Alexander Zverev v Shenzhenu kvůli únavě nenastoupil. Jeho bratr vyřadil Fogniniho

28. 9. 2016, 12:42
Aktuality 5
ATP SHENZHEN - Alexander Zverev, který v neděli v ruském Petrohradu porazil Stana Wawrinku a získal premiérový titul na okruhu ATP, se kvůli únavě odhlásil z turnaje v čínském Shenzhenu. Devatenáctiletého Němce v soutěži nahradil Ital Thomas Fabbiano, jenž svou druhou šanci proměnil v postup přes Japonce Nišioku. Naopak Alexanderův starší bratr Mischa Zverev si vyšlápl na Fabia Fogniniho a postoupil už do čtvrtfinále.
Mischa Zverev

"Mrzí mě to, snažil jsem se udělat maximum, ale ještě se necítím stoprocentně fit," řekl Zverev, jenž byl v Shenzhenu nasazený jako pětka.

Naopak Alexanderův starší bratr Mischa Zverev postoupil už do čtvrtfinále. Německý tenista vyřadil sedmého nasazeného Itala Fabia Fogniniho, kterého porazil 7-6 6-4 a vyhrál tak už třetí z pěti vzájemných zápasů.

Až zítra budou o postup do čtvrtfinále usilovat dva čeští tenisté. Obhájce titulu a nasazená jednička Tomáš Berdych se utká s přemožitelem Lukáše Rosola Kazachem Michajlem Kukuškinem, Jiří Veselý si zahraje se Španělem Inigem Cervantesem.

• ATP 250 SHENZHEN •
Čína, tv. povrch, 704.140 dolarů
středeční výsledky (28. 09. 2016)
• Dvouhra - 1. kolo •
Fabbiano (5-It.) - Nišioka (Jap.) 3-6 6-3 6-4
F. López (4-Šp.) - Mónaco (Arg.) 6-3 7-5
Schwartzman (Arg.) - Lorenzi (8-It.) 6-0 6-4
• Dvouhra - 2. kolo •
Džazírí (Tun.) - Goffin (2-Belg.) 7-6(2) 3-6 6-2
Gasquet (3-Fr.) - Whittington (Austr.) 6-1 6-0
Tipsarevič (Srb.) - Paire (6-Fr.) 6-0 6-7(5) 7-5
M. Zverev (Něm.) - Fognini (7-It.) 7-6(3) 6-4
, .
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

5
Přidat komentář
Fandina
Jan Šátral na challengeru v Římě hraaje s Ramirez Hidalem 3:6 6:3 a 4:0 ve třetím. Tak ještě dva game Honzo pojĎ!!!
Reagovat
kada.tom
Odhlásil se z turnaje ve svém pekingském panství.
Reagovat
Kozoroh
Bohužel s loktem má stále problémy. Jelikož není 100%, tak Djoker usoudil, že bude pro něj lepší, když Peking oželí a bude se šetřit na Šanghaj. Snad tam nebude scházet :-(
Reagovat
Marduch
nj, třicítka na krku, Nole se nám začíná sypat. Tu rameno, tu zápěstí, tu předloktí. Navíc když budou zpomalovat nohy, budou muset víc uhrát ruce...
Reagovat
smazaný uživatel
Palce na nohách mal tiež zranené. Žeby to šlo zdola nahor?
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist