9. den v Melbourne: Na programu jsou čtvrtfinále. Favority jsou Nadal, Dimitrov, Svitolinová a Wozniacká

22. 1. 2018, 21:30
Previews 97
V úterý se odehraje první polovina čtvrtfinálových soubojů. Marin Čilič vyzve ve šlágru dne prvního hráče světa Rafaela Nadala. Grigor Dimitrov bude čelit Kyleovi Edmundovi. V dalším utkání na sebe narazí dvě letos neporažené hráčky Jelina Svitolinová a Elise Mertensová. Caroline Wozniacká se pokusí potvrdit roli favoritky proti Carle Suárezové.
NÁŠ DNEŠNÍ VÝBĚR
• Šlágr dne •
Nadal - Čilič | Rod Laver Arena (od 9:00 SEČ)
• Favorité jdou do akce •
Mertensová - Svitolinová | Rod Laver Arena (od 2:30 SEČ)
Dimitrov - Edmund | Rod Laver Arena (od 4:00 SEČ)
Suárezová - Wozniacká | Rod Laver Arena (od 11:00 SEČ)


• Šlágr dne •
Rafael Nadal (1.) - Marin Čilič (6.) | Rod Laver Arena (od 9:00 SEČ)

Všechna dnešní čtvrtfinále jsou velice atraktivní, jelikož se vždy outsider pokusí zaskočit favorita. Jedním z nich je i v pořadí sedmý souboj mezi Rafaelem Nadalem a Marinem Čiličem, který jsme zvolili za šlágr dne. Aktuálně první hráč světa prohrál s chorvatskou jedničkou jediný duel, a to hned ten první v roce 2009 v Pekingu. V dalších pěti však svému dnešnímu protivníkovi povolil jediný set.

I proto dnes bude Nadal velkým favoritem. Loňský finalista ovšem v Melbourne zatím nehraje ve své nejlepší formě a otevírá se tak šance pro Chorvata. Ani Čilič ale není na výkonnostním maximu. Minimálně set by však světové jedničce tentokrát sebrat mohl.

Tip: Nadal ve čtyřech setech

Shrnutí letošní sezony
Nadal kvůli přetrvávajícím problémům s pravým kolenem zmeškal exhibici v Abú Dhabi i akci ATP v Brisbane. Před startem úvodního grandslamu sezony odehrál jediný zápas, a to exhibiční, v němž podlehl Gasquetovi.

Cesta turnajem
Na Australian Open letos ztratil zatím jediný set a působí suverénně. V prvním kole povolil pouhé tři gamy Estrellovi, mnohem více se nadřel ve druhém kole proti Leonardovi Mayerovi. Ve třetím kole smetl nasazeného Džumhura a nejvíce práce měl v osmifinále proti Schwartzmanovi. S Argentincem měl problémy hlavně ve druhé sadě, v níž nedokázal třikrát udržet náskok brejku. Nakonec set prohrál v tie-breaku. Ani životní výkon Schwartzmana ovšem na světovou jedničku nestačil.

Historie na Australian Open
Šestnáctinásobný grandslamový šampion se na úvodním grandslamu sezony poprvé představil v roce 2004 a skončil ve třetím kole. Od té doby neprošel minimálně do osmifinále už jen předloni, kdy ho v prvním kole senzačně vyřadil krajan Verdasco. Australský grandslam ovládl pouze jednou, a to v roce 2009. Ve čtvrtfinále skončil celkem čtyřikrát. Loni v pěti setech prohrál finálovou bitvu s Federerem.

Rafael Nadal - Letošní sezona
Nejlepší výsledky: hraje první turnaj
Bilance: 4-0
Bilance z posledních 10 zápasů: 8-2
Bilance na betonech: 4-0
Bilance na grandslamech: 4-0 (kariérní 230-33)
Bilance ve čtvrtfinále grandslamů: 0-0 (kariérní 26-6)
Bilance proti hráčům Top 10: 0-0 (kariérní 152-82)

Rafael Nadal - Australian Open
Kariérní bilance: 55-11
Nejlepší výsledek: vítěz (2009)
Loňský výsledek: finále
Generálka: žádná
Cesta turnajem: Estrella (6-1 6-1 6-1), L. Mayer (6-3 6-4 7-6), (28) Džumhur (6-1 6-3 6-1), (24) Schwartzman (6-3 6-7 6-3 6-3)

Shrnutí letošní sezony
Čilič odehrál první letošní turnaj v Puné, kde suverénně přehrál Ramanathana i Herberta a skvěle zahájil také semifinálový duel se Simonem. Na pozdějšího vítěze ale nakonec ve třech setech nestačil. Po skončení indického podniku ATP se už vydal do Melbourne Parku. V dějišti Australian Open sehrál exhibiční souboj s domácím Ebdenem, který prohrál ve třech sadách.

Cesta turnajem
Čilič je na Australian Open zatím také suverénní a žádné výraznější komplikace dosud řešit nemusel. V prvním kole si ve čtyřech sadách poradil s kvalifikantem Pospisilem, tři sety mu stačily proti Joaovi Sousovi i rozjetému Ryanovi Harrisonovi. Největší potíže měl s jedenáctým hráčem světa Carreñem. Španěl ve třetí sadě podával na vedení 2-1 na sety.

Historie na Australian Open
Čilič hraje své jubilejní desáté Australian Open. Při své premiéře v roce 2007 vypadl hned v prvním kole, ovšem od té doby postoupil čtyřikrát v řadě do osmifinále, před osmi lety dokonce až do semifinále, které je jeho maximem. Od roku 2013 ale vítěz US Open 2014 ani jednou nepřešel přes třetí kolo, teprve až letos.

Marin Čilič - Letošní sezona
Nejlepší výsledky: Puné (semifinále)
Bilance: 6-1
Bilance z posledních 10 zápasů: 6-4
Bilance na betonech: 6-1
Bilance na grandslamech: 4-0 (kariérní 100-38)
Bilance ve čtvrtfinále grandslamů: 0-0 (kariérní 4-6)
Bilance proti hráčům Top 10: 0-0 (kariérní 28-70)

Marin Čilič - Australian Open
Kariérní bilance: 24-9
Nejlepší výsledek: semifinále (2010)
Loňský výsledek: 2. kolo
Generálka: Puné (semifinále)
Cesta turnajem: Pospisil (6-2 6-2 4-6 7-6), J. Sousa (6-1 7-5 6-2), R. Harrison (7-6 6-3 7-6), (10) Carreño (6-7 6-3 7-6 7-6)


• Favorité jdou do akce •
Elise Mertensová (37.) - Jelina Svitolinová (4.) | Rod Laver Arena (od 2:30 SEČ)

Jeden ze čtvrtfinálových soubojů ženské dvouhry obstarají dvě hráčky, které letos na turnajích ještě neprohrály. Budou jimi Elise Mertensová a Jelina Svitolinová. Aktuální světová čtyřka vyhrála jediný dosavadní duel, když Belgičanku hladce přehrála loni ve finále antukového turnaje WTA v Istanbulu.

A i dnes bude jasnou favoritkou. Mertensová je sice stejně jako Svitolinová letos neporažená, nicméně soupeřky Mertensové a protivnice Svitolinové v letošním roce nelze moc srovnávat.

Tip: Svitolinová ve dvou setech

Shrnutí letošní sezony
Mertensová zahájila letošní rok v australském Perthu. V rámci Hopmanova poháru prohrála dva tie-breaky s letos neporaženou Kerberovou, porazila domácí Gavrilovovou a také Bouchardovou. V Hobartu, kde loni slavila premiérový triumf na okruhu WTA, po výhrách nad Naraovou, Haddadovou Maiaovou, Watsonovou a Buzarnescuovou úspěšně obhájila titul.

Cesta turnajem
Dvaadvacetiletá Belgičanka pokračuje ve skvělé formě i v Melbourne, kde si při své premiéře v hlavní soutěži Australian Open bez ztráty setu poradila s kvalifikantkou Kužmovou, domácí Garvilovovou, Cornetovou i Martičovou. V osmifinále už ale bylo znát, že v posledních dnech odehrála opravdu velkou porci zápasů. Mertensová měla značné problémy oba sety zakončit.

Historie na Australian Open
Mertensová si odbyla premiéru předloni, kdy prohrála v kvalifikaci. Tu loni kvůli účinkování na akci WTA v Hobartu nestihla. V průběhu loňské sezony výrazně vylepšila své žebříčkové postavení a letos měla jistý svůj premiérový start v hlavní soutěži. A hned je z toho první grandslamové čtvrtfinále.

Elise Mertensová - Letošní sezona
Nejlepší výsledky: Hobart (vítězka)
Bilance: 8-0
Bilance z posledních 10 zápasů: 9-1
Bilance na betonech: 8-0
Bilance na grandslamech: 4-0 (kariérní 6-4)
Bilance ve čtvrtfinále grandslamů: premiéra
Bilance proti hráčkám Top 10: 0-0 (kariérní 1-3)

Elise Mertensová - Australian Open
Kariérní bilance: 4-0
Nejlepší výsledek: čtvrtfinále (2018)
Loňský výsledek: nehrála
Generálka: Hobart (vítězka)
Cesta turnajem: Kužmová (6-2 6-1), (23) Gavrilovová (7-5 6-3), Cornetová (7-5 6-4), Martičová (7-6 7-5)

Shrnutí letošní sezony
Svitolinová odehrála jedinou generálku před Australian Open v australském Brisbane, kde v pěti zápasech ztratila jediný set. Postupně porazila Suárezovou, Konjuhovou, Kontaovou, loňskou šampionku a českou jedničku Karolínu Plíškovou i překvapivou finalistku Sasnovičovou a oslavila zisk jubilejního desátého titulu.

Cesta turnajem
Ve skvělé formě se prezentuje také v Melbourne Parku. Svou pouť letošním Australian Open odstartovala jasnou výhrou nad kvalifikantkou Jorovičovou. Jediné dosavadní zaváhání přišlo ve druhém kole, v němž prohrála úvodní sadu se Siniakovou, poté ovšem české naději nedala šanci. S teprve patnáctiletou krajankou Kosťukovou ztratila čtyři hry, s kvalifikantkou Allertovou dokonce ještě o game méně.

Historie na Australian Open
Třiadvacetiletá Ukrajinka při předchozích pěti účastech nedokázala ani jednou přejít přes třetí kolo. Své melbournské maximum tak letos výrazně vylepšila. Ve čtvrtfinále grandslamového turnaje bude bojovat potřetí. V případě vítězství si poprvé v kariéře zahraje grandslamové semifinále.

Jelina Svitolinová - Letošní sezona
Nejlepší výsledky: Brisbane (vítězka)
Bilance: 9-0
Bilance z posledních 10 zápasů: 10-0
Bilance na betonech: 9-0
Bilance na grandslamech: 4-0 (kariérní 37-21)
Bilance ve čtvrtfinále grandslamů: 0-0 (kariérní 0-2)
Bilance proti hráčkám Top 30-50: 2-0 (kariérní 29-14)

Jelina Svitolinová - Australian Open
Kariérní bilance: 11-5
Nejlepší výsledek: čtvrtfinále (2018)
Loňský výsledek: 3. kolo
Generálka: Brisbane (vítězka)
Cesta turnajem: Jorovičová (6-3 6-2), Siniaková (4-6 6-2 6-1), Kosťuková (6-2 6-2), Allertová (6-3 6-0)


Grigor Dimitrov (3.) - Kyle Edmund (49.) | Rod Laver Arena (od 4:00 SEČ)
Poslední dnešní čtvrtfinálový souboj mužské dvouhry má rovněž velkého favorita. Grigor Dimitrov se rozehrává do výborné formy a měl by si poradit se svým dalším soupeřem, jímž bude nenasazený Kyle Edmund. Nad Britem ve vzájemné bilanci vede 2-0. Jejich poslední duel se odehrál letos v Brisbane a šestadvacetiletý Dimitrov měl s o čtyři roky mladším soupeřem plné ruce práce.

Podobný průběh by mohl nabídnout i dnešní zápas. Loňský semifinalista Dimitrov to rozhodně nebude mít s agresivně hrajícím Britem jednoduché. Edmund navíc nemá při své premiéře ve čtvrtfinále grandslamu co ztratit. Bulhara určitě povzbudila výhra v minulém kole nad Kyrgiosem a jeho výkon půjde zase o něco nahoru.

Tip: Dimitrov ve čtyřech setech

Shrnutí letošní sezony
Dimitrov zatím navazuje na loňskou životní sezonu. Aktuálně třetí hráč světa sice v Brisbane neobhájil loňský triumf, nicméně vydřel postup přes Millmana a právě Edmunda a v semifinále prohrál s rozjetým Kyrgiosem.

Cesta turnajem
Na Australian Open začal hladkou výhrou nad kvalifikantem Novakem. Ve druhém kole čelil dalšímu kvalifikantovi a překvapivě si musel sáhnout až na dno svých sil. S McDonaldem totiž málem neudržel vedení 2-1 na sety, když ve čtvrté sadě dostal "kanára" a rozhodující dějství vyhrál až 8-6. V dalších dvou kolech oplácel porážky. Rubljovovi vrátil prohru z loňského US Open a proti největší domácí naději Kyrgiosovi se mu povedla odplata za Brisbane.

Historie na Australian Open
Prvního úspěchu se v Melbourne Parku dočkal až v roce 2014, při své celkově páté účasti. Tehdy si zahrál své vůbec první čtvrtfinále na grandslamu. Mezi nejlepší osmičku poté postoupil až loni, kdy vypadl po pětisetové bitvě s Nadalem v semifinále.

Grigor Dimitrov - Letošní sezona
Nejlepší výsledky: Brisbane (semifinále)
Bilance: 6-1
Bilance z posledních 10 zápasů: 9-1
Bilance na betonech: 6-1
Bilance na grandslamech: 4-0 (kariérní 48-29)
Bilance ve čtvrtfinále grandslamů: 0-0 (kariérní 2-1)
Bilance proti hráčům Top 30-50: 2-0 (kariérní 69-35)

Grigor Dimitrov - Australian Open
Kariérní bilance: 20-7
Nejlepší výsledek: semifinále (2017)
Loňský výsledek: semifinále
Generálka: Brisbane (semifinále)
Cesta turnajem: Novak (6-3 6-2 6-1), McDonald (4-6 6-2 6-4 0-6 8-6), (30) Rubljov (6-3 4-6 6-4 6-4), (17) Kyrgios (7-6 7-6 4-6 7-6)

Shrnutí letošní sezony
Edmund má letos zatím velmi dobrou formu. V Brisbane sehrál tři třísetové bitvy. Po skalpech Shapovalova a Hyeon Chunga prohrál čtvrtfinálové utkání se svým dnešním soupeřem.

Cesta turnajem
V prvním kole zvládl "pětiseťák" s nasazenou jedenáctkou Andersonem a potvrdil skvělou letošní formu. Tu ve druhém kole odnesl Istomin, jenž byl bez šance. Blízko porážky byl Brit naopak proti Basilašvilimu. Gruzínce udolal v pěti sadách a za stavu 4-4 v rozhodujícím dějství odvracel brejkbol. Proti rozjetému Seppimu mu stačily čtyři sety.

Historie na Australian Open
Edmund startuje v hlavní soutěži úvodního podniku velké čtyřky počtvrté v kariéře. V předchozích letech slavil jedinou výhru, letos má na kontě hned čtyři. Australian Open zřejmě bude alespoň na chvíli jeho nejoblíbenějším grandslamem, jelikož si v Melbourne zahraje své první grandslamové čtvrtfinále.

Kyle Edmund - Letošní sezona
Nejlepší výsledky: Australian Open,  Brisbane (čtvrtfinále)
Bilance: 6-1
Bilance z posledních 10 zápasů: 7-3
Bilance na betonech: 6-1
Bilance na grandslamech: 4-0 (kariérní 15-12)
Bilance ve čtvrtfinále grandslamů: premiéra
Bilance proti hráčům Top 10: 0-0 (kariérní 0-14)

Kyle Edmund - Australian Open
Kariérní bilance: 5-3
Nejlepší výsledek: čtvrtfinále (2018)
Loňský výsledek: 2. kolo
Generálka: Brisbane (čtvrtfinále)
Cesta turnajem: (11) Anderson 6-7 6-3 3-6 6-3 6-4, Istomin (6-2 6-2 6-4), Basilašvili (7-6 3-6 4-6 6-0 7-5), Seppi (6-7 7-5 6-2 6-3)


Carla Suárezová (39.) - Caroline Wozniacká (2.) | Rod Laver Arena (od 11:00 SEČ)
Překvapivá čtvrtfinalistka Carla Suárezová se pokusí zastavit světovou dvojku Caroline Wozniackou. S Dánkou se utká už poosmé. Bývalou světovou jedničku sice dokázala porazit dvakrát na antuce, nicméně dvě antukové výhry má na kontě i Wozniacká a navíc vyhrála všechny tři souboje na tvrdém povrchu.

Také proto bude jasnou favoritkou na postup. Wozniacká má mimo jiné i mnohem lepší formu než houževnatá Španělka. Po fantastickém obratu ve druhém kole hraje aktuálně druhá nejlepší hráčka světa výborně. Suárezová navíc měla namále už v minulém kole.

Tip: Wozniacká ve dvou setech

Shrnutí letošní sezony
Suárezová se loni žádného velkého úspěchu nedočkala a ani do letošní sezony nevstoupila dobře. Právě naopak. V Brisbane v prvním kole prohrála se Svitolinovou a v Sydney skončila už v prvním kole kvalifikace na raketě Ahnové, hráčky až druhé stovky.

Cesta turnajem
Na Australian Open ale hraje Španělka, která se v minulosti vydrápala až na pozici světové šestky. Suárezová znovu vítězí a mnohem lépe zvládá klíčové momenty. V prvním kole přetlačila kvalifikantku Frechovou a poté vyhrála tři třísetové duely, když postupně vyřadila Babosovou, Kanepiovou i Kontaveitovou. S Estonkou v osmifinále přitom prohrávala už 1-4 ve druhé sadě, o dva brejky, a byla dva gamy od vyřazení.

Historie na Australian Open
Suárezová si v Melbourne poprvé zahrála před deseti lety a skončila už v kvalifikaci. O rok později se ovšem probojovala až do čtvrtfinále. Mezi nejlepší osmičku na Australian Open postoupila ještě předloni. Právě čtvrtfinále je maximem Španělky na turnajích velké čtyřky. Dnes bude mít šestý pokus brány semifinále pokořit.

Carla Suárezová - Letošní sezona
Nejlepší výsledky: Australian Open (čtvrtfinále)
Bilance: 4-2
Bilance z posledních 10 zápasů: 4-6
Bilance na betonech: 4-2
Bilance na grandslamech: 4-0 (kariérní 72-36)
Bilance ve čtvrtfinále grandslamů: 0-0 (kariérní 0-5)
Bilance proti hráčkám Top 10: 0-1 (kariérní 25-56)

Carla Suárezová - Australian Open
Kariérní bilance: 21-9
Nejlepší výsledek: čtvrtfinále (2009, 2016, 2018)
Loňský výsledek: 2. kolo
Generálka: Brisbane (1. kolo), Sydney (kvalifikace)
Cesta turnajem: Frechová (7-5 6-3), Babosová (6-4 2-6 6-2), Kanepiová (3-6 6-1 6-3), (32) Kontaveitová (4-6 6-4 8-6)

Shrnutí letošní sezony
Wozniacká pokračuje po skvělém loňském roce v dobrém rozpoložení také letos. Hned na prvním letošním turnaji v Aucklandu porazila Brengleovou, Martičovou, Keninovou a Vickeryovou a zahrála si finále, v němž nestačila na rozjetou Görgesovou.

Cesta turnajem
Do Australian Open vstoupila suverénní výhrou nad v životní formě hrající Buzarnescuovou. Ve druhém kole ovšem balancovala na hraně vyřazení. Proti Fettové otáčela stav 1-5 15-40 v rozhodující sadě. Od té doby opět exceluje. V dalším zápase nedala šanci Bertensové a naposledy smetla Rybárikovou.

Historie na Australian Open
Hned první účast v Melbourne Parku v roce 2008 proměnila v osmifinálovou účast. Nejlepší výsledek přišel o tři roky později, kdy se probojovala mezi nejlepší kvarteto. V posledních čtyřech letech se jí ovšem v Austrálii nedařilo. Třetím kolem letos prošla po dlouhých pěti letech a v případě dnešního vítězství může vyrovnat své maximum na australském grandslamu. Ve čtvrtfinálových grandslamových soubojích má pozitivní bilanci.

Caroline Wozniacká - Letošní sezona
Nejlepší výsledky: Auckland (finále)
Bilance: 8-1
Bilance z posledních 10 zápasů: 9-1
Bilance na betonech: 8-1
Bilance na grandslamech: 4-0 (kariérní 104-42)
Bilance ve čtvrtfinále grandslamů: 0-0 (kariérní 6-3)
Bilance proti hráčkám Top 30-50: 2-0 (kariérní 124-38)

Caroline Wozniacká - Australian Open
Kariérní bilance: 29-10
Nejlepší výsledek: semifinále (2011)
Loňský výsledek: 3. kolo
Generálka: Auckland (finále)
Cesta turnajem: Buzarnescuová (6-2 6-3), Fettová (3-6 6-2 7-5), Bertensová (6-4 6-3), (19) Rybáriková (6-3 6-0)

AUSTRALIAN OPEN 2018 - PROGRAM 9. HRACÍHO DNE
• ROD LAVER ARENA • (od 1:00 SEČ)
1. B. Bryan/M. Bryan (6-USA) - Matkowski/Quréší (15-Pol./Pak.)
2. Mertensová (Belg.) - Svitolinová (4-Ukr.) / nejdříve ve 3:00 SEČ
3. Dimitrov (3-Bulh.) - Edmund (Brit.) / nejdříve ve 4:30 SEČ
4. Nadal (1-Šp.) - Čilič (6-Chorv.) / nejdříve v 9:00 SEČ
5. Suárezová (Šp.) - Wozniacká (2-Dán.)
• MARGARET COURT ARENA • (od 1:00 SEČ)
1. čtyřhra legend
2. Kubot/Melo (1-Pol./Braz.) - McLachlan/Struff (Jap./Něm.) / nejdříve ve 3:00 SEČ
3. Dabrowská/Yifan Xu (6-Kan./Čína) - Makarovová/Vesninová (2-Rus.) / nejdříve ve 4:30 SEČ
4. Sestini Hlaváčková/Roger-Vasselin (6-ČR/Fr.) - N. Kičenoková/M. Granollers (Ukr./Šp.)
5. Dabrowská/M. Pavič (8-Kan./Chorv.) - Schuursová/Rojer (Niz.)
• SHOW COURT 2 • (od 1:00 SEČ)
3. Šafářová/Strýcová (4-ČR) - Su-Wei Hsieh/Shuai Peng (8-Tchaj-wan/Čína)
• SHOW COURT 3 • (od 1:00 SEČ)
2. L. Chan/Sestini Hlaváčková (1-Tchaj-wan/ČR) - Babosová/Mladenovicová (5-Maď./Fr.)
• COURT 8 • (od 1:00 SEČ)
1. Crnokrak (Austr.) - Štyler (14-ČR) / junioři
• COURT 10 • (od 1:00 SEČ)
4. Macháč/Štyler (6-ČR) - Fenty/Woodall (USA) / junioři
• COURT 20 • (od 1:00 SEČ)
2. Svrčina (ČR) - Erel (Tur.) / junioři
• COURT 22 • (od 1:00 SEČ)
4. Baez/Seyboth Wild (1-Arg./Braz.) - Henning/Paulson (JAR/ČR) / junioři
Kompletní program 9. hracího dne
TenisPortal.cz, Ondřej Jirásek

Komentáře

97
Přidat komentář
smazaný uživatel
Uz sa to zvrhlo :)...

Rafa, vyhraty zápas...V druhom sete zatial najhorsi vykon na turnaji...
Reagovat
Franky
Klidek Cilic nato nema hlavu ten USO 14 bol vysledok uplnej nahody Cilic ziadny GS uz nikdy neprida..
Reagovat
smazaný uživatel
Takyto nejaky zapas som ocakaval, tesim sa, ze sa to nezvrhlo...Cilic neni az taký geroj na servise, dnes dokonca ani nedodržuje časovy limit ((:
Reagovat
Pe3k
Čilič se porazí sám, žáden první servis, za to hromada chyb... ještě ať si dá v šatně doping a pak se může na kurtu zase rozbrečet...Rafa a ty jeho cake draw...
Reagovat
Amputace
Hm. Rafa zatím hodně agresivní pojetí. Sice s chybami, ale líbí se mi to. FH po čáře šlape, jak dlouho ne.
Reagovat
baggik
Denní věštec: Finále: Mertens - Keys, Federer - Nadal.
Reagovat
Amputace
Prosím vás, nemáte někdo fungující stream na Nadala? Můj tradiční stream jaksi vypověděl službu :(
Reagovat
smazaný uživatel
Skus sport365.com, alebo cez livescorehunter.com
Reagovat
a.magerova
http://videostream.dn.ua/videopage/videoPage.php?g=dmx1ZnVtfGF6aHpocGIz&c=en&i=eWlxYW9jYWl1aA?f?f
Reagovat
stopan
http://live.livewidget.net/streamvideo10/nadal-vs-cilic-rod-laver-arena-live-stream-4571858.html
Reagovat
Amputace
Díky vám :)
Reagovat
George_Renel
Doufejme, že dnes ještě není všem překvapením konec. :-)
Reagovat
svetova.dvojka
Cilič je podvodník, tomu skutečný fanda tenisu nikdy nemůže fandit.
Za ten doping měl dostat doživotní zákaz, je to výsměch tenisu.
Reagovat
George_Renel
Nehraje jen Čilič....
Reagovat
spaniel
Aha, takže když Nadal bral 2x...?
Reagovat
Pe3k
Nadal i Cilic oba jsou to podvodníci.
Reagovat
Mayo
Do basy s nimi spolu s Lionelom
Reagovat
Pe3k
Spousta lidí těmto podvodníkům fandí, stačí se mrknout kolik fandů má Armstrong, Nadal, Babiš :D
Reagovat
Mayo
Ja som jeden z nich.
Reagovat
Pe3k
Ne ty si jen nick na tp.
Reagovat
raduz
Tak toto jsem nečekal,ačkoliv Dimitrov je hráčem,který je přímo předurčen k k tomu,aby ho porazil hráč nikoliv top,ale aktualně ve formě.Nevyrovnanost jeho hry je do očí bijící a navíc nemá nic co by z něho mohlo někdy udělat vítěze GS.TM bylo spíše dílem náhody,být ve finále s Federerem,všichni víme,jak by to dopadlo.Berdych,Delpo,Goffin,Kyrgios a i ti Rusové maji něco navíc zkrátka.Zápas s Edmundem jsem neviděl,tudíž nehodnotím.Přiznám se však,že Edmunda jsem nikdy neviděl a ani nevím ,jak vypadá a jakým stylem hraje.Dnes už je ale jasné,že ve finále bude Nadal.Ač ho nesnáším,na los se vymlouvat nehodlám,protože Federer tam kromě aktualně nebezpečného Berdycha taky nemá nikoho.Chung podle mě nemá na to ten výkon zopakovat.
Reagovat
smazaný uživatel
Ano. Nadal s Federerom si mozu podat ruku. Zreb porovnatelný, mozno o chlp tazsi Rafa, ale ci Cilic alebo Berdych, to je uz fakt jedno...

To, ze nepoznas Edmunda je inak celkom zarazajúce na cloveka co sleduje tenis. Nie je to úplne no name hrac typu Radu Albot.
Reagovat
smazaný uživatel
Radu Albot je náhodou frajer.
Reagovat
svetova.dvojka
Dokonce to vypadá na český double... Berdych-Plíšková, to se stalo naposledy, když jsem ještě nebyl na světě... , na US Open 1985 kdy vyhráli singly Ivan Lendl a Hana Mandlíková.
Reagovat
Herbert_Hoover
Grigor sehral vyborne osmufinale, hral celkem profesorsky, ale dnes jako by se mu totalne rozsypal herni plan. Je fakt, ze Edmund ppdrzel solidne micek ve hre, podani mu slapalo a kdyz se hralo rychle, nemel problem kontrovat. Pekny vykon, ale stejne bych proste od Grigora cekal daleko vic. Zvlast po tom skvelem vystoupeni proti Nickovi.
Reagovat
svetova.dvojka
Berdych pokud porazí Federera, tak si jde pro titul, to si již teď dovolím tvrdit...
Reagovat
smazaný uživatel
Netrep :)
Reagovat
Torn
Hlavně žádné chvástání se...i poražení Federera může být značně ošidné a Tomáše zbytečně ukolébat.
Reagovat
svetova.dvojka
Tomášovi hraje všechno do karet, je zdravý, cítí se dobře, má formu a nemá co ztratit...
Reagovat
Ondra979
bohuzel neverim Tomovi, i kdyby Rogera nedej boze dal, tak to nejspis nevyhraje..aby mel sanci tak by musel padnout Rafa, ale i tak - ten Chung nebude vubec lehky souper..nic by nemel jisteho
Reagovat
Torn
Až tohle zjistí Fandina, tak jí klepne pepka...
Reagovat
Krisboy
Možná už ji klepla, ještě tu, myslím, nebyla :)
Reagovat
Tuttovka
Teď ještě vypadne Rafa, Feďa, Marin a Berdyč a máme tu to v smíchu predikovane finále Sandgren - Edmund :).
Reagovat
baggik
Dnešní výsledky :D. To jsou ty silné výroky. Tady někdo před pár dny psal jasné semifinále Wozniacki Svitolina a předevčírem komentátor odepsal Edmunda a ještě dodal při vší úctě. :-) Tak aspoň se něco děje.
Reagovat
smazaný uživatel
Edmund v SF. No v tom poslednom geme bol hodny prehrat si servis cistou hrou, ale Dim je fakt labil. Druhy nenasadeny hrac v SF. Dobra správa pre tenis?..Nemyslim...Stastie, ze nehraju SF spolu. Preco tomu tak je?...Tenisový okruh je bez Wawrinku, Nishikoriho, Murrayho, Raonica, a standardneho Djokovica. To je velká absencia. Sucasni top 10 hraci ako Dimitrov, Goffin, Thiem sú proste neskusení co sa zaverecnych fáz GS týka a je pomerne mala sanca, ze zvladnu vyhrat 5 zapasov za sebou na GS. Práve preto semifinalisti, ako Busta, Anderson, Edmund, Sandgren/Chung..
Reagovat
smazaný uživatel
Plus Zverev, Sock...Naozaj by tak 6-7 hracom z desiatky pasovala skor pozicia 10-20.
Reagovat
MartinPa
Neviděl bych to tak černě, za pár let se tady určitě najdou příznivci, kteří budou tvrdit jak tím rokem začala "silná" éra tenisu, protože do závěrečných kol se dostávali hráči "užší" světové stovky :-)
Reagovat
Tuttovka
+1 :)
Reagovat
smazaný uživatel
Áno. Tzv. vyrovnanejšia špička :)
Reagovat
svetova.dvojka
Tenisová revoluce pokračuje...
Jsem zvědavý na French Open, tam se do finále dostane nějaký 335.hráč světa, už to vidím...
Reagovat
smazaný uživatel
Toto je normálne na rozchod tie handry. Na toto musi Nicol Sherzinger proste zareagovat.
Reagovat
spaniel
To oblikani hracu je hrozne. Ted uz v podstate neni turnaj, kde by nebyli stejne obleceni, uplne zmizela rozmanitost. Navic ted ty hadry, to vypada, ze jim vyprali bile s necim cervenym. Tenis ma na vic.
Reagovat
baggik
Presne. Nemam rad ruzove obleceni na chlapech, ale u Nadala jsem si rikal nudiz, celkem mu to sedlo. Jenze pak hral Kyrgios a on i jeho souper hrali v ruzovem a to uz pro oko divaka je nesmysl. Odevni spolecnosti si delaj co chtej, podivne barvy a stejnej outfit pro desitky lidi.
Reagovat
Tuttovka
Tak ja jsem chlap co má 195 cm a 110 kilo a ženská v krámu mi naprosto seriózně nabízela svítivě růžové a oranžové tričko se slovy, že se to nosí. Poslední co bych o sobě prohlásil, ze vypadám jako metrosexuál. Už se vidím jako bonbónek :). Takže oděvní průmysl na tebe na tebe natáhne cokoliv. Jak si někdo může myslet, že to chce někdo nosit ve velikosti XXL. Ale sportovci za to na rozdíl od nás dostávají slušné kojuny.
Reagovat
spaniel
Mně ani tak nejde o tu růžovou, spíš o to, že všichni mají to samé.
Reagovat
smazaný uživatel
Edmund 2:1 na sety a break hore. Toto uz musi udrzat, lebo si ho nájdu chlapci z Baskitska, prípadne chlapci z ETY.
Reagovat
smazaný uživatel
Aha. 3:3 no :)
Reagovat
Mayo
Vamos Kyle
Reagovat
smazaný uživatel
Pome Kyle. Stojí za tebou celé Spanielsko, Katalánsko, Andalúzia. No a nemožeme zabudát na Baleáre..

Rozhodca, piskaj koniec!...Mohli by zrusit dalsi priebeh zápasu. Tak ako pre zle pocasie zrusia druhe kolo alpskeho lyzovania napr a ponechaju vysledky z prveho kola...
Reagovat
spaniel
Nebude potreba, Dimitrov tomu jde naproti.
Reagovat
smazaný uživatel
Pome Kyle, vyskusaj to. Urcite ti fandí aj Stan!....

Dones do South parku semifinále.
Reagovat
Mayo
Vsetcia dnes fandime Edmundovi a Nadalovi (:
Reagovat
Tuttovka
Kyle Edmund nám ukázal, jak se proměňují brejkboly :D...
Reagovat
Aussie
Pro hošíčky. Edmund tam má aspoň trochu černý, ale Dimitrov. Samá růžová...
Reagovat
svetova.dvojka
Růžová se chodí i pro muže.
Reagovat
Aussie
Podle mne ne. Asi to bude tím, že mi už za tři neděle bude 75!
Reagovat
anajka
Hodí sa aj pre mužov, ale nie v takomto pomere. Šortky mali byť tmavé, v oboch prípadoch.
Reagovat
Krisboy
To není růžová, nýbrž lososová. Prý hit letošní sezóny :)
Reagovat
Aussie
Teď ještě, jak si povedou Edmund ten zatím celkem dobře) Čilič a George. Té poslední ale nepřeji.
Reagovat
Aussie
Napúsalk jsem George? Mínil jsem Charlieho.
Reagovat
Aussie
Hlaváčková to většinou táhla, ale tou smečí do sítě za stavu 6:6 v TB tomu dala korunu. Tu trnovou...
Reagovat
tommr
ten TB bohužel nezvládly i když ho měly pěkně rozehranej. Nakonec rozhodly dvě hloupý chyby Andrey u sítě ... :(
Reagovat
svetova.dvojka
Nadal - Dimitrov znovu 2018 !
Reagovat
historik
Parád, paráda, paráda Mertens! Teď by ještě mohla Carla zabojovat
Reagovat
Ondřej.Jirásek
tak jsem se těšil na fajn zápas a svitolina je totálně mimo už od začátku :( elise naopak hraje bez chyb a aktivně
Reagovat
brixner
Také se připojuji s blahoželaním, hlavně pevné zdraví Tobě i rodině, pevné i "tamto" a můžu Tě ujistit, že po třicítce to upaluje jako Bolt:-)

Jo a zlepši bekhend, nebo si Tě najdu!

;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Vdaka :)
Reagovat
smazaný uživatel
Sorry za spam, nechcel som tu z toho spravit birthday party. Len som tam videl vela tych 33 pohromade, povazoval som to za symbolické :)
Reagovat
Amputace
Také přeji vše nejlepší a hodně další trpělivosti při boji s fanatiky nejen zde na TP ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Dakujem...:)
Reagovat
Fandina
Držím palce Caro a Gríšánku. Go go!!
A samozřejmě Andrejce, Barče a Šafince v deblu a mixu. Pojďte holky!
Reagovat
smazaný uživatel
Zajtra mám 33r, tak snáď si Rafa udrží tých svojich 33 prehier na GS aj v tento sviatočný den...Ale uz raz 23.1. v Austrálii vybuchol...Ak bude z turnaja odchádzat s bilanciou 233-33, tak bude 33r. Forehand najspokojnejsí..

Cilic??..Sucho, vo vseobecnosti. Nema az taký dobrý servis a az taku dobru defenzivu, aby Rafu porazil. To hovoria tenisové stereotypy. Uvidime, co prinesie realita.
Reagovat
a.magerova
Kam si mám přijet pro narozeninový dort?!
;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Chces z neho vyskocit?..
Reagovat
a.magerova
No... to mě sice nenapadlo, ale když bude čokoládový, tak s radostí... :-))

Vše nejlepší.... jo a polepši se... :-P

https://media.giphy.com/media/S3dZyojgvWU9i/giphy.gif
Reagovat
smazaný uživatel
Ak vyskočíš z toho dortu, mozeme sa dohodnut..:)
Reagovat
brixner
Čože?? Hele, neměl bys před tim vejskokem spíš zdrhnout?? Magerka když se rozpálí...Mohlo by Tě to stát kariéru :-))
Reagovat
Franky
tak aj napriek opacnemu taboru ti prajem vsetko len dobre na tie 'Kristove' roky a takisto viac rozumnych prispevkov do TP ;)
Reagovat
Pe3k
Bohužel jemu roky na rozumu nepridaji...
Reagovat
Fandina
Hodně zdraví ať se daří a nežer tak ten TP. Není to všechno.
Reagovat
smazaný uživatel
Milujem tenis a Grandslamy. TP k tomu patri, bohuzial..
Reagovat
spaniel
00:00 toz vse nej, hlavne zdravi!
Reagovat
smazaný uživatel
Oh, dakujem. To ma prekvapilo od mnohých...Vdaka
Reagovat
Lunej..
Taky se pridavam ke gratulaci, jeste nedavno jsi cekal prvniho potomka a najednou je z tebe Jezis Kristus. Tak si to uzij:)
Reagovat
tito
Vše nejlepší brachu, pevné zdraví Tobě a pochopitelně i Tvé rodině :-)
Doufejme, že to Rafa zvládne, byla by to ta příslovečná jahůdka na dortu (ze kterého předtím vyskočí Mag) Fakt dobrý dialog výše :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Dakujem tito, kamarat :-)

Mohlo by to vyjst. Neuveris, ale dokonca aj Roger mi dal onehdá darček na 30ku. Vypadol so Seppim. Proste jubileum, cez to nejde vlak..
Reagovat
Franky
aj teraz ti da Roger darcek ;) nechaj sa prekvapit :))
Reagovat
Ondřej.Jirásek
také přeji vše nejlepší přímo z redaktorského stanoviště :)) ty gratulace tady se mi líbí, asi vám taky oznámím své narozeniny, až budou :D ;)
Reagovat
Franky
sakra ja som ich mal pred 12 dnami tiez som sa mohol pochvalit a pogratulovali by mi vseci :D nevadi stravil som ich s priatelkou a kamosmi v Presove na diskoteke :D Inak FH je tiez januarovi noo teda nieco mame predsa spolocne :P
Reagovat
Ondřej.Jirásek
já jsem až srpnovej, až úplně poslední sprnovej :D
Reagovat
lvicek
Srpen je dobrej, ale ten drivejsi - to jsou totiz ti spravni cesti lvi ;). Pak dal uz je to panna nebo co a to uz neni ono ;).
Reagovat
a.magerova
Tak to bude záhul bo... 30.8. - Pavel Nedvěd 46, Andy Roddick 36, David Kotyza 51... člověk ráno/v poledne 31.8. vstane s kocovinou a hned další oslavy.... ;-)
Reagovat
Franky
Tam sa prejavili dlhe zimne vecery :DD
Reagovat
smazaný uživatel
Ty kozoroh!
Reagovat
Franky
Tjn akurat o 4r mladsi :)) take ucho tenisportalu :D
Reagovat
Mayo
Všetko najlepšie.

Vamos Rafa
Reagovat
smazaný uživatel
Mayko...Cheers :)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist