi nepozdával.
Reagovat
honza333
Ahoj je tady nějaká osoba, která by mě mohla navést kde najdu program na zítra. V těch anglických stránkách se vůbec neorietuju :D :D Děkuji
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Lenka...
http://www.wimbledon.com/en_GB/scores/schedule/index.html
Reagovat
horska.kraslice
Á škoda, že Abanda prohrála TB ve druhém setu. Ve třetím už to asi Ostapenko nepustí :-(
Reagovat
FulnekUltras
to zas bude divadlo ;)
Reagovat
d@ve
Františka to nedotáhla, škoda.
Reagovat
horska.kraslice
:-(
Reagovat
horska.kraslice
Tak i Karlička se rozbila o čínskou zeď. Shuai je v ďábelské formě, ten její obouručný forehand je neskutečný. Mně je i dost sympatická. Ale znovu a znovu třikrát škoda, že na ni musela kápnout Markéta. :-(
Reagovat
horska.kraslice
A Markéta bude hrát proti Peng ještě i zítra - v deblu......
Reagovat
horska.kraslice
A tak asi ne, je tam nějaká změna.
Reagovat
tommr
Pengová se už asi koncentruje jen na singl ve kterým má slušnou šanci na další postup. Snad Halepku vyřadí ...
Reagovat
horska.kraslice
Taky jí vypadla parťačka Van Uytvanck, ta možná odjela domů. Kdo ví. Ale každopádně, Halepku by mohla vyřadit, to jo, taky jsem už na to myslela. :-)
Reagovat
brixner
Jsem fakt rád, že Petra je zpět, mám na mysli, že prostě dokáže už hrát, že se uzdravuje, že to zkusila, že z ní nebude invalida...Tohle všechno je moc dobré zjištění a je to to nejdůležitější - bez debat!!!

Ale tahle prohra mě prostě neskutečně sere...:-(((((((
Reagovat
vibbi
Cestou do šatny se PK sotva držela na nohou. Vypadala, jako by o sobě skoro nevěděla.
Reagovat
Pedronegro
tak to není moc dobrá zpráva ...
Reagovat
FulnekUltras
tak byla tam dnes opět extrémní psychika, což není nic až tak nového - buďme rádi, že drží ruka, a Peťa má teď před sebou delší systematickou přípravu před CANUSA
Reagovat
Frick
U těch chlapů OK, soupeře lehký neměli (samozřejmě - Rosola škoda), ale ty holky, to bylo prostě peklo.

Doufám, že Petra potvrdí, že jí fakt něco bylo, protože porážka od takovýhle nepodávající nuly bez závažný příčiny by prostě byla velice zlou vizitkou.

No, co si budem říkat - počínaje Wimbledonem 2012 - tj. posledních 20 GS jen 1x Petra byla schopna se dostat přes ČF. A to je, přiznejme si, dost zlá vizitka, dělající z ní "hráčku, co na GS neumí".

Hned 4 z celkových pěti "final four" GS umístění tedy spadají do celkem krátkého 23 měsíčního údobí mezi Wimbledonem 2010 a RG 2012.
Reagovat
Pedronegro
tvl, koho taková pítchovina zajímá, ty zlá vizitko?
Reagovat
smazaný uživatel
"Doufám, že Petra potvrdí, že jí fakt něco bylo, protože porážka od takovýhle nepodávající nuly bez závažný příčiny by prostě byla velice zlou vizitkou."

No, ona už s ní prohrála potřetí...
Reagovat
dunphy
Prosím strč si svou hlavu do svého zadku a už tak navždy zůstaň.
Reagovat
Frick
Takže radši uslyšíš "Prohrála jsem, protože Brengle si chtěla pinkat a to mi nesedí."?

To snad nemysliš vážně.
Reagovat
VlS
Kdo to viděl, nepotřebuje nic slyšet, kdo to neviděl, toho to nejspíš nezajímá a tvoje zcela mimózní komentáře mimo tebe fakt nezajímají nikoho.
Reagovat
smazaný uživatel
Na Idnesu stará známá tvář viděla průběh zápasu trochu jinak, ale bez překvapení, takže prý zase ti lajnoví. :D
Reagovat
blixa
No hlavně že máme jasno a nebudeme tápat :D
Reagovat
blixa
No jo, no. Tak tu dnešní bídu už může trochu vylepšit jen prdelka a Karlička. Tož dobrou mušku holky.
Reagovat
d@ve
A Františka.. :)
Reagovat
A.R.R.
Karlička také vypadá na ručník :-(
Reagovat
blixa
No jo, bída bída ...
Reagovat
FulnekUltras
a pořád je potřeba vidět, že Petra UŽ hraje, a vůbec ne na nějaké nekonkurenceschopné úrovni, právě naopak. Věřím, že místo pláče bude teď v šatně spíš přemýšlet, JAK dál.

Mad vyhrála dnes zaslouženě - udržela víc klidu a neodevzdávala míče zadarmo. Hlavně v 1., 3. a 5. gemu třetího setu, kdy se lámal chleba. Na ušačku silně sympatický kousek... ;)
Reagovat
Jabadu
Nevím, jak to v tom Britanistánu dělají, že se jim podařilo vyrobit pomalou trávu pro Muráje a Kontu, ale asi to nějak jde.
Takže v chlapech si užijeme šestihodinovou Djokomurárnu a kopcařky Halep a Kerber nebude mít kdo vyřadit.
To je celý.
Reagovat
Herbert_Hoover
Zpomalit Kontaové trávu, to je spíše sebevražda britského národa :)
Reagovat
lars
proc naroda ?
Reagovat
Frick
Tak Jožka zase může změnit dres. V Uhrách by byli určo rádi :-D
Reagovat
Andrew89
:(
Reagovat
Torn
Petra asi nebyla ve své kůži. Ty údery v posledním setu, jako kdyby to hrála nějaké skoro obranářka na antuce. Fakt vypadala slabě, asi jí nebylo dobře, ale je to velká škoda, během jednoho dne vylítnou skoro všichni. Už jen Tomáš, Kája, Lucka a Denisa...tak snad postouí aspon první tři.
Reagovat
smazaný uživatel
Respekt před Petrou, že neskrečla.
Dneska to nebylo jen o autech. Chtěla hrát, bojovala, ale tělo bylo proti.
Aspoň jsem si uvědomil, jak se cítila Serena na FO 2015.
Mad má letos skalp těhotný Sereny a indisponovaný Petry...
A vízězná wimbledonská posloupnost by mohla jít i takhle: 11 - 14 - 18
Pojď!
https://www.youtube.com/watch?v=W036BE26vQw
Reagovat
Pedronegro
ty jsi to přivolala :(
ne, prostě na to zatím Petra nemá fyzičku, asi by to chtělo i pár kilo dolů, ale hlavně, že ruka je ok :)
Reagovat
Chrenda
dohrál v Marburgu aby to ladilo s Wimbledonem. Dnes opravdu černý den. Bohužel. Tak musíme doufat, že zítra se bude dařit líp.
Reagovat
Dobry-den
Úsměv
Reagovat
FulnekUltras
nerozumíš tomu
Reagovat
Dobry-den
Tak mi to vysvětli
Reagovat
d@ve
Nereálné to úplně nebylo. Ale pesimista to prostě nepochopí. ;)
Reagovat
Dobry-den
Ne, vážně.

Pomalý povrch, teplo, vlhko, slunko, vítr, rozhodčí, fyzička, astma, běhavá soupeřka a já nevím co ještě. Vždycky se něco najde, takže to NEREÁLNÉ BYLO.
Reagovat
FulnekUltras
nemáš na to ;)
Reagovat
George_Renel
Přesně jak jsem psal po prvním zápasu, že se mi Petra fyzicky nezdála se dnes potvrdilo. :-/
Reagovat
Chrenda
Czech singl tennis today. :-(
Reagovat
Jabadu
A ta Brazilka to taky doyebala.
:DDD
Reagovat
lukassb
Tak dneska fakt neskutecna, neskutecna bida. V Petru jsem veril, ale to by se asi uz musel stat zazrak. Snad bude zitrek uspesnejsi
Reagovat
Kozoroh
Petra potřetí za sebou vyletí brzo (v 2./3. kole) z Wimbledonu. Bohužel příčinou její prohry je pomalý kurt, díky kterému Brengleová vnutila Petře svou hru. Na rychlejším dvorci by Petra vyhrála. Pomalá tráva.
Reagovat
slacker
ne ty deb.lni UE ktere umi v takovem mnozstvi a v takove tyrapne zbytebnsocti vyrabet jen PK
Reagovat
smazaný uživatel
Petra ty chyby nedělala úmyslně.
Rozostřený vidění, vyčerpání...
U počítače některým silácké řeči jdou...
Jabadu aspoň klikuje, shybuje, činkuje.
Slacker ani neháčkuje :-D
Reagovat
bIbec
Petra dneska byla mimo, nic jiného bych za tím nehledal. Ona umí být sem tam mimo.
Reagovat
Kozoroh
I v takovém stavu se dalo vyhrát, kdyby byly pro Petru lepší podmínky, tedy rychlejší povrch. Mad zkrátka Petru utahala, což by na rychlejším povrchu šlo o dost hůř.
Reagovat
FulnekUltras
jednou měsíčně ;)
Reagovat
FulnekUltras
až se na její půlku doplazí stín. ;)
Reagovat
dadaft
Brengle to vidí jasně - simulantka Kvitová
Reagovat
Chrenda
nakonec ještě nafasuje kanára. No to je zmar, teda. Jestli ty prognózy budou platit i na Karolínu a ta zítra vymajzne s Rybaríkovou, tak to bude velký smutek. To by to musela zachránit Šafina. :-(
Reagovat
filp
fyzicky je na tom spatne, asi musime byt radi za kazdy vysledek po zraneneni
Reagovat
FulnekUltras
dnes bylo 27°C - to je bohužel u Peti tak trochu průser vždycky
Reagovat
d@ve
Ještě že to dneska zachránily Bucie. :)
Reagovat
Krisboy
Jj, ty byly skvělý.
Reagovat
babolat.cz
a ted ji začne bolet ruka? spíše ta psychika...
Reagovat
EllNino
Ruka :/
Reagovat
EllNino
měření tlaku ... tak to je špatný
Reagovat
FulnekUltras
Tak tohle už je bad s Mad...
Reagovat
slacker
a zase superlacina chyba, si ji rozebere a mrd out
Reagovat
dadaft
měření tlaku?
to vypadá na celkovou slabost,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Reagovat
d@ve
Jestli to dneska není nějaká sabotage. Nebyli všici včera spolu na večeři? :/
Reagovat
dadaft
spíš na pařbě
Reagovat
Chrenda
Je to špatenka, na obrat to nevypadá. -)
Reagovat
dadaft
došla šťáva
Reagovat
slacker
dosly celenky
Reagovat
dadaft
došlo všecko.
Reagovat
slacker
at me nesere, ku.va co uz na te sity posrala za micu
Reagovat
FulnekUltras
to dneska rozhodlo
Reagovat
dadaft
ve stínu se sluncem v zádech to musí otočit
Reagovat
EllNino
musíš to vždycky zakřiknout ?
Reagovat
dadaft
pravda, křičím, ale je to 1300 km.
Reagovat
dadaft
tak ne
Reagovat
EllNino
Takže něco jako Bára ..
Reagovat
FulnekUltras
a opravdu moc nechybělo
Reagovat
FulnekUltras
Pátý gem třetího z 0:40 na servisu mohl být pro Petru epický, ale bohužel zase ty sebezničující chyby na síti...

Poooooooooooooooooooooooooooojď !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
EllNino
Začíná mi to nepříjemně připomínat zápas s Kumkhum na AO 2014
Reagovat
FulnekUltras
jsi totálně mimo
Reagovat
Pedronegro
řekl bych, že toho má Petra plný zuby, teď by si na returnu mohla spočnout ...
Reagovat
dadaft
ojojoj
Reagovat
dadaft
slunko je teď úplně naplocho, hlavně to dopodávat na téhle straně
Reagovat
EllNino
ne
Reagovat
Jabadu
Teď už je pod strašným tlakem a je opravdu zle.
Reagovat
FulnekUltras
Hlavně se moc nedívej na tátu... ;)
Reagovat
EllNino
A brazilská Vaidišová vede nad Halep 3:0 :)
Reagovat
com
kéž by to té Brazilce vydrželo, aby se šance Karolíny na number one zvýšila :)
Reagovat
bIbec
doufám, že ne. Chceme klidnou, v poho Karolínu, které nikdo nebude říkat "jste zase o něco blž jedničce". Ranking nezájem. Je třeba vyhrát GS.
Reagovat
d@ve
Tak Bucie mají první set. Tak snad se znovu zvedne i Petra.
Reagovat
d@ve
Naštěstí ten 3.set má trochu jiný scénář než ten první.
Reagovat
d@ve
Podobný ale je.. :/
Reagovat
EllNino
A jsme zase v 1. setu :/
Reagovat
dadaft
kurňa ale teď to Brengle sehrála parádně, to se musí nechat.
Reagovat
FulnekUltras
Těžký je to, těžký...
Reagovat
EllNino
Nojono, je jasný, že po 6 gemech v řadě musel přijít nějaký prohraný, ale že to vyšlo zrova na začátek 3. setu :/
Reagovat
Jabadu
Zdá se, že na tři sety nemá fyzičku.
Reagovat
FulnekUltras
to chce patnáctky... ;)
Reagovat
Dobry-den
Tak to potom nemá v profesionálním tenisu co pohledávat. Sorry jako.
Reagovat
Pedronegro
a Madison spěchá, aby se Petra nemohla vydýchat, chytrá potvora :)
Reagovat
dadaft
z Petry leje, je vedro, doufejme, že se to nijak neprojeví do konce zápasu....
Reagovat
Carloss
odkaz na stream na petru, pls.
Reagovat
EllNino
Začátek nic moc ...
Reagovat
slacker
to jsou srbove takove buzixci? Koukam na Petru na streamu se srbskym komentarem a ty "muzske" hlasy v reklamach jsou tak zzenctile.
Reagovat
FulnekUltras
jsem myslel hlavně na empajru ;)
Reagovat
FulnekUltras
A přeju to klidně i sympošce Mad - Petra by v případě vítězství plnila už na 120%.
Reagovat
Herbert_Hoover
Dle kurzů na celkové vítězství tak na 20% :))
Reagovat
Jabadu
Po prvním setu jsem se cítil asi jako pan Kadlec byv oblit kbelíkem vody.
Reagovat
Herbert_Hoover
Marš holomku, ze mě si nikdo srandu dělat nebude :)
Reagovat
kada.tom
vida vida, začíná to vypadat veseleji, tak jen setrvat v tomto módu :-)
Reagovat
FulnekUltras
a Mad už se nám v 27°C taky začíná potit. Ono to pude... ;)
Reagovat
Andrew89
:D
Reagovat
FulnekUltras
sundejte si hoši na noc vše, co vás tísní (Mirek Dušín)
Reagovat
gedzitka
čelenka šla dolů a jak to jde, to ji nemůže zrovna nechávat v šatně?
Reagovat
EllNino
Nechápu, najednou o 180° obrat
Reagovat
dadaft
a Elina začíná válcovat Fran, jak jsem předvídal..........
Reagovat
EllNino
No a najednou jsou míče o 10 cm vyšší a kratší a jak to jde, Madison proti ní za normálních okolostí nemá nárok, Petra si všechno vyházela, teď hraje skvěle, vydrž !
Reagovat
d@ve
Bude to tou neoblíbenou čelenkou. Nevím, proč si ji vůbec bere.. :D
Reagovat
dadaft
konečně dobrý service-game.
to by mohlo pomoct.
Reagovat
dadaft
a hned nekompromisní brejk. ))
Reagovat
EllNino
už by to chtělo nějakou výhru sakriš dneska :) je to smutný, Bára, Týna i Lukáš mohli vyhrát
Reagovat
Dobry-den
Tak po dnešku je stará Petra už definitivně zpět se vším všudy. Tuhle parádu jsme měli půl roku odepřenou.
Reagovat
d@ve
Nezklamals.. ;)
Reagovat
Dobry-den
Nechápu. Snad Petra nezklamala, ne?
Reagovat
d@ve
Ne to ty jsi svým pesimismem nezklamal.. ;)
Reagovat
Dobry-den
Ale já nejsem pesimista. Naopak - věřím v obrat. Že Petra hrála v 1. setu sh*t, to snad nejde zpochybnit.
Reagovat
d@ve
Trochu toho optimismu ti tam ale chybělo.. :)
Reagovat
Dobry-den
Neřek bych.
Reagovat
FulnekUltras
Jseš Peti skoro o měsíc starší, tak už si ti srovnej, kwa... ;) Soupeřka bude sebevědomá jen tak dlouho, dokud jí to budeš umožňovat.

Poooooooooooooooooooooooooojď !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
George_Renel
Hrajeme dnes, hrůzu a děs.
Reagovat
dadaft
yes
Reagovat
Jabadu
Koordinačně je úplně mimo. Něco je špatně.
Reagovat
Chrenda
to tedy mrví slušně. Pokud se neprobere, tak to bude tedy totálně černý den. No v ženském tenise je všechno možné, tak doufám, že se Petra ještě hecne a začne trochu líp mířit. Uff.
Reagovat
kada.tom
alespoň že ta Venus zápas (zdá se) otáčí
Reagovat
Ondřej.Jirásek
je to parádní zápas, mám ho zapnutý na streamu od konce prvního setu :)
Reagovat
kada.tom
jojo, a Venus otočila, takže super :-)
Reagovat
Andrew89
se Petra v pohode porazi sama:(
Reagovat
EllNino
Achjo, tohle bude hodně trpký den
Reagovat
Ondřej.Jirásek
ta reakce Brengleový na challenge na setball, no lol :D snad to Petra otočí, POJĎ!
Reagovat
FulnekUltras
zcela v pohodě - pěkně šukézní ušačka... ;)
Reagovat
bIbec
22 Errorů zatím v prvním setu. Stará Petra je zpět :-)
Reagovat
tommr
takhle špatně jsem jí teda nikdy v minulosti hrát neviděl ... :(
Reagovat
dunphy
Kája zítra poprvé na wimbledonském centru! :)
Reagovat
EllNino
snad ne naposled, podle dnešních výsledků ...
Reagovat
EllNino
Petra je dneska hrozně zpomalená, bez energie ... jako by docházelo, už jsem si toho všiml v Birmu
Reagovat
FulnekUltras
ale prd - posouvaný začátek zápasu, semišovější kurt, klasika...
Reagovat
d@ve
Petro, zahoď, prosím, tu čelenku a nandej jí to.. ;)
Reagovat
d@ve
Tak snad to dnes aspoň dá ta Lucka s Beth..
Reagovat
d@ve
No vidíš Peti, jak to bez tý čelenky jde.. :)
Reagovat
EllNino
Petra vypadá na umření, co se děje ?
Reagovat
blixa
Dneska to vylítá všechno ? :-o
Reagovat
dadaft
konec falešné formy a návrat do reality?
Reagovat
Dobry-den
Petra Unforced Errorová zatím drží basu s ostatními Čechy. To je chvályhodné.
Reagovat
com
tak to vypadá, že Petra má opět svoje dny
Reagovat
Jabadu
Tvl ... a to má Brengle podání asi jako Náhlovský.
Děs.
Reagovat
EllNino
Petro, už jsi na kurtu !
Reagovat
kada.tom
Petra zatím dělá chybu za chybou .. :-(
Reagovat
Jabadu
No proto!
:-)
Reagovat
Jabadu
Ntpč ...
Reagovat
FulnekUltras
dnskjtvpč - ušácký standart zatím Sam č. 2 úplně stačí a Peťa si to przní sama
Reagovat
Chrenda
pro český tenis ve Wimblu a to nezáchrání ani Petra svým "povinným" postupem do 3. kola. :-(
Reagovat
Dobry-den
Petra 6:3 6:2. Jinak bude zle.
Reagovat
historik
Petra začíná přesně v dnešním duchu...to zas bude UE...celej volnej kurt a vedle
Reagovat
Jabadu
A je to tady ...
Reagovat
Jabadu
Čtyři barbuchy vyfičeli jak pára nad hrncem, což ale není žádné překvapení.
Vekič mohla pomoci, ale s Kiki si mohou podat ruce.
Petra na nejpomalejším kurtu a do toho ta Štanclova odrhovačka.
Fakt skvělý vyhlídky.
:-)
Reagovat
FulnekUltras
to už snad radši štencla od Smrčky anebo Sametový listopad si chraň ;)))
Reagovat
bella
Odvahu pratele, odvahu!!!
Petra to jen tak nevzda a my taky ne ;).
Reagovat
Krisboy
Tak nakonec na dvojce.
Reagovat
tommr
a na Nova Sportu 1 ... :)
Reagovat
kada.tom
tak Marin už zvítězil, takže by tam asi měl dát Petru :-)
Reagovat
historik
Jak chce jako Veselý uspět s takovými kraťoučkými returny někam do servírovacího čtverce? To je vážně hrozný.
Reagovat
FulnekUltras
vyťukávač
Reagovat
kada.tom
Dneska to vypadá na slušný exodus. Bude to muset zachránit Petra.
Reagovat
Dobry-den
nebo spíš bohudík jsem přišel až teď, tak jsem tu dnešní českou ostudu ve dvouhře neviděl.

Původně jsem tipoval dvousetovou výhru Petry a Týny, rychlou prohru Báry a prohry ve 4 setech Jirky a Lukáše. Nakonec nás ale bude muset uspokojit jenom Petra.
Reagovat
Dobry-den
Týna 7:6 a skoro 5:1 a Lukáš 2 mečboly, to ale bolí hodně.
Reagovat
Jabadu
Hééééj, činovníci!
Devítka je volná!
:-)
Reagovat
tommr
už tam šoupli nějakej obskurní debl ... :(
Reagovat
EllNino
tak Petra na devítce, to by bylo nedůstojné
Reagovat
tommr
pořád lepší než čekat až do pozdního večera ...
Reagovat
EllNino
akorát by to nahrávalo do karet Brengle, která je zvyklá hrát skoro bez podavačů občas na těch ITF v USA, a nezalekla by se velkého obecenstva
Reagovat
tommr
Brengle jako typická Američanka se jen tak něčeho nezalekne a diváci jí nerozhodí ...
Reagovat
Jabadu
No, když si uvědomíme, že nějakej antukářskej Helmut trápí Čiliče, tak je jasné, že dvojka je šmirgl podobný antuce.
A na dvojce bude hrát Petra. :-(
Zle, matičko, zle,
Schwarzenberci zde!
Reagovat
Pedronegro
což o to, ale i Jirku dusí Fogňa, ty Angláni to fakt umí, asi tráva s háčky :)
Reagovat
Jabadu
Kromě Kristýny a Petry byli a jsou všichni ostatní bez šance.
Ale ta dvojka ... ale ta zkurv .. dvojka!
Reagovat
Pedronegro
fakt myslíš, že je to tam tak jiný?
Reagovat
Herbert_Hoover
No, podle toho, že Mayer trápí Cilice, bych rozhodně nesoudil, páč Flo není žádný travařský neumětel :) dvojnásobný čtvrtfinalista Wimbledonu a vítěz z Halle
Reagovat
Pedronegro
což o to, ale i Jirku dusí Fogňa, ty Angláni to fakt umí, asi tráva s háčky :)
Reagovat
Krisboy
A Murray vede nad Brownem. Wimbledon naruby.
Reagovat
dadaft
Petra Kontu smázne, zas tak dobrá není...........
Reagovat
bIbec
Petra bude ráda, když porazí Brengle.
Reagovat
FulnekUltras
zatím určitě ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Strašná škoda. :( Třetí set byl o jednom brejku a Donna měla taky šance, ale bohužel se při těch brejkbolech k ničemu nedostala. Taky měla trochu nevýhodu, že podávala jako druhá a furt musela dotahovat... Nemůžu si pomoct, ale prostě rozhodl ten zbytečně prohraný 1. set. Fakt mě to mrzí, protože Donna měla určitě na víc než 2. kolo. :(
Reagovat
Andrew89
achjo:( Donna hrala moc pekne. Joko bohuzel v zaveru o fous lepsi. Ale jak pises..tam rozhodl prvni set
Reagovat
kada.tom
Johanka paráda :-)
Vekic a Wawrinka můžou jet na dvoču :-P :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Měl bys bejt smutnej. Zase o jednu hráčku míň, kterou můžeš hejtovat...
Reagovat
kada.tom
kdepak, ještě je v pavoucích hráčů a hráček k hejtování dost :-D
ale už kvůli britskému publiku jsem rád, že vyhrála Johanna :-)
Reagovat
blixa
Báro, klidně si mohla vyhrát. Ale ty si řekla NE !!!
Reagovat
Pedronegro
copak, j je neoblíbené písmeno nebo je vadná klávesa? jinak Osaka neskutečná,ve třetím Bára moc šance neměla ...
Reagovat
blixa
Píšu řečí vulgárně mluvenou, nikoliv spisovnou. To snad už víš. Tak nějak mi to sem víc sedí.
Reagovat
Pedronegro
vždyť já taky, nic proti, ale jsi nebo si je velký rozdíl a někteří se tady toho lehce chytí a už ta nevzdělanost jede, takže spíš apel :)
Reagovat
George_Renel
Ještě stále nevíme kde bude hrát Petra?
Reagovat
gigin
Furt TBA. Píšu rodovi, je tam, jestli neví.
Reagovat
gigin
No tak on má druhou flašku šáňa, neví nic.
Reagovat
George_Renel
:-D, snad NS zahlásí.
Reagovat
bIbec
Zatím to vypadá na dvojku po Cilicovi / Mayerovi.
Reagovat
George_Renel
Taky to tak dedukuju.
Reagovat
tommr
jj nikde jinde není žádný volno k vidění. Asi poprvé v životě fandím Cilicovi, aby to rychle ukončil ...
Reagovat
Mayo
Vamos Donna, snáď výhra 16:14
Reagovat
smazaný uživatel
No, hned je to veselejší. Konta v tom laufu z konce 1. setu nevydržela a přestože Donna první brejk ztratila, tak druhý už udržela. Všechno je otevřené a může to být ještě hodně dlouhý zápas...
Reagovat
Ondřej.Jirásek
to může být ještě dlouhé, Lukáš si vzal ztracené podání zpět.
Reagovat
historik
Ještě Osaka vystřílí Barunu z kurtu a bude to jiné kafe, než úspěšný včerejšek.
Reagovat
dadaft
tak jsem se díval na místní Tipy a Jestřáb radí vsázet na Schiavone.
no nevím.
já bych vsadil Svitolina ve dvou.
(a myslím, že dojde daleko)
Reagovat
smazaný uživatel
Hm, tak bohužel. Donna si za to může sama, protože 5:3, 40-15 a servis, to se prostě musí dotáhnout (navíc podobně zbytečně ztratila Donna 1. set i v 1. kole). Nedá se říct, že by potom Donna nějak odpadla, ale posadila tím Kontu na koně a ta už pak měla mírně navrch. Otočka asi bude mnohem těžší než v Nottinghamu...
Reagovat
dadaft
pořád je ve hře.
Reagovat
smazaný uživatel
To jo, ale Konta je teď rozjetá a vyhrát proti ní dva sety za sebou mi nepřipadá moc reálné. Snad se pletu...
Reagovat
smazaný uživatel
A hele, hned brejk. :D
Reagovat
Andrew89
musi! tohle Projela..ma na ni. kez by to cele Donna otocila
Reagovat
smazaný uživatel
Tak uvidíme, otáčet zápasy na trávě umí...
Reagovat
kada.tom
Johanno, well done!!
A teď se, prosím, vzchop a zlom jí.
Reagovat
smazaný uživatel
Fandíš Kontě nebo hejtuješ Donnu? Já jenom, abych byl v obraze...
Reagovat
kada.tom
obé, Johanně vyloženě nefandím (jako třeba Petře, Vice nebo Sereně), ale mám jí docela rád, nicméně když hraje proti někomu jako je Vekic, tak se moje sympatie k ní zvyšují ... to je jasné :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Takže spíš hejtuješ, klasika.
Reagovat
bella
Ty tu nemas co kadrovat lidi!!
Reagovat
smazaný uživatel
Ty taky vodjeď.
Reagovat
bella
Uz jedu :P
Reagovat
kada.tom
nevím proč ses ptal, když sis sám pro sebe už odpověděl nehledě na moji odpověď ..
Reagovat
smazaný uživatel
Právě naopak, z tvojí odpovědi jsem vyvodil svůj závěr... :D
Reagovat
vrabejka
Kristýna Plíšková potvrdila roli nejlabilnější hráčky světa.
Reagovat
Pe3k
Tak určitě.
Reagovat
SubOptikT
Trapas, nic lepšího pro to nemám. Pochopil bych, kdyby to byl čtvrtý tříseťák na antuce, ale to nebyl.
Reagovat
Krisboy
Kujva Luky zaber!!!!! Müller je cennej skalp!!!!
Reagovat
Andrew89
jak uz rekl historik. Nema cenu to komentovat. Tohle jr vylozene trapne. vic k tomu rikat nebudu.
Reagovat
EllNino
Další z těsných porážek na kontě horší Plíškové ...
Reagovat
gigin
Nechodí ona s Berniem?
Reagovat
VlS
by mohla jít přednášet na univerzitu, jak prohrát vyhranej zápas.
Reagovat
historik
Já už si asi nebudu sledováním a komentováním Kristýny, která ani pořádně nebojuje, ničit zdraví. Navíc když se podobný scénář pořád opakuje.
Reagovat
dadaft
j´jo jo, to je teda vě+c............
Reagovat
EllNino
Tvl ...
Reagovat
dadaft
je čas na důkaz, že je v tenise možné všechno,,,,,,,,
Reagovat
marcel19752
ty kraťasy jsou nechytatelné jen pro Kristýnu.To nedokáže ,už odhanout, kdy přijde kraťas,když jich dostává tolik?na to přece, už musí být člověk připravený.
Reagovat
gigin
Však se podívej kde stojí, zalezlá.
Reagovat
VlS
A první krok jí trvá půl věčnosti, a tak ho preventivně ani nezkusí :-(
Reagovat
dadaft
čtyři brejkboly v závěru setu odmítnouti,
v pekelnou jámu porážky se propadnouti.
Reagovat
EllNino
Tvl ...:/
Reagovat
historik
kolik dobře rozehraných gemů už Kristýna pohnojila?
Reagovat
historik
statistika (ne)využívání BB je taky vypovídající
Reagovat
mahycek
S prominutím, Rosol né ?? Jsme vyhodnotili, že na baby se nedá dívat, alespoň posl. 45 minut.
Reagovat
dadaft
jestli má Sakkari svého Kveše, tak toho právě klepla pepka. ))
Reagovat
gigin
https://twitter.com/doublefault28/status/882553830461845504
Reagovat
Pe3k
Vlašák s aspikem.
Reagovat
Ondřej.Jirásek
2-1 na sety, že by se schylovalo k překvapení? :)
Reagovat
Pe3k
K tomu se bude schylovat v osmifinále.
Reagovat
dadaft
Týna má fyzicky dost, už na to nemá, leda to umlátit...
Reagovat
EllNino
musí mlátit ... ale to měla od začátku, je jasný, že na pinkání fyzicky nemá
Reagovat
dadaft
dokáže uhaluzený gem otočit zápas???
Reagovat
slacker
tahle pliksova me vytaci jak na spostu uderu jen blpbe cumi a stoji
Reagovat
smazaný uživatel
Za stavu 5:3 při vlastním podání neproměnila dva setboly a pak se vyházela. Snad ji to nebude mrzet...
Reagovat
EllNino
Lol :D :D Týna už šla na lavičku
Reagovat
EllNino
Kdyby hrála pořád takhle, nemusela si nechat utéct vedení 4:1
Reagovat
EllNino
Musím se smát ...
Reagovat
slacker
2:4 0:30, uz tam mel byt nekdo s naprehem na facku
Reagovat
Ondřej.Jirásek
tak tohle mě pobavilo :D
Reagovat
EllNino
Nevím, co by chtěla Týna víc ...
Reagovat
slacker
a zase c zvyberu zda to zahraje do protipohybu nebo po nabehu po care si vyberu alibusticky doprostred
Reagovat
historik
proč hraje takovou pinkanou se samými kraťasy, které nejsou vůbec překvapivé? tyhle výměny přece soupeřce vyhovují? Copak to nevidí?
Reagovat
slacker
doprdel to ais vynalezla novy uder kratas zkombinovany s lobem ne?
Reagovat
slacker
asi by s eto anglicky melo jmeno short moonball
Reagovat
dadaft
jak říká Klára, jestli bude Týna krátkými údery Sakkari pouštět do kurtu, tak to nedá,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Reagovat
EllNino
konec
Reagovat
historik
kristýna by měla honem rychle přestat s tou pinkanou a kraťasy, které jsou navíc dlouhé... s takovou běhavou soupeřkou...to není vůbec chytrý
Reagovat
slacker
tu vole carovy jsou denska na opets, na vzdal;ene staren nevidi metrovy out a tady krici kduz je to 20 ciels ve hristi
Reagovat
smazaný uživatel
Je vidět, že už se do toho Vika dostává. Dneska hrála dobře a bez větších problémů porazila solidně hrající Vesninu. Aspoň ještě jedno kolo by měla uhrát (čeká ji Watson), dál se uvidí...
Reagovat
smazaný uživatel
Jen aby si Heather nevzpomněla na předloňské 3 kolo. Tehdy byla hodně blízko.
Reagovat
smazaný uživatel
Vzpomínám si.
Reagovat
smazaný uživatel
Bude to vyhecovaný zápas. Heather má těch zápasů za sebou za poslední dva týdny dost. Jsem zvědavý, která půjde mezi 16 nejlepších.
Reagovat
marcel19752
přebírá v rámci lability uvolněné místo po Kvitové a daří se jí to náramně ba co víc řekl bych, že vytváří nový level o tom jak se rychle zhroutit a prohrát vyhrané zápasy. Tady by to chtělo i osobního psychologa,(možná šamana, který ji vnutí myšlenku o tom, že nemůže prohrát)protože jen trenér nestačí.
Reagovat
Ondřej.Jirásek
tady se musím jako redaktor zastat Petry. Kristýna odchází psychicky úplně jinak, Petra na rozdíl od ní vždy bojovala, i když se nedařilo. aspoň mně to tak vždy přišlo.
Reagovat
kada.tom
Vika po více než slušném výkonu do 3. kola :-)
Super! :-))
Reagovat
Ondřej.Jirásek
taky mám z jejího výkonu radost. mnohem vyšší level než na Mallorce. věřím, že se může vrátit na výsluní :)
Reagovat
EllNino
zdá se mi, že teda lajnoví jsou tam drobet do počtu ... nechci si hrát na Kvěše :D
Reagovat
slacker
a lajnovy zase uraduju, mic za basslejnou a nic 0:30
Reagovat
Ondřej.Jirásek
mě hrozně zaráží, jak je Kristýna nedůrazná. nemůžu si pomoct, ale ta je na míle daleko od toho, co na kurtech předvádí Karolína.
Reagovat
EllNino
no je, a proto není v desítce, ale na konci top 40
Reagovat
slacker
kuuuuuuuuurva co to bylo za vymenu za stavy 40:0. doprdele takova laxnost na sioti nekolikrta po sobe
Reagovat
dadaft
poslední výměna ukázala, že Sakkari je rozjetá a teď hraje fakt dobře, bilance 17W/11UE ve druhém setu mluví jasně.

tohle bude ještě pěkná fuška,,,,,,,,,,,,,,,,,
Reagovat
EllNino
spíš rychlovka pro Sakkari
Reagovat
historik
Lukáš si ten set za skvělou bojovnost zasloužil. A to Muller servíruje neuvěřitelně.
Reagovat
tommr
se zase předvádí v tom nejhorším světle a dělá všechno pro to, aby ztratila už téměř vyhranej zápas. Za stavu 4:1 ve druhým setu prakticky přestala hrát a dovolila soupeřce vrátit se do zápasu. Ted čekám, že třetí set odchodí a dostane kanára ... :(
Reagovat
slacker
1st serve points won - 47%

mensi procento nez po druhem - na palici
Reagovat
dadaft
tak tak, tady je zlepšení životně důležité, jinak nazdar.
Reagovat
historik
na tohle se dá asi říct jenom to, že Kristýna by potřebovala pořádně na holou a najít si nějakého kvalitního psychologa. A přestat tak otřesně pinkat v nevhodných situacích a pozicích. Copak to nikdo z jejího okolí nevidí a neřekne jí to?
Reagovat
EllNino
vyhraný zápas ... jsem opravdu zvědav, co se bude dít ve 3., Sakkari začala hrát hodně dobře ke konci, ale to vše je vina Kristýny, že jí to dovolila ...
Reagovat
EllNino
Ve srovnání, jak skvěle bojuje Lukáš ... je Týna uplně trapná
Reagovat
Pavlis
Kristýna je vážně případ. Už dávno měla od Karolíny vědět, co v danou chvíli zahrát. Jinak potřebuje nějakého pořádného psychologa.
Reagovat
dadaft
;0psychika teď s Kristýnkou mocně cloumá.
a to to vypadalo tak dobře,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Reagovat
Ondřej.Jirásek
no comment. místo 5-1... 4-5... asi jí to dám v článku pořádně sežrat :D ne, dělám si srandu :) snad to otočí, ale s tímhle přístupem těžko.
Reagovat
vendulkabendulka
Ona nemá mentalitu na otáčení. Ať to klidně skrečuje, výsledek je už teď jasný.
Reagovat
historik
tvg tak tohle dokáže asi jenom Kristýna!!
Reagovat
dadaft
Sakkari je nepříjemná a teď hraje dobře.
Kristýna ne.
Reagovat
EllNino
Kristýna na kurtu v podstatě není, a může si za to sama svou mámv piči hrou, a tahle smeč tomu nasadila korunu, chce se mi ....
Reagovat
tommr
Kristýna jí ale sama posadila na koně když za stavu 4:1 úplně přestala hrát ... :(
Reagovat
EllNino
lol, přetáhněte jí někdo, na to se fakt nedá dívat :D
Reagovat
EllNino
tak tohle je na nějakou finanční penalizaci, nebo já nevím ...
Reagovat
dadaft
neprehánej :))
Reagovat
vendulkabendulka
Je to furt stejné, dělá to v každém zápase. Něco jí v té palici asi řekne, že se to už dohraje samo a totálně mentálně odejde. Druhý set 4:6, ve třetím dostane 2:6 a nazdar.
Reagovat
EllNino
jako ona si fakt asi myslela, že e to dohraje samo nebo já nevím
Reagovat
vendulkabendulka
Jj. Fakt jestli máš chuť se podívej do historie na průběh jejich zápasů. Furt naprosto stejný průběh. První set vyhraje, ve druhém vede, dva gemy do konce ji v té hlavě je*ne a je hotovo. (Pardon my French)
Reagovat
EllNino
nepotřebuju se dívat do historie, když jsem většinu zápasů viděl a živě si je pamatuju
Reagovat
vendulkabendulka
Pardon, že jsem se dotkla tvé paměti.
Reagovat
tommr
to už fakt není normální co tam ted předvádí ... :(
Reagovat
EllNino
Týna by za tuhle odfláknutou fru zasloužila nakopat doprdele
Reagovat
Frick
Hlavně když jsem třeba kritizoval Lucku na RG, tak jsi říkal jak je cepede suprová hráčka atp.
Reagovat
EllNino
tak Lucka nepředváděla to, co Týna
Reagovat
vendulkabendulka
Ted je zlomovy moment, v teto chvili se Kikina tradicne sesype. Brejk ve druhem setu, potvrdit na 5:2
Reagovat
vendulkabendulka
4:3 a uz se veze.
Reagovat
mahycek
Asi by se musel stát zázrak, aby Rosol vzal Mullerovi podání. Před chvílí si Cibulka po zkaženém míči zařvala, Pi.a !!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Domi! Pome!
Reagovat
dadaft
zajímavý zápas.
Watsonová je ve formě, nebude to lehká soupeřka, v prvním swetu Sevastovou přejela.
prvních šest gemů druhého setu parádní match se skvělými výměnami, pak už Stázina odpadla - její servis je slabina.
Reagovat
tommr
sice za stavu 5:4 nedopodávala první set, ale nakonec ho přece jen uhaluzila v TB. Kristýna nehraje špatně, ale v důležitých momentech pravidelně selhává ...
Reagovat
slacker
hraje strasne nedurazne = pinka. kratas misto aby dopadl metr za sit tak je umisteny az 3 metry za sit
Reagovat
dadaft
ona poslední dobou hraje techničtěji...
Reagovat
slacker
no jo ale v tomle gemu, nejdiver neuveriutelny badminton kdy vela vlek stesti a pak v zpaeti opet neuveritelne laxni kratas s takovym obloukem jak od zacky
Reagovat
EllNino
techniku může hrát Bára, Týna určitě ne, na téhle úrovni prostě musí řezat
Reagovat
vendulkabendulka
Hlavně ty náběhy na síť a kraťasy jsou naprosto naivní. Občas ji to vyjde, ale většinou se dostane do pěkného závaru.
Reagovat
slacker
no casto misto rany jen lehce pinkne a pak se divy ze to Sakari dobehne raz dva
Reagovat
vendulkabendulka
Kris urvala první set v TB, snad to nebude mít tradiční průběh..
Reagovat
kada.tom
Vika zatím parádní výkon, navíc Elena nehraje vůbec zle, takže žádná jednostranná záležitost :-)
Reagovat
EllNino
Lukáš škoda těch zbytečných dvojchyb ...
Reagovat
dadaft
v prvním setu byla Watson v módu terminátor, Sevastova vůbec nestíhala,
druhý set je ovšem paráda, Stázinka se do toho položila se spinem a dává míči neuvěřitelné falše, hraje se teď famózní tenis,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Reagovat
Ondřej.Jirásek
super zápas! Vesninová se rozpomněla na loňský úspěch a Vika je úplně někde jinde než na Mallorce :)))
Reagovat
fialka
kristoverany, to koľko komentátorov má NS? Včera Havrilla komentoval od 16:00 do takmer 22:00, takmer 6 hodín a to je aj pre vola dosť počúvať tie jeho kecy. Dnes komentuje na NS1 zas. katastrofa. Na ďalšom kanáli bol včera Šedivý a chvála, potom Klárka. Tá azda jediná komentuje fajn.
Reagovat
gigin
Dnes přijde aj Basa.
Reagovat
fialka
vďakabohu
Reagovat
gigin
Od 18 hod ho máš na dvojke.
Reagovat
dadaft
Klára je fakt dobrá, to se musí nechat.
Reagovat
EllNino
jo taky bych řekl :)
Reagovat
fialka
Mám ju rada, poznám ju z DIGI Sport, tam komentuje často.
Reagovat
vendulkabendulka
Komentuje výborně, ale já si nemůžu zvyknout na její hlas, nějak mi k ní nepasuje :)
Reagovat
horska.kraslice
Klárce by měli dát ke komentování nějaký ženský zápas. Určitě se do psychiky tenistek vžije o 100% více než do psychiky tenistů, a to pak bude bezva komentování.
Reagovat
EllNino
vždyť komentuje Týnu
Reagovat
gigin
Jinak Joža je v pohodě. Sympatický člověk, jsem s ním byl osobně chvílu, měl jsem možnost sledovat, jak komentuje naživo ve studiu, fakt žolik :)) On se pořád zlepšuje ale fakt.
Reagovat
dadaft
kristýna má brejk a vypadá to do dobře.

Heather drtí Stázinku, na to se musím jít podívat,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Reagovat
EllNino
Týna hraje fakt zatím pěkně :)
Reagovat
EllNino
tak nic
Reagovat
blixa
:D Je to peklo ... ;-)
Reagovat
EllNino
no takže 5:7 žejo ...klasika
Reagovat
Mayo
Naj zápas od 12:30 pre mna je Vikina vs Vesnina
Reagovat
kada.tom
přesně tak :-)
ale já si to musím ve 14h přepnout na brekot pánů ve studiu TdF :-D
Reagovat
EllNino
lol :D jak říkám, ty máš daleko radši neúspěchy tvých miliónů neoblíbenců než úspěchy miliard oblíbenců ...
Reagovat
Marduch
Káďa Škarohlíd.
Reagovat
Mayo
Ten brekot počúvať počas celej TdF nemám chuť.
Reagovat
tommr
má dnešní zápasy českých hráčů a hráček slušně pokrytý. Na jedničce by měli vysílat zápasy Lukáše Rosola, Jirky Veselýho, Petry Kvitový a Andrey Hlaváčkový. Na dvojce zápasy Kristýny Plíškový a Báry Strýcový. A k tomu ještě navíc Cibuli na jedničce ... :)
Reagovat
dadaft
v ženské části spousta luxusních zápasů, třeba teď kromě Kristýny i Watson - Sevastova (obě ve formě, bude to mazec), nebo Azarenka - Vesnina....................
Reagovat
EllNino
no prostě super, už se moc těším :) třeba Schiavone - Svitolina by mohlo bejt skvělý
Reagovat
tommr
průběžnej singlovej žebříček WTA k dnešnímu dni - po kompletně odehraném prvním kole Wimbledonu. Všem hráčkám už byly odečteny body za lonský Wimbledon a za lonské turnaje v Bukurešti a v Gstaadu ...
Hvězdička (*) znamená, že se hráčka dostala do druhého kola Wimbledonu ...
Čísla v závorce znamenají bodovej náskok nebo ztrátu na Karolínu Plíškovou ...

------------------------------------
1. Plíšková, Karolína 6855 *
------------------------------------
2. Halep 6310 (-545) *
3. Kerber 5805 (-1050) *
4. Svitolina 4765 (-2090) *
5. Wozniacki 4610 (-2245) *
6. Konta 4400 (-2455) *
7. Kuznetsova 4140 (-2715) *
8. Radwanska, Aga 3815 (-3040) *
9. Cibulková 3650 (-3205) *
10. Williams, Venus 3231 (-3624) *
11. Ostapenko 3170 (-3685) *
12. Mladenovic 3155 (-3700) *
------------------------------------
13. Kvitová 3135 (-3720) *
------------------------------------
14. Muguruza 3060 (-3795) *
15. Williams, Serena 2810 (-4045)
16. Keys 2353 (-4502) *
17. Sevastova 2235 (-4620) *
18. Pavlyuchenkova 2160 (-4695)
19. Vesnina 2121 (-4734) *
20. Garcia 1785 (-5070) *
...


Karolína Plíšková se dostala v průběžném žebříčku na první místo a má poměrně velkou šanci na to, aby se tam udržela i po Wimbledonu.
Předstihnout jí můžou pouze Halepová (pokud dojde aspon do semifinále a současně získá minimálně o 550 bodů víc než Karolína) a Kerberová (pokud dojde aspon do finále a současně získá minimálně o 1055 bodů víc než Karolína).
Žádná jiná hráčka už nemůže Karolínu ohrozit ...

Petra Kvitová sice klesla na 13.místo, ale její ztráta na desátou Venus je jen minimální a má tak slušnou šanci na to dostat se v případě dobrého výsledku do první desítky. Nejlépe by mohla skončit na čtvrtém místě ...
Reagovat
Mayo
Vamos Rafa! Dnes budem fandiť Mullerovi aby vyradil legendu aj keď tomu dávam 1% :/
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist