Allertová utekla Smitkové ze tří mečbolů, po obratu postoupila i Kvitová

19. 10. 2016, 15:31
Aktuality 239
WTA LUCEMBURK - Do čtvrtfinále halového turnaje v Lucemburku postoupily dvě české tenistky. Denisa Allertová nejprve uspěla v souboji s krajankou Terezou Smitkovou, které utekla ze tří mečbolů, a nejvýše nasazená Petra Kvitová pak rovněž otočila zápas s Američankou Varvarou Lepchenkovou. Naopak Kristýna Plíšková neudržela vedení proti Lauren Davisové.
Denisa Allertová; © Jimmie 48 Photography

Tereza Smitková dnes sice nestačila na o rok starší Denisu Allertovou, nicméně může být se svým výkonem v Lucemburku spokojená. Letos poprvé vyhrála čtyři zápasy v řadě a první kolo hlavní soutěže na okruhu WTA.

Denisa Allertová pokračuje v dobré formě. Na posledních třech turnajích (Taškent, Linec a Lucemburk) došla minimálně do čtvrtfinále a postupně si více a více upevňuje jistou pozici v elitní stovce, která by jí zajistila přímý start na Australian Open.

Do konce roku už Allertová nic neobhajuje a má tedy možnost ještě nějaké body přidat. Smitková se rovněž nemusí stresovat, loni uhrála právě po turnaji v Lucemburku jen první kolo v Poitiers a může tak v závěru letošní sezony zaútočit na další body na okruhu ITF.

Dnešní třetí vzájemný duel odstartovala lépe až 196. hráčka světa Tereza Smitková. V úvodní sadě nedala Allertové žádnou šanci, dvakrát jí sebrala servis a sama nepustila svou krajanku ani k jedné brejkbolové příležitosti.

Druhý set byl velmi dramatický. Obě hráčky si držely podání, ale za stavu 5-4 si Smitková na příjmu vypracovala tři mečboly. Třiadvacetiletá Allertová však všechny šance Smitkové zlikvidovala a vynutila si tie-break.

Zkrácenou hru ovládla s přehledem o rok starší Allertová a o vítězce musela rozhodnout třetí sada. V té začala lépe opět Smitková, hned v prvním gamu svou krajanku brejkla.

Ovšem Allertové se povedl rebrejk a vůbec poprvé v zápase sebrala soupeřce servis. Poté si již Allertová v průběhu setu držela své podání s přehledem. Na příjmu měla rodačka z Prahy celkem jedenáct brejkbolů, využila jeden jediný za stavu 4-3, který se ukázal jako klíčový.

Smitková v zápase nastřílela celkem 16 es, jenže tři nevyužité mečboly se jí nakonec staly osudnými. Dvaadvacetiletá Češka si čtvrtfinále turnaje WTA zahrála naposledy loni v lednu v Shenzhenu.

Denisa Allertová dostane možnost zopakovat si v Lucemburku semifinále z před dvou let. V cestě jí bude stát turnajová trojka Kiki Bertensová, s níž Allertová jediné vzájemné utkání prohrála.

Petra Kvitová zdolala Varvaru Lepchenkovou, která je ve světovém žebříčku o 80 pozic horší, i v https://www.tenisportal.cz/vzajemne/kvitova/lepchenko/. S třicetiletou rodačkou z Taškentu přitom prohrála první set, ale od stavu 2-2 v druhé sadě jí čtyřikrát za sebou sebrala podání a po dvou hodinách zápas úspěšně zakončila. Její další soupeřkou bude Švédka Johanna Larssonová, s níž vede ve vzájemné bilanci 3-0.

V osmifinále hrála i Kristýna Plíšková, ale v duelu s Američankou Lauren Davisovou podlehla 6-2 4-6 3-6. Vítězka zářijového turnaje v Taškentu Plíšková byla vzhledem k žebříčkovému umístění favoritkou, ale v druhém setu neudržela brejk a ve třetím pak už prohrávala 1-5.

• WTA INTERNATIONAL LUCEMBURK •
Lucembursko, tv. povrch (hala), 226.750 dolarů
středeční výsledky (19. 10. 2016)
Dvouhra - 2. kolo
Kvitová (1-ČR) - Lepchenková (USA) 4-6 6-2 6-1
Allertová (ČR) - Smitková (ČR) 3-6 7-6(4) 6-3
Davisová (USA) - Kr. Plíšková (ČR) 2-6 6-4 6-3
Wozniacká (2-Dán.) - Lisická (Něm.) 3-6 6-2 6-3
Bertensová (3-Niz.) - A. Schmiedlová (SR) 6-3 6-1
Petkovicová (Něm.) - Garciaová (4-Fr.) 6-1 6-1
Niculescuová (Rum.) - Schiavoneová (It.) 3-6 7-5 6-4
Larssonová (8-Švéd.) - Barthelová (Něm.) 6-1 6-4

Čtyřhra - 1. kolo
Niculescuová/Tigová (Rum.) - Grönefeldová/Peschkeová (3-Něm./ČR) 7-6(4) 6-3

 

TenisPortal.cz, Ondřej Jirásek, Luboš Zabloudil

Komentáře

239
Přidat komentář
Hector21
tak námořníku, první set je doma, tak ještě jeden..
Reagovat
freeteepek
Ve druhém setu už hrála velmi dobře. Zápas rozhodlo to, že jí nešlo první podání. Ne a ne se do něj trefit zatímco Bertensové fungoval servis výborně. Ukázkově především v posledním gamu, kdy servírovala na vítězství. Tam Denise vůbec nedala šanci. V celém zápase Holanďanka pokazila na svém servisu jedinou hru...
Reagovat
tommr
se dneska moc nepředvedla. Ve druhým setu se Bertensová naštěstí přizpůsobila její bídný hře takže to nakonec neskončilo úplným debaklem. Dnešní výkon Denisy ale zanechal hodně špatnej dojem ... :(
Reagovat
freeteepek
Ty tvrdíš, že se Bertensová zhoršila na úroveň Denisy? Pokazila jedinou hru na svém servisu! Zato když servírovala na vítězství, nedala Denise žádnou šanci. O jaký bídný hře ve druhém setu to mluvíš?
Reagovat
tommr
mluvím o špatný hře Denisy. Na začátku druhýho setu Bertensová výrazně polevila a hra se díky tomu na chvíli vyrovnala. Ještě za stavu 3:2 měla Denisa brejkbol, kterej ale zahodila špatným returnem. Pak Bertensová zase zabrala a zápas snadno dotáhla do vítěznýho konce ...
Reagovat
smazaný uživatel
:-D
Reagovat
tommr
umíš taky něco jinýho než se přiblble tlemit ty blbečku?
Reagovat
smazaný uživatel
umím :-D
Reagovat
VlS
v 1. setu tragická, ve druhým už to bylo lepší, ale do jejího opravdu dobrýho výkonu tomělo daleko. Špatně vstávala?
Reagovat
freeteepek
Viz. můj příspěvek. Bez prvního podání se proti takhle dobře hrající soupeřce nedá vyhrát. Ve výměnách byla Denisa ve druhém setu lepší.
Reagovat
VlS
No, ale za její 1. servis nemohl Santa Claus, nebo jo? A nebylo to jen o servisu.
Reagovat
Fandina
Světlana má plnou hlavu copánků, je to hezké :-))).
Reagovat
Krisboy
Nevzala si inspiraci u Kyrgiose?
Reagovat
freeteepek
ne
Reagovat
Krisboy
To jsem rád. Škoda, že výsledek ani výkon tomu neodpovídá.
Reagovat
tommr
je zatím tragická a Bertensová si s ní dělá co chce. Úspěšnost prvního podání má Denisa jen 16% a úspěšnost druhýho má dokonce nulovou ... :(
Reagovat
d@ve
Ajajaj.. V 1. gamu 2.setu menší zlepšení, už měla i gameball, ale přesto hru ztratila. :/
Reagovat
d@ve
Jinak v 1.setu při vlastním podání uhrála jen jeden fiftýn. :(
Reagovat
tommr
tak ted konečně vyhrála vlastní podání. Aspon to nebude dvojitej kanár ...
Reagovat
janek_da
:)
Reagovat
d@ve
A dokonce i brejk čistou hrou! :)
Reagovat
d@ve
A je asi hotovo.. :/
Reagovat
Hector21
Svitolina to čtvrtfinále vzala v kvapíkovém tempu....
Reagovat
tommr
mě by spíš zajímalo jak mohla Bára Strýcová se zcela neškodnou Konjuhovou prohrát ...
Reagovat
mkubis17
každej zápas je jinej...
Reagovat
Fandina
Denča s Bertens na place a na Eurosportu 2. Denčo pojď!!!
Reagovat
SubOptikT
Zatím čiré zoufalství
Reagovat
janek_da
hraje tam tříseťáky, tak se nechce unavit před dalšími dvěmi
Reagovat
Fandina
dvěma
Reagovat
Fandina
Doufám, že se Denča chytne a něco vymyslí, zatím ji Bertens válcuje na entou.
Reagovat
Krisboy
No to je teda začátek, fuj.
Reagovat
SubOptikT
To je naprostý maras!
Reagovat
Fandina
moc hezké
https://pbs.twimg.com/media/CvH8w5VWgAESSfF.jpg
Reagovat
Fandina
https://twitter.com/Petra_Kvitova/status/788689332118904832
Reagovat
brixner
Ráno raníčko pana vstala...
Vždyť to znáte...
Bábinko, s Tebou je to vobčas taky hold těžký, no...
:-))
Reagovat
SubOptikT
Vzdává se hold. Je to holt těžké, no ...
Reagovat
Krisboy
:D
Reagovat
smazaný uživatel
hlody jsou ale ze vseho nejhorsi.. :-(
Reagovat
SubOptikT
Nejhorší je hlad.
Reagovat
smazaný uživatel
to neni presmycka..
Reagovat
SubOptikT
To holt není, no.
Reagovat
Fandina
Holt si budeš muset zvykat ... úsměv
Reagovat
Frick
https://www.facebook.com/safarovalucie/photos/a.452843968113759.101762.437408476323975/1278698092195005/?type=3

To mne trochu překvapuje.
Reagovat
Dobry-den
Jestli jsem něco nepřehlédl, tak Týna letos celkem 8krát prohrála zápas po vyhraném prvním setu, což znamená, že přibližně na každém třetím turnaji projede dobře rozehraný zápas. A teď si představte, že v roce 2014 to bylo dokonce 14krát!!! No řekněte, kdo jinej tohle má?
Kde by asi chudák holka byla, kdyby aspoň polovinu z těch zápasů dotáhla do vítězného konce? A to ani nemluvím o zápasech, kde první set prohraje, druhý vyhraje a ve třetím stejně prohraje v koncovce...
Reagovat
tommr
Denisa Allertová hraje od 13:00 na centru s Bertensovou a Petra Kvitová bude hrát hned po ní s Larssonovou. Oba zápasy by měl přenášet Eurosport ... :)
Reagovat
tommr
opět předvedla svůj klasickej scénář: vynikající první set ve kterým soupeřku přejela, vyrovnanej boj ve druhým setu se špatným koncem a naprostý odpadnutí ve třetím. Po Tashkentu jsem si na chvíli myslel, že by se u ní mohlo něco změnit k lepšímu, ale je to pořád stejný. Takhle prostě ségru nikdy nedohoní ... :(
Reagovat
VlS
Asi by to chtělo začít makat na fyzičce, jinak si to neumím vysvětlit.
Reagovat
Frick
Tak je fakt, že to byl pátej zápas v pěti dnech a 3. set už byl celkově třináctym... Ale Davis byla taky kvalifikantkou. Rozdíl byl jen v tom, že ona byla v R32 s Doiovou mnohem rychleji hotová.
Reagovat
VlS
5 zápasů za 5 dnů není až takovej průser, na to trénují, ale nevydrží hrát naplno 2 sety za sebou.
Reagovat
tommr
taky si začínám myslet, že to nějak souvisí s nedostatečnou kondicí. Ke konci dlouhýho zápasu bývají unavený skoro všechny hráčky, ale u Kristýny je to obzvláště markantní ...
Reagovat
horska.kraslice
Nakonec dobře, že to nebylo na streamu. Jen by se člověk naštval. No a mně na začátku druhého setu začalo navíc haprovat připojení, takže jsem tu bídu naštěstí ani na čísílkáchh nesledovala.
Reagovat
Frick
Už jdi fakt do háje! Takhle se skutečně nikam neposune, když bude prohrávat zápasy, kde je favoritkou a ve kterých vede set + brejk.
Reagovat
Frick
To, že v tabulce s rekordním počtem es v zápase okupuje 1. + 5.-6. příčku a ani jeden z těch zápasů nedokázala vyhrát je v zásadě symbolické.

vyhraný Taškent je super, na druhou stranu z toho nelze dělat kdo ví co - byl to mizerně obsazený turnaj.

Z tohoto pohledu je pro mne sportovně více cennější třeba Denčin Kanton, kde porazila Halepovou a Erraniovou.
Reagovat
smazaný uživatel
To i ukazuje že Týna má svou hru založenou jen na servise, její hra není o ničem jiném a takhle nemůže pomýšlet výš, v ženském tenise není moc místa pro "Esoviče"
Reagovat
Frick
Tak bohužel, ČiČince hladce podlehla. Zdá se na hráčky mezi 100. až 150. místem Maruška zatím příliš nemá. Z posledních turnajů má s nimi bilanci 1:3 a bez jejich skalpů cesta k větším bodovým ziskům na lepších turnajích (50k a více) zpravidla nevede.
Reagovat
VlS
seš ťuňťa.
Reagovat
cheeky
http://img-9gag-fun.9cache.com/photo/aopBvLn_460sv.mp4
Reagovat
sprchon
Přešlap, ale jinak je to pán. :)
Reagovat
cheeky
Já ho miluju, co on dokáže s míčkem...kdyby mu bejvali pošahaný muslimáci nezakázali hrát určitě by to dotáhl dál než "jen" do deblovýho finále FO
Reagovat
EllNino
Vyrovnaný set plní nevyužitých šancí skončí 6:1 pro Davis ? ...
Reagovat
Dobry-den
Qristýna klasický scénář. Zas a znovu.
Trapné.
Reagovat
vendulkabendulka
To je fakt neuveritelne. Porad to same, neschopna s tim neco udelat.
Reagovat
EllNino
pořád to samé to není ...
Reagovat
smazaný uživatel
Nelži
Reagovat
A.R.R.
nezáviď :-D
Reagovat
EllNino
Jasně ...set a brejk nahoře, to je škoda -_-
Reagovat
smazaný uživatel
To není škoda, to je klasika a její hloupost, to je každej druhej-třetí zápas
Reagovat
EllNino
nelži
Reagovat
smazaný uživatel
Ty nelži vrahu
Reagovat
EllNino
aha ...
Reagovat
smazaný uživatel
Pojedeš na Bory
Reagovat
Fandina
tak tak
Reagovat
smazaný uživatel
A už se nevrátí, ale co ubytování zdarma, hezký výhled na město piva co víc si přát, já mu pak zamávám ze třicítky
Reagovat
EllNino
já bydlím na Vinicích, to je taky fajn
Reagovat
smazaný uživatel
To je samá Jolanda a Dežo ne? No že by byl Lochotín lepší se říct nedá, ale nějak se nám stáhli, už je ani moc nevídám
Reagovat
FulnekUltras
všichni nakonec pojedete do Chuchle... ;)))
Reagovat
Fandina
Koukám, že jste sousedi, třeba se znáte a nevíte, že tu píšete :-)).
Reagovat
smazaný uživatel
No sousedi :D Vinicie, Locháč, Bolevec to je hned vedle, no ale fakt že jsme se možná viděli, já na Vinice občas zajedu za kámoškou a kdo ví :D jinak EllNino pokud jsi teď byl někdy v Jadranu tak jsi to jídlo možná vařila já :D
Reagovat
EllNino
já tady bydlím jen 3 dny v týdnu
Reagovat
smazaný uživatel
Aha a jak vypadáš :D nebo pošli fotku :D
Reagovat
Fandina
A bude to!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Týna klasika no
Reagovat
smazaný uživatel
No jo když Týně nejde servis tak konec
Reagovat
tommr
po dobrým začátku přichází tradiční krize v druhým setu. Kristýně přestalo chodit podání a je srovnáno na sety ... :(
Reagovat
VlS
to je snad choroba ty tvoje druhý sety a třetí sety.
Reagovat
smazaný uživatel
stream na to není že?
Reagovat
slacker
je ale ne na internetu
Reagovat
smazaný uživatel
Já bych ty intranety zakázala
Reagovat
smazaný uživatel
??
Reagovat
fretek
Maruš má smůlu - na turnajích dostává již na začátku pozdější vítězku. Hru jsem neviděl, ale podle statistiky musela trochu zlepšit servis: 7 es (a jenom tolik DF).
Reagovat
smazaný uživatel
Doufám, že máš pravdu s tou pozdější vítězkou... :)
Reagovat
tommr
si zatím vede dobře a v prvním setu Davisovou jasně přehrála. Škoda, že to nevidíme ...
Reagovat
smazaný uživatel
Prý má 90% trefený první servis.
Reagovat
tommr
v prvním setu trefila první servis v 57%, ale z toho získala 90% bodů. Vynikající má podle statistik i druhej servis (75%) ...
Reagovat
smazaný uživatel
Jo takhle, to už dává větší smysl. :D
Reagovat
tommr
tak jsme to asi nějak zakřikli a Kristýna přišla poprvé v zápase o podání ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Vypadá to na tradiční Kristýny scénář, výborný první set, posranej druhej, a loterie třetí.
Reagovat
smazaný uživatel
Asi to není pro Francozo-Němco-Belgičany atraktivní no
Reagovat
dunphy
Se nějak podezřele dobře orientuješ, "kuchařko" :D
Reagovat
smazaný uživatel
Teď už ne jen kuchařka, ale odbornice na Gastronimii a provozní :) dělám maturitní obor Gastronomie dvouletá nástavba, takže už nejsem kuchařka ale provozní no a chci na vysokou na pajdu, budu učitelka :D jako fakt, chci učit a budu zlá učitelka hodně hodně zlá soudružka učitelka
Reagovat
FulnekUltras
tak podle toho posledního agitačního hřebejkfilmu by to bylo úplně mimo realitu... ;)))
Reagovat
smazaný uživatel
Budu maturantka a nakonec magistr. Mgr. Kvitovka no krása to budu ta chytrá budu všechno umět a vědět a už se mi nebudute smát
Reagovat
Fandina
Tak to by bylo super. A co chceš učit?
Reagovat
smazaný uživatel
Dějepis a Německý jazyk :) Historie mě moc baví já přečetla hodně historických knih a Němčina mi také moc jde, hlavně díky tetě (ona to není úplně moje teta ale prateta ale říkám jí teta) ta emigrovala v roce 84 do Západního Německa a teď bydlí v Norimberku a často za jí jezdím a tu Němčinu jsem pochytila, chtěla bych být učitelka, ale teď hlavně zvládnout maturitu
Reagovat
Fandina
Tak to je super a maturuješ příští rok?
Reagovat
smazaný uživatel
Jojo příští rok, snad nebude poviná maturita z matiky. U nás na škole se kromě ČJ, AJ se maturuje ještě z Ekonomiky, Hotelového provozu a výroby a odbytu v Gastronimii, ale ty předměty mi vcelku jdou, ale už teď jsem strašně nervozní, měla jsi mě vidět 2 dny před závěrečkama na kuchařku to jsem ani nespala :) no jo no já jsem docela nervák :D ale učit jsem chtěla už od základky a protože jsem na gymnázium nemohla tam by mě nezvali tak hotelovka pro mne byla taková odbočka a prostě gymnázium není vše i učni takonec můžou dopadnout mnohem lépe :)
Reagovat
smazaný uživatel
Gastronomii
Reagovat
Fandina
Tak to je dobré. A nedivím se, že ses bála před zkouškama. Já se taky vždycky bála, před příjímačkama, před maturitou, před zkoušama na vysoké škole. A taky jsem před tím moc nespala. Většinou jsem se šrotila.
Reagovat
A.R.R.
Kvitovko, jestli ty budeš učitelka, tak já se dám na modlení :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Třeba jednou budu učit tvé děti :D
Reagovat
A.R.R.
No ještě to by mi scházelo :-D Synka už asi nestihneš, to už je hrdý prvňák, tak možná ty co ještě přijdou na svět :-)
Reagovat
smazaný uživatel
A ty budeš za mnou chodit na třídní schůzky :D a podle toho kolik zacáluješ tak takové dostanou tvoje děti známky :D
Reagovat
A.R.R.
Tak když je nebudeš učit, že mají "zkončit", tak ti možná dám i nějaký úplatek :-D
Reagovat
Fandina
Ona bude učit beschließen, enden, endigen a tam žádné z není.
Reagovat
smazaný uživatel
stream na Kristýnu asi není že? :)
Reagovat
brixner
Co třeba takhle? Jen zjišťuju možnosti svého nojbugu...
:-))
Reagovat
Jabadu
S češtinou je to těžké. Například slovo hypotéza.
Kdysi se to psalo hypothesa, pak hypotéza ... akorát Havlát to píše s měkkým -i-, protože nemá ucelené klasické vzdělání.
(pardon)
(On ho jistě má, ale hraje si tady na šestnáctiletou kuchařku).
:-)
Reagovat
Frick
No co, někdo si bere s sebou pro štěstí jako talisman medvídka, někdo hrdličku.
Reagovat
brixner
Čovek se dře v práci a naše Petra zase předvedla takovej tiátr! Kde jsou ty dny, kdy byla světová jednička...chjo, to už se asi nevrátí...
Reagovat
Dobry-den
Dobrou noc.
Reagovat
brixner
Copá? Vodpadáváš? Jsem nezaujatě překvapen až konsternován...
Reagovat
tommr
sice hraje na centru, ale na Eurosportu místo jejího zápasu běží záznam utkání Wozniacký s Lisickou a k dispozici není ani žádnej stream. Tohle prostě nepochopím ... :(
Reagovat
horska.kraslice
Taky jsem se právě zarmoutila. :-(
Reagovat
EllNino
nechápu, proč vždy poslední zápas na centru nedávají ...
Reagovat
smazaný uživatel
Eurosport jsou banda komoušů proto
Reagovat
sprchon
Vždy ne, jen v Lucemburku.
Reagovat
EllNino
no v Lubemburku jsem myslel :D
Reagovat
sprchon
Nelži.
Reagovat
EllNino
trapné
Reagovat
sprchon
Nebrblej
Reagovat
A.R.R.
Vy dva šašci :-D
Reagovat
sprchon
A v Mosvkě dávají i debla... Ale je fakt, že s domácí hráčkou.
Reagovat
sprchon
V Lucembursku těch domácích hráček moc nemají. :D
Reagovat
tommr
měla dneska špatnej den a chyb vyrobila víc než na obou turnajích v Číně dohromady. Ještě štěstí, že hrála proti svý oblíbený soupeřce, která jí vždycky nechá vyhrát at už hraje Petra sebehůř ... :)
Reagovat
VlS
Ale v tom třetím setu hrála super
Reagovat
zpilat
tak se dívám na eurosport 1 a tam opakují utkání, nějaké nové hráčky, podle jmen asi Polky, Lisická s Wozňackou a hrají dle komentátora pěkný zápas, podívám se a vidím, že to jsou Němka Liziki s Dánkou Wozňaki a myslím, že by se celkem divily, co s jejich jmény komentátor udělal! :-) S przněním cizích ženských jmen -ová na konci jsem se už nějak smířil, beru, že by se to opravdu v čestině špatně skloňovalo, ale z jakého důvodu jim dávat jména zcela nová, to netuším! Zvlášť, když se to tady sešlo na obou stranách, tam mi to způsobovalo při poslouchání docela psychické trauma :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Petra Kvitovová
Reagovat
A.R.R.
Ale prd je to Petra Kvita, bez přechylování, jelikož tatínek je Jiří Kvita :-D
Reagovat
Dobry-den
Takže podle tebe by bylo lepší Lisickiová a Wozňiackiová?
Šílenost.
Reagovat
Dobry-den
A nebo jsem to jen špatně pochopyl ;-)
Reagovat
brixner
Dobrý den.
Reagovat
smazaný uživatel
Dobrou noc
Reagovat
FulnekUltras
tak ať jí to vydrží - a davaj Světla !!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Letos otočila zápasů jak moje babi víček od piva
Reagovat
smazaný uživatel
Teď královnou jsem jááááááááááááááááááááááá a hold mi vzdává Řííímmmm
Reagovat
brixner
Píše se holt, ty trdlo!!! Copak neznáš vyjmenovaný slova??? Vypadá to, že né!
Reagovat
smazaný uživatel
jsem královna nepotřebuji znát vijmenovaná slova
Reagovat
brixner
Promyň, klaním se ! Hold někdo neumí moc psát...To se ale samozdřejmě může ještě zlepšit, když bude snaha...
Reagovat
smazaný uživatel
Řekni sví češtinářce ať ti dá pětku
Reagovat
PetaM
Nejhorší je, že ... ten hermafrodit "hold" použil dobře a ty špatně ... No ale poučování je nejlepší! :D
Reagovat
brixner
Hermafrodit - když už! Tohle by se nemělo zlehčovat :-) Prznit název rasy...to není od tebe vůbec pěkné!
Reagovat
smazaný uživatel
Já nejsem hermafordit, já jsem královna a Lady a víš co to je hermafrodit? Já to vím co to je, Hermafrodit je druh majonézy heč
Reagovat
PetaM
V tomto případě se těžko píše holt ... Trdlo.
Reagovat
smazaný uživatel
´hahahahahahahahahah
Reagovat
petrulinka
Máš to správně, když se vzdává někomu hold, tak se píše na konci "d". Ale když se řekne např., že je mi to holt jedno, tak se píše "t". :-)
Reagovat
brixner
Já bych řekl, že je to přesně obráceně! Tohle by snad mělo patřit k základům jazyka českého, né??
Reagovat
Fandina
Když si řekneš k tomu sloveso, holdovat, tak ti jasně vyplyne, že vzdávat hold je s "d".
Reagovat
George_Renel
Karolína sebou má oporu .-)
https://twitter.com/michalhrdlicka/status/788727851151269888/photo/1
Reagovat
Hector21
Nastěnka je taaaaam
tady je svět ještě v pořádku...;)
Reagovat
FulnekUltras
a až na trapné jelcinovské intermezzo vždycky byl... ;)
Reagovat
EllNino
Nastěnka a Petra potěšily :) ..Zajímavé, že Petra třeba ztratí prooti Varvaře set ale pak jí totálně spláchne ...je tam v těch vzájemných zápasech hodně setů 6:0 6:1 6:2 :D ...

Nastěnka a hala jdou k sobě velmi dobře, jsem zvědav na zápas s Dashou, ale snad pujde dál, dneska to bylo super představení, přál bych si opákování loňskýho finále s Světlankou :)
Reagovat
sprchon
Zápasy ČF budou výborný... Ohledně finále se shodneme. ;)
Reagovat
Hector21
hlasuji rovněž pro
Reagovat
EllNino
to je fajn, my se shodnem většinou :D ...
Reagovat
Hector21
tak hlavně aby Timea a Daria měly stejný názor...;)
Reagovat
sprchon
Sice s nervama, ale zvládla to. :D
Mohlo by se opakovat loňský finále. :)
Reagovat
slacker
daf fi fifolu?
Reagovat
PetaM
Petra dál, super :) Přišlo mi, že dneska hrála Varvara nějak moc dobře :D Ale nesleduju ji, tak nevím, jaký je její standart ...
Reagovat
Fandina
Já ji také nesleduji a dneska se mi líbila, jak hrála razantně. Petra byla lepší, takže super.
Reagovat
George_Renel
V suchém triku to tedy nebylo. Záblesky geniality se střídaly s tím horším co Petra umí. Číselně to vypadá jednoznačněji než skutečnost na kurtu.
Reagovat
smazaný uživatel
je to tam Petro super
Reagovat
Fandina
Ale byl to tedy boj.
Reagovat
smazaný uživatel
Nasťenka vy pahavorit parusky dievča?
Reagovat
Jabadu
Změkčením slovenštiny ještě ruština nevznikne, i když si to někteří lidé myslí.
:-)
Reagovat
FulnekUltras
Ringo Čechovi to na zájezdech stačilo... ;)))
Reagovat
Jabadu
Dívka je rusky děvočka, ty kok ..!
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
správně je "devuška" ale nevadí :) :)
Reagovat
brixner
Není to "děvčica?" Ruština mi kdysi docela šla...;-))
Reagovat
Jabadu
To je Maryša (bří Mrštíkové).
Jed v kafi - to je drámo!
:-)
Reagovat
brixner
A co teprve "Sůl v kávě!" Doporučuju přečíst, i když ty se asi raději sereš s činkama a cyklistika tě moc nebere...;-) Ale počtení je to dobré!
Reagovat
Jabadu
Já jsem náhodou zdatný cyklista. Vlastním Authora za 40 k.
Původně je to Stratos, ale dokoupil jsem si brzdy, sedlo, přední vidlici a devítikolečko.
Já bydlím kousek od lesa a s kolem se tam smí.
:-)
Reagovat
PetaM
https://translate.google.cz/?hl=cs&tab=wT#cs/ru/d%C3%ADvka

Je to sice jen Google překladač, ale v nabídce je i "devočka".
Reagovat
Fandina
a my starší ještě dodáme, že dě na začátku
Reagovat
PetaM
Jejda sorry, jasně, že děvočka :D Hlavně, že si to správně v hlavě vyslovím a pak napíšu takovou hovadinu :D
Reagovat
Fandina
já myslím, že možné je obojí, děvočka i děvuška
Reagovat
Jabadu
S .. s .. správně!
Kde já to děvočka jenom slyšel?
Ale z ruštiny si ještě něco pamatuji:
Kudá vy idyóte?
Letom my guljájem v parke.
I zimój?
I zimój my guljájem v parke.
(Původně jsme si mysleli, že je to něco erotického).
:-)
Reagovat
brixner
Snickersky? A co jako? Vysrala si je? Že se nestydíš...:-))
Reagovat
Hector21
Nastíku pojď...
Reagovat
smazaný uživatel
Pojď Jelčo znič tu Rusánu
Reagovat
Hector21
no jasně, teď to nezapomeň celé po...

Nasti jedu na ty nohy
Reagovat
smazaný uživatel
No hůra
Reagovat
smazaný uživatel
si užívá nejen sluce a moře v Egyptě,ale i vítězství
Reagovat
Fandina
Znáš mouchy, v teple se jim daří.
Reagovat
Hector21
Pav kromě té koncovky to byl dokonalý set...

tak ještě jeden takovej
Reagovat
Jabadu
Peti hobluj!
Jsi naše jediná jistota!
Zdenál Škromach je v hajzlu, Hašek je v hajzlu, senát bude brzy taky v hajz .. a jediné heslo, čím by Bohuš mohl zabodovat zní:
DÁME MARS DO POŘÁDKU!
:-)
Reagovat
FulnekUltras
Škromi to ještě chvíli v bazénku s demižónem přežije - a pak už vzhůru na Hrad... ;)))
Reagovat
smazaný uživatel
je opravdu nezbytné aby nebe bylo blanktytné
Reagovat
smazaný uživatel
Náš svět promění se hned nanananana
Reagovat
A.R.R.
Ale je hezké, jak se režie věnuje rodičům Petry :-)
Reagovat
FulnekUltras
ruská duše... ;)
Reagovat
A.R.R.
Já jsem ruská duše? :-D
Reagovat
FulnekUltras
říznutá Janem Lucemburským... ;)
Reagovat
A.R.R.
Fulneku,já ti nevím,ale něco na tom asi bude, jsem taková mezinárodní křižovatka, můj nejbližší původ valašsko-slovensko-německý a dál raději nepátrat :-D
Reagovat
Hector21
Nasti, nestačím zírat...

teď ty tři winnery po sobě, na který se Jeca jen koukala

tak koukej kočko, aby ti to vydrželo :)
Reagovat
A.R.R.
Teď jsem se koukl na skore a skoro mě klepla pepka, buďte lidi a darujte Ječel gem :-)
Reagovat
Hector21
Pav je hodná holka, teď se s radostí vyházela...
Reagovat
A.R.R.
děkuji za laskavost, alespoň něco :-D
Reagovat
Hector21
a nepřestává se vyhazovat..doprčic nasti už stačí
Reagovat
smazaný uživatel
Mělo to být 4:0 a je to 2:2 ach bože Petro
Reagovat
bIbec
Kvítko má strach z Barunky, tak raději vyklízí pole, aby to tam mohla celé vyhrát Kiki Bertens.
Reagovat
Fandina
To bude těžké. Lepchenko tam posílá perdy a nekazí. Snad na ní Petra něco vymyslí. Peti pojĎ!
Reagovat
smazaný uživatel
otřesný výkon na returnu a první set v hajzlu
Reagovat
A.R.R.
málo fandíš Kvitovko ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Já fandím tak silně že i ty snickersky co jsem před chvílí snědla tak už jsou venku
Reagovat
A.R.R.
Zachovej klid, Petra má ještě čelenku, až jí sundá a bude to mrvit dál, tak to bude fakt v pr...i :-)
Reagovat
PetaM
Fuj.
Reagovat
smazaný uživatel
Yumy yumy
Reagovat
smazaný uživatel
hm Petře teď odešel servis a dvě de.bilní chyby z forehandu 4:5 :(
Reagovat
Fandina
Julča v Moskvě porazila Vesninu 7:5 6:0. Gratulka Julče.
Reagovat
Frick
http://abload.de/img/slcwwkuuc.jpg

Hodně vyrovnané. Tyto stats jasným důkazem.
Reagovat
horska.kraslice
Zápas nebyl bohužel k vidění, tak lze jen doufat, že obě hrály dobře a ne že obě špatně. Já věřím, že á je správně, a v tom případě by měla mít radost jak Denisa (samozřejmě, vyhrála), ale i Tereza (dnes to ještě nevyšlo, ale nasměrováno je a příště už to vyjde). :-)
Reagovat
Fandina
Já myslím, že Denča má radost, ale Terka určitě ne, protože přece jenom, chodí se vyhrávat. Podle mě ona má dobré předpoklady pro tenis, je vysoká, dobře se pohybuje a má i dobré údery. Jen jí chybí ty výhry.
Reagovat
smazaný uživatel
Wow .. Sabine jako proměněná dneska .. snad jí to vydrží :)
Reagovat
Frick
No, rozhodně je to zápase, kde tedy ROZHODNĚ je na co koukat.
Reagovat
horska.kraslice
Sabine má krásné přirozené údery s patřičným švihem i razancí, k tomu kouzelný úsměv. Jen ty zbytečné chyby, těch kdyby nebylo, mohla by být úplně jinde. Tak snad se blýská na lepší časy.
Reagovat
Frick
Reagovat
Fandina
Škoda, že to nebylo k vidění. Denče gratulka a držím palce proti Bertens, ovšem bude to hodně těžké. Dneska hrála moc dobře.
Reagovat
Frick
To byla drndačka, ty vole, to ti povim jako.

Denisko - před dvěma dny jsem psal, že přeci nejsi horší tenistka (resp. nejhraješ hůř) než taková Bertens - takže mi to zejtra ukážeš, ju?
Reagovat
Frick
Radši bych na ní dohlédl, zda si třeba nevezme hrst prášků na spaní. Tohle byla kruťárna pro ní.

Ale jak už jsem říkal - 48 bodů je pro ni dobrých.

začíná se ukazovat, že se měla v září na tu antuku už vys... a jezdit na hard/haly.

Vypadá to tedy, že se trochu chytla, doufám, že hodlá pokračovat v sezoně.

Zatím je napsaná do Poitiers (zatím spolu s Kr. Plíškovou, Allertovou, Štefkovou), ale tam by musela hrát kvaldu.
Reagovat
Fandina
Vždyť si to neviděl, nevíš jak hrály.
Reagovat
Frick
Měla tři MB. To mi stačí.
Reagovat
Fandina
Pokud je Denča super odvrátila, tak to nic neznamená.
Reagovat
Dobry-den
Co tam proboha ta Dendulinka vyváděla? Hlavně na brejkbolech? Prohrát se Smitkovou, to by byla neskutečná ostuda. Naštěstí to ale zvládla, i když Terka taky zřejmě pomohla :-)
Jako nic proti Tereze, ale s její křehkou psychikou se divím, že je vůbec schopná vopčas vyhrát nějaký zápasy ;-)
Reagovat
bIbec
Smitková už v minulosti porazila v rychlých halách lepší hráčky, jak je Denisa Allertová.
Reagovat
Dobry-den
Tereze se v životě povedly akorát 2 turnaje - Wimbledon a Limoges 2014, jinak je to špatná hráčka. Nebo prostě podprůměrná no. Bohužel.
Reagovat
Frick
Ještě v Šenzenu byla ve ČF...
Reagovat
Dobry-den
Průměrný výsledek. Jednou z x turnajů se to tak prostě sejde každému.
Reagovat
smazaný uživatel
a vyřadila loni V Praze největší Hvězdu turnaje Lucku Š.
Reagovat
bIbec
i když to slovíčko "lepší" je dost relativní, záleží na formě a tak.

No je rozhodně na takových površích nebezpečná, to je jasná věc.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist