6. den na French Open: Veselý bojuje o osmifinále

2. 6. 2017, 10:35
Previews 132
Poslední český zástupce mezi muži Jiří Veselý dnes bude ve třetím kole letošního French Open čelit sedmnáctému nasazenému Robertovi Bautistovi ze Španělska. Ve hře jsou stále oba obhájci titulu. Garbiñe Muguruzaovou čeká Julia Putincevová z Kazachstánu. Novak Djokovič vyzve argentinského antukového specialistu Diega Schwartzmana.

Jiří Veselý je posledním českým zástupcem mezi muži na letošním French Open. Došel dokonce dále než dlouhodobě nejlepší český tenista Tomáš Berdych, který včera vypadl ve druhém kole.

Třiadvacetiletý rodák z Příbrami zahájil antukové jaro skvěle. V Marrákeši poprvé v letošní sezoně vyhrál tři zápasy v řadě a postoupil do semifinále.

Na dalších akcích se aktuálně 57. hráči světa příliš nedařilo. Z Monte Carla, Budapešti, Istanbulu, římského challengeru i římského Masters odjížděl s bilancí 1-1.

Vše si však vynahradil na pařížské antuce, kde v prvním kole překvapivě beze ztráty setu porazil Jacka Socka a přerušil tak s Američanem sérii čtyř porážek. Poté si poradil s ve velmi slušné formě hrajícím Aljažem Bedenem.

Dnes bude čelit Robertovi Bautistovi. S loňským osmifinalistou prohrál v minulém roce oba vzájemné duely, ale pokaždé se hrálo na tvrdém povrchu.

"Je to atypický Španěl. Nehraje přelifty, ale spíš placky. Je to velmi inteligentní hráč. Budu muset být trpělivý, super podávat a v každém případě něco změnit proti minulým zápasům," řekl před utkáním Veselý.

Rovněž Bautista má na kontě jedno antukové semifinále. To zaznamenal v Mnichově, kde prohrál s pozdějším šampionem Alexanderem Zverevem. Dva zápasy už poté vyhrál pouze v Římě a na letošním French Open.

Devětadvacetiletý Španěl potřeboval v obou duelech čtyři sety. Roli favorita proti Johnovi Millmanovi a Michajlovi Kukuškinovi nakonec potvrdil, postoupil do třetího kola a splnil tak úlohu nasazené sedmnáctky.


Obhájci titulů jsou stále ve hře
Loňská vítězka Garbiñe Muguruzaová náročné první kolo proti Francesce Schiavoneové, vítězce French Open 2010, zvládla ve dvou setech. V dalším utkání už potřebovala tři sady, aby oplatila porážku ze Stuttgartu rozjeté Anett Kontaveitové.

Španělka se na prvních dvou antukových akcích nedočkala jediné výhry. Zlom přišel až v Římě, kde si zahrála semifinále. Světová pětka i tak patří k favoritkám, jelikož téměř totožný průběh antukové sezony měla loni, kdy si právě v Paříži došla pro svou první grandslamovou trofej.

Ani dnes nečeká loňskou šampionku nic jednoduchého. Ve třetím kole nastoupí proti Julii Putincevové, kterou porazila loni v Pekingu. Houževnatá Kazaška dosáhla na antuce nejlepšího výsledku v Norimberku. V německé metropoli došla do čtvrtfinále.

Loňská čtvrtfinalistka French Open v prvním kole letošního ročníku smetla domácí Myrtille Georgesovou, s níž ztratila pouhé tři gamy, a poté si ve třech setech poradila s Johannou Larssonovou.

Loňští vítězové Garbiñe Muguruzaová a Novak Djokovič

Mužský obhájce titulu Novak Djokovič v prvním kole rovněž nezaváhal. Srbský tenista si i počtvrté poradil s Marcelem Granollersem a pod vedením nového superkouče Andreho Agassiho si připsal první výhru.

Žádné překvapení nepřipustil také ve druhém kole, ve kterém neztratil set s Joaem Sousou, jehož stejně jako Granollerse porazil již počtvrté.

Djokovič byl v Paříži za posledních pět let čtyřikrát ve finále. Od roku 2005 jen dvakrát vypadl před branami čtvrtfinále. Na antuce se turnaj od turnaje lepší.

V Monte Carlu si zahrál čtvrtfinále, v Madridu semifinále a v Římě finále. Na první triumf od toho lednového v Dauhá stále čeká. Srb by si měl dokráčet pro vítězství také dnes proti Diegovi Schwartzmanovi.

S argentinským antukovým specialistou se Djokovič utkal jen jednou. Před třemi lety na US Open suverénně zvítězil.

Aktuálně 41. tenista světového hodnocení se pořádně nadřel hned v prvním kole, v němž udolal Andreje Rubljova až 9-7 v rozhodující sadě. Ve druhém kole mu stačily k vyřazení Stefana Napolitana tři sety. Díky dvěma výhrám v řadě si zajistil premiéru ve třetím kole grandslamu.

Schwartzman se výhradně specializuje pouze na antuku (bilance 383-182), na ostatních površích odehrál během své kariéry dohromady pouhých 71 zápasů. Dnes se pokusí poprvé uspět proti hráči Top 10. V předchozích dvanácti případech odešel vždy jako poražený.


Představí se i další favorité
Hned po Muguruzaové nastoupí na centrální dvorec Philippa Chatriera letošní antukový král Rafael Nadal. Devítinásobný šampion French Open letos na oranžové drti prohrál jediný zápas z dvaceti odehraných.

Došel si tak pro jubilejní 10. titul v Monte Carlu i Barceloně a popáté ovládl Madrid. Na milované pařížské antuce je zatím suverénní. S Benoitem Pairem ani Robinem Haasem nezaváhal.

Dnes se poprvé střetne s Nikolozem Basilašvilim. Gruzínec chytl formu právě včas. V Lyonu si týden před startem antukového vrcholu sezony zahrál semifinále a v Paříži vyřadil domácího Gillese Simona a ve středu Viktora Troického.

Zhruba v podobný čas bude hrát na dvorci č. 1 Dominic Thiem. Rakušan má letos na antuce po Nadalovi nejlepší výsledky a je na nejpomalejším tenisovém povrchu dosud jeho jediným letošním přemožitelem.

Již na konci února triumfoval v Rio de Janeiru, v Barceloně a Madridu došel do finále a v Římě do semifinále. Třiadvacetiletý talent, jemuž v žebříčku patří sedmá pozice, stejně jako Nadal v Paříži zatím neztratil set a dnes podruhé vyzve Steva Johnsona, kterého porazil před třemi lety na antuce v Nice.

Američan má na kontě také jeden antukový triumf. Přemožitele nenašel na domácí akci v Houstonu. V Ženevě skončil ve čtvrtfinále a na French Open svedl dvě velké bitvy - s Juičim Sugitou pětisetovou, s Čoričem odehrál o set méně. Může se tak pyšnit výbornou antukovou bilancí 8-1.

Do akce dnes půjdou další hvězdy. O postup mezi nejlepších šestnáct budou z nejvýše nasazených usilovat také Venus Williamsová, David Goffin, domácí naděje Kristina Mladenovicová a Lucas Pouille, Caroline Wozniacká, Grigor Dimitrov, Světlana Kuzněcovová nebo Milos Raonic.

FRENCH OPEN 2017 - PROGRAM 6. HRACÍHO DNE
• PHILIPPE-CHATRIER • (od 11:00 SELČ)
1. Muguruzaová (4-Šp.) - Putincevová (27-Kaz.)
2. Basilašvili (Gruz.) - Nadal (4-Šp.)
3. Schwartzman (Arg.) - Djokovič (2-Srb.)
4. V. Williamsová (10-USA) - Mertensová (Belg.)
• SUZANNE-LENGLEN • (od 11:00 SELČ)
1. Zeballos (Arg.) - Goffin (10-Belg.)
2. Rogersová (USA) - Mladenovicová (13-Fr.)
3. Pouille (16-Fr.) - Ramos (19-Šp.)
4. Wozniacká (11-Dán.) - Bellisová (USA)
• COURT 1 • (od 11:00 SELČ)
1. Carreño (20-Šp.) - Dimitrov (11-Bulh.)
2. Thiem (6-Rak.) - Johnson (25-USA)
3. Shuai Zhang (32-Čína) - Kuzněcovová (8-Rus.)
4. Bacsinszká (30-Švýc.) - Jabeurová (Tun.)
• COURT 3 • (od 11:00 SELČ)
1. Veselý (ČR) - Bautista (17-Šp.)
• COURT 6 • (od 11:00 SELČ)
4. Parmentierová/Bourgue (Fr.) - Krejčíková/Monroe (ČR/USA)
• COURT 8 • (od 11:00 SELČ)
4. Olaruová/Savčuková (Rum./Ukr.) - Babosová/Hlaváčková (5-Maď./ČR)
• COURT 16 • (od 11:00 SELČ)
2. Hradecká/Siniaková (6-ČR) - Konjuhová/Linetteová (Chorv./Pol.)
• COURT 17 • (od 11:00 SELČ)
5. Matteková/Johnson (USA) - Hradecká/Matkowski (ČR/Pol.)
Kompletní program 6. hracího dne
TenisPortal.cz, Ondřej Jirásek

Komentáře

132
Přidat komentář
mahycek
Zdravím všechny, vrátil jsem se po 12 dnech, od pondělí tam klekla Wi-fi, tak nevím vůbec nic. Jen to čtu zpětně. Tsonga prohrál a Berdych také, jak je to možné. S Khačanovem ! A Djoko dnes bojoval v pěti, to mám, na to se mrknu. Jo Z Egypta- potápění.
Reagovat
vrabejka
Wow to by byl příběh kdyby to Zhang vyhrála. Pooojd!!!
Reagovat
horska.kraslice
Tak bohužel, Kuzněcovka to nakonec vybojovala.
A v expreskách je chyba ! - nebyla to Zheng Saisai, ale Zhang Shuai.
Reagovat
horska.kraslice
Jméno Čiňanky opraveno :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Byť to podle livesportu nevypadá, tak tenhle zápas už se hraje. Byl přesunutý na kurt 2, bohužel je tam teda komorní atmosféra...
Reagovat
Mayo
Býk Vs Stanimal by bolo pekne finále aj ked tomu dávam minimálnu šancu. Podľa mna naj zápasy by boli so Stanom, ci proti Sirovi, Agassimu alebo Býkovi.
Reagovat
Nola
verim, ze si Stana vcera pozorne sledoval, hral ako dabel a to Dolgopolov mal vynikajuce statistiky, ziadne chyby, same winnery, Stan vcera hral v mode Stanimal, ak bude pokracovat, nenastanu ziadne zdravotne komplikacie, je horucim favoritom na finale
Reagovat
Mayo
Nesledoval som ešte dokopy nic, cez víkend bude viac času. Len nech hra vo svojom mode, pekne sa nato pozera.
Reagovat
turista
Wawrinka včera kontroloval zápas, ale nadřel se. Dolgopolov obvykle stříli hodně winnerů a hodně nevynucených chyb. Těch však včera udělal překvapivě málo. O to to měl Stan těžší.
Reagovat
Pe3k
Vypadá to na finále Bull ve Stan. Podle mě ideální.
Reagovat
Nola
Diego poklona, takto preverit Novaka a jeho demonov.... prvy set vyzeral slubne, od polky totalne mimo, detto v tretom, ocakavala som kolaps ako na AO, nastastie sa nejak zrovnal, super vypomohol, taketo zapasy mozu pomoct nalomenej psychike, kedy prehraval rozhodujuce sety ako na beziacom pase
Reagovat
Mayo
Novak Agassi beast mode, v turnaji uz mnoho setov nestratí.
Reagovat
Kozoroh
Tak tento zápas Novak dokázal zachránit, ale neměl dopustit takové trápení - 13 nevyužitých brejkbolů, 4x ztracené podání a prvních třech setech mátožný výkon, to nevydává dobrý obrázek o Djokerově hře. Proti Thiemovi si dnešní výkon nesmí dovolit, proti Rafovi ani nemluvím.
Reagovat
Nola
tych chyb pomaly ako v zapase so Simonom na AO....
Reagovat
turista
Novakovi dnes trvalo příliš dlouho než se rozjel. Jednou z příčin byla kvalita soupeře a druhou to, že furt ještě nemá tu dřívější sebedůvěru. Pokud má smečovat tak raději hraje po dopadu míče na jistotu, což je ale mnohokrát rozumnější úder než zbytečně riskantní drivevoleje.
Reagovat
dadaft
aneb názorná ukázka proč se hrajou mužské zápasy na GS na tři vítězné.
Reagovat
Kozoroh
Zas ten servis hapruje, No1e si jím dlouhodobě nedokáže uhrát lehké body :-\
Reagovat
turista
Novak promarnil řadu příležitostí, proto těch 5 setů, ale nakonec se tenisová mašina rozjela a dobře to dopadlo. Musí se ale uznat, že Schwartzman není žádný tenisový nazdárek, ale velmi kvalitní tenista, který navzdory pouhým 170cm výšky dokáže zahrát zázračné míče. V Istanbulu 2015 v semifinále trápil Federera a loni tam dokonce získal titul výhrou ve finále nad Dimitrovem.
Reagovat
Nola
vcera som na to upozornovala a ty si ho uz videl ako poraza Rafu :D
Reagovat
turista
No myslím, že dnešní Schwartzman by potrápil i Rafu.
Reagovat
Kozoroh
Dobrý čtvrtý set Djokere, stejný výkon i v pátém, ať je tento zápas za námi!!!
Reagovat
vrabejka
Škoda no čekal jsem větší boj a ne v posledních 2 setech debakl.
Reagovat
smazaný uživatel
Diego sa zlakol vitazstva a spanikáril. Začal hrat kratsie lopty a chybovat. Klasický syndróm outsidera. Stacilo dostat Noleho do stavu 3:3 alebo 4:4 v stvrtom alebo piatom sete a uz ho len nechat sa v tych nervoch vykúpat.
Reagovat
smazaný uživatel
Holt, hrat na dva vitazné a na tri vitazné. To je obrovský rozdiel, to je proste iný šport.

Žensky tenis je tak strasne ochudobnený, ze je o tento aspekt okradnutý.
Reagovat
Kozoroh
Proto taky nerad vidím, když někdo sčítá mužské a ženské GS tituly/vyhrané zápasy dohromady, je to pro mě nonsenc.
Reagovat
smazaný uživatel
Diego asi zapomnel, ze to je na 3 vitezne...a asi ma pocit, ze to je takova pozapasova exhibice:))) To bude asi dost rychle v tom ctvrtem setu. V patem mu moc sanci nedavam, ale tenisova periferie rozhodne dnes potesila nejen tenisovym umenim:)
Reagovat
smazaný uživatel
No a ted uz to ma ten naboj exhibice....Meditator si nahlas zameditoval po srbsku, jak dal gem z 40 na brejk a dostal warning...
Trochu mi pak pripomel BigMaca...
Whats wrong with You?!:)))
U lose your mind:D))))
Za to ovsem uz warning nebo ztratu nedostal...
...ale fakt je ze za tu medidacku nahlas mu ten warning nemusel davat...
Reagovat
smazaný uživatel
Jinak zduvodneni empajru toho warningu bylo - bad attitude.
Podle me mimo...proste si po sbrsku postezoval nahlas, jaky je to jelito, ze vede 40:0 a dostane to do brejku...myslim, ze stacilo nejake napomenuti prosim nemeditujte a podavejte...a neee hned mu vlepit warning...to by nic jineho empajrove nedelali nez waningovali.
Ovsem potom ta jeho reakce, to je uz neco jineho, si to aspon No2e muze s cistym svedomim rict, ze si ten warning nakonec hezky vybojoval...:)
Reagovat
smazaný uživatel
...a mozna mu to i pomohlo, rozhodne je ma uz aktivnejsi hru.
Reagovat
Marduch
Skoro bych řekl, že ve chvílích, kdy to nejde, takové momenty přímo vyhledává.. aby mohl zařadit šestku, musí udělat rozruch. Mám to podobně, nejen ve sportu :)
Reagovat
Stan_Borowitz
a ne mu rovnou vlepit warning... to je trochu protimluv, ne?
Reagovat
Kozoroh
IDEMO!!! Ukaž všem škodolibým, že jsi bojovník, Serbinátore!!!
Reagovat
turista
Idemo Novak! Čtvrtý set 5:1, tak ještě 6:1 a 5.set ho Novaku doraž kanárem!
Reagovat
Kozoroh
Tolik brejkbolů a nic z toho. Novak se řítí do pořádného maléru :-(
Reagovat
smazaný uživatel
Chudák Nole. Akoby som videl Rafu zo sezóny 2015, kedy aj mal šance, breakbally, len využíval asi tak každý desiaty. Sebavedomie proste v kýbli, hráč začne o sebe pochybovať, je zbrklý, nervózny, nedarí sa...
Reagovat
Marduch
zkompletováním GS dobrá karma zkrátka vyčerpána ;)
Reagovat
blax
Jojo, to samé když měl Roger krizi. Využívání BB je nejlepší ukazatel krize.
Reagovat
Pe3k
Třeba dát body za zásluhy Diegovi, na jeho výšku hraje jak ďábel.
Reagovat
Marduch
Však je to antukový speciál: bilance 383-182
Reagovat
Kozoroh
Kdyby nehrál proti Djokovi, ani bys o něj nezavadil, kašpare.
Reagovat
Pe3k
Já si ho všiml už dávno, fandím všem malým hráčům, hlavně finále proti Dimitrovová Istambul 2016 byl mazec. Furt nechápeš, že mám rád Djokovice, on nemůže za to, že mu fandí kreténi jako jsi ty...
Reagovat
smazaný uživatel
Sa s tými malými hráčmi stotožňuješ, že áno?...Ty human liliput :)
Reagovat
Pe3k
Jj ty homo Trollius :)
Reagovat
Kozoroh
Že jsem kretén pro takového kašpara a ztroskotance, jakým jsi ty, je pro mne kompliment :-)
Reagovat
Pe3k
Jj kretén je typický kompliment.
Reagovat
smazaný uživatel
Tam zrejme bude záležať aj od odosielatela tohto obsahu..Keď je niekto kretén, nikto nechce byť v jeho očiach normálny. Na to prídeš vekom. Alebo možno ani nie :)
Reagovat
Pe3k
Mluvíš ze své zkušenosti?
Reagovat
smazaný uživatel
Ted Diego predvedl, ze nosi spravne jmeno...zapas si zacina uzivat. Zazongloval s tenisakem jako profi. fotbalista...:) Maradona by mel z rodaka radost:)
Reagovat
smazaný uživatel
No a prosim, po pekne fotbalove vsuvce...3BB, nastesti ten treti promenil. Ovsem ted dopodavat...set nebude ale vubec jednoduche....
Reagovat
smazaný uživatel
Hmmm. Diego nabidl 4BB. Meditator zapasene 2 nevynucene...ikdyz ta jedna dost sporna.
Ale Diego si pri BB dovoli paradni drop...riskantni prohozy...ktere obas muze jen souper sledovat.
Ale nemyslim si, ze jeste nema Diego vyhrano.
Reagovat
Marduch
Takže už má vyhráno?
Reagovat
smazaný uživatel
:) Jo napsal jsem to v rychlosti a u toho koukal na zapas, a tak to dopadlo...no uvidime jak to dopadne na kurtu:)))
Reagovat
smazaný uživatel
Zatim to vypada na petisetak...
Reagovat
Kozoroh
A to je v této nelehké situaci dobře.
Reagovat
Kozoroh
Bohužel Novak si zbytečně prohrál první set, už mohl vést 2:0 na sety a byl by víceméně v klidu. Takhle musí urputně bojovat o třetí sadu, v níž jeho protivník drží rovný krok ve výměnách a ne a ne si vzít servis :-(
Reagovat
Marduch
Tak se na to Švarcman nemohl dál koukat a vzal si Djokerův :-o
Reagovat
Kozoroh
Bohužel No1e dnes hraje, jako kdyby včera ponocoval...
Reagovat
EllNino
Pouille se taky zranil ...
Reagovat
EllNino
naštěstí může pokračovat
Reagovat
svetova.dvojka
Djokovič zase doplatil na los, Žida ve 3.kole to je za trest..., Na Novaka se prostě lepí smůla.
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, dostat v tretom kole nenasadeného hráča, to je holt pech na žreb.
Reagovat
Marduch
Teď ale nakonec vítězná přetahovaná o asi 4 bb v Tildenovu gamu! Letošní výlet do Paříže ještě nekončí! :))
Reagovat
dadaft
první a druhý set rozhodly tři neproměněné brejkboly v řadě.
v prvním je v osmé hře neproměnila Shelby a set nakonec prohrála.
ve druhém je měla Kiki ve hře sedmé a taky neproměnila a nakonec set prohrála
třetí set byl o zbabraných service-gamech --- Kiki totálně zpackala (2m outy) svůj servis ve 4. gemu, Shelby v 9. a 13.
podle toho to dopadlo.

zápas chyb i pohledných výměn -- obě hráčky se hlavně snažily hrát dostatečně dlouhé balóny a variovaly spíš spin a výšku nad sítí. Shelby střídala vyšší kopeček s plochým úderem, Kikina zase někdy z ničeho nic kopcovala čtyři pět úderů -- a dokonce z toho bodovala.

atmosféra a vyrovnanost zápasu velmi pomohla.

ale Mugu Kiki típne, si tipnu. ))))))))))))))))
Reagovat
vrabejka
Nole katastrofální set z 4-1 na 5-7
Reagovat
EllNino
proč si to napsal už před 5 minutami, když to bylo 6:5 :D
Reagovat
vrabejka
Když sem viděl jak Nole všechno háže do autu věřil jsem že už to Schwartzman dá :D
Reagovat
Pe3k
Diego in fire! Djoko in trouble...kde je kozomrd?
Reagovat
smazaný uživatel
Ty si strašný lúzer.
Reagovat
Pe3k
Od místního trolla number one to sedi...co Coric a jeho antukový potenciál? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Človeče, pekný slnečný deň a nejaká ostravská socka sa tu musí ventilovať. Každé vlákno pošpiníš svojimi špinavými gramblavými paprčkami. Mr Lú
Reagovat
Pe3k
U vás v Petrzalce musí být fakt krásně...je také teplo, že konečně svlečeš svůj trapný plášť, který tak ladí s tvou osobností ;)
No snad doleze Kozoroh, ty mě už nudíš...
Reagovat
Marduch
Kozoroh během Noleho zápasů nepostuje, pokud sis za těch >6 let všiml. Asi ne.
Reagovat
Marduch
Vlastně ne, někdy i během zápasu.
Reagovat
smazaný uživatel
Nevšimol.

Ludia majú oči na pozorovanie, tento lúzriček akurat tak na klapky :)
Reagovat
Pe3k
Řekl bych, že postuje i během zápasu, ale nvm tak dlouho ho neznám.
Reagovat
Kozoroh
Postuji i během zápasů Djoka, po zápasech však bývá víc času. A tudíž víc komentů.
Reagovat
smazaný uživatel
Pán Boh zaplať...

Dolezite je, ze ty bavíš nás vsetkých, taký triedny šašo :)...
Reagovat
Pe3k
Vas vsetchych? Zase ta tvoje schyza?
Reagovat
Kozoroh
Jsi tu pro smích nebo dokonce pohoršením pro rozumně smýšlející lidi, co navštěvují toto fórum a nemohou přehlédnout ty sračky, co tu roky plodíš.
Reagovat
Pe3k
Už si vylezl z nory, fajn des akorát... Už ses vybrečel, nebo teprve začínáš? Jaké rekordy Nol3 dneska asi překoná? Tipuji prohra s nejmenším hráčem na gs, ikdyz mu dával cutku i taký Santoro. Come on Diego!
Reagovat
smazaný uživatel
Že ťa mama neprehltla. Teraz sa za teba musí hanbiť.
Reagovat
Pe3k
Jj ta určitě čte diskuzi na tenisportalu (ROFL), to spíš za tebe, že si platíš prostitutky...
Reagovat
smazaný uživatel
Slušní a inteligentní ľudia sa tak správajú aj keď sa nikto nepozerá, ty krivák jeden pokrivený :)

Jednu štetku som si zaplatil priamo z TP. Bola z Ostravy a za 100 euro urobí cokolvek, aj zapredá svoj charakter..:)
Reagovat
Pe3k
Co ty víš o slušných a inteligentní ch lidech? Mě další tvé historky o tom jak si platíš šlapky nezajímají...co ten Coric, čekám.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak snad si pochopil, ze v spojení s tou stetkou som hovoril o tebe....

Ale kedze si tak natvrdlý, ze stále riesis Coricov potenciál, co lo-gic-ky nedokážeš ani nepotvrdíš dnes, keď má chlapik 19-20r, tak naozaj nedúfam, že by tejto jednoduchej pointe prisiel na kloub :)
Reagovat
Pe3k
Nejsem z Ostravy. Na podzim mu bude 21, kde si vzal 19? Zas jde vidět že nevíš nic o ničem, si jen povrchní pozér...
Reagovat
smazaný uživatel
Mu bude...Vieš čo to znamená?..:))..Ty si také teliatko rozkošné
Reagovat
Pe3k
Napsals že má 19-20 ty teliatko.
Reagovat
smazaný uživatel
Áno. Pomlčka zmamená rozsah, v písanej forme napríklad. Rozumeno?..Alebo ťa už z tolkej matematiky rozbolela hlava?
Reagovat
Herbert_Hoover
Mas tohle zapotrebi? Pritom se da s tebou docela dobre konverzovat, pokud chces.
Reagovat
Pe3k
Co myslíš tím tohle? Napsal sem jen pravdu :(
Reagovat
smazaný uživatel
Je chudák frustrovaný po Nadalovom výkone. Potrebuje to zo seba dostať von tou najprimitivnejsou formou. Ako pravý buran
Reagovat
Pe3k
Já to Rafovi přeju, tak dlouho musel čekat, tolik výprasků schytat, aby měl šanci, po letech, zase něco VELKÉHO vyhrát...vamos!
Reagovat
atptour
To jo.Vsak to znas u Federera.Tolik proher musel protrpet,aby po peti letech vyhral neco velkeho.Nadal tak dlouho neceka.
Reagovat
atptour
To jo.Vsak to znas u Federera.Tolik proher musel protrpet,aby po peti letech vyhral neco velkeho.Nadal tak dlouho neceka.
Reagovat
Pe3k
Roger je taky o 5 let starší a v době kdy mu bylo 30, byla big 4 v nejlepších? letech a on se i přes to, stal 1. Nyní je obrovská generační propast, špička v krizi a těží z toho FeDal. Jinak prohry sou součást tohoto krásného sportu, dokonce i Federer letos jednou prohrál :)
Reagovat
smazaný uživatel
Dostal sa tam na par tyzdnov, ale sezonu zakoncil tak ako obvykle v zlatej ére tenisu. A to za chrbtami najlepších :)
Reagovat
baggik
Djokovič pomalu získává ztracenou jistotu.
Reagovat
George_Renel
živě tiskovka: http://sport.idnes.cz/roland-garros-2017-kvitova-tiskova-konference-fmi-/tenis.aspx?c=A170602_110555_tenis_bem
Reagovat
EllNino
před Wimbledonem bude Birmingham :)
Reagovat
PetaM
Jenom?
Reagovat
EllNino
mysí, že stačí, týden vola a pak Wimbledon, nemá to cenu přehánět zezačátku
Reagovat
EllNino
myslím, volna ... pardon
Reagovat
bIbec
tak nějak bych řekl, že s ohledem na termín je to asi ta nejlepší volba. Ne moc brzo, ne přímo před Wimbledonem. Vlastně sem doufal, že pokud Petra zvolí nějaký travnatý turnaj, tak že to bude právě Birmingham.
Reagovat
George_Renel
Zajímavé informace.
Reagovat
dadaft
prší nebo co?
Reagovat
smazaný uživatel
Rafa ladí formu.
Reagovat
Nola
dnes ma plnohodnotny trening, sparing nevie, kde je sever...
Reagovat
Pe3k
Njn antuková konkurence, je leda tak pro smích, něco jako tvé komenty...
Reagovat
smazaný uživatel
Vitaj retard, ahoj retard..
Reagovat
Pe3k
Čus pi tchus :)
Reagovat
dadaft
myslím, že králem outfitů na letošním RG je Adidas a jeho zeleno-bílo(-červená) kolekce.
Kiki vypadá k sežrání.
Reagovat
EllNino
cirkus ...
Reagovat
EllNino
vypadá jak mažoretka
Reagovat
dadaft
tak hlavně že nevypadá, že se v tašce vylilo ředidlo,,,,,,,,,,

ale nikoho nenutím.
Reagovat
tmora
Lepsi vylite redidlo nez mazoretka co mela Mladenovic - vypadala jak promoerka mistniho pivovaru...
Reagovat
Faddova
:-D
Reagovat
Lunej..
Kikine to sluselo.
Reagovat
Lunej..
prisel o otce, tak proto ty slzy po utkani s Bornou. Otec ho tenis ucil.. to je vzdy smutna udalost..
Reagovat
dadaft
diváci šílí a Kokina má první set.
ale je to vyrovnané.
Reagovat
dadaft
Kikina, Kokina nehraje tenis. ))
Reagovat
dadaft
v gemu který mohl být tildenův Kiki nevyužila tři brejkboly v řadě.
takové chvíle umí zatřást se zápasem,,,,,,,,,,,,,,,,,
Reagovat
dadaft
,,,,,,,,,,,,,,, a už je to tady.
Shelby bere 2. set.
Reagovat
dadaft
a hnedka zkraje potvrzený brejk pro Shelby.
Reagovat
EllNino
potvrzený zatím ne :D
Reagovat
dadaft
mnó, v ženském tenise je možné všechno,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, co to bylo Shelby???
Reagovat
blixa
No prosim. Koťátku jsem vnutil místo Whiskasu Orijen, a jak to hned mydlí ! ;-)
Reagovat
vrabejka
Až na ty dočasné výkyvy v každém setu slušný výkon.
Reagovat
Haitik
Chudák David, takhle de*ilně se zranit..
Stát se tohle Bouchard, tak už má RG na krku žalobu.. :D
Reagovat
horska.kraslice
David, to je škody.....:-(
Reagovat
dadaft
Ostapenko dál jede jako pila,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Reagovat
dadaft
proboha co to vydává za skřeky při hraní?
(ani jsem si nevšiml, kdy tak přitvrdila)

jinak s Julií zajímavý a trošku divný zápas...
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist