Berdych našel trenéra. Před Wimbledonem angažoval Martina Štěpánka

30. 6. 2017, 19:04
Aktuality 15
Tomáš Berdych se dohodl na spolupráci s trenérem Martinem Štěpánkem. S bývalým koučem Chorvata Ivana Dodiga už se připravuje v Londýně na Wimbledon. Informaci přinesl server aktuálně.cz a loňský semifinalista turnaje v All England Clubu Berdych ji potvrdil ČTK.
Profily hráčů
Tomáš Berdych

"Trénuju s Martinem Štěpánkem a chystám se na Wimbledon," vzkázal ČTK Berdych z Londýna. Jednatřicetiletý hráč se začátkem května po neúspěšném French Open rozešel s tzv. superkoučem Chorvatem Goranem Ivaniševičem.

V letošní sezoně se Berdychovi příliš nedaří. Hrál sice finále v Lyonu, ale celkově má bilanci 26-13 a na grandslamech končil záhy. Na lednovém Australian Open vypadl ve 3. kole s Rogerem Federerem a na Roland Garros ještě o kolo dříve s Karenem Chačanovem.

Sedmatřicetiletý Štěpánek v roce 2001 porazil Berdycha na akci Futures v Plzni a nejvýš byl 238. v pořadí ATP. Dodiga dovedl na 29. místo světa.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

15
Přidat komentář
Mayo
Kto je Martin Štepánek?
Reagovat
slacker
herec
Reagovat
Krisboy
Bohužel už skoro 7 let po smrti. Ten už p.Berdychovi moc nepomůže.
Reagovat
Nola
nie Radek? skoda, ako trenera si ho viem velmi dobre predstavit po boku niektoreho zo spickovych hracov
Reagovat
gigin
Gyros ho chce.
Reagovat
Kozoroh
I No1e.
Reagovat
Nola
Radek nikdy neodchodil zapas, neviem, ako by podobne excesy znasal v trenerskej lozi, Gyros nie je tvarny material, ale mozno casom dospeje
Reagovat
FulnekUltras
Snad jedině Radek by tady ještě něco málo zmohl...
Reagovat
Padme
Příbuzní nejsou :D hned jsem to hledala...
Reagovat
rusedski
Tak hlavně aby ho taky nedovedl na 29.misto, jako Dodiga... :)
Reagovat
Fandina
Berďulka pořád loví v chorvatských vodách, nebo ve vodách které, mají něco dočinění s Chorvatskem :-)). Tak super, držím palce Berďo a pojď na to ve Wimblu, finále tam už bylo, tak proč ne titul. Pojď!!!
Reagovat
Kytka
Los byl opravu milosrdný, nebyla obvyklá smůla. Formu má. Nezbývá než Přát, aby to klapalo. Vím, že Martin Štěpánek píše nějaké články i do Tenisu nebo Tenis arény, teoreticky to má zmáknutý, tak snad to vyjde i v praxi. Dodig sice nic moc, ale záleží na materiálu. To je Tomáš lepší.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak hodně štěstí los mi nějak extra těžký nepřipadá takže uvidíme držíme palce!
Reagovat
Herbert_Hoover
Ten Gael, to je taky zvláštní patron..proti topkám vždy extrémně pasivní, ale proti "parťákovi z baru" hraje poměrně dost agresivně - na své poměry :) no snad to Ríša teď doklepne už a zraněného, byť houževnatého, rivala porazí :)
Reagovat
Kytka
Jak jsem koukala, v případném třetím kéole by nemusel být pro Toma Gasquet až takovou překážkou. I kulhající Gael ho zvládl.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist