8. den v Madridu: Djokovič vyzve Nadala. Halepová si to rozdá o trofej s Mladenovicovou. Hlaváčková má na dosah deblový titul

13. 5. 2017, 08:00
Previews 99
Zatímco ženský turnaj WTA Premier Mandatory v Madridu jde do finále, mužský podnik Masters teprve své dva finalisty pozná. O ženskou trofej si to rozdají Simona Halepová a Kristina Mladenovicová, v deblu má na dosah titul Andrea Hlaváčková. Mužská semifinále obstarají Novak Djokovič, který vyzve Rafaela Nadala, a Pablo Cuevas, jehož čeká Dominic Thiem.

Andrea Hlaváčková a Timea Babosová spolu odehrály první turnaj minulý týden v marockém Rabatu a hned z toho byl premiérový společný titul. Čtyři zápasy zvládl česko-maďarský pár také v Madridu, prodloužil tak svou neporazitelnost na osm utkání a po týdnu si zahraje o další triumf.

Jejich soupeřkami budou Yung-Jan Chan a Martina Hingisová. Tchaj-wanka a Švýcarka spolu začaly objíždět jednotlivé akce v polovině února. Společně zatím dosáhly největšího úspěchu v Indian Wells, kde si došly pro svou první společnou trofej. Další z akce série WTA Premier Mandatory mohou přidat dnes.


O titul se utkají Halepová a Mladenovicová
Simoně Halepové úvod letošní sezony příliš nevyšel. Také kvůli zranění se Rumunka dlouho nemohla dostat do formy a první slušný výsledek zaznamenala až v březnu v Miami. Přechod na oblíbenou antuku ovšem Rumunce vyšel na jedničku.

Nejprve pomohla rumunskému fedcupovému týmu dvěma body k postupu a ve Stuttgartu si zahrála semifinále, ve kterém podlehla pozdější vítězce Lauře Siegemundové. Solidní výkony podává světová osmička také v Madridu, kde obhajuje loňský triumf.

V prvním kole nedala šanci unavené Kristýně Plíškové, ve druhém kole jen tak tak přehrála Robertu Vinciovou, s níž prohrávala už 2-5 v rozhodující sadě, následně si poradila se Samanthou Stosurovou, Coco Vandewegheovou a Anastasijí Sevastovovou.

Potřetí za poslední čtyři ročníky tak na madridské antuce postoupila do finále. V cestě za 15. kariérní trofejí a třetí z takto prestižního turnaje jí stojí Kristina Mladenovicová.

Francouzka má letos fantastickou formu. Ve finále je již počtvrté. O titul si předtím zahrála také v Petrohradu, Acapulku a Stuttgartu, přičemž uspěla pouze v ruské metropoli.

Rovněž o dva roky mladší Mladenovicová zahájila antukovou část sezony ve Stuttgartu. Ve finále jen těsně nestačila na Lauru Siegemundovou (5-7 v tie-breaku rozhodujícího setu).

Po výhrách nad Anou Konjuhovou, Lauren Davisovou, Océane Dodinovou, Soranou Cirsteaovou a Světlanou Kuzněcovovou bude mít v hlavním městě Španělska možnost získat nejcennější triumf své kariéry a celkově druhý vavřín na okruhu WTA.

Obě hráčky se spolu utkaly čtyřikrát, nikdy však na antuce. Vzájemnou bilanci vede 3-1 překvapivě Francouzka, která jednoznačně vyhrála poslední vzájemné měření sil letos v Indian Wells.


Djokovič a Nadal svedou jubilejní 50. souboj
Tenisová historie má na kontě další jubileum. Diváky v Madridu čeká rekordní 50. vzájemný duel bývalých světových jedniček Novaka Djokoviče a Rafaela Nadala. Žádní dva hráči se v otevřené éře tolikrát nestřetli.

Srb vyhrál posledních sedm zápasů, ve kterých se Španělem neztratil jediný z patnácti odehraných setů. Na Nadala navíc umí i na antuce. Poslední tři utkání proti antukovému králi letošní sezony na jeho nejoblíbenějším povrchu vyhrál. Naposledy se Španělem prohrál před třemi lety na French Open.

Dnes to nicméně bude mít světová dvojka extrémně těžké. Nadal letos na oranžové drti vládne. Třicetiletý Španěl vyhrál všech 13 duelů, když podesáté v kariéře ovládl podniky v Monte Carlu a Barceloně a v Madridu přehrál Fabia Fogniniho, Nicka Kyrgiose a Davida Goffina.

Čtyřnásobný král madridské antuky, na rozdíl od Djokoviče, pravidelně postupoval do závěrečných kol také v předchozích měsících letošního roku. Na Australian Open a v Miami dokonce bojoval o titul.

Naopak obhájce loňského prvenství Djokovič se od lednového triumfu v Dauhá herně trápil. Na žádném z dalších turnajů nepostoupil dále než do čtvrtfinále a po Masters v Monte Carlu rozpustil svůj trenérský tým. Madridské semifinále je tak jeho teprve druhou letošní účastí mezi nejlepšími čtyřmi.

Přitom loučit se mohl už ve druhém kole, v němž s domácím Nicolasem Almagrem prohrával 0-3 v rozhodující sadě. Nakonec se mu ale povedl obrat a vzápětí si poradil s dalším domácím hráčem - Felicianem Lópezem. Ke čtvrtfinálovému utkání nastoupit nemusel, jelikož Kei Nišikori se kvůli zranění zápěstí odhlásil.

V semifinálových kláních má Djokovič na okruhu ATP bilanci 94-36 (na Masters 42-14), Nadal 105-34 (na Masters 43-17). Djokovič se s Nadalem potkal na Masters celkem 25krát, 16krát zvítězil. Na antuce má se Španělem bilanci 7-14 a v semifinálových bojích 8-8, přičemž poslední tři vyhrál.

Madrid uvidí jubilejní 50. souboj Djokoviče s Nadalem

Životní turnaj prožívá v Madridu uruguayský tenista Pablo Cuevas. Jednatřicetiletý antukový specialista letos na nejpomalejším tenisovém povrchu doslova září.

V Sao Paulu si došel pro svůj celkově šestý kariérní titul a v Monte Carlu skončil jen těsně před branami semifinále. Před startem letošní sezony se Cuevas nikdy na akci Masters neprobojoval do čtvrtfinále. Letos se to Uruguaycovi povedlo hned třikrát (Indian Wells, Monte Carlo a Madrid).

Cuevas musel ve všech čtyřech zápasech na madridské antuce do tří sad. S Thomazem Belluccim, Nicolasem Mahutem, Benoitem Pairem i Alexanderem Zverevem ovšem náročné souboje zvládl a poprvé v kariéře postoupil do semifinále turnaje série Masters.

V něm vyzve Dominika Thiema. Rovněž jeho čeká velká premiéra. Stejně jako Cuevas nikdy předtím mezi nejlepší čtyři na Masters nepostoupil. O sedm let mladší Rakušan na antuce také září.

Letos v Rio de Janeiru poosmé v kariéře zvedl nad hlavu trofej pro vítěze, další finále přidal v Barceloně a i na své čtvrté antukové akci má našlápnuto k boji o titul.

Světová devítka neměla větší potíže ve druhém kole s Jaredem Donaldsonem ani ve dnešním čtvrtfinále s Bornou Čoričem. V osmifinále s Grigorem Dimitrovem však Thiem musel odvracet pět mečbolů Bulhara.

Cuevasovi má možnost oplatit dva roky starou porážku z French Open. Dosud jediný vzájemný duel totiž ve čtyřech těsných setech vyhrál starší z obou semifinalistů.

Thiem je dnes i přes negativní vzájemnou bilanci s Uruguaycem favoritem. Do jeho karet navíc hraje fakt, že Cuevas dokázal jen čtyřikrát ze 14 pokusů porazit hráče elitní desítky. Není to ale tak dávno, co se mu to povedlo naposledy. Letos v Monte Carlu vyřadil Stana Wawrinku.

MUTUA MADRID OPEN 2017 - PROGRAM 8. HRACÍHO DNE
• KURT MANOLA SANTANY • (od 13:30 SELČ)
1. Babosová/Hlaváčková (5-Maď./ČR) - Y. Chan/Hingisová (3-Tchaj-wan/Švýc.)
2. Nadal (4-Šp.) - Djokovič (2-Srb.) / nejdříve v 16:00 SELČ
3. Mladenovicová (14-Fr.) - Halepová (3-Rum.) / nejdříve v 19:00 SELČ
4. Thiem (8-Rak.) - Cuevas (Urug.) / nejdříve ve 21:30 SELČ
• KURT ARANTXY SÁNCHEZOVÉ VICARIOVÉ • (od 14:00 SELČ)
1. F. López/M. López (8-Šp.) - Mahut/Roger-Vasselin (6-Fr.)
2. Kubot/Melo (4-Pol./Braz.) - Kyrgios/Sock (Austr./USA)
TenisPortal.cz, Ondřej Jirásek

Komentáře

99
Přidat komentář
marsden
Snad ji to dneska vyjde. Tu usatou malou mys snad porazi.
Reagovat
Krisboy
Tak žádné překvapení se nakonec nekonalo. Vamos Rafa, díky za těch 6 nebo kolik stovek :)
Reagovat
D@nny
Skvele Rafa!!! Fanousci na zaver z radosti zrobili tri mexicke vlny a IDEMO do finale:)
Reagovat
smazaný uživatel
Kozoroh, palec hore za ten sumár. Dal si si námahu, normálny človek to musí oceniť...Petrika a jeho prvoplánové hejty si nevšímaj, chlapec tu len splašene pobehuje od rána..Hladá sa :)
Reagovat
Kozoroh
Díky, Djokova a Rafova rivalita patří mezi nejlepší soupeření v historii tenisu a jubilejní konfrontace byla ideální příležitostí pro ohlédnutí do historie zápasů.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak snáď chlapci k tej 50ke pridajú ešte aspoň ďalších 25 duelov. 5 zápasov ročne, nasledujúcich 5 rokov trebars :)
Reagovat
gigin
Já bych tohle v životě nedokázal. Respekt. Ještě mám jednoho kámoša, a ten mi posílá v tabulce, pravidelně aktualizované, úplně všechny zápasy Ernieho od počátku jeho kariéry. Taky smekám. Pravda je, že teď s tím moc práce nemá :DD
Reagovat
bIbec
Novak slabej jak čaj.
Reagovat
Krisboy
Ale no tak Nol3, jen se neostejchej, jen tou raketou flákni!
Reagovat
D@nny
:D
Reagovat
Krisboy
Wow, tak to je demolice. Zatím se potvrzuje, co jsem říkal včera. Goffin by Nov4ka přejel jako vajgla na dálnici. Tak vamos Rafa, ještě jeden takovej!!!
Reagovat
D@nny
Mohl byt i kanar, ale tak je treba byt skromny:) Rafa jen tak dal, dej mu po cuni i ve druhem.
Reagovat
kada.tom
noo, Rafa se do toho řádně obul ... takový start jsem nečekal, byť si myslím, že Rafa je favoritem utkání, navzdory Novakově lepšímu žebříčkovému postavení
Reagovat
D@nny
kuuuuuurva to je zacatek jak hrom!
Reagovat
smazaný uživatel
Nějaký stream na Djokovice s Nadalem prosím???
Reagovat
Krisboy
http://live.robinwidget.org/streamvideo8/nadal-vs-djokovic-atp-madrid-live-stream-673569.html
Reagovat
smazaný uživatel
Vamos!
Reagovat
Kozoroh
Idemo No1e!!! Hodně štěstí do 50. konfrontace s Rafanem!!
Reagovat
smazaný uživatel
Vysílá zápas CiCi Bellis v 1. kole kvalifikace Říma!
Reagovat
kada.tom
to ale může v době konání zápasu Nadal - Djokovic zajímat fakt jen tebe, příbuzné a týmy obou hráček ...
Reagovat
blixa
Pche, koho by zajímalo nějaké ATP :-P
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně. Kadlec dělá, jako by mě to snad někdy zajímalo...
Reagovat
dunphy
Ty zas děláš, jak kdyby se všichni měli zajímat o tvé tenisové modly a taky o to, co děláš ve svém volném čase. Si nevybereš.
Reagovat
smazaný uživatel
Když mě to nezajímá, tak nereaguju, ne? Mně to přišlo jako zajímavá informace, že se vysílá i zápas kvalifikace (samozřejmě to bylo tím, že je to italský kanál a proti CiCi hrála Italka)...
Reagovat
peggy
Rafo,dnes bojuj doma z to.Neuvidím to technika selhala.Vyhraj.!!!
Reagovat
gigin
No u tebe selhává víc věcí.
Reagovat
Pe3k
:D
Reagovat
Krisboy
Finále ženského deblu není k vidění proto, že z pohledu českého fanouška stejně není o co stát.
Reagovat
Herbert_Hoover
Andrea změnila občanství nebo byla násilně vytlačena z české tenisové obce?
Reagovat
Krisboy
?
Reagovat
Fandina
Je to děs. Ani finále deblu nelze vidět. Že to není v telce jsem zkousla, ale že to není ani na streamech, to už je děs. Nebo to někdo vidíte?
Reagovat
smazaný uživatel
Nervozni Nadalovci, Noleovci? :D bude to napinave jak male gate ;))
Ovsem ty kurzy,to je trochu scifi...ze by byl Rafa az takovy favorit,cekala jsem je vyrovnane.
Reagovat
Mayo
dneska Svk vs Rus
Reagovat
ipko
Kiska vs Putin
Reagovat
blixa
Putin zabije i medvěda holou pěstí ! Kam se hrabe Olda Šetrný ;-)
Reagovat
Herbert_Hoover
pirohy vs. halušky
Reagovat
smazaný uživatel
Hodne stesti...!
Reagovat
patriks
Děkuji tímto organizaci WTA inc., že toto utkání nevysílá, dělá tím dobrou reklamu ženskému tenisu.
Reagovat
tommr
WTA usilovně pracuje na likvidaci ženskýho tenisu a to hlavně od tý doby co se do jejího vedení dostal ten americkej šmejd. Začalo to postupným omezováním deblů, ted se pokouší zlikvidovat FC a nakonec příjdou na řadu i singly ... :(
Reagovat
dunphy
:(
Reagovat
Kozoroh
Při příležitosti 50. střetnutí No1eho a Rafy na okruhu ATP jsem zpracoval přehled všech jejich předchozích duelů. Rivalita Djokovič-Nadal má v historii mužského tenisu výjimečné postavení - žádná jiná dvojice soupeřů nesvedla na okruhu ATP tolik konfrontací, dále jsou jediní, kteří se proti sobě postavili na 4 po sobě jdoucích grandslamových finále v řadě (Wimbledon 2011 - French Open 2012). Historie jejich soupeření sahá až do roku 2006 a my se na ní teď v chronologickém pořadí podíváme (čísla v závorkách jsou umístění na žebříčku ATP, které jim tehdy patřily):

1. Nadal (2) - Djokovič (63) 6:4, 6:4, skreč Djokera; ČF French Open 2006, antuka; H2H 1-0 pro Nadala
Zatímco Nadal vstupoval do utkání jako 2. nejlepší hráč po suverénovi Federerovi a obhájce titulu, pro Djokoviče to byl 1. čtvrtfinálový duel na turnajích Grand Slamu v kariéře. V zápase měl Rafa problémy se servisem, Novaka však provázely zdravotní potíže. Po 2 prohraných sadách se rozhodl duel skrečovat kvůli zádům a stehnu. Španělský Býk tak pokračoval v cestě za svou 1. úspěšnou obhajobou triumfu na kurtech Rolanda Garrose.

2. Nadal (2) - Djokovič (13) 6:2, 7:5; F Indian Wells 2007, tvrdý; H2H 2-0 pro Nadala
Málokterý hard vyhovuje španělskému matadorovi tak jako ten v Indian Wells. Po Madridu 2005 dosáhl Rafan na svůj 2. titul ATP Masters z tvrdého povrchu. Dominantní vstup do utkání (Rafan vyhrál počátečních 9 fiftýnů a 16 z úvodních 18 míčů utkání si připsal na svou stranu) mu napomohl vyhrát zápas za hodinu a půl. Díky postupu do finále se No1e následující týden stal členem elitní 10 žebříčku.

3. Djokovič (10) - Nadal (2) 6:3, 6:4; SF Miami 2007, tvrdý; H2H 2-1 pro Nadala
K odvetě za finálovou prohru z Indian Wells došlo na podniku v Miami. Pro Djokera vítězství znamenalo 2. skalp hráče TOP 10, pokračování v cestě za 1. titulem z ATP Masters a vzestup na 7. místo v žebříčku.
Reagovat
Kozoroh
4. Nadal (2) - Djokovič (5) 6:2, 6:3; ČF Řím 2007, antuka, H2H 3-1 pro Nadala
V Římě Nadal usiloval o 3. triumf v řadě a prodloužení série 76 vyhraných zápasů na antuce, obojí se mu povedlo, ikdyž se mu Djoker postavil do cesty. Novak antukovému králi vzdoroval hodinu a 41 minut.

5. Nadal (2) - Djokovič (6) 7:5, 6:4, 6:2; SF French Open 2007, antuka; H2H 4-1 pro Nadala
Djoker se probojoval do svého 1. grandslamového semifinále a tím si zajistil premiérový posun na 4. místo. Proti němu stanul vládce Roland Garros Nadal. Jejich 2. grandslamová konfrontace vyzněla ve 3 setech pro Rafu, ačkoliv duel trval bezmála 2 a půl hodiny. Nadal uspěl i ve finále a po Borgovi se stal 2. profesionálem, který French Open ovládl 3krát v řadě.

6. Nadal (2) - Djokovič (4) 3:6, 6:1, 4:1, skreč Djokera; SF Wimbledonu 2007, tráva; H2H 5-1 pro Nadala
1. střet na trávě rozehrál No1e skvěle, jenže pak se začal projevovat puchýř na levé patě. Novak po ztraceném 2. setu požádal o MTO, ale bolest neustoupila a Novak byl nucen semifinále skrečovat. Bohužel se na něm tehdy podepsaly těžké zápasy s Hewittem v osmifinále a s Baghdatisem v čtvrtfinále. Po turnaji se No1e poprvé vyšvihl na 3. místo.

7. Djokovič (4) - Nadal (2) 7:5, 6:3; SF Montreal 2007, tvrdý; H2H 5-2 pro Nadala
Rafa byl před 10 lety v Kanadě svědkem Djokerova unikátního tažení za titulem, když ho Novak porazil v semifinále coby světovou 2, 3. hráče světa Roddicka ve čtvrtfinále a 1. tenistu mužského žebříčku Federera ve finále. Rafanovi bylo v zápase pramálo platné, že si vypracoval 8 brejkbolů, všechny Djoker odvrátil.

8. Nadal (2) - Djokovič (3) 6:4, 6:4; ZS Turnaj mistrů 2007, tvrdý-hala; H2H 6-2 pro Nadala
Díky výsledkům v roce 2007 se Djoker premiérově účastnil Turnaje mistrů. V základní skupině však No1e nevyhrál žádný zápas, ani ten proti Nadalovi, který duel s Djokovičem potřeboval vyhrát, aby postoupil do SF. To se mu povedlo, když Novaka přemohl za 1 a 3/4 hodiny.
Reagovat
Kozoroh
9. Djokovič (3) - Nadal (2) 6:3, 6:2; SF Indian Wells 2008, tvrdý; H2H 6-3 pro Nadala
Semifinále nabídlo plno dlouhých výměn a navrch v nich měl Djoker, který navíc nasázel 8 es a 20 winnerů. Po zápase Nadal uvedl, že byl unavený a soupeř strávil na kurtu kratší dobu než on.

10. Nadal (2) - Djokovič (3) 7:5, 2:6, 6:2; SF Hamburg 2008, antuka; H2H 7-3 pro Nadala
Oba tenisty zaměstnával nejen postup do finále, ale i boj o 2. příčku v žebříčku ATP. Vyrovnaný zápas nabídl přelévání sil a nakonec výhru Nadala, který tak odrazil útok na svou pozici v žebříčku.

11. Nadal (2) - Djokovič (3) 6:4, 6:2, 7:6(3); SF French Open 2008, antuka; H2H 8-3 pro Nadala
Nadal na kurtech Rolanda Garrose předvedl jeden ze svých nejlepších výkonů, když na cestě za 4. titulem v řadě neztratil ani set. Takovou jednoznačnou jízdu naposledy diváci viděli v časech, kdy na pařížských kurtech úřadoval Borg. Djoker však mohl Rafanův čistý štít poskvrnit ziskem 3. setu, ale Rafa komplikace nepřipustil, odvrátil setbol v 12. gemu 3. sady a získal ji ve svůj prospěch v tie-breaku.

12. Nadal (2) - Djokovič (3) 7:6(6), 7:5, F Queens Club 2008, tráva; H2H 9-3 pro Nadala
No1e ve finále usiloval o svůj 1. titul z travnatého povrchu, ale antukový král byl v 2 těsných setech mírně lepším hráčem na kurtu. Rafův výkon jistě zapůsobil na Borga, který poté řekl, že Nadal vyhraje Wimbledon a napodobí ho v zisku double French Open + Wimbledon, což se toho samého roku Rafanovi opravdu povedlo.

13. Djokovič (3) - Nadal (2) 6:1, 7:5; SF Cincinnati 2008, tvrdý; H2H 9-4 pro Nadala
No1e okamžitě vlítl na Rafu a dostal se do vedení 5:0, s čímž už Matador nic nezmohl. V 2. dějství se vývoj utkání vyrovnal, ale i to Djoker získal. Postupem do semifinále si Rafa zajistil pozici nejlepšího hráče světa, kvůli prohře s Djokem však na tenisový trůn usedl až o 2 týdny později, po proběhnutí tenisového turnaje na LOH v Pekingu.
Reagovat
Kozoroh
14. Nadal (2) - Djokovič (3) 6:4, 1:6, 6:4; SF LOH Peking 2008, tvrdý; H2H 10-4 pro Nadala
Pro oba hráče to byla premiéra na olympijském tenisovém turnaji. Ve vyrovnané bitvě se nakonec usmálo štěstí na Rafu, který pak ve finále získal zlatou olympijskou medaili. Djoker se musel spokojit s bronzem.

15. Nadal (1) - Djokovič (3) 6:4, 6:4, 6:1; 1K Davis Cup 2009, antuka; H2H 11-4 pro Nadala
K jejich jedinému vzájemnému zápasu v Davis Cupu došlo na antuce v španělském Benidormu. Rafa osvědčil svou antukovou suverenitu a Djoka přejel ve 3 setech, čímž přispěl k postupu Španělska.

16. Nadal (1) - Djokovič (3) 6:3, 2:6, 6:1; F Monte Carlo 2009, antuka; H2H 12-4 pro Nadala
Po finále na betonu a trávě se Djoker a Rafa utkali i o antukový ATP titul. Poté, co v 2. setu Djoker 2krát vzal Rafovi servis si vynutil rozhodující sadu, v které však již byl Býk nad jeho síly.

17. Nadal (1) - Djokovič (3) 7:6(2), 6:2; F Řím 2009, antuka; H2H 13-4 pro Nadala
Novak usiloval o svou 1. úspěšnou obhajobu titulu na okruhu ATP, která se mu však v konfrontaci s Býkem ve finále nepovedla. Obhájit triumf se Djokovi podařilo až v Dubaji 2010.
Reagovat
Kozoroh
18. Nadal (1) - Djokovič (4) 3:6, 7:6(5), 7:6(9); SF Madrid 2009, antuka; H2H 14-4 pro Nadala
V roce 2009 se Djoker s Rafou proti sobě postavili na všech třech antukových Masters. Ten nejlepší duel antukové sezóny 2009 si přichystali pro Madrid. Tento duel je považován za jedno z nejpamětihodnějších tenisových zápasů, hraných na 2 vítězné sety. Až do OH SF 2012 mezi Federerem a del Potrem to bylo nejdelší utkání hrané na 2 vítězné. Do duelu líp vstoupil Novak, který se ujal vedení 3:0, výhodu brejku nepustil a přetavil ji v zisk úvodní sady. Djokova převaha pokračovala i v 2. setu, kde nevyužil několik brejkbolů. Za stavu 5:5 bojoval Býk z Mallorky 11 minut, než si udržel podání. Dotlačit set do tie-breaku bylo pro Nadala klíčové, neboť všechny předchozí vzájemné zkrácené hry vyzněly pro španělského bojovníka. A nejinak tomu bylo i v tomto zápase. Rafan těsně získal 2. set a ještě těsněji vybojoval rozhodující sadu, v níž odvracel trojici mečbolů. Novak později uvedl, že ho tato prohra donutila se nad sebou zamyslet.

19. Djokovič (4) - Nadal (3) 6:1, 6:4; SF Cincinnati 2009, tvrdý; H2H 14-5 pro Nadala
Djoker přeťal šňůru 5 proher s Rafanem za sebou na stejném místě, kde dosáhl předchozího roku posledního skalpu svého protivníka. Úvodní sadu Serbinátor ovládl za 29 minut, poté Matador vývoj zápasu zdramatizoval, ale na zisk setu to nestačilo. Novaka mohlo těšit, že 75 % bodů po 1. servisu získal ve svůj prospěch.

20. Djokovič (3) - Nadal (2) 6:2, 6:3; SF Paříž 2009, tvrdý-hala; H2H 14-6 pro Nadala
Novak vlítl do utkání, konaného v pařížské hale Bercy, a ačkoliv Rafa dělal, co mohl, 2krát servis v 1. sadě neudržel a za půlhodiny set skončil v Djokerův prospěch. Rafanovi se příliš nedařilo ani v 2. setu, v kterém si No1e vypracoval vedení 3:0 a už ho nepustil.
Reagovat
Kozoroh
21. Djokovič (3) - Nadal (2) 7:6(5), 6:3; ZS Turnaj mistrů 2009, tvrdý-hala; H2H 14-7 pro Nadala
Pro No1eho mělo toto vítězství zvláštní význam, neboť bylo 400. v jeho kariéře na ATP okruhu. Utkání odstartoval vedením 3:1, ale Rafa si vybojoval ztracený servis zpět v 8. gemu a o osudu úvodní sady musel rozhodnout tie-break, který poprvé ve vzájemných zápasech získal na svou stranu Djoker. I v 2. sadě si Novak vytvořil vedení 3:1 a break na rozdíl od 1. sady nepustil. Vítězství nad Rafou však nakonec Djokovi nepomohlo k postupu do semifinále.

22. Nadal (1) - Djokovič (3) 6:4, 5:7, 6:4, 6:2; F US Open 2010, tvrdý; H2H 15-7 pro Nadala
Zatímco Rafa do svého premiérového finále na US Open postoupil bez ztráty sady, No1eho cesta byla mnohem těžší - v 1. kole otáčel průběh zápasu proti krajanovi Troickému z 1-2 na sety a v semifinále odvrátil dvojici mečbolů proti 5násobnému vítězi newyorského podniku Federerovi. Novakovi se 1. v kariéře podařilo přetlačit Švýcara v New Yorku a 2. v kariéře si zahrál ve finále US Open. Jenže ani na 2. finálový pokus se trofeje z amerického grandslamu nedočkal, nevydržel Nadalův tlak, který Rafa vyvíjel v Novakových servírovacích gemech, v posledních 2 setech si Matador vypracoval 16 brejkbolů a 3 z nich zužitkoval. Triumfem dosáhl jako 4. profesionál v otevřené éře kariérního Grand Slamu.

23. Nadal (1) - Djokovič (3) 7:5, 6:2; ZS Turnaj mistrů 2010, tvrdý-hala; H2H 16-7 pro Nadala
Kdo-ví, jak by zápas probíhal, kdyby Novaka v průběhu vyrovnané úvodní sady nezačalo trápit pravé oko. No1eho infekce rozhodila a pro Rafana pak bylo snadné v neoblíbené hale dokráčet za posledním halovým vítězstvím nad Djokem.
Reagovat
Kozoroh
24. Djokovič (3) - Nadal (1) 4:6, 6:3, 6:2; F Indian Wells 2011, tvrdý; H2H 16-8 pro Nadala
Zisk 2. titulu z Indian Wells a 3. v sezóně 2011 Djokerovi nezabránil ani Fedex v semifinále, ani Rafan ve finále. Španělský Matador vstoupil do utkání lépe, využil 2 brejkboly a připsal si 1. set. Před ziskem 2. sady si musel Serbinátor projít 5 shodami, než utkání vyrovnal. V rozhodujícím setu měl Novak na kurtu velkou převahu a Nadala smetl. Tím započala No1eho impozantní série výher nad Rafou.

25. Djokovič (2) - Nadal (1) 4:6, 6:3, 7:6(4); F Miami 2011, tvrdý; H2H 16-9 pro Nadala
Rafa odstartoval zápas s nadějí, že oplatí Novakovi nedávnou finálovou prohru z Indian Wells a konečně vyhraje podnik v Miami. Zpočátku se mu jeho plán dařil, když se dostal do vedení 5:1 a Novak na to odpověděl jen 1krát prolomeným podáním. V 2. setu se však Djoker dostal do tempa, s jakým Nadala přejel v Indian Wells a tak o vítězi musela rozhodnout 3. sada. Ta přinesla vyrovnanou podívanou, kterou musel rozčísnout tie-break. V něm byl Novak mírně lepší, když na míče zvítězil 7-4 a získal 2. titul z floridského turnaje, naopak Rafovi již 3krát mezi prsty proklouzla šance na triumf.

26. Djokovič (2) - Nadal (1) 7:5, 6:4; F Madrid 2011, antuka; H2H 16-10 pro Nadala
Djoker zpočátku Rafana drtil, když v 1. setu vedl 4:0. Býk se však nenechal na své oblíbené antuce a před domácím publikem zahanbit a průběh setu otočil sérií 5 gemů. Novak však nerezignoval a úvodní set vybojoval v poměru 7:5. Na úvod 2. sady sice ztratil servis, ale hned si jej vzal zpátky a ziskem dalšího brejku dokráčel ke svému 1. antukovému vítězství nad Nadalem.
Reagovat
Kozoroh
27. Djokovič (2) - Nadal (1) 6:4, 6:4; F Řím 2011, antuka; H2H 16-11 pro Nadala
Kdo si myslel, že Djokovo vítězství nad antukovým králem v Madridu byla náhoda, toho Novak svým výkonem ve finále v Římě vyvedl z omylu. No1e získal 1. brejk v 8. hře úvodní sady, ale ačkoliv set nedoservíroval, záhy ho získal ve svůj prospěch, neboť Býk ztratil v 10. gemu opět podání. 2. set byl urputnou bitvou, v jejímž závěru Rafa odvracel 3 mečboly, ale na ten 4. nestačil. Porazit Nadala ve 4 po sobě jdoucích vzájemných zápasech se do té doby podařilo jen Davyděnkovi. Serbinátor si s velkým předstihem zajistil postup na Turnaj mistrů.

28. Djokovič (2) - Nadal (1) 6:4, 6:1, 1:6, 6:3; F Wimbledon 2011, tráva; H2H 16-12 pro Nadala
Díky vynikajícím výsledkům, kterých No1e v dosavadním průběhu sezóny 2011 dosáhl, se poprvé v kariéře stal 1. hráčem světa. Tuto pozici si zajistil postupem do finále. Ale aby tenisovou veřejnost přesvědčil, že bude zaslouženě nejlepším tenistou okruhu, potřeboval vyhrát Wimbledon. O vítězství na londýnském grandslamu snil už jako malý kluk. Jeho celoživotní sen se mu splnil, když ve finále porazil svého největšího rivala Nadala. Poprvé se Djokerovi podařilo přemoci Matadora v grandslamovém zápase a premiérově na trávě.

29. Djokovič (1) - Nadal (2) 6:2, 6:4, 6:7(3), 6:1; F US Open 2011, tvrdý; H2H 16-13 pro Nadala
Podruhé za sebou Novak čelil v semifinále 2 mečbolům ze strany Federera, oba odvrátil, zápas vyhrál a ve finále tak jak v předcházejícím roce čelil Nadalovi. Karty však byly rozdány jinak ? poprvé ve vzájemných duelech byl Djoker výše nasazeným hráčem a světovou jedničkou, Rafana přemohl ve všech 5 předchozích sezónních konfrontacích. Djokova převaha se ukázala i ve finále US Open, byť do něj líp vstoupil Rafa, když vedl 2:0 v 1. i 2. sadě. Oba nepříznivé začátky však No1e obrátil na svou stranu. Po těsné ztrátě 3. setu ten 4. jasně opanoval a dosáhl 3. majorového vavřínu v roce.
Reagovat
Kozoroh
30. Djokovič (1) - Nadal (2) 5:7, 6:4, 6:2, 6:7(5), 7:5; F Australian Open 2012, tvrdý; H2H 16-14 pro Nadala Zápas, označovaný za nejlepší, který kdy proti sobě odehráli. Nejlepší tenisový duel na tvrdém povrchu. Nejdelší grandslamové finále v historii, bez 7 minut trvající 6 hodin. S těmito superlativy je spojena jejich jediná konfrontace na Australian Open. Rafa bojoval, jak nejlíp uměl, aby odčinil porážky s Djokerem v předchozím roce. No1e však hodlal na veleúspěšnou sezónu 2011 navázat a premiérově v kariéře obhájit grandslamový titul. Úvodní set trochu líp vyšel Rafovi, 2. set si připsal Djoker, byť ho nedopodával. V 3. sadě byl Djoker pánem kurtu. 4. set se Matadorovi podařilo dovést do tie-breaku, což byla vzhledem k předchozí historii jejich zápasů pro něj příznivá zpráva, což následně i potvrdil. V 5. setu to po prolomení Novakova servisu v 6. hře vypadalo, že se Rafanovi podaří zvítězit, výhodu breaku však ztratil v Tildenově gemu a znovu přišel o podání v 11. hře. V té 12. Serbinátor zápas uzavřel a poprvé v kariéře vytvořil šňůru 3 grandslamových titulů v řadě. Matador naproti tomu se stal premiérovým hráčem v dějinách mužského tenisu, který na 3 majorech v řadě neuspěl ve finále.

31. Nadal (2) - Djokovič (1) 6:3, 6:1; F Monte Carlo 2012, antuka; H2H 17-14 pro Nadala No1eho během konání turnaje postihla smutná událost - v Srbsku mu umřel dědeček. Nedá se mu tak zazlívat, že tenis v těch chvílích šel na vedlejší kolej.

32. Nadal (2) - Djokovič (1) 7:5, 6:3; F Řím 2012, antuka; H2H 18-14 pro Nadala Během neděle v Římě pršelo a tak bylo rozhodnuto duel přeložit na pondělí. Rafan posilněn triumfem v Monte Carlu dostával Djoka pod tlak. Novak se bránil, seč mohl, ale v 11. hře 1. sady přišel o servis a zpět už ho nezískal. V 2. setu se Býk výborně pohyboval na kurtu, naproti tomu Djoker vytvářel nevynucené chyby a vypracované brejkboly v 2. a 4. gemu nezužitkoval.
Reagovat
Kozoroh
33. Nadal (2) - Djokovič (1) 6:4, 6:3, 2:6, 7:5; F French Open 2012, antuka; H2H 19-14 pro Nadala Poprvé v historii mužského tenisu se ve finále 4 po sobě jdoucích grandslamů utkali 2 stejní hráči. Oběma šlo ve finálovém duelu o hodně - No1e mohl jako 1. po 43 letech vyhrát 4 majory v řadě, Rafa měl šanci získat 7. titul z French Open a překonat dosavadní prvenství Borga. Zápas narušovalo deštivé počasí, které způsobilo, že finále bylo rozloženo na neděli a pondělí. Z trumfu se nakonec radoval Býk, když Serbinátor při mečbolu vyrobil dvojchybu.

34. Djokovič (1) - Nadal (5) 6:2, 7:6(1); F Monte Carlo 2013, antuka; H2H 19-15 pro Nadala Necelý rok po finále French Open se oba plejeři střetli na antuce v Monte Carlu. Rafa ovládl 8 předcházejících ročníků turnaje a finálovou výhrou mohl prodloužit rekordní šňůru titulů. Ale No1e se na finále připravil náramně a v 1. setu byl jednoznačně lepším hráčem. V tom 2. se hra vyrovnala a Rafa dokonce získal brejk, o který však záhy přišel a na řadu tak přišla zkrácená hra. Tu Novak opanoval, když ztratil jen 1 fiftýn.
Reagovat
Kozoroh
35. Nadal (4) - Djokovič (1) 6:4, 3:6, 6:1, 6:7(3), 9:7; SF French Open 2013, antuka; H2H 20-15 pro Nadala
Teprve podruhé v kariéře si Rafa na kurtech Rolanda Garrose zahrál 5seťák, poprvé tomu tak bylo v úvodním kole ročníku 2011, kdy proti Isnerovi otáčel nepříznivý stav 1-2 na sety. Po zisku úvodního setu dosáhl Rafan brejkové výhody v 2. sadě, ale Djokovi se podařilo ztracené podání vzít zpátky a později Matadora znovu brejknout a připsat si 2. set na svůj vrub. 3. dějství se Novakovi vůbec nevydařilo, kupil v něm nevynucené chyby a Býk se tak dostal znovu do vedení. V 4. setu byl Rafa za stavu 6:5 a 30-15 2 fiftýny od postupu, ale Djoker si vynutil zkrácenou hru, kterou opanoval poměrem 7-3 a dosáhl rozhodující sady. V ní se mu podařil rychlý brejk, který si držel až do stavu 4:3. V 8. hře se No1e dopustil ? a to se nebojím říct ? největšího zaváhání své kariéry, když nalitý míč pokazil tím, že se dotkl sítě, což pravidla trestají ztrátou bodu. Po ztrátě brejku No1e několikrát dotahoval, než v 16. gemu antukovému králi podlehl.

36. Nadal (4) - Djokovič (1) 6:4, 3:6, 7:6(2); SF Montreal 2013, tvrdý; H2H 21-15 pro Nadala
Rafa na letní severoamerické tůře předvedl strhující jízdu, když dosáhl triplu Montreal + Cincinnati + US Open. Ani král tvrdého povrchu nezarazil tuto šňůru, ikdyž k tomu měl příležitost v semifinále prvně jmenovaného podniku. Vyrovnaný duel nakonec získal ve svůj prospěch Matador, když v zkrácené hře rozhodující sady si vypracoval vedení 6-0 a využil 3. mečbol.
Reagovat
Kozoroh
37. Nadal (2) - Djokovič (1) 6:2, 3:6, 6:4, 6:1; F US Open 2013, tvrdý; H2H 22-15 pro Nadala Jejich 3. vzájemné finále na US Open se zapsalo do historie jako duel, kterým překonali dosavadní rekord dvojice Lendl-McEnroe v počtu odehraných vzájemných zápasů. Rafa od úvodu duelu vyvíjel silný tlak, v jehož důsledku se Djoker zmohl jen na 2 gemy. V 2. sadě přišlo zlepšení, když No1e za stavu 3:2 prolomil Rafanův servis a set získal ve svůj prospěch. Na úvod 3. dějství to vypadalo, že Novak zápas otáčí, když vedl 3:1. Brejk však záhy ztratil a za stavu 4:4 došlo k nepochopitelnému kolapsu, když Djoker v Rafově servírovacím gemu nevyužil vedení 40-0. Záhy nato Djoker o svůj servis přišel a tak prohrál nadějně rozehraný set. Novaka to bohužel pro zbytek zápasu vykolejilo.

38. Djokovič (1) - Nadal (2) 6:3, 6:4; F Peking 2013, tvrdý; H2H 22-16 pro Nadala Rafanova 1. porážka na tvrdém povrchu v sezóně 2013 mohla vzejít už z rakety Fogniniho, ale Rafa nepříznivě se vyvíjející duel otočil a postoupil do finále. V něm však narazil na suverénní hru Novaka, který si po prvním servisu připsal 90 % bodů. Titul z oblíbeného turnaje tak byl pro Djokera útěchou za ztrátu 1. příčky, na níž ho následující týden vystřídal Býk.

39. Djokovič (2) - Nadal (1) 6:3, 6:4; F Turnaj mistrů 2013, tvrdý-hala; H2H 22-17 pro Nadala Rafa vyhrál v základní skupině všechny zápasy a v semifinále porazil Federera, kterého poprvé v kariéře přemohl v hale. Jen trofej ze závěrečného tenisového podniku Rafovi chyběla ke zkompletování Super Slamu - všechny 4 grandslamy, zlatá olympijská medaile a triumf z Turnaje mistrů. Jenže ve finále narazil na protivníka, který od prohry ve finále US Open vyhrál 21 zápasů v řadě, a především mu halové prostředí velmi vyhovovalo. Novak Rafana brejkl již v 2. hře, Býk si sice v průběhu úvodní sady vzal brejk zpátky, ale za stavu 3:4 opět o svůj servis přišel. Ještě pevněji Djoker Rafu sevřel v 2. sadě a po proměnění 3. mečbolu dosáhl 3. triumfu na elitní akci pro 8 nejlepších tenistů sezony.
Reagovat
Mayo
Nezaujem, och.
Reagovat
Kozoroh
40. Djokovič (2) - Nadal (1) 6:3, 6:3; F Miami 2014, tvrdý; H2H 22-18 pro Nadala
Oba 2 protivníci postoupili do boje o titul bez semifinálového utkání, což se stalo poprvé v historii. Rafan usiloval o prolomení miamské kletby, jenže Serbinátor předvedl zničující výkon, na který španělský Matador nestačil a po 84 minutách soupeři podlehl. Djoker díky výhře podruhé v kariéře zkompletoval double Indian Wells + Miami.

41. Djokovič (2) - Nadal (1) 4:6, 6:3, 6:3; F Řím 2014, antuka; H2H 22-19 pro Nadala
Po nervy drásající bitvě s Raoničem v semifinále postoupil Djoker do finále, kde opět změřil síly s antukovým králem. Po ztrátě 1. setu Novak začal mít v utkání převahu, kterou nakonec dotáhl ve svůj prospěch a Rafu podruhé přemohl v římském finále.

42. Nadal (1) - Djokovič (2) 3:6, 7:5, 6:2, 6:4; F French Open 2014, antuka; H2H 23-19 pro Nadala
Novak odstartoval 6. vzájemný duel na French Open nadějně, když získal úvodní set. V 2. dějství se Matador přemáhal, aby finále srovnal, nehodlal prohrávat 0:2 na sety, neboť tušil, že by utkání neotočil. Po usilovném boji se Rafovi podařilo Djoka brejknout v 12. gemu a tak vydřít set. S No1em to pak šlo z kopce a nepomohlo mu ani mírné vzepětí v 4. sadě. I 2. vzájemné finále na French Open skončilo Djokerovou dvojchybou. Na splnění svého snu vyhrát French Open a zkompletovat kariérní Grand Slam si No1e musel počkat ještě 2 roky.

43. Djokovič (1) - Nadal (5) 6:3, 6:3; SF Monte Carlo 2015, antuka; H2H 23-20 pro Nadala
Rok 2015 v No1eho podání je jednou z nejpůsobivějších a nejdominantnějších sezón v historii tenisu. Vyhrál 3 grandslamy a byl ve finále toho zbývajícího, počtvrté za sebou opanoval Turnaj mistrů, ovládl 6 podniků Masters, zvítězil na 11 turnajích ATP a v 31 zápasech porazil protihráče z TOP 10. Mezi těmito výhrami byly i 4 nad Rafanem. Ta úvodní byla pro Djokera jubilejním 20. skalpem Rafy. Poprvé v historii tak měl ATP okruh rivalitu, kdy oba soupeři dosáhli nad tím druhým 20 vyhraných zápasů.
Reagovat
Kozoroh
44. Djokovič (1) - Nadal (7) 7:5, 6:3, 6:1; ČF French Open 2015, antuka; H2H 23-21 pro Nadala
Pro Rafana se rok 2015 nevyvíjel dobře, a to ani na antuce. Ačkoliv Býk vstupoval do utkání se Serbinátorem jako 5násobný obhájce titulu, 9násobný vítěz a 6násobný přemožitel Djoka na French Open, přesto nebyl favoritem. Novak snadno odstartoval a vedl 4:0. Rafa se však do průběhu úvodního setu vrátil a obě ztracená podání si vzal zpět. V tu chvíli se jakoby na kurtech Rolanda Garrose zjevil Rafa ze starých časů. Ale No1e se nenechal zaskočit a 1. sadu těsně získal. V 2. setu dosáhl brejku a v 3. setu byla No1eho převaha natolik silná, že Rafovi bylo jasné, že tento duel neotočí.

45. Djokovič (1) - Nadal (8) 6:2, 6:2; F Peking 2015, tvrdý; H2H 23-22 pro Nadala
Již v 1. gemu No1e prolomil soupeřovo podání a po celé utkání ukazoval jasnou převahu nad Rafou. Serbinátor nasázel 23 winnerů a 7 es. Novak tak na jednom ze svých nejoblíbenějších turnajů vylepšil zápasovou bilanci na 29-0.

46. Djokovič (1) - Nadal (5) 6:3, 6:3; SF Turnaj mistrů 2015, tvrdý; H2H 23-23 oba
No1e hodlal veleúspěšnou sezonu 2015 dovršit rekordním 4. titulem na Turnaji mistrů v řadě. Rafa si zas chtěl spravit chuť po nevyvedeném roce. Djoker měl od začátku zápasu navrch ? ihned se dostal do vedení 2-0 na gemy v úvodní sadě. V úvodních 3 gemech nastřílel 12 winnerů. Ač Rafa všechny utkání v základní skupině vyhrál, v semifinále se nevzmohl na větší odpor. Zápas probíhal podle Novakových not. Odměnou mu bylo nejen 15. finále na ATP turnajích v řadě, ale i vyrovnané H2H.
Reagovat
Kozoroh
47. Djokovič (1) - Nadal (5) 6:1, 6:2; F Dauhá 2016, tvrdý; H2H 24-23 pro Djokoviče
10. rok po sobě se 2 velcí tenisoví rivalové střetli ve finále turnaje ATP. Finálový duel byl v režii Djokera ? 1. set No1e ovládl za 31 minut a i v 2. setu Nadala ničil od základní čáry. Během utkání Serbinátor nastřílel 30 winnerů a vyrobil jen 13 nevynucených chyb. Novak se ziskem titulu stal 10. hráčem v historii, který vyhrál 60 turnajů ATP a poprvé v kariéře dosáhl na vedení ve vzájemné bilanci se španělským Býkem.

48. Djokovič (1) - Nadal (5) 7:6(5), 6:2; SF Indian Wells 2016, tvrdý; H2H 25-23 pro Djokoviče
No1e usiloval o rekordní 5. titul z Indian Wells a 27. trofej z turnajů ATP Masters, čímž by vyrovnal dosavadní prvenství Nadala. Ale Rafa hodlal svůj rekord bránit. Mohl dokonce jít do vedení 1-0 na sety, setbol však Djoker odvrátil a vyrovnanou 1. sadu získal v tie-breaku. V 2. sadě si Novak vypracoval vedení, které už nepustil. I přes prohru Nadal uvedl, že mu duel dodal důvěru do hry.

49. Djokovič (1) - Nadal (5) 7:5, 7:6(4); ČF Řím 2016, antuka; H2H 26-23 pro Djokoviče
Novak se během turnaje trápil, dokonce inkasoval kanára od Belluciho, ani proti Rafovi nehrál svoje maximum. Ale opět to stačilo na 2setový vyhraný zápas. Djoker 26. vítězstvím nad Rafanem předčil rekord svého tehdejšího kouče Borise Beckera v počtu vyhraných zápasů nad jedním protivníkem.

Je to rivalita, která zdaleka neřekla své poslední slovo. Můžeme jen hádat, na jaké cifře se počet jejich vzájemných zápasů zastaví.
Reagovat
D@nny
Ty fakt nemas co delat:D
Reagovat
Pe3k
Počkej jak bude šťastný, že jubilejní 50 zápas dostane Nole na před l.
Reagovat
Pe3k
Na prdel!
Reagovat
Kozoroh
Pokud Novak dnes vyhraje, tak ti poděkuji, žes mu zakřikl prohru.
Reagovat
Pe3k
Což v překladu znamená, že čekáš prohru.
Reagovat
Kozoroh
Já narozdíl od tebe nemám před zápasem svého favorita s jeho rivalem poraženeckou náladu :-P
Reagovat
Pe3k
Ani kdyz jde o Wawrinku?
Reagovat
Krisboy
Netejrej ho :D
Reagovat
Pe3k
Já jen tak, aby řeč nestála...
Reagovat
Kozoroh
Pro ilustraci si najdi články o loňském US Open a uvidíš, že jsem poraženeckou náladu před zápasem s Babrinkou neměl.
Reagovat
Pe3k
a po zápase?
Reagovat
Kozoroh
Měl jsem tento rozbor napsán za pár dní. Zajímalo by mě, jak dlouho by to trvalo tobě :-P
Reagovat
blixa
Co na tuhle obsesivní poruchu říká tvůj psychiatr ? :D
Reagovat
Krisboy
Utekl.
Reagovat
a.magerova
Nechte kluka bejt.... budeme ještě rádi, když nám rozebere všechna vítězná tažení Rogera, ale až nám ukončí kariéru.... ale asi se omezíme jen na tažení za tituly nikoli na jednotlivé vítězné zápasy.... ;-)
Reagovat
Pe3k
Nahodou kozoroh neni tak spatny, alespon operuje s fakty, coz ja rad. Kdyby odesel tak kdo povede Nole camp? Chuderka Nolka ci hlupy turista?
Reagovat
a.magerova
No vždyť jo.... nevšiml sis, jak mu nadbíhám.... já bych si ráda těch 91 až 100 rozborů, velmi ráda přečetla a zavzpomínala.... protože přes fakta, nejen Noleho, je fakt dobrej.... ;-)
Reagovat
Kozoroh
Pokud Fedex dotáhne 100, tak bych mohl sestavit historii jeho turnajových výher. Samozřejmě pojednat o všech jeho zápasech není v lidských silách, to už bych mohl napsat rovnou knihu :-)
Reagovat
a.magerova
Vidíš, jak Ti ulehčuji, opravdu stačí jen ta vítězně-turnajová pojednání... knihu až k Rogerovým čtyřicátinám.... :-)
Reagovat
Krisboy
Napiš ji!
Reagovat
Pe3k
Před zápasem v přátelském? duchu, po zápase to tady bude vypadat jináč :)
Když vyhraje Parera bude se tu cobol roztahovat jak za mlada, když? náhodou Nol2 bude tu kozo psát epopej o H2H.
Reagovat
Kozoroh
A Pe3ček se bude o5 vyžívat v diskuzních střetech.
Reagovat
Pe3k
No, uvidíme.
Reagovat
smazaný uživatel
Muzu to zahrnout do diplomky? ;)
Reagovat
blixa
Jako citaci určitě ale musíš uvést zdroj :D
Reagovat
Tuttovka
Kdyby Jindřich Šídlo neříkal, že fandí fotbalu, tak bych tě za něj považoval :D. Tvoje děsivé znalosti jsou velmi podobné těm jeho ze světa politiky :D. Máš můj respekt. +1
Reagovat
Kozoroh
Díky, mám několik nápadů na podobný rozbor. Někdy jindy, až bude vhodná příležitost.
Reagovat
Fandina
Budu víc fandit Mladenovic, líbí se mi jak hraje, ale když vyhraje Halep, zlobit se nebudu. Osobně si myslím, že spíš vyhraje.
Reagovat
PetaM
Jooo holky, rozdejte si to! ;)
Reagovat
Mayo
Djokovic sa zase namotivuje na Býka (ako inak proti Býkovi sa chce každý vytiahnuť) a odohrá naj zapas za posledné mesiace.
Reagovat
Pe3k
Býkovi to spíše každý odevzdává, jediný kdo se proti němu vytáhl byl Goaterer. Dneska sem teda zvědavý, 30% Novak vs Nadal ve formě, doma a na antuce = vyrovnaný duel :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tvl, ten trojlístok Melbourne, IW, Miami...To je pre vás niečo ako svätý grál celej Rogerovej H2H s Rafom. Na to budú spomínať ešte tri ďalšie generácie fanatikov, na tieto tri zápasy zo 40. Január-marec 2017, obdobie hojna vystriedalo to nekonečné obdobie houna.
Reagovat
Pe3k
No pokud by Rafa neustale nevypadaval v prvnich kolech, mohli se s Rogerem utkat casteji...ale Nadal vykonostne nema na hrace typu Rosol, Darcis ci Brown.
Reagovat
Krisboy
Náhodou...Darcise jednou porazil!
Reagovat
Pe3k
Dredyho nikdy!
Reagovat
Krisboy
Dreddyho ani náhodou!! Ten si z ním vždycky pohraje jako kočka s myší :D
Reagovat
Krisboy
Ale zase na Rafovu obranu je třeba přiznat, že Dreddy je trochu jinej level...toho bych asi neporazil ani já.
Reagovat
baggik
A jeste to bude pokracovat na Rg a W.
Reagovat
Ondra979
favoritem je Rafa, aktualni forma je verohodnejsi ukazazel nez vic nez rok stara bilance.
Reagovat
smazaný uživatel
Mayo, s tebou robiť nejaký kolektívny šport. Ty si vždy takýto nositeľ dobrej nálady a nevyliečiteľný optimista?...:)
Reagovat
Mayo
Áno.
Reagovat
panzer.dragon
Zavidim, ve me zlost bubla od rana do vecera :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ale... to bude dobry :)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist