Berdych a Štěpánek budou hrát v Londýně soutěž veteránů

3. 9. 2021, 20:01
Aktuality 9
Tomáš Berdych a Radek Štěpánek se znovu objeví na kurtu. Strůjci český triumfů v Davisově poháru v letech 2012 a 2013 se představí od 25. do 28. listopadu ve slavné londýnské Royal Albert Hall na oblíbené akci veteránské série Champions Tour.
Berdych a Štěpánek (© daviscup.com)

Berdych je v týmu kapitána Marka Philippoussise z Austrálie, po jehož boku by si měl zahrát i čtyřhru a k tomu nejspíše dva zápasy dvouhry. Stejně je na tom Štěpánek, jenž je členem týmu kapitána Grega Rusedského z Británie. Třetí tým vede Chorvat Goran Ivaniševič.

Pětatřicetiletý finalista Wimbledonu z roku 2010 a bývalý čtvrtý hráč světa Berdych ukončil kariéru předloni v listopadu. Štěpánek odložil raketu už o dva roky dříve.

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

9
Přidat komentář
Jan
Už je nebolí záda ? smile Že by obnovili kariéru smile
Reagovat
com
Esterce dosly prachy na kabelky, tak manzilka poslala objizdet challengry smilesmile
Reagovat
com
blé smile
Reagovat
smazaný uživatel
Berdych není veterán. Vůbec na něj nevypadá.
Reagovat
Jon61
Tomášův oblíbený soupeř Kevin Anderson (Tomáš s ním nikdy neprohrál, tuším třináct zápasů), byl označen na letošním US Open za veterána. Je přitom o rok mladší jak Tomáš. Mně také hádají o deset let méně než mám. smile
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
tommr
nezapomen ale, že ta ilustrační fotka je skoro deset let stará ...
Reagovat
turista
Berdych bude vypadat mladší celý život.
Reagovat
sojka1
presne... :-)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist