9. den ve Wimbledonu: Na programu jsou mužská čtvrtfinále. Berdycha čeká Djokovič

12. 7. 2017, 12:15
Previews 124
Osm nejlepších tenistů letošního ročníku Wimbledonu dnes bude usilovat o postup do semifinále. Poslední český zástupce ve dvouhře Tomáš Berdych bude hrát s Novakem Djokovičem jako druhý v pořadí na kurtu č. 1. Před nimi nastoupí Gilles Müller a Marin Čilič. Na centru se střetnou obhájce titulu Andy Murray se Samem Querreym a poté Milos Raonic s Rogerem Federerem. O semifinále bojují také české deblistky.

Sestava semifinálových soubojů dvouhry žen je po včerejšku kompletní a je třeba poznat také mužské semifinalisty. O stejnou fázi turnaje bojují i české deblistky. Ve hře jsou tři páry s českým zastoupením: Markéta Vondroušová s Bellisovou, Renata Voráčová s Ninomijaovou a Květa Peschkeová s Grönefeldovou.

Poslední zastoupení má český tenis v mixu. Barbora Krejčíková s Novozélanďanem Venusem hrají o čtvrtfinále. Představí se také poslední český zástupce mezi juniory Michael Vrbenský. Junioři hrají ještě čtyřhru.


1. čtvrtfinále: Tomáš Berdych - Novak Djokovič
Tomáš Berdych bude v odpoledních hodinách na dvorci č. 1 čelit nesmírně těžké zkoušce. Vyzve totiž Novaka Djokoviče, kterého dokázal z 27 duelů porazit pouze dvakrát. Jedna z výher přišla v roce 2010 právě ve Wimbledonu, kdy Berdych zvítězil v semifinále. Rodák z Bělehradu mu o tři roky později porážku oplatil.

Recept na Srba našel ještě v roce 2013 na římské antuce. S Djokovičem prohrál jednatřicetiletý Čech již dvanáct utkání v řadě, v posledních šesti nedokázal uhrát jediný set, přičemž v posledních dvanácti zápasech sebral srbské jedničce sety jen dva.

Dlouhodobě nejlepšího českého tenistu letos na trávě dvakrát (Stuttgart a Queen's Club), pokaždé ve čtvrtfinále, zastavil nebezpečný Feliciano López. Poté stihl ještě exhibici v Hurlinghamu, kde smetl Nadala.

Na Wimbledon má jednatřicetiletý Čech ze všech grandslamů určitě ty nejhezčí vzpomínky. V roce 2010 si na londýnské trávě zahrál premiérové a zároveň poslední grandslamové finále. Loni měl k dalšímu wimbledonskému finále blízko. V semifinále však nestačil na pozdějšího vítěze Murrayho.

Berdych se začátkem května po neúspěchu na French Open, kde vypadl už ve druhém kole, rozešel s tzv. superkoučem Chorvatem Goranem Ivaniševičem. Do Wimbledonu přijel pod vedením nového trenéra Martina Štěpánka, který v minulosti vedl Ivana Dodiga.

Na úvod nečekalo rodáka z Valašského Meziříčí nic jednoduchého. Hned v prvním kole čelil nebezpečnému Chardymu. S Francouzem si ovšem stejně jako před dvěma lety poradil ve čtyřech setech. Poté potřeboval další čtyři sety, aby letos podruhé a celkově potřetí přehrál Američana Harrisona.

Proti španělskému veteránovi Ferrerovi měl nejmenší potíže. Španěla jasně porazil ve třech setech a pošetřil síly. Ty se mu v osmifinále proti Thiemovi náramně hodily, protože s Rakušanem svedl velmi kvalitní pětisetovou bitvu. Po dlouhých sedmi letech dokázal na trávě porazit hráče Top 10 a znovu v All England Clubu.

Berdych hraje svůj čtrnáctý Wimbledon v kariéře a popáté postoupil do čtvrtfinále. Branami čtvrtfinále prošel ve zmiňovaném roce 2010 a ještě loni, kdy skončil v semifinále.

Zopakuje Berdych sedm let starou senzaci?

Djokovič se kvůli letošním nepříliš povedeným výsledkům rozhodl po sedmi letech absolvovat přípravný turnaj na trávě. A udělal dobře. V Eastbourne startoval jako divoká karta a nakonec splnil roli nasazené jedničky, když akci série ATP 250 celou vyhrál.

Aktuálně čtvrtý hráč světa, ve Wimbledonu však startuje jako druhý nasazený, si tak čtyřmi výhrami v řadě beze ztráty setu zvedl sebevědomí a do All England Clubu přijel na trávě letos neporažený.

Právě ve Wimbledonu loni skončila Djokovičova dominance, když překvapivě vypadl již ve třetím kole. V prvním kole letošního ročníku mu v průběhu druhé sady vzdal Slovák Martin Kližan. Dvanáctinásobný grandslamový šampion tak i potřinácté zvládl úvodní duel a potvrdil, že All England Club po prvním zápase zásadně neopouští.

V kole druhém nedal šanci Adamovi Pavláskovi. Žádné překvapení nepřipustil ani v boji o osmifinále proti bývalému desátému hráči světa Gulbisovi a při svém třináctém startu ve Wimbledonu si zahrál jubilejní desáté osmifinále.

V něm narazil na nenasazeného Mannarina. Rovněž s Francouzem neměl větší potíže a na wimbledonském pažitu letos ještě neztratil set. To se z ostatních čtvrtfinalistů povedlo jen Federerovi a Čiličovi.

Djokovič hrál, jako jediný z čtvrtfinalistů, osmifinálový zápas až v úterý. Původně se mělo hrát již v pondělí, nicméně Nadal s Müllerem bojovali na dvorci č. 1 téměř pět hodin a pořadatelé se rozhodli poslední osmifinálový duel přesunout až na úterý, přestože centrální dvorec byl volný. Na rozdíl od Berdycha tak Srb neměl den volna.

Trojnásobný wimbledonský šampion si nechal v utkání dvakrát ošetřovat pravé rameno. Zdravotní potíže v pozápasové tiskové konferenci příliš nekomentoval. Ve wimbledonském čtvrtfinále v minulosti prohrál pouze jednou (ročník 2009) z osmi případů.


2. čtvrtfinále: Gilles Müller - Marin Čilič
Gilles Müller byl oprávněně označen za jednoho z černých koňů letošního ročníku nejslavnějšího turnaje světa. Lucemburčana čeká v premiérovém wimbledonském čtvrtfinále chorvatská jednička Marin Čilič. Šestého hráče světa se pokusí vůbec poprvé porazit a hlavně mu bude chtít oplatit letošní porážku ze semifinále v Queensu.

Müller prožívá životní sezonu. V lednu v Sydney získal ve 33 letech svůj premiérový titul na okruhu ATP a na trávě letos válí. Aktuálně 26. hráč světa si i díky letošním výsledkům na trávě vysloužil pozici nasazené šestnáctky.

Čtyřiatřicetiletý rodák z Schifflange totiž vyhrál turnaj v Hertogenboschi a v londýnském Queen's Clubu došel až do semifinále, kde ho vyřadil právě Čilič.

Ve Wimbledonu si poradil beze ztráty setu s Fucsovicsem, ve druhém kole odvrátil v pětisetové bitvě dva mečboly Lukáše Rosola a set znovu neztratil ve třetím kole, v němž se utkal s domácím Bedenem.

Ten největší šok přišel v osmifinále. Müller v něm totiž po maratonské bitvě, která skončila až poměrem 15-13 v rozhodující sadě, vyřadil favorizovaného Nadala a ukončil tak Španělovu nadvládu v posledních týdnech. Lucemburčan vyrovnal svůj nejlepší grandslamový výsledek (čtvrtfinále US Open 2008).

Naváže Müller na skalp Nadala?

Čiličovi se úvod letošní sezony vůbec nepovedl. Vítěz US Open 2014 se probudil překvapivě na antuce, na svém nejhorším povrchu. Chorvatská jednička vyhrála turnaj v Istanbulu, došla do čtvrtfinále French Open a skvělou formu si přivezla i na trávu.

Na první letošní travnaté akci v Hertogenboschi došel Čilič do semifinále a o týden později v londýnském Queen's Clubu mu ve finále jen těsně unikla druhá trofej z velmi prestižního podniku.

Ve Wimbledonu zatím postupuje beze ztráty setu. Šanci nedal Kohlschreiberovi, Florianovi Mayerovi, Johnsonovi ani Bautistovi. Ve čtvrtfinále nejslavnějšího turnaje světa je již počtvrté v řadě. Na premiérovou semifinálovou účast stále čeká.

Zajímavostí je, že Čilič a Müller letos zaznamenali na trávě nejvíce výher. Müller statistiku letošní travnaté části sezony s bilancí 11-1 vede, Čilič je se skóre 10-2 hned za ním.


3. čtvrtfinále: Andy Murray - Sam Querrey
Program na největším kurtu v All England Clubu zahájí největší domácí naděje a hvězda Andy Murray. Brit se ve čtvrtfinále podeváté v kariéře utká se Samem Querreym. S Američanem prohrál jediný zápas. Na trávě ho dokázal dvakrát, z toho jednou ve Wimbledonu, porazit. Pokud dnes zvítězí, udrží se na tenisovém trůnu.

Obhájce titulu neměl před startem letošního ročníku Wimbledonu dobrou formu. Na French Open sice došel až do semifinále, nicméně travnatou část sezony odstartoval coby loňský šampion překvapivou porážkou na oblíbené domácí akci v londýnském Queen's Clubu.

Poté měl v plánu absolvovat dva exhibiční zápasy v Hurlinghamu, třicetiletého Brita však trápila kyčel, a proto se rozhodl exhibiční turnaj vynechat. Nyní je ale stoprocentně fit a na nejoblíbenějším grandslamu hraje ve skvělé formě.

V prvních dvou duelech ztratil vždy sedm gamů. Sebemenší šanci nedal domácí favorit lucky loserovi Bublikovi z Kazachstánu ani německému šoumenovi Brownovi. Ve třetím kole mu hrozil první pětisetový souboj. Murray ovšem nakonec vývoj čtvrté sady proti Fogninimu otočil a rozhodující dějství absolvovat nemusel. V osmifinále čelil Pairemu a připsal si další třísetové vítězství.

Murray má v All England Clubu výbornou bilanci. Od roku 2008 byl vždy minimálně ve čtvrtfinále. Mezi nejlepší osmičku nepostoupil jen při své premiéře před dvanácti lety a o rok později, kdy poprvé a naposledy skončil v osmifinále. Čtvrtfinále nezvládl dvakrát, v letech 2008 a 2014.

Vyřadí Querrey dalšího velkého favorita?

Querrey je ve čtvrtfinále grandslamového turnaje podruhé v kariéře a znovu ve Wimbledonu, kde letos obhájil loňský výsledek. Dnes se popere o premiérovou semifinálovou účast na akcích velké čtyřky.

Querrey loni šokoval výhrou ve třetím kole nad Djokovičem a ukončil tak Srbovu dominanci. Letos opět ve třetím kole vyřadil jednoho ze spolufavoritů. Tentokrát to odnesl po pětisetové bitvě desátý hráč světa Tsonga.

V prvních dvou kolech neměl Američan s Fabbianem ani Basilašvilim žádné výraznější potíže. Další pětiseťák však absolvoval v osmifinále proti Jihoafričanovi Andersonovi.

Na trávě odehrál dva přípravné turnaje a pokaždé prohrál s velmi dobře hrajícím soupeřem. Ve čtvrtfinále Hertogenbosche podlehl pozdějšímu šampionovi Müllerovi a v Eastbourne v prvním kole talentovanému ruskému tenistovi Medveděvovi.


4. čtvrtfinále: Roger Federer - Milos Raonic
Závěr programu na centrálním dvorci nabídne možná vůbec nejatraktivnější čtvrtfinálový duel letošního ročníku. Po roce se znovu ve Wimbledonu, tentokrát už ve čtvrtfinále, potkávají sedminásobný wimbledonský šampion Roger Federer a loňský finalista Milos Raonic.

Federer se Raonicovi pokusí oplatit loňskou semifinálovou porážku. Celkově vede ve vzájemné bilanci 9-3. Poslední dva souboje ovšem vyhrál o devět let mladší Raonic.

Nestárnoucí Švýcar letos vyhrál všechny velké turnaje, kterých se zúčastnil. Na kurty se vrátil na Australian Open a svůj návrat po půlroční pauze zaviněné zraněním kolene korunoval ziskem 18. grandslamového vavřínu. Poté vyhrál tzv. Sunshine Double, když ovládl Indian Wells i Miami.

Antukovou sezonu se rozhodl vynechat a do turnajového kolotoče naskočil na oblíbené trávě. Ve Stuttgartu sice překvapivě vypadl hned po prvním duelu, nicméně vše napravil o týden později v Halle, kde již podeváté v kariéře triumfoval. Letos má fantastickou bilanci 28-2.

Svou honbu za rekordní osmou wimbledonskou trofejí začal proti Dolgopolovovi, s nímž v předchozích třech soubojích neztratil jediný set. Ukrajinec set nevyhrál ani tentokrát, v průběhu druhé sady zápas pro zranění skrečoval.

Problémem nebyl pro Federera ani srbský tenista Lajovič a set neztratil ani s Mischou Zverevem. Letošní deváté vítězství na trávě beze ztráty setu si připsal v osmifinále po hladké výhře nad Dimitrovem.

Loňský finalista Raonic si na trávě před startem Wimbledonu zkusil jediný soutěžní zápas, který v Queensu proti vracejícímu se Kokkinakisovi prohrál, a neobhájil tak loňskou finálovou účast. Teď ho čeká další zkouška, akorát se hraje o mnohem větší porci bodů.

Kanaďana letos často trápil pravý zadní stehenní sval, kvůli němuž nemohl hrát finále v Delray Beach, musel vynechat podnik Masters v Indian Wells a po jednom vyhraném duelu odstoupit z akce Masters v Miami.

Na kurty se vrátil o více než měsíc později až v průběhu antukového jara. Na nejpomalejším tenisovém povrchu, který nepatří zrovna mezi jeho oblíbené, se mu překvapivě dařilo.

V All England Clubu rozhodně není tak suverénní jako jeho dnešní soupeř. V prvním kole sice Struffa porazil ve třech setech, nicméně v úvodní a třetí sadě měl celkem velké problémy.

Proti ruskému veteránovi Južnému musel dokonce otáčet stav 0-1 na sety. S antukovým specialistou Ramosem se i přes třísetovou výhru nadřel a v osmifinále absolvoval pětisetový souboj s Alexanderem Zverevem. Hráče Top 5 porazil Raonic naposledy právě loni ve Wimbledonu, když vyřadil Federera.

WIMBLEDON 2017 - PROGRAM 9. HRACÍHO DNE
• CENTRE COURT • (od 14:00 SELČ)
1. A. Murray (1-Brit.) - Querrey (24-USA)
2. Raonic (6-Kan.) - Federer (3-Švýc.)
• NO. 1 COURT • (od 14:00 SELČ)
1. Müller (16-Luc.) - Čilič (7-Chorv.)
2. Berdych (11-ČR) - Djokovič (2-Srb.)
• NO. 3 COURT • (od 14:00 SELČ)
2. Bellisová/Vondroušová (USA/ČR) - H. Chan/Niculescuová (9-Tchaj-wan/Rum.)
4. Venus/Krejčíková (15-N. Zél./ČR) - Soares/Vesninová (2-Braz./Rus.)
• COURT 12 • (od 12:30 SELČ)
2. Ninomijaová/Voráčová (Jap./ČR) - Kuzněcovová/Mladenovicová (Rus./Fr.)
• COURT 5 • (od 12:00 SELČ)
5. Macháč/Skatov (ČR/Rus.) - Efstathiou/Nijboer (Kypr/Niz.)
• COURT 6 • (od 12:00 SELČ)
5. Beránková/Lansereová (ČR/Rus.) - Osoriová/Pedrettiová (Kol./Braz.)
• COURT 10 • (od 12:00 SELČ)
4. Rodionov/Vrbenský (3-Rak./ČR) - Draper/Loffhagen (Brit.)
• COURT 11 • (od 12:00 SELČ)
2. Vrbenský (ČR) - Korda (USA)
• COURT 14 • (od 12:00 SELČ)
3. Štyler/Zacharov (ČR/Rus.) - Miladinovič/Tseng (7-Srb./Tchaj-wan)
• NEZAŘAZENO • (od 18:00 SELČ)
1. Grönefeldová/Peschkeová (12-Něm./ČR) - Y. Chan/Hingisová (3-Tchaj-wan./Švýc.)
2. Hindová/Rachimovová (ČR/Rus.) - Hontamaová/Naitová (6-Jap.)
Kompletní program 9. hracího dne
TenisPortal.cz, Ondřej Jirásek

Komentáře

124
Přidat komentář
tommr
všechny naše deblové hvězdy letos skončily ve Wimbledonu nečekaně brzo podobně jako ty singlové a solidní výsledky tak uhrály jen mladičká Vondroušová (čtvrtfinále) a veteránky Peschkeová a Voráčová (obě zatím semifinále). To asi nikdo nečekal ...
Reagovat
horska.kraslice
https://sport.aktualne.cz/cici-bellis-a-vondrousova/r~bad52960662d11e78edb0025900fea04/r~abb919f6663111e7b564002590604f2e/

http://www.tenisovysvet.cz/player/detail/604--renata-voracova

http://isport.blesk.cz/clanek/tenis/267458/deblova-kralovna-peschkeova-je-zpet-ja-a-nejstarsi-jsem-na-to-pysna.html
Reagovat
Frick
https://sport.aktualne.cz/cici-bellis-a-vondrousova/r~bad52960662d11e78edb0025900fea04/r~abb919f6663111e7b564002590604f2e/

Něco ze sprchy ještě

#UzMuzouObe
Reagovat
horska.kraslice
Květa Peschke s Groenefeldovou je v semifinále! V rozhodujícím setu otočily stav 1:4 na 6:4 !!! Neskutečné. Hingiska se přestala zubit.
Reagovat
tommr
vidět naštvanou Hingisku je k nezaplacení ... :)
Reagovat
horska.kraslice
Mimochodem, dnes Hingiska dostala taky ránu míčkem, nikoliv však od soupeřky, ale od spoluhráčky do zad přesně mezi lopatky.
Reagovat
dadaft
*
Roger to má připravené.
*
Reagovat
FulnekUltras
Tak jednoduché to nebude.

Loni závěrečný banket u Anglosasů nechutně ovládli Mary a Sijuín, letos věřím ve zcela nečekanou vzpouru živlu slovanského. ;)
Reagovat
Ereinion
Müller i tak super, přesně se hodí na Wimbledon...
Reagovat
svetova.dvojka
To vypadá , že Muller zase smete svého soupeře z kurtu 30:28 v pátém.
Reagovat
Stan_Borowitz
No, bohužel asi už ne.
Reagovat
avos
Novak asi bude malinko nervózní :D
Reagovat
Stan_Borowitz
ještě set! Člověk musí zvítězit nad chemií!
Reagovat
janek_da
Andy je zraněný po každé delší prohrané výměně.
Reagovat
avos
Come on Gilles!!!
Reagovat
Jabadu
Kuzňa s Drzou venku?
Co se to děje, vo co tady de? ... Měly bejt ty rozhovory ...
(Sexmise)
:-)
Reagovat
Stan_Borowitz
...na pracovištích ;-)
Reagovat
Jabadu
... v jednaosmdesátém jsem měl dostat byt.
:-)
Reagovat
Stan_Borowitz
A k tématu: Děvenkám asi došel kyslík...
Reagovat
mahycek
Moc nejásejme Kozorohu, rýsuje se tady ta možnost, že Velká čtyřka se nedostane ani do semifinále !!!!!! Jak už tady někteří říkali. 50 % je splněno Nadal, Můra a teď Roger a Djoko. Jsme v tom namočeni oba dva!! Dovedeš si to představit, co by se tady v TP stalo ??????? A dělo ?????
Reagovat
Jabadu
Vidíš, všeliká moudrost tebou hárá.
Dobro došli.
:-)
Reagovat
brixner
Během Wimblu vždycky vylezou nicky...
A pak zase zalezou...
Normál!
Reagovat
mahycek
Tak, asi se tam obnovilo nějaké zranění, ale Querryho výhru nesnižuje. Takže USA po dlouhé době v semif.
Reagovat
vrabejka
Sám v posledních 2 setech božský!! Navíc si to uhrál sám nehledě na Murrayho zranění.
Reagovat
EllNino
Gratulace, jsi bombič :)
Reagovat
Krisboy
Kvéééééééry!!!! Borec fšech borců, díky !!!
Reagovat
avos
Anooooooo můra je venku!
Reagovat
kada.tom
tak Andy si to musí asi vypít do hořkýho konce, takhle poslední výměna na 5-1 pro Queryho byla fantastická ... no, tak či tak, jeden finalista bude docela překvapivý, jen teda doufám, že to Marin zvládne ... představa, že ve Wimbledonu bude SF Querrey X Muller ... fuj
Reagovat
EllNino
proč fuj ? bylo by to super :)
Reagovat
avos
Přesně! A Raonič - Berdych :))
Reagovat
kada.tom
Raonic - Berdych bych bral, byl by nový vítěz GS :-)
Reagovat
kada.tom
teda pokud by Marin své QF nezvládl
Reagovat
avos
Přesně! A Raonič - Berdych :))
Reagovat
PetaM
Přesně! A Raonič - Berdych :))
Reagovat
PetaM
Ne, to ne :D Já bych rád Rogera :D :D
Reagovat
Stan_Borowitz
kdyby nebyl vyřízený z maratonu s Rafou, tak by dopera možná dal, takhle nemá šanci...
Reagovat
svetova.dvojka
Voláme Andy Murrayho na kurt, hlášení pro pana Murrayho dostavte se na kurt, opakuji dostavte se na kurt...
Reagovat
skott
jakého pana? snad Sira...
Reagovat
svetova.dvojka
Sire = pane ne...
Reagovat
Pe3k
Rytíře.
Reagovat
tommr
slaví senzační výhru nad velkejma favoritkama a jsou už v semifinále. Renata hrála svůj tradiční solidní tenis od BL a maličká Japonka zářila na síti ... :)
Reagovat
horska.kraslice
Jsem zvědavá, kdy se na TP objeví článek.
Reagovat
mahycek
Přesně tak, jen se klepu, aby to Sam nepohnojil.
Reagovat
EllNino
Parádně holky, hvězdy neměly nárok, hlavně Ninomiya na síti nezkazila balon :) a další kolo taky hratelné ...
Reagovat
tommr
jj Kuzna s Mlade na to koukaly jak čerstvě vyoraný myši. Za celej zápas neměly ani jeden brejkbol ... :)
Reagovat
kada.tom
Renata v SF Wimbledonu, kdo by to před turnajem řekl :-)
Ale velká gratulace!!
Reagovat
Kozoroh
Sam Querrey = postrach obhájců wimbledonského titulu
Reagovat
kada.tom
no, dneska je postrachem obhájce wimbledonského titulu právě sám obhájce wimbledonského titulu ...
Reagovat
Padme
A nelimituje ho to zranění?
Reagovat
tommr
ono ho vždycky něco bolí když prohrává ...
Reagovat
kada.tom
asi jo, ale tak má skrečnout a ne se nechat takhle ponižovat ..
Reagovat
Padme
Doma skrečovat nemůže.
Reagovat
kada.tom
proč by nemohl ... je Sir, může (skoro) všechno
Reagovat
Padme
Já myslím že sirové se prostě nesmí vzdát... musí padnout za svou čest...
Reagovat
Krisboy
Už nejenom postrach, dnes už tradiční kat :)
Reagovat
Padme
... už to nevypadá veselé...:(
Reagovat
mahycek
Není v pohodě, má takové vlny, chvilku nepochopitelně negativní, pak zase teibreak dopodává i když smeč Querryeho tomu pomohla, nevím, klidně bych oželel pětikilo, kdyby Můra nepostoupil. Dal jsem na Můru, že vyhraje ve 4 - 5 setech, to samé na Čiliče i na Djoka. Jen u Rogera jsem netipoval vítěze, ale 4 - 5 setů. Kdo bude štˇastnější si netroufám tvrdit. Ale, klidně to oželím, když Můra padne. Je tak nesympatickej. Skotská vyoraná brambora.
Reagovat
kada.tom
Marin 2-1, snad mu to tentokrát vyjde a ne jak loni, kdy měl QF taky skvěle rozehraté a jak to pak dopadlo ...

No a Andy, bez komentáře, asi je nějak limitovaný, protože je to dneska bída ...
Reagovat
Andrew89
Marin si to vybojoval...škoda. ale ješte neni konec:)
Reagovat
Denis92
Murray vobec nie je v pohode. Evidentne ma zdravptny problem co vidno najma pri servise a pohybe. Semifinale bude pre neho konecna, ak to dnes zvladne.

Prekvapuje ma, ake problemy ma Cilic s Mullerom.
Reagovat
EllNino
mě to teda vubec nepřekvapuje
Reagovat
sprchon
2:1. Tak ještě jeden. :)
Reagovat
kada.tom
uff, Andy nakonec ten 3. set uzmul, ale teda zase to bylo úplně zbytečný trápení, kdy posadil Querryho svýma chybama na koně ...
Reagovat
EllNino
Mladá Japonka zatím parádně, Renata jí pomáhá servisem, Světa a Kiki celkem opařené z výkonu Japonky
Reagovat
pockerface
To by byla bomba kdyby byla SF dvoje Müller x Sam. Zato druhé SF bude asi Novak x Roger. Takže vítěz GS i kdyby postoupil Můra bude podle mého tušení někdo z Rogerovo pavouku. Trošku si zafantazíruju a bomba by bylo SF Müller x Sam a Tomáš x Miloš. Ale to se snad nestane.
Reagovat
mahycek
Querrey jedem, jedem !!!!
Reagovat
Andrew89
bohužel náskok promrhal a je to 1:1 ..každopádně je to hlavně o servisu:D
Reagovat
kada.tom
Marin brilantně zvládl tu poslední výměnu TB :-)
Snad ho to vyburcuje k tomu, aby Mullera porazil!
Reagovat
tommr
dneska to bohužel nebylo ono. Chyběla tam ta jiskra jako v předchozích zápasech a holky dělaly občas i docela zbytečný chyby. Soupeřky měly navíc svůj den a v ničem jim to neulehčily ... :(
Reagovat
kada.tom
a tys to chtěl v TV ...
Reagovat
babolat.cz
tak aspoň ta Voráčková by mohla...přitom jich tam bylo tolik...
Reagovat
EllNino
ještě Teta Květa by mohla překvapit
Reagovat
babolat.cz
no ta také, to její německé jméno mi v tom českém seznamu zanikne...
Reagovat
horska.kraslice
Zajímalo by mě, jak to že v live rankingu debla připsali CiCi 439 bodů a Markétě jen 430 bodů.
Reagovat
tommr
pokud se koukáš na stránky live-tennis.eu tak jejich deblovou sekci musíš brát s určitou rezervou, protože tam obvykle mají spoustu drobnejch chyb. Andrea Hlaváčková tam má např. -135 bodů a Lucka Hradecká -95 bodů i když obě letos obhájily lonský osmifinále ...
Reagovat
horska.kraslice
Ano, dívám se na tyto stránky. Předpokládám, že existují věrohodné oficiální žebříčky, takže dochází aspoň dodatečně k opravám chyb :-)
Reagovat
Ereinion
Muller jede...at to vyhraje celý, nebo aspon finale :D
Reagovat
letityfanousek
proč je tak ukecanej? furt kecá a kecá. dost mi vadí
Reagovat
ipko
poď Sam bojuj
Reagovat
kada.tom
Andy, Andy ... takhle ten set zkonit :-/
Reagovat
Padme
Co tam dělal? :-o Koukám na servisáky
Reagovat
kada.tom
získal brejk na 4-3 a místo, aby toho využil, tak začal dělat stupidní chyby a rozčilovat se ... to Querryho povzbudilo a otočil to

no, ale teď snad Andy po získaném brejku bude hrát zodpovědněji a vykročí vstříc SF
Reagovat
Padme
A jak to vypadá na pohled? Vyrovnané nebo má Murray navrch?
Reagovat
Holahej
Servis je slabina, nedá v celým gamu první podání, to musí zlepšit..., i když není stoprocentně fit, jak píší v Anglii.
Reagovat
historik
Michael Vrbenský porazil ve 2. kole juniorky Sebastiana Kordu 6:0 a 7:6!:-)
Reagovat
tommr
bohužel ztratily první set. Dneska jim to tak nejde jako v předchozích zápasech. Hlavně Bellisová dělá občas docela hrubý chyby ... :(
Reagovat
EllNino
tys nějakej jejich zápas viděl ?
Reagovat
tommr
jo ...
Reagovat
JOHNNY
No Markéta taky zatím bída...:-(
Reagovat
mahycek
Je to zatím 1 set, takže předbíhám, ale mám obavy, že Gilles by v případném semif. s Můrou, už nebyl důstojným soupeřem a Můra by byl ve finále, což si nepřeji. Čilič by mohl spíše zastavit Murraye. Ale, to předbíhám, Gilles zatím výborný a Querry se snad zvedne a začne kopat. A to pořádně.
Reagovat
Mayo
Wow Muller ma šokuje, že po takom maratóne ďalej valcuje. Ten si dal niečo silne (:
Reagovat
Vojtaakk
Tak Muller začal parádně a zavřel hubu všem těm 0:3 prorokům :D
Reagovat
Andrew89
moc to nechápu...Cilič oproti Mullerovi neměl nikoho těžkého. H2H je sice 2-0 pro Marina..ale poslední setkání bylo velmi vyrovnané. S přihlédnutím jak tu hraje bylo jasné, že to 3:0 nebude...to byla velká pohádka některý zdejších uživatelů:D
Reagovat
Andrew89
a když už mi vyřadil Rafu..tak až koukám dojít alespon do semi :D
Reagovat
Padme
Týpek bez nervů...taky bych mu přála dnes postup
Reagovat
pockerface
Klidně do finále. Já nechci Můru ve finále.
Reagovat
Andrew89
tak jsem si teda dneska vsadil poprvé za W..jen srandu mullera + berdycha...dohromady kurz krásných 20...tak kéž by to chtělo vyjít:D
Reagovat
EllNino
Holky jsou super, mladší verze Lucky a Beth :D
Reagovat
kada.tom
jak vidno - mají rozum a dávají přednost mužským QF :-)
Reagovat
mahycek
Jistě, že by měly být na obou Nova sportech singly. Jestli né, tak jsou to volové. Ať dají Vondroušovou na některém s kanálů ČT.
Reagovat
tommr
doufám, že jejich čtvrtfinálovej zápas bude dneska na NovaSportu. Holky by si to za jejich dosavadní výkony zasloužily ... :)
Reagovat
kada.tom
no, jestli tou dobou budou mužská QF, tak předpokládám, že na jednom kanále bude přenos z Centre court a na druhém zápas z court 1 ... a naprosto logicky se to nabízí :-)
Reagovat
EllNino
asi tak :) ... singl by měl mít přednost před deblem
Reagovat
tommr
ale ne v případě, že debla hraje naše největší GS naděje. A tuplem už ne pokud je ten singl tak neatraktivní jako zápas Cilic-Muller ...
Reagovat
kada.tom
naše největší GS naděje? sorry, ale tím je pořád víc Tomáš nebo Květa v deblu než Vondroušová ...

a singl je singl, je naprosto právem a logicky preferovanější, to, že tebe nezajímá ani Cilic ani Muller je tvoje chyba nebo tvoje věc, ne ostatních ... pokud NS nebude vysílat mužské singly, budou za blbce
Reagovat
EllNino
to je docela silný tvrzení o dvou osmnáctkách :) ...taky bych je rád viděl, ale pochybuju :) CiliC - Muller by nemusel být vůbec špatný zápas, Gilles mi po tom skalpu Rafy celkem přirostl k srdci :D
Reagovat
babolat.cz
:-) chápeme, že preferuješ holky, ale chlapi jsou chlapi...
Reagovat
Mayo
Tip:
Murray v 5
Cilic v 3
Federer v 4
Djokovic v 3
Reagovat
Labi
souhlas, ale rád bych aby to bylo opačně u všech zápasů, kromě Rogerova :D
Reagovat
Padme
Myslíte že je Čilič tak jasný favorit?
Reagovat
Pe3k
Já teda ano, vůbec nechápu ty co myslí, že vyhraje Muler.
Reagovat
babolat.cz
mluvil bys jinak, kdyby porazil Fedexe, to je nám jasné
Reagovat
Padme
Muller hrál výborně a rozhodně začal dost nadějně i dnes
Reagovat
Pe3k
Tjn. mě hodně překvapil, před zápasem bych vsadil vše na Cilice.
Reagovat
babolat.cz
kdybys viděl zápas s Rafou, nemohlo tě to překvapuit,ale jsi zabedněný
Reagovat
Pe3k
Zápas sem viděl.
Reagovat
woody
Co si tak čtu rozhovory tak se Novakovi moc nevěří.
Reagovat
Padme
Jako bývalí hráči a hlavouni? Ono je celkem jedno, co si kdo myslí :D
Reagovat
woody
Přesně tak, nemastnej neslanej Djokovic a staci, kdyz si Berdych rekne, ze vyhraje... To jsou nazory. Uvidime.
Reagovat
Padme
Já bych favorizovala i beznohého Djokoviče :D Ale přeju Tomášovi
Reagovat
turista
No Berďa má jednoznačně výhodu jednoho dne odpočinku po čtvrtfinále. Djoker včera musel hrát. To se může v zápase projevit.
Reagovat
kada.tom
Murray = > Querrey (6-4 6-7 7-5 7-5)
Muller < Cilic (4-6 4-6 6-7)
Raonic > = Federer (2-6 7-6 7-6 4-6 6-3)
Berdych < Djokovic (6-7 3-6 1-6)
Reagovat
Pe3k
Můra ve 4
Cilic hladce
Djok ve 4 (tady bych se rád pletl)
Fed ve 4
Reagovat
Padme
před těmi dnešními čtvrtfinálovými kláními...
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist