Antverpy uvidí souboj Šafářové s Plíškovou, postupuje i Záhlavová-Strýcová

12. 2. 2015, 14:45
Aktuality 1020
Český tenis bude mít v Antverpách minimálně jednu zástupkyni v semifinále. O nejlepší čtyřku se totiž v Belgii utkají Lucie Šafářová a Karolína Plíškové poté, co dnes obě hráčky zvládly bez ztráty setu svůj druhý zápas na turnaji. Ve čtvrtfinále je i Barbora Záhlavová-Strýcová, která vyřadila Alizé Cornetovou a po pěti porážkách tak Francouzku poprvé porazila.
Karolína Plíšková

Karolína Plíšková už svůj první zápas v Antverpách vyhrála ve dvou setech a i po dnešku se veze na vítězné vlně. Fedcupová reprezentantka, která o víkendu pomohla v Kanadě dvěma výhrami k postupu, porazila v souboji o čtvrtfinále Němku Anniku Beckovou.

V prvním setu se česká tenistka přetahovala se soupeřkou o podání a sadu nakonec vyhrála 6-3. Ve druhé vedla už 4-1, ale její soupeřka ještě dokázala zápas zdramatizovat. Becková snížila na 3-4 a měla šanci na vyrovnání, jenže Plíšková rozhodující game uhrála a dovedla zápas k výhře. A to i přesto, že měla úspěšnost prvního podání jen 53 procent.

Ve svém druhém letošním čtvrtfinále se Plíšková, finalistka lednového turnaje v Sydney, utká s krajankou Lucií Šafářovou. Světová patnáctka o víkendu vynechala Fed Cup, ale dnes si mohla vyzkoušet případný dubnový souboj v semifinále soutěže proti Kristině Mladenovicové z Francie.

Česká tenistka odstartovala zápas s Mladenovicovou stejně jako loni ve Washingtonu výborně: soupeřce nedovolila vypracovat si jediný brejkbol, sama jí už ve třetí hře sebrala servis a úvodní set vyhrála 6-4. Zatímco ale v předchozím vzájemném zápase Francouzka zápas otočila, dnes jí Šafářová ve druhé sadě nedala šanci. Brněnská rodačka, která měla skvělou 91% úspěšnost při prvním podání a udělala pouze šest nevynucených chyb, získala od stavu 0-1 šest her v řadě a zvítězila 6-4 6-1.

Karolína Plíšková a Lucie Šafářová na sebe narazí podruhé v kariéře. Před třemi lety na turnaji ITF Sparta Prague Open zvítězila zkušenější Šafářová.

Svou dobrou formu dnes potvrdila také Barbora Záhlavová-Strýcová. Plzeňská rodačka už na dvou letošních turnajích prošla do čtvrtfinále a podařilo se jí to i v Antverpách, kde dnes porazila Alizé Cornetovou.

Na Francouzku nemá Záhlavová-Strýcová vůbec dobré vzpomínky, před dnešním utkáním s ní prohrála všech pět vzájemných zápasů, ale dnes si od začátku šla pro vítězství. Hned v první hře sebrala Cornetové podání, a když devatenáctá hráčka světa srovnala, znovu jí prolomila servis a tentokrát už svůj náskok udržela.

Ve druhé sadě vzdorovala Cornetová Záhlavové-Strýcové jen do stavu 2-2. Česká tenistka poté získala čtyři hry po sobě a zvítězila 6-4 6-2.

Favoritky v Antverpách dohrály, končí Bouchardová i Kerberová
Na jméno své semifinálové soupeřky si 23. tenistka pořadí WTA musela počkat, mělo totiž vzejít z dnešního posledního souboje mezi nasazenou jedničkou Eugenií Bouchardovou a Monou Barthelovou.

Dvacetiletá Kanaďanka začala podle papírových předpokladů lépe, a přestože o svůj náskok dvou brejků přišla, za stavu 5-4 sebrala soupeřce podání znovu a set už dopodávala. Od té chvíle se však začala prosazovat Němka; ve druhém setu musela Bouchardová dokonce odvracet hrozbu "kanára", v rozhodující sadě pak ztratila třikrát po sobě servis a s turnajem se rozloučila porážkou 6-4 1-6 2-6.

Proti Barthelové hrála Barbora Záhlavová-Strýcová už pětkrát a s německou tenistkou má bilanci 2:3. Česká hráčka však uspěla ve dvou posledních utkáních.

O další velké překvapení se postarala italská veteránka Francesca Schiavoneová. Bývalá světová čtyřka, která si účast vybojovala v kvalifikaci, si v Antverpách připsala už pátou výhru v řadě v souboji s nasazenou dvojkou Angelique Kerberovou. Trápící se Němka ztratila od stavu 1-1 devět her v řadě a za pouhých 57 minut prohrála 1-6 1-6.

Svou roli favoritky naopak splnila Dominika Cibulková. Čtvrtfinalistka letošního Australian Open dnes vyřadila osmnáctiletou nizozemskou kvalifikantku Indy De Vroomeovou, kterou porazila 6-3 3-6 6-2.

O první semifinále po deseti měsících se slovenská tenistka utká s Andreou Petkovicovou, s níž prohrává ve vzájemné bilanci 1-3. Německá tenistka v uplynulých pěti dnech zvládla vyhrát už tři třísetové maratóny, po úspěšném fedcupovém víkendu včera odvrátila sedm mečbolů proti Van Uytvanckové.

Výsledky - Antverpy (tvrdý povrch, dotace 731.000 dolarů):
Dvouhra - osmifinále:
Šafářová (4-ČR) - Mladenovicová (Fr.) 6:4, 6:1
Karolína Plíšková (8-ČR) - Becková (Něm.) 6:3, 6:3
Záhlavová-Strýcová (ČR) - Cornetová (7-Fr.) 6:4, 6:2
Barthelová (Něm.) - Bouchardová (1-Kan.) 4:6, 6:1, 6:2
Schiavoneová (It.) - Kerberová (2-Něm.) 6:1, 6:1
Suárezová (5-Šp.) - Niculescuová (Rum.) 4:6, 6:0, 6:2
Cibulková (6-SR) - De Vroomeová (Niz.) 6:3, 3:6, 6:2
Čtyřhra - čtvrtfinále:
Medinaová/Parraová (1-Šp.) - Koukalová/Rybáriková (ČR/SR) 6:3, 6:2
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

1020
Přidat komentář
smazaný uživatel
Karolíně, Luci to nevadí, zas příště. Stále seš na pozici č. 2, i když tě někdo zde předem hází přes palubu. Já věřím, že budeš ještě týmu velkou oporou a rozhodovat.
Reagovat
sprchon
Andrea vs Cibule
Tam si výsledek netroufám tipovat, fandit budu Andrejce...

Bára vs Mona
Tady věřím, že to Bára dá, určitě to nebude jednoduché, ale věřím, že opět skloubí tu svou bojovnost se zabijáckým instinktem a s Barthelovou si nakonec poradí. :)

Karlička vs Schiavone
Toto taky nevidím úplně jednoznačně. Carla se tu asi postupně zlepšuje, Schiavone tu působí od začátku hodně dobře...
Reagovat
sprchon
Super zápas, skvělá podívaná! :) Po prvních třech gamech jsem se trochu bál, že to bude celou dobu takhle nervozní a nepohledné (Lucka tam udělala snad víc chyb než při včerejším utkání, Káje nešlo podání).
Ze začátku byla Lucka suverénní na podání, Káje se ze začátku naopak na servisu nedařilo. Přežila ale první krizi, odvrátila pár BB a pak už byl celý set vyrovnaný, Kája se pozvolna zlepšovala, zatímco "Loosy" pomalu přestávalo podání chodit. Pak v tiebreaku přišla její nejspíš osudová dvochyba a Kája urvala set.
Ve druhém setu se hrál pěkný tenis, nebyla nouze o winnery a esa na obou stranách, Kája získala break a pak už se hrálo opět bez ztráty podání až do konce.

Shrnu to tak, že Lucka neměla tak dobrý den jako v minulém utkání a těch UE bylo oproti Káje moc. Jinak velmi vyrovnaný zápas, Karolína mě hned několikrát potěšila. Nejprve když odvrátila ty BB (tam jsem se trošku bál), potom mě potěšil vyhraný tiebreak (s Petrou dva tiebreaky prohrála) a nakonec to, že ve druhém setu (poprvé na tomto turnaji) při stavu 4:1 nenechala soupeřku vzít si break zpátky. Samozřejmě více es než v minulém utkání, prostě paráda. :)
Kája se tu zápas od zápasu zlepšuje a myslím si, že při této konkurenci má šanci na titul. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Gratulace Káji k postupu do SF a hlavně posunu do TOP 20
Reagovat
VlS
zápas jsem neměl možnost vidět a stihl jsem až podávání rukou po zápasu. Angláni holky moc chválili, údajně to byl tenis velmi vysoké úrovně. Podle čísílek rozhodl jeden minibrejk v TB 1. a jeden brejk v druhým setu. To je hodně vyrovnané. Na winery Lucy daleko lepší, na UE velice těsné, ale bohužel se to hraje na gemy.
No nic, z hlediska fanouška trochu schizofrenní zápas je za námi, takže Kájo pojď dál a Barčo, ty pohď taky.
Reagovat
Fredy
Velká gratulace k postupu do SF! Čím lepší soupeřka, tím kvalitnější výkon Káji. Lucka výborně hrála hlavně v prvním setu. DF si vybrala v nejmíň vhodnou chvíli v TB, to vlastně rozhodlo první set. Hodně štěstí v SF. Kájo pojď ! ! ! :)
Reagovat
misa
tak její fedcupová singlová dráha se asi chýlí ke konci... Ještě, že mám Petru, která KaPl dokáže porážet, protože já tuhle hráčku prostě nesnáším.
Reagovat
blixa
To nemyslíš vážně, že ne ?!!
Reagovat
kada.tom
LOL ...
Reagovat
VlS
No, asi si na ni radši rychle zvykni
Reagovat
misa
Není žádná povinnost sledovat její zápasy.
Reagovat
smazaný uživatel
to ne. Mě nijak zvlášt´ sympatická nebyla, ale když jsem ji viděla loni a letos v týmu, tak jsem z ní získala dobrý pocit. Myslím, že je fajn a hodná holka. Radost mám z toho, že v našem fedcupovém týmu není mezera ( jako v DC ) a stále jsou nové a nové holky, které mají týmového ducha.
Reagovat
PH94
Byl to zápas opravdu vysoké kvality, ve kterém Lucku znovu zklamala hlava :) Karolína postupuje naprosto zaslouženě a po takovém výkonu je alespon pro mě největší favoritkou na turnajový vavřín z Antverp :)
Reagovat
Michaelus
Tak, a teď fandím Fran
Reagovat
tommr
já taky - pro Karolínu by Schiavone měla být o něco schůdnější soupeřka než Suarez Navarro ... :)
Reagovat
janek_da
aby ses nepletl
Reagovat
tommr
Schiavone se sice zdá být momentálně ve skvělý formě, ale Suarez Navarro se mi jeví jako lepší hráčka ...
Schiavone je navíc úplně neškodná co se týče žebříčku kdežto Suarez Navarro patří mezi největší konkurentky Lucky, Karolíny a Báry ...
Reagovat
janek_da
Vlastně jo!!! Já zapomněl na žebříček.:-OOO To je jas nejjasnějších jasů. jj
Reagovat
blixa
Fran je aktuálně mnohem nevyzpytatelnější. Může jí dojít ale taky může zahrát famózně. Já bych bral spíš Karličku.
Reagovat
VlS
Na to bych nevsadil, já bych radši Karličku, Fran umí bejt hrozná mrcha na saku.
Reagovat
smazaný uživatel
Gratulace souperce.;)
Reagovat
freeteepek
Sázel jsem na Lucku, ale i výhra Karolíny mě potěšila. Hrála fantasticky.
Reagovat
blixa
Tak dobře Kájo. Věřil jsem ti. Ale teď už to musíš celý vyhrát. Jinak vytáhnu šlahounek od pumpičky a uvidíš !!!!
Reagovat
tommr
jj ted na sebe převzala odpovědnost, že titul bude v českých rukou ... :)
Reagovat
kada.tom
a Barča jako co? ta je vzduch?
Reagovat
blixa
Bára do finále !! Ale v něm Kája ;-)
Reagovat
tommr
ta ještě není v semifinále ... :)
Reagovat
PetaM
Tak hlavně, že Kája už má v rukou snad i titul a to je teprve v SF ... :D
Reagovat
vrabejka
papírově ano
Reagovat
PetaM
Pokud se nepletu, tak jsou v pavouku ještě 3 hráčky, které jsou v žebříčku výše, než ona ...
Reagovat
tommr
ale žádná z nich ještě nepostoupila do semifinále natož do finále ... :)
Reagovat
blixa
My si ten podnik v Delfách jednou otevřeme, a ne že ne :D
Reagovat
PetaM
Já teda budu moc rád za finále Bára-Kája :) Úplně nejšťastnější :)
Reagovat
Fandina
Tak tak. To je momentální cíl!!!
Reagovat
Fandina
gratulka. Ve druhém setu byla lepší a v prvním zase lepší v TB. Celkově to byl pohodový zápas. Gratulka Káje!!!
Reagovat
kada.tom
Gratulace Karol :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Gratulace Káje. ;)
Reagovat
vrabejka
Karol :)
Vítej TOP 20!!!
Reagovat
aligo
nevím co se blázníš? :D :D vždyť Kája v TOP20 už byla ne?
Reagovat
vrabejka
ale poprvé se v ní udrží
Reagovat
tommr
na čas z ní ale vypadla a ted se tam zase vrátí ... :)
Reagovat
EllNino
Jarmila to dala, nevidel jsem pruběh, asi zase psycho co ? :D každopádně je to dobře po tom přeletu ! :))
Reagovat
George_Renel
Myslím že pozice české dvojky se bude brzy přepisovat.
Reagovat
tommr
co se týče letošní sezóny tak má Karolína dokonce dobře našlápnuto na pozici český jedničky od který jí dělí už jen jedna výhra ... :)
Reagovat
Roger_Federer
Karolyna je lepsi letos nez Petra? Aoou
Reagovat
smazaný uživatel
Cože ? no to snad ne.... To jsi trochu předběhl dobu. Nechci Karolínu podceňovat, ale .....
Reagovat
tommr
pokud Karolína vyhraje i příští zápas a postoupí do finále bude mít v letošní Race nejvíc bodů ze všech našich hráček ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
tak ! Race ! Ale na to se moc nehraje, vidˇ ? Kdo je jednička nebo dvojka. Bylo to od tebe trochu zavádějící informace. Divila jsem se, že ty bys se tak sekl. Možná je to tím, že Petra nehrála a Karolína ano.
Reagovat
misa
V Dubaji si to vezme Petra zpět.
Reagovat
tommr
jak zavádějící? Jasně jsem přece předeslal, že mluvím o letošní sezóně ...
Reagovat
slacker
Race nemam temer zadnou vypovidajici hodnotu v prvni tretine roku. Az behem RG a W ma smysl zacit brat RAce trochu vazneji
Reagovat
misa
hlavně se na ni po skončení zápasu neusmívej!
Reagovat
VlS
A schválně jo, to že ji nemáš rád ty neznamená, že bude Lucka prudit. A u Arabů budou hrát spolu debla, jen se pěkně holjy bavte.
Reagovat
blixa
Lucka se usmívala ;-)
Reagovat
VlS
Lucka je k soupeřkám zlatíčko
Reagovat
vrabejka
Tak už jen 1 gem a Karol bude v top 20!
Reagovat
janek_da
Kdo to tady Karoline neveril proti Lucic?
Reagovat
vrabejka
asi šafárovci
Reagovat
janek_da
Myslim Lucic-Baroni
Reagovat
blixa
Nevím, někdo takový tady snad byl ? :D
Reagovat
PH94
Já teda víc věřil Lucce, protože Kája na mě nepůsobila v úplně nejlepší formě v posledních zápasech, ale dnes hraje naprosto TOP tenis a asi zaslouženě postoupí :)
Reagovat
tommr
výkon Karolíny stoupá s úrovní soupeřek ... :)
Reagovat
misa
tak tady nebudu psát ty vulgární výrazy, které občas při sledování tohohle zápasu používám :-)
Reagovat
blixa
:D :D
Reagovat
janek_da
No,a le tohle Lucka s čelendží trošičku přehnala.
Reagovat
janek_da
Původně byl aut, ale zafoukal jsem. Fer hra musi byt.
Reagovat
PH94
Dost se divím, že tohle ještě rozhodčí povolil
Reagovat
blixa
Tak jsem byl hodinu pryč a vidím, že to Kája dává .. já věděl proč jí věřit víc .. asi.
Reagovat
smazaný uživatel
spis to Lucinka nedala v TB...
...a to bude asi hodne bolet...
Plisek je na servu drzak...
takze pro mne spatny,
ale pochopitelne se mne herne vic libi Lucka;D)))))
a mame vice winneru;DDD)))
Reagovat
blixa
Za estetiku má Lucka za 1*. Ale za hlavu 3- ;-)
Reagovat
Jabadu
takové nenápadné prd, ale na PSYCHO to stačí.
Reagovat
PH94
Ale v tomhle zápase je zatím jednoznačně vidět v čem je Karolína oproti Lucce na výši..v hlavě
Reagovat
PetaM
Tak, jak Petra umí na Češky, tak Lucka je její přesný opak ...
Reagovat
smazaný uživatel
Smutné pro Plíškovce tohle vidět :/ Prohrát ze 7:6 a 3:0.
Reagovat
janek_da
Uff. Luciku. V klidu. Jsme s tebou. Mame ta radi. O nic nejde a to pude.
Reagovat
smazaný uživatel
tos mel psat vcera...;D)
Reagovat
janek_da
Tak nakonec za to muzu ja? No to je dobry.

https://www.youtube.com/watch?v=QhoGScr2gTM
Reagovat
janek_da
1:17
Reagovat
PH94
Ta Karolína má neuvěřitelně šikovnou ruku při té obraně :)
Reagovat
tommr
Karolína se v defenzívě neuvěřitelně zlepšila ... :)
Reagovat
PH94
Všechny ty její vysoký obranný míče padají na základní lajnu, ale i ty její seknutý balony jsou hrozně nepříjemný :)
Reagovat
misa
Neeeeeeeeeee
Reagovat
vrabejka
Karol 2-0!!! Kanár je reálný!!!
Reagovat
janek_da
Zato ty jsi nerealny.
Reagovat
vrabejka
pro mě je prostě Karolína obliběnejší hráčka než Šafářová. Musíš to přijmout.
Reagovat
smazaný uživatel
:)P
a mas po srande...mame gem:)
Reagovat
janek_da
Ano pratele, nemusi prset. Staci kdyz kape.
Reagovat
blixa
:D :D No snad nezkapete ...
Reagovat
vrabejka
vítězství ale bude naše
Reagovat
Atoidi1
Prosím, poradíte někdo stream na Lucku s Karolínou? Ty drakulový jsou na kulový - nejde mi to spustit a shiftyland taky ne... :-( A tak rád bych se podíval. Dopředu díky všem !
Reagovat
vrabejka
digi sport nemáš?
Reagovat
Atoidi1
nejsem teď u televize ani obyčejně ji nemám ... něco na www by nebylo?
Reagovat
Fandina
A tenhle dracula bez reklam?
http://live.drakulastream.eu/static/freepopups/272688873369920.html
Reagovat
Atoidi1
Diky, Fandino, ale nefunguje mi to - asi jsem na nejakym blokovanym miste... Ale diky za pokus. Netusite, proc nefachci shiftyland?
Reagovat
Fandina
Nevím, ale třeba zkusit jiný prohlížeč, nebo i radikálnější řešení, restart a pod.. Mně všechno chodí ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Jinak ti Flash Player jede bez problému? Např.na youtube apod. ? Co přesně ti vzkazuje browser?
Reagovat
janek_da
Na youtube maji snad HTML5 prehravac, ne?
Reagovat
blixa
jop.
Reagovat
smazaný uživatel
To je vlastně pravda... youtube už má jako výchozí HTML5.
Reagovat
smazaný uživatel
Tam jsme jasne vyhrali s Lucinkou ;D)))
Aspon neco...
21 vs. 10
Dokonce i na siti jsme vyhrali;D)
Dokonce i v procentach uspesnosti servisu jsme vyhrali;D)))
Esa vyrovnane, UE vesmes take...

Ale tajbrejk jsme projeli ;D)))
A bohuzel tady nam ty winnery nepomohou;D)
Reagovat
janek_da
Dobře jsem foukal
Reagovat
PetaM
Ty jsi Clark Kent? :D
Reagovat
janek_da
Někdo lepší. janekda
Reagovat
PetaM
A ve filmu, můžu tě vidět? :D Nebo v seriálu? :D
Reagovat
misa
Typická Lucka, když se láme set, hlava začne úřadovat :-(
Reagovat
smazaný uživatel
no....ani nemluv;D)
...vypada to blbe...ten projety TB muze dost zlobit a zlomit...
Reagovat
smazaný uživatel
...a asi zlomil...
Reagovat
misa
Chudáček je tam sama a nikdo jí neuklidní hlavu.
Reagovat
smazaný uživatel
;(
asi tak...
Reagovat
Fandina
Kája hraje pohodověji. A celkově měla lepší čísla ve statistikách. I když se mi jeví, že Lucka by to měla mít víc pod kontrolou. Nicméně Kája první set. Tak uvidíme jak dál.
Reagovat
vrabejka
Super Karol. Teď Šafářovou znič ve druhem setu 6-0!!!!!!!
Reagovat
kada.tom
ona tě Lucka něco udělala?
Reagovat
PetaM
On ti Federer něco udělal?
Reagovat
kada.tom
Aroganta sem netahej, dívím se, neboť proti sobě hrajou dvě Češky :-)
Reagovat
PetaM
Stále to jsou sokyně, stále naproti tobě stojí člověk, který tě chce připravit o peníze, aby si je uzmul sám. Je to hra ... Ale 6:0 je fakt tvrdé ... Tak třeba 7:5, 6:4 by bylo přijatelnější :D
Reagovat
PetaM
A teda především je to práce. A v každé práci je určitý druh soutěžení. Každý chce být povýšen, dostat prémie, apod.
Reagovat
vrabejka
Jo hraje proti Karol.
Reagovat
kada.tom
7-6 pro Karol, noo, Lucka mi přišla v celém setu lepší, ale to někdy bývá, že set vyhraje byť jen o trošku horší hráčka :-)

No ... jsem zvědav na další vývoj :-)
Reagovat
PH94
Karol 7-6 :) zatím je to parádní podívaná :)
Reagovat
janek_da
a dvojchyba :-/
Reagovat
janek_da
hm, tak tohle jsem chtěl ze všeho nejmin. Hlava.
Reagovat
smazaný uživatel
no, a ted abychom to otaceli...;/
bych se na to...
Reagovat
smazaný uživatel
ten backhand Plíškovej :O
Reagovat
smazaný uživatel
Joooo, jupiiii, tak to byla paradni vec od Lucinky...wow!!!
Opravdu radost koukat;) jak na ten minibrejk odpovedela;)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to byla paradni akce....Lucinko, naaadhera...
skoda, ze to nevyslo i podruhy;D)
Reagovat
smazaný uživatel
Vsiml sis jak Lucinka pekne nabehla na tu smec, a potom po lajne ji to tam soupla paradne;)
Jenze mame tu TB, a to mne strasi...
Reagovat
janek_da
nevšim :D

Zatim TB vyživný
Reagovat
smazaný uživatel
Se na to muzu...vis...co...
vizivny,,,strasny to je;D)))
Reagovat
lars
at se ceske hracky moc nevysiluji.
Reagovat
smazaný uživatel
Neviete niekto kedy ma byť los v Dubaji ? :)
Reagovat
PetaM
Sobota?
Reagovat
smazaný uživatel
nevieš a pýtaš sa ma? :D alebo to bolo z ironie? :/ :D
Reagovat
PetaM
Tipuju s otazníkem :D :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
:DDDDDD
Reagovat
janek_da
Každopádně Lucik používá hlavu, narozdíl od jedné nejmenované české hráčky
Reagovat
janek_da
Zas, dá se chápat. Když máš kladivo, tak každý problém je hřebík.
Reagovat
smazaný uživatel
Tenhle souboj má jednu výhodu. Já jakožto český fanoušek fandící českým holkám nemůžu být vyloženě zklamanej. :D Ale asi to přeju o maličko víc Lucce jelikož Top 10 by jí už opravdu slušela... a čím dřív tím líp. :)
Reagovat
George_Renel
je člověk odměněn tím, že potěší každý a nezarmoutí žádný výsledek :-))).
Reagovat
lars
Ne. moc brzo se potkaly. Mely hrat az ve afinale
Reagovat
PetaM
Ve finále bude jiný český souboj ;)
Reagovat
George_Renel
Ano, to by bylo vůbec nejlepší.
Reagovat
misa
exceluje na servisu, přinejhorším urve výhru ve 2 tajbrejcích.
Reagovat
smazaný uživatel
tak na ty brejk prilezitosti, zatim Lucy lepsi...4;0
Jenze znas to...doufam v brejk;)
Reagovat
misa
Teď by se hodil :-)
Reagovat
smazaný uživatel
potřebovala by tady získat titul a napravit ten zpackanej úvod roku.
Reagovat
smazaný uživatel
Titul z deblu na GS...tomu rikam vylozene zpackanej uvod roku...
Reagovat
smazaný uživatel
ale titul v deblu jí bodově v singlu nijak nepomůže.
Reagovat
aligo
ale psychicky jí mohl pomoci víc než ČF na AO.....
Reagovat
smazaný uživatel
to jo, ale já celou dobu mluvím jen o bodech.
Reagovat
aligo
a já se ptám jestli je lepší pár bodů z AO nebo podpořená psychika na celý rok a s ní spojeny možné přívaly mnohem většího počtu bodů?
Reagovat
aligo
jasný body z ao by měla v zádech celý rok ale.... ale...
Reagovat
smazaný uživatel
Sestrovražedný souboj, přeju to oběma.
Reagovat
Holahej
Lucie pojď za vítězstvím...!
Reagovat
PH94
3-3 zatím moc pěknej tenis z obou stran :)
Reagovat
janek_da
Fandím... Mé svědomí je klidné Vuku :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jo....
...jako ale komu...?:D)
Reagovat
janek_da
Tak neser. Ty nevíš?
Reagovat
smazaný uživatel
No...vcera jsi to basnil o karoline...tak fakt uz nevim;D)
Reagovat
gigin
Jednoznačně tlačím Plíšče.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak s Vami pratele...
http://youtu.be/QE7ikl03SF0?t=1h13m5s
Reagovat
janek_da
No počkej. Pomsta bude sladká. Metody mafie proti tomu budou čajíček.
Reagovat
smazaný uživatel
;D)
Reagovat
aligo
zatím se mi zdá, že zápas moc atraktivity nepobral....
Reagovat
tommr
tyhle zápasy mezi našima holkama jsou pro fanoušky dost ošemetný - člověk obvykle neví komu fandit a to z atraktivity hodně ubírá ... :)
Reagovat
aligo
jako já mám jasno... ale už je to lepší :)) ze začátku bylo strašně moc UE... teď jeden W za druhým :))
Reagovat
kada.tom
Já fandím asi o trochu víc Lucce, ale když vyhraje Karol, budu taky rád :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Kdo komentuje zápas Lucky s Kájou?
Reagovat
smazaný uživatel
Myslíš na Tennis TV? Chlap nevím a ženská bude češka, asi Helena Suková
Reagovat
smazaný uživatel
Jojo ženskou, určitě to je Češka, ale právě nevím kdo, tak jestli to náhodou na začátku neřikali :)
Reagovat
smazaný uživatel
možná Uhlířová, říkali že byla v top20 ve čtyřhře
Reagovat
smazaný uživatel
Kraaaaasne Lucinko, ten krasne ladny pohyb na servisu, takhle ladne nepsal Neruda ani basne...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak zatim Lucinka pekne pripravene prechody bliz k saku...
...pekne tim souperku dokaze rozebrat v utoku...
To se mne libi, to se mne libi;)
Horsi to bude na returnu proti servisu Pliska, ale jak uz se Lucinka dostane do hry...pekne na tom kuru pracuje...;)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Lucinko, a ted ji brejkujeme!!!:)))
Zatim na servisu super, Lucka...no a v mezihre...basen....
skoda toho dropu...a pak spatneho pohybu zpet...;)
Jinak na siti Lucinka dnes radi...woow;)
Reagovat
smazaný uživatel
Lucik musi vylozene hledat brejkove prilezitosti, ted ovsem ji nic Kar. nenabidla...;/
Jinak v mezihre je Lucka opravdu paradni...Chtelo by to ten brejk...na tajbrejk...asi nemam;D)))
Reagovat
sprchon
Nádherní, ničím nerušená podívaná. :)
Reagovat
misa
Dívka s tetováním na paži nesmí projít za žádnou cenu!

Lucko, pojd!!!
Reagovat
smazaný uživatel
;)))
Reagovat
blixa
Asi budu nakonec fandit Káje, když vidím, že budu asi jedinej :D
Reagovat
smazaný uživatel
Nebudeš. Taky faním Káje. :)
Reagovat
blixa
Tak ! V kolektivu je síla ! :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak sup do jineho vlakna Pliskovci;D)))
Reagovat
blixa
Vlezlost je mé druhé jméno :D
Reagovat
PetaM
Taky fandím Káje :) Ale jenom o trošičku více :D
Reagovat
Fandina
Je mi to jedno, která vyhraje, nechám se překvapit!
Reagovat
smazaný uživatel
Lucka > KaPl / Lucka v suchym..
Karlicka >= Fran / po dvou hodinach a trisetove bitve... to Karlicka urve...
Mona > Baruna / Preji Mone peken repete za Kodan 2011, toz kdyz si tu vcera nasla tolik fandu, mozna nebudu s tim pranim i sam ;DDD))))
Petko = Domca / To bude podle mne nahoooru, doooluuu...tipuji nejaky ten ding-dong effect;)
Reagovat
blixa
Lucka < Kája - vůbec nevím, který bych to přál víc, ale Káje věřím asi o chlup víc
Karla < Francesca - věřím "staré stodole", když tak pěkně chytla :D
Mona < Bára - o Báře vůbec nepochybuju
Petko = Domca - to bude zase psycho, vůbec netuším.
Reagovat
tommr
přikláním se spíš k tipům blixy ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Pekne cerka, hned rebrejk, to uz pujde;)
A za chvilu do toho vseho Lucka;)
Reagovat
smazaný uživatel
Ogare... toz ta Julca paraadne zavrela match;) Sa tesis, no ni...

Toz, jak to zvladla Julca,
toz kurniksopa ted musi i nasa Jarmila;)
Reagovat
smazaný uživatel
prvni gem Jarmilky,
zahucalo, zaricalo, a uz je cerka breeknuta.
:D)))
mne slahne...vylozene vysneny zapasovy start-up fsech fandu tejdle kocicy...
Reagovat
gigin
Jule cajk :)

Ty sa na to díváš? Nebo co?
Reagovat
smazaný uživatel
Toz neblbni - mne staci uplne ty cisla;D)))
Jinak to vis, ja nesu zadny Vy Aj Py...ze satelitem...

Hele, ale do tech cisel Jarmilky posloucham toto:
https://www.youtube.com/watch?v=CAnpMRlq4MU

----
Ale Lucku snad dam, to je jas;)
Reagovat
smazaný uživatel
...a pomohlo, uz ma Jarmilka brejk;)
Reagovat
janek_da
To bylo vtipne. Pustil jsem si video. Prepl zpatky na Toma. Zrovna tam byl zaber do hlediska a do toho Vy aj py. Jsem si říkal, že jsou diváci nějak podroušení.
Reagovat
gigin
:DDDDDDDD
Reagovat
janek_da
:DDD
Reagovat
smazaný uživatel
;DDD)))
Reagovat
sprchon
Skrečla. Doufejme, že to nebude nic vážného...
Reagovat
tommr
každopádně je to velká škoda. Tereza se zdála být v dobrý formě ... :(
Reagovat
gigin
Julko, co to tam zase děláš :(((
Reagovat
VlS
Je tam vedro, chce dom
Reagovat
gigin
Uff.. tak fajn nakonec :)
Reagovat
tommr
vždyt vyhrála - co bys ještě nechtěl? Minella není žádný ořezávátko ... :)
Reagovat
gigin
Tvl, od tebe to sedí :DDD Jak to není hned 2 x 6-1, taky nervuješ :DDD
Reagovat
Cico93
Nevieš bude hrať Viktoria Dubai?
Reagovat
tommr
tuhle otázku by si měl směrovat spíš na montyho ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Já to ale taky nevím. :D Zatím je jisté jenom Dauhá... :)
https://twitter.com/QatarTennis/status/564416403495583745
Reagovat
Cico93
:))
Tak ja že ty vieš všetko.-)
Reagovat
smazaný uživatel
No, tommr je hlavně přes ty žebříčky. Tohle by spíš věděl blbec...
Reagovat
Cico93
OK tak počkame na blbca.-)
Reagovat
blixa
Aj ho.vno po latinsky na peť ? ;-)
Reagovat
Cico93
Reagovat
gigin
http://www.dubaidutyfreetennischampionships.com/en/players/2015-womens-week-players-list
Reagovat
Cico93
diky
Reagovat
gigin
Divošky - Bušička, Fognova stará, Hantuchová, Casey Dellacqua a Cagla Buyukakcay.
Reagovat
Cico93
Možno, ešte dôjde k nejakým zmenám.
Reagovat
Cico93
Tak podobné reakcie som očakával...nič nové.
Ja jej začnem priať asi ešte viac.

včera takto
https://www.facebook.com/289409864564563/photos/pcb.379953995510149/379953935510155/?type=1&theater

ale treba veriť v lepší zajtrajšok.
https://www.facebook.com/289409864564563/photos/a.307244762781073.1073741833.289409864564563/379960072176208/?type=1&theater
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, včera to tady bylo tak ošklivé, že jsem do té diskuse radši ani nezasahoval. Někteří se tady neumí chovat, což ale vím už delší dobu...

BTW: Koukal jsi včera na obří slalom?
Reagovat
Cico93
Ja som to preto ani nečítal, až dnes tak zbežne.
Akokeby ona nemala nárok na prehru, nechápem a ani nechcem chápať...ale to je fuk.

Koukal som.
Lara ani poriadne nezačala a už bola out, to ma dosť mrzelo. Nepríjemná rozlúčka s MS.

Ani som nevedel, že Lindsey pôjde odbrák. Celkom pekne išla.
Mikaela dosť sklamala, ale slalom bude zlatý v to verím.
Tina Maze asi tiež čakala viac.
Skoda, že Tine Weirather nevyšiel ten bronz, tam chýbalo paru stotiniek:(
.
.Anna to bolo dačo neskutočne.-)
Reagovat
smazaný uživatel
Mě nejvíc baví, jak tady někteří berou Fed Cup skoro za něco posvátného a nikdo si nemůže dovolit ho vynechat... :D

Já jsem věděl, že Lindsey pojede obřák. Už po sjezdu říkala v rozhovoru pro ORF, že ještě pojede dvě disciplíny. Trochu jsem se obával, že pojede až s číslem 31 (rozbitá trať apod.), ale nakonec jsem byl opravdu rád, že jela. Škoda té chyby v 1. kole, protože jinak by asi byla v Top 10. To druhé kolo zajela fakt parádně a je dobře, že se s domácím šampionátem rozloučila s úsměvem. :) Samozřejmě od sebe očekávala víc (a fanoušci si taky přáli víc), ale stydět se rozhodně nemusí. Všechno to bylo o tom, že jí tam prostě nesedl ten sjezd (speciál i do kombinace). V super-G jela dobře a měla na zlato, ale tam to mezi těmi prvními čtyřmi bylo tak vyrovnané, že nakonec i rozhodovalo, jak komu zafoukal vítr v té horní části. Ale přesto jsem rád, že má v super-G aspoň ten bronz a v tom obřáku mi taky udělala radost. Musím říct, že po dvou letech bez obřáku to zajela skvěle (tuším, že pátá jízda ve 2. kole)... Mikaela říkala, že měla ze své jízdy celkem dobrý pocit, ale nakonec to na ty nejlepší bohužel nestačilo. Už po 1. kole to bylo víceméně jasné, i když třeba Viktoria Rebensburg se ještě z 11. místa dokázala posunout ke stříbru. Tak snad to vyjde ve slalomu, to je poslední šance. Věřím, že medaile bude. Z jakého kovu, to už si netroufám odhadovat. Samozřejmě bych jí moc přál zlato - zaprvé doma (USA na tomto MS ještě nemají žádné zlato) a zadruhé by tím dovršila takový zlatý hattrick ve slalomu (Schladming 2013, Soči 2014). Každopádně pokud bude mít Mikaela aspoň jakoukoliv medaili, tak to bude úplně první velká akce (MS, OH), na které bude mít medaili Lindsey i Mikaela. :) Jinak u Mikaely je škoda taky toho týmového závodu, protože tam jí moc nepomohli její kolegové (ona sama obě své jízdy vyhrála)...
Reagovat
smazaný uživatel
Co se týče dalších závodnic, tak Lara bohužel rychle vypadla. Tiny Weirather mi bylo docela líto, protože bych jí tu medaili přál a vždycky to naštve, když je to o takový kousek. No a pokud jde o Annu, tak ta z toho v jednom momentu 2. kola udělala solidní drama. Už jsem si myslel, že končí a ona to nakonec ještě v pohodě dala... :D
https://twitter.com/max_migu/status/566005900344066049
Reagovat
Roger_Federer
To je zavist, ze mlada holcina ma slusne uspechy a sebevedomi a dobre vypada.
Reagovat
Cico93
Asi to tak bude.
Reagovat
tommr
Tereza vedla už 5:0, ale pak na ní zřejmě přišla nějaká krize a nebyla schopná set dopodávat a Rodionova málem srovnala. Nakonec ale Tereza set přece jen získala když se jí za stavu 5:4 podařilo vzít soupeřce podání ...
Reagovat
A.R.R.
Krize bohužel trvá i v druhém setu :-(
Reagovat
kohlik
podle mě jestli tam nebylo třeba ošetřování, protože po 3.hře v druhým setu tam byl asi 10 minut klid.
Reagovat
tommr
kdoví jestli za tím není nějaký zranění. Takovej obrat ve vývoji zápasu není normální ... :(
Reagovat
sprchon
Doufejme, že ne.
Reagovat
smazaný uživatel
No nepřijde mi normální, aby za stavu 1:1 na sety bylo na Terezu 1,75, když před zápasem bylo 1,02...tam nějaký zdravotní problém bude...
Reagovat
janek_da
Jestli tam je, tak vypadá, že ji omezuje na servise.
Reagovat
tommr
tak nakonec to přece jen bylo nějaký zranění a Tereza musela skrečovat ... :(
Reagovat
kohlik
tak nakonec skreč, takže to je jasný, proč byl výkon jakej byl
Reagovat
tommr
no ale snažila se to dohrát takže to snad nebude nic vážnýho ...
Reagovat
smazaný uživatel
Čtvrtfinále a není stream? Mě chce někdo nasrat?
Reagovat
gigin
Smotni brčko a budeš cajk.
Reagovat
smazaný uživatel
Zásadně ze skla, jointy jsou docela waste of material.
Reagovat
smazaný uživatel
"...ale některé ty její rozhovory jsou trochu moc, jestli to do ní rvou marketéři, jak říká vlk, bůh suď, ale malý děcko už taky není..."
-------------------------------------------------------------------

Jako, z naseho pohledu, rekneme jasne decko to uz neni. Ale mozna zapominame jak to bylo s nami...v tom obdobi do te tricitky... Jen tak mimochodem, dle mnoha psychologu, je clovek velice tvarny do tech 28.let az 30, nekdy i vys...pozdeji je to horsi, a horsi, ale zmenit se pochopitelne muze...ale o tom nechci ted hovorit...jde mne o tu TVARNOST...cloveka...

Protoze tema Evzenie uz davno presahlo racionalni postoj...zkusim ti dat jiny priklad, a sam potom o tom pouvazuj... Vybral jsem si hrace jmenem Andre Agassi. Typicky marketingovy produkt. Marketaci si vybrali velmi dobre. Pohledny pro zeny...takovy trochu ten frajirek z Las Vegas, kteremu patri cely svet;)...ALE paradni tenisovy potencial...takze kreovali ho jako produkt pro mladez, aby pritahl mladez k tenisu...ja si pamatuji, ze mne to za nejaky cas...lezlo na nervy...ty jeho otrhane dzinsy na zacatku OK, ale najednou ti to strkali horem spodem...za nejaky cas jsem ho nemohl ani vystat, se fakt nedalo, proste manie...a frajirek z toho celkem slusne blbnul, dostalo se to az do takove pozice, ze ten FRAJER rekl, ze na Wimbledon jezdit nebude, nebot nemuze hrat v tech svych krataskach...SORRY, ale kdyby tohle rekla Evzenie, tak ji tady povesi...a nekteri popravi.... On na ten Wimblas fakt jednou nejel, a mel pocit, ze Anglicani neco zmeni...no nezmenili...;) Ale trochu si tim uskodil...takze tam rad jel...ale proc to pisu...nebot ten chlap po dlouhych letech tak nejak vyspel...rozhodne do tech 27-28 byl pekne tvarny...jako kazdy...potom se zacal menit...dnes je to clovek, kteremu zalezi na chudych detech, kteri nemohou mit normalni vzdelani, ma skolu, kde je podporuje, jeho cinnost je podpora socialne slabych...jako a neni to jen o Steffi...dneska ho vetsinou lide proste maj radi...pro mnoho postoju atd. Dokonce vystupuje skromne atd...
Reagovat
smazaný uživatel
Mas tedy svym zpusobem pravdu...Buh sud, ale tady se soudi mnohem rychleji, nez se pomysli...

Nesouhlasim s Tebou, ze neni dite...tak by melabyt tzv. svepravna...muj nazor je, ze mlady clovek je skvele tvarny do 30. a teprve potom mentalne dozrava. Jsou i vyjimky...ikdyz...

Proste, Evzenie je skvely marketingovy nastroj, presne jako Andree, ktery opravdu pritahl mnoho novych lidi k tenisu, to samy je s Evzenii...proste "ma smulu" Je atraktivni pro trh...vzhledem k novemu publiku...dalsi smula pro ni, opravdu ma neskutecny potencial...ktery minuly rok slusne naplnila...a je to takovy divci Andree;) Ikdyz, ten byl mnohem, mnohem drsnejsi arogant;) Ale Evzeeenie jeste nerekla posledni slovo;) Myslim, ze situace se jeste priostri...

Jestli jde jen o to tenisove hledisko...ten potencial ma opravdu neskutecny...aspon podle mne;)

Takze asi tak...no...
Reagovat
blixa
Do značné míry s tebou souhlasím, byť ta "zralost" je nesmírně individuální, jsou lidé co jsou v zásadě pevní v 17 a lidé co nikdy nedozrajou .., obecně si myslím že ta "tvárnost" výrazně klesá tak okolo 25 let, ale to je celkem detail. Ale není mi jasné, proč si myslíš že její tenisový potenciál je, jak říkáš "neskutečný" ? Já, ať na to koukám odkud chci zase nic tak famózního nevidím, vidím děvče které má určité kvality a které, možná i díky shodě některých okolností rychle vylétlo a bude mít značné problémy to "vylétnutí" obhájit. Já od ní čekám následující léta tak boj na hraně desítky a pochybuji, že to bude výrazně lepší. "Neskutečný" potenciál - to bych použil, kdybych věštil novou Serenu, ale tu fakt nevidím, ať dělám co dělám ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Proc by nemela... skvele somaticke parametry... cit pro mic... smysl pro celodvorcovou hru... pekna uderova technika, pokud slape pohyb... jeji zapasy minuly rok patrily k tomu nejlepsimu, co na okruhu mohl fanda WTA videt...na jeji vek, opravdu neskuecne...vzhledem i k siroke konkurenci...

No Serena neni pro mne to, co bych musel na okruhu zase hned videt...jeden "servisni bourak" staci az nad hlavu;)))
Ja cekam na novou Steffi;D)P
Ta ji nakonec dokazala i porazit...

Tak vestit nekomu propad ve WTA, neni zadny problem...
Tam to je jak na housenkove draze...ja si zase naopak myslim, ze muze byt dost dobra...

Nakonec podivej, tady se vestilo, jak bude Simona neskutecnou hrackou, a ze bude sedet na trune do konce minuleho roku...no, nejen ze nesedi, ale jeji prvni kolo na AO patril k nejhorsim zazitkum v zenskem tenise, ktery jsem mel za poslednich 5 let...
No...ale zebych rekl, ze nebude dobra...jo, asi muze byt, ale Evzenie ma ten potencial mnohem vetsi...uz jen ten somaticky, ktery ji bude proste davat prevahu...jeji jedina smula je, ze je tendencne atraktivni, za 15 let se mozna budou lidi divit, proc se libila...chlapum...
Asi stejne, jak si ted nekteri tukaji na celo, co jsme kdysi videli na te Sabatini;D)))
Reagovat
blixa
Hmmm, ale Serena není zdaleka jen servisní bourák. Nikdy to nebyla moje favoritka, ale nemůžeš jí upřít že umí prakticky všechno. A srovnávat Evženu se Stefi ? To teda nevím, nevím ... Já u Evži fakt nic tak výjimečného nevidím, a hlavně, jakmile zmizel moment překvapení a hra z pozice "nemůžu nic ztratit", je najednou poloviční. Tady se podle mě ukazuje její největší slabina, a to je hlava. A ta dělí tenisty na šampiony a jenom ty dobré. No uvidíme, čas nás rozsoudí ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak bez dobreho servisu jsi v haji...
nerekl jsem, ze nic jineho neumi...
Ale bez neho by nebyla tam, kde je...
To same Masa...a take netvrdim, ze nic jineho neumi...
Klasicke servismanky, neznamena, ze nic jineho neumi...
ale jejich hra je postavena si jit pro prime body...
---
myslim, ze casu je uplne jedno, zo tu vlk s blixou plka;)
Pochopitelne za mesis se muze zranit...a cas nerozsoudi nic..
zustanou jen dohady...

Ja uz videl velky potencial v Garbine, mno....zatim nic;)
Reagovat
blixa
Já ho tam vidím pořád ;-) V Garbine. Větší než v Evženě.
Reagovat
A.R.R.
hlavně je Garbine hezčí, teda za mě určitě :-D
Reagovat
blixa
Tak o tom žádná !!!!! ;-)
Reagovat
VlS
Zapomínáte kluci na Madison
Reagovat
blixa
Ale nezapomínáme. Jen ještě netuším, co jí to udělá s hlavou až se z lovce stane lovná zvěř ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Na Madison by se zapominat nemelo, to je fakt;)
Ty parametry ma senzacni taky;)
Tenhle rok, to muze byt klidne rok Madison;)
Reagovat
VlS
Vlku, nejsme ve při. Další pojítko s Andrém je akademie. Jméno Boletieri se mi nechce omílat, chudák Nick určitě nemůže za všechno. I Ivan Lendl se několikrát vyslovil v tom duchu, že kdo chce v profitenisu uspět musí být egoista a jet jen a výhradně na sebe a já tomu věřím. Ale to neznamená, že to bude sympatické a že bych to jěl akceptovat jako model.
Jinak kousky Andrého, Jimmyho, Johna a dalších bývalých hvězd - to by tady bylo víc řevu, než v septimě :-)).
Je dítě, není dítě - za 14 dní jí bude 21. To už u mě není dítě a ženský údajně vyspívají dřív než kluci.
Moje žena studovala psychologii a pedagogiku a tak jsem občas nějak spolupracoval na tvorbě diplomek a občas jsem si o tom něco přečet. Základní modely a kameny hodnotového systému se tvoří v předškolním věku a celý to končí tak někdy kolem 15 roku. Pak samozřejmě vývoj pokračuje a dochází k rozumovejm korekcím chování a jednání, ale už nedochází k podstatnejm změnám osobnosti. Ženská v 21 letwch není malý dítě a neměla by sebou nechat orat. To, že si jinejch lidí moc neváží, to se možná naučí trochu maskovat, ale nevěřím tomu, že se to ještě někam pisune. Tedy pokud nedojde k nějaký katastrofický srážce s osudem, což bych jí nepřál.
Reagovat
smazaný uživatel
No rozhodne jsme v nejakem rozporu;) Ale mne to fakt nevadi;)
Ja urcite nebudu mit nejakou potrebu to tady pul roku omilat jak psychous;) Na to se muzes spolehnout;)))

Opravdu si myslim, ze tvarnost konci mnohem pozdeji... souhlasim s intensitou, kterou nabizis i psychologie...
Ale mentalni proces je proste tvarny mnohem dele...
Jako vyspelost mladeze, ktera se ted obecne proklamuje, jako rychlejsi, nejen dlouhodobe u divek... no... ne jeden psycholog by se neshodl...i o ni - te delce - mezi sebou maji sve rozepre... atd... Trebas Bandura by mel s interpretaci rychlejsiho dospivani trochu problem...rozhodne sexualne vyzravaji rychleji, ale mentalne Ne! Spise naopak...mentalni procesy se spise prodluzuji...ale to je jedno, tohle nema byt rozprava na tema...mentalni procesy u mladeze atd.

V rozporu budeme asi v tom, ze ja proste vubec neverim, ze to je ta Evzenie, je to jen marketingove vykreovany produkt...:)
Ale jak jsem uvedl na zacatku....vrcet se k tomu neminim...
Ja jen vyjasnil, proc si to myslim...;)
Reagovat
VlS
No, marketingovej nástroj se z tebe ale nestane bez tvého vědomí a bez toho, aby sis mohl určit hranice. Pokud ze sebe necháš udělat nástroj ( produkt ), tak se nediv, že lidi budou reagovat na ten produkt. Bohužel má s tebou stejný jméno a tvář.
Reagovat
VlS
Ale jinak - tenisovej potenciál rozhodně má, ty loňský výsledky jí nikdo nedal, uhrála si je. Jen mi přestala bejt sympatická, ale nejsem její hater. Jistá škodolibost, když si trochu naběhne na některá prohlášení však nezarmoutí.
Reagovat
smazaný uživatel
Agassi behem prvnich 6 letech - uplne jiny clovek nez pozdeji...
Tak jako nevedomy taky nebyl...
Tak ono vedomi cloveka je tvarne i v devadesati;)
To muze byt tvarne porad...a kdyby nebylo, asi by to mohl byt prusvih...
...pro mne je to zatim takova chodici reklama na tenis...;)
Si rad pockam;) Jak tohle dopadne:)
Zatim svuj postoj moc menit nebudu...
Reagovat
VlS
No to bych ani nečekal. Shodneme se, že upalování netřeba a drobné osobní libůstky ať si řeší ten, co si ju chce pořídit dom.
Reagovat
smazaný uživatel
;D)
Reagovat
A.R.R.
Zdravím tě Vlku, koukám, že ses probudil ze zimního spánku :-) Znáš to, tu se musí pořád do někoho rejt, Když to není Mášena, tak je to Petra a nebo Evženka, Dominika atd. Celkem bych to viděl stejně, až na ten neskutečný potencionál, Evžena je určitě talent, ale neřekl bych že nějak zázračný. Je pravdou, že má jednu velkou výhodu, dovede se mimořádně koncentrovat na velké turnaje, což loni předvedla a letos na AO rovněž. Byl jsem hodně zvědavý jak se s tím popasuje - zvládla to. Z čehož se dá usuzovat, že v budoucnu nějaký ten GS asi vyhraje.
Reagovat
smazaný uživatel
Zdravim...
Napis mne, kdo z jejich vrstevnic ma lepsi...
...aspon tak, aby to zurocila...
Krom toho, porad ma tzv. "kde jit"...
diky tem "somatickym podminkam"...
Ja si to myslim;)
Spravne to nemusi byt...
...to chapu;)...
Reagovat
blixa
Když už hledáš vrstevnice, které mají větší potenciál, tak je to podle mě Garbine. Kdyby ji nezbrzdily zdravotní problémy před rokem, tak si myslím, že na přelomu té desítky už je. Jde pomaleji, ale jistě ;-)
Reagovat
A.R.R.
To je pravda, že co se týče jejich vrstevnic, tak je jasně nejlepší, to jí neupírám. Neupírám jí ani její výsledky a jak jsem psal, dovede se skvěle koncentrovat na velké podniky. Je to mladá holka, má ještě dost času na to, aby hru zlepšovala a pilovala, to je také pravda. Ale zase je faktem, že já tam něco neuvěřitelného nevidím, ale to je čistě subjektivní názor. Já jí sleduji spíše, když hraje s mýma holkama, takže tu její hru mohu soudit spíše povrchně. Ale jasně, může z ní být v budoucnu nová tenisová královna a také nemusí být....může se zaseknout na nějakém mezistupni... nemám věšteckou kouli, takže neříkám ani tak, ani onak :-)
Reagovat
VlS
Když jsme u toho takhle, Mugu a Madison na tom nejsou z hlediska somatypu určitě hůř, ale myslím, že během pár let budou ve špičce všechny tři( pokud se jim něco blbýho nestane). Pro mě se však Mugu i Madison chovají sympatičtěji. To je všechno.
Reagovat
A.R.R.
S tím souhlasím na 100 %, ty holky sice tak raketově nevylítly, propracovávají se pomaleji, ale šance na to držet se v té nejužší špičce mají všechny. A jsou mnohem sympatičtější, čím Evženku nehaním, já k ní nemám prakticky žádný vztah.
Reagovat
mrafe
Monty nevíš prosím tě, co je s Katkou? Dívala jsem se na čísla, první set za 1/4 hodinky 6:0 a druhý set po hodině prohrála.
Reagovat
EllNino
Ztratzila jeden servis, zatim jedinej v zápase :) no uvidíme ...
Reagovat
smazaný uživatel
Nakonec vyhrála ve třetím celkem v pohodě. :) Jsem rád, že si Katka zvedla náladu po těch nešťastných Antverpách a snad se jí v Dubaji podaří postoupit do hlavní soutěže.
Reagovat
mrafe
Díky oběma, tak hlavně, že to Katka zvládla, a že ten druhý set byl jenom malé zaváhaní.
Reagovat
janek_da
Včera to byla teda síla. 2 zápasy standardních členek Cvokhausenu.

CSN-Niculescu - obě holky super. Karlička ustála nechutný tenis Moniky a ta hrála asi dost na hranici svojich možností (až na to že nedávala tolik prasat a čar jak obvykle)

Schiavonne-Kerber
Dobrá práce Fran. Vím, že umí hrát nejen na antuce. Sice její řev se v hale dost rozléhal, ale což. Zato Angie nemá cenu komentovat. A nechápu, jak někdo může nemít rád Angie. Hezká, fajn holka (to není to samé), bojovnice, talent, do 28 let pronásledováná zraněními, kdo ji hádá 32 let?

Mona-Eugenie
Mona TO dokázala. Takže tím odpadá možnost finále s KaPl. Tak teď je to jasný. Zase vylezli hejtři, tentokrát Evženky. Krotil bych se s tou škodolibou radostí. Evža neplánuje krátkodobě, jestli šla na zápas z ostrého treninku, tak je celkem logické, že tak hukla. Jinak já se ale díval na GGL-W a to byl tenis jako řemen.
Reagovat
gigin
Tvl, tak buď zkracuj všechny hráčky, nebo nic. CSN, Niculescu.. pak je v tom hokej. RBA je jas, ten to má už přišitý celoživotně :DDD
Reagovat
janek_da
wogo, ty píšeš G?
Reagovat
gigin
EG.
Reagovat
janek_da
No vidiš, tak ja budu psat CSN.
Reagovat
gigin
Lol, hf, gl, šuldo.
Reagovat
smazaný uživatel
Co je to hf?;)
half?
Reagovat
janek_da
mě spíš zajímá to "šuldo". Typuju nějaký portugalec. Simao Umberto Luiz de Oliviera nebo tak
Reagovat
smazaný uživatel
Jo ty zkratky...;)
No, pockej, to tedy ovsem znamena, ze i Gigin bude zkratka:)!
Nejaka univerzalni, a dle ni vybira hrace...?
Gigin > Galakticky Impresivni Gulbis IN... takze po gulbisovi, bude zase nekdo na G, ktery bude IN...;)
A Djokovic to nebude;)
Reagovat
janek_da
A neni to spis "Gulbis i gulbis i n?"
Reagovat
janek_da
Prdlajz, to bude něco s gulbis a goerges
Reagovat
smazaný uživatel
No jo Georges a Gulbis...fakt...;)
Reagovat
gigin
hf - have a fun :DD

gigin - gulbis in goerges in nadoraz
Reagovat
smazaný uživatel
Jakože Gulbis v Goerges a ty v Gulbisovi?
Reagovat
smazaný uživatel
A ja myslel Half...;)
Reagovat
gigin
Vuk: :))
Winger: přesně tak
Reagovat
smazaný uživatel
Muzes mne vysvetlit tu Monu???
Vzdyt si ji dva roky zpet poslal do kopru;))) Jeste si mne rikal...jo Vlku dobry tlac si ji, ale je to looser;D)
Reagovat
janek_da
nepsal jsem loooser? Interní zápasy Cvokhausenu byly první dva. Nicméně Evženku i Monu jsem měl kdysi taky ve svém týmu.

S Monou se to má trochu jako s Petrou. Fandím ji, ale snažím se být nad věcí, bo jinak bych asi dostal infarkt nebo se stal alkoholikem.
Reagovat
smazaný uživatel
Aha;) Tak to jsem vcera Sojku mystifikoval;)
Reagovat
janek_da
nene, řekl jsi to správně. Mona je úkaz, ta se do týmu nehodí. Ještě by ostatní na ni žárlily :)
Reagovat
smazaný uživatel
Aha;)
Takze vase tajna zbran hromadneho niceni;)
Reagovat
VlS
Angie by 32 nehádal nikdo, jestli to nebude tím, že je narozená 18. 1. 1988 a je jí tudíž 27 :-)
Reagovat
PH94
:D
Reagovat
janek_da
:D jj, sory ale i to je dost :DDDD
Reagovat
smazaný uživatel
27 let je dost ? A nevím, proč by nevypadala na svůj věk. Naopak se mi zdá, že na holkách tenistkách po 25tce věk dost znát. Vrásky a tak. No , když holt pořád chceme, aby tvrdě makaly, není se čemu divit.
Reagovat
VlS
Myslím, že to byl Jakdův test, jestli to někdo čte :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Mně to taky bylo divné, ale protože to psal janekda, tak jsem to nechal být... :D
Reagovat
janek_da
muj monty mi rozumí :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem si říkal, jestli už třeba nevidíš do budoucnosti... :D
Reagovat
smazaný uživatel
Vážně jen Digi Sport? Slovak Sport to nějak zabalili.
Reagovat
smazaný uživatel
1) nový kouč, nová očekávání. Navíc tweet Viky tak trošku ukazuje, že ten rozchod se Sumykem nebyl úplně v cajku (ona to následně svedla na to, že viděla nějaký film, ale tomu určitě nevěří ani monty)
2)Fed Cup. Nominace pouze tří hráček. Kanaďani do poslední chvíle doufali (chtěli doufat), že by Eugénie mohla hrát. Ta se nakonec omluvila, přičemž jako důvod uvedla - chci vyhrát GS a stát se světovou jedničkou.
3)Hlavní hvězda turnaje. Na ni byla upřena veškerá pozornost, že ten turnaj bude o ní a že ho vyhraje.

tyhle tři body - velké sousto a z toho prameníci tlak, který se projevil v zápase. Nic lehkého to ustát očividně. Eugénie hrála katastrofálně.
Ale jinak klobouček před Monou, ta hrála slušně.
Reagovat
smazaný uživatel
Já teda nevím, ale osobně jsem si ten tweet Viky se zápasem Genie vůbec nespojil. Můžu se mýlit, ale nemyslím si, že by Vika ve volném čase sledovala tenis z Antverp. :D
Reagovat
smazaný uživatel
https://farm8.staticflickr.com/7309/16512981182_3f723bff6a_o.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
:D
Reagovat
janek_da
Aha, tak pravá Mona se dívala jak vyhrála dvojnice. Jinak si to nedovedu vysvětlit.
Reagovat
VlS
To zvíře na klíně to fakt nebaví a normálka zíve
Reagovat
Frick
V prvním kole kvaldy Dubaje je nechutnou favoritkou - 1,02!!!

Měly by to tedy být "body zadarmo".

Ale uvidíme.
Reagovat
smazaný uživatel
tak ten kurz chápu. Rodionova od loňské Osaky nevyhrála ani zápas a prohrála 9 zápasů v řadě a dokonce v těch prohraných zápasech neuhrála ani set. Všechno to byly dvousetové prohry
Reagovat
Frick
Že více holek nezkusilo Pattayu? Bára mohla tam mít obrovskou šanci konečně zase vyhrát nějaký turnaj.

Vim, že tam měly hrát Smitková s Allertovou. Je to trochu škoda, že jim FC bohužel takto znemožnil program na tento týden. Ale možná se toho zbytečně bály a možná byly by schopný tam něco odehrát. Kdyby se alespoň hrálo 1. kolo až do středy...
Reagovat
smazaný uživatel
https://twitter.com/vika7/status/565980142447919104

:DDDD
Reagovat
VlS
To je dost ostrý koření, to bude chtít hodně zapíjet. Fakt jsem zvědavej na jejich zápas :- ))
Reagovat
blixa
MMA ? :D
Reagovat
tommr
průběžnej žebříček WTA k dnešnímu dni tj. po kompletně odehraném druhém kole turnaje v Antverpách.
V žebříčku už jsou odečteny body za lonský turnaj v Doha. Odečtené jsou z toho důvodu, že se letos posunul kalendář o jeden týden.
Hvězdička * znamená, že hráčka postoupila v Antverpách do čtvrtfinále.
Čísla v závorce znamenají bodovej náskok nebo ztrátu na Petru Kvitovou ...

1. Williams, S. 9776 (+3485)
2. Sharapova 8210 (+1919)
-----------------------------------
3. Kvitová 6291
-----------------------------------
4. Halep 5672 (-619)
5. Wozniacki 4565 (-1726)
6. Ivanovic 4425 (-1866)
7. Bouchard 4365 (-1926)
8. Radwanska, A. 3975 (-2316)
9. Makarova 3285 (-3006)
10. Petkovic 2780 (-3511) *
11. Williams, V. 2731 (-3560)
12. Kerber 2645 (-3646)
13. Pennetta 2441 (-3850)
-----------------------------------
14. Šafářová 2420 (-3871) *
-----------------------------------
15. Errani 2362 (-3929)
16. Suarez Navarro 2295 (-3996) *
17. Cibulková 2236 (-4055) *
18. Cornet 2125 (-4166)
19. Keys 2100 (-4191)
20. Jankovic 2070 (-4221)
-----------------------------------
21. Plíšková, Karolína 2055 (-4236) *
-----------------------------------
22. Peng 2050 (-4241)
-----------------------------------
23. Záhlavová-Strýcová 1970 (-4321) *
-----------------------------------
...
Reagovat
tommr
Naše nejlepší tenistky si tento týden vesměs vylepší svoje pozice ...

Petra Kvitová sice tento týden nikde nehraje a příjde o 189 bodů, ale přesto se posune na třetí místo před Halepovou, která příjde o body za lonskej titul v Doha ...

Lucka Šafářová se díky postupu do čtvrtfinále v Antverpách posunula na 14.místo před Erraniovou, která příjde o body za lonský čtvrtfinále v Doha. Pokud Lucka porazí ve čtvrtfinále Karolínu tak se posune na 13. místo před Pennettaovou. V případě zisku titulu by se Lucka dokonce mohla posunout až do první desítky - podmínkou je ale vypadnutí Petkovicový ve čtvrtfinále s Cibulkovou ...

Karolína Plíšková se díky postupu do čtvrtfinále v Antverpách posunula na 21.místo před Pengovou. Pokud Karolína porazí ve čtvrtfinále Lucku tak se posune do první dvacítky na 18.místo ...

Bára Strýcová i přes postup do čtvrtfinále v Antverpách zatím zůstala na 23.místě. Pokud Bára ve čtvrtfinále porazí Barthelovou posune se před Pengovou, postup do finále by znamenal posun do první dvacítky ...

Z ostatních hráček stojí za zmínku vypadnutí Kerberový z první desítky kam se místo ní dostala Petkovicová a propady Erraniový a Jankovicový ...
Reagovat
Jan
Je to pěkné, 4 Češky v top 30. A Petra zase frčí žebříčkem nahoru jako loni na začátku roku :)
Reagovat
s7RanG
Skvěle napsáno.
Reagovat
Frick
Museli jí dát startovný, aby přijela? Co myslíte?
Reagovat
rib
jako hráčka první desítky má za první kolo už taky něco zaručené, najdeš to přesně na webu WTA - proto mají omezení na menších turnajích, kolik jich mohou vzít a každá hráčka kolik jich může hrát, na druhou stranu je pro hráčku zaručený docela fajn příjem
Reagovat
Frick
http://i61.tinypic.com/353ca6c.jpg
Reagovat
aligo
:D :D :D
Reagovat
tommr
to má bejt legrace?! Legrace to je leda tak pro úchyly. Možná by ses měl začít léčit ... :(
Reagovat
Cico93
:-))
Reagovat
Frick
BTW: Nevíte, kdo jí koučuje v Anwerpách.

Já jsem se něco dočetl. Pokud je to pravda, tak zítra to bude sranda.
Reagovat
sprchon
Kdo? To by mě teda zajímalo...
Reagovat
slacker
zahlava
Reagovat
Fandina
manžel Báry?
Reagovat
slacker
Lustim krizovku, nic jineho aby to zitra byla sranda mi nevychazi
Reagovat
Fandina
a to myslíš, že jí bude trénovat i zítra?
Reagovat
Fandina
kaučovat ... úsměv
Reagovat
sprchon
Nojo, fakt. Už to taky čtu. :D Tak to bude pecka. Ten komentář: "Co se asi bude dít u Záhlavů doma, pokud Mona Báru porazí?" :)
Reagovat
sprchon
Jak dlouho ji trénuje? Minulý rok Bára Monu dvakrát porazila...
Reagovat
lars
otocil
Reagovat
tommr
v Rotterdamu je to zatím nuda. Ženský turnaje jsou o dost zajímavější ... :)
Reagovat
George_Renel
Spousta želizek v ohni. Ale....
Je pátek třináctého!!!
:-)
Reagovat
Jabadu
Mno jo ... takový Jacques Demolay - ten by mohl vyprávět.
Reagovat
tommr
tak v minimálně jednom případě to nebude hrát žádnou roli ... :)
Reagovat
aligo
:D :D
Reagovat
Fandina
joooooooooooo ... nebude :-))))))))))))))
Reagovat
smazaný uživatel
.. škoda..
Reagovat
Frick
Derby hned od 14:00, Bára v 20:00
Reagovat
Davor1
Kedy asi naposledy sa stalo, aby dve najvyššie nasadené hráčky na turnaji, obe členky top10, vypadli hneď vo svojom prvom zápase na turnaji? Myslím, že to už bude nejaký ten kus histórie...
Reagovat
Jabadu
No tak "členky TOP 10" ... bývalé. Bývalé!
Reagovat
tommr
tak to pozor! Kerberová sice v pondělí z první desítky vypadne, ale Bouchardová si pozici v první desítce naopak ještě upevní ... :)
Reagovat
Jabadu
Evženka musí hodně obhajovat. Nic proti ní nemám. Hraje dobře, ale nemyslím si, že v 19 letech na to bude mít psychiku.
Hlavně nemá to, co konečně pochopila i Petra. Podání!
Serena může hrát se svým servisem do padesáti!
V první pětce jsou nyní čtyři vysoké ranařky, které pochopily, že základem všeho je 1. podání.
Reagovat
tommr
pořád je na tom ze všech mladejch holek bezkonkurenčně nejlíp. Kdyby měla nějaká naše hráčka v jejích létech takový úspěchy tak bychom jí tady nejspíš vynášeli do nebe ... :)
Reagovat
Jabadu
Vytahování .... 1A+
Chování .... méně uspokojivé
Sebedůvěra .... 1A+++
Zdraví .... Tauglich
:-)
Reagovat
Frick
http://mediadb.kicker.de/2012/tennis/spieler/xl/1861_2013115113927639.jpg

Ale má hlavně i dost frňák. Chtělo by to hruštičku.
Reagovat
smazaný uživatel
Je to holka pěkná když je nalíčená a učesaná o tom žádná.
Reagovat
smazaný uživatel
Mone vitezstvi samozrejme preju, gratulce, Evzena ale tolik chybovala, ze me to prilis nevtahlo a divala jsem az moc liknave... mozna mi to nejzajimavejsi i uteklo.. :-) Vypady na Evzenu mi ale uz pripadaji za carou, ale kdyz vam to staci.. :-(
Reagovat
Fandina
Souhlas. Také nerozumím těm výpadům na Génii. Jinak Génie ve třetím setu tak nechybovala, ale Mona byla dneska výborná. A v závěru zahrály obě super výměny i na síti.
Reagovat
smazaný uživatel
No...za carou..., tohle uz nejsou regulerni auty, ani odpaly na tribunu...

Mona trebas prehraje Barunu jak v Kodani 2011...kde se prave Baruna jako obvykle v tech dobach moc nepredvedla, ze i Gulbis v provnani s ni je uplny Andelicek;D))) Takze potom bych byl zvedavy na ty reakce, jestli jeste tak budou tu Monu chvalit;) Ale myslim, ze tu budou zase vypaly na tribunu na, ale presne na druhe strane....takze vlastne nejde tady o tenis, ale o nenavist....a zavist....:/ Asi to nekterym staci...k zivotu...
Reagovat
Jabadu
Závist bych do toho netahal. Ale potrestaná pýcha - to je jiná věc!
Evženka je mladá, krásná dívka ... ale lidé většinou fandí těm panenkám v koutě.
Proč?
No protože je to jako v pohádce (nebo v tenisu) :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Vím, že některé starší ženy začínají pak nenávidět mladé holky, právě že jsou mladé a ony už ne. Já mláďatům zazávidím a ráda se na ně podívám, ale všichni jednou zestárneme, tak proč si život komplikovat nějakou nenávistí. :)
Reagovat
Fandina
Závidět někomu mládí ale může jenom hlupák, ne? Přece každý rozumný člověk ví, že to neovlivní, každý je jednou mladý a pak starý ... úsměv
Reagovat
gigin
Já su mladý furt. Pubetu mám už tak třicet let a zlepšení v nedohlednu.
Reagovat
gigin
*pubertu
Reagovat
Fandina
giginku ... já psala o tělesné stránce, ne duševní. V tomhle směru jsem já v pubertě teď už i se svými vnoučaty. Ale tělo, to už je špatné ... úsměv
Reagovat
gigin
To máš ale pravdu. Ale zatím pořád ráno vstaneme oba (oba gigáči), tak dobré :D
Reagovat
Fandina
Jasně, vy oba, já jedna, ale pořád se ještě líbím ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Ja tez jeste rano vstanu, ale dneska...dneska...to bylo narocne;D)
Reagovat
VlS
tak mazej pro pivo mladej :-))
Reagovat
smazaný uživatel
já myslím, že to ze závistí taky nemá nic společného.
Bouchard je prostě fenomén z hlediska charakteru. Je jednodušše extrémě nepříjemná.
Reagovat
smazaný uživatel
*se závistí
Reagovat
smazaný uživatel
Hele Blbce;)
To samy se delo, kdyz sedela na trune Stefii, prisla Monika, a vsichni na ni nadavali, jaka to je nevim co....proste nemohli snest, ze nekdo je uspesny...atd... krom toho ten sileny marketing kolem Moniky...
Taky jsem ji nemusel;)))

Je v tom hodne nenavisti...si pis...nebot, kdyz ji nekdo nadava s laskou to jaksi nebude mit nic spolecneho, a je uplne jedno co to vyvolava....
Pokud nekoho nemusis, a neni v tom zapletena nenavist, tak proste si z toho delas srandu....ale ne hatujes jak pomateny silenec;D)

To ti tedy budu oponovat;)
Reagovat
smazaný uživatel
Udelali to z ni povetsinou marketeri....
....proboha....snad nejsi tak najivni...
ze to ma vsechno ze sve hlavy...;)))

Obecne taky ten jeji karakter jaksi nemuzu, a neni mi nejak buh vi jak sympaticka, ...ale nekteri se chovaji uz jak nektere hysterky na kurtech nekdy v 80.letech, bo jeli na nejakych praskach...;D)))

Sranda ok...ale rikat ji dokola pi...a ku...atd...ti jako prijde normalni??? Mne tedy moc ne...takze nenavist smixovana se zavisti urcite... Snad mne nechces nakecat, ze tady su vseci jeji realizacni tym, nebo ze v ni maji vlozeny nejaky marketnigovy kapital;)
Jako co je tem jelitum po tom, jestli Kanadanka reprezentuje nebo ne? a z druhe strany stejne fandi ceskam....soryy, to je uchylka, a ne pohadka;)))

Cop se mne treba libil;) Kultivovane...nadsazka...norma...sranda fajn...ale hystericky vylev nekterych blaznu....fakt s pohadkama nema nic spolecneho...
Reagovat
Jabadu
Výsosti! Nenechte prchlivost cloumat svým majestátem!
Vždyť o nic nejde. Lidé jenom fandí a chtějí se trochu bavit. Nic víc.
:-)
A Fandina už má vnoučata. Tomu říkám zpráva! :D
Reagovat
smazaný uživatel
No fandi....;D))))
Nektere "bonmoty" bych fandenim opravdu nenazyval;D)
Dokonce to uz neni ani zabavne....
Copu je proste malo...;D)
Reagovat
Jabadu
Čopů?
Tak určitěěěě ... :-)
Reagovat
smazaný uživatel
;D)
Reagovat
smazaný uživatel
tak, Vlcku.. ;-) A copy mi taky nevadi.. :-))
Reagovat
smazaný uživatel
;-)
Reagovat
rib
myslím, že se bude Bušárdice muset hodně snažit v předozadním pohybu, ten moc nedává, zejména když má couvnout před delším míčem... A tuším, že na to soupeřky už pomalu letos přijdou...
Reagovat
smazaný uživatel
je vubec nejaka rozhozena, uvidime, jak ted se Sumykem. Azarenku rada nemam, ale jeji pohyb je precizni a ladny, fakt, tanci, musela jsem se smat, jak to bylo kontrastni s batuzkem.. ;-)
Reagovat
sprchon
Ty Bělorusky to umí, no... :) Dívat se na Daryu, to je taky lahoda pro oči.
Reagovat
VlS
Já si myslím, že ještě nestrávila ten loňskej skok nahoru. To se asi srovná samo, ale některé ty její rozhovory jsou trochu moc, jestli to do ní rvou marketéři, jak říká vlk, bůh suď, ale malý děcko už taky není.
Reagovat
smazaný uživatel
taky se priklanim k nazoru, ze nahla slava a frmol okolo je pro takovou (nesporne sebevedomou) holku tezko travitelny sousto... :-) Mne nijak v hlave nelezi a jestli ji to sezere, toz tak. A pokud to ustoji - pro me rozhodne lidsky mnohem zajimavejsi nez hloupe jedovate slinty. Sranda mi nevadi a jeduvky mi nejsou cizi, ale dnes me to tu opravdu zvedlo.
Reagovat
VlS
Sojči, a. lucku jsi viděla?
Reagovat
tommr
taky mi už to věčný navážení se do Bouchardový leze na nervy. Žádná mladá hráčka na tom není líp než ona. Kdyby měla nějaká naše hráčka v jejích létech takový úspěchy jako tolik vysmívaná Bouchardová tak bychom jí tady nejspíš vynášeli do nebe ... :)
Reagovat
slacker
jenze NASE hracka to NENI
Reagovat
smazaný uživatel
Jenze to, co tommr napsal BYLO PRIROVNANI!!! ANALOGIE...jen aby lide premysleli nad nekterymi vecmi....je celkem i mile...

(To ti jako jasne nebylo, kdyz jsi ten expert na ta prirovnavani, nebo jsi mel jen potrebu nekoho zase jen tak prudit, sjizdet,...jako proc?)

Prijde mne, ze tva "existence" na TP je uplne zbytecna...;D)
Na ty tvoje zvasty zacinam byt dost alergicky...
to kadis z te hlavy sam, nebo ti s tim pomaha tvoje matinka....?
Jako jsi ty vubec schopny napsat jeden normalni vpis na tema tenis? Nebo tady jen poskakovat jak vypatlanec?

Skoda, jak uz dle Tebe tady ta vetsina Cechu na TP te zklamala tim svym necestnym chovanim, ....zes odsud hned nevypadl...rovnou do hajzlu...stejne ses tady zbytecny...a tu tzv. vetsinu, na kterou jsi se tady vyblil, by to podle mne i potesilo;D))) ale to ty asi nechapes...ze...

Jenze Flakac a myslet, to jaksi nejde dohromady...

Rika se, ze v kazdem cloveku je neco dobre...tak treba neco z Tebe jeste vyleze...
Reagovat
slacker
TO bylo upozorneni ze nase hracka to neni a je to jen jedno velke zbytecne KDYBY.
Na prikladu Berdycha je take mozne videt jak ta jeho analogie selhava. Cesky hatery Berdycha prokazatelne existuji a v mensi mire jsou i cesti hatery jinych ceskych hracu/hracek. I kdyz to haterstvi vubec nechapu.

Moje "zvasty" nejsou zvasty, je to jen vas obranny mechanismus pred premyslenim. Opravdovy zvast by nikomu nestal za takove reakce.

Verim ze vetsinu by to mozna potesilo, ale vetsina nemusi byt navzdy vetsinou.
Reagovat
slacker
Dalsi priklad nepodporujici Tommrovu analogii je Dominika Cibulkova a jak ji maji slovaci radi
Reagovat
FulnekUltras
Kurwa, v tý slavný vlčí jámě, kde se prej tvrdě fachčí nejmíň 16 hodin denně a už dobrejch 20 let bez dovolený ;-))), je koukám taky slušně nasráno... ;-)))
Reagovat
Davor1
Vidno, že vys*ať sa na FC kvôli mokrému snu o svetovej jednotky a GS asi nebude to pravé orechové, no :DD

Pozor na Monu ! Hala jej sedí a už dokázala podobným spôsobom vyhrať podobne prestížny turnaj v Paríži. Zo zvyšných súperiek sú pre ňu hrateľné všetky. Aj jej to prajem...
Reagovat
smazaný uživatel
Tuhletu s prominutim....pitomost o FC a Evzene jsem tu videl napsanou uz nekolikrat...
...jen mne porad do toho vaseho myslenkoveho schematu nezapada treba Serena,...neumim si pomoct, ale to nebude az tak o FC, ale uplne o necem jinem...no, a mozna ani tak o Evzene...
Dobru noc...
Reagovat
Davor1
Neber to doslova, ja Bouchard nemusím kvôli úplne iným veciam, neúčasť v FC mi je úplne voľná a celkom chápem jej pohnútky, ale je to jeden z dôvodov, vďaka ktorému si do nej môžem ripnúť :-)) Je to proste hráčka, ktorá vo mne vzbudzuje negatívne pocity, podobne ako Sharapova, aj keď zďaleka nie v takej miere :-)
Hlavne mi dosť vadí jej všeobecné preceňovanie, mám rád skromnejšie typy, preto som v minulosti strašne fandil Justine Henin a teraz Simone, to je moja krvná skupina...
Reagovat
smazaný uživatel
ajajajajaaaaaaaaj. tak nič no. dnes to Genie nedala :D :(.
škoda tej prehry ale Mona hrala dnes super :) dufajme, že to nebude jedna vyhra a dosť. :D
Reagovat
slacker
dufajme ze bude, hraje s Barou
Reagovat
smazaný uživatel
myslím to tak celkovo.
nie že teraz vyhrala nad hračkou TOP10 a ďalších 5 mesiacov nič.
Reagovat
George_Renel
A to se vyplatí! Něco jako vloni Cibulková.
Ale jinak dnes skvělý den. Naše všechny postoupily a ty nejvíce nesymetrické jsou venku.
Reagovat
George_Renel
Ach ten našeptávač.
Nesympatické.....
Reagovat
blixa
"nesymetrické" bylo mnohem lepší :D, teď si to zkazil :(
Reagovat
smazaný uživatel
Mona byla vždycky jedna z mých oblíbenkyň a tohle jí moc přeju-
Reagovat
kada.tom
Karolína: hrála v Quebecku dva zápasy a v Antverpách také dva (zatím) - všechny vyhrála ve dvou setech

Bouchard: v Quebecku nehrála kvůli přípravě na turnaj v Antverpách, v Antverpách vybouchla ve svém prvním zápase
Reagovat
blixa
Tak Evženka dostala baci baci :D. No to jsou královské výsledky dneska ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Vy jste na Genii jak vosy, tak je to její věc, že nechtěla hrát, navíc jak je vidět, je to možná lepší, když jí to teď nejde. Jinak ona umí dobře hrát.
Reagovat
blixa
Co co ? Já jsem vosa ? Pích ? :D Já neříkám že neumí hrát dobře. Jen jsem napsal, že její největší problém je hlava. Nic víc.
Reagovat
smazaný uživatel
tak jsem tě tam taky zahrnula, když tady čtu, jak je tepaná :) Zdá se mi, že do loňského výprasku od Petry na Wimblu to nějak není ona.
Reagovat
lars
Jako,ze dobre umi hrat sebevedomou ? :))
Reagovat
Frick
Snad zejtra se bude už konečně vařit voda na malou svini.
Reagovat
smazaný uživatel
Pome!
Reagovat
smazaný uživatel
jestli se nepletu (neplete se liveranking), tak pokud Dominika zítra porazí Andreu a zároveň Lucka vyhraje Antverpy, tak Lucka bude v top 10.
Reagovat
VlS
To se pleteš, pokud vypadne v dalším kole Andrea a Lucka vyhraje, tak by se dostala na 11.
Reagovat
smazaný uživatel
že by byla desátá (deset bodů před Andreou)

http://www.tennis4wta.com/Siralama/s1_50.html
Reagovat
smazaný uživatel
a tahle říká to, co ty..

http://live-tennis.eu/wta-live-ranking

budu věřit té první :-)
Reagovat
slacker
VUbec se divim proc sem ten vecne mimo live-tennnis dava? ja tennis4wta nedam dopustit
Reagovat
Frick
Live tennis má lepší grafiku.
Reagovat
smazaný uživatel
no, ale zase tennis4wta to má pěkně rozepsané kolo po kolu. Navíc tam nejsou tak často chyby.
Reagovat
smazaný uživatel
tommr by nám mohl poradit. TOMMRE, KDE JSI? Jak je to teda??
Reagovat
tommr
správně to má ta první stránka, ta druhá to má špatně. Lucka se dostane do první desítky pokud získá titul a současně Petkovicová vypadne už ve čtvrtfinále s Cibulkovou. Za chvíli sem hodím aktualizovanej žebříček ... :)
Reagovat
Frick
Pojď Dominiko - víš, že jsem tě měl vždy rád a nikdy ti nenadával, ani když si zradila národ pro pár zlaťáků - Čurda hadr.
Reagovat
Fandina
asi proto, že na internetu dvě rozdílné stránky existují a ani jedna nemusí být ještě tou správnou
Reagovat
slacker
Vetsina zebrizkovych prognoz podeprena live-tennis je nespravna. Tennis4wta je mnohem presnejsi podle zkuzenosti kdyz se tady resilo jak se kdo kam posune.
Reagovat
Fandina
Kdo se v tom chce víc orientovat, tak má víc možností k porovnávání, také vlastní výpočty nebo další stránky, i když nejsou tak polopatické, jako ty dvoje nejznámější. Například tohle.
http://www.afptennis.com/ru/rank.php?empt=4&g=1
http://en.tennistemple.com/wta-live-rankings
Reagovat
slacker
Na tennis4wta vim co ranking tvori, jake jsou nezapocitane turnaje, kdy ktery turnaj z rankingu vypadne, pripadne chyby se potom analyzuji dost snadno.
Reagovat
smazaný uživatel
Ja pouzivam live-tennis.eu a jsem s nim spokojen, ikdyz tam obcas ta nejaka chybka je. Dopredu ani moc nekoukam. Jeste mam rad tadytu stranku, kde jsou videt bodove odpocty a ziskane body. Sice neni moc rychle aktualizovana, ale je prehledna a muze byt anglicky.

http://fr.tennistemple.com/classement-wta-live
Reagovat
VlS
Andrea má už teď 2780 bodů a Lucka jí nemůže předstihnout.
Reagovat
VlS
Andrea v ofi rankingu v pondělí měla 2735 bodů, 16 zapičítanej zápas 55 bodů. Za QF je 100 bodů, čili je + 45 bodů, 2735 +45 = 2780. Odpis má příští týden 1 bod, ale ten se hravě něčím nahradí. Tentokrát to má live dobře a tennis 4 blbě, většinou je to baopak.
Reagovat
slacker
No podle tennis4wta Lucie v pripade turnajove vyhry bude mit 2790. Nekdo z nas ma spatny zdroj
Reagovat
VlS
Jo, pravda, mohla by se dostat na 2790, takže pokud to vyhraje a Andrea nepostoupí do SF tak by hypoteticky mohla. Neuvědomil jsem si, že odpisem 110 bodů z loňska se 30 bodů posune na 15 zápas a ještě jsem je odečítal.
Reagovat
smazaný uživatel
ty máš druhej nick ten zednickej s tím číslem ne? Já teda žádnou malou svini v tenise neznám. Zato znám tady jiné zvíře a to dost velké.
Reagovat
blixa
Prase to asi nebude .. nezačíná to na "v" ? :D
Reagovat
George_Renel
Vepř? ;-)
Reagovat
slacker
Velociraptor
Reagovat
blixa
"Vepř vržený s renesančního stropu. Porcelánová drť." Ne :D, mě jsem na mysli něco jako "vůl" nebo "vosel" (nebo Voxel ? :D)
Reagovat
VlS
Myslím, dobrá medicína na hypertrofované egíčko :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Videl jsem jenom kousicek ale musim uznat, ze Mona ma hodne sikovnou ruku u site. Jinak skoda toho jejiho exemu, byla by jinak moc hezka holka. Symposka to ale je velika... Gratulace k vyhre...
Reagovat
slacker
Po skonceni tenisove kariery se muze rekvalifikovat na maserku.
Reagovat
slacker
Dnesek nema chybu (az na toho myslivce Moravce)
Reagovat
smazaný uživatel
paráda :-)
Reagovat
Titan
Doufejme, že kariéru Bušárdice zachrání baráž o světovou skupinu FED Cupu... :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Teď už to Mona dát musí!!!! Ale známe ženský tenis.
Reagovat
sprchon
Ale má slova se začínají naplňovat... :)
Mona hraje docela dobře a Genie nejde nic.
Reagovat
Jabadu
jak je důležité nevzít si jestřába.
Je čas udělat Evžence pápá ...
Je čas udělat ...
Reagovat
PH94
Tak to byla hodně zajímavá situace :D
Reagovat
kada.tom
To je nádhera ten tenis v Antverpách.
Bouchard dostává klepec!
Mono, do toho!!!!

(nikdy by mi nenapadlo, že bych takhle fandit Němce, ale Bouchard si porážku zaslouží)
Reagovat
smazaný uživatel
Hm, Genie teda přepaluje i lehké údery.. nic se jí nedaří.
Reagovat
slacker
Uz by se mohla konecne rozbrecet, co?
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli to má být vtipná narážka na mě, tak mi to vůbec vtipný nepřipadá. Nevím, že tě tak irituje to, že je mi jich líto.
Reagovat
sprchon
Že já nehrála ten Fed Cup. Měla bych čisté svědomí...
Reagovat
aligo
přesně to jí vidím v očích... :DD
Reagovat
smazaný uživatel
... mi je už docela líto.
Reagovat
tmora
Tak Mona uz hrala moc dobre proti Petre na AO. Doufam ze to dotahne do konce. Ale pekny tenis.
Reagovat
VlS
Jo, pěknej tenis, holky běhají jak divé.
Reagovat
Titan
Kladu věnce fanouškům Bušárdice :-))))
Reagovat
gedzitka
Nezakříknout!
Reagovat
EllNino
Tuhle holku jsem kdysi označil za budoucí nr. 1, doufám, že se Mona jednou aspoň do té desítky podívá :)
Reagovat
slacker
No ty koky, budouci nr.1 ma byt prece Petra
Reagovat
Davor1
Už som sa zľakol, že si označil Bouchard :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Když hraje proti Petře, tak jí nepřeju, ale mám ji strašně ráda. Hraje krásný tenis, ale není doceněná. Očividně si sama vůbec nevěří, kromě toho, že Dabljůtý svět vždycky dělá hvězdy především z hezkých tvářiček, ačkoli pod ní je shnilé jádro.
Mona je krásná, leč má akné či co, ale když se nalíčí, strčí Evženu do kapsy. Pro mě bude vždycky lepším člověkem než Bouchard.
Dotáhni to Moni.
Reagovat
VlS
No, neznám ani jednu, takže k hodnocení člověčích hodnot budu trochu skeptickej, ten derma problém určitě sebevědomí mladý holce nepřidá a fyzicky náročnej sport se spoustou potu a prachu zas asi nepřidá léčení toho problému. Trochu chudák holka.
Reagovat
sprchon
Ano, může to tak být. Hezká tvářička, shnilé jádro nebo přesně naopak... Ale taky nemusí. Ani jednu hráčku neznám, takže soudit, jaký je to člověk, nebudu. Ty ty holky znáš?
Reagovat
smazaný uživatel
Mně to spíš přijde, že má pleť po neštovicích, ale to se dá vybrousit, myslím, že se s tím dá něco určitě dělat.
Reagovat
sprchon
Možná. Příčin může být spousta. Od špatné stravy a špatného fungování střeva až po nedostatek sexu...
Reagovat
slacker
A nebo nadbytek
Reagovat
smazaný uživatel
Tak u mladých holek probíhá taky látková výměna, já nevím, kolik Moně je. Ale s tím sexem je to spíš taková trochu pověra :D
Reagovat
sprchon
Stejně jako že bez sexu nerostou vousy. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Strava taky... jak u koho. Především, ale za to může 5-alfa reduktáza.
Reagovat
smazaný uživatel
Ne je to akné. U těžších forem se tohle stává. Mona se k tomu v jednom rozhovoru co jsem četl vyjádřila. Padlo tam něco v tom smyslu, že je se sebou spokojená.
Reagovat
smazaný uživatel
Fakt? že jí to nevadí? Hm, to snad slyším poprvé, že je holka s tímhle spokojená. Přiznám se, že já bych teda spokojená nebyla, hlavně kdybych byla mladá. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jasně... těžko říct do jaké míry to bylo upřímné a do jaké to bylo prohlášení navenek. Dle mě tam psychický blok v tomhle ohledu bude... Ale holka je to sympatická a jak už padlo nevypadá vůbec špatně když je nalíčená atd.
Reagovat
Frick
Lepší akné než třeba brýle. Ty hyzdí více.
Reagovat
smazaný uživatel
Fakt jo? To máš teda zvláštní názory.
Reagovat
VlS
No nic, no :-D
Reagovat
sprchon
Podle toho, kde všude to akné máš... Pokud na mozku, nemusí to být lepší než brýle.
Náhodou proti obrýleným lidem nic nemám. V dnešní době si snad každý dokáže pořídit takové brýle, aby mu slušely. :)
Reagovat
smazaný uživatel
právě, nebo jdeš na operaci, abys je mít nemusela. Ale Fricka beru s rezervou.
Reagovat
gigin
Tvl, baby v brýlích jsou sexy.. Jako nemyslím ty popelníky, co byly za komárů...
Reagovat
Frick
Kdyby byly ženy v brýlích tak sexy, tak jsou mezi finalistkami miss.

Prostě jsem chtěl říct, že více na tváři mi osobně překáží (z estetického pohledu) brýle než problém s akné nebo třeba výraznější jizva od nějakého ošklivé řezné rány apod.
Reagovat
slacker
A kolik finalistek Miss ma akne?
Reagovat
Fandina
Jasně, žádná, ale brýle nosí občas všechny ... souhlas
Reagovat
Frick
Ale žádná nemá během soutěžního večera na sobě dioptrický.
Reagovat
Fandina
Asi proto, aby jí pěkné dioptrické brýle nezvýhodňovaly ... úsměv
Reagovat
Frick
Ale co by bylo třeba blbý, aby třeba miss nemohla bejt hezká holka s výbornou figurou, která by třeba měla 5 cm jizvu po slepáku. To by bylo unfair.
Reagovat
Fandina
To si nemyslím. Pokud by byla zvolena, tak nic unfer není. Takže je to na dívkách a na porotě. Ale jinak si myslím, že je tolik holek, které mají čistou pleť a dokonalé rysy, že je z čeho vybírat. A ta, která má nějaké jizvy, akne, tak má alespoň důvod si myslet, že kdyby to neměla, byla by dokonalá. A to také není k zahození. A ještě by se tak ušetřila třeba zklamání, kdyby se nějaké volby účastnila a nebyla úspěšná. Ale jinak krásu vnitřku, myšlenek a moudrost to neovlivní. Ta je za slupkou, ať je hezčí nebo méně líbivá.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale divil by ses kolik např. hollywoodských hvězd má nebo mělo akné.
Reagovat
slacker
Maskeri filmovych hvezd svedou kouzla - max faktor, neslibatelna rtenka, maska opice
Reagovat
Fandina
Jenže brýle se můžeš sundat nebo je nahradit čočkami, ale akne nebo jizvu nemůžeš a to je ten rozdíl.
Reagovat
Frick
To určitě.
Reagovat
gigin
Já nevím no, některé holky nosí i brýle nedioptrické, aby byly zajímavější. My to přijde prostě sexy. Ale tak každý má něco, jas...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak tento postoj nepochopim ale je to tvuj nazor. Myslim, ze zobecnovat by se celkove nemelo ve spouste vecich. Znam hodne holek, ktere jsou sexy s brylemi jeste vice nez normalne. Jednu takovou jsem si i vybral...
Reagovat
smazaný uživatel
teraz som len začal pozerať. dufam, že tretí set Genie zvládne. musí.
Reagovat
blixa
Nemusí, je královská princezna, nic nemusí !!! ;-)
Reagovat
Jabadu
"Ale Mona má lepší cop!"
"Ale ten tvůj byl zase dražší! Já ji ten cop přikryji."
"Tak dobře, tak přikryj!"
:-)
Reagovat
sprchon
:))
Reagovat
slacker
:-D
Reagovat
PH94
:D :D
Reagovat
kada.tom
je to pí*a, tak snad prohraje :-)
Reagovat
Frick
Jak můžeš být tak hrubý?

Jakoby nestačilo, že je to kun.da
Reagovat
Jabadu
" ... ještě jsem tady neskončila. Nemyslím si, že by to měl být problém. Myslím, že ve finále mám velmi dobrou šanci ..." :-)
Reagovat
VlS
:-D
Reagovat
sprchon
Jak moc velkou výhodou můžou být pro podávající hráčku nové míče?
Reagovat
smazaný uživatel
mela by byt vetsi nez pro prijimajici.. ;-)
Reagovat
VlS
Jde o to, jestli má dobrej servis, jak to není rozchlupacený, tak to trochu víc letí. Pro dobrou servismanku to výhoda je.
Reagovat
slacker
Taky to muze byt nevyhoda, ta nahla zmena v kvalite micu muze nekomu rozhodit sandal a nemusi to byt returnujici strana
Reagovat
gigin
Sú tvrdší, chlupatější, lépe s nima můžeš zarotovat.
Reagovat
sprchon
Já ne, já jsem amatér, takže ten rozdíl právě úplně tak necítím. :)
Díky za odpovědi...
Reagovat
gigin
Ale teď jsem ještě četl, že dělali průzkum na Wimbledonu a došli k závěru, že to moc výhoda není. Jakože první serv je více dvojchyb, ale kompenzuje to druhé podání, z kterého hráč na podání uhrává víc bodů, než ohranějšíma balonama. Tak mění se to poprvé po sedmi gemech, pak po devíti, přičemž tb se počítá jako jedna hra. Ale na začátku tb se nemění, v tomto případě se pak mění na začátku dalšího setu...
My to měníme, až sú z toho šupky pro psy :DDDDDDD
Reagovat
smazaný uživatel
;D) Vitaj synku;)
Reagovat
sprchon
:D :D :D :D :D Takhle jsem se tu dlouho nezasmál. :D
Reagovat
gigin
To bylo na mne?
Reagovat
smazaný uživatel
nepo*er se z ní Mono.
Přijde mi, že Eugénie má 2 slabiny. Servis a vysoké ego.
Reagovat
aligo
podle mě jsou její slabiny servis a hra...
Reagovat
blixa
Základní slabina je hlava !!
Reagovat
aligo
neříkám, že jindy nehraje dobře... ale dneska je prostě všechno špatně...
Reagovat
aligo
a hlavně Mona hraje TOP
Reagovat
slacker
A fanousci
Reagovat
smazaný uživatel
Tak, musel jsem odejit od PC, takze jen dodatecna gratulace devacatum Luccy, Barce, Fran (Angie, boze, takovej vyklep???) a Karlicce---
Reagovat
slacker
Na slovo Karlicka zacinam chytam averzi :-).
Reagovat
sprchon
Ta Denisa Allertová je fakt skvělá. :))) Škoda, že teď nikde nehraje...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak si zvykej, protoze ja ji jinak v zivote nenazvu :-)

VlS... Taky mi to tak pripada.
Reagovat
VlS
Karlička chce udělat rekord v tříseťákách a vytl?cit Pe3ru do historie asi :-D
Reagovat
PH94
Barthel má v sobě neuvěřitelný potenciál
Reagovat
smazaný uživatel
to ale neni nic neznameho, jenze nikdy nebyl zuroceny. Zajimalo by me, zda ji ma zapsanou Janekda.. :-)
Reagovat
PH94
Podle mě ty svoje možnosti nenaplnuje i kvůli těm problémům s kůži...přijde mi, že si vůbec nevěří
Reagovat
sprchon
Přesně tak. Je to škoda...
Reagovat
smazaný uživatel
Uz nema;) Odepsal ji uz tak dva roky zpatky...
se slovy....Vlku, klidne si ji tlac, ale je to looser;D)
Takze to je uz co rict, kdyz to napise Janekda...;)
Ja ji pak odepsal o rok pozdeji....priznavam...nemel jsem na to, ...;D)
Takze klub Mrhacek je na spadnuti;)))
Reagovat
smazaný uživatel
;-) Mrhacky zastituje kdo? Ztracim prehled nejak.. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Nevim...ale taky bych to rad vedel;D)
Janekda drzi pouze Cvokhausen;)
Ale jak jiz jsem psal, i v tomhle Cvokhausenu ztratila pozici uz 2 roky zpatky;)
Reagovat
sprchon
Ale má i zábrany... Myslím si, že ještě dneska vyhoří.
Reagovat
PH94
taky si myslím :D každopádne jí mám vsazeno za pěknej kurz a už pujde do tuhého tak pojistím :D
Reagovat
sprchon
Já zítra dávám na Báru. :) Stejně jako dneska.
Reagovat
PH94
To já taky :) :D
Reagovat
Frick
je více potencionální než Radek potentní? :o)
Reagovat
PH94
Co ti na to mám říct? :D
Reagovat
slacker
Go Mona Go, zbav Antverpy revu
Reagovat
smazaný uživatel
Hmmmm....a Ja myslel, ze Tebe cizacke tenistky nezajimaji...;D)))
Ze ty ses dnes fakt nalil;D)))
Reagovat
slacker
Nezajimaji, je to muj vojak v boji za dodrzovani hygienickych norem
Reagovat
smazaný uživatel
No, ty mas dost;D)))) Majore Halusko....;)
A neprijdou vam ty vase nektere vpipsy tady, tak nejak absurdni...???
Reagovat
smazaný uživatel
me to vubec nebavi.. :-((
Reagovat
aligo
už se ví kdy kdo bude hrát zítra? :)
Reagovat
PetaM
klik - klik - klik - klik

http://www.protennislive.com/LSHD/main.html?year=2015&wkno=99&eventid=1016&tour=2&lang=en&ref=http://www.wtatennis.com
Reagovat
Fandina
Nebo tady na TP nahoře LIVE VÝSLEDKY a pak dát zítřejší datum. Něco tam už je také.
Reagovat
PH94
Zítra si Bára na tý Bouchard smlsne :)
Reagovat
sprchon
To doufám. :)
Bouchalka má zatím na podání docela problémy, druhý servis fakt slabota... Ale ve hře se mi líbí. Hraje po dlouhé době, tak možná bude chvíli trvat, než to bude optimální. S každým zápasem se to ale bude pravděpodobně lepšit. Takže jen ať ji vyklepne Bára dokud je čas. :D
Reagovat
Frick
Zda Lucka k tomu turnaji dobře přistupuje.

Anwerpy jsou turnaj, který má optimální kompromis, co do šance na výhru a velikosti prestiže

Na WTA 280 by ta šance byla ještě vyšší (na mnoha by byla nasazenou no. 1 - teď nechme stranou, že má problémy se úlohy turnajové jedničky dobře zhostit), ale triumfů z WTA 280 už má několik a secjenom - jsou to trofeje, které získávají bežně hráčky mimo TOP 20 a někdy i dokonce mimo TOP 50...

Oproti tomu výhra na Mandatory / P5 - jako mohla by se někdy podařit, ale ta šance je prostě obecně poněkud malá.

Mezi tim je Premier 470, již vcelku dobrá kategorie, o cennosti triumfu hovoří i to, že trofej na tomto turnaji získala v 21. století z Češek jen Petra.

A v Anverpách je ta šance velká. Kdo ví, kdy se bude opakovat. Možná až v Moskvě. Na samém konci sezóny.

Tak sakra - kde máš svýho kouče Lucko? Copak ty nevidíš, že jsi tenkrát v tý Moskvě potřebovala. S Robem bys ten zápas dost možná vyhrála. Takhle si tam byla sama a nezvládla to.
Reagovat
smazaný uživatel
Zápas Bouchard dávají už i na té stránce shift...?
Reagovat
sprchon
Tam dávají dneska všechno... Jen první zápas tam začal trochu později.
Reagovat
smazaný uživatel
No teda spíš jsem chtěl poprosit o tu stránku , nebot jsem ji nějak pozapomněl :D
Reagovat
PetaM
Napsal jsem ti zprávu, ať to není tady. :)
Reagovat
Frick
Půjde do háje nebo se jí povede nějaký jeden turnaj?
Reagovat
sprchon
Půjde a vezme si s sebou Genie.
Reagovat
Frick
A kdo místo ní?

Ale proč se ptám, když svou odpověď znám.
Reagovat
smazaný uživatel
to jo. Evžena bude co nevidět před Petrou.
Reagovat
lars
to myslis vazne??
Reagovat
smazaný uživatel
jo. Myslím si to.
Dobře hrající Petra vždycky dobře hrající Evženu přetlačí (teda spíš jí ani nedovolí dobře hrát). Její nejlepší verze je lepší jak nejlepší verze Eugénie, to bez debat. Ale Petra je prostě nespolehlivá.
Samozřejmě, Bouchard ještě není v topce tak dlouho, čili je to tak trochu střílení naslepo. Ale víc nespolehlivá jak Petra prostě nemůže být.
Každopádně musí zlepšit výsledky mimo GS, to asi jo.
Reagovat
slacker
Slusny protimluv - zlepsit vysledky mimo GS a pry spolehlivejsi nez Petra
Reagovat
smazaný uživatel
No úplně ne. Na GS se prostě hraje o velké body, pokud to bude držet tak jak doposud, tak by to pro ni neměl být problém. Samozřejmě jak říkám, není v topce tak dlouho, takže ještě není tak dobře čitelná.
Reagovat
VlS
No, tak teď si předvedl bázorně co to je, když se říká " přání otcem myšlenky".
Reagovat
smazaný uživatel
No, možná když si dá Petra tak na 6-8 měsíců pauzu :-)

Já spíš vidím Genie jako druhou Kurnikovu - celebrita s pár slušnými výsledky (ale žádným opravdu MEGAúspěchem), která s tenisem za pár let sekne.
Reagovat
sprchon
Leda tak v počtu dvojchyb. :)
Reagovat
sprchon
Angie už je v live na 12. místě za Andreou a za Venus.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak dneska je to česká bomba. Tři holky ve ČF v Antverpách, Martina má zlato a mladá Kateřina Pauláthová je po 1.kole obřího slalomu na 17.místě to je také skvělý výsledek. DNESKA PARÁDA
Reagovat
smazaný uživatel
Ještě jsi zapomněla na Verču Vítkovou:)
Reagovat
tommr
Gábina Soukalová taky zajela dobře ... :)
Reagovat
Frick
na to jak je strašně tlustá
Reagovat
sprchon
:D :D :D
to je vůl
Reagovat
Frick
Si dělám srandu. Jako mne rozhodně nevadí, že má větší zadek (však Wozejk má taky zadek, a dostala se do SI), ale jestli jí ty kila navíc překážej na trati, tak je to problém, no.
Reagovat
rib
nene, vždyť už na olympiádě říkala, že z kopce některé holky předjede, takže jí někdy pomůže, že není tintítko
Reagovat
sprchon
Taky pravda ;)
Reagovat
sprchon
Neřekl bych, že oproti loňsku nějak výrazně přibrala. Mluvilo se o tom, že se spíš nepřipravila na sezonu až tak poctivě jako minule...
Reagovat
blixa
To bylo víc věcí. Napřed nějaká plánovaná operace, která ale měla za následek o dost delší rehabilitaci než se předpokládalo, ke konci tréninkového období zase nemoc, 2x antibiotika a tréninkový výpadek. A mezi tím změna partnera a nutnost vstřebat život mediální hvězdy první velikosti, což je docela peklo. A když to sečteš, tak zaplať pánbůh že závodí tak jak závodí. Sedmé místo ve svěťáku je super. Myslím, že si to postupně celý sedá a pokud bude Gábina zdravá, tak to bude příští sezonu zase to zvíře :D
Reagovat
VlS
Mám stejnej názor.
Reagovat
slacker
A kdyz nebude?
Reagovat
Frick
Jen pořád se neví, jaká operace to byla. A vzhledem k její výrečnosti by to asi určitě specifikovala. Nebýt... nebýt gynekologickou.

Můj osobní tip. Samozřejmě to může být docela jinak, ale mne to přijde celkem reálné, že to tak je.
Reagovat
smazaný uživatel
No nedá mi to. Netolerantní a neustále podněcující spory. Gábina je pěkná žena a není žádná vyzáblina. Tlustá ? Kila na víc ? To už si fakt přehnal. Už bys toho mohl nechat.
Reagovat
smazaný uživatel
Jako Wilhelm neni zadny Vul, ...ale chudak...jen proste trpi anorexii, no...
...takze jak stale ty holky Voyeuruje, tak ty co vazi vic nez 20 kilo mu proste zaludek nebere...a pak zvraci...to je celkem uz rozsirena choroba...jasne spis u modelek, ale pochopitelne s tim jde pak vsechno...i Voyeuristi. Jsou to spojene nadoby...a ty se mu posmivas...;)
Reagovat
sprchon
Aha, to mě nenapadlo. Já se jinak cizímu neštěstí nesměju. :)
Reagovat
Frick
To je zajímavý, že jsem se tu nedávno rozplýval nad tím, že u Caroline se od roku 2014 uvadí vyšší váha (58 vs 63) a jak moc jí to slušní.

A že jsem v sobotu psal, že je Karolína až nepěkně pohublá.

------------------------------

takže ještě jednou - tady mi rozhodně, rozhodně Gábi tlustá nepřijde.

Na druhou stranu možná biatlon vyžaduje vyšší štíhlost.

Sprinterka může mít sice bombasticky vyrýsovanou figuru, ale kdyby chtěla dělat 1500m, tak by musela něco shodit.
Reagovat
Frick
odkaz, kde mi nepřijde tlustá - https://www.youtube.com/watch?v=nqaSUsJzDJ4
Reagovat
Frick
Co řekneš teď, Vlku?
Reagovat
Frick
a ano - tady se přiznám - tady to trolling byl.
Reagovat
smazaný uživatel
No vidis, ze to nebylo tak tezke napsat, ze slo o trolling;)
... jedna neprima nadsazka, a ani to z Tebe nemusime pacit;D)
Reagovat
slacker
Je trolling legalni?
Reagovat
Frick
Je legální jak Monako - jak by řekla Fandina.
Reagovat
Fandina
Všechno, co má pravidla je legální. Jestli jsou nějaká u trollingu, tak proč ne.
Reagovat
Fandina
V Monacu jsou také pravidla. A možná tvrdší, než někde jinde. Kde kdo si tam rezidenci pořídit nemůže ... úsměv
Reagovat
Frick
Nejsou. Resp. tolerují jimjejich nedodržování. Mělo by to to bý "Ok, jezdíš si po turnajích, pak chceš ma dovolenou a pak na Vánoce být 4 dny s rodinou". Ale kdykoliv jinde budeš v tý svý zlatý cele.

A když se ti to nelíbí, pak tvá rezidenční karta pozná skartovačku.
Reagovat
Frick
* jindy
Reagovat
Fandina
Monaco je stát, který má svá pravidla a podle nich uděluje rezidenturu. A je jejich věcí komu jí udělí. A také je to v jeho zájmu, jako všechno ostatní a každé pravidlo, zákon, které kdokoli tvoří je vždycky v jeho zájmu. A co se týká rezidentury v Monacu, tak je opět zájmem toho státu, Monaca, aby jí udělil jen tomu, kdo mu vyhovuje a pochopitelně splní určité podmínky. A ti potom mají například z příjmů,, které se tam vydělají nulovou daň.
Reagovat
Fandina
Každý stát si tvoří svoje pravidla a zákony, aby mu vyhovovaly. A to se týká i mezinárodních smluv, jako třeba o zamezení dvojího zdanění.
Reagovat
mrafe
Šetři klávesnici, to je marný. :-( I když jím to napíšeš milión x, tak si stejně budou pořád mlet tu svou.
Reagovat
Fandina
i hlupákovi jednou doje ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Ti jako svihlo uplne...nebo ses nalitej?...;D))))
Reagovat
slacker
Ano, ne, jak kde, nevim, dam se podat.
Reagovat
smazaný uživatel
No jo ještě Verča a Gába ty zajeli velmi skvěle
Reagovat
slacker
jen Ten Moravec mi zacina delat velke starosti. 3 velepokazeny zavod v rade
Reagovat
smazaný uživatel
to jo. Od Nového města to sním jde docela zkopce. Snad se na MS chytí
Reagovat
smazaný uživatel
Skvělá jízda Martino, velká gratulace!!!!!!
Reagovat
kada.tom
Martina moc pěkně :-)
Reagovat
Frick
jen jsem marně čekal na to, až budou střílet.
Reagovat
slacker
Yupiiiiii martina vyhrala. Tohle je ta prava Sportovkyne roku.
Reagovat
PH94
Ale ale...
Reagovat
blixa
Dneska fakt mazec !!!!!!!!!!!
Reagovat
Frick
Martina jde do boje!
Reagovat
EllNino
woooow :) je to tam
Reagovat
Frick
je dobrá. Vyhrála ve finále :o)

Teď ještě pětka a pak Rio :o)
Reagovat
Fandina
výborně. Moc jsem jí proti Alizé nevěřila a ona takhle super. Tak držím palce dál Báro pojď!!!
Reagovat
Frick
To už začíná být takový standart.
Reagovat
Frick
Radši ať ju má někdo na očích. Mohla by si vzít prášky.
Reagovat
sprchon
Všechny mi dnes udělaly radost. Jak v biatlonu, tak v tenisu. Teď jsem ještě zvědavý na Martinu. :)
Reagovat
sprchon
Skvěle Martina! :) Dneska fakt 100% spokojenost. :)
Reagovat
VlS
Ta holka je strašnej dříč, veliká. gratulace.
Reagovat
VlS
to dala taky ve dvou a poprvé porazila Alizé. Alizé je asi ve skutečnosti z Hradce. V přestávce plakala, jak kdyby jí vymřelo příbuzenstvo
Reagovat
Fredy
:)))))))
Reagovat
Fredy
Velká gratulace k postupu do ČF! Bára hrála výborně. Hodně štěstí v dalším zápase. Báro pojď ! ! ! :)
Reagovat
EllNino
A souboj one handed backhands je tady :D ..tyjo, po jaký době...
Reagovat
sprchon
Paráda. :)
Pokud postoupí Genie, budou všechny ČF zápasy hodně zajímavé, už se těším na zítra. ;)
Reagovat
blixa
I když nepostoupí ;-)
Reagovat
sprchon
Nemusí. Já tu taky už několikrát předpovídal, že vypadne nejpozději v ČF s Bárou. :)
Reagovat
tommr
pokud postoupí Barthelová bude čtvrtfinále možná ještě napínavější, protože Bára bude mít větší šanci na postup ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
to ukončil DF, hm, vloni se Fran vůbec nedařilo, tak třeba ještě letos něco předvede.
Reagovat
smazaný uživatel
ukončila, bože :)
Reagovat
tommr
to je zatím asi největší překvapení turnaje v Antverpách. Kerberová ted vypadne z první desítky a je otázka jestli se tam ještě někdy dokáže vrátit ...
Reagovat
blixa
A to hrála Francesca tak dobře, nebo Angii tak blbě ? Neviděl jsem ...
Reagovat
George_Renel
Oboje, Angelika víc. Navíc byla líná jako veš.
Reagovat
blixa
Takže přeci jen chytla stará stodola ;-) :D
Reagovat
kada.tom
Kerber out :-DDD
Reagovat
George_Renel
De opravdu vydařila. :-)
Reagovat
tommr
jj zdá se, že s Francií doma to bude o dost lehčí než s Itálií na antuce u nich ... :)
Reagovat
sprchon
Už to tak vypadá. Až je mi skoro líto, že máme těch dobrých hráček tolik. :D Aby se letos v tom FC vůbec stihly prostřídat. :)
Reagovat
blixa
Tak to mi líto teda není :D Jen houšť a větší kapky !!!
Reagovat
sprchon
Mně by bylo líto, kdyby letos nebyla nominovaná Bára. Pokud jí vydrží forma, chci ji tam v dubnu vidět. :)
Reagovat
tommr
no vzhledem ke slabší formě Háček se momentálně přímo nabízí sestava Petra, Lucka, Karolína a Bára (s Terezou jako záložní pátou hráčkou). Cokoli jinýho by bylo velký překvapení ... :)
Reagovat
blixa
Taky bych to tak viděl ;-)
Reagovat
sprchon
Zatím to tak vypadá... Uvidíme za dva měsíce. ;)
Reagovat
VlS
U Arabů uvidíme test Luciny s kájou v deblu
Reagovat
slacker
forma je vrtkava. Za par tydnu se sily muzou preskupit. Ale nasim verim ze to bezpecne zvladnou
Reagovat
sprchon
Super, gratulace! :) Bára poprvé v kariéře porazila Cornetovou. Bára tu hraje parádně a docela jí věřím, že smázne Genie. :)
Reagovat
kada.tom
Barča vyhrála :-)
Alize pěkně podala ruku :-D
Reagovat
blixa
Už si holky dávájí dobrý pozor !!! :D
Reagovat
smazaný uživatel
Zvlášť se mi líbila ta výměna teď za stavu 15:15. Skvěle to Bára zvládla ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak komu fandíte. Já Káje
Reagovat
slacker
Spise Karoline, ta se do Top10 procpe spise nez Lucka
Reagovat
kada.tom
mně je to vcelku jedno, ale sympatičtější je mi asi o trošku víc Lucka :-)
Reagovat
PH94
Já Káje, ale na základě předvedené hry bych mírně favorizoval Lucku :)
Reagovat
smazaný uživatel
Přeju to tak z 60% Káje a tipuju tak z 60% výhru Lucky.
Reagovat
blixa
Já nevím ... já budu trpět za obě ... :D
Reagovat
tommr
já fandím oběma, ale "potřebnější" se mi momentálně zdá Lucka, protože měla velmi špatnej start do sezóny. Když ale vyhraje Karolína tak mi to nebude vůbec vadit ... :)
Reagovat
kada.tom
Barča o dva brejky vpřed a jde podávat na výhru :-)
Reagovat
Frick
než "to nic Alize, neplač děťátko" raději "koho tim chceš dojmout, ty hysterko"
Reagovat
slacker
Lunejku
Reagovat
smazaný uživatel
jste oba paka a já se nestydím za to, že mi jí bylo líto. Abyste jednou taky nepotřebovali politovat, drsňáci :P
Reagovat
EllNino
neboj, já nejsem drsňák třeba :)
Reagovat
kada.tom
mě rozhodně ne
Reagovat
sprchon
Bára má ve druhém setu break. :) Vidím to dobře, má navrch...
Reagovat
kada.tom
dvojchybka a síť a hned je brejk :-D
Reagovat
PH94
Kdo je to ta mladice Schiavone? :O To je hodně vysoký tempo..:D
Reagovat
sprchon
Takový ošklivý... nepěkná věc. :D
Reagovat
EllNino
myslím, že její fyzičku by kdejaká mladice potřebovala :))
Reagovat
PH94
To teda :) Všechno čest :)
Reagovat
smazaný uživatel
Fran umí dobře hrát a hlavně jedna z mála jednoručaček nebo jak se to vlastně říká v ženském rodě? :D A když ji viděla v televizi upravenou, tak byla pěkná.
Reagovat
smazaný uživatel
když jsem ji viděla, píšu jak blb.
Reagovat
Fandina
Proti "mladé" Klárce také hrála dobře ... bohužel pro Klárku ... úsměv na entou
Reagovat
blixa
Hochu, houby víš ! Když chytne stará stodola, to je potom požár !!! ;-)
Reagovat
sprchon
Twl co ta Bára uběhá, to čumim. :) parádní výměna a bod pro Barču. :)))
Reagovat
EllNino
No Barčo, smekám :) ...
Reagovat
EllNino
http://www.protennislive.com/lshd/main.swf?year=2015&wkno=99&eventid=&tour=2&lang=en&ref=http%3A//www.atpworldtour.com/wptn
Tak Terka Smitková dostala do 1. kvaldy jako 3. nasazená naturalizovanou Australanku Arinu Rodionovou, startující na WC, ve 2. kole ji čeká buď její hodně nesympatická sestra Anastasia a nebo nasazená 9. Kiwi Marina Erakovic ...kvalda má jen 2 kola, takže je šance na postup docela velká :)

Katka, sedmá nasazená, dostala do prvního kola talent zmařený zraněními Bychkovu z Ruska, ve finále kvaldy pak může změřit síly buď s Babos nebo smolařkou Panovou :) ...

Jinak "moje" Jarka dostala Černýho Petra a musela do kvaldy, jako 1. nasazenou ji čeká Peer a pak asi Steffi Vogele :)
Reagovat
Frick
Uvidíme. Terka už je na takový úrovni, že musí v kvaldě porazit každýho.

Měla by vážně uvažovat o tom, že by se pokusila zabojovat o nasazení ve Wimblu.
Reagovat
smazaný uživatel
No Angelique pěkně dostává
Reagovat
kada.tom
jo, snad Schiavone Němku pošle z turnaje ven :-)
Reagovat
smazaný uživatel
:))))) presne tak :)))))
Reagovat
Frick
Kdyby jste se v devítce před celou třídou rozbrečeli kvůli tomu, že jste dostali dvojku z písemky (místo jedničky).
Reagovat
smazaný uživatel
ty si v deviatke? :'D
Reagovat
PetaM
To tys nikdy asi nemohl zažít.
Reagovat
smazaný uživatel
:'D
Reagovat
Frick
Prostě jsem chtěl říct, že brečí kvůli nepodstatnejm věcem.
Reagovat
PetaM
Pro každého je podstatné něco jiného. Někdo se spokojí se 4, někdo nevystojí 2. Každý má priority někde jinde. Podle toho, jestli je hloupý nebo ne.
Reagovat
smazaný uživatel
Myslíš devítku nebo tu dvojku? :D
Reagovat
PetaM
Spíše jsem myslel tu dvojku. Ale ať si to vyloží jak chce :D Obojí je samozřejmě velmi reálné.
Reagovat
PetaM
*každý
Reagovat
slacker
a zase je tu zesmenovani nositele nepohodlnych nazoru.
Reagovat
Frick
Nech je. Prostě jednodušší lidé nepochopí tuto narážku. Ačkoliv složitých jinotajů v nich není mnoho.
Reagovat
Frick
teda spíš přirovnání
Reagovat
smazaný uživatel
Samo o sobe prirovnani neni spatne, ale v kontextu toho, co se od holek ted vyzaduje ve vrcholovem sportu...je to uz opravdu trochu mimo!
Tady si trosku zaspal dobu, dle mne dobry prirovnani do ery zenskeho tenisu 80.let...
Zkus popremyslet, proc ty holky jsou nachylne vice a vice na zraneni...

Rozhodne bych spis roztrhl ty nektere trenery, nez tu bulici holku....teda....nebot treneri je neustale nuti do toho primitivniho siloveho pojeti hry...je to na palici...
A pak z toho vychazeji "paskvily" nejen typu Kerber...

Pochopiotelne to pisu jen tobe, ne tomu Tvemu pohunkovi, ktery hleda jen moznost, aby se na nekoho nalepil, a zase vedl ty sve "pseudo-revolucionarske" moralizacni plky, nebo co to vubec jako je....;D))))
Reagovat
slacker
A jeje Lycan presel na systematicke provokani
Reagovat
smazaný uživatel
No vzdyt rikam ze pises jen zvasty;D)))
Krom toho, ty jsi preci tady na tyhle veci expert...;)
Reagovat
slacker
Na prirovnavani jsem opravdu expert. To mas pravdu, Lycane.
Reagovat
smazaný uživatel
no...to ses, a ty prirovnani jeste casto stoji za starou backoru...
Reagovat
PetaM
Spíše asi ty nechápeš, že každý nemá stejně postavené hodnoty jako ty. Jsi absolutně bez respektu ke druhým.
Reagovat
Frick
Jéžiš tak většinou člověk čim je starší, tim reaguje pláčem výhradně jen na stále závažnější a závažnější věci. 3 letý děcko se rozbrečí kvůli upadný zmrzlině, 30 letá dospělák třeba kvůli tomu, že mu zemřel někdo blízký.
Reagovat
EllNino
ale pak od 50 ti zase rozeřve každá blbost, teda aspoň myslím :)
Reagovat
Fandina
Ženy to mají zakodované, že víc brečí, stačí pohledat na internetu a zase je to individuální u všech lidí. Někdo brečí častěji, jiný málokdy.
Reagovat
smazaný uživatel
já nejsem 30. letá ani tříleté děcko, ale z tvých komentů brečím pořád. Většinou hrůzou.
Reagovat
blixa
Ignore to řeší ;-) Číst výplody těhle dvou "duševních gigantů", to je o zdraví ...
Reagovat
mrafe
Jestli myslíš Ference a Lorence, jak tak máš big like.
Reagovat
Fandina
Ono nejde o pochopení narážky, ale o její úroveň a vypovídací hodnotu. Jestli se s ní člověk chce ztotožnit, nebo ho nezajímá. To je rozdíl.
Reagovat
Fanda67
Když on se tu hloupými poznámkami zesměšňuje sám ....
Reagovat
smazaný uživatel
ešte set! :P
Reagovat
Frick
Rozdá si to v 10. jízdě s Ireen.

Zatím se jedou páté.
Reagovat
smazaný uživatel
už se moc těším. Bylo by skvělé kdyby Martina na 3000m i 5000m vyhrála zlato, a ona na to má
Reagovat
aligo
:D pochopil nekdo proc Cornet bulela? :D
Reagovat
tommr
já jsem snad neviděl ani jedinej její zápas kde by se nevztekala nebo nebrečela ...
Reagovat
smazaný uživatel
Hrali ste to niekto minulý rok? :)
Reagovat
tmora
Tak Kornout rve ... To je nejvetsi histerka na okruhu
Reagovat
kada.tom
Cornet bulí :-D
Barčo, dej jí ještě důvod - pěkně si s ní pohraj a vyřaď jí, díííík :-)
Reagovat
PH94
Barča těma výkřikama tak zastrašila chudinku Cornet, že ta se ted z toho na lavičce rozplakala :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Mně je Alizé ale líto, když vidím, jak brečí.
Reagovat
PH94
Jako vážně? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ano vážně, protože to vždycky značí o nějakém vypětí a stresu, který člověk v sobě má. Vy chlapi to samozřejmě těžko pochopíte.
Reagovat
PH94
Chlap by to pochopil, ale u tak nesympatického stvoření jakým je Cornet to nejde :D
Reagovat
smazaný uživatel
I nesympatické stvoření má city. Třeba kdybys seděl s ní u stolu a povídal si, byl bys z ní unešený. :)
Reagovat
slacker
Ty jsi s ni sedela u stolu? kde?
Reagovat
Fandina
Nebylo to sice na mě, ale já jsem opravdu seděla kousek od Alizé, když před několika lety hrála tady na Sparta Prague Open. Ona čekala na další zápas a já seděla kousek od ní. A byla mi sympatická.
Reagovat
slacker
Poslala si ji vzdusny polibek a rajcovne se na ni usmala?
Reagovat
Fandina
Ne, jen jsem jí pozorovala.
Reagovat
slacker
s otevrenou pusou a vytrestenyma ocima
Reagovat
smazaný uživatel
tys tam byl taky?
Reagovat
slacker
Ja tam taky byl, vino pil a hodoval, a na neveste s nevestou oci mohl nechat.
Reagovat
smazaný uživatel
U Fleků
Reagovat
slacker
Tam jeste nekdo chodi?
Reagovat
Fandina
Přesně tak. Ne nadarmo se říká, že kluci nebrečí. Samozřejmě brečí, ale nedá se to srovnávat s holkama. Je to tak dané. Ženy mají hned pláč na krajíčku a muži tohle nechápou. Dokonce se toho i trochu bojí, děsí. Nemají to rádi, protože to sami tak často nedělají. Asi je to ten důvod. Na druhou stranu. Já těm holkám rozumím, že některé si popláčí a pak jedou dál a tak nějak tomu zase velkou váhu nedávám. Moc je nelituji, ale určitě je neodsuzuji. Jen to chápu, že si pobrečí.
Reagovat
smazaný uživatel
No ja trena k tomu mam pochopeni...proste holky jinak uvolnuji napeti...
Trebas ja se vyrvu, ale zene take obcas se ty slzy vykouli...z oci...
proste holky...to je jas...na tom neni nic divnycho....
v tomhle tady na TP ta kvalita fandu WTA nejak skripe...
mozna vsichni po rozvodech, nebo pred;DDD))) nebo uplne bez...;)))

Jak tam holka rve ve stylu Lisicki, nebo Jarmilka kdysi na HC...ok...

Rozhodne porad lepsi nez Baruna a jeji pred-dopingova kariera...
...jsem na ni alergicky, ikdyby hrala ted jak tenisovy Mozart;DD)))
Mno, ale kopat do ni pochopitelne nebudu...ale take mne nikdo neprinuti ji fandit;D))))
Reagovat
smazaný uživatel
taky mi to tak připadá, že tu má většina nějaké osobní problémy a tady to ventiluje :) Ok, kdo mě zná ví, že nemám ráda Mašenu a nikdy jí fandit nebudu, ale abych tu o ní psala nějaké sprosté věci že je hovězí, vepřové apod. nebudu, není to můj styl. Člověk co je v pohodě nemá potřebu být sprostý a ještě k tomu na někoho, koho vůbec nezná. I když já si dneska sypu popel na hlavu :) Oni chlapi taky brečí, ale dělají že ne, nevím proč, tyhle předsudky, že správný chlap nebrečí jsou hloupé.
Reagovat
smazaný uživatel
Bara ma set! :)
Reagovat
smazaný uživatel
Super tak Bára to zvládla. Snad to Bára dotáhne až do vítězného konce
Reagovat
smazaný uživatel
Dívá se někdo? dnes pojede i Martina Sáblíková
Reagovat
Frick
by si měly dát bahenní souboj
Reagovat
EllNino
"...prdeeele" :) Baru já tě žeru
Reagovat
smazaný uživatel
nech mi kousek :D
Reagovat
PH94
S Barčou je sranda :D
Reagovat
smazaný uživatel
nemam rad takýto pohľad na kurt :/
Reagovat
Frick
Taková kravka a přitom na tomhle obrázku vypadá tak dobře a i (na první pohled) sympaticky
http://www.girlswithmuscle.com/images/full/782368539.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
No hlavne, ze Baruna na kurtu... to je ovsem priklad, prikladu...
Se to zlepsilo po te dopingove pauze...no ale stejne...jak bys tohle uvedl v souvislosti s jinou hrackou...mozna jeste budiz, ikdyz nevim...teda
...ale s Barunou???
Vztyt to byla kdysi...s prominutim nejvetsi labilka na okruhu WTA...;D))))
No kazdopadne....zase ta potreba tem hrackam nadavat, fakof...toto...
Reagovat
smazaný uživatel
Barču jsem taky vůbec nemusela, od loňska jsem jí začala fandit, hlavně pro její hru a bojovnost. Jen nechápu, proč se musí hráčům a hráčkám nadávat jen proto, že jim nefandím. Proč by měla být Alizé kravka? A že to říkáš Fricku zrovna ty, který jsi přímo korunovaný vůl tady.
Reagovat
Frick
Viděl jsem její zápas s Denčou.
Reagovat
Frick
Nehrála Lucka secjenom o dost lépe než Kája (nebo jí toho Kiki dovolila více než Anike Káje)? Kája ztratila tři servisy, Lucka nenabídla ani jeden BP...
Reagovat
sprchon
Mně se dneska zdála Lucka lepší, ale Kája se oproti prvnímu zápasu taky zvedla... Zejtra to bude zajímavé
Reagovat
smazaný uživatel
o ktorej zajtra hrajú? :)
Reagovat
sprchon
Zatím to nikde nevidím... Dozvíme se asi až skončí všechny dnešní zápasy.
Reagovat
smazaný uživatel
okay , vdaka :)
Reagovat
PetaM
Ne před 14:00.
Reagovat
smazaný uživatel
vďaka :)
Reagovat
PetaM
Prosím :)
Reagovat
George_Renel
Ale to bude asi kolidovat s Tomem
Reagovat
smazaný uživatel
Tak špatnou návštěvnost jako v Antverpách jsem neviděla ani na turnajích v Thajsku, Malajsii, Maroku, Mexiku a nejsou tenisové země
Reagovat
sprchon
U nás na extralize, kde hráli hráči a hráčky 3., 4., 5. stovky, bylo víc lidí...
Reagovat
Jabadu
vidíš, že s hádavými princeznami to není jednoduché. A od které chceš, aby ti věnovala svůj vínek zelený?
Tak pokud jde vo mě, Veličenstvo, mně by úplně stačilo, kdyby mi jedna z nich dala ... :-)
Reagovat
kada.tom
brejk! udržet, Barčo :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Bára má další brejk. Ale pouze 33% proměněných brekjbolů to není moc dobré
Reagovat
tommr
na její poměry je to dost ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Kerber vs. Schiavone
a na víťazku čaká Suarezová

ty vole, 3 moje 'najoblubenejšie' hráčky

snáď sa do finále dostane Lucka alebo Karolina! #POJD
Reagovat
Fandina
Nerada drbu, ale jak je to s Angel a mimčem, neví někdo?
Reagovat
smazaný uživatel
ona je tehotna? :'D
Reagovat
Roger_Federer
Nevim?,ja ho nedelal.;)
Reagovat
EllNino
Alize už brečinká ...
Reagovat
tommr
to je šíleně protivná hráčka ...
Reagovat
PH94
Ty jo ta Bára je na ní hrozně naceněná :D
Reagovat
sprchon
Dneska bude souboj v ječení mimo výměny :D
Reagovat
PH94
Tenhle zápas bude mít velký grády :D
Reagovat
smazaný uživatel
Škoda, že je tak blbá kamera.
Reagovat
makro99
"she laughed already in the middle of the rally... that´s why we love Lucy"
milé..
Reagovat
smazaný uživatel
:) to je Lucka :D
Reagovat
sprchon
Break smazán... Alizé na pomalém povrchu, to bude oříšek.
Reagovat
Frick
Skoro bych řekl, že asi ne.
Reagovat
misa
Není, zaznělo to v komentáři na tennistv.
Reagovat
VlS
poměr Win/UE 23:6, to je impozantní číslo, ve druhým Lucka jasně dominovala. Neřekl bych, že Kiki trenér nějak pomohl, ne že vych uměl srbochorvatsky, ale ty jeho proslovy, to nebyla realizovatelná jednoduchá rada, to byl pozápasovej rozbor, to nemůže fungovat.
Tak tedy zítra na Karolínu, 2 z 5 nejlepších servisů na okruhu proti sobě ( podle loňskýho rankingu esařek dvojka a trojka :-)) ). Bude střelba.
Reagovat
sprchon
6 UE za celý zápas, to se jen tak nevidí. Skvělý start pro Lucku. Těžko říct, komu to přát zítra víc... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to je snad jasne, komu;D))))
Reagovat
sprchon
Báře :D
Reagovat
smazaný uživatel
tsss
Reagovat
smazaný uživatel
Káje ;D
Reagovat
smazaný uživatel
tsss
Reagovat
blixa
Oboum !!! ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
tsss
;D)
Reagovat
misa
Mohla bys ve zkratce napsat, čím je ti Lucka nesympatická? Třeba jsem u ní něco přehlédl. Všimnul jsem si, že fandíš často její soupeřce.
Reagovat
smazaný uživatel
Prostě jí nemusím... Víc bych to nerozebírala.
Reagovat
misa
Važ si té jedinečnosti. Takových lidí asi moc nebude :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Nechápu.
Reagovat
misa
Řekl bych, že nebude moc lidí, kteří nemusí zrovna Šafářovou. Buď je oblíbená nebo je lidem lhostejná.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo takhle. Ale zase aby to nevyznělo tak, že jsem hater Lucky. To fakt ne. Třeba je to v reálu fajn holka, nevím. Ale já jí nefandím...
Reagovat
smazaný uživatel
Já to chápu tak, že jsi jako jedna z mála, která Lucku nemusí. :)
Reagovat
misa
ano
Reagovat
VlS
Já to mám jednoduchý, jako zakládající člen 1 GSL nemám žádnou možnost výběru.
Reagovat
smazaný uživatel
Zajtra držím palce Lucke :) Chcem aby sa dostala aspon na okraj TOP10! :) a to čím skôr :D aj ked by som Lucku poslal do finale, ale chcem aby to vyhrala Genie :) :D

~ don't kill me ~
:DDD
Reagovat
sprchon
Jestli má Lucka ve finále opět prohrát, tak to ať raději postoupí Kája a vypráská Bušičku! ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak zacatek prispevku excelentni, ale ten zaver...se Ti nepovedl;DDD))))
Reagovat
smazaný uživatel
:DDDDD :DDD haha, nie ved fakt Genie musí vyhrať!
a ked nie ona ta Lucka! :) :D

- určite nie Kerber.
Reagovat
smazaný uživatel
Clovece, ted jsi sice ten zaver hezky napravil....;DDD)))
ono uz v tom prostredku se to vyyyrazne zlepsovalo...
No...ale ta kanka na zacatku...
...v tvem veku;D)))
Reagovat
smazaný uživatel
v mojom veku ? :'D

:'DDD som rád , že to už je lepšie :DD

BTW: nemaš rad Bouchard? :O
Reagovat
smazaný uživatel
Proc???...., je to asi jeden z nejvetsich talentu na okruhu, neskutecny tenisovy potencial...ovsem tezky charakter, to jo...
Ale, ze bych kvuli tomu musel vysilovat jak nekteri jedinci...snad neeee...;D)
Ale Prez Lucku nejde vlak;D)))) Ani kdyby to byla nevim co...;D))))
Reagovat
smazaný uživatel
no , presne tak :) len ten charakter a povaha tam trošku škodia :D ale to sa spraví, snaď :DDD
Reagovat
blixa
Ani trochu !!! Zastřelit hned nebo za úsvitu ?
Reagovat
smazaný uživatel
mňa? :O
za úsvitu :D
Reagovat
makro99
tak tak 23:6 - impressive.. mohlo by se blýskat na 3. Paris Indoor finale :)
Reagovat
misa
Finále už bylo dost, chce to titul!
Reagovat
sprchon
Přesně tak. :)
Reagovat
makro99
2007 Petrova 4:6 ve třetím, 2010 Dementieva 4:6 ve třetím, tak do třetice by to mělo klapnout... a navíc je to letos pár set kiláků na sever :)
Reagovat
sprchon
Žádnou moskevskou rodačku v losu nevidím... Tak uvidíme, no. ;)
Reagovat
Jabadu
s ní Lucka vyběhla, jak se žhavým popelem.
Ale co mne zaujalo, že Mladenovic má zhruba parametry jako Petra, ale v pohybu se s ní nemůže měřit.
To se musí ocenit. Proti Petře je Kiki jak slon v porcelánu. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Koukám, že Cibulka má letos formu, tahle pinďata jsou běhavá :)
Reagovat
smazaný uživatel
formu nemá to že porazila dvě neuvěřitelně slabé hráčky nic neznamené. Se koukni na začátek roku v Brisbane a Sydney hrála velké ho.vno
Reagovat
EllNino
De Vroome není neuvěřitelně slabá, tak se zase trochu klidni, vždycky když je řečo Cibuli, tak seš nepříčetná, kroť se trochu ...:)
Reagovat
smazaný uživatel
Petkovič tu cibulačku smázne
Reagovat
EllNino
doufám, že ne, mohla byses chovat trochu normálně
Reagovat
Cico93
a na AO hrala 4 finale to je tiež houno?
Reagovat
smazaný uživatel
jo, je to jeden dobrý výsledek v roce
Reagovat
Cico93
V race je 9.
Reagovat
smazaný uživatel
loni byla druhá a v druhé polovině roku ji smázla i hráčka co byla na 1083.místě a vyhrála asi jen 6 zápasů
Reagovat
VlS
Cibulka je sakra dobrá tenistka, podceňovat jí je blbost. Ze zápasu jsem viděl asi dva gamy, takže se nebudu pouštět do žádnýho hodnocení, ale ta Indy vypadá zajímavě, myslím, že o ní bude ještě slyšet.
Reagovat
smazaný uživatel
je to tenistka co patří tak to TOP 30-40 ale rozhodně ne do TOP 10
Reagovat
Cico93
Veď tam ani neni.
Reagovat
smazaný uživatel
ale byla a nepochopila jsem to když loni vypadávala pořád v 1.kolech
Reagovat
EllNino
Neřekl bych, je jí 18, má skvělý údery a schopnost zakončit výměnu, odhadovat její strop v 18 letech je jako plácnout do klidného rybníka ..
Reagovat
Cico93
sa bavíme o Domine alebo o jjej súperke som mimo.-)
Reagovat
smazaný uživatel
Hele, ty se laskavě zklidni a ty svoje sprostý výlevy si ventiluj jinde. Já jí budu snad fandit už jen kvůli tomu, co tady o ní píšeš, jsi naprosto trapná. Svoje IQ jsi nám tu už dostatečně ukázala, takže už v tom nemusíš pokračovat. A změň si nick, protože když vidím, co si vzalo jméno Petry, tak je mi z toho akorát zle.
Reagovat
Cico93
Reagovat
smazaný uživatel
To je samozřejmě na tu zednici, co má číslo 456
Reagovat
smazaný uživatel
hele tady nemá spostu lidí rádo jiné tenistky (Evženu, Marfušu, cibulačku, Serenu, Viku, Agu) já nemám ráda cibuli a o ni už nic sprostého nepíši
Reagovat
smazaný uživatel
Mně je jedno, že jí nemáš ráda, chováš se tu jak sprostá primitivka. Nepíšeš jo? A co v tom článku u Kláry, kde jsi psala zase, že je svině? Jdi si nikam na forum, kde budeš hvězda, tady teda fakt nezáříš. Vypadáš, jako když ani nemáš občanku. Nemám ve zvyku tu někomu nadávat, ale ty jsi fakt normální zakomplexovaná blbka.
Reagovat
smazaný uživatel
A to že tady někdo napíše že Serena je černá opice je v pořádku. Četla jsem tu o hodně horších urážek na jiné tenistky
Reagovat
smazaný uživatel
Mně se nelíbí žádné nadávky a sama nikomu nenadávám, ale ty mě teda prudíš neskutečně, co tady předvádíš. Pochybuju, jestli jsi vůbec ženského rodu. Jdi se někam vybít, třeba ti to vyčistí mozek.
Reagovat
smazaný uživatel
Big like!
Reagovat
Frick
a na kurtu pár lidí...
Reagovat
smazaný uživatel
Pěkně de.bilní turnaj. Když hrála Bára s Wickmayerovou tak tam nikdo nebyl a to je Yanina belgičanka. V Antverpách asi tenis nikoho nezajímá. Mnohem lepší by bylo kdyby se WTA Premier hrál v Praze na Štvanici
Reagovat
zpilat
no zas by se jim blbě hrálo, kdyby jim po kurtu běhali lidi!! :-D
Reagovat
tommr
překvapivě hladký vítězství - a to Lucka ani nehrála nějak oslnivě - spíš naopak. Pro Lucku je to ovšem nesmírně cenná výhra, protože tím konečně zlomila šnůru vypadnutí v prvním kole ... :)
Škoda jen, že v příštím kole musí hrát zrovna s Karolínou ... :(
Reagovat
Fandina
Bylo to druhé kolo, ale jinak souhlas, hrála první zápas na turnaji.
Reagovat
slacker
Technicka - mozna je to tim ze v prvni kole mela volny los :-)
Reagovat
historik
že jedna z nich bude muset skončit:-(
Reagovat
Frick
Fakt? Měla dneska přes 20 winnerů.
Reagovat
smazaný uživatel
Pekne hodnoceni a vpis, az na to male sluvko na samym zacatku...."překvapivě";)
Ale jinak dobry;)
A ted uz vazne radej letim...
Reagovat
misa
23-6 jako poměr w/ue mi přijde jako výborný.
Reagovat
VlS
A to tam u toho měla dělat ještě kotrmelce, abys byl spokojenej? 23 winners a jen 6 UE a ty řekneš, že teda jako nic moc. Já se z tebe jednou pucnu.
Reagovat
smazaný uživatel
Chyba, ja to cetl blbe
to, ze napsal:
"ani nehrála nějak oslnivě"
jsem v rychlosti vnimal, ze hrala oslnive....
tak to tedy prrrrr;)
Pochvala se rusiii...
Reagovat
tommr
Lucka sice nehrála vyloženě špatně, ale určitý nedostatky tam byly - měla dneska dost špatnej pohyb a na síti byla tragická. Lepší hráčka než Mladenovic by toho mohla využít ...
Reagovat
smazaný uživatel
Takze jak jiz jsem v predzapasove analyze naznacil cekame jako 1GSL uz s netrpelivosti Tvou pozapasovou analyzu s gratulaci...

Jen par inspirativnich....podnetu k tvemu hodnoceni...

1/ Prosime vyzdvihnout v anzalyze Luccin FH.
2/ Dale dobrou hru KiKi.
3/ na zaver napsat asi neco v tom duchu.

KiKi hrala skvele, ale mela smulu, ze narazila na tak skvelou hracku hned v 1.kole, a jeste k tomu budouci vitezku turnaje...Je treba pogratulovat cele 1GSL, jak uz pred zapasem Vlk naznacoval, a smeknout kloboucek pred vykonem genialni Lucy;)

...jako nemusi to byt presne, ale plus minus;)))

P.S. ale nevim jestli na to budu cekat....obejevuje se nam tady nize.... opetovna hrozba casove smycky...takze asi vezmu tlapy na ramena....
...a mohl to byt tak hezky den;))) Karlicka, Lucinka...eh...
cus vsem....
Reagovat
misa
Dlouhodobě bych vyzdvihnul servis Lucky, který sice nevyniká rychlostí, ale zato má Lucy výborně zvládnuté jeho umístění a rotace. Loni měla v rámci WTA jedny z nejlepších statistik na podání.
Reagovat
smazaný uživatel
Byl jsem o minutu rychlejší. :D Jak už jsem ti říkal: Když sem píšu v průběhu zápasu, tak už to většinou moc nehodnotím... Analýzu si můžeš udělat sám, v tom ti nikdo nebrání. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ja ji uz udelal pred zapasem ;)))P

"Vlk-v-Zime Re: tommr; 12.02.2015 15:15
Kiki je cupr fajn holka, a dobra sitarka, ale momentalne jeji prechody na sit spis pripominaji katastroficky film Vulcan...
...Lucka to obstrili passovou strelbou;)"
Reagovat
smazaný uživatel
No, některé dropshoty ve 2. setu byly hodně naivní... Ale jinak si myslím, že Kiki je na síti zručnější než Lucka. :) Řekl bych, že Lucka při dvouhře až tak nevyužívá tu praxi, kterou má z debla...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak pochopitelne, ze je KiKi extra sitarka, ale posledni dobou je opravdu na tom nejak spatne...
FC nikdy moc nepocitam, je to proste jina soutez...
Reagovat
smazaný uživatel
Já věřím, že pod vedením Nemanji Kontice půjde správným směrem. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Gratulka Lucii, fakt sem si oddechl. "První" letošní výhra.
Reagovat
Fandina
super. Dneska byla tou lepší na kurtu a hrála v pohodě. Super a gratulka. Na zápas s Kájou jsem zvědavá. Škoda, že se střetnou teď, finále nebo semi by bylo lepší, losy se mi většinou nelíbí, když tam hraje hodně mých holčin. Gratulka Káje a Šafi k postupu!!!
Reagovat
smazaný uživatel
2015 2014
Kvitová 710
Reagovat
smazaný uživatel
Kvitová 710 (2015) 195 (2014)
Šafářová 11 (2015 2013 (2014)
Záhlavová S. 340 (2015) 148 (2014)
Reagovat
smazaný uživatel
Ten 2. set ze strany Kiki opravdu dobrý nebyl. Asi potřebuje trochu "voraz"... Pro Lucku to je důležité vítězství, protože letos poprvé vyhrála na bodovaném turnaji. Gratulace jejím fans. :)

Tak snad mi to vynahradí Monča Puig v Pattayi, která má podle mě hodně slušnou šanci na úspěch. Když už mi spolu s Marinou zkazila tiket... :D
Reagovat
Frick
Tam nikdo neni, tam ať si to tedy vyhraje, abys neřekl, že ti nepřejem.
Reagovat
Fredy
Velká gratulace k postupu do ČF! Lucka hrála moc dobře. A teď honem na Báru! :)
Reagovat
PH94
Barča podle těch průpovídek asi nemá COrnet moc ráda :D Ani se jí nedivím :D
Reagovat
kada.tom
taky se jí nedivím - Cornet podobně jako v minulosti třeba Bartoli mě štve těma pěstičkama a povzbuzováním i mimo vyhrocenější chvíle a zejména po chybách soupeřek (např. Cibulková, která se bez toho snad nikdy neobejde)
Reagovat
smazaný uživatel
výborně !
Reagovat
blixa
Tak lob po kraťasu ještě nevyšel ale Kikina sama pochopila marnost svého počínání .. Monty, stihnuls to ? ;-)
Reagovat
Frick
udrži-li dnešní standart může to tam nevyhrát? :o)

Asi může, ale dnes to velmi slibné.
Reagovat
vendulkabendulka
Takze ceske ctvrtfinale. To bude jeste zajimave.
Reagovat
kada.tom
Lucka moc pěkně, 2. set už byla lahůdka - zítra jsem zvědav na to české QF, to může být zajímavá záležitost s nejasným koncem :-)
Reagovat
sprchon
Super, krásně nám to dneska vychází. :) Kiki nehrála špatně, ale umožňovala Lucce hrát to, co Lucka potřebovala... Gratulace, po dlouhé době celkem klidný dvouseťák! :)
Tak a teď přepnout na Báru! ;)
Reagovat
Frick
1*
Reagovat
Roger_Federer
Lucie taky si ji to mohla dneska nechat.
Reagovat
Fanda67
Copak mel jsi vsazeno ?
Reagovat
smazaný uživatel
...ani neduta...soustredene, s velkym vypetim... krok po kroku...tlaci Lucinku trpelive k vitezstvi,
....ale psssst...
Reagovat
EllNino
Barča už prohání Červeňáčka :D
Reagovat
Frick
http://wac.450f.edgecastcdn.net/80450F/fun107.com/files/2012/08/Sam-Howzit.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, typická vlastnost slávistů... :D
Reagovat
tommr
Lucka přidala druhej brejk a vypadá to, že už by to mohla dotáhnout. Mladenovicová rozhodně nevypadá na to, že by to mohla ještě nějak otočit ... :)
Reagovat
sprchon
Už hraje a na úvod získala break. :)
Reagovat
PH94
Bára je tu ve velký formě :)
Reagovat
kada.tom
jo, další nesympatická Francouzka :-/ hned jak Lucka dohraje, tak přepnu na Barču :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ten 2. set teda moc otevřený není... :(
Reagovat
blixa
Měl by ses včas přidat na vítěznou stranu ;-)
Reagovat
Frick
Jako to udělali Slováci před 70 lety.
Reagovat
Frick
Jako to udělali Slováci před 70 lety.
Reagovat
misa
Lucinka :-)))
Reagovat
tommr
i ve druhým setu získala Lucka první brejk - tentokrát dokonce čistou hrou ... :)
Reagovat
kada.tom
Lucka brejk! držet držet!
Reagovat
kada.tom
a další brejk, to už chce dotáhnout ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ten je dneska pro Kiki očividně kritický... :(
Reagovat
Fanda67
Asi nejen třetí :)
Reagovat
smazaný uživatel
Škoda toho brejku ve třetím gemu. U Kiki je dost poznat, jestli jde přes první nebo druhý servis. Zrovna v tom třetím gemu musela jít hodněkrát přes druhý a nakonec to zakončila dvojchybou proti brejkbolu... Musím říct, že ve Fed Cupu mi Kiki přišla taková čerstvější a doufám, že to obvázané stehno není nic zásadního. Na druhou stranu: Lucka není Sara, aby ji Kiki mohla hned atakovat z returnu...

Ale nevadí. Pořád je to otevřené a Kiki loni ve Washingtonu taky 1. set prohrála...
Reagovat
Frick
Tohle jsou Antwerpen.
Reagovat
Frick
Brejk! Mony25 brek :o)
Reagovat
smazaný uživatel
Tobě ani nemusím ukazovat fakáče, protože stačí tohle... :D
http://www.nahraj-obrazek.cz/?di=514230662912
Reagovat
tommr
první set je doma. Lucka sice nehraje nic moc, ale na Mladenovicovou to zatím stačí. Ta zřejmě dobrou formu vyčerpala při FC ... :)
Reagovat
kada.tom
tak 1. set by byl :-)
ještě jeden, Lucko!
Reagovat
Frick
si Lucka začíná neškrtat. 1. sadu snad už dá, ale co bude v tý druhý?
Reagovat
aligo
teibreak
Reagovat
sprchon
Fakt jo?
Reagovat
vendulkabendulka
Lucka dobre ona. Jeste kdyby tak nemusela nosit ten ruzovy hadr ;)
Reagovat
Frick
I když má svaly, tak je to pořád dívka. Ona může. Kdyby je nosil Ochotský bylo by to divný. I když u něj možná ne.
Reagovat
vendulkabendulka
Svaly vubec nevadi, dokud jsou zhruba na jeji urovni. Ale ten ohoz vypada jako by delala u kolotocu a Michal David byl jeji strejda.
Reagovat
misa
Proč? Mně se to líbí.
Reagovat
Frick
Hraje blbě ta Kiki. To Lucka nebude prověřená.
Reagovat
tommr
a Lucka vydřela první brejk - i když Mladenovic pomohla dvojchybou ... :)
Reagovat
kada.tom
No hurá, konečně ten BB proměnila, tak potvrdit a Žabožroutku poslat kamsi ... pryč :-)

btw. sorry Monty25, ale Mladenovic je mi extrémně nesympatická (z tvých favoritek asi nejvíce - Sharapka sice hejká, ale aspoň dobře vypadá jak ona sama tak její hra)
Reagovat
smazaný uživatel
Podle mě Kiki taky dobře vypadá (a její hra někdy taky). :) To mi řekni, co ti na ní vadí. Že je Francouzka a má mezírku mezi zubama? :D
Reagovat
kada.tom
máš pravdu, že bohatě stačí to, že je Francouzka a že má "džuznu" mezi zubama ... ale pak přichází nejhorší bod mých antipatií = je to blondýna, a ty já fakt nemám rád :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to už je moc. :D Přitom když sedíš s brýlemi za notebookem, tak vypadáš jako docela inteligentní chlapec... :)
Reagovat
kada.tom
s brýlemi za notebookem? :-D
Reagovat
smazaný uživatel
No, na přednášce. :D
Reagovat
kada.tom
když člověk vidí kulový do dálky, tak jsou holt brýle třeba :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Já vím, vždyť je nosím taky (a taky vypadám inteligentně). :D
Reagovat
PetaM
Jsem tak rád, že nemám Montyho za prdelí a nešmíruje mě :D :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
To teda buď rád. Tebe bych poznal hned. :D
Reagovat
PetaM
To já bych hned zdrhl radši :D :D
Reagovat
kada.tom
noo :-D já bych taky nerad měl montyho za p*delí, takže mě jeho řeči mírně znepokojují :-D
Reagovat
Roger_Federer
inteligentni ve spojitosti z Kadlecem jo?..to jsou mi veci.;)
Reagovat
Cico93
Reagovat
smazaný uživatel
Viděl už jsi ho ve skutečnosti? :D
Reagovat
Roger_Federer
Osobne ne, ale myslim? ze sem spaniel dava nejakou fotku.
Reagovat
Cico93
jj dal, noo podľa nej by Kada.tom vzhľad druhým riešiť nemal.-)
Reagovat
kada.tom
však já o sobě taky netvrdím, že jsem bůhvíco :-))
to, že tu řešít nějaký vzhled nějakých tenistek ... to je proto, že se mi zkrátka některé líbí víc jak jiné :-)
Reagovat
smazaný uživatel
No jo, ale na fotce s pivem tak inteligentně nevypadá... :D
Reagovat
kada.tom
na fotce s pivem většina lidí inteligentně nevypadá :-D
btw. něco máš ve zprávách :-DDD
Reagovat
smazaný uživatel
Už máš odpověď. :D
Reagovat
kada.tom
vím, i ty :-D
Reagovat
Cico93
Veď aj Petra je blondýna
Reagovat
kada.tom
ano, ale je to Češka a je hezčí jak Mladenovic :-)
a její hra se mi líbí mnohem víc :-)
Reagovat
aligo
mě osobně ta mezírka mezi zoubkama přijde sexy :)) a že je francouzka to je snad úúúplně jedno...
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně, mně se mezírka taky líbí. :)
Reagovat
aligo
a hlavně k ní sedí :))
Reagovat
smazaný uživatel
Jo. Co jsem koukal, tak to mají v rodině. :)
Reagovat
blixa
Žere žáby a nemeje si nohy !!! (možná) :D
Reagovat
smazaný uživatel
montyho kočenky dle sympatií

1.Mladenovic
2.Sharapova

3.Azarenka

4.-6. Ivanovic, Puig, Vekic (tyhle tři jdou úplně tak nějak mimo mě)

Siniakovou tam nedávám, té fandím. A na tu osmou si teď nemůžu vzpomenout.
Reagovat
PetaM
Nebude to Caro? :D
Reagovat
smazaný uživatel
ajo :D

Kam zařadit Caro, hmm. Asi k těm třem posledním :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Já to mám takhle (nepočítám Katku):
1. Ana
2. Kiki
3. Donna
4. Monica
5.-7. Caro, Masha, Víka

Btw. teď fandím Kiki. ;-)
Reagovat
kada.tom
1) Vika
2) Caro
pak dlouho nic ...
3) Sharapka

4-8) Siniaková, Puig, Vekic, Ivanovic (ty mi jsou úplně ukradené - nefandím jim, nelíbí se mi, atd. ...)
Reagovat
kada.tom
mezi těmi 4-8 je i Mladenovic
Reagovat
Cico93
Sa ti nelíbi Ana? Tak to treba vymeniť brejle.-)
Reagovat
kada.tom
já ty balkánský holky obecně nemusím :-)
Reagovat
Cico93
Ty nemusiš 3/4 sveta.
Reagovat
blixa
Jenom ??? Přidej ;-)
Reagovat
kada.tom
není pravda, řekl bych, že to bude tak 50/50 :-)
a o to víc mám rád některé národy :-)))
Reagovat
Cico93
To mne nijaký národ vyslovene nevadi.
Reagovat
smazaný uživatel
třeba Aleksandra Krunic je dobrá borka. I když ona je myslím rodilá Ruska.
Reagovat
smazaný uživatel
ano ano, narodila sa v Moskve.
Reagovat
sprchon
1. Caro
2. Ana
3. Kiki
4. Masha
5. Katka

Ty další nesleduju
Reagovat
sprchon
Před Mashou ještě Vika. ;)
Reagovat
Frick
http://www.sportingvideo.tv/20150209/vv54d84df212a061.18063954-1000705.html
Reagovat
aligo
ani ne....
Reagovat
smazaný uživatel
Věřím, že Kiki má šanci uspět. Ten povedený Fed Cup ji určitě povzbudil a Lucku porazila už loni ve Washingtonu (zatím jediný vzájemný zápas), takže by to klidně mohla zopakovat... Uvidíme už za chvíli, jestli mám pravdu. :)
Reagovat
aligo
a jaký teď očekáváš reakce na to, že zase fandíš proti češce? :DD
Reagovat
aligo
myslím to jen ze srandy :)) já myslím že je to tak 65:35 pro Lucku :))
Reagovat
sprchon
Samozřejmě, že má šanci a mohla by být v psychické výhodě... Čekám dlouhý zápas a doufám, že to Lucka dá. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jedina tvoje snace s KiKi je, ze se nam Janekda uplne zjanci...;)
Jinak proti GeSeLku...nemas sanci;)
Reagovat
smazaný uživatel
Ty vaše problémy... :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jen pockej,...
...v ramci tve pozapasove analyzy budes tady gratulovat Lucce k vitestvi;)))
Reagovat
janek_da
Ja doufam, ze montyho budou mrzet nepromenene sance 0:15 a tak. Luzka win.
Reagovat
smazaný uživatel
No...trosku jsis to ted vyzehlil;)))
Reagovat
janek_da
u tebe trošku vyžehlil, u montyho hodně pokazil. to je dneska den. A to všechno kvůli Karolině.
Reagovat
Frick
Koho tim dojmeš? Jenom lidi nase.reš.

(Já jsem se alespoň je snažil přesvědčit o tom, aby přemýšleli v té rovině, že chování našich tenistů možná není zcela čestné)
Reagovat
smazaný uživatel
Hmmm, jasně. :D
Reagovat
Fandina
Co je to za pojem, že chování našich tenistů možná není čestné? Kde máš důkaz na tohle tvrzení?
Reagovat
Frick
Já sám ho nepovažuji za čestné. Ale nebudem se o tom bavit. Stačilo v minulých dnech.
Reagovat
Fandina
Nepovažuješ za čestné, že někdo vydělává peníze a chová se podle zákona? A je čestné psát o druhém, že se chová nečestně, když na to nemáš důkaz?
Reagovat
PetaM
Jste se zbláznili? Proč na něho pořád reagujete? No tak se lidé nechovají čestně, když mají trvalý pobyt v jiném státě. On to tady 3x za den napíše, budiž, prostě si toho nevšímat a myslíte, že tady bude něco přispívat, když napíše sáhodlouhý koment a bude u něho mít 0 reakcí? Brzo ho to přestane bavit. Přesvědčit ho nepřesvědčíte a akorát ztrácíte čas v konverzaci ... Protože nic zbytečnějšího, než "konverzovat" s Frickem a slackerem, na světě neexistuje.
Reagovat
Fandina
Problém je v tom, že nikde není psáno, že je povinností Čecha bydlet v ČR. Jsme v EU a v Schengenu. To, že to kde kdo nechápe, včetně Humla a různých novinářů, kteří to budou rozebírat, ještě neznamená, že když někdo bydlí jinde než já, je nečestný.
Reagovat
PetaM
Frick a slacker se řídí heslem: "100x řečená lež se stává pravdou.". :)
Reagovat
Fandina
Papouškují Humla a další novináře a vůbec je nezajímá, jaké jsou zákony a předpisy. Je to trapné.
Reagovat
slacker
je bydlet a bydlet. A nejmarnejsi je dizkuze s "queshistama" :-)
Reagovat
Fandina
ano, je podstatné, kde máš trvalé bydliště právně. To je podstatné.
Reagovat
Fandina
Existuje dost lidí, které má trvalé bydliště na Městských úřadech, i když tam nebydlí fakticky.
Reagovat
Fandina
kteří mají ... oprava
Reagovat
Frick
No, to je případ trochu jiné sociální skupiny, než je Petra.
Reagovat
Fandina
Závidíš Petře peníze, že si o nich sama rozhoduje, nebo o co ti jde?
Reagovat
slacker
Zajiste se jedna o same cestne lidi s tim bydlistem na uradech
Reagovat
Fandina
Znám dva a oba jsou čestní. Nechápu spojitost. Psala jsem o tom, že každý máme nějaké trvalé bydliště a kde žijeme s tím nemusí souviset. V každém případě pro všechno je potřeba splnit určité podmínky. Teprve potom je bydliště přiděleno.
Reagovat
smazaný uživatel
Jeeezis marjaaaa ty fakt nemas s lidma zadnej soucit;DDD)))
pry dnech....pul roku to trvalo...
Hned neco s tim udelej, nebo tu mame 2.krizi v zatoze TP...
Reagovat
sprchon
Budou hrát příští týden na ITF 50.000 ve Švýcarsku.
Denča jako 2. nasazená, Kristýna jako 4. nasazená.
Očekávám a doufám, že se holky dostanou daleko, ta konkurence není nijak extra velká... :)
http://www.itftennis.com/procircuit/tournaments/women's-tournament/info.aspx?tournamentid=1100034079
Reagovat
Frick
JJ, na to jsem už upozorňoval před týdnem, Ta padesátka dejme tomu, ale týden na to je psaná Denisa i na 25.000+H. A to už vyloženě degraduje svý jméno.
Reagovat
sprchon
Taky bych ji rád viděl na WTA, ale pokud teď vyhraje nějaký ten ITF turnaj, nebudu se zlobit. :) Na rozjezd to může být dobré.
Reagovat
Frick
OK. Ale Denča by třeba letos mohla klidně vyhrát něco malého. Baku, Takškent...
Reagovat
Fandina
Cibule De Vroome 5:2 ve třetím. A hraje zatím dost spolehlivě, není to taková střílečka, jako včera s Bondarenko. De Vrome měla výborný druhý set. Ve třetím je tatím Domča lepší. Pome Cibule.
Reagovat
Fandina
A je to tam. 6:3 3:6 6:2. Gratulka Domče!!!
Reagovat
Frick
Voda již ale pomalu přichází k varu. Věřím.
Reagovat
ptpc
Tak gratulujem Karolíne k víťazstvu. Som hlavne rád že jej hra šla minimálne o level hore oproti hre s MLB. Mala oveľa lepší pohyb a robila menej UE. Keď k tomu Anita Beck zjavne nehrala bohviečo, dopadlo to tak ako dopadlo...
Reagovat
ptpc
Ešte na odľahčenie - Denisa je pomstená...
Reagovat
sprchon
A může být hned dvakrát, pokud dneska Bára porazí Cornet. :)
Reagovat
ptpc
To máš vlastne pravdu...
Reagovat
janek_da
By mě zajímal rozdíl v rychlosti na kurtech v Rtrdamu.
Reagovat
smazaný uživatel
Boze co to tam ta Karlicka dela? S Niculesco? :-/
Reagovat
sprchon
Čím déle budou hrát, tím je větší pravděpodobnost, že se zápasy Lucky a Báry nebudou dlouho překrývat. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Jo...je to sila...
...ale do nejakych dvou hodim, z toho Karlicka vyjde vitezne;)
Reagovat
smazaný uživatel
Ja na to vazne nemam, radsi sleduju Muru, kterej ted uz nici rakety. Kdybych koukal na Karlicku, tak nicim rakety ja...
Reagovat
smazaný uživatel
Karlicka mozna zkrati ten casovy rozvrh;)
Vyrovnano,,,
Reagovat
smazaný uživatel
Vyrovnala, pak dala naskok 0-40 aby znova vyrovnala a pak ztratila. Karlicku nezmenis mno.
Reagovat
smazaný uživatel
MTO mezi sety, MTOcko si vzala Niculescu...
Reagovat
smazaný uživatel
Takze ta dvouhodinovka asi vyjde...;) nebot ted ma k dobru brejk ve druhem Karlicka;)
Reagovat
smazaný uživatel
Prichod Lucky na kurt dal Karlicce silu. Ty nase holky si pomahaji vzajemne :-)
Reagovat
janek_da
To wogo a Karla zase s další členkou C., Niculescu. Tak to si budu užívat.
Reagovat
janek_da
Včera Monča rozplakala Flipkens. To bylo dobrý. Protože zrovna u zápasů s Flipkens jsem viděl pár hráček plakat.
Reagovat
blixa
Co vám to tam Karlička proboha dělá ?
Reagovat
janek_da
brejkuje
Reagovat
blixa
Break-dance ? :D
Reagovat
tommr
zatím si zřejmě teprve zvyká na hru Niculescový. Pro většinu hráček je to zpočátku docela šok ... :)
Reagovat
PH94
Co říkáte na tu De vroome? :)
Reagovat
tommr
já jí viděl poprvé v kvalifikaci proti Katce Siniakový a udělala na mě velice dobrej dojem. Je to rozhodně talentovaná hráčka ... :)
Reagovat
PH94
Navíc sympatická :) Mě se zdálo, že Siniaková nehraje až tak špatně jako spíš její soupeřka dobře...:D
Reagovat
tommr
a ted srovnala s Cibulkovou. Docela bych jí přál, aby to ještě otočila ... :)
Reagovat
janek_da
Ahoj Karolino,

hrala jsi daleko líp než s Lučič. Snad jim to všem natřeš a ve finále porazíš Bušičku.
Reagovat
kada.tom
Bouchard bude ráda, když ji nevyřadí Barthel :-)
Reagovat
janek_da
Chci aby Bušička postoupila do finále a tam ji Karol ukázala, jak je dobré hráti FedCup
Reagovat
tommr
kdyby jí to předvedla Lucka tak by to taky nebylo špatný ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Lucka už jí to předvedla na HC, a to včetně ptáčka zpěváčka ;-)
Reagovat
tommr
to se nedá brát vážně ... :)
Reagovat
EllNino
hloupost, dala jí ho, dala, z toho už se nevykroutí :D
Reagovat
smazaný uživatel
Noooo tve clenstvi v 1GSL se prave zatraslo...;DDD)))
Nez Busicka narazi na Kapl, tak Kapl narazi na Lucy;)
Nechce se ti to jeste nejak prehodnotit, ten vpis;)))
Reagovat
blixa
:D :D
Reagovat
janek_da
Tak na tenhle turnaji to rozhodně přeju Karolině, najust Bušardici. Ale v případném souboji s Luckou budu vše sledovat zpovzdálí a přidám se pak na správnou stranu.
Reagovat
janek_da
A to byla Bušička kdysi v Cvokhausenu, nicmeně rozešli jsme se ve zlém :)))
Reagovat
smazaný uživatel
Co se stalo???
Ve Vlci-Tlupe Evzenka sice zahriva uz reguleeerne lavicku, ale zatim stale aspon zahriva;)))
Reagovat
janek_da
V týmu může být jenom jedna hvězda. Hádej která :)))
Reagovat
blixa
To je slušná strategie .. nemůžeš prohrát :D
Reagovat
smazaný uživatel
Casto se setkavam u clenu 1GSL, ze podcenuji pace v kulne a na podzimku...a najednou - prsk!!! A ve finale najednou Kapl...
A to je treba pripad clena Janekdy, praci podcenil, a uz uz vidi ve finale kapra...
A pritom tady mame take hezke priklady, Sojka s Vlkem napriklad sestrojili hudebni skrin pro potreby prakticke vyuky nasich clenu, s lidovou neapolskou pisni "Santa Lucia"

Dale se nam neustale ztraci cepice.

Oskar s Dnes-Jsem-Tu-Prvne je stale na exkurzi v pivovaru.

No a Vls uz druhym rokem hleda prezencni listinu, takze nemuzem ani poradne zapsat nove clenstvo Freedasa a Betku...

A potom se nemuzeme nikdo divit, ze Lucie stabilne nevyhrava...!!!
Reagovat
janek_da
:D

A co čepice, jedna vlněná a dvě plátěné se štítkem?
Reagovat
smazaný uživatel
jo srandicky, srandicky...
se tu Lucka omylem koukne, uvidi Tvuj vpis, a budeme muset jak magori litat po tribunach, a chytat ty vyhozene mice...aby vubec mely ty holky s cim dohrat...
Ale ja po tech tribunach s Vlsem litat nebudu...
...tohle si vylitas pekne sam;D)))
Reagovat
misa
Tak hlavně aby stabilně neprohrávala.
Reagovat
sprchon
Já doufám, že Bušička vypadne nejpozději s Bárou. :)
Reagovat
sprchon
To mi řekněte, co se vám na ní tak líbí?

http://www.nahraj-obrazek.cz/?di=1214237514260

Probudit mě s takovým výrazem, asi bych se po... :D
Jinak ale musím uznat, že když jí ta její hra na riziko vychází, je to dobře koukatelný. :)
Reagovat
Frick
Už jsi velký chlapec, tak se budeš muset dozvědět kurtou pravdu - ona ti tu neodpoví.
Reagovat
VlS
Radši až jindy, chtěl bych tam Lucinku
Reagovat
misa
v nadpisu článku nemá co dělat.
Reagovat
misa
Tak opraveno...
Reagovat
smazaný uživatel
Jinak je ten nadpis velmi dobre napsan....
....treba by i vyhrala turnaj,
ale narazit muze na Lucku...;)
Takze nic...;)
Reagovat
tommr
no hlavně, aby se Lucka do toho čtvrtfinále vůbec dostala. Mám o ní trochu obavy - Mladenovic je v hale stejně těžká soupeřka jako byly Stosurová nebo Shvedova ... :)
Reagovat
EllNino
heleď pane, z čeho ty nemáš obavy :)

Lucka si to pohlídá...
Reagovat
tommr
no jsem zvědavej ... :)
Reagovat
Frick
Já už se taky bojim.

On je problém s tim, že by Lucka už mohla bejt dost nervózní. Mohla by mít bilanci tři první kola = tři porážky.
Reagovat
EllNino
:) no co, svět by se nezbořil, ale věřím, že to zvládne :)
Reagovat
misa
Ten přicházející zápas už začíná působit i na mě.
Reagovat
smazaný uživatel
Kiki je cupr fajn holka, a dobra sitarka, ale momentalne jeji prechody na sit spis pripominaji katastroficky film Vulcan...
...Lucka to obstrili passovou strelbou;)
Reagovat
tommr
no nevím. O víkendu ve FC prej hrála velice dobře ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Se mnou neporidis, ja nic jineho nez vitezstvi Lucky nevidi;DD)))
Jakakoliv prohra je selhani clenu 1GSL, kteri dostatecne nevyvinuli vlastni usili ji pomoct;)))
Ve svem zapisnicku jiz mam zapsanou vitezku turnaje Lucku;)

Ovsem, uznavam Janekda nam tak nejak selhava...a tady jsou urcite na miste Tve obavy...
Reagovat
tommr
já jsem jak si jistě pamatuješ jenom sympatizant 1GSL takže za její případnou porážku nenesu žádnou odpovědnost ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Bud vklidu, pamatuji a vim;)
Na tomhle turnaji si to pekne slizne Janekda.;)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist