Benešová kvůli zranění ramena ukončila sezonu

1. 9. 2012, 12:49
Aktuality 4
Iveta Benešová předčasně ukončila sezonu. Třiašedesátá hráčka světa na Twitteru oznámila, že už letos nebude pokračovat kvůli problémům s ramenem. Nebude tak mimo jiné k dispozici pro listopadové finále Fed Cupu proti Srbsku.
Profily hráčů
Iveta Benešová

"Konec sezony pro mě... Už nemůžu vydržet bolest ramena. Snažila jsem se, ale bylo to trápení," napsala devětadvacetiletá Benešová po vypadnutí v 1. kole smíšené čtyřhry na US Open. Tu hrála se svým životním partnerem Jürgenem Melzerem z Rakouska, s nímž údajně na září chystá svatbu. 

Vítězka dvou turnajů WTA Benešová má problémy s levým ramenem už několik měsíců. K květnu se kvůli němu odhlásila z turnaje ve Štrasburku, v červenci zase nemohla hrát v Palermu ani Bastadu. Zřejmě i vinou zranění své šikovnější ruky prožívala bývalá česká jednička nepovedenou šňůru na WTA Tour, kde od postupu do 2. kola na květnovém turnaji v Římě prohrála devět zápasů ve dvouhře za sebou.

Benešová po nuceném ukončení sezony přijde o šanci zahrát si finále Fed Cupu, k němuž přispěla ziskem dvou bodů ve dvouhře a čtyřhře v únorovém zápasu prvního kola proti Německu.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

4
Přidat komentář
vendulkabendulka
Odpocine si, da se do poradku, uzije si manzela a na jare je zpatky.
Reagovat
Fandina
Přeji jí to. Má šikovnou ruku a zjara zase na okruh. Šikulka.
Reagovat
EllNino
A je vtipná ...:DDD
Reagovat
EllNino
Doufám že karieru ještě ne :/ ....
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist