Australian Open pouze pro očkované proti Covidu, oznámil ředitel turnaje

20. 11. 2021, 09:58
Aktuality 162
Australian Open 2022 se budou moci zúčastnit jen tenisté plně očkovaní proti koronaviru, oznámil dnes ředitel melbournského grandslamu Craig Tiley. V ohrožení je tak start světové jedničky Novaka Djokoviče, který je odpůrcem povinné vakcinace.

"Pořád je tady hodně spekulací kolem očkování, takže bych to chtěl ujasnit. Když úřady oznámily, že všichni účastníci budou muset být očkováni, tak se to týká i hráčů a hráček. Všechny jsme o tom také jasně informovali," citovala Tileyho agentura Reuters.

Ještě před čtyřmi týdny přitom WTA psala email tenistkám, že Australian Opěn se budou moct zúčastnit i bez očkování, jen budou muset absolvovat čtrnáctidenní karanténu. To už ale nyní zřejmě opět neplatí.

Devítinásobný vítěz Australian Open Djokovič, který loni nemoc prodělal, zatím neuvedl, jestli se nechal očkovat. Jeho postoj k vakcinaci je však zdrženlivý. K účasti v Melbourne zatím pouze řekl, že o ní rozhodne s ohledem na opatření na turnaji. V Melbourne by měl usilovat o rekordní 21. grandslamový titul.

"Novak považuje očkování za soukromou záležitost," prohlásil Tiley. "My bychom ho tady rádi viděli, ale Novak ví, že aby tady mohl startovat, tak musí být očkován," přidal šéf turnaje, který odstartuje 17. ledna.

Zatímco tenisté zřejmě budou mít pro start na Australian Open podmínky, fanoušci se na tribuny dostanou. Pořadatelé včera oznámili, že díky zhruba devadesátiprocentní proočkovanosti tamních obyvatel nebudou omezovat kapacitu areálu.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

162
Přidat komentář
FulnekUltras
nacpěte si celý váš uměle multiplikovaný S-protein - lidskému organismu nepřirozený a zcela bez záruky vzhledem k možným dlouhodobým následkům - do nejhlubší prdele

smilesmilesmile
Reagovat
lvicek
:D Samozrejme, ze je lidskemu organismu neprirozeny - that's the point :D.
Reagovat
smazaný uživatel
Jde totiž o očkovací látku obsahující inaktivovaný virus, což možná zní strašidelně, ale vůbec není ? virus je chemicky ?umrtvený? (viry v pravém slova smyslu nikdy živé nejsou, proto uvozovky), takže člověku nemůže ublížit, ale tělo jej stále zaregistruje a zvládne si proti němu vytvořit protilátky.smile
Reagovat
Fandina
To je přece úplně jedno, jaká ta vakcina je. Pokud prošla vědeckým konziliem, tak není důvod jí nevěřit. A pokud s ní máš problém a chceš se nechat očkovat proti covidu. Vyber si jinou.
Reagovat
Fandina
Dáváš sem neustále odkazy na články o covidu i samostatné citace, tak si to nastuduj, co je podle tebe nejlepší, podle toho se rozhodni, kterou, nebo žádnou. A nemusíš tu pak neustále spamovat.
Reagovat
vladka
Gratulace!!! Konečně byl Nole vysunut ze svý sebejistotysmile
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
smazaný uživatel
Blíží se vakcína, která může ?strčit do kapsy? ty ostatní. Přesvědčí Valneva odmítače?
Reagovat
smazaný uživatel
Saša vyhrálsmile
Reagovat
smazaný uživatel
Pekná vzorka.

Skoda, ze nesusedím radšej s Australčanmi :)
Reagovat
Tomas_Smid_fan
No kangaroos in Austriasmile
Reagovat
smazaný uživatel
https://ceskobezcenzury.cz/2021/11/zpravy-k-zamysleni/nova-analyza-vaers-odhalila-stovky-zavaznych-nezadoucich-ucinku-o-kterych-nam-cdc-a-fda-nikdy-nerekli/
Reagovat
.vorlik.
Tak se nám tady rozjel pěkný shitstorm. Vy "experti", co zpochybňujete covid jako takový - uvědomujete si, že minulý podzim/zimu/část jara tu i přes dost tvrdý lockdown proběhla velká vlna, při které i přes maximální snahu nebylo v jednu chvíli volné jediné lůžko intenzivní péče v celé ČR? Zdravotníci jeli nadoraz, mnoho z nich pracovalo absolutně mimo jejich obor, protože se transformovala i třeba pracoviště jako dermatologie apod. Standardní péče ohromně omezena a zanedbána. Ani nemluvim o ztrátách na životech a ekonomickém dopadu.

Jestli tohle všechno někdo dává do roviny s chřipkou a podobnýma infekcema, nelze si o jeho inteligenci myslet nic dobrého. Nikoho tahle situace nebaví, ale sakra, používejte mozek...
Reagovat
Blondie
Oni prostě popírají.
To není ani o rozumu, ani o inteligenci.
To je o psychice, psychologii. Tam prostě žádné argumenty neproniknou, neprolomí. To je jako říkat malignímu narcistovi, že ostatní lidé mají stejnou cenu a právo na existenci a vlastní cenu. Vůbec vás nebude chápat, prostě to k němu nepronikne, nebude toho schopen.
Reagovat
Blondie
*vlastní cestu
Reagovat
smazaný uživatel
ne, argumenty neproniknou a tím to je
Reagovat
smazaný uživatel
Já například poctivě držím LOCKDOWN i když není vyhlášený. Tak takovej sem já.smile Jinak už mě s tou pakárnou štvou. Pořadovka jak na vojně a covid všude.
Reagovat
Dobry-den
Čili už se nejedná o Australian OPEN. smile

Zrušit. smile
Reagovat
smazaný uživatel
ne o AO nejde a to je ta bída. Tady jde jen o mRNA. S USA na věčné časy a nikdy jinak.
Reagovat
Pe3k
smile
Reagovat
George_Renel
smile
Reagovat
vladka
smilesmile
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
smazaný uživatel
vakcinuje se zásadně před propuknutím nákazy. Během nákazy nikdy. částečně očkovaní pak mají smůlu. Sem tam. Taky někdy.
Reagovat
SwissMaestro
Přesně. Proti chřipce se vakcinuje mimo sezónu a tay je covid v plném proudu a vakcínu di lidí cpou co to jde....dneska na duši zahřála demonstrace ve Vídni
Reagovat
smazaný uživatel
https://www.lf1.cuni.cz/nadeji-pro-lecbu-covid-19-je-zamezit-rozvoji-cytokinove-boure
Reagovat
vladka
smile
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
lvicek
Vsak se vakcinovalo od jara. To jen ti pitomci pres leto prestali chodit! Proc jim to teda nereknes?
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Všichni šli před dovolenkamismile
Reagovat
smazaný uživatel
já nemám morální právosmile
Reagovat
smazaný uživatel
já chtěl jen říct, že když dostane první dávku zrovna se ještě nakazí a následně druhou, tak ho to složí. Jestli ho to nesloží ještě před tou druhou. Mají tam vždy nějaké mrtvoly s nedokončeným očkováním.
Reagovat
misa
Mě pořád zajímá, jestli např. hráčky očkované v Charlestonu Johnsonem (Kvitová, Bouzková, atd.) jsou podle australských pravidel plně očkované nebo ne. Možná, že jim Australané nařídili v případě touhy hrát AO přeočkovaní jinou vakcínou.
Reagovat
smazaný uživatel
smile to nemá cenu. A´T už s tím šmejdem táhnou někam. mRNA na chřipku se nechytili, tak teď covid. Cov je lukrativnější, tady se kšefty hejbou. smilejen do toho.
Reagovat
Fandina
Máš dojem, že tu žádná nemoc není?
Reagovat
smazaný uživatel
no kšefty se hejbou, takže je. Právě u tý chřipky to stagnovalo. Nebyl zájem. O paskvil jménem vakcína.
Reagovat
Fandina
Takže všechno je připraveno a nastrčeno, aby se mohli hýbat kšefty. Jinak se nic neděje.
Reagovat
Fandina
mohly
Reagovat
smazaný uživatel
nebýt covid tak nevím
Reagovat
Fandina
Takže covid je nastrčený a ostatní nemoci ne?
Reagovat
smazaný uživatel
konspiracesmile asi si jó
Reagovat
smazaný uživatel
Teď nám dokáže pomoct akorát amerikasmile
Reagovat
Fandina
To si nemyslím, ale kdyby to tak bylo, tak na tom nevidím nic špatného. Rusko nám pomohlo akorát do totality.
Reagovat
smazaný uživatel
to je právě to. Teď máme svobodusmilesmile hezký to je. Tak sputnik bych ani nechtěl. to je vektor a v tom zase mRNA. Takže stejný. Já bych si dal oslabenou z Číny. To si myslím že je klasika. Tohle splašený mRNA to ať si vetknou za klobouk.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
se nevyhnulo ani covidové situaci. Čerstvý příklad:
Média a vláda nás straší obrovským nárůstem případů/hospitalizací.

A co říká statistika dle https://www.covdata.cz/cesko-vek.php

Např. že 16.11. bylo provedeno 95403 PCR + 48245 AG testů - nakaženo 22508
19.11. 85870 PCR + 60167 AG - 22936 nakaženo
Z čehož vyplývá, že k žádnému výraznému navyšování nedochází, jen se projevuje častější testování. Počty nakažených se v průměru drží okolo 14000.
Čili, čím se bude víc testovat, tím bude více případů, což nemá žádnou vypovídající hodnotu o tom, zda jde o zásadní nárůst nebo ne. Číslo R mezi uvedenými daty dokonce mírně pokleslo.
A hospitalizace?
za poslední dny +15 -34 +319 -88
JIP: +7 +33 +20 -3

Ještě je dobré si toto srovnat s chřipkovou epidemií, třeba na jaře 2019 co do případů na 100000 obyvatel.
Zkrátka, na podzim a na jaře bývá s viry nejhůře...
Obrázek si z toho může udělat každý sám.
Reagovat
smazaný uživatel
smile to je hotový. Na podzim i na jaře umře nejvíc lidí. Různé rány se bolaví. A za covid pacienta má pojišťovna 380 Kč a to je motivace.
Reagovat
paddy
s čísly lze pracovat podle potřeby, ale výrazně vyšší počet mrtvých se okecat ani zamaskovat nedá smile

všichni se můžou přít kolik lidí umře na covid, ale nic jiného nevysvětlí loňský strmý nárůst mrtvých

ročně umírá cca 110 tis. lidí
loni umřelo o cca 20 tis. nad průměr díky covid (18% nadprůměr!!!), přitom malé číslo restrikcím, když covid zabíjel jen v části roku

na 100-letém grafu ten skok nahoru musí vidět i slepec

https://www.czso.cz/csu/stoletistatistiky/pocet-zemrelych-obyvatel-ceske-republiky

BTW včera umřelo 100 lidí na covid * 365 = 36 500/rok při stejném tempu
a to máme mírné restrikce, které se nevymáhají a přes 60% očkovaných, kteří se sice nakazí, ale výrazně méně, než neoočkovaní
avšak nová nakažlivější mutace
Reagovat
Tomas_Smid_fan
o tom řeč není, naše úžasná vláda se loni rozhodla promořovat, tak za tím nehledej nic jinéhosmile
Reagovat
smazaný uživatel
oni totiž nevědí co se s nima děje. Je jen jediná správná cesta jako kdysi. 2021-11-19,=hospitalizovaní_celkem: 404,;=bez_ockovani: 232,_vek: 63,;=nedokoncene_ockovani: 9,_vek: 70,;=dokoncene_ockovani: 159,_vek: 74,;=posilujici_davka: 4,_vek: 82; },
Reagovat
smazaný uživatel
2021-11-19, zemrelí_celkem: 52,=_bez_ockovani: 30,_vek: 73,=_nedokoncene_ockovani: 1,_vek: 83,=_dokoncene_ockovani: 21,_vek: 78,
Reagovat
Fandina
Jsi s tou vládou už trapný. Já chápu, že když je nějaký problém, tak je potřeba najít viníka a vysvětlovat si pak tím, kdo za to může. Je to jednoduché a ty to aplikuješ všude. Vláda vláda média. A pořád dokola.

Napsal, že vloni se zvedla úmrtí a čemu jinému to připsat na vrub, než nové nemoci, kterou byl covid.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
viníka není třeba hledat - ten je jasný (jen tobě a podobným ne). Babiš si honil body k volbám a 2x povolil uzdu v nesprávnou chvíli + další nesystémová řešení.
https://zpravy.aktualne.cz/domaci/casova-osa-covid/r~fd4c3f7e0ec511eb9d470cc47ab5f122/
Jedna věta z článku:
Premiér Andrej Babiš (ANO) se staví do čela Rady pro zdravotní rizika, která má s virem bojovat. Na konci měsíce je celkem 16 560 potvrzených případů od začátku pandemie...
S tímto tvrzením souhlasí zdroje, které každopádně sahají mnohem výš než tvojesmile
No, zkrátka mlátíš prázdnou slámu a bez argumentů napadáš. To se obávám asi nezměnísmile
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
Fandina
Možná by se dalo najít ještě víc excesů vlády a Babiše. A nemusíš se čílit, to, že za vším vidíš vládu, to jsem ti napsala. Jen jsi to potvrdil.

Já psala o faktech, o datech. Ty kecy o vládě.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Ne, zase uhýbáš. Já jen doložil, proč si myslím, že za problém byla zodpovědná vláda, ty s tím souhlasiš, tak to není třeba dál řešit.
Reagovat
Fandina
A já zase psala o tom, že pro tebe covid je problém vlády. Ale tak to není. Je to problém celospolečenský, vědecký.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Ty jsi jak pes, co se snaží si chytit ocassmilese
Reagovat
Fandina
Nemám ráda žvanily.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Nemáš se ráda?smile Ale to bys mělasmile
Reagovat
Fandina
Proč bych se měla mít ráda? Psala jsem o tobě.
Reagovat
smazaný uživatel
protože jste moc zvědavásmile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Protože já považuji za žvanila tebe. Neuvádíš fakta a jen se dohaduješ na základě ničím nepodložených tvrzení a vlastních dojmů. Jen se ráda dohaduješ a to je plané žvaněnísmile
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
Fandina
A k čemu jsou tvoje fakta, když s nimi ani neumíš pracovat. Dáš tu odkaz na stránky o vývoji choroby a říkáš, že vláda a média nás straší a že pár dní nestouplo onemocnění a že je to zkreslování.

Ani se neumíš podívat, jak ta křivka jde pořád nahoru. Trapné.
Reagovat
Fandina
Samozřejmě, že někde se zastaví, ale zatím nestojí. Hlavně, že o tom žvaníš. To je pro tebe podstatné. Skutek utek.
Reagovat
Fandina
Buďto jsi hloupý, nebo provokuješ.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Á, zničehonic tu máme novou proměnnousmilesmile
Dobře tedy, ale křivku (graf) za jaké období máš na mysli a co nám říká?
Zaklínadlem bylo dlouho R. To je teď nad 1,3 a ano, to znamená nárůst. Ale z čeho vychází a jakých věkových kategorií se nárůst týká nejvíce? A víš, že ta křivka ve vlnách stoupá a klesá?
A čím víc se testuje, tím víc se odhalí. Vláda se ovšem rozhodla jít proti testování...

Podstatné je to, že nijak dramaticky nerostou počty hospitalizací a o ty jde především.
Reagovat
smazaný uživatel
počty nemocných, hospitl., JIP a zemřelí. To jsou fakta. A nějaký pofiderní pozitivní test a bez příznaků a takový kvanta, tak s tímať se jdou bodnout. Potřebují do každého naprat vakcínu.
Reagovat
Fandina
Napsala jsem ti jasně, že nemocnost jde pořád nahoru, pokud neumíš číst, tak nepiš radši nic, protože ty tvoje fakta, že nic neroste nejsou pravdivá.
Reagovat
Fandina
Navíc zdůrazněná, že někdo nás straší. To tak jedině tebe.
Reagovat
Fandina
A ještě ten styl. Pán si hraje na učitele. Úsměvné.
Reagovat
Zemanka
smile
Reagovat
smazaný uživatel
no přesně, vláda by se vůbec neměla angažovat. Já myslím že covid se bude šířit přes všechna opatření. Je jen na každém z nás jak si to sami nastavíme pokud je to v našich silách. Vládní pořadovka nemá smysl. Nemůžou nést odpovědnost za něco čemu nerozumí.
Reagovat
Fandina
Ve společnosti musí být někdo, kdo, třeba v tomto případě, jako je nakažlivá choroba, informuje o situace, případně rozhoduje o tom, co dělat a nedělat.
Reagovat
smazaný uživatel
jestliže rozhoduje a vydává nařízení, nese i odpovědnost. Pokud vydává jen doporučení odpovědnost nenese.
Reagovat
Fandina
A jak by sis takovou společnost představoval, že by měla fungovat. Zastřešení musí být. Nejsi sám na světě.
Reagovat
smazaný uživatel
když mi někdo dá info o situaci, tak si to zařídím, aby dobře bylo.
Reagovat
bIbec
já bych spíš řek, že se lidi rozhodli promořovat. Vláda udělala nějaká opatření ale přírodu nejde úplně vochcat.

A to je OK.

Vláda nemusí a já dokonce říkám, že by neměla dělat vůbec nic.. ohledě toho covidu. Doporučení, co je třeba dobré v takové situaci, jako proč ne? Dopručit to očkování např.. JÁ SEM PRO. Ale nic nenařizovat.
Reagovat
bIbec
Třeba povinné očkování v rámci firmy je OK. Stejně jako testování apod. Ale nesmí do toho kecat vláda.
Je to na jednotlivci, popřípadě na firmě samozřejmě. Stát není firma.
Reagovat
bIbec
jinak já třeba musím říct, že s odstupem času sem přeci jenom malinko klidnější, že mám to očkování.

Tohle období je fakt vypjaté a asi bych z toho covidu měl teď větší bobky, kdybych tu vakcínu neměl. Dodává mi to trošku toho klidu alespoň. Sem si vědom toho, že ta vakcína není dobrá, ale sem ještě celkem mladej, navíc očkovaný až ke konci léta, takže v tenhle moment by mohla mít ještě solidní účinnost.
Reagovat
smazaný uživatel
2021-11-18,=zemrelí_celkem: 110,=_bez_ockovani: 51,_vek: 74,=_nedokoncene_ockovani: 6,_vek: 82,=_dokoncene_ockovani: 53,_vek: 81,
Reagovat
Fandina
Víš, co ta čísla znamenají, umíš z nich něco vyčíst, nebo je jen tak bereš, jak jsou napsaná.
Reagovat
smazaný uživatel
jak jsou napsaná.
Reagovat
Fandina
A co znamenají, také víš, umíš to nějak rozklíčovat, co to vlastně znamená?
Reagovat
smazaný uživatel
ne, nechám se podat
Reagovat
Fandina
Já jsem si to myslela, že to neumíš.
Reagovat
smazaný uživatel
smile 110 mrtvejch je 110, atd. průměrný věk no někdo mladší a někdo starší
Reagovat
Fandina
Bohužel. A jinak nic, to neznamená, proč to sem dáváš? Stačilo napsat 110.
Reagovat
smazaný uživatel
to nestačí, protože to tam mají takto napsané. Zkrátka 18.11 to dopadlo líp pro neočkovaný, a 19 opačně. Fakta jsou fakta.
Reagovat
Fandina
Jenže skupina neočkovaných je v téhle věkové skupině 14 procent populace a 86 procent je očkovaných. Je jich cca 6 x více, ale 6 x více jich neumřelo.
Reagovat
smazaný uživatel
to je , ale počty 110=51/53/6 na tom nelze nic změnit. Ti očkovaní měli smůlu. No a částečně tam jim pomohla vakcína. Takhle čtu já.
Reagovat
Fandina
K čemu pomohla vakcina?
Reagovat
smazaný uživatel
bouřlivá imunitní reakce cov + vakcína. Ona to vakcína není, jen se tak jmenuje.
Reagovat
Fandina
Ze skupiny 140 jich bylo 101, ze skupiny 860 jich bylo 109. Která skupina je na tom lépe?
Reagovat
smazaný uživatel
140, ale o to vůbec jde o to že ti lidé se očkovali věřili a jsou zklamaný a nebo mrtví. A na "vakcínu" dost velká čísla. Tudíž se to vakcína jen jmenuje.
Reagovat
Fandina
Ta čísla znamenají, že úmrtnost u neočkovaných je šestkrát větší. To je podle tebe málo? Nemyslel sis snad, že vakcina zajistí nesmrtelnost.
Reagovat
smazaný uživatel
pořád je to ten den 110=51/53/6. 53 za den je na "vakcínu" moc
Reagovat
Fandina
A to ti nevadí, že kdyby jí nebylo, tak by se jednalo o šestkrát tolik lidí?
Reagovat
PetaM
Lžeš. Toto je pouze spekulace. Navíc ničím nepodložená.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Ona to jinak neumísmile
Reagovat
Fandina
Nejsem ty.
Reagovat
smazaný uživatel
štěstí to je přítomnost milované osobysmile
Reagovat
Fandina
Nauč se matematiku. Evidentně to neumíš. Jinak samozřejmě, že to nevím, píšu o číslech.
Reagovat
lvicek
To celkem normalne vyplyva z tech cisel...
Reagovat
Fandina
On neumí matematiku. Je to hlupák.
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Už tě vzrušuje, i když nadává někomu jinémusmilesmile
Reagovat
smazaný uživatel
smile to nevadí
Reagovat
smazaný uživatel
smile no právě
Reagovat
smazaný uživatel
6 je nedokončené očkování
Reagovat
Fandina
Ty vůbec nechápeš, co jsem psala? Když je ve společnosti 86 procent očkovaných a 14 procent neočkovaných a stejný počet lidí z toho onemocní, že těch neočkovaných onemocnělo šestkrát tolik, než těch očkovaných?
Reagovat
Fandina
Jedna skupina 86 lidí, druhá skupina 14 lidí, z každé onemocnělo 10 lidí. Která skupina je bezpečnější?
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Dohadujete se tu zbytečně. Přínos vakcíny pro seniory nad 70let moc lidí nezpochybňuje. To, že i při vakcinaci jsou pro ně vyšší rizika než pro mladší asi také nemá cenu rozporovat.
Smysl má porovnávat účinky na střední a nižší věkové kategorie. A těm mladším a dětem by neměly být vakcíny nejlépe nabízeny vůbec nebo jen dle individuálních případů.
Reagovat
Fandina
Já se nedohaduji o faktech, ptala jsem se, jestli rozumí tomu matematickému vzorci.

Jinak nehodlám tady diskutovat o tom, co si někde přečtu a pak to tady budu rozebírat. To je tvoje doména. Já to považuji za mlácení prázdné slámy.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
A komu tím matematickým srovnáním prospěješ?smile těm pár důchodcům, co se ještě nerozhodli nechat naočkovat?smile
Reagovat
Fandina
Přemýšlím, jestli myslíš hlavou nebo kolenem. Asi tím druhý. V každém případě, nejsi v pořádku. Odpovím ti, že jsem se ptala, jestli rozumí matematickému vzorci a ty zase meleš o očkování. Komu bych tady měla prospět. Máš dojem, že sem chodí nějací důchodci a čtou si tady tvoje nekonečné diskuse o tom, co si přečteš o covidu.
Nauč se číst a osvoj si, že to, co člověk napíše, také myslí. Neumíš to.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
ty něco píšeš, ale vůbec netušíš, jaký to má mít smysl.
Aspoň v něčem jsi geniální, tohle bych já nesvedlsmilesmile
Reagovat
smazaný uživatel
https://www.lf1.cuni.cz/nadeji-pro-lecbu-covid-19-je-zamezit-rozvoji-cytokinove-boure
Reagovat
Fandina
To co sem dáváš, je zbytečné, já nejsoem odborník a nebudu to studovat. Od toho jsou jiní. A ti připravili vakcinu, další ji schválili a to je všechno, co pro to mohu dělat.
Reagovat
smazaný uživatel
připravili to blbě mají velký ztráty, ale pravda naděje umírá poslední. Takže každý si hýčkáme tu svou naději. Soutěživost ani soupeření nám nepomůže. Jsme v tom až po uši všichni stejně. Očkovaní/neočkovaní.
Reagovat
Fandina
Na tohle se ani nedá nic říct. Jsi trapný.
Reagovat
Fandina
Ubožák, kterému je málo, byť jediný zachráněný život.
Reagovat
smazaný uživatel
Jeremy Chardy
Reagovat
Fandina
Doufám, že se z toho dostane.
Reagovat
smazaný uživatel
no kéž by, ale musí to být strašné
Reagovat
Fandina
To ano, celá nemoc covid je strašná.
Reagovat
smazaný uživatel
prostě jak má někdo v krvi větší hladinu s-proteinu tak je peklo
Reagovat
Fandina
Myslela jsem to obecně. Jednotlivosti nejsou podstatné.
Reagovat
smazaný uživatel
ubožáci by se očkovat neměli. Těm bych to zakázal.smilesmile
Reagovat
Fandina
Já myslím, že oni se neočkují.
Reagovat
smazaný uživatel
smile to je pravdasmile
Reagovat
smazaný uživatel
symbol dnešní dobysmile o mnohém vypovídá.smile
Reagovat
smazaný uživatel
takže už i sport ...zřejmě opravdu chtějí donutit každého. Novak, ukaž charakter, prachy už nepotřebuješ a slávu taky ne, prosím, aspoň ty vydrž a dej příklad ostatním, že vše se nedá koupit či donutit
Reagovat
baba
takže už i sport ...zřejmě opravdu chtějí donutit každého. Novak, ukaž charakter, prachy už nepotřebuješ a slávu taky ne, prosím, aspoň ty vydrž a dej příklad ostatním, že vše se nedá koupit či donutit
Reagovat
Haitik
Super postoj! :-)
Reagovat
smazaný uživatel
každý kdo co snesesmile
Reagovat
Pe3k
Pokud tedy bude tento GRAND slam jen pro očkované, už si nemůže ponechat jméno Australian "open". Vstupujeme z open éry do close éry. smile
Reagovat
Teo
Však to můžuou v klidu přejmenovat na Austrailen Closed smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Nebo rovnou na Australian Closetsmile
Reagovat
smazaný uživatel
útlý covidový pas chápu jako administrativní záležitost. Pak tu máme lékařskou etiku. Takže celkem banální záležitost.smile Já vím je to vážné, takže opravdu bez legrace. Něco jako při převzetí trofeje . Běží tam v roušce, je tam bez roušky, odchází v roušce.smile Jára da Cimrman by se divil.smile
Reagovat
giovani
Západný svet ku ktorému sme toľko vzhliadali, začína dosť rázne obmedzovať slobodu jednotlivcov. A keďže my sa dosť opičíme po západe tak neviem. Aby v záujme ochrany spoločnosti, to politici nezačali zneužívať...
Myslím že Novak tam nepôjde a nedá sa zaočkovať.
Dúfam že to nezavedú v Paríži, Londýne, New Yorku...a potom v Prahe, Blave atď.
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
RFanousek
Jde to všechno špatným směrem.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
smilesmile
Reagovat
smazaný uživatel
chtěji očkovat lidi který s covidem nemají problém a ani mít nebudou
Reagovat
Tomas_Smid_fan
podle všeho má toto chování nejblíže k označení genocida. Velmi smutné.
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
dappe
Raději nepoužívej pojmy, o kterých vůbec nic nevíš.
Reagovat
lvicek
Ovsem genocida naruby - delaji to proto, aby lide neumirali, ti bidaci jedni.
Reagovat
smazaný uživatel
moc se jim to nedaří s rádoby vakcínou.
2021-11-19,=hospitalizovaní_celkem: 404,;=bez_ockovani: 232,_vek: 63,;=nedokoncene_ockovani: 9,_vek: 70,;=dokoncene_ockovani: 159,_vek: 74,;=posilujici_davka: 4,_vek: 82;
Reagovat
lvicek
Dekuji za potvrzeni!
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Použil jsem silné slovo, ale někdy ten tlak prostě vyvolává silnou reakci.
Z definice: příčinami mohou být např. náboženská zatvrzelost, primitivní ideologie, ignorace vědeckých argumentů nebo jejich zkreslování...
Úmyslné a systematické zničení celé nebo části etnické, rasové...skupiny (při předpokladu, že s vakcínami není vše úplně v pořádku)
Samozřejmě významově je genocida vázána k rase, národnosti apod., ale tušíš, v čem jsem viděl podobnost. Jiné termíny k tomu nějak nesedí.
Reagovat
Krisboy
Tak tohle je jednoznačně největší nesmysl, co jsi sem kdy napsal smilesmilesmile
Reagovat
ipko
určite to vybavil Roger, aby Novak ešte nezískal 21. grandslamsmile
Reagovat
smazaný uživatel
smile asi tak
Reagovat
Mayo
Ukľudni sa, Djokovic tam bude hrať a ponizi.
Reagovat
Patik
Novak si dá jednu kávičku so šéfom bude sa ťahať za nitky a všetko bude naporiadku.
Reagovat
SwissMaestro
Po návratu Hitlera v Rakousku mě už toto nepřekvapuje. Jsem zvědav jak na tom Novak je. Zda se nechá donutit vydíráním k očkování, které mu nepřinese absolutně žádný benefit.
Reagovat
Ivoch
smile
Reagovat
Pe3k
Benefitů je naopak mnoho, jeden z nich je, že může startovat na svém oblíbeném gs AO...Tím nepodporuji tento systém jen fakticky vyvracím co jsi napsal.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Může mu přinést benefit v podobě čísla 21smile
Reagovat
smazaný uživatel
ono když se to vezme do detailu tak tento paskvil není vakcína. To se jen tak jmenuje. Parametrama nesplňuje. Je to nouzovka.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist