Berdych neproměnil pět mečbolů. Bitva s Veselým se bude dohrávat v úterý

4. 7. 2016, 19:36
Aktuality 494
Velkou bitvu ve Wimbledonu svádějí čeští tenisté. A pokračovat v ní mohou i zítra. Souboj Tomáše Berdycha a Jiřího Veselého byl totiž za stavu 2-2 na sety přerušen kvůli tmě a dohrávat se bude až v úterý. Favorizovaný Berdych měl dnes šanci zápas ukončit, ale nevyužil ani jeden z pěti mečbolů. A pak neuspěl s žádostí dohrát zápas na centr kurtu s osvětlením. Na vítěze už ve čtvrtfinále čeká překvapivý soupeř - dvaadvacetiletý Francouz Lucas Pouille.
Jiří Veselý (© AELTC)

Tomáš Berdych a Jiří Veselý svádějí urputnou bitvu v osmifinále Wimbledonu. České derby bylo za stavu 4-6 6-3 7-6 a 6-7 z Berdychova pohledu po třech hodinách a dvaadvaceti minutách přerušeno kvůli tmě.

Dvaadvacetiletý Veselý začal skvěle. Při Berdychově podání hrál odvážně a brejkbol proměnil křížným forhendovým prohozem. Celou první sadu výtečně podával, míče z jeho rakety létaly rychlostí přes 212 km/h, a sebevědomě získal první set.

Berdych se ale nenechal rozhodit mladíkovým ostrým nástupem, hrál strojově svoji hru a postupně se zlepšoval. První brejkbol ještě ve třetí hře druhé sady Veselý odvrátil monstrózním esem, ale v osmé chyboval a Berdych okamžitě šanci využil. "Z Jirkovy strany to je dobrý zápas. Ve druhém setu nevyužil svoji šanci a Tomáš využil svých zkušeností," řekl trenér Veselého Jaroslav Machovský.

Ve vyrovnané třetí sadě měl šanci na brejk jen Veselý, ale Berdych si zjednal pořádek vítězným forhendem. V tie-breaku nejdříve chyboval Veselý a Berdych měl za stavu 6-4 dva setboly, ale ani jeden nevyužil. Pak zkušeně odvrátil Veselého šanci na zisk setu a při svém čtvrtém setbolu donutil soupeře poslat míč do sítě.

Ztracený tie-break odnesl Veselý hned na začátku čtvrté sady. Ocitl se v útlumu a po dvojchybě přišel o servis. Berdych se dostal do výhody, ale za stavu 5-3 nedokázal zápas doservírovat a koncovka čtvrté sady dostala dramatickou zápletku.

Za stavu 5-6 se diváci o pauze pobavili na dvorci číslo tři mexickou vlnou a po ní měl Berdych náhle tři mečboly. Veselý ale první dva odvrátil odvážnými výpady k síti a při třetím trefil Berdych z returnu síť. Set tak dospěl do zkrácené hry.

Ta se hrála už za šera, Berdych si opakovaně stěžoval, Veselý bodoval a vedl 6-1, ale ani jeden z pěti setbolů nevyužil. Berdych pak měl další dva mečboly a při pátém lajnový ohlásil po úderu Veselého aut, jenže hlavní jeho rozhodnutí opravil a míč se opakoval. Berdych pustil raketu a chytil se za hlavu. Kvůli tmě už nefungovalo jestřábí oko, Veselý pak i pátý mečbol odvrátil a nakonec tie-break získal poměrem 11-9.

Berdych měl touhu zápas přece jen dokončit. "Proč nemůžeme hrát na centrkurtu?" ptal se rozčileně s tím, že tam by se dalo za umělého osvětlení hrát dál. Rozhodčí ale tuto možnost striktně zamítl, hráči si sbalili rakety a odešli.

"Vím, že Jirka má ještě spoustu rezerv, ale má bojovné srdce. I díky němu ještě udržel naději. Je to otevřené, tak uvidíme," řekl Machovský k dohrávce.

 

Vítěz českého souboje na kurtu stráví čtyři dny po sobě. Oba totiž zápas třetího kola absolovovali teprve včera, zítra budou dohrávat dnešní osmifinále a lepšího z dvojice bude už ve středu čekat čtvrtfinále. Oba navíc měli rozdělený do dvou dnů i zápas 1. kola.

O postup do semifinále se Berdych, nebo Veselý utká s Lucasem Pouillem. Dvaadvacetiletý Francouz, který měl až dosud na kontě jen dva vyhrané grandslamové duely na domácím Roland Garros, dnes navázal na skalp Argentince Del Potra a po pětisetové výhře 6-4 4-6 3-6 6-4 10-8 nad Australanem Bernardem Tomicem vylepšil postupem do čtvrtfinále znovu své maximum.

Třicátý hráč světa Pouille, který před startem turnaje v All England Clubu nikdy nevyhrál zápas na trávě, hrál singlový zápas dokonce už šestý den po sobě. Zítra bude mít poprvé volno.

• WIMBLEDON 2016 •
Velká Británe, tráva, 13.163.000 liber
pondělní výsledky mužů (04. 07. 2016)
• Dvouhra - osmifinále •
Berdych (10-ČR) - Veselý (ČR) ... 4-6 6-3 7-6(8) 6-7(9) ... dohrávat se bude v úterý
Pouille (32-Fr.) - Tomic (19-Austr.) 6-4 4-6 3-6 6-4 10-8
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

494
Přidat komentář
smazaný uživatel
Snad dnes mladi pujde dal. Navic Jirka ma mnohem vetsi sancimproti Andymu. Tom je totalne bez sanci
Reagovat
Krisboy
Souhlasím, to už by Tomáš spíš porazil Rogera, než Kvjetáka.
Reagovat
lilly
NA jakých stránkách si to pouštíte?
Reagovat
Krisboy
http://www.batmanstream.com/tennis-live-streaming-video-2016-13.html
Reagovat
Neor
nebo tady http://videostream.dn.ua/videopage/videoPage.php?g=c2JyY3ZsK2FuY3VkcWdZ&c=en&i=eWl6aXFnc2hxZQ%B9f%B9f&hc_location=ufi
Reagovat
lilly
Díky
Reagovat
Kozoroh
Až do stavu 5:3 v čtvrtém setu byl lepším hráčem Berďa, ale co se dělo dál byla tenisová groteska - Berďa nedopodával zápas, za stavu 6:5 neproměnil tři mečboly, v TB rychle prohrával 1:6, stáhnul na 6:6, měl další dva mečboly, nevyužil je, po jedné výměně se chytal za hlavu, jestřáb kvůli blížící se tmě přestal fungovat, všechno Berďovo úsilí v 4. setu nakonec přišlo vniveč, neboť Jirka proměnil setbol....
Dnešní pátý set není výhrou ani pro jednoho. Ve ČF sice čeká hratelný Pouille, ale ten dnes odpočívá...
Reagovat
Stan_Borowitz
V prvním a ve třetím setu byl lepší J1rka. V každém případě je to nesmírně vyrovnaný zápas, včera J1rka ke konci už evidentně mlel z posledního, proto se taky Tomáš mermomocí snažil, aby se pátý set hrál, zatímco J1rka raději rychle kráčel do šatny, aby to náhodou hlavního rozhodčího nenapadlo...

Osobně jsem nečekal, že bude Monačan klást takový odpor, ale přece jen je to stabilní hráč světové desítky z tenisové velmoci u Azurového pobřeží.
Reagovat
smazaný uživatel
:-)
Reagovat
Krisboy
Je zajímavé, že země s tolika skvělými hráči a hráčkami nikdy nedosáhla žádného úspěchu v DC ani FC...
Reagovat
Stan_Borowitz
Zákulisní intriky bafuňářů. ITF nařídila Monaku, že musí svoje nejlepší hráče zapůjčovat slabším zemím, aby ty poháry nekončily každoročně v knížecí vitrínce.
Reagovat
Krisboy
To jo, přece jenom je to malinkatá země, tolik pohárů se tam nemůže vejít...by jim to za chvilku padalo do moře, nebo ještě hůř - přes hranice do Francie :)
Reagovat
Herbert_Hoover
Nechápu, proč by si nemohlo Monako dovolit zapůjčovat tyhle podřadné hráče jiným zemím, když mají legendy Arneoda s Balleretem :))
Reagovat
PetaM
Hloupoučká ovečko ... :(

Tomáš není Mónačan ... Je to Čech. Jen má trvalé bydliště v Mónacu ... Chudáčku, Tvá mysl musí být slušně pochroumaná ... :( :(
Reagovat
blixa
Přesněji má v Monacu bydliště a daňový domicius. Je ale stále občanem ČR s českým pasem.
Reagovat
Stan_Borowitz
Ale to se nevylučuje s tím, že je Monačan, stejně jako se nevylučuje to, když je někdo Brňan s tím, že může (a nemusí) být občan ČR a mít český pas...
Reagovat
blixa
Aha, takže když budu mít bydliště v Anglii, stanu se Angličanem a když v Německu, stanu se Němcem ! Toť úvaha hodná duševního giganta, kterým bezesporu jsi ;-)
Reagovat
Stan_Borowitz
Monaco Ville je hlavním městem Monackého knížectví, tos nevěděl? Takže když budeš bydlet v London City, tak ano, budeš Londýňan stejně jako je Berdych Monačan. Čemu na tom nerozumíš?
Reagovat
blixa
Pak buď ovšem důsledný, protože pak je Monaco Villan. Monaco jako takové se používá jako název země-státu. Přesnější by ovšem bylo použít název městské části v které bydli, tedy např. že je Monte Carlan. To by odpovídalo onomu Londýňan či Pražan.
Reagovat
Stan_Borowitz
Ville je francouzky město, slouží pouze k rozlišení správního útvaru v rámci městského státu. Takže Monacovillan bylo něco jako Prahoměšťan. Nebo Londýnoměšťan po vzoru London City. To je zbytečně složité, stačí snad snad Monačan, ne?
Reagovat
blixa
Monaco-Ville je zároveň název městské části (něco jako Staré město v Praze), zároveň slouží jako název celého města. Užít slova Monačan je nesmysl, protože to je pojem stejný jako Angličan nebo Němec, ne jako Pražan.
Reagovat
Stan_Borowitz
Ok, uznávám, že je to nejednoznačné, proto na tvé doporučení budu nadále používat termín Montekarlan, protože v této čtvrtí Monaka má Tomáš trvalý pobyt. S tím bys tedy neměl mít problém.
Reagovat
blixa
Děkuji. S tím problém skutečně nemám ;-)
Reagovat
Stan_Borowitz
když má někdo trvalý pobyt v Ostravě, tak je to Ostravan, když v Praze, tak Pražan, když v Brně, tak Brňán, když v Monaku, tak Monačan. I když jsou jinak všichni Češi.

Není to tak složité pochopit, možná to zvládneš i ty.
Reagovat
blixa
To je tak když někdo míchá pivo s vínem. Monaco je především název země - státu - Monackého knížectví. Nikoliv název města, protože to se rozpadlo do čtyř samostatných částí. Jednou z nich je třeba Monte Carlo.
Reagovat
Stan_Borowitz
Monacké knížectví je městský stát, takže se nejedná o samostatná města, ale čtvrtě... ano, bylo by možná přesnější říkat, že je Montekarlan, jestli na tom trváš. Připadá mi to trochu hnidopišské, nevím jak silný je u Tomáše lokálpatriotismus vůči čtvrti Monte Carlo, ale je fakt, že někteří Žižkováci taky nesnášejí označení Pražák...
Reagovat
Stan_Borowitz
Počkat, nejsi ty ten vystudovaný ekonom, co se tady proslavil neznalostí základních principů podnikové ekonomiky? To by vše vysvětlovalo, i to, že nechápeš základní pojmy i v jiných oblastech...
Reagovat
bIbec
Pěkné drama dneska. Dost sem si to užil a je mi celkem jedno, kdo to zítra vyhraje.

Hlavně doufám, že se v tom po Wimbledonu nebude zase Veselka plácat. Rád bych věřil, že mu tenhle turnaj do budoucna pomůže.. aby trošku tzv "zkonzistentněl"...
Reagovat
smazaný uživatel
Zítra Berdych uplatní své dlouholeté zkušenosti a bez problému postoupí, dohrávka bude o hlavě i když Veselý v pondělý big pointy hrál dokonale. Každopádně většina komentářů tady špiní Berdycha, ano opět měl tradiční diskuze s hlavním rozhodčím, to by nebyl on, ale na adresu soupeře se nikdy nevyjadřuje a ani tento zápas zatím není vyjímkou, naopak Veselý vulgaritami na adresu Berdycha nešetřil. Ale škoda pro český tenis, že ten zápas neskončil v úterý, ať postoupí kdokoli, tak Pouille bude mít den odpočinku navíc...
Reagovat
smazaný uživatel
Je pravda, že Jirka mě v tomto směru dost nemile překvapil. Co se týče férovosti a čistoty hry, úlety měli oba, ale osobně mi taky přišlo, že Jirka víc.
Reagovat
smazaný uživatel
Opravuji, že ten zápas mel skončit v úterý, samozřejmě skončí v úterý (pokud teda nebude pršet celý den,že...). Měl skončit prostě v pondělí, den odpočinku dělá hodně a na Grand Slamu obzvlášť!!! Vytěží z toho hlavně Pouille a v případě českého postupu přes něj hlavně Murray!!! Každopádně co se týče tiebreaku 4.setu a outu za stavu 8:7 pro Berdycha, ten out byl diskutabilní a že nefungovalo jestřábí oko v osmifinále grandslamu kvůli tmě je hodně nestandartní a kdyby hrák třeba právě Murray tak ten by toho rozhodčího na umpireu roznesl v zubech...
Reagovat
smazaný uživatel
Ale aby to nevypadalo, že tady někdo jenom obhajuje Berdycha, objektivně je třeba říct, že oba naši hráči hrají skvělý travnatý tenis a že je to jednoznačně nejlepší osmifinále na letošním Wimbledonu. Ale taky je pravda, že kdyby v takových podmínkách hrál Murray, Fedex nebo třeba Djokovič, rozhodčí by to ukončil na začátku tiebreaku 4.setu!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Nemyslím si. Ono je podle mě taky těžký rozhodnout o přerušení, když teoreticky zbývá dohrát jeden TB a může být po zápase.
Reagovat
Stan_Borowitz
Možná se pletu, ale neporazil náhodou Tomáš jednou Andyho tuším na FO taky za tmy, a nebyl to náhodou AM, který žádal přerušení, kdežto Tomáš chtěl zápas mermomocí dohrát, protože měl navrch?
Reagovat
smazaný uživatel
Ale v televizi pak byl vidět opakovaný zpomalený záběr a ten "diskutabilní" aut byl zcela jednoznačně dobrý míč. A myslím si, že Tomáš to sakra dobře věděl.
Reagovat
Stan_Borowitz
Asi se chytal za hlavu a říkal si: "Do prdeIe, proč musí ten zápas rozhodovat zrovna Lahyani, kterýmu nic neuteče. Už mohl být konec..."
Reagovat
smazaný uživatel
Nejak jsem to nepostrehla, co rekl sprostyho Jirka Berďovi a proc...? :(
Reagovat
Stan_Borowitz
Samozřejmě, že nic. Nadával si pro sebe, jako to dělá spousta hráčů, když zkazí míč. Toť vše, zase to není třeba za každou cenu nafukovat.

Ani Berdych mi nepřipadal v ničem nějak extra nesportovní, chtěl to sice přerušit, když se zápas začal obracet, pak zase nechtěl, když viděl, že Jirka je evidentně u konce s dechem, ale to je myslím součást taktického boje. V takto vypjatém zápase zcela v pohodě, bych řekl. Fakt ale je, že Tomáš při těch diskusích s rozhodčím musí na lidi působit dost nesympaticky, víc než jiní tenisté, kteří třeba dělají to samé. Čert ví proč.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Tomas nekdy pusobi trochu arogantne, jako treba kdyz rekl kdysi te rozhodci ze byla noc dlouho na slunci :))
Reagovat
smazaný uživatel
Šlo o to, že Jirka zahrál míček k lajně a ptal se Tomáše, jestli šlo o aut nebo ne. Tomáš se na něj poněkud nekolegiálně vykašlal, tak si musel vzít jestřába, kterej prokázal aut. Z toho pak pramenila ta frustrace směrem k Tomášovi.
Reagovat
George_Renel
Tak si to však vykládáš ty. Záběr na Tomáše a jeho reakci totiž nebyl. A oko stejně poukázalo na Veselého aut. Byl to úlet, stejně jako jeho větrný mlýn před smečí v 2. setu.
Reagovat
Krisboy
Ten větrnej mlýn byl fakt trapnej, to si mohl odpustit. Ale jinak byl celej zápas ok.
Reagovat
Fandina
Zítra bude hrát na kurtu číslo tři osmnáct tenistů a tenistek z toho polovina Čechů, Češek.

Berďa s Jirkou budou pokračovat ne dříve než ve 14 hodin našeho času. Tak jsem zvědavá, jak to dopadne. Oba hráli super.
Reagovat
FulnekUltras
nebylo Tě vidět... ;)
Reagovat
aligo
Jo taky jsem měl ten pocit
Reagovat
smazaný uživatel
Všechno hraje do karet Jirkovi :(
Reagovat
smazaný uživatel
dneska už to hoď za hlavu, teď s tím nic nenaděláme, myslím, že důvod být zklamaní budeme mít ještě zítra :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Když už ty jsi takhle pesimistickej, není to dobrý.
Reagovat
smazaný uživatel
ne, já jenom zkouším tommrovu taktiku, on totiž zvlčil a je mu výsledek asi jedno :-)
Reagovat
Kytka
Jsedm taky frustrovaná a nešťastná. Už jsem si malovala, jak ten zápas skončí, zítra u tenisu pohodička, žádné nervy a Tom nedoservíruje. Ale to se mu stává poslední dobou nějak moc často. Dřív to tak nebylo.
Reagovat
smazaný uživatel
taky jsem si všimnul, dřív na něho byl v tomhle větší spoleh. A dneska obzvlášť škoda - do té doby uhrál ve 4. setu na svém podání 3 čisté hry a suma sumárum ztratil jen 2 fifteeny. Následně vyhrál svůj servis zase čistou hrou. Jen ten jeden blbý gem.
Reagovat
Kytka
Jen tady nedoservíroval počtvrté. V prvním zápase 3x, dneska 1x. To je fakt trochu moc.
Reagovat
Stan_Borowitz
To je takzvaný Rogerům syndrom. Asi to od něj Tomáš nekde chytnul. Možná loni na USO, tam měl Roger ve finále právě akutní záchvat.
Reagovat
vrabejka
Jirka X Tom zítra ve 2, Angie ve 2, Cibule zhruba 15.30.
Zas nevím na co se budu dívat dřív :D
Reagovat
smazaný uživatel
a na jakým kurtu?
Reagovat
Kytka
Hrají na kurtu č. 3, musí se to tam dohrát a před nimi je jen seniorská ženská čtyřhra Novotná, Suková x Navrátilová, Sfar. A kluci začínají nejdřív ve dvě našeho času. Aspoň tam nemusí stepovat už od rána. Kdyby před nimi hrála Cibule, bylo by hůř, ta je pověstná dlouhými zápasy.
Reagovat
Kytka
Cibule druhý zápas na č. 1, po Venus s Jaroslavou Shvedovou
Reagovat
smazaný uživatel
díky.
Reagovat
smazaný uživatel
https://www.facebook.com/SkySports/videos/vb.10911153761/10154317430943762/?type=2&theater&__mref=message_bubble

Nick je prostě Dicks :D
Reagovat
Frick
http://sport.idnes.cz/komentar-kvitova-a-karolina-pliskova-ve-wimbledonu-fxv-/tenis.aspx?c=A160703_205917_tenis_par

Nemyslim si, že by Petra promarňovala měsíce a roky, kdy by mohla být světovou no. 1...

Osobně si myslim, že Petřino hypotetický dlouhodobý maximum v od sezony 2012 by bylo na druhym místě. S tim, že by se na GS častěji dostávala do SF a F a vyhrála by o pár Premierů/PM/P5 navíc. Ale Serena by vládla tak či tak.
Reagovat
Frick
Pokud jde o tenistku, která hraje nejvíce pod svoje možnosti, tak myslím, že je to Kristýna. Já myslim, že by klidně nějaký 30. místo dávat mohla.
Reagovat
smazaný uživatel
Radši nemysli.
A nepiš.
Reagovat
FulnekUltras
nejsi tu kousek vedle, Peťo? ;)
Reagovat
Lunej..
jsem to v klidu zhlédla od stavu 5:2 pro Tomáše ve 4. setu. Byl to moc pěkný konec, hecování Jirky mi nepřišlo vůbec nějak nevhodné, že se povzbuzuje anglicky je jeho věc, Tomáš to docela dobře ustál, na to, že to pokonil a jeho stěžování si na tmu mi přišlo k dané situaci docela únosné, protože Tomáše znám mnohem protivnějšího. Jedině, jak se Jirka ptal, jestli to byl out nebo ne a Tomáš byl otočený zády tuším a nereagoval, tak to Jirku asi naštvalo, tedy pokud mám správný dojem. Takže si myslím, že to na TP bylo opět zbytečně vyhrocené :D Snad to Tomáš zítra dá, jinak je škoda, že se museli potkat takhle blbě, protože oba hrají skvěle. Ale Jirka není moje srdcovka :)
Reagovat
Lunej..
Jo a telka mi to utla za stavu 7:6 v TB pro Tomáše a dál to už nepustili, mrchy :)
Reagovat
smazaný uživatel
ten set pak skončil 7:6, asi tě chtěli ošálit :-)
Reagovat
FulnekUltras
tak při 5:6 v TB 4.s. to bylo asi nejzajímavější ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Já nevím, co to tam bylo za dohadování mezi nima s tím autem. Na Toma nebyl záběr, ale nemyslím si, že by záměrně na Jirku nereagoval nebo tak. V té vyhrocené koncovce mohl říct, že si sám není jistý a i to mohlo Jirku naštvat.
Reagovat
historik
no snad do zítřka vychladnou. A snad to nebude zítra nějaký maratón, protože to by byla prohra pro oba.
Reagovat
Kytka
Už teď je to prohra pro oba. Doufám, že je pošlou na dvorec po nějaké ucourané dvou a půl hodinové čtyřhře a pak budou hrát do stavu třeba 20:18. A pak nastoupit na čtvrfinále proti odpočatému a letos rozjetému Pouillemu, to bude konec pro jednoho nebo druhého a pro nás taky, protože tam už nic jinak nemáme. kromě čtyřher, ale to je doplňkový sport. Nevím, proč se nemohlo dohrát na centru.
Reagovat
FulnekUltras
páč Britové ještě Moravu neuznali... ;)
Reagovat
FulnekUltras
jestřáb jasně potvrdil Jiřinův aut, ale jestli ho Béda těsně před tím zdánlivě jasným úderem u sítě do otevřeného kurtu nějak česky ;) nerozhodil...by na něho bylo skoro podobné... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Už jsem to tu jednou psala. Neviděla jsem, ale jestli něco takového udělal, pak si ale nemají co vyčítat. On mu to Jirka udělal taky.
Reagovat
FulnekUltras
pravda pravda... ;) ...nezastírám, že o ždibec víc bych postup přál Jirkovi, ale když to nevyjde a Berďa pak vyhraje ještě třikrát, bude to taky velký a hlavně dlouhodobě zasloužený příběh...
Reagovat
historik
jj je škoda, že jeden musí skončit. A už vidím, jak to zase budou všichni, zvlášť média, rozebírat. Tomáše budou opět nazývat arogantním, ale ta tma prostě byla a pamatuju ten zápas s Čiličem taky tady na Wimbledonu, taky jestřáb nefungoval. Tady bych se ho zastala. Zkazil si to akorát tím, že to nedoservíroval.
Reagovat
smazaný uživatel
tak média jsou obecně naprosto neseriózní, to už si začíná uvědomovat hodně lidí, i když v tomto to bude podle mě docela v klidu.
Reagovat
smazaný uživatel
Nelze se divit Tomově frustraci. Jít podávat na vítězství, neproměnit 3 BB v řadě a pak ta tma a navíc emočně vypjatý zápas. Já si taky myslím, že to ustál celkem slušně.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak tak, měl těch důvodů k frustraci víc než dost, já jsem to doma snášel mnohem hůř, než on na kurtu.
Reagovat
smazaný uživatel
To mi povídej :)
Reagovat
Kytka
Já už jsem z toho celá umordovaná a ta zítřejší dohrávka mně netěší. Už kvůli tomu čtvrtfinále další den. A třeba Tsonga dneska v suchém triku. Takové štěstí na skreče protihráčů, jako Tsonga, nemá snad nikdo.
Reagovat
smazaný uživatel
+1
Víc přeju asi Tomášovi, ale v tak vyrovnaným zápase - ať postoupí ten lepší a hlavně zvládne i další (3) zápasy :-)
Reagovat
svetova.dvojka
Tak já jdu ještě do večerky koupit něco k pití a jdeme s Romy do nočních ulic, vy tady dál seďte u kompu jako kancelářské myšky haha...
Reagovat
spaniel
Pozor aby ti slunovrat nevypalil oci.
Reagovat
smazaný uživatel
"až vás zítra stihne den, změníte se na kámen."
Reagovat
FulnekUltras
tak cigoše pozdravuj ;)
Reagovat
Carmelo
Zdravím, má někdo prosím link na ten TB ve 4. setu? Díky
Reagovat
smazaný uživatel
http://memesvault.com/wp-content/uploads/Laughing-Then-Crying-Gif-Tumblr-12.gif
Reagovat
McEnroe
:-)
Reagovat
Jabadu
"Kam dáme ty dva bombery?"
"Bych to dal na osmnáctku."
"Proč jako?"
"Bych to dal na osmnáctku. V pátém se nehraje TB - možná padne rekord."
:-)
Reagovat
svetova.dvojka
Jestřábí oko je selhaní inženýrů a strůjců, že nefunguje v těchto podmínkách, lidé jsou stále blbí jak tága, když nedokáží tohle ošetřit, pak by lajnoví vůbec nebyli třeba...
Reagovat
svetova.dvojka
Berdych-Veselý 4:6,6:3,7:6(8),6:7(9),28:30
Reagovat
Grigor_Murray
:D, kéž by
Reagovat
smazaný uživatel
radši v tom 5. setu 6:4
Reagovat
Kytka
Taky jsem za 6:4 v pátém.
Reagovat
Kytka
Nervů už bylo dost.
Reagovat
Jabadu
A na závěr zpráv ještě upozornění pro organizátory ve Wimbledonu, že ve večerních hodinách se v tenisovém areálu a okolí bude tvořit tma.
Přeji vám hezký zbytek večera ...
:-)
Reagovat
FulnekUltras
;)))
Reagovat
spaniel
Videt uz asi bylo spatne, ale neumim si predstavit preruseni zapasu v takove fazi. Tomas mel sanci na ukonceni vic nez dost. Co me stve je, ze za stavu 6:5 40:0 mu tma nevadila, osm micku na to uz ano. Pak zase 7 micku ne a pak zase ano. Zitra bude muset zacit lepe nez dnes a rychle regenerovat a smirit se s tim, ze nebude mit den volna jako Pouille. Pokud to teda zvladne.
Reagovat
smazaný uživatel
Je naprostá pravda, že Berdych v tom 4. setu tahal za výrazně delší konec a pokonil si to sám.
Reagovat
svetova.dvojka
Vidět bylo krásně, kdo nemá problémy se zrakem, tak v těchle podmínkách se dá hrát tenis naprosto bez problémů, nebyla ještě černočerná tma.
Reagovat
smazaný uživatel
Ta televize strašně zkresluje. Když už nejde ani jestřáb, jak to mají vidět třeba lajnový?
Reagovat
svetova.dvojka
Jestřábí oko je selhaní inženýrů a strůjců, že nefunguje v těchto podmínkách, lidé jsou stále blbí jak tága, když nedokáží tohle ošetřit, pak by lajnoví vůbec nebyli třeba...
Reagovat
svetova.dvojka
Já bych to vymyslel, technologie na to jsou.
Reagovat
smazaný uživatel
Přestaň používat podmiňovací způsob a udělej to!
Reagovat
Lina
Shrnula bych to takto. Arogantní není ani jeden. Zápas měl Tom doservírovat nebo se měl přerušit. Jinak 4. set paráda.
Tom postoupí do čtvrtfinále. Jirka až příště. ;)
Reagovat
svetova.dvojka
To těžko Veselý začne do 5.setu podávat, to je velká výhoda, pokud bude držet servis, Berdych to pořád nedokáže dotahovat...
Reagovat
smazaný uživatel
Teď se dost bojím. Jirka na začátku 4. setu vypadal, že už odchází, ale až se vyspí do toho 5.
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, jestli Berdych Veselku zkraje nebrejkne, bude to mít těžký.
Reagovat
FulnekUltras
prostě zítra max. hodina hry naplno - a buď, anebo...
Reagovat
Lina
Taky se trochu bojím, to je moje přání. :) Tomovy začátky jsou vlažné, ale třeba bude nasratý a vlítne na Jirku.
Reagovat
smazaný uživatel
Všechno hovoří pro Jirku. I dneska dokázal urvat první set. Když už to dotáhl až sem, tak ne proto, aby ten zápas o jeden den protáhnul. Tomáš prohraje, bohužel, v dalším kole stojí hratelný Pouille. Ale ztak jsme už zvyklí :-)
Reagovat
Lina
Musíš si to přebrat opačně. Jirka dnes vyhrál 1. set, proto je zítra na řadě Tom. :)
Reagovat
smazaný uživatel
On to Tomáš věděl, proto to chtěl dohrát dneska.
Reagovat
turista
Buďme rádi, že máme dva takhle skvělé tenisty ať už 5.set dopadne jakkoliv.
Reagovat
smazaný uživatel
Nejsem ráda. V ČF čeká hratelný soupeř a zápas Murray Berdych by byl super mač, kde by sice byl Berďa papírově slabší, ale s touhle hrou a nasraností, kterou by teď mohl celkem oprávněně cítit, by nebyl bez šance.
Reagovat
smazaný uživatel
ta nesčetná zklamání, která jsme s ním zažily, by zasloužily sladčí tečku, když v QF stojí Pouille, tak hratelné QF ani nepamatuju. Ale asi bohužel, uvidíme.
Reagovat
lars
Aby z Poulleho nebyl nekdo jako Cilic na USO2014
Reagovat
Stan_Borowitz
Nelíbí se mi, jak toho Francouze všichni odepisují, ale když už...

V semi od Andyho by Tomáš stejně uhrál nejvýše jeden set stejně jako na tom památném AO, kde až do zápasu s Andym vypadal a hrál na vítězství celého turnaje... ať raději zkusí štěstí Jirka.
Reagovat
smazaný uživatel
Já ho neodepisuju, tak to myšleno nebylo. Pod pojmem hratelný si představuju hráče, se kterým lze hrát a je zde slušná šance - nikoli jistota - výhry.
Reagovat
lars
moc se to zdramatizovalo ke konci a natahlo :(
asi za tyden se budou spolu pripravovat na DC
Reagovat
Kytka
DC mně momentálně nezajímá a navíc není zatím jisté, jestli Tom nastoupí.
Reagovat
Larsson
Tak k počítači jsem se dostal až večer a zápas tak začal sledovat až teď a to ten poslední game a tie-break a vážně úžasné zvraty :D :D ... to jsem fakt nečekal :D :D asi se ještě musím pořádně začíst do článku a do diskuse, jak vlastně celej ten zápas probíhal :)

Přiznám se, že fandím Berdychovi, ptz si říkám, že Jirka má kariéru a možné postupy do vyšších kol ve Wimbledonu před sebou... A tak i vzhledem k pavoukovi a tomu, že by se mohl dostat Berdych dostat do semi a případně se pokusit o nereálné, to takhle pragmaticky přeju jemu. :)
Reagovat
FulnekUltras
Berďa by si to samozřejmě za celou svou dosavadní kariéru těžce zasloužil...ale... ;)
Reagovat
darek.vrana
Možná, ale možná taky už nikdy nebude mít takovou šanci dostat se do semifinále Wimbledonu, i když je mladý... A na druhou stranu, pokud má z našich někdo prohrát SF, tak radši Jirka, protože to by i tak byla bomba, zatímco u Tomáše je vcelku jedno, jestli bude mít o jedno semi víc nebo míň. A víme, jak ho Murray vždycky poslední dobou vyučil, nevím nevím, jestli by to bylo jiné, když dnes tak smáznul Kyrgiose.
Reagovat
George_Renel
Moc pěkný mač. Ml všechno. Jediné co mi trošku vadilo byla gesta Jirky k divákům, jejich vzývání. To bylo trošku mimo.
Když hrají proti sobě naše tenistky, žádná to nikdy neudělala.
Reagovat
smazaný uživatel
tím mě neskutečně štval, ale dá se to pochopit. Prostě se tím hecoval. Úspěšně.
Reagovat
FulnekUltras
u Štěpce nevadí? ;)
Reagovat
George_Renel
Když hraje s krajanem, tak to Radek nedělá. A o tom jsem psal. Nebo jsi viděl, že by hecoval diváky, když hrál s Berdychem?
Reagovat
FulnekUltras
Takhle důležitý zápas spolu bohužel nikdy nehráli. Fakt je, že kór v téhle fázi turnaje jako Wimbledon už je tenis opravdu individuálním sportem se vším všudy. A jistěže holky - zvlášť potom naše Peťa a Šafi - jsou na rozdíl od samců ;) trochu něco jiného...
Reagovat
smazaný uživatel
V tu chvíli to není kamarád z DC, dětský idol apod., ale soupeř, kterého musí porazit.
Reagovat
svetova.dvojka
útery vždy patří ženám, počkal bych až do středy s tím 5.setem...
Reagovat
horska.kraslice
Ve středu se bude pokračovat, protože pátý set bude zítra za stavu 40:40 přerušen pro tmu :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Emoce v zápase jsou a budou, kor v tomhle. Pár urážek nic neznamená. Až vychladnou, budou v pohodě.
Reagovat
Lunej..
odkdy si to mám pustit, abych věděla, proč je Jirka namyšlený a Tomáš arogant? Odešla jsem za stavu 5:3 pro Toma, takže to mám dát od TB? :)díky
Reagovat
vibbi
Namysleny arogant je Tomas. Ale ti vsichni vime jiz radu let, akorát se mu to tolerovalo.
Reagovat
Lunej..
tenhle blbý názor čtu už dlouho a já teda nejsem "všichni". Tak si pustím TB, díky. A tenhle umpire umí taky zápas pěkně zkonit, i když se rádoby usmívá a dělá srandičky. :)
Reagovat
smazaný uživatel
+ ještě ty 3 odvrácený bb/mb. Ty stojí za to.
Reagovat
vibbi
Ja jsem ta, ktera se ho cela leta zastavala, ale arogant proste je.
Reagovat
FulnekUltras
TB stačí - byl fakt výživný... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Pusť si to odsud, Jirka začal být neskutečnej.
Reagovat
Jabadu
Já bych začal příchodem praotce Čecha na Říp.
:-)
Reagovat
sprchon
Já to naopak zapnul za stavu 5:2 v tom 4. setu. :D Nemyslím si, že by byl Jirka namyšlenej.
Reagovat
FulnekUltras
že jo? ;) kamooooooooon mě Sere jinde... ;)
Reagovat
Lunej..
Ty mě často s...š i bez kamónu... :P
Reagovat
Lunej..
Já za tohoto stavu pomalu odcházela, s vidinou, naivní, že už to Tomáš domázne. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, já taky. Jak šel Berďa servírovat na vítězství, tak jsem byla naprosto v pohodě.
Reagovat
smazaný uživatel
Znáš to, místní žumpa. Nemyslím si ani o jednom, že by byl arogant nebo namyšlenec. Prostě vypjatej zápas. Emoce lítaly. Ale už jsem letos na Wimblu viděla mnohem větší výstupy.
Reagovat
Lunej..
znám, je to tady čím dál větší žumpa, o tenise skoro nic, jen nadávky a urážky. Proto jsem to tady jen přelétla a pustím si to znovu, abych si udělala vlastní názor.
Reagovat
smazaný uživatel
U Jirky jsem si nevšiml. U Tomáše je to jedno, pusť si kterýkoli jeho vypjatější zápas a všimneš si :D
Reagovat
smazaný uživatel
že si Berdych stěžoval na tmu. Mám kamaráda, který má největší problém, když je šero. Ve dne v pohodě, jakmile svítí lampy v pohodě, ale při šeru třeba i když je někde na cestě, tak staví a neřídí, protože blbě vidí. Tím chci říct, že i když může mít někdo pocit, že podmínky jsou pro oba hráče stejné, nemusí to být tak úplně pravda. A když vidím Berďu, jak zoufale bojuje za těchto podmínek za přerušení, pak mám pocit, že se vzteká celkem oprávněně.
Reagovat
PetaM
Podmínky samozřejmě stejné jsou. Největším problémem je proměnná - čili lidé - a to je nejhorší. Ale to si nikdo neuvědomí. Ovečky jedou jen na podmínky. Ale jen z podmínky ani v matematice nic neuvaříš.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jsem to myslela, jen jsem to blbě vyjádřila :)
Reagovat
smazaný uživatel
to šero mu vadilo, to šlo vidět. Ale přerušit se kdyžtak mělo za stavu 6:6, ne v rozehraným tiebreaku.
Reagovat
smazaný uživatel
slyšela jsem, že to tam i Lahyanimu říkal, že někdo vidí líp a někdo hůř, takže to může být pravda, akorát je zajímavý, že ho to najednou nakoplo a málem to vyhrál :P
Reagovat
PetaM
Zřejmě chtěl všem blbcům ukázat, že jsou blbí.
Reagovat
smazaný uživatel
On se v tu chvíli strašně nasr..., to bylo vidět. A mlátil do toho hlava nehlava a padalo mu to tam. Jenže jak to srovnal a začalo mu o to zase jít, tak bylo vymalováno.
Reagovat
Lunej..
s Andym taky špatně viděl, kvůli čočkám, a hned byl trapnej, že prohrává a chce to přerušit. Ten, kdo čočky nikdy nenosil, tak o tom ví kulový, jaký vliv má šero.
Reagovat
FulnekUltras
na výsledek to nejspíš vůbec nemělo vliv...
Reagovat
smazaný uživatel
To nemůžeš vědět. Já si spíš myslím, že mělo a dost podstatný.
Reagovat
FulnekUltras
jako pravdou je, že řada lidí šeroslepost v různém stadiu má - hlavně ti s nějakou oční vadou, ale to myslím není Berďův případ
Reagovat
smazaný uživatel
Ten můj kamarád ale taky nemá jinej problém. Nenosí brýle, ani čočky a v šeru nevidí.
Reagovat
FulnekUltras
rád bych to Berďovi věřil, ale za ta léta nazad a všelijaká jeho účelová extempore už nějak nevím... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Já ti nevím, možná jsem ovlivněna tím, že mu fandím, ale zrovna u Berdi nemám pocit, že by byl neférový taktik.
Reagovat
sprchon
Oprávněně? To je ale jeho problém, že jemu to vadí a soupeři ne. Jeho handicap.
Reagovat
svetova.dvojka
Kdo má kvalitní televizi ze zvukem 7.1 tak to slyšel, jsou to tzv. ruchové mikrofony, slyšel jsme pi.ča,čur.ák z úst Veselky, pochybuji, že to říkal sobě...
Reagovat
smazaný uživatel
to mluvil o tobě, ti nedošlo woe?
Reagovat
PetaM
Hrál jsi tenis? Takhle se na kurtu mluví běžně a většinou všichni mluví k sobě.
Reagovat
milik254
Proč by to nemohl říkat sobě?
Reagovat
smazaný uživatel
Tohle sportovci nejčastěji říkají právě sobě :)
Reagovat
darek.vrana
Zrovna dneska jsem sám sobě při tenise říkal to samé.
Reagovat
Frick
že někdo, kdo si taaaaak moc stěžuje na tmu, najednou otočí TB z 1:6 na 7:6.

No, bude to ještě boj.
Reagovat
Roger4EVER
Jenom ufňukánek Tomášek. Nikdo jiný.
Reagovat
smazaný uživatel
Berdych mal tmu akurat pred očami, zrejme tá mu vadila..
Reagovat
smazaný uživatel
Jednoznačně nejlepší zápas dne, minimálně u mužů, zasloužil by si centr, ale to Britové nemohli vědět, nezeptali se nás. Jirku od dneška do zítřka nesnáším.
Reagovat
Jabadu
Mně je celkem sympatický.
:-)
Reagovat
Krisboy
Jinak neuvěřitelnej zápas, skvělej výkon od obou. J1rka konečně překročil svůj stín a prodává, co v něm vždycky bylo. Ať zítra vyhraje kdokoliv, s tímhle výkonem musej Puje smáznout. Díky kluci oběma za nádhernej tenis!!!
Reagovat
FulnekUltras
Přesně tak - hlavně když vítěz prodá své maximum i v dalších třech zápasech... ;)
Reagovat
dappe
Mně to naopak až do stavu 5:6 a 0:40 ve 4.setu přišlo hrozně nudný, ale tak to je věc názoru. Pouille je rozhodně přijatelný soupeř, ale myslím si, že on si bude říkat to samé o našich hráčích. :)
Reagovat
spaniel
Taky mne to vetsinu casu doslo priserne nudne. Zadna variabilita, na siti minimalne, par slajsu.
Reagovat
sprchon
Sice promrhal asi stejně SB jako Berdick MB, ale nakonec 4. set zvládl... Zítra dokonat! :)
Reagovat
smazaný uživatel
Na Grand slamech by měli hrát s brýlemi pro noční vidění. Když si je může dovolit armáda,tak určitě i bohatý Wimbledon
Reagovat
vrabejka
Jirka neskutečně!!! Snad ho zítra dorazí!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Nejlepší bylo, jak Jirka schválně pustil Tomáše zpátky ze stavu 6-1. Už si se soupeři hraje jak Djok.
Reagovat
panzer.dragon
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
součást taktiky - psychicky ho vyšťavit
Reagovat
Jabadu
On si to už také může od Monaka dovolit.
:-)
Reagovat
svetova.dvojka
Připomínám, že v Londýně je o hodinu méně než u nás, takže nějakých 21:30 a to ještě rozhodně žádná tma, pokud je v létě extraslunečný den, je přímá viditelnost až tak do 22:05, takže ještě by se mohlo 35 minut hrát... , nechápu organizátory.
Reagovat
PetaM
Ty nechápeš více věcí.
Reagovat
svetova.dvojka
Je to pravda, to že zapadne slunce, neznamená že je tma..., zeptej se na to odborníků...
Reagovat
FulnekUltras
kamera v tomhle děsně zkresluje
Reagovat
petrulinka
U nás je dobrá psychiatrická léčebna
Reagovat
Roger4EVER
Tak si tam zajdi, pomůžou Ti tam.
Reagovat
petrulinka
Nevšimla jsem si, že bych mluvila s tebou. Asi máš schizofrenii, já ti domluvím schůzku
Reagovat
Roger4EVER
Na Tvůj příspěvek se nedalo nereagovat, protože tolik blbosti v jednom příspěvku se jen tak nevidí.
Reagovat
milik254
Asi není extrasluneční den, holt dny už se krátí
Reagovat
smazaný uživatel
To jako fakt nebo je to vtip?
Reagovat
svetova.dvojka
Je to pravda, 21.června, pokud je extraslunečný den, je vidno i po 22 hodině, vy jste asi tento romantický dlouhý večer nikdy nezažila, díval jsem se na hodinky, bylo 22:03 a bylo ještě světlo.
Reagovat
PetaM
Až na to, že tam dnes byly mraky a odpoldne sprchlo. Takže zase tak slunečno asi nebylo.
Reagovat
smazaný uživatel
Dnes vsak neni 21. Júna...Odvtedy sa dni skracujú, kazdý den odpočítaj dve minúty, to mas hned o pol hod kratší den, nez pocas letneho junového slnovratu...Nehovoriac o tom, ze aj 21.6 je o 21:45 skor šero, než svetlo...A podla mna je logické prerusit skor zápas za stavu 0:0, nez 1:2 v piatom sete.
Reagovat
smazaný uživatel
Slunečný den nebyl, to zaprvé. A za druhé byses někdy měl mrknout do mapy, kde Londýn leží. To, že je tam o hodinu méně, neznamená, že je tam o hodinu déle světlo.
Reagovat
smazaný uživatel
V Londýně jsem byla. Je to tak o půl hodiny.
Reagovat
turista
Britové by hlavně měli mít umělé osvětlení na více kurtech. Bohatí jsou na to dost. Tomášův nápad dohrát zápas na centru byl dobrý. Britové jsou ale rigidní a zkostnatělí. Jinak Jirka si vyrovnání na 2:2 plně zasloužil. Umí hrát tenis stejně skvěle jako Tomáš. Pouze potřebuje právě takovéto zkušenosti, kterých má Tomáš plno.
Reagovat
Stan_Borowitz
Britové jsou přece před krachem, když opustili matičku EU...
Reagovat
Jabadu
Jako asi na to šero doplatil víc Tomáš, protože bomberovi Veselému si lajnoví už netroufli zahlásit aut při podání - protože už nic nemohli vidět.
Reagovat
FulnekUltras
tak je tam pár starších kusů, ale nemyslím, že by nějak zásadně ovlivnili vývoj...
Reagovat
smazaný uživatel
Jiřin měl psychickou výhodu, ale spíš to vidím na nějaký neviditelný síly, který ho chránily před prohrou a zítra už taky.
Reagovat
svetova.dvojka
Jinak už i Veselka Berdychovi řekl , že je pi.ča.,čurá.k a zmr.d..., dostal rozum chlapec...
Reagovat
smazaný uživatel
:))

Boh vie, čo urobí s tou fotkou..
Reagovat
FulnekUltras
Berďa mu tam zjevně kecal do jasného úderu u sítě, který nakonec Jirka poslal těsně ven (5:6 v TB 4. setu)
Reagovat
svetova.dvojka
A pak se ho Veselka ptal, jestli to byl out nebo ne, gestikuloval na něho a Berdych totálně nereagoval...
Reagovat
PetaM
A proč by na něj měl reagovat? Je to soupeř, ne kamarád. Navíc výsledek v pohodě mohl vidět na tabuli, když si vzal oko. Tomáš není vůbec povinnen mu něco oznamovat.
Reagovat
EllNino
gestikuloval k lavičce ale v pohodě :D
Reagovat
smazaný uživatel
Já myslím, že v tomhle zápase lítaj emoce na obou stranách.
Reagovat
George_Renel
Proč by o mluvil o tobě? .-)
Reagovat
sprchon
Já to měl bez zvuku. :D Ale nedivil bych se. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tento příspěvek byl zcela zcenzurován pro neuvěřitelnou hrubost.
Reagovat
smazaný uživatel
Nedopodával, nevyužil 3 BB, které byly zároveň MB, zdrhne hrobníkovi z lopaty v TB 1:6 a pak to ještě ke všemu prohraje!!!
Reagovat
Roger4EVER
Hlupák no. To je mu vlastní.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak zrovna s hloupostí to má společného pramálo. To spíš tvůj komentář k ní má blízko.
Reagovat
Roger4EVER
To spíše všechny Tvoje příspěvky na této stránce.
Reagovat
smazaný uživatel
klobouk dolů před sudím Layanim
Reagovat
petrulinka
Je to pitomec, kdyby se do zápasu nemontoval, když mohl vidět tak akorát ho...o, tak by už Tomáš vyhrál. Ale on musí hold v tu nejnevhodnější dobu zahlásit aut a to v momentě, kdy si hráči nemůžou vzít jestřába. Prostě neregulérní a nesportovní
Reagovat
PetaM
On zahlásil in, protože čárový zahlásil out.
Reagovat
smazaný uživatel
i z telky bylo vidět,že míč byl dobrý . I Tomáš by vyjel ,kdyby byl out. Ten se hádá i kvůli hloupostem,natož teď.
Reagovat
petrulinka
A proč myslíš asi ty chytrá hlavo, proč pustil na zem raketu a chytil se za hlavu? Jen tak z prdele, ne?
Reagovat
smazaný uživatel
Ten míč byl z opakovanýho záběru jednoznačně, ale naprosto jednoznačně dobrý, takže v tom skutečně klobouk dolů před umpirovým.
Reagovat
vibbi
Rika ti neco fair play? Byla to cara, Tomas to videl, umpire to videl a udelal to nejlepsi, co mohl. Neslo o nejaky nepatrny dotyk, ale o naprosto dobry mic.
Reagovat
smazaný uživatel
Klobouk dolů? Zápas měl být přerušený!
Reagovat
petrulinka
Naprosto souhlasím. Zápas měl být přerušený
Reagovat
smazaný uživatel
po činu je každý chytrý .Proč jste to tu nikdo nezmínil za toho stavu 5:5?
Reagovat
smazaný uživatel
Jirko, před 5. setem si pusť Eye of The Tiger a máš to v kapse.
Reagovat
FulnekUltras
epická bitva...
Reagovat
George_Renel
Stejně za to můžou ty Rusky, co to nemohly dotentovat.
Reagovat
PetaM
Ne, může za to Slovena s Polenou.
Reagovat
kada.tom
No, to budou rozhovory po utkání :-D
Už teď se na ně těším :-D
A ta zítřejší dohrávka může a bude asi taky pěkně pikantní :-D
Reagovat
svetova.dvojka
Proč se končí vždyť je normálně světlo ještě. ?
Reagovat
petrulinka
Zkrátka neregulérní konec čtvrtého setu, rozhodčí vzali Tomášovi vítězství. Dle mého názoru, jakmile nelze použít jestřába, tak by se mělo skončit a není to regulérní zápas. Doufám, že Tomáš toho namyšleného Veselého v pátém rozmlátí
Reagovat
EllNino
namyšleného Veselého ? ...já neviděl, že by se Veselý hádal
Reagovat
petrulinka
Neznamená, že když se někdo hádá, že je namyšlený. Ještě jsem nezažila, že by při derby jakýkoliv hráč tak povzbuzoval publikum a křičel jak zběsilý. Veselý se s prominutím může pos...at, jen aby vyburcoval publikum, ječí jak siréna a křičí comon. Takže dle mě namyšlený blbeček. Tomáš hraje v klidu, neječí a občas se hádá s rozhodčím, ale to je dáno povahou. Já bych se taky hádala, jsem vznětlivější, ale nikoliv namyšlená. A o tom to je
Reagovat
EllNino
nemyslím si, ale taky názor ...
Reagovat
kada.tom
Tomáš měl doservírovat zápas za stavu 5-3 a nemuselo to dojít do tohoto konce setu
Reagovat
smazaný uživatel
přesně
Reagovat
Roger4EVER
Petrulinko ty jsi vazne hloupá. Zlatej Veselý oproti nafoukanci Byrdychovy
Reagovat
FulnekUltras
zítra se rozhodne... ;)))
Reagovat
smazaný uživatel
Jastraba nejde pouzit na 99% kurtoch sveta a hraju sa tam regulerne zapasy.
Reagovat
Roger4EVER
Přesně tak.
Reagovat
PetaM
Není fér měnit pravidla uprostřed hry. Pokud tam jestřáb byl, má tam být celou dobu. Ne, že si odletí nakrmit děcka.
Reagovat
FulnekUltras
;)))))
Reagovat
smazaný uživatel
Som si isty, ze je na to klauzula v pravidlach, ze jastrab nemusi byt vzdy k dispozicii..Tým padom to je regulérne.
Reagovat
PetaM
Ano, pokud se rozbije uprostřed dne, zřejmě to úplně nevadí. Ale on se nerozbil, přestal vidět. A nemyslím si, že lidské oči jsou lepší, než technika ...
Reagovat
Jabadu
V podstatě je nám asi jedno, kdo vyhraje, ale bez toho jestřába to bylo neregulérní. Já tam pár autů viděl na obou stranách. Fakt fraška.
Reagovat
petrulinka
Mně to jedno není, fandím Tomášovi
Reagovat
Roger4EVER
Tomášovi fandí jen hlupák.
Reagovat
poutnik
Ty jsi hulvát.
Reagovat
Roger4EVER
Děkuju, pro Tebe tu správnou nadávku ještě nevynalezli, takovej de.bil totiž druhej neexistuje.
Reagovat
Krisboy
Napsat, že Tomášovi fandí jen hlupák dělá největšího de.bila široko daleko z tebe.
Reagovat
Roger4EVER
A kdo by fandil namyslenemu, arogantnímu a nafoukanemu hraci? Jen totální vůl, ale tak tím pádem už vím, proč mu fandíš ty.
Reagovat
poutnik
Hulvát není nadávka, jen pojmenování člověka jenž se hrubě a neslušně vyjadřuje o druhých obzvláště o ženách.
Reagovat
smazaný uživatel
Mně to taky není jedno, taky fandím Tomovi. A jsou to teda strašný nervy.
Reagovat
turista
Na antuce také není jestřáb včetně RG tak je vše OK.
Reagovat
Mayo
oléééééééééééééééééééééééé J1rkaaaaaaaaaaaaaaaaa
Reagovat
smazaný uživatel
:)
Reagovat
smazaný uživatel
Juraaaaaaaaaaaa, parádně si to vybojoval, nojo a Berdych si jde stěžovat, že chce hrát na centru :D :D
Reagovat
PetaM
Jak stěžovat? Prostě by to rád dnes dohrál, tak proč ne na centru?
Reagovat
EllNino
přesně :D
Reagovat
Mayo
lebo je to od veci
Reagovat
PetaM
A z jakého důvodu je to prosím od věci?
Reagovat
smazaný uživatel
Lebo to je tak v pravidlách. Zápas, ktory sa začal niekde hrat sa tam dohrat aj musí. Mozno aj preto Isner a Mahut museli dohravat svoj zapas na kurte c. 17, kde sa tiesnilo par sto ludi, hoci by si tu koncovku piateho setu pozrelo 20.000 ludi.
Reagovat
PetaM
Nesouhlasím. Ve druhém hracím dni rozehrály svůj duel Bouchard a Rybáriková na kurtu č. 12. Duel se dohrával na centru.
Reagovat
smazaný uživatel
To byla výjimka, protože je Genie hvězda. To Jirka zatím není. Zatím.
Reagovat
PetaM
Tomáš je větší hvězda, než Genie kdy bude.
Reagovat
smazaný uživatel
Těžko. Ona vydělá za rok to, co on za kariéru.
Reagovat
PetaM
Ale ne na kurtu.
Reagovat
FulnekUltras
ale čím kwa čím ????? ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to bol precedens tým pádom. Organizátori by mali byť vo svojich vyjadreniach a postojocj konštantní...V tom roku zápasu Izzyho s Mahutom okolo toho bolo velke halo, ze preco nejdu na vacsi kurt a angličania sa sucho vyhovorili na pravidla.
Reagovat
PetaM
Nevím, jak dlouho to hráli ... Ale na několik dnů zatarasit největší dvorce, no nevím jako :D :D
Reagovat
FulnekUltras
Anglosasové na nějaké Moraváky serou... ;)
Reagovat
svetova.dvojka
V těchto podmínkách se skutečně pozná, kdo má talent, a kdo jen spoléhá na dobrou viditelnost..., že Tome...
Reagovat
babolat.cz
já toho Jirku miluju!!!!
Reagovat
FulnekUltras
místní dámy to mají zhusta obráceně... ;)
Reagovat
PetaM
No, doufám, že to ten arogantní Veselý zítra prohraje! Tome, drž se! :)
Reagovat
smazaný uživatel
arogantní Veselý :D
Reagovat
PetaM
Samozřejmě. Proti němu Tom vypadá jako osvícený.
Reagovat
Roger4EVER
Další hlupák arogantní je mozna tak uhadany Byrdych
Reagovat
PetaM
Nemá snad právo na svůj nazor? Hloupý, kdo mluví. Hloupější, kdo mlčí.
Reagovat
Roger4EVER
Mluví vždy jen o věcech, které jsou jasně dané a nemůže je nijak změnit, či ovlivnit. Potom je tři další hry z toho mimo a to je jeden z důvodů proč nemá a NIKDY NEBUDE MÍT GS!
Reagovat
smazaný uživatel
tak určitě, pro mě je nesympatický věčný stěžovatel Berdych, přeju to Veselkovi, ať se taky jednou koná překvapení
Reagovat
babolat.cz
nejhorší deviace je, když sázkař uráží hráče jen proto, že vsadil proti němu...
Reagovat
PetaM
Já jsem si nevsadil. Na zápasy Čechů a Češek zásadně nevsázím! Ani v jednom případě bych neměl radost.
Reagovat
petrulinka
Souhlasím s tebou
Reagovat
Grigor_Murray
Arogantní Veselý?! Ty si asi pletes hráče ne. Jirka je borec, Berdych akorát brečí že nevidí, a když dorovná, jako mávnutím proutku mu to nevadí. Zítra to musí Veselka uhrát, potom vyřadit Puího a čestně si zahrát s Andym v semifinále.
Reagovat
PetaM
Jirka je borec? Spíše blbec. Jeho chování je otřesné.
Reagovat
Grigor_Murray
A v čem? Hecuje diváky, tvoří atmosféru , bojuje. Berdyč se umí akorát hádat.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale ta hra! Ta píše. Doufám, že do neděle pojede jako proti Tomášovi v 1. setu.
Reagovat
kada.tom
Tomáš chce hrát na centru :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Rozhodčí tam do toho pěkně zasáhli... tak to je asi osud. Co se dá dělat.
Reagovat
Kytka
A je to v prdeli, bohužel
Reagovat
Kytka
Poslední dobou neumí doservírovat.
Reagovat
kada.tom
a je to ...
Reagovat
kada.tom
to je doba, než jeden z nich o podání přijde ...
Reagovat
smazaný uživatel
Hej lidi, nepřipomíná vám to finále 2008? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Pravda. Aj tam bol jeden z protagonistov veselý :)..A ja viem aj ktorý..
Reagovat
smazaný uživatel
to víme všichni, tak že by byl zítra veselý i Veselý? ;))
Reagovat
Lunej..
Ještě hrajou? Já odešla v klidu s tím, že to Tomáš vyhraje:)
Reagovat
smazaný uživatel
ty nesdílíš s náma ty neskutečný nervy?!?! :D
Reagovat
smazaný uživatel
přicházíš o to nejlepší, už jsem myslela, že je hotovo a J1rka to neskutečně zdramatizuje, je to parádní bitva :))
Reagovat
Lunej..
Bože. Tak si to zpětne pustím, i když asi nadávky a ksichty Toma nemusím vidět:)
Reagovat
smazaný uživatel
projevila se správná rivalita, pánové si nic nedarovali ;)
Reagovat
Jabadu
Banda vylízaných ... ... takhle ovlivnit zápas!
Reagovat
smazaný uživatel
Ježíííííííííííši, tak tohle už je vážně masakr :OOOOOOO
Reagovat
kada.tom
correction ... replay the point :-D :-D :-D
Reagovat
kada.tom
Tomáš je fakt neskonale na*ranej :-D
snad ten matchball už promění ... :-D
Reagovat
PetaM
Nefunguje jestřáb ... Začíná fraška :D :D
Reagovat
PetaM
A JE TO TADY :D :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Pojď, Jíro, naser Toma ještě víc, dneska si to zasloužíš :P
Reagovat
Grigor_Murray
Ježíš jak já toho Berdycha nemám rád, alibista zapraskanej.
Reagovat
lars
tak se divej na Dimitrova
Reagovat
Krisboy
nebo Murrayho :))))))))))
Reagovat
Grigor_Murray
Koukam se na to kvůli Jirkovi, dneska si mě získal svou bojovností.
Reagovat
kada.tom
nejsem si jist, jak to s tím ideolem bude po dnešku :-D
docela slušná rivalita dneska ..
Reagovat
Mayo
Veselý je idi.t roka....mal 6-1 a prehrá zápas :D:D:D horšie ako labilné ženy
Reagovat
Krisboy
To jsi asi koukal na jinej zápas.
Reagovat
smazaný uživatel
Tvl je toto možné? :D
Reagovat
Jabadu
Některé věci se u J1rky tak nějak nemění. Tohle tedy pěkně projel.
Reagovat
vrabejka
Jiro toto se uklizí toto už Berdych otočí
Reagovat
svetova.dvojka
Ježiši Kriste..
Reagovat
smazaný uživatel
Najednou umi cesky :D pi.a vo.e pi.a :D
Reagovat
smazaný uživatel
Proboha.
Reagovat
kada.tom
6-6 ... to je komedie :-D
snad to Tomáš ještě obtočí a vyhraje ... :-D
Reagovat
EllNino
Tyvole 6:6 :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Zas tak špatně asi Berdych nevidí, když mu to nepustil, aby se to dohrálo zítra, že by ho stěžování si nevykolejilo? :D
Reagovat
PetaM
Zaostřil a jede.
Reagovat
svetova.dvojka
Za Tomovu nemohoucnost opět může tma..., přitom viditelnost ve Wimbledonu je naprosto ideální, dívám se na Novasport 1 HD , ještě by se mohlo hrát klidně 2 až 3 hodiny...
Reagovat
PetaM
Na kurtu to vypadá úplně jinak, než v televizi.
Reagovat
spaniel
:D
Reagovat
smazaný uživatel
Začalo to frustrací, skočnilo to frustrací, zítra to nevidím dobře, Tomáš se teď chová jako dítě, já doma taky, jdu vymlátit sousedům okna, nic jinýho mě teď neuklidní. Je to na ...........
Reagovat
kada.tom
je fakt, že každý rok má s tímhle Tomáš problém ... nicméně už proto, že to zažívá každý rok, by si na to mohl zvyknout a prostě to tak brát ...
Reagovat
vrabejka
Berdychu stejně ten 4.set prohraješ tak drž hubu :D
Reagovat
PetaM
Tomáši, až se tě příště bude Kraus ptát, kteří tenisté hekají, řekni Veselý. Strašné to je :D
Reagovat
smazaný uživatel
masakr!! 5:1
Reagovat
Vojtiik
J1rka mentální titán!
Reagovat
kada.tom
Tomáš si už stěžuje na tmu ... no jo, kdyby doservíroval za stavu 5-4, stěžovat si nemusel ...
Reagovat
EllNino
5:3
Reagovat
kada.tom
jo, sorry, 5-3
Reagovat
smazaný uživatel
přesně, naprosto irelevantní si teď stěžovat.
Reagovat
Kytka
Škoda, už bych chtěla aby ten zípas skončil, mám toho dost. Bude se hrát zítra, to mně štve.
Reagovat
smazaný uživatel
to by nebyl Tomáš, aby si nepostěžoval, spíš už vypadá, že toho má plný kecky a chce dohrávku zítra, Veselka jede a tma mu zřejmě nevadí, tak už to zakončete a 5. set si dáme zítra ;)
Reagovat
smazaný uživatel
zatím to vypadá tk, že zítra budem pokračovat
Reagovat
kada.tom
čtyřhra na kurtu č. 17 přerušena za stavu 13-13 pro oba
Reagovat
smazaný uživatel
To už vypadá špatně.
Reagovat
smazaný uživatel
Tvl tohle by starý J1rka nedokázal takto odvrátit 3 mečboly, zachoval chladnou hlavu a zahrál jako mentální titán ;))
Reagovat
kada.tom
tak si dáme ještě TB a končíme nehledě na to, kdo ho vyhraje ...
Reagovat
PetaM
Doufám, že konec bude úplný.
Reagovat
Kytka
Taky bych ráda, ale vypadá to bledě.
Reagovat
PetaM
Plíšková + Veselý = ti dva spolu hrát čtyřhru, nikdy neztratí servis ...
Reagovat
EllNino
hráli a ztratili ...na Hapmanu
Reagovat
PetaM
Tak v tom případě jsou slabí.
Reagovat
smazaný uživatel
Tři mečboly v ..., je to v ...
Reagovat
Kytka
Jo slušně řečeno v pytli.
Reagovat
vrabejka
Škoda. Ale i tak krásný turnaj Jirko :)
Doufám, že Berdych chytne tuto šanci za pačesy a ten Wimbleodn vyhraje.
Reagovat
smazaný uživatel
Jop, s Veselým si presiel malým peklom, to najtazsie ma za sebou.
Reagovat
vrabejka
Tak to jsem nečekal. To je mentalita!!!
Jirka by si ten 4.set zasloužil.
Reagovat
kada.tom
3 matchbally
Reagovat
EllNino
a nic :D
Reagovat
kada.tom
a ani jeden nebyl proměněn ..
Reagovat
kada.tom
Tomáši zaber ...
Reagovat
Kytka
Kéž by Tom zabral, už mám toho zápasu plný zuby.
Reagovat
Krisboy
Diváci ve varu. Paráda. Nejlepší zápas dne.
Reagovat
smazaný uživatel
Super atmosféra, mexické vlny, kdo by to byl čekal u tohoto zápasu? :)
Reagovat
smazaný uživatel
To je zklamání, Veselý z nepochopitelných důvodů najednou ožil, zatímco Tomáš už byl v polospánku, teď tam skáče jak králík, chybí tomu už jenom mrkev. Ale pořád má Tomáš šanci to ukončit ve svůj prospěch, tak pojď!
Reagovat
smazaný uživatel
Jirka překvapuje, snad ustojí koncovku.
Reagovat
smazaný uživatel
Veselka zdá se konečně získal vítěznou mentalitu a bojuje, tak se mi to líbí! :))
Reagovat
Jabadu
"A já mu povídám: Obře! Tomáši Berdychovi to nedělá dobře! ..."
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to je paráda!! Na Veselkův výkon a celodvorcový tenis nestačím zírat, skoro bych mu i ten postup přál.
Reagovat
vrabejka
Jirka to ustál :)
Reagovat
PetaM
Stačilo vracet .... :( Tome, Tome ...
Reagovat
vrabejka
Veselka obraaat!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Katastrofálně selhal první servis, tohle se mělo umlátit podáním. :/
Reagovat
Krisboy
Ty vole J1rko, nemám slov!!!!!
Reagovat
historik
Jirka tedy za bojovnost 1*!
Reagovat
kada.tom
Tomáš si z nás dělá srandu ...
Reagovat
smazaný uživatel
Sakra Jirka se v tomhle gemu nevzdává...
Reagovat
smazaný uživatel
wow a ještě to natahuje :)) jestli se bude přerušovat, tak nás asi klepne :D
Reagovat
kada.tom
extrémně dlouhá čtyřhra, Murray se Soaresem nejsou schopni to dokončit ..
Reagovat
smazaný uživatel
A to si Jirka platí psychologa!?
Reagovat
smazaný uživatel
tohle jsem chtěl - to zakřiknout
Reagovat
Oin
Jirka by ale mohl získat po letošním Wimbledonu víc sebedůvěry, beru to jako pozitivum. A Tomáš má pořád velkou šanci na svůj první GS, Fedex i Můra jsou k poražení.
Reagovat
Krisboy
Ať to dopadne jakkoliv, J1rka odehrál fantastickej turnaj. Tomáše donutil předvést jeho maximum. Nejpříjemnější překvapení ze všech českých zástupců. Jednoznačně. Ve zbytku sezony nám ještě ukáže!
Reagovat
dappe
Berdych tady Murrayho neporazí, a pokud se Federer dostane do finále, tak toho už vůbec ne.
Reagovat
Mayo
už nepi
Reagovat
smazaný uživatel
a už se tam začíná stmívat.
Reagovat
Mayo
Berdych hľadá súpera aj naďalej na Wimmby 2016
Reagovat
Krisboy
Sakra J1rka Vá1ec se nějak zadrhává...
Reagovat
smazaný uživatel
válcuje ho pro změnu Berďa, už to ztratilo šťávu...
Reagovat
Krisboy
Neřekl bych, tohle byl dobrej game.
Reagovat
smazaný uživatel
oprava, teď už to má zase grády! :))
Reagovat
kada.tom
Jirka ztratil 3. set a už se začíná zvolna sypat ... snad to teď už Tomáš dovede do zdárného konce, aby měl zítra volno :-)
Reagovat
Kozoroh
Ani jeden neměl v třetím setu výraznou převahu, ve většině statistik měl dokonce navrch Jirka, ale Tom nakonec ukázal pevnější nervy v TB a vede.
Reagovat
FulnekUltras
Ještě kdyby si takhle věřil proti Květákovi... ;) Nádherný, zatím pořád zcela otevřený zápas pokračuje a český fanoušek už raději ani nepíše... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Veselý lepší ve všech statistikách,hlavně na servisu ,ale zaostává v tom nejdůležitějším- v mezihře v kritických situacích
Reagovat
smazaný uživatel
ale teď má možnost ukázat,že na tom mentálně tak špatně není
Reagovat
Lunej..
skvěle, i když teda mohl vyhrát TB dříve.. :) Ale Berda mi přijde jak politý živou vodou, skvěle se hýbe a hlavně chodí k síti, což je super, to mi u jeho hry dloooouho předtím chybělo. No tak hlavně aby šlapalo 1. podání a Tomáš se nevyhazoval. Jinak koukám, jak málo hraje BH, věčně si ho obíhá.
Reagovat
Krisboy
Tak nakonec Tomáš v TB. Drama jaxviň. Krásnej zápas. Ve všech statistikách J1rka lepší, rozhodly dva kiksy v závěru. Pojď ještě J1ří!!!
Reagovat
vrabejka
Škoda Jirko rozhodl blbý kiks.
Snad neodpadne jako včera Zverev.
Reagovat
smazaný uživatel
Lahyani dnes mluví jak já :D btw když umí vyslovit J1rkovo jméno, proč musí pořád mršit to Berdyšovo? :/
Reagovat
Krisboy
Tj, kluci ještě můžou, Lahyaniho hlasivky už melou z posledního :) Ale oko má naprosto neomylné. V zápasech, který řídí on, je Jestřáb zbytečnej :)
Reagovat
smazaný uživatel
je to týpek, mě baví, jak okamžitě vyjekne "correction was good" :D takovej Federer by díky němu mohl pošetřit jestřábí oko, stejně to nikdy netrefí :P no nevim nevim, zda to chlapci stihnou dohrát, za chvíli se začne stmívat, už to vypadá spíš na vítězství Berdyše :P
Reagovat
kada.tom
těžko říct, asi mu "ch" nejde přes jazyk, no ... ale rozhodně není sám, třeba francouzský rozhodčí mu tam to "š" taky pořád cpou :-)
Reagovat
smazaný uživatel
jj to vím, že snad žádný z umpirů neumí vyslovit "ch", slyšela jsem to snad jen jednou dvakrát a nevím, kdo to byl :)
Reagovat
FulnekUltras
to Pepíček Bubeník blahé paměti byla jiná klasa... ;)
Reagovat
FulnekUltras
samozřejmě Toníček, s Pepíčkem jsem chodil na ZDŠ... ;)))
Reagovat
kada.tom
jojo, taky jsem už to "ch" slyšel, ale jsem na tom stejně jak ty - taky si nemůžu vzpomenout, kdo to byl :-)

každopádně asi lepší "berdyš" jak "berdyč" :-D
Reagovat
smazaný uživatel
nebo birdick :D :D
Reagovat
kada.tom
Tomáš to měl ale nahnutý, vést 5-2 a nevyhrát ten TB ...

každopádně Tomáš vede 2-1 na sety a chce-li mít zítra volno a přitom jít do QF, tak by si měl hodně pospíšit ..
Reagovat
George_Renel
Skvělý zápas. :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Máme seeeeeet!!!!!!!!!!!!!!!!! 2:1!!!!!!
Reagovat
kada.tom
komentátor čte TP a naše ódy na Mohammeda :-)
Reagovat
svetova.dvojka
na proroka ?
Reagovat
kada.tom
na toho asi zrovna néé :-)
Reagovat
smazaný uživatel
to bude o nervy, vedení 2:1 může znamenat hodně.
Reagovat
panzer.dragon
co když letos vyhraje wimblas nějakej haluzák?
Reagovat
kada.tom
tak ho vyhraje, no ... a bude wimbledonský vítěz :-)
Reagovat
panzer.dragon
musí vyhrát někdo z big four, jinak by byla narušená tradice
Reagovat
smazaný uživatel
Veru, tá horna polovica straší.
Reagovat
panzer.dragon
leží to všechno na fedexovejch bolavejch bedrách
Reagovat
kada.tom
jestřáb Mohammed :-D
lituju jeho hlasivek :-)
Reagovat
svetova.dvojka
A to se divím, hraje Berdych s Veselým a tady tak málo komentů, asi místní "elita" musí ráno na šest do fabriky budovat kapitalismus.
Reagovat
smazaný uživatel
to nevíš, že většina na ten zápas letěla do Wimbledonu? Hromadná akce, všichni dostali pozvánku... nebo ty ne?
Reagovat
svetova.dvojka
já ne
Reagovat
Lina
A tvoje komenty jsou jako ok? Měř stejným metrem i sobě.
Reagovat
smazaný uživatel
tak prý pošťák se bál jít do no-go zóny a nemohl ti pozvánku doručit, tak ji dal jedné malované dámě, která tě šla také pracovně navštívit, aby ti ji vzala, ale asi zapomněla...
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem ku příkladu tím utkáním tak pohlcená, že nezvládám moc komentovat :D
Reagovat
FulnekUltras
přesně
Reagovat
svetova.dvojka
Berdych je arogantní i když hraje se svým krajanem, tak to už je vážně gól..., co to tam dělal po té výměně, o které je tu řeč pode mnou, to mi hlava nebere, to jeho gesto na Veselku třepaní prsty nebo co, to je hnus, teď už se nedivím tomu, že Berdycha nemají ani čeští hráči...
Reagovat
smazaný uživatel
jj, Berdych je arogant. Už je to skoro synonymum, nemusíš ani říkat arogant, stačí říct Berdych. Zkus to příště.
Reagovat
Krisboy
Ještě tady chybí peggy a její gramaticky zprzněné kydy o arogantním panu Berdychovi :)
Reagovat
FulnekUltras
Marušku nechte na pokoji... ;)
Reagovat
historik
s empirovým je sranda:-)
Reagovat
Krisboy
S Lahyanim vždycky :)
Reagovat
kada.tom
s Mohammedem vždycky, on z toho dělá kolikrát show :-)
dobrý je na tohle taky Gianluca Moscarela :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Legendární moment - Tomáš zkrátil výměnu.
Reagovat
historik
:-):-)
Reagovat
Krisboy
Nová doba! Berďa zkracuje hru! Nová doba!
Reagovat
Mayo
to je idi.t ten J1rka :D to čo tam šaškoval tými rukami ako išiel Tomáš zabiť...
Reagovat
historik
to už i v předchozím průběhu turnaje. Chtěl ho rozhodit:-)
Reagovat
PetaM
Dělá ze sebe blbečka ... Typická vlastnost Čechů.
Reagovat
kada.tom
si dovolil docela dost, zase taková hvězda není, aby ze sebe dělal šaška ...
Reagovat
FulnekUltras
co není zakázáno... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Berďa dal jednou podání spodem. Zakázáno není, přesto mu ho umpirový neuznal.
Reagovat
smazaný uživatel
Mi to nějak uniklo, že by tam byl nějaký problém.
Reagovat
PetaM
Tomáš běžel k síti zabít míč. Jirka zůstal uprostřed a rozhodil rukama, aby zmátl Tomáše, kam se chce vydat. Stejně zůstal uprostřed jako šulín.
Reagovat
smazaný uživatel
Aha, tak to je docela nesportovní.
Reagovat
Krisboy
Mohamed "Hawkeye" Lahyani :)
Reagovat
Mayo
to na aký podradný kurt hodili Berďu s J1rkom uff
Reagovat
smazaný uživatel
Stejně, Veselý psychicky vyspěl, vypadá pořád hodně dobře. Ledový klid na jeho straně. A má brejkbol.
Reagovat
kada.tom
Andy v QF, pěkná práce a až nečekaně snadná :-)
Tomáš pěkně srovnal, doufám, že se ten jejich kurt ještě dozaplní zvědavcema, co byli na Andym :-)
Jen aby se ten zápas dneska dohrál ...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Andy easy job, zkompletoval svůj osobní Dickslam - výhru nad Dickem na všech 4 GS během dvou sezon :-))) Andy vs Australani v kariéře = 19:0.

Klíčový byl první set a pak po brejku ve 2. Nick odešel, přesto velmi dobrý výkon Andyho, odehrál ho výborně, nečelil jedinému BB. Podobný výkon na Tsongu bude stačit v pohodě, umí to na něj, Tsonga má daleko horší BH než Kyrgios, cokoliv jiného než 3:0 by mě překvapilo. Do SF uvidíme, jestli tam bude Berdych nebo někdo z dvojice Jirka/Pujé.
Reagovat
Kozoroh
V druhém setu Tom zpřesnil podání, ve výměnách hrál útočněji a to mu přineslo zisk druhé sady. Jirka taky začal ve větší míře vytvářet UE.
Reagovat
smazaný uživatel
Jirka ve 2. sete zalezl do své tradiční obranné ulity a agresivitu z 1. setu opustil
Reagovat
Lunej..
je to správně, Tomíku :)
Reagovat
smazaný uživatel
Z toho bude pětiseťák, dámy a pánové. Tomáši, dál makej, zakousnout a držet!
Reagovat
Krisboy
Kéž by. Pět setů by tomu mači slušelo.
Reagovat
tommr
ale vítěz bude zase zbytečně unavenej ve čtvrtfinále proti Pouillemu ... :(
Reagovat
Krisboy
Prdlajs. Puj hrál 10-8 v pátým a netrvalo to ani tři hodiny. ČF je doufám až ve středu, času na regeneraci habaděj. Kluci mají fyzičku, nejsou jako my.
Reagovat
FulnekUltras
do pozítřka v pohodě...
Reagovat
smazaný uživatel
Andy zatial posobí suverénne..Kyrgios vsak uz v zápase s Felim nebol moc presvedčivý...

Murray však na ceste k Federerovi musi zvladnut este dve tŕnisté prekážky, obe zradné..
Reagovat
Denis92
Federer ma urcite tazsiu cestu k Murraymu ako naopak. Cilic mi pripomina svojou hrou USO14 a v stredu to moze dopadnut hocijako.
Reagovat
smazaný uživatel
Johnson, Cilic, Raonic mi neprídu tazší ako Kyrgios, Tsonga, Berdych..To rozhodne nie...

Cilic sa extrémne preceňuje...Je to nemehlo a jeden vydarený turnaj na tom nič nemení, neviem ci ho uz niekedy na tráve porazil, na rozdiel od Tsongy a Berdycha..
Reagovat
Herbert_Hoover
Federer na cestě k Murraymu musí zvládnout o dost trnitější překážky. :) Vsadil bych si hned, že Murray ve finále na Federera nenarazí.
Reagovat
smazaný uživatel
To ja si myslim, ze Federer by mal vacsiu sancu vypadnut s Kyrgiosom, nez s Cilicom..
Reagovat
Herbert_Hoover
Tsonga je větší nebezpečí pro Fedexe než pro Andyho. Navíc letos je jen stínem Tsongy z let, kdy porazil Fedexe. V poslední době se ani Berdych nejeví pro Murrayho moc velkou hrozbou.
S Cilicem se na trávě ještě Fedex nepotkal, takže těžko říct, každopádně na posledních dvou Wimbledonech vypadl Cilic s Djokovicem, jednou v pěti setech.
Mnohé nasvědčuje tomu, že Marin chytil opět slinu a stát se může opravdu cokoliv, já si ho proti Fedexovi vsadím. Může Fedexe podruhé porazit na GS.
Raonič ho může porazit podruhé v letošní sezoně, otočka mu dodá sebevědomí. Fedex může být pořád ten Fedex, jak se jevil v průběhu této sezony. Nikdo ho pořádně neproklepl, sice jsem neviděl zápas se Stevem ale vím, čeho je Steve schopen, když nemá svůj den.
londýnský Cilic se mi jeví jako mnohem větší nebezpečí než současný Tsonga, Raonic > Berdych, ta otočka mu dodá sebevědomí..no uvidíme, jak to bude..
Reagovat
smazaný uživatel
To vsetko dáva zmysel, uvedomujem si to. Pocitovo si vsak nemozem pomoct a Cilica neberiem az tak vážne, mozno chybne.

Osobne si vsak myslim, ze si to aj Murray, aj Federer postrážia a zopakujú si duel spred roku, avšak tentoraz pojde o vsetko..
Reagovat
Krisboy
Tak. Zápletka je tady.
Reagovat
smazaný uživatel
Break!!!!!!!!!!!! A dopodávat!
Reagovat
historik
první slabší chvilka Jirky
Reagovat
Krisboy
Nick The Dick = Nick The Clown. Tohle jestli je budoucí světová jednička, tak já jsem už dávno GOAT.
Reagovat
historik
neskutečně přeceňovanej. To třeba Zverev je jiný kafe.
Reagovat
tommr
kdyby to nebyl Australan, ale třeba někdo z bývalý východní Evropy tak po něm ani pes neštěkne ...
Reagovat
Lina
Přece už musí, mít Jirka krizi. :)
Reagovat
smazaný uživatel
to ještě ubojujem!!!!!! Pojď!
Reagovat
smazaný uživatel
4:3, řež ho!
Reagovat
smazaný uživatel
Jiříku pojd na to!!! (y)
Reagovat
Krisboy
Rišár vzdal Joovi??? :(((
Reagovat
smazaný uživatel
Směle proti zdi.
Reagovat
smazaný uživatel
Plán nabírá jasné rysy. Jirka v SF odstraní z cesty největší balvan a ve finále si pak zase na chvilku vzpomene na svou labilitu.
Reagovat
mkubis17
no čtvrtfinále Pouille - Veselý by byla síla :-D
Reagovat
tommr
pravděpodobnost, že k tomu opravdu dojde je dost vysoká ... :)
Reagovat
Krisboy
Přesně padesátiprocentní :)
Reagovat
tommr
ted už bych řek že je o něco větší ... :)
Reagovat
Lunej..
to dáš. Už sis Jirku "osahal"a jdeme pořádně hrát :)
Reagovat
Kozoroh
Jirka líp podává a vůbec nechybuje, jen pod tlakem umístí úder mimo kurt. Berďa se svojí typickou nátlakovou hrou tahá za kratší konec.
Reagovat
tommr
jj Jirka je zatím překvapivě o dost lepší ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ještě dva
Reagovat
Jabadu
"Masakr prostějovskou pilou". Zatím.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist