7. den v Miami: Federer jde na Del Potra. Program otevře české derby

27. 3. 2017, 13:16
Previews 161
Pondělní hrací plán na souběžně hraných turnajích ATP World Tour Masters 1000 a WTA Premier Mandatory je hvězdami a českými zástupci nabitý k prasknutí. Představí se obě české jedničky Tomáš Berdych a Karolína Plíšková. Rodačku z Loun čeká české derby s Barborou Strýcovou. O postup zabojuje také Lucie Šafářová. Šlágrem dnešního programu je duel Rogera Federera s Juanem Martínem Del Potrem.

Dnes tedy pořadatelé na české tenisové diváky rozhodně nemysleli. Hned v 17:00 totiž začínají všechny tři zápasy dvouhry s českou účastí. Na centrálním dvorci proti sobě v českém derby nastoupí Karolína Plíšková a Barbora Strýcová.

Přestože spolu mají Češky vyrovnanou bilanci a poslední vzájemné měření sil loni v Birminghamu ovládla Strýcová, jednoznačnou favoritkou bude letos ve výborné formě hrající Plíšková.

Čtyřiadvacetiletá rodačka z Loun sezonu zahájila titulem v Brisbane, poté si premiérově zahrála čtvrtfinále Australian Open, došla si pro druhý letošní triumf v Dauhá a v Indian Wells skončila až v semifinále. Úvodní zápas nezvládla pouze v Dubaji, kde po náročném programu podlehla Kristině Mladenovicové.

V Miami zatím postupuje beze ztráty setu. V prvním kole měla volný los, následně nedala šanci Madison Brengleové a ve třetím kole v kvalitním duelu přehrála nebezpečnou Julii Putincevovou.

Rovněž Strýcová měla letos fantastický start. V Aucklandu si zahrála čtvrtfinále, v Sydney dokonce semifinále a na Australian Open zopakovala osmifinálovou účast, přičemž nejvíce ze všech potrápila pozdější šampionku Serenu Williamsovou.

Poté však přišel lehký útlum. Dvakrát v řadě se třicetileté Češce podařilo zvítězit až právě na probíhající akci v Miami, když v třísetové bitvě udolala Johannu Larssonovou a v boji o osmifinále vyřadila slovenskou kvalifikantku Janu Čepelovou.

Berdycha čeká další krok k obhajobě loňského čtvrtfinále
Ve stejný čas se Grandstandu představí Tomáš Berdych. Českou jedničku čeká souboj s 24. nasazeným Gillesem Müllerem. S Lucemburčanem se Berdych utkal celkem třikrát, v posledních letech ale pouze jednou loni v Tokiu, kde byl úspěšnější Müller.

Rodák z Valašského Meziříčí měl solidní start do letošního roku. V Dauhá se probojoval do semifinále, na Australian Open měl smůlu na los, jelikož už ve třetím kole narazil na Rogera Federera, a v Rotterdamu v semifinále opět nestačil na pozdějšího vítěze - Jo-Wilfrieda Tsongu.

Poslední dva turnaje však Berdychovi vůbec nevyšly. V Dubaji překvapivě prohrál ve druhém kole s Robinem Haasem a nevyužil tak výpadku favoritů. V Indian Wells zvítězil jen jednou, protože ve třetím kole ztratil v utkání s Jošihitem Nišiokou vedení 6-1 5-2.

V Miami loňský čtvrtfinalista ve svém prvním letošním vystoupení potvrdil roli favorita. S devatenáctiletým ruským talentem Andrejem Rubljovem ztratil pouze pět gamů.

Müller je díky vítězství nad Andreasem Seppim ve třetím kole Miami Open poprvé v kariéře. Lucemburčan letos triumfoval v Sydney, kde získal svůj premiérový titul. Další výraznější výsledek zatím do letošní vizitky nepřidal.

Šafářová bude Cibulkové rovnocennou soupeřkou
Dnešní program zahájí i Lucie Šafářová. Tentokrát na dvorci č. 1. Bývalá světová pětka bude mít možnost proti aktuální světové čtyřce Dominice Cibulkové vylepšit negativní bilanci 2-5.

Třicetiletá rodačka z Brna k tomu má jedinečnou příležitost, jelikož v posledních týdnech zaznamenala značný nárůst formy. Po nemastném neslaném úvodu sezony postoupila na podniku v Tchaj-peji mezi nejlepší čtyři, o tři týdny později bojovala o titul v Budapešti a v Indian Wells získala skalp semifinalistky letošního Australian Open Coco Vandewegheové.

Zlepšenou formu potvrzuje i v Key Biscayne, kde si po dvousetových výhrách nad Yaninou Wickmayerovou, nasazenou Darjou Gavrilovovou a Ajlou Tomljanovičovou premiérově zahraje osmifinále.

Cibulková bude nejen usilovat o šestou výhru nad Šafářovou ale také o první letošní sérii tří vítězství v řadě. Slovenská jednička dokázala na třech turnajích vyhrát dva zápasy, ten třetí však letos do vítězného konce zatím nedotáhla. V Miami se jí nicméně daří. S Veronicou Cepedeovou i Kirsten Flipkensovou ztratila po pěti gamech.

V deblu zabojují o čtvrtfinálovou účast Andrea Hlaváčková po boku Shuai Peng a ještě Barbora Strýcová se Saniou Mirzaovou.

Největší pozornost bude upřena na Federera s Del Potrem
Šlágrem dnešního fantastického programu, který slibuje velké množství atraktivních utkání a hvězdy jako Angelique Kerberovou, Stana Wawrinku, Nicka Kyrgiose a Venus Williamsovou, je souboj mezi Rogerem Federerem a Juanem Martínem Del Potrem.

Švýcar je po svém návratu prostě famózní a má letos jednoznačně nejlepší formu ze všech. Hned svůj první letošní ostrý start v Melbourne přetavil v 18. grandslamovou trofej a ovládl i předcházející akci Masters v Indian Wells. V pořadí třetí vrchol letošní sezony zahájil vítězně, když si poradil s Francisem Tiafoem.

Del Potro zahájil sezonu o něco později. První turnaj odehrál na konci února v Delray Beach a rovnou z toho bylo semifinále. Dále měl Argentinec trochu nešťastný los.

V Acapulku i v Indian Wells ho zastavil Novak Djokovič. Letošní ročník Miami Open zahájil stříbrný medailista z loňských olympijských her hladkým vítězstvím nad Robinem Haasem.

Oba borci spolu mají již bohatou historii. V 21. vzájemném duelu bude favoritem letos suverénní Federer, který proti Del Potrovi hrát umí. Ve vzájemné bilanci vede 15-5.

"Kvůli takovým zápasům trénujete a hrajete, ale samozřejmě není příjemné potkat tak kvalitního hráče takhle brzy," řekl Del Potro. "Roger je největší favorit na titul. Nikdo letos lépe nehraje. Mám jasnou taktiku. Hrát agresivně a znepříjemnit mu pobyt na kurtu nejlépe, jak umím," svěřil se.

"Je skvělé, že se znovu utkáme. Máme za sebou několik parádních zápasů jako semifinále na French Open, olympijské semifinále a finále US Open," uvedl Federer. "Také se vlastně vrací a mám za něj radost, že se mu comeback povedl. Loni dokonce vyhrál Davis Cup," dodal.

MIAMI OPEN 2017 - PROGRAM 7. HRACÍHO DNE
pondělí 27. 3. 2017
• STADIUM • (od 17:00 SEČ)
1. Strýcová (15-ČR) - Kar. Plíšková (2-ČR)
2. Muguruzaová (6-Šp.) - Wozniacká (12-Dán.) / nejdříve v 19:00 SEČ
3. Federer (4-Švýc.) - Del Potro (29-Arg.)
4. Isner (18-USA) - A. Zverev (16-Něm.)
5. Wawrinka (1-Švýc.) - Jazírí (Tun.) / nejdříve v 1:30 SEČ
6. V. Williamsová (11-USA) - Kuzněcovová (7-Rus.) / nejdříve ve 3:00 SEČ
• GRANDSTAND • (od 17:00 SEČ)
1. Berdych (10-ČR) - Müller (24-Luc.)
2. Querrey (22-USA) - Bautista (14-Šp.)
3. Kerberová (1-Něm.) - Ozakiová (Jap.) / nejdříve ve 21:00 SEČ
4. Kyrgios (12-Austr.) - Karlovič (17-Chorv.)
5. Schwartzman (Arg.) - Goffin (8-Belg.) / nejdříve ve 23:00 SEČ
• COURT 1 • (od 17:00 SEČ)
1. Šafářová (ČR) - Cibulková (4-SR)
2. Mannarino (Fr.) - Čorič (Chorv.)
3. Lučičová-Baroniová (26-Chorv.) - Matteková-Sandsová (USA)
4. Kontaová (10-Brit.) - Arruabarrenová (Šp.)
5. Halepová (3-Rum.) - Stosurová (14-Austr.)
• COURT 7 • (od 19:00 SEČ)
1. Aojamaová/Zhaoxuan Yang (Jap./Čína) - Hlaváčková/Shuai Peng (4-ČR/Čína)
2. Mirzaová/Strýcová (3-Indie/ČR) - Babosová/Pavljučenkovová (Maď./Rus.)
Kompletní program 7. hracího dne
TenisPortal.cz, Ondřej Jirásek

Komentáře

161
Přidat komentář
Fandina
Dva mladíci skoro obři proti dvou úplným obrům :-))
Reagovat
Fandina
:-))
http://www.tennis-arena.cz/fanynka-s-holou-acirc-raquo-zadnici-acirc-laquo-zadonila-federera-o-fotku-17104cz/
Reagovat
VlS
Vidíš, jak je tam ten chlapík vyděšenej? On vidí Mirku s vidlema
Reagovat
VlS
A to nevidí nakrknutou Magerku s AK 47 :-)
Reagovat
brixner
Jojo, to by byla úderná síla jako komando S.W.A.T. ! Zdrhat, zdrhat...:-)))
Reagovat
a.magerova
TO už jsem zkoumala minulý týden, na netu je celá série těchto fotek.... naštěstí TO TAM hlídá Lynette.... ;-)
Reagovat
FulnekUltras
tam bude mít ňákou šnurečku zařezanou ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Nick uz neunasa, a ani sa mu nedivim. Hraje uplne bez chyby a
mozno prehra zapas, pretoze Esovic :-/
Reagovat
smazaný uživatel
Divaci no koment za to bucanie. Hnus
Reagovat
mahycek
Trochu, brzděme s tou z hovadiloství, v roce 2009 na US OPEN, Delpo hrál dobře, ale Roger ho mohl utřít, zaváhal, dnes v noci jsem si ten duel pouštěl. Dobrou.
Reagovat
Mayo
Fenomén svojej doby. Dávam tomu 1% , ze nájde na turnaji súpera.
Reagovat
Tuttovka
Zase tolik bych ho nepřeceňoval. Může mít slabší chvilku a prohrát jako s Donským, ale je dost pravděpodobné, že turnaj vyhraje. Dávám tomu tak 80%.
Reagovat
a.magerova
Reagovat
smazaný uživatel
Čeká ho ještě dlouhá cesta (Bautista, Berdych, Wawrinka, Nishikori/Nadal), ale je jasné, že pokud mu nedojdou síly, tak v současné formě je favoritem turnaje. Mám však pocit, že je to daleko těžší cesta než v IW, uvidíme.
Reagovat
turista
Asi největším nebezpečím pro něj jsou Nišikori a Wawrinka a možná Bautista. Berďa si na RF bohužel nevěří, Rafa mu to zase tvrdohlavě cpe do bekhendu a počítá s tím, že se Roger sesype. Ale ono nic.
Reagovat
Tuttovka
Roger byl celý zápas lepší. Tlačil na Delpa od začátku do konce a hodně se snažil variovat hru. Nebál se hrát ani do forhandu, i když za to byl párkrát potrestán. Doufám, že Delpo bude mít možnost se příště dobře rozehrát, protože na posledních třech akcích měl dost krutý los. Vlastně zahrál jeden zápas, a pak dostal absolutního favorita turnaje. Djokovič byl ještě hratelný, protože se potýká s úpadkem formy, ale Federer dnes valil hodně přesvědčivě.
Reagovat
Roger_Federer
Finale USopen 09 je nejvetsi zhovadilost co Roger udelal za celou karieru.
Reagovat
a.magerova
Důležitý je dnešní výsledek !!!
Reagovat
turista
Souhlas, RF je letos skvělý. Ten pozměněný bekhend má tak efektivní, že mu pomohl letos už ke 2 titulům a asi mu pomůže k dalším.
Reagovat
Roger_Federer
prezije mistni Kadlec letosni tenisovou sezonu?....
Reagovat
a.magerova
Reagovat
Lunej..
tak nakonec se žádné velké drama nekonalo. Doufám, že Nick dá Esoviče.
Reagovat
smazaný uživatel
Zatial odvadza dobru pracu. Tu mu asi moc ludi nefandi :)
Reagovat
smazaný uživatel
tvl ten na Umpire docela týpek xD
Reagovat
spaniel
Neznáš?
Reagovat
Krisboy
Juana je mi skoro až líto. Moc mu přeju, vždycky mu fandím, ale Kozel si hraje fakt tu svojí jinou ligu...tak snad příště s lepším losem, DelPo!
Reagovat
a.magerova
Když hraje Kozel, tak nemáš mít takové lítostivé myšlenky vůči soupeřům !!!
:-P
Reagovat
Krisboy
Omlouvám se.
Reagovat
a.magerova
Reagovat
Tuttovka
No, minulý rok si pamatuji, že byl nakonec docela rád za brzké vypadnutí v Miami, protože mu tamní prostředí nedělalo dobře na zápěstí. To neznamená, že bych si nepřál třetí set atp., ale bojím se, aby se zase nezrušil na půl sezóny. Už si nechal zápěstí ošetřovat a mám o něj velký strach.
Reagovat
spaniel
Tvl, tam dělají podavače prasátka... Já že proč to pořád tak trvá.
Reagovat
Fandina
A chrochtají?
Reagovat
spaniel
Nevím. Zeptej se Kadlece.
Reagovat
Fandina
:-) tak třeba mi to řekne sám :-)
Reagovat
spaniel
Roger zatím o dost lepší...
Reagovat
Pe3k
Mohl ho brejknout snad ve vsech podanich JMDP.
Reagovat
spaniel
Kromě jednoho ve všech...
Reagovat
spaniel
5/7
Reagovat
spaniel
No, už jsem myslel že mě v tom vykoupe :) Ale zvládl to jak se patří. Tak ještě jeden.
Reagovat
Vojtiik
dejte někdo solidní stream prosím :)
Reagovat
sprchon
http://videostream.dn.ua/videopage/videoPage.php?g=c2JyY3ZsK2FuY3VkcWdZ&c=en&i=eWl6aXFnc2hxZQ%B9f%B9f&hc_location=ufi
Reagovat
Vojtiik
Dik moc!:)
Reagovat
tito
Snad nakonec skončím u satelitu, byť jsem to nikdy nechtěl. Mám O2 a je pro mne k ničemu. A napíšu Brožovi. Ten chlapík už tady fakt hodně dlouho nebyl.
Reagovat
Roger_Federer
Uz tak 1,5-2 roky jsem ho "nevidel"
Reagovat
spaniel
Dej si tennistv...pak ti může být jedno, kdo koupí práva.
Reagovat
Stan_Borowitz
Přesně. Vybíráš si zápasy, které chceš, nebo si je přehraješ, kdy chceš... anglický komentář taky o dost lepší než český.
Reagovat
tito
Dík
Reagovat
Fandina
tennistv ale od letoška nedává holky, takže to je také k ničemu
Reagovat
spaniel
Ale dává...ale má na to zvlášť apku.
Reagovat
Fandina
Tak to jo, já jsem tam byla naposledy vloni, vždycky jsem si koupila nějaký měsíc a teď jsem tam chtěla jít a vidím, že v nabídce je jen ATP.
Reagovat
spaniel
Jsou to svine. Rozdelili to na ATP a WTA. Vadi mne to vic nez jsem cekal. Obcas jsem koukal i na baby, kdyz byl dobry zapas.
Reagovat
a.magerova
Zas oba v zeleném... a dokonce oba maj černé čelenky, dnes TO teda nedám... :-/
Reagovat
Fandina
DelPo má jiné kalhoty, ponožky a boty a to triko nemám žíhané černou.
Reagovat
a.magerova
Herbert_Hoover a janek_da šli, při stejném problému, před dvěma dny daleko víc do hloubky... :-P

http://www.tenisportal.cz/zpravy/5-den-v-miami-do-akce-jde-federer-a-kvarteto-cechu-20325/#comments
Reagovat
Jabadu
Lucy Karolíně pomáhá. Zaslouží si minimálně "Řád zlaté vařečky".
:-)
Reagovat
Frick
Karolíně?
Reagovat
VlS
Pokud vyřadí Domi, tak už trojku Karolíně nikdo nevezme.
Reagovat
Jabadu
No ... to se ještě uvidí. Taky by tou vařečkou jedna mohla dostat na zadek. Ale snad to dobře dopadne.
:-)
Reagovat
tommr
jen to ještě nezakřikni. Ted Lucka těžce zaváhala ... :(
Reagovat
Jabadu
Já jí věřím. Dominika vypadá dost mimo.
Reagovat
turista
Lucka a Kája byly dnes úžasný.
Reagovat
turista
Berďa taky.
Reagovat
smazaný uživatel
Cibulka dneska ´pomáhá ´v důležitých chvílích..Lucka dneska super return a když se přidají esa, je blízko :))
Reagovat
Frick
Už se cmudí, už se cmudí.

Připravte si bravčovou konzervu!
Reagovat
Fandina
konzervy nejím
Reagovat
Fandina
Muller 6:3 5:4 15:0 30:0 30:15 40:15 40:30 je to tááááááááááám!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Pojď Lucy pojď
Reagovat
janek_da
doppodává p.Berych?
Reagovat
smazaný uživatel
Cibulková se ukazuje..Nervama nastřelit míček po hře na druhou stranu není zrovna v pohodě..Lucka zatím super
Reagovat
Dobry-den
Tohle bylo v pohodě, věř mi.
Reagovat
janek_da
hmmm, vyhrát gem s 3 debly. dobrý
Reagovat
Dobry-den
Na konci sice samá chyba, ale hlavní je, že má Lucy set. Je to taková naše tajbrejková královna.
Kdo by to do ní řekl?
Reagovat
janek_da
dobrej
Reagovat
Dobry-den
den
Reagovat
janek_da
jj
Reagovat
Fandina
Nestíhám, ale Pan Berďulka zatím super, první set má a ve druhém brejček. Tak doufám, že to dopodává. Pojď!!!!!!!
Reagovat
Fandina
Tak mám teď před sebou jednu obrazovku jeden tablet jeden netbook a na každém se hraje a nakonec jsem zjistila, že nejlíp se mi divá právě na Berďulku, tak nějak hraje nejvíc čitelně a vyhrává, takže z těch tří zápasu, zatím on je ten nejlepší pro mě, hraje dobře, tak snad i dopodává. Berďo pojď!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Nejzajímavější je zápas Lucky, hlavně je dost vyrovnaný..
Reagovat
Fandina
to ano, ale já jsem nervozní, jestli vyhraje :-))
Reagovat
FulnekUltras
ty oči tam jdou stejně samy... ;)
Reagovat
Fandina
jo, odjakživa se na chlapy dívám raději, ale zase do holek se umím víc vžít :-)))
Reagovat
Kytka
Snad je zase příště nedají všechny tři na jednu hodinu. Taky jsem zůstala nakonec u Toma. Mužský tenis je pohlednější. U holek mám nervy. Dneska tedy u Lucky. Kája a Bára se musely pobít. Ale nakonec Kája je perspektivnější dál do dalšího kola. A Tom dneska profesorky, zahrál co bylo třeba, žádné divočiny.
Reagovat
Frick
Dobre, že vie pokaziť :-P
Reagovat
dadaft
pěkný mač, setík je doma.
Reagovat
janek_da
Lucy aspoň v těch TB začíná vypadat k světu, i když jí Cibulka celkem pomohla pár levnými chybami
Reagovat
Fandina
Šafi dobře, bylo to vyrovnané, obě hrají s rozvahou, tak ještě jedné set Šafinkoooooooooooo!
Reagovat
historik
nebyla 2x schopna potvrdit brejk a naštěstí se to nevymstilo, i když ten tiebreak byl tedy řádně napínavý
Reagovat
janek_da
chytře obětovala své podání, aby v dalším setu začala servírovat. A navíc má zpět i celý set.
Reagovat
janek_da
není to tam hodně o té straně proti slunci? Tam se musí hodně blbě servírovat
Reagovat
janek_da
hodně se při tom servu proti slunci kření
Reagovat
dadaft
dobrá atmosféra na Jedničce,,,,,,,,,,,,,,, a Lucka má 2 setboly. ))))))
Reagovat
janek_da
až se sousedka lekla, jak jsem vyjekl na ten df
Reagovat
janek_da
tak jestli ten return Lucy takhle chtěla :DD
Reagovat
mahycek
No nevím, přeji Rogerovi, budu se dívat, díky Fandině i vám všem ještě jednou děkuji. Na těch streamech jsem opravdu nebyl, před rokem 2017. Ale, co člověk se učí a teď mi s prominutím Digi sport může co ? Bude to zajímavý zápas, kdyby Roger prohrál, tak Delpo je jedním z mála tenistů u kterých mi to nebude až tak vadit. Ale samozřejmě, pokud Fed míří výš, kam asi patří, tak by měl vyhrát.
Reagovat
VlS
Bára je v ráži
Reagovat
historik
Bára už mi nějakou dobu připadá vyšťavená a bez formy a i když ji mám moc rád, tak kája má větší šanci dojít dál. Ale to nic nemění na tom, že tyhle český derby v "né finální fázi" turnajů fakt nemusím. Radši bych byl, kdyby měly šanci postoupit obě a ne, že máme jednu jistou v dalším kole.
Reagovat
smazaný uživatel
Jsou to profesionálky, není třeba z toho být naměkko. Navíc Bára už Karolínu dokázala porazit.
Reagovat
janek_da
V Miami bylo nalezeno dlouho pohresovane Noleho dvojce

https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/17342607_1241869019265091_363586902548477335_n.jpg?oh=8184ef15fa0a214cb6a3abdb7650b870&oe=599AEC9F
Reagovat
dadaft
.-)) fakt že jo.
Reagovat
Herbert_Hoover
Dítě JMDP a Djokera. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Měli bychom uctít její památku, byla to skvělá zpěvačka. Měla neskutečný hlas. Budeš nám chybět Věrko :/ Já se to dozvěděla ve škole na ICT, měla jsem divný pocit z toho a málem jsem kvůli tomu dostala pětku. Ale kvůli Věrce bych klidně si tu pětku z Excelu prostě nechala dát
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
FulnekUltras
nedostižné... a tak aspoň přidám něco méně známého, ale taky úžasně energetického... ahoj Věri... ;(((((

https://www.youtube.com/watch?v=8taEbzqcBaQ
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
turista
Měla horu smůly. Dnes už lékaři léčení i rozsáhlých infarktů a mozkových příhod v drtivé většině případů dávají a pacienti přežívají. Škoda, byla ještě relativně mladá. Neckář kdysi něco podobného přežil.
Reagovat
FulnekUltras
Lékařská věda samozřejmě ohromně pokročila - přesto příliš dlouhé odkysličení větší nebo důležité části mozku zatím (bohu)žel nee - otázkou pak je reálná kvalita výsledného přežívání - v tomto smyslu to dneska dobře vyjádřil Věřin syn...

https://www.super.cz/492445-uprimna-zpoved-syna-very-spinarove-65-povim-vam-jak-maminka-odchazela-ze-sveta.html
Reagovat
vendulkabendulka
To bude rychlé. Bára bez šance a Lucce se taky moc nedaří.
Reagovat
dadaft
Lucka se zatím drží a letos už ukázala, že dokáže vyhrát i když se celou dobu jakoby jen drží,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Reagovat
vendulkabendulka
Ze zacatku vypadala bezradna, ale ubojovala to. A Cibule nehraje ani zdaleka to co umi, chvelema do toho jenom mlati jak smyslu zbavena.
Reagovat
tmora
Chudák Barča, to je nářezzzz
Reagovat
dadaft
kdyby se to komentátorsky na O2TV Tenis ustálilo na sestavě Bidrman, Baumruk, Homolka, Basík a ta nová komentátorka, jejíž jméno mi vypadlo,,,,,,,,,,,, tak spokojenost. ))
Reagovat
dadaft
tohle vypadá na mega-nářez.
na famózní výměnu jsme nečekali ani dva gemy,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Reagovat
whales
Na koho byste si vsadili v páce v zápasech, které se teď hrají? :)
Karolína - Bára ?
Cibule - Šafi ?
Reagovat
Pe3k
Karolinka a Safinka. Vsad barak jinak to nema cenu...
Reagovat
FulnekUltras
by neriskoval ani obecní byt dva dny před privatizací ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Nehodil byste mi sem někdo prosím odkaz na stream prosím? :)
Reagovat
Fandina
http://www.hahabar.com/c-4.html

https://www.batmanstream.com/tennis-live-streaming-video-2016-21.html

http://www.stopstream.me/4-tennis.html
Reagovat
smazaný uživatel
Děkuju moc! :)
Reagovat
Lunej..
Delpo vs Roger bude pro mě šlágr, Tomáš se s Gillesem asi potrápí, Barču utluče Kája, takže pro dnešek je o zábavu postaráno. :)
Reagovat
Lunej..
A ještě vlastně Simča vs Samča, na to mi nebude stačit ani demižon vína. Fandím více Sam, ale pochybuju, že to dá. :) A o Lucku se tu postarají jiní fandové.
Reagovat
Kozoroh
Roger vs DelPo je dnešní šlágr pro všechny ATP fanoušky. Kuriózní je pro mě fakt, že na venkovním hardu se nestřetli pět let! Naposledy v IW 2012, poté svedli jeden duel na antuce a trávě a pět zápasů za sebou v hale. Na venkovním hardu Juan na Rogera vyzrál naposledy v jejich slavném finále na US Open. Favoritem je Fedex a mám za to, že zápas zvládne bez větších problémů.
Reagovat
Pe3k
Taky si myslim. Fedex musi vyuzit Del Po slabsiho bh. Pokud predvede letosni standard (coz je spickovy tenis) ma Juan sanci jen pokud bude podavat vymecne dobre, jinak ho Fedr rozebere na male chlupate martinky.
Reagovat
janek_da
snad neni Roger takovy srab jak Andy, aby mmu to porad pral do bh
Reagovat
Pe3k
Kdyz to bude winner tak je jedno kam to zahraje :)
Reagovat
janek_da
winner je jiná
Reagovat
sprchon
Jo, na Rogera a JMDP se moc těším. :) Holky vynechávám...
Reagovat
Kozoroh
http://www.tenisovysvet.cz/article/detail/2395--revoluce-v-davis-cupu-a-fed-cupu-zaverecne-boje-by-melo-nahradit-final-four-na-neutralni-pude

Systém "Final Four", který by v případě souhlasu ITF nahradil semifinálová a finálová utkání obou týmových soutěží může být zaveden již v příštím roce. Rozhodne se v srpnu.

Současnou situaci DC a FC to ale dle mě nevylepší. Naopak obě soutěže poškodí, pokud za to nebude kompenzace v podobě bodů do žebříčků a vyšší finanční odměny. ITF tak odstraní poslední motivaci hráčů - hrát doma před svými krajany.
Reagovat
tommr
to už je opravdu neuvěřitelný. Přitom se ve všech třech případech jedná o mimořádně atraktivní zápasy takže člověk neví čemu dát přednost. Nakonec to asi vyřeším tak, že se na Karolínu s Bárou budu dívat v televizi, Lucku budu sledovat jedním okem na kompu a zápas Tomáše holt budu muset oželet ... :(
Reagovat
George_Renel
Já vyměním Lucku za Tomáše a holky budu přepínat dle vývoje. Ale nadšenej z toho nejsem.
Reagovat
tommr
jj je to k vzteku když tři nejzajímavější zápasy z celýho dne se hrajou souběžně. To nám zas někdo udělal naschvál ...
Reagovat
dunphy
Ty tu českou otázku dokážeš vesrat do opravdu jakékoliv blbosti. Organizátoři v Miami nám to jistě udělali naschvál, achjoo :(((
Reagovat
Fandina
Já podobně holky televize, Šafinka na tabletu a Berďa na počítači, ale už to znám, že pořádně se dá sledovat vždycky jen jeden zápas.
Reagovat
janek_da
Tak na Lucinu jsem hodně zvědav. Sice hraje v Majami celkem dobrý tenis, prakticky nejlepší od loňska. Ale měla přece jen slabší soupeřky, co jí i dost pomáhaly.
Jestli Cibulku dá tak budu velmi příjemně překvapen.
Reagovat
tommr
já teda Lucce po tom co včera předvedla v deblu ani trochu nevěřím. Tipuju jasnou výhru Cibule ve dvou setech ... :(
Reagovat
FulnekUltras
dokonale vytommrováno ;)
Reagovat
dunphy
Lucka Šafářová už má za letošek jen o jednu výhru míň než za celou loňskou sezonu, to je moc super. :) Dneska by mohla překvapit, Cibule není v úplně top formě.
Reagovat
vendulkabendulka
Cibule není v top formě, ale dokáže se hecnout a ví, že když porazí hentú Češku, polovina Slovenska bude mít druhé Vánoce. Dneska to Lucie bude mít moc těžké.
Reagovat
Fandina
Až tak, že by byli bratia Slováci k Čechům nepřátelští, hm, to se mi nezdá.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak tak, je to blbost :).
Reagovat
Pe3k
Snad ji to cibule pusti, nic proti ni, ale Safinka je moje srdecko :)
Reagovat
dadaft
za včerejšek ----- potěšil výkon Konty, místy hrála fakt nekompromisně, a taky, že už je Simona zřejmě zase zdravá a dostává se do formy - i když nejsem její úplně skalní fan, rozhodně ji to přeju.

za dnešek ----- to nejlepší z dne je koncentrováno na jeho začátek - naše holky bohužel nejen proti sobě, ale dokonce zase souběžně :-(((((, a k tomu samozřejmě mega-cloumák Muguruza - Wozniacki.
(na Sam se Simonou už budu tuhý)
Reagovat
smazaný uživatel
Na zápas Simony jsem koukal a hrála opravdu dobře, konec konců i Anet. Řekl bych asi nejlepší výkon včerejšího dne u žen.
Reagovat
George_Renel
že Andy Murray bude chybět nejen na DC, ale i na masters v M. Carlu.
Reagovat
Fandina
To je děs, já tam letos jedu, tak doufám, že se ještě odhlásí všichni ostatní, Nole k tomu s tím zraněním také nemá daleko.
Reagovat
Pe3k
No jesi v MC nebude ani Joker tak to bude pro Muru zase znamenat upevneni pozice 1, ikdyz nvm jake vysledky tam oba loni meli...
Reagovat
Herbert_Hoover
Murray semifinále, Djoker prohra ve druhém kole. :)
Reagovat
Pe3k
Aha, tak to se upevnovat nebude...To byla ta prohra Noleho s J1rkou Neveselym myslim. Tak jak tak MC bude bez Fedexe a Mury mozna i Noleho nejhure obsazena 1000 a kdo prave takove turnaje vyhrava?
Reagovat
smazaný uživatel
Preco si na Rafu taky zly?
Reagovat
Pe3k
O R jsem nenapsal ani slovo...
A odpoved na tvou otazku: Hlavne k vuli jeho zdejsim troll fanouskum
Reagovat
Krisboy
Hodně hloupej důvod.
Reagovat
Pe3k
Ty se starej radeji o pana Berdycha...
Reagovat
Krisboy
Pan Berdych je dospělej chlap, postará se o sebe sám. A kdyby přece jenom něco, má Ester :)
Reagovat
Pe3k
No myslim, ze v jejich pripade se stara hlavne Bird. Ester ma jediny ukol a to vypadat dobre.
Reagovat
janek_da
O tu bych se postaral já.
Reagovat
Herbert_Hoover
To nevím, asi se nechám podat? :)
Protože bych řekl, že by to bylo poprvé, co by Rafa vyhrál MC a zároveň by chyběl jak Djoker, tak i Roger. :) Murray už je taková třešnička. I když na antuce pro Rafu asi už i papírově nebezpečnější než Roger.
Reagovat
turista
Djoker pokud bude v MC hrát tak finále a titul.
Reagovat
Fandina
ale nesmí hrát ve stejné polovině s J1rkou
Reagovat
janek_da
A nestačil by jenom ten titul?
Reagovat
Krisboy
Nov4k je tak dobrej, že finále přeskočí a bere rovnou titul :)
Reagovat
janek_da
a turista by pro něj hamtal všechno. titul, finale, semifinale, ...
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist