Berdych bude nosit oblečení s lebkou. Italský Hydrogen ulovil i Lópeze

16. 12. 2018, 10:33
Aktuality 26
Tomáš Berdych a Španěl Feliciano López budou v nové sezoně nastupovat v oblečení italské značky Hydrogen, která má v logu lebku. Společnost tak našla náhradu za Fabia Fogniniho, kterému skončila dvouletá smlouva a odešel k Armanimu.
Alberto Bresci a Tomáš Berdych

Fabio Fognini oblékal 'hadry' od Hydrogenu v uplynulých dvou sezonách, novou smlouvu ale nepodepsal a nedávno se společně s manželkou Flavií Pennetaovou upsali zvučnější italské společnosti Armani.

Hydrogen tak v tenisových vodách hledal nové tváře a nakonec ulovil dva zkušené borce. Tento týden se s Italy dohodli 33letý český tenista Tomáš Berdych, 37letý Španěl Feliciano López a italský mladík Filippo Baldi.

Berdych se na tenisovém okruhu představí v kolekcích od již čtvrté různé značky. V roce 2013 po dlouhých letech vyměnil Nike za H&M, v sezonách 2016 a 2017 byl jeho hlavním sponzorem Adidas. A v roce 2019 bude na jeho oblečení vynikat znak lebky od Hydrogenu.

"Díky moc, že se můžu připojit do vašeho týmu. Na spolupráci se moc těším," řekl ve čtvrtek na uvítací párty v Miláně. Ve městě módy, kde po jeho boku nechyběla ani manželka Ester, už absolvoval i focení pro marketingové účely.

Bývalý čtvrtý hráč světa Berdych hrál naposledy v červnu, od té doby léčil problémy se zády. Na novou sezonu už by měl být připraven, vstoupí do ní za dva týdny jako 71. tenista žebříčku ATP premiérovým startem na turnaji v novozélandském Aucklandu.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

26
Přidat komentář
Marduch
Bude asi cynik ten Berďa, navlíknout se v téhle kariéry do hadrů s lebkou:)
Reagovat
Marduch
v téhle fázi kariéry
Reagovat
smazaný uživatel
Hydrogen je pecka ! Chtěl jsem změnit své tenisové Nike outfity právě za tuto značku, ale ty sumy za trička jsou brutální.
Reagovat
FulnekUltras
neskuhrej a investuj ;-)))))
Reagovat
Frick
Pokud by Tomáš vypadl na RG v 1., 2. kole - představil by se v Prostějově?
Reagovat
EllNino
dost pravděpodobně, hrával tam
Reagovat
Frick
Uvidíme, no. Mohlo by se mu to žinýrovat. Mohla by se mu žinýrovat - ta představa toho, že on "velký hráč" se představí na turnaji nižší kategorie.
Reagovat
blixa
Kde se představíš ty, modrý blesku metelesku ? Je nějaká soutěž v rychlosti pobírání dávek ? ;-)
Reagovat
Frick
Njn. Chybí ti to bolševický kádrování, co?
Reagovat
blixa
To víš, ty darmožroutský budižkničemu :D
Reagovat
FulnekUltras
to už bude mít boty od aligátora ;-)))
Reagovat
Kytka
Proč ne? Tomášovi sluší prakticky všechno. I když nějaká elegantnější značka by mu sedla líp. Ale když byl u H&M tak měl někdy velmi odvážné outfity a nevypadalo to špatně.
Reagovat
skott
jejich značka mi přijde jako takové zpestření na okruhu. Na jedné straně naprosté šílenosti jako ten maskáčový model, ale jinak i poměrně zajímavé outfity, které hráčům sluší. Jen škoda, že dál nesází jen na méně známé tváře nebo italské hráče. Angažování Berdycha a Lopéze na konci kariér k jejich dosavadní strategii moc nepasuje, i když je jasné, že chtějí být co nejvíc vidět.
pokud se nepletu tak hráči/ky kteří oblékají teď Hydrogen jsou Berdych, Lopéz, Baldi, Basilashvili, Marchenko, Kovalík, Mannarino, Bolleli
a mezi ženami Hercog, Pivovarova, Diatchenko, Masini
Reagovat
EllNino
Vite hrozně sluší ty jejich černý šaty :)
Reagovat
skott
no, ženské outfity má Hydrogen rozhodně lepší než mužské, ikdyž otázka do jaké míry je to dané tím, že je oblékají opravdu krásné holky;)
Před pár dny navíc fotily nové kolekce, tak stojí za to shlédnout Vity a Nasti instastory.
Reagovat
EllNino
Viděl jsem, obě krasne, Masini neznám, ale krasna holka, Polone to taky sekne
Reagovat
FulnekUltras
o to víc budeme zásobováni zprávami podobného maloburžoazního typu.

https://www.super.cz/607730-dvacet-let-nemohla-koukalova-slavit-vanoce-doma-letos-si-je-bude-s-manzelem-konecne-uzivat-dokonce-v-novem-dome.html
Reagovat
Patik
Mne osobne táto značka pripadá ako z lacného gangsta obchodu pre teenagerov..možno to znie smiešne ale niekedy premňa kvalita značky alebo značka poukazuje alebo odzrkadluje aj kvalitu a úroveň top tenistu..a berdych premňa presne zapadal pod značku adidas kde dobre zapadá aj napríklad Zverev..možno by sa ešte hodil do Asicsu vedľa Goffina alebo Newballance pri Raoniča alebo Lacoste..najvyššia trieda značky je premňa Nike..ktorá už krásne sedí na Federera a Nadala a na tých sa ani jeden tenisom nechytá..potom sú tu značky ako Uniqlo alebo UnderArmour..ktoré si vyberajú len výnimočných tenistov ako sú Djokovič alebo Murray. :)
Reagovat
Fandina
Tahle značka mi vždycky připadala trochu rebelská, k Fognovi mi přesně sedla. Berďulka je takový elegantní typ, tohle je takový ten free styl oblečení, ale říká se mu také Rebel, takže přesně pro něj ... úsměv
Reagovat
skott
Berdychovi se určitě neříká rebel:)
Reagovat
Fandina
Jsi na omylu. Na TP se mu tak někdy říká.
Reagovat
skott
tak to jedině:)) ale to jistě ani sám nezaregistroval:)
Reagovat
Fandina
Pokud není dlouhodobým čtenářem TP, který čte všechno, tak určitě ne.
Reagovat
Marduch
úsměv:) Jeden, slovy 1, uživatel TP mu tak říká..
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist