4. den na French Open: O postup do třetího kola hrají Kvitová a Veselý

31. 5. 2017, 10:39
Previews 144
Do dnešních bojů o postup do třetího kola French Open se zapojí dva čeští zástupci. Petra Kvitová se pokusí navázat na úspěšný návrat v souboji s nejlepší deblistkou světa Bethanií Mattekovou-Sandsovou. Jiří Veselý bude usilovat o své premiérové třetí kolo na pařížské antuce proti Aljažovi Bedenemu. Dnes se představí také šestice českých deblistek a obhájci titulů Garbiñe Muguruzaová a Novak Djokovič.

Petra Kvitová prožila na letošním French Open úspěšný návrat. Dvojnásobná wimbledonská vítězka odehrála v neděli svůj první zápas od prosincového přepadení, kdy ji neznámý pachatel při potyčce poranil levou ruku, v níž drží raketu.

Rekonvalescence byla rychlejší, než se předpokládalo, a sedmadvacetiletá Češka tak stihla druhý grandslamový podnik sezony, kde obhajuje třetí kolo. K tomu má po výborném výkonu v prvním kole proti Julii Boserupové velmi blízko.

Dnes Kvitovou čeká nejlepší deblistka světa Bethanie Matteková-Sandsová. Američanka se navíc dere do první stovky singlového žebříčku, ve kterém v minulosti nejvýše figurovala na 30. pozici.

Favoritkou bude po předvedeném výkonu v prvním kole Kvitová. Američanka navíc nijak oslnivé výsledky letos nemá, tedy až na postup do osmifinále v Miami. Na antuce vyhrála dvě utkání v řadě poprvé na French Open, když prošla tříkolovou kvalifikací a v prvním kole vyřadila Jevgeniji Rodinovou.

Češku favorizuje také vzájemná bilance. S Mattekovou-Sandsovou totiž v předchozích třech duelech včetně toho v Hopman Cupu neprohrála jediný set. Na turnajích se ovšem naposledy střetly před šesti lety v Paříži a dnes může být vše jinak. Záleží také na tom, zda bude Kvitová i nadále zdravotně v pořádku.


Veselý vyzve Bedeneho
Jiří Veselý má premiérovou účast ve třetím kole pařížského grandslamu na dosah. Třiadvacetiletý rodák z Příbrami zahájil antukové jaro skvěle. V Marrákeši poprvé v letošní sezoně vyhrál tři zápasy v řadě a postoupil do semifinále.

Na dalších akcích se aktuálně 57. hráči světa příliš nedařilo. Z Monte Carla, Budapešti, Istanbulu, římského challengeru i římského Masters odjížděl s bilancí 1-1.

Vše si však vynahradil na letošním French Open, kde v prvním kole překvapivě beze ztráty setu porazil Jacka Socka a přerušil tak s Američanem sérii čtyř porážek.

Ani dnes nebude Veselý favoritem. Jeho dnešní soupeř Aljaž Bedene má totiž na antuce výbornou formu. Rodák ze slovinské Lublaně, který reprezentuje Velkou Británii, odstartoval antukovou část sezony dvěma triumfy na challengerech.

O dva týdny později postoupil v Budapešti z kvalifikace až do finále. V Istanbulu ve druhém kole potrápil Milose Raonice, s nímž prohrál v tie-breaku rozhodující sady. V Římě nestačil ve druhém kole na Novaka Djokoviče.

Na antuce letos prohrával až s členy elitní dvacítky (Budapešť - Pouille, Istanbul - Raonic, Řím - Djokovič). Letošní French Open zahájil suverénním vítězstvím 3-1 nad Ryanem Harrisonem. Sice ztratil set, nicméně v těch dalších třech nedal Američanovi šanci a vylepšil svou letošní bilanci na antuce na 21-3.

S Bedenem se Veselý utkal jen jednou. Před dvěma lety Brita porazil ve čtvrtfinále antukového podniku v Casablance.


Obhájci titulů jsou stále ve hře
Loňská vítězka Garbiñe Muguruzaová náročné první kolo proti Francesce Schiavoneové, vítězce French Open 2010, zvládla ve dvou setech. Dnes ji však možná čeká ještě těžší test v podobě Anett Kontaveitové.

Španělka má Estonce co oplácet. Letos s ní prohrála na halovém podniku ve Stuttgartu. Vítězka dnešního souboje se ujme vedení ve vzájemné bilanci. Kontaveitová měla lepší antukovou přípravu než Muguruzaová.

Ve Stuttgartu i Římě došla jako kvalifikantka až do čtvrtfinále a na obou turnajích porazila velká jména. Na pařížské antuce letos zvládla poprvé v kariéře první kolo hlavní soutěže, když si poradila s Monicou Niculescuovou.

Muguruzaová se naopak na prvních dvou antukových akcích nedočkala jediné výhry. Zlom přišel až v Římě, kde si zahrála semifinále. Světovou pětku ale nemůžeme odepisovat, jelikož téměř totožný průběh antukové sezony měla loni, kdy si právě v Paříži došla pro svou první grandslamovou trofej.

Mužský obhájce titulu Novak Djokovič v prvním kole rovněž nezaváhal. Srbský tenista si i počtvrté poradil s Marcelem Granollersem a pod vedením nového superkouče Andreho Agassiho si připsal první výhru.

Djokovič byl v Paříži za posledních pět let čtyřikrát ve finále. Od roku 2005 jen dvakrát vypadl před branami čtvrtfinále. Na antuce se turnaj od turnaje lepší.

V Monte Carlu si zahrál čtvrtfinále, v Madridu semifinále a v Římě finále. Na první triumf od toho lednového v Dauhá stále čeká. Srb by neměl zaváhat ani dnes proti Joaovi Sousovi.

S Portugalcem, který v Paříži v prvním kole vyřadil jiného Srba Janka Tipsareviče a přerušil tak sérii šesti antukových porážek, v předchozích třech duelech neztratil jediný set.


Do akce jdou i další hvězdy
Program na centrálním dvorci Philippa Chatriera zahájí Venus Williamsová, jež bude čelit Kurumi Naraové. Poté čeká diváky velmi zajímavá dohrávka. Jo-Wilfried Tsonga totiž prohrává s Renzem Olivem 1-2 na sety a hned na úvod bude podávat na udržení se v zápase.

Druhé kolo dnes čeká antukového krále Rafaela Nadala, který letos na antuce vyhrál 18 z 19 zápasů. Hrací plán na kurtu Suzanne Lenglenové otevře antukový princ a jediný Nadalův přemožitel Dominic Thiem, jenž má letos po Nadalovi nejlepší výsledky na oranžové drti.

Do akce jdou také další domácí naděje Lucas Pouille a Kristina Mladenovicová. O postup do třetího kola bude usilovat slovenská jednička Dominika Cibulková, Milos Raonic, Grigor Dimitrov, Světlana Kuzněcovová a další.

FRENCH OPEN 2017 - PROGRAM 4. HRACÍHO DNE
• PHILIPPE-CHATRIER • (od 11:00 SELČ)
1. V. Williamsová (10-USA) - Naraová (Jap.)
2. Olivo (Arg.) - Tsonga (12-Fr.) 7-5 6-4 6-7 5-4 / dohrávka, nejdříve ve 12:30 SELČ
3. Muguruzaová (4-Šp.) - Kontaveitová (Est.)
4. Haase (Niz.) - Nadal (4-Šp.)
5. Pouille (16-Fr.) - Bellucci (Braz.)
• SUZANNE-LENGLEN • (od 11:00 SELČ)
1. Thiem (6-Rak.) - Bolelli (It.)
2. J. Sousa (Portug.) - Djokovič (2-Srb.)
3. Erraniová (It.) - Mladenovicová (13-Fr.)
4. Jabeurová (Tun.) - Cibulková (6-SR)
• COURT 1 • (od 11:00 SELČ)
1. Matteková-Sandsová (USA) - Kvitová (15-ČR)
2. Robredo (Šp.) - Dimitrov (11-Bulh.)
3. Raonic (5-Kan.) - Dutra Da Silva (Braz.)
4. Dodinová (Fr.) - Kuzněcovová (8-Rus.)
• COURT 3 • (od 11:00 SELČ)
4. Veselý (ČR) - Bedene (Brit.)
• COURT 5 • (od 11:00 SELČ)
5. Hradecká/Siniaková (6-ČR) - Davisová/Melicharová (USA)
• COURT 8 • (od 11:00 SELČ)
3. Babosová/Hlaváčková (5-Maď./ČR) - Andrianjafitrimová/Hesseová (Fr.)
4. Becková/Voráčová (Něm./ČR) - H. Chan/Krejčíková (12-Tchaj-wan/ČR)
• COURT 16 • (od 11:00 SELČ)
4. Grönefeldová/Peschkeová (11-Něm./ČR) - Georgesová/Paquetová (Fr.)
Kompletní program 4. hracího dne
TenisPortal.cz, Ondřej Jirásek

Komentáře

144
Přidat komentář
Fandina
jsou v druhém kole. Porazily Dawis s Melichar, ale byla to přetahovaná. Ve třetím setu vedly 5:2 neproměnily dva MB a nakonec se rozhodovalo v TB. Ale je to tam, tak gratulka a jen tak dál!!!
Reagovat
Chrenda
zatím s přehledem. Tak snad mu to vydrží, postup by mu mohl zvednout sebevědomí.
Reagovat
Lunej..
Co to tam vyvadis?
Reagovat
Lunej..
Mas stesti:)
Reagovat
gigin
Zarostený jak rezervní Kristus.
Reagovat
Krisboy
Petra out, Káťa out, Freddie out, Mugu jednou nohou out.
Reagovat
misa
pěkný singlový návrat, když je hráčka zdravá, tak může předvádět hezké výkony a stoupat žebříčkem. (Samozřejmě jí taky hodně pomohla karta do Miami, kterou využila k zisku slušných bodů.) Její hra, zejména voleje, je velkým zpestřením ženského tenisu. Tak ať jí nechybí síly na debl, bude muset Lucku trochu táhnout :)

Petra má za sebou návrat do "života", na trávě by mohla uhrát víc. Dokázala vydržet i dnešní delší tápas, takže může být částečně spokojená.
Reagovat
EllNino
Herní praxe chybí, hlavně servis bude chtít zlepšit, ale nedalo se čekat, že proti ní bude stát další dřevo typu Boserup, to byl opravdu dar z nebes :) ...

Rozhodly bohužel dvojchyby v TB a špatná bilance proměňování BP, jinak tam prostě ta herní praxe není, aby taky jo, když pul roku nehrála a ruka není 100% ... 2. kolo vzhledem k tomu, že nevěděla, jestli bude vůbec hrát, je fajn, 2 zápasy si zahrála a teď se připravit na travičku, tam to může bejt zase lepší :)

Hlavně se tu ale zase ukázalo, jak jsou někteří lidé bez soudnosti ... je zázrak, že Petra vůbec hraje a dává podobné rány jako dřív, takže nějaké kecy typu ostudně prohrála si nechte od cesty, je to neslušné ...
Reagovat
Andrew89
+1
Reagovat
Herbert_Hoover
A co teprve ty konspiračky, co se vyrojily o Petřině zranění, to bych teprve blil velebnosti :)
Reagovat
Kuzzie
Mně třeba ta její historka nepřijde moc věrohodná,ačkoliv se to tak samozřejmě stát mohlo.Nečetla jsem žádný konspirační teorie,jen mi to prostě nějak nehrálo a pořád nehraje.
Reagovat
janek_da
Mě chyběly lepší prohozy. Betce často stačilo běžet na sít. Ale to je zas o téj prax.
Reagovat
VlS
Málo kdo má ten dar, jako Bětka ( drzý čelo je lepší, než poplužní dvůr) a ona se na to sako tlačí a klidně přitom jde do rizika jak hrom. Bětka si tomdneska užívala jako hrom, no a taky jí tam spadlo kde co. Už jsem zdravou Petru viděl vyletět s horšíma, než byla dneska teta Běta. Žádná tragedie, herní praxi si na Amazonu neobjednáš.
Reagovat
FulnekUltras
přesně řečeno
Reagovat
Andrew89
Bet hrála dobře a na Pétě bylo vidět zápasové manko... vůbec nevadí i tak jsem pyšný. Vrátila se dřív než jsme všichni čekali. Dle komentářů viděli všechni PEtru už ve finále...nevadí . tráva bude lepší...do té doby stihne potrénovat
Reagovat
FulnekUltras
dvakrát tolik než mohla před RG
Reagovat
Empe
Mrzí to, ale... priority jsou jasné. :)
Reagovat
A.R.R.
Za mě naprostá spokojenost, jeden parádní zápas, druhý solidní...co víc si po půlroční pauze přát. Nejdůležitější je, že ruka drží!!!!

A pokud měla Peťa s někým prohrát, tak právě s Bětkou, u sítě byla úžasná.
Reagovat
janek_da
Tak ona to radši prohrála, protože už se děsila, že kdyby s Betkou vyhrála, tak by dostala naloženo, že musí vyhrát FO.
Reagovat
Empe
Ale solidnost této prohry si pojistila tím, že to pustila až v tie-breaku. :) Strategickou a taktickou přípravu rozhodně nepodcenila!
Reagovat
janek_da
Jj, ukázala že na to má a to jí teď stačilo.
Reagovat
A.R.R.
Hele, to už jsem někde po tom prvním zápase četl, že se zařadila mezi favoritky na výhru :-D
Reagovat
Frick
Solidní nebyl. Byl nepovedený. S tim, že má pro to samozřejmě jasnou omluvu. Na rodzíl od Katky, Týny a i Lucky, tam z důvodu toho, že a) jsem fyzicky mimo a tak na ten kurt vůbec nelezu b) nejsem fyzicky mimo - pak jsem prostě ale na tom kurtu trapka. 1:6 0:5 s 95. je nebetyčná ostuda
Reagovat
EllNino
víš chlape, ony i soupeřky umí hrát tenis, nejenom naše holky, snaž se to prosím už pochopit, ušetříš si zbytečné konspirační teori, co kdyby ... respekt k soupeři uplná nula
Reagovat
misa
Měl sis dát nick "kritik". Když je už tady triatlet, turista, atd :)
Reagovat
blixa
Ten si měl dát nick "dement" ! ;-)
Reagovat
slacker
proc sis ho nedal sam sobe? nebo snad rovnou modroprase?
Reagovat
Pavlis
Dvakrát do stejné řeky nevstoupíš, ale Petra dnes bohužel vstoupila :( Mrzí hlavně nevyužitý náskok v obou zkrácených hrách.
Reagovat
turista
No jo prohrát dva tiebreaky za sebou je i trochu smůla.
Reagovat
janek_da
Petra je zpátky
Reagovat
VlS
Bětce to nejde nepřát. Fajn Peťo, možná dobře pazourku pošetřit. Příště to bude zase lepší.
Reagovat
vrabejka
Tak nakonec ji Betty psychicky v TB zlomila.
Dnešní prohra ale není kvůli dlouhé přestávce ale spoustu nevynucených chyb. Dnes ten výkon byl fakt špatný. Snad to na trávě půjde líp.
Reagovat
EllNino
nebyl ? aha ...
Reagovat
George_Renel
Herní praxe prostě chybí, to se ničím jiným než hraním nahradit nedá.
Reagovat
Dobry-den
Dobře, Beth! Obrovská gratulace!
Reagovat
Lunej..
Neva a Betka je proste mila, jak Petru objala a neco ji tam spitala. Mugu se mela divat:)
Reagovat
Herbert_Hoover
Otázka je, jak by to vypadalo, pokud by Bethy prohrála? Zdalipak by to špitání nebylo rychleji vyřízeno :) Ale ne, zrovna ona je celkem na pohodu dle mého.
Reagovat
Lunej..
Myslim, ze Betka je jedna z mala, ktera nic nepredstira. Behem zapasu se i nekolikrat usmala, kdyz Petra trefila lajnu.:)
Reagovat
Herbert_Hoover
Jasné no. Někdy je ovšem úsměv a úsměv..úsměv zmaru nebo obdivu, víš jak.
Nicméně jedna Bětka jaro nedělá, konstatování Mugu nevyvrací. I když já osobně to té Mugu taky zase tak moc nežeru, sympatická mi až tak není. Je spíše pěkná, celkem, dá se říct jako že asi jo.
Reagovat
Lunej..
Ja se vyjadreni Mugu spise usmivam, clovek nakeca spoustu kravin.:) jen si myslim, ze Petra je opravdu oblibena jako clovek.
Reagovat
A.R.R.
ale koukám, že Blixa, zase nedal koťátku nažrat :-D
Reagovat
blixa
No dovol !!! Žere Whiskas od rána do večera !!! ;-)
Reagovat
bella
No, ale Whiskas neni zrovna to nejlepsi koteci zradylko ;). Reklama klame ;).
Reagovat
blixa
No to není, je to fuj ale co s ní když nic jinýho nechce ... :-(
Reagovat
A.R.R.
S kočkama je to těžký, dělají si co chtějí potvory jedny :-D
Reagovat
MorusRubra
Petru jsem snad ještě neviděla házet raketou.
Reagovat
VlS
Musíš jí víc sledovat.
Reagovat
EllNino
No nic, gratulace Bethanii
Reagovat
janek_da
"žádná tragedie, Petra Kvitová jde podávat"
a hned ztratí
Reagovat
smazaný uživatel
Ví Petra, že existuje lob třeba? Bylo tam tolik šanci Bětku přelobovat...
Reagovat
blixa
Boha, viděl už si někdy Petru zahrát úspěšný lob ? :D Kája neumí kraťasy, Petra loby, tak to chodí ;-)
Reagovat
Carloss
uf, to je bitva!
Reagovat
vrabejka
Olivo skvěle :)
Ale kdyby nepřerušil hru tak je to 5-5 a kdo ví jak by to dopadlo.
Reagovat
EllNino
Jo si byl zahrát jeden gem a zase odešel
Reagovat
MorusRubra
Tohle byla pěkná fraška.
Reagovat
Fandina
Včera too mohlo dopadnout stejně.
Reagovat
d@ve
Jo jo, měli klidně pokračovat s čelovkama a ušetřili by si čas a spánek. :D
Reagovat
Fandina
Dobrý nápad :-))
Reagovat
janek_da
Bohužel teď bude servírovat odpočatá Bětka :D
Reagovat
janek_da
A zase si odpočine, před dalším servisem
Reagovat
d@ve
Zasev TB: 4:2 -> 4:3,4:3.. :(
Reagovat
d@ve
Skoro jako přes kopírák. 4:2 -> 5:6 :(
Reagovat
d@ve
A DF - 5:7 :((
Reagovat
Fandina
Peti hodně chybuje na síti a nedaří se jí prohozy, je to těžké s Beth.
Reagovat
dadaft
Reagovat
vrabejka
Teď teda řádný pešek.
Reagovat
janek_da
V podstatě jsem radši, že Petra teď nebrejkla bo by byly nervy s dopodáváním setu.
Reagovat
d@ve
Petro, velká škoda těch nevyužitých BB.. :(
Reagovat
d@ve
Teď to bude strašně těžký.. :/
Reagovat
PetaM
Na můj vkus má rozehraná Beth strašně moc práce s hráčkou, která půl roku nehrála a je ráda, že udrží raketu v ruce ... :D
Reagovat
vrabejka
Sam moc dobře. Snad dojde k duelu s Petrou.
Reagovat
vrabejka
Petro výborné a pod na 6-3
Reagovat
blixa
Samička nakonec dobrá haluz ! Zvládáš, bábi ;-)
Reagovat
Lunej..
Ani nevim, ze hraje, jak sleduju Petru. :) Dneska budu zase udrena:)
Reagovat
dunphy
Dvě holky -enkovy rychle ve 3.kole. To je fajn, jsou dobré. :)
Reagovat
EllNino
Jojo, to by mohl být pěkný duel :) ...
Reagovat
vrabejka
Snad tento hold ještě Petru nakopne musí ale zpřesnit hru.
Reagovat
Roger_Federer
Diky konecne za navrat ulate slepicky..;)
Reagovat
Roger_Federer
Zlate
Reagovat
Fandina
Neměl bys jí dávat nějaké procento z výher, když ti tak dobře snáší?
Reagovat
Roger_Federer
To me nikdy nenapadlo..mozna mel.
Reagovat
Fandina
Radši ne, aby to nevypadalo jako podvádní.
Reagovat
vrabejka
Škoda že se Petra stále nenaučila hrát hlavou.
Reagovat
EllNino
drž už klapačku a jdi do fotbalu
Reagovat
Fandina
Ty tomu vůbec nerozumíš. Opravdu raději mlč.
Reagovat
vrabejka
Ale no tak ty 2 nalite míče nemusela hrát na max. riziko
Reagovat
Fandina
Obdivuju lidi, kžeří za každé situace vědí, jak to mělo být. Jsou to obyčejní žvanilové.
Reagovat
Lunej..
S navratem Petry je i navrat trollu, to se dalo cekat.
Reagovat
vrabejka
To je zase chyb
Reagovat
dunphy
Ty seš zase chytrej.
Reagovat
Lunej..
Nech ho, at ma radost.
Reagovat
Andrew89
se pere a bojuje...stále věřím:)
Reagovat
Fandina
Petra se nedaří na podání, to je těžké.
Reagovat
EllNino
Pamatujete si, jak dlouho trvalo Lucce, než vyhrála zápas po pauze ? Petra zvládla hned ten první ... nechte jí čas proboha
Reagovat
Lunej..
Laik zasne, odbornik se divi, vi:)
Reagovat
MorusRubra
Ach jo, pohádky je konec. Petra nevypadá, že by měla něco otáčet. Škoda. BMS je na koni.
Reagovat
historik
za stavu 4:2 v tiebreaku už jsem věřil, že ten set ubojuje, ale pak opět dvojchyba a zbytečná chyba. Je fakt, že kromě parádních returnů, nic moc.
Reagovat
Fandina
V tb i v prvním setu to za stavu 4:2 vypadalo nadějně. Beth ale hraje dobře, třeba ještě Petra otočí.
Reagovat
tommr
Petra dneska nemá evidentně svůj den a první set si prohrála vyloženě hloupě jako nějaká nezkušená začátečnice. Na obrat moc nevěřím ... :(
Reagovat
EllNino
nevím, co a tom bylo hloupého ... Bethanie hrála dobře
Reagovat
slacker
no tech dvojchyb, co s tim mmela spolecneho B?
Reagovat
EllNino
tak když pul roku nepodává, tak asi nebude uplně jistá na 2. servisu
Reagovat
Lunej..
Obdivuju te, ze mas chut jeste reagovat.
Reagovat
VlS
No, tvoje specifická oslava po téměř fatálním průseru a půlročním výpadku. Já jsem rád, že vůbec hraje. Beth hraje přesně to, co se dalo čekat a všichni víme, že s takovou hrou mívala Petra problémy i bez zranění. Vzpomeň si na Petřino trápení s CSN.
Reagovat
Andrew89
.
Reagovat
MorusRubra
Hm, medical timeout.
Reagovat
d@ve
Nevadí, Petra přeci bývala velmi schopná v těch třísetových zápasech, tak snad se rozpomene.. :)
Reagovat
tommr
na to ale musíš mít i kondici a tu asi Petra momentálně nemá ... :(
Reagovat
EllNino
ona nemohla běhat nebo co ?
Reagovat
tommr
tak půlroku nehrála - v jakým asi může bejt stavu?
Reagovat
EllNino
v takovém, jakém je, nemá cenu Petru hanit ... dostane se do toho, ale chce to čas
Reagovat
Andrew89
dneska hraje dobře...bohužel. Petra otočí
Reagovat
MorusRubra
Potvora americká, nejdřív mandelinky, pak praštěné tenistky.
Reagovat
historik
no, ne moc dobrý set od Petry. Měla vést 5:2, tam si to pokazila.
Reagovat
tommr
jj stav 4:2 40:15 už neměla Petra pustit ... :(
Reagovat
Serpens
Petra je zpátky se vším všudy.
Reagovat
kada.tom
Hmm, přitom mi ale nepřijde, že by Petra hrála nějak špatně ...
Reagovat
EllNino
tak bohužel
Reagovat
Krisboy
Kujva to je djama.
Reagovat
slacker
to je dvojchyb
Reagovat
EllNino
Prosím, vyměňte toho mimoňe Kozohorskýho
Reagovat
janek_da
StalinUltras teď má asi dilema jestli fandit Petře nebo BMS
Reagovat
Fandina
Třeba zapomněl, že vyměnili srp a kaldivo.
Reagovat
Frick
Nevíte, kdy se začnou prodávat třešně?
Reagovat
MorusRubra
Brzo. Nám už na zahradě dozrávají. Nyní nastane sbírací závod s ptáky, kteří nám to ožírají.
Reagovat
Fandina
A nejsou to náhodou modřinky?
Reagovat
MorusRubra
:-))) Ne, něco větší, černého a uřvaného. Asi špačci.
Reagovat
Fandina
Tak to může být kde kdo, u modrých by to bylo jasné :-)).
Reagovat
MorusRubra
No proto. Jo, Betka si před chvílí (za stavu 5:4) na lavičce masírovala stehno, měla s ním v poslední době problémy?
Reagovat
EllNino
Makarova letos asi jede jen na skalpy top 10, už jich má 5, ale jinak prd :D
Reagovat
historik
jj, jako hráčku ji mám rád, ale ta její hlava... Stejně je ale postrach pro favority, nikdo ji do 1. kola na GS nechce asi tak jako Verdasca.
Reagovat
Herbert_Hoover
Giginpenko pojď! Využij vyřazení Kerberose ve svůj prospěch a veď můj fantasy tým k věčné slávě.
Reagovat
gigin
:DDDDD
Reagovat
Fandina
ČT je s obrazem o pár sekund rychlejší dnes než livesport.cz, nebo mám pomalejší připojení na internet :-)).

Petra 4:2 tak snad první set dopadne. Peti pojď!!
Reagovat
MorusRubra
No, a už je to 4:4.
Reagovat
Fandina
Beth zahrála pár kraťasů a přitlačila na returnu, škoda, že ji Petra nebrejkla na 5:2, tam měla příležitost. A pak přišla o podání.
Reagovat
MorusRubra
No, a už 5:4 pro Betku. Tak snad to Petra vyrovná.
Reagovat
Herbert_Hoover
Dominic nezačal moc dobře tedy, on ten Bolelli je ale prevít, kdysi vykostil i Berďulku na GS. :)) To by tak hrálo, aby mi po Sašovi a dost možná i JWT zkrachoval i Dom.
Reagovat
Roger_Federer
Kdy prosim Vas zacina Roger ??,on ma vztup az do druheho koka?? jakto, ze jeste nehral.
Reagovat
Stan_Borowitz
Ne, letos je to organizované jinak. Celý ten turnaj je jen o tom, že si vítěz bude moct zahrát s Rogerem...
Reagovat
Herbert_Hoover
Jojo a vítěz vyhraje dva poháry mušketýrů :)
Reagovat
Roger_Federer
Velka pocta pro Rafu..;)
Reagovat
kada.tom
Federer nehraje, musí odpočívat ...
Reagovat
Lunej..
Roger uz nemusi, uz jen muze...
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist