6. den v Singapuru: Wozniacká vyzve Garciaovou, Halepová se utká se Svitolinovou

27. 10. 2017, 01:00
Previews 87
Letošní ročník Turnaje mistryň v Singapuru dnes čekají souboje v zamotané Červené skupině, které určí druhou jistou semifinalistku. Postup mezi nejlepší kvarteto má jistý jen Caroline Wozniacká, jež dnes vyzve debutantku Caroline Garciaovou. Ve druhém utkání si to rozdají světová jednička Simona Halepová a Jelina Svitolinová.

1. Caroline Wozniacká (6.) - Caroline Garciaová (8.)
První dnešní souboj v rámci Červené skupiny startuje v 10:00 SELČ a střetnou se v něm Caroline Wozniacká a Caroline Garciaová. Celkově se bude jednat o třetí vzájemný duel. Oba předchozí jasně vyhrála Wozniacká. Dánka sice v prvních dvou zápasech ztratila jen čtyři gamy a postup do semifinále má jistý, nicméně v případě dnešní porážky může v pořadí skupiny skončit druhá. Garciaová naopak nemá s bilancí 1-1 ani v případě dnešního vítězství postup do semifinále jistý.

Wozniacká neměla špatný start. V Austrálii vyhrála na všech třech turnajích dva zápasy, což znamenalo čtvrtfinálovou účast v Aucklandu a Sydney a postup do třetího kola Australian Open.

Mnohem lepších výsledků ale dosáhla na Arabském poloostrově. V Dauhá prohrála až ve finále s Karolínou Plíškovou a v Dubaji rovněž ve finále, tentokrát se Svitolinovou. V Indian Wells vypadla ve čtvrtfinále a v Miami přidala další finálovou účast, tehdy byla nad její síly Kontaová.

Na antuce se naopak bývalé světové jedničce příliš nedařilo. Na přípravných turnajích dosáhla nejlepšího výsledku postupem do čtvrtfinále v Charlestonu. Z Prahy a Madridu odjížděla s bilancí jedné výhry a jedné porážky a ve Štrasburku skrečovala utkání prvního kola. Na French Open však uspěla, když po sedmi letech postoupila až do čtvrtfinále.

Generálka na Wimbledon Dánce vyšla náramně. V Eastbourne se probojovala do finále. Znovu ovšem neuspěla a opět ji připravila porážku česká jednička Karolína Plíšková. V All England Clubu prohrála v osmifinále s Vandewegheovou.

Po skončení nejkratší etapy sezony se ještě vrátila na antuku. V Bastadu hrála celkově již páté letošní finále a už potřetí nezvládla souboj o titul s Češkou, tentokrát se Siniakovou.

Nenechala se však rozhodit a sezonu amerických betonů zahájila postupem do finále v Torontu. Ani šestý pokus ale v zisk trofeje neproměnila, letos podruhé ji ve finále porazila Svitolinová. Ve čtvrtfinále v Cincinnati si připsala další prohru s Plíškovou a na US Open ve druhém kole nestačila na rozjetou Makarovovou.

Kýženého titulu se přece jen dočkala, a to na oblíbené akci v Tokiu, kde triumfovala také v roce 2010 a loni. Ve Wuhanu se překvapivě loučila hned po duelu s Řekyní Sakkariovou. V osmifinále pekingského turnaje jí vystavila stopku Kvitová. V Hongkongu začala v roli obhájkyně titulu drtivým vítězstvím nad Bouchardovou, ale poté z turnaje kvůli problémům s rukou odstoupila.

Do Singapuru se Wozniacká vrací poprvé od roku 2014, kdy se Turnaj mistryň v asijské metropoli konal poprvé. Celkově se akce pro osm nejlepších tenistek sezony zúčastní popáté. Před sedmi lety hrála finále, dvakrát vypadla v semifinále a v roce 2011 skončila již ve skupině.

Letošní sezona
Nejlepší výsledky: Tokio Premier (vítězka);  Toronto,  Bastad,  Eastbourne,  Miami,  Dubaj,  Dauhá (finále)
Letošní bilance: 58-20
Největší úspěchy v hale: letos hraje v hale poprvé
Letošní bilance v hale: 2-0
Výsledky na grandslamech: Australian Open (3. kolo), French Open (čtvrtfinále), Wimbledon (osmifinále), US Open (2. kolo)
Letošní bilance vs Top 10: 12-5 (kariérní 55-65)

Bilance na Turnaji mistryň
Kariérní bilance: 11-7
Nejlepší výsledek: finále (2010)
Loňský výsledek: nehrála
Generálka: Tokio Premier (vítězka), Wuhan (2. kolo), Peking (osmifinále), Hongkong (2. kolo)
Výsledky: Svitolinová (6-2 6-0), Halepová (6-0 6-2)

Garciaová teprve podruhé v kariéře odstartovala tenisový rok až na Australian Open. V Melbourne letos skončila ve třetím kole na raketě Strýcové a dlouho se nemohla dostat do formy. Na dalších čtyřech turnajích vyhrála jen tři zápasy.

Dvou výher v řadě se dočkala až v Indian Wells. V Miami ale nepotvrdila nasazení a loučila se po prvním duelu. První výraznější výsledek letošní sezony přišel až v Monterrey. Francouzka v mexické metropoli letos poprvé postoupila do semifinále.

Na antuce se však vrátila ke scénáři předchozích výkonů. V Madridu prohrála v prvním kole a v Římě výsledek ze Španělska jen o stupínek vylepšila. Na domácí antuce už to bylo o něčem jiném. Na poslední přípravné akci před startem domácího grandslamu ve Štrasburku došla do semifinále a na pařížské antuce postoupila do svého premiérového grandslamového čtvrtfinále, v němž ji zastavila česká jednička Karolína Plíšková.

Právě výsledek na domácím grandslamu Garciaovou pořádně povzbudil. Další semifinále přidala na trávě na Mallorce a v solidní formě se ukázala také ve Wimbledonu, kde skončila v osmifinále.

Po Wimbledonu ji na antuce zastavily dvě české hráčky. Ve druhém kole v Gstaadu senzačně Martincová a v bastadském semifinále pozdější vítězka Siniaková.

Na amerických betonech se Francouzce nejvíce zadařilo hned na úvod, když v Torontu postoupila do čtvrtfinále. V Cincinnati naopak prohrála v prvním kole a její pouť na US Open ve třetím kole ukončila Kvitová.

V Asii zažila Garciaová kariérní zlom a jednoznačně nejlepší okamžiky své kariéry. V Tokiu sice uhrála "jen" čtvrtfinále, nicméně poté získala svůj nejcennější titul ve Wuhanu, o týden později ještě cennější v Pekingu a poprvé v kariéře pronikla do Top 10.

Svou premiéru na Turnaji mistryň si zajistila na poslední chvíli, když díky triumfům v Asii z posledního osmého postupového místa sesadila Britku Kontaovou.

Letošní sezona
Nejlepší výsledky: Peking,  Wuhan (vítězka);  Bastad,  Mallorca,  Štrasburk,  Monterrey (semifinále)
Letošní bilance: 47-21
Největší úspěchy v hale: Tchaj-pej (2. kolo)
Letošní bilance v hale: 2-2
Výsledky na grandslamech: Australian Open (3. kolo), French Open (čtvrtfinále), Wimbledon (osmifinále), US Open (3. kolo)
Letošní bilance vs Top 10: 4-7 (kariérní 12-28)

Bilance na Turnaji mistryň
Kariérní bilance: 1-1
Nejlepší výsledek: premiéra
Loňský výsledek: -
Generálka: Tokio Premier (čtvrtfinále), Wuhan (vítězka), Peking (vítězka)
Výsledky: Halepová (4-6 2-6), Svitolinová (6-7 6-3 7-5)


2. Simona Halepová (1.) - Jelina Svitolinová (4.)
Zatímco první utkání může napovědět, ale druhou semifinalistku rozhodně neurčí, poslední zápas skupinové fáze mezi světovou jedničkou Simonou Halepovou a Jelinou Svitolinovou, který je na programu ve 13:30 SELČ, už druhou hráčku postupující do semifinále rozklíčuje. Ve vzájemné bilanci vede Halepová, ovšem dvě ze tří letošních utkání vyhrála Svitolinová, přičemž na French Open promarnila obrovský náskok.

Halepová vstoupila do letošní sezony trochu nešťastně. Rumunku očividně trápilo zranění kolene a na prvních čtyřech akcích letošního roku dokázala vyhrát jen tři zápasy. Do své obvyklé formy se dostala až na konci března v Miami, kde uhrála čtvrtfinále, v němž nestačila na pozdější vítězku Kontaovou.

Antukovou sezonu měla tradičně vynikající. Část sezony na nejpomalejším tenisovém povrchu zahájila semifinálovou účastí ve Stuttgartu, posléze v Madridu úspěšně obhájila loňský triumf, v Římě prohrála finále se Svitolinovou a na French Open sahala po premiérovém grandslamovém vavřínu, který jí však sebrala Ostapenková.

Také na trávě se šestadvacetileté rodačce z rumunské Constanty dařilo. V Eastbourne došla do čtvrtfinále a ve Wimbledonu rovněž postoupila mezi nejlepší osmičku. Znovu ji zastavila britská jednička Kontaová.

Na amerických betonech se Halepová týden od týdne zlepšovala. Ve Washingtonu uhrála čtvrtfinále, v Torontu semifinále a v Cincinnati finále. Na US Open měla smůlu na los. Do prvního kola schytala neoblíbenou Šarapovovou, s níž prohrála i sedmý vzájemný duel.

Po prvním zápase se loučila také ve Wuhanu, kde byla nad její síly Kasatkinová. V Pekingu se ale Rumunka opět rozjela. Poprvé dokázala porazit Šarapovovou, oplatila porážku Kasatkinové a Ostapenkové a skončila až ve finále na raketě Garciaové.

Halepová se letos už třikrát mohla stát světovou jedničkou. Od tenisového trůnu ji dělila jediná výhra na French Open, ve Wimbledonu a v Cincinnati. Uspěla však až na čtvrtý pokus, právě díky finálové účasti v Pekingu.

Turnaje mistryň se aktuální světová jednička zúčastní počtvrté v kariéře a čtvrtým rokem po sobě. Nejlépe dopadla hned při své premiéře v roce 2014, kdy prohrála až ve finále se Serenou Williamsovou. V dalších dvou letech skončila vždy ve skupině.

Letošní sezona
Nejlepší výsledky: Madrid (vítězka);  Peking,  Cincinnati,  French Open,  Řím (finále);  Toronto,  Stuttgart (semifinále)
Letošní bilance: 47-16
Největší úspěchy v hale: Petrohrad (čtvrtfinále)
Letošní bilance v hale: 2-1
Výsledky na grandslamech: Australian Open (1. kolo), French Open (finále), Wimbledon (čtvrtfinále), US Open (1. kolo)
Letošní bilance vs Top 10: 6-5 (kariérní 28-40)

Bilance na Turnaji mistryň
Kariérní bilance: 6-7
Nejlepší výsledek: finále (2014)
Loňský výsledek: skupina
Generálka: Wuhan (2. kolo), Peking (finále)
Výsledky: Garciaová (6-4 6-2), Wozniacká (0-6 2-6)

Halepová může přijít o post světové jedničky

Svitolinová si jako první zastávku letošní sezony zvolila Brisbane a uhrála semifinále. Na Australian Open prohrála ve třetím kole a životní etapu své kariéry odstartovala triumfem na halové akci WTA v Tchaj-peji. Další cennou trofej si odvážela z Dubaje.

Poté se třiadvacetileté Ukrajince na chvíli přestalo dařit. V Kuala Lumpuru po výhře v prvním kole nenastoupila k dalšímu utkání, v Indian Wells skončila v osmifinále a v Miami hned po prvním zápase.

Antukovou sezonu může světová čtyřka hodnotit rozhodně pozitivně. Antukové jaro zahájila ziskem titulu v Istanbulu, další přidala v Římě a na French Open jí jen těsně uniklo premiérové grandslamové semifinále, když neudržela obrovské vedení proti Halepové. Jediné velké zaváhání na oranžové drti zaznamenala porážkou v prvním kole v Madridu.

Na svém nejhorším povrchu trávě to nebylo od Ukrajinky až tak špatné. Do dějiště Wimbledonu přijela s bilancí jedné výhry a jedné porážky a v All England Clubu nakonec překvapivě došla až do osmifinále, v němž potrápila Ostapenkovou.

Že Svitolinové více sedí tvrdý povrch, potvrdila hned na prvním podniku po Wimbledonu v Torontu, kde slavila již pátý letošní titul a třetí z akcí WTA Premier 5. V Cincinnati ale prohrála už v osmifinále a stejného výsledku se dočkala také na US Open po prohře s pozdější finalistkou Keysovou.

Kvůli náročnému programu si vzala měsíční volno a na kurty se vrátila na začátku října v Pekingu. V hlavním městě prohrála třísetovou maratonskou bitvu s pozdější šampionkou Garciaovou, přičemž proti rozjeté Francouzce měla mečbol.

Kvůli zranění se před utkáním druhého kola v Hongkongu raději z turnaje odhlásila, aby byla stoprocentně připravená na svou premiéru na Turnaji mistryň.

Letošní sezona
Nejlepší výsledky: Toronto,  Řím,  Istanbul,  Dubaj,  Tchaj-pej (vítězka);  Brisbane (semifinále)
Letošní bilance: 52-14
Největší úspěchy v hale: Tchaj-pej (vítězka)
Letošní bilance v hale: 5-2
Výsledky na grandslamech: Australian Open (3. kolo), French Open (čtvrtfinále), Wimbledon (osmifinále), US Open (osmifinále)
Letošní bilance vs Top 10: 10-5 (kariérní 19-30)

Bilance na Turnaji mistryň
Kariérní bilance: 0-2
Nejlepší výsledek: premiéra
Loňský výsledek: -
Generálka: Peking (čtvrtfinále), Hongkong (2. kolo)
Výsledky: Wozniacká (2-6 0-6), Garciaová (7-6 3-6 5-7)

Možné scénáře
- Wozniacká a Halepová zvítězí => 1. Wozniacká, 2. Halepová
- Garciaová a Svitolinová zvítězí => 1. Garciaová, 2. Wozniacká
- Garciaová a Halepová zvítězí => 1. Wozniacká, 2. Halepová
- Wozniacká zvítězí a Svitolinová zvítězí ve dvou setech => 1. Wozniacká, 2. Svitolinová
- Wozniacká zvítězí a Svitolinová zvítězí ve třech setech => 1. Wozniacká, 2. Halepová

Deblová soutěž pokračuje čtvrtfinálovými boji. Na samotný úvod celého pátečního programu se o semifinále poperou Kiki Bertensová s Johannou Larssonovou a australské duo Ashleigh Bartyová, Casey Dellacquaová.

Na závěr pátečního hracího plánu půjdou do akce loňské šampionky Jekatěrina Makarovová s Jelenou Vesninovou, které nastoupí proti Gabriele Dabrowské a Yifan Xu.

BNP PARIBAS WTA FINALS 2017 - PROGRAM 6. HRACÍHO DNE
• CENTRE COURT • (od 7:30 SELČ)
1. Bertensová/Larssonová (Niz./Švéd.) - Bartyová/Dellacquaová (4-Austr.)
2. Wozniacká (6-Dán.) - Garciaová (8-Fr.) / nejdříve v 10:00 SELČ
3. Halepová (1-Rum.) - Svitolinová (4-Ukr.) / nejdříve ve 13:30 SELČ
4. Dabrowská/Yifan Xu (Kan./Čína) - Makarovová/Vesninová (2-Rus.)
TenisPortal.cz, Ondřej Jirásek

Komentáře

87
Přidat komentář
smazaný uživatel
http://live-tennis.eu/en/wta-race
Reagovat
Fandina
Gratulka Caroline, v závěru jsem zase moc nevěřila, ale ona to zahrála nádherně. Obě jsou to moje holčiny a bylo by super je obě vidět v semi. Gratulka!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Snad Elina najde motivaci (porce bodů za jednu výhru je parádní) jako včera Penko.
Reagovat
tommr
za výhru získá jen 125 bodů navíc což jí nikam neposune. Hlavní motivace by pro ní měla bejt prestiž. Nikdo asi nechce z TM odjet jako zpráskanej pes ... :)
Reagovat
lars
v live rankingu ji to posune pred Venus
Reagovat
sprchon
Snad. :)
Reagovat
dunphy
Tak snad teď Elina porazí Halep, ať má i ona aspoň nějakou radost ze Singapuru a zároveň ať postoupí Caro G., to by bylo super :)
Reagovat
historik
ale obávám se, že po dvou porážkách a po ztrátě naděje na postup Svitolina Halep neporazí
Reagovat
lars
Elina bude bojovat asi o 125 bodu do zebriku a money
Reagovat
blixa
Zase bude uvolněná a bez stresu, jako Penko.
Reagovat
blixa
No, a teď v tom mám bordel. Kdo postoupí když vyhraje Simona a kdo, když vyhraje Elina ?
Reagovat
blixa
Vlastně když vyhraje Elina, tak je to jasný :D
Reagovat
Haitik
No myslím, že Halep, když vyhraje tak postupuje ona a Wozniacki.. :-(
Reagovat
blixa
Jojo, je to tak, Když vyhraje jakkoliv Simona tak postupuje.
Reagovat
tommr
když vyhraje Halepová postoupí. Když vyhraje Svitolina postoupí Garcia. Pro Svitolinovou je to dost demotivující ...
Reagovat
smazaný uživatel
Kde bere za jednu výhru 250 bodů? :-)
Reagovat
Fandina
Jedná se o 125 bodů za výhru a 125 má ze odehraný zápas ve skupině. Ale i tak.
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, špatně jsem koukal. Ale přesně - i tak.
Reagovat
smazaný uživatel
CW - 3:2, SH 2:2, CG 2:3, ne?
Reagovat
lars
a kdyz Halep vyhraje ve 3 setech ?
Reagovat
smazaný uživatel
Počítají se vzájemné zápasy, ne?
Ale stejně - http://live-tennis.eu/en/wta-race
Reagovat
tommr
pokud Halepová vyhraje postoupí z druhýho místa a je jedno jakým poměrem vyhraje ...
Reagovat
George_Renel
Znovu se ukázalo, že když se na hráčky Typi Wozniacki, Halep a spol pořádně přitvrdí a trochu zpřesní, nemají šanci.
Reagovat
Haitik
Allez!!!!! :D Parááda! Začal jsem koukal za stavu 5:3 pro Wozniacki, od té doby nevyhrála ani gem.. :D Garcia hrála výborně! :-)
Reagovat
smazaný uživatel
3. set - 5:4 a na výhodu luxus - W. honila G. z rohu do rohu a pak :-)
Tak ať to G. nakopne!
Reagovat
EllNino
Jo ! :) Makej, jako proti Elině :) Paráda !
Reagovat
EllNino
Proč lezeš na tu síť ježiši ?
Reagovat
smazaný uživatel
Mně se G. na síti líbí. Nesledoval jsem čísla úspěšnosti, ale když otáčela z 0:40 za stavu 5:5, tak tam hezky naběhla.
Reagovat
EllNino
ale předtim tam šla zbytečně, když měla BP
Reagovat
EllNino
jinak jo, máš pravdu :) umí vycítit vhodnou příležitost, ale tam to nebylo vhodné, inu nejde to vždycky :D
Reagovat
smazaný uživatel
a teď na shodu při podání Caro W., parádní náběh a drtikol :-)
Reagovat
EllNino
Zase jednou prznitenis vítězí nad tenisem ... ne že by se mi to líbilo
Reagovat
smazaný uživatel
(trochu) předpojatý x Caro W., ne? :-)
Reagovat
EllNino
ne trochu :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ale ten lob, radost pohledět.
Reagovat
blixa
Ale no tak ! To chceš konkurovat kaďákovi ?
Reagovat
EllNino
Co jsem napsal ? To, že Wozniacki je tohle lepidlo šité na míru, je jasná věc ... :) ale její tenis se mi prostě nelíbí :D ač je účinný
Reagovat
blixa
No ale "prznitenis" ? To snad ne ...
Reagovat
EllNino
tak jak jinak chceš pojmenovat atletku s raketou v ruce :D
Reagovat
blixa
Ale no tak !
Reagovat
EllNino
ježiš nehraj si na bachaře, prostě mi tak připadá :)
Reagovat
blixa
:D :D Dyk jsem hodnej bachař ! ;-)
Reagovat
Bob
Wozny namyšlenej frnáček je teď dole :D
Reagovat
Krisboy
Caro nebo Caro? Podle prvního setu to vypadá, že hladce Caro. Uvidíme se druhém, jestli se Caro zvedne.
Reagovat
historik
Woz zas arogantní na umpirovou, jakmile nejdou věci jejím směrem
Reagovat
tommr
co se jí nezdálo?
Reagovat
milik254
že se Garcie dotkla míčku, který letěl do autu. Prý to určitě slyšela :D
Reagovat
tommr
ale zase je třeba ocenit jak to Wozniacká prožívá i když jí už o nic nejde. Na rozdíl od Karolíny, která to včera jen odchodila ...
Reagovat
EllNino
tak Wozniacki jde o 1. místo ve skupině ne ? Ještě být 1. nemusí, to Karolína měla 1. místo jisté, tak si zahrála trénink, nic víc bych v tom nehledal
Reagovat
sprchon
Nechce hrát proti další Karolíně. :D
Reagovat
tommr
pro Wozniackou by ale z taktických důvodů asi bylo lepší jít na Karolínu se kterou má aktivní bilanci než na Venus se kterou to má 0:7 ... :)
Reagovat
EllNino
no ... tyjo, tak to máš pravdu :D
Reagovat
sprchon
Aha. :D Tak prostě chce naposledy vyhrát.
Reagovat
EllNino
klasika, arogance sama
Reagovat
blixa
Garcia se přeci jen zvedla, huvidíme ...
Reagovat
blixa
No vida, pak že nerostou .. :D
Reagovat
dunphy
No to by člověk neřekl, ale z té Wozny jde fakt strach :O
Reagovat
kada.tom
No, Caro se zdá býti nezastavitelná. Pátej set v řadě naprosto dominantní.
Reagovat
EllNino
rozhodně Kaďimíre, rozhodně :D
Reagovat
kada.tom
a ne snad? to že hned násludující set pros*ala neznamená, že jsem neměl pravdu ... Halep i Svitolinu naprosto smetla a v 1. setu dominovala i proti Garcie ...
Reagovat
smazaný uživatel
24:7
Dá(m)nská Caro jízda.
Reagovat
sprchon
Neříkej, že je to poměr winnerů. :D Bohužel to nevidím, sedím v práci.
Reagovat
smazaný uživatel
winnery 5:4, UE 1:9
2. set je ale i o Caro G. Doufám, že bude zápletka :-)
Reagovat
sprchon
CW už má SF jistý. CG přeju GL, aby to otočila a pak už jen doufat, že SH neporazí ES. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Vidím to stejně :-) Ale nejdřív musí aspoň srovnat. Teď G. čistou hrou darovala W. bod (dvojchyba, error na síti...).
Reagovat
smazaný uživatel
Jde se do 3. setu.
W. nervoznější.
Na winnery vede už jen těsně: cca 14:13.
Reagovat
smazaný uživatel
winnery 9:9, UE 11:7.
Reagovat
sprchon
Docela se divím, že se ve třetím setu hraje MTB. Hráčky hrajou vlastně jen tři zápasy a ještě neplnohodnotný. Třetí set by tomu určitě neublížil...
Reagovat
smazaný uživatel
Abecedy končí. Útěchou je, že Kiki a Johanka jsou sympatická dvojka. Ať jdou do finále :-)
Reagovat
sprchon
Jo, Kiki s Johankou fandím. A pobavila mě ta expreska, že zaskočily favoritky. V tomhle případě to bylo 50 na 50. :) Snad to dneska ještě dají Rusky. To by bylo zajímavý SF a pak už by mi bylo jedno, kterej z těch čtyř párů by nakonec vyhrál, přál bych to všem. :)
Reagovat
kada.tom
Hingisový to může přát jen Švýcar, Čobol, někdo z její rodiny či týmu nebo naprostej id*ot
Reagovat
smazaný uživatel
A něco tak trapnýho může napsat jen troll kada.tom.
Reagovat
blixa
Koukám, že začínáš v míře kre.tenizmu zadupávat Fricka do země :D
Reagovat
sprchon
Říkal jsem si, že to není možný, ale když jsem si rozklikl kaďákův příspěvek, tak musím uznat, že máš asi pravdu. :)
Reagovat
Fandina
Hingisové může přát Čech, její máma je Češka.
Reagovat
blixa
Neřeš, je to dement ;-)
Reagovat
Ondřej.Jirásek
tím chceš říct, že jsem tu jen pro pobavení ostatních? tak dík :D
Reagovat
lars
Uz jste dostal nekdy vyprask ? :)
Reagovat
Ondřej.Jirásek
to záleží, jak to myslíte. když jsem byl malej a zlobil, tak jich bylo několik :D
Reagovat
lars
jako forma trestu
Reagovat
sprchon
To ne. :D Podle kurzů byly samozřejmě favoritky. Každej na to má jinej názor. ;) Já je jako nijak výrazný favoritky neviděl.
Reagovat
Ondřej.Jirásek
;)
Reagovat
tommr
Australanky byly favoritky. Bertens/Larsson měly možná výhodu v tom, že musely o postup bojovat až do poslední chvíle zatímco jejich soupeřky ho měly už dávno zajištěnej ...
Reagovat
sprchon
No jo, podle kurzů byly mírný favoritky, ale vzhledem k jejich bilanci ve velkých zápasech (finále GS apod.) jsem jim moc nevěřil a neřekl bych, že je Kiki s Johankou nějak zaskočily. :)
Reagovat
tommr
tohle ale nebylo finále GS. V tom bych na Australanky samozřejmě nevsadil ... :)
Reagovat
kada.tom
dánská Caro ve dvou, Halep ve dvou
Reagovat
smazaný uživatel
kada.tom ve hnoji
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist