Američanka Oudinová musí kvůli arytmii znovu na operaci

11. 4. 2015, 16:39
Aktuality 0
Návrat tenistky Melanie Oudinové na kurty se opět odkládá. Třiadvacetiletá Američanka se musí podrobit druhé operaci srdce, která by měla definitivně vyřešit její problémy s nepravidelným rytmem. Tenistka to oznámila na twitteru
Profily hráčů
Melanie Oudinová

Oudinová zazářila v roce 2009, kdy na US Open prošla až do čtvrtfinále. V dalších sezonách ale nedokázala pověst velkého talentu naplnit, ačkoli v roce 2011 získala na US Open titul ve smíšené čtyřhře a o rok později vyhrála turnaj v Birminghamu. V minulém roce ji začaly trápit problémy se srdečním rytmem, především během zápasů a bezprostředně po nich.

Od loňského října Oudinová nehrála a v listopadu se podrobila první operaci. Po ní se měla podle původních předpokladů do několika týdnů vrátit k tenisu. V pořadí WTA se zatím propadla na 161. místo.

ČTK

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist