Berdych v Paříži končí, Djokovič byl znovu nad jeho síly

2. 6. 2016, 15:28
Aktuality 110
Tomáš Berdych vypadl na letošním French Open ve čtvrtfinále. Dál ho nepustil Novak Djokovič, se kterým dnes český tenista prohrál 3-6 5-7 a 3-6.
Tomáš Berdych (© FFT)

Tomáš Berdych vstupoval do zápasu proti Novaku Djokovičovi s bilancí dvou výher proti 23 porážkám. "Šance je vždycky, ale musíme si přiznat, že Djokovič je jeden z nejlepších hráčů všech dob," řekl Ivan Lendl v Prostějově. "Musí se to sejít, aby ho Tomáš porazil," dodal.

Český tenista odstartoval sebevědomě. V úvodu si bez problémů držel podání, ale krok držel se Srbem jen do stavu 3-3, kdy poprvé přišel o servis. Djokovič hrál čím dál lépe, minimálně chyboval, míče posílal s přesností, razancí, silnou rotací i dostatečnou délkou na druhou stranu. Český hráč se proto se nedostal k nátlakové hře a bylo vidět, že si neví rady.

Novak Djokovič (© FFT)Ztráta podání Berdycha rozhodila a Djokovič dalších několik gamů jasně ovládl: druhým brejkem ukončil úvodní set a následně se ve druhé sadě dostal rychle do vedení. Až za stavu 1-4 přišla Berdychova chvíle: dokázal posílat "přímky" a tvrdé rány, hrál agresivně a srovnal na 4-4. Za stavu 5-6 ale udělal čtyři nevynucené chyby a čistou hrou přišel o podání i druhou sadu.

V prvním gamu třetí sady vzal Berdych Djokovičovi servis. Srb v následují hře hodil raketou a málem trefil lajnového rozhodčího. "Hodil jsem raketu o zem a sklouzla a skoro ho trefila. Hodně se mi ulevilo, že se tak nestalo," řekl Djokovič, který nakonec hned získal brejk zpět. Berdych se držel do stavu 3:3, zápas pak byl na deset minut přerušen kvůli dešti a český hráč se rozčiloval. "To je naprostý cirkus!" řekl naštvaně a ještě chodil s ručníkem přes ramena koukat z útrob stadionu na dvorec. Po návratu už se nedokázal zkoncentrovat, prohrál tři hry v řadě a celý zápas.

"Bylo to opravdu těžké utkání. I když jsem prohrál ve třech setech, měl jsem šance. Proti němu dostanete jen velmi malé šance a on to zvládl lépe," řekl Berdych na tiskové konferenci. "Ale hrál jsem tady dobře. Jenže zase jsem musel hrát s Novakem ve čtvrtfinále. I tak můžu odjíždět s hlavou nahoře," řekl pro iDNES.cz.

Berdych před zápasem doufal, že by mu mohlo vyhovovat chladné a vlhké počasí. "Bylo to vyrovnané, ale nešlo to tak, jak jsem doufal, že by mi mohly podmínky vyhovovat. Byly ještě horší a Novak to zvládl lépe," uvedl Berdych, který se se světovou jedničkou na grandslamu utkal poosmé v kariéře. Porazit dokázal jen Rogera Federera na US Open v roce 2012.

"První set a půl jsem hrál opravdu velmi dobře. V dnešních podmínkách bylo těžké udržet takovou úrovni hry, ale celkově jsem se svým výkonem spokojený," řekl Djokovič, který postoupil do semifinále na grandslamovém turnaji potřicáté v kariéře. Častěji to dokázali pouze Jimmy Connors (31) a Roger Federer (39).

Zároveň s dnešním postupem si Djokovič s předstihem pojistil účast na listopadovém Turnaji mistrů v Londýně, který za poslední čtyři roky pokaždé vyhrál. Stejně jako loni má jistotu startu už na začátku června po čtvrtfinálovém úspěchu v Paříži.

Jeho příštím soupeřem bude v životní formě hrající Dominic Thiem, který dnes oplatil porážku z letošního Australian Open Davidu Goffinovi a je po Thomasi Musterovi a Jürgenu Melzerovi třetím Rakušanem v grandslamovém semifinále.

Výsledky - French Open - muži (antuka):
Dvouhra - čtvrtfinále:
Djokovič (1-Srb.) - Berdych (7-ČR) 6:3, 7:5, 6:3
Thiem (13-Rak.) - Goffin (12-Belg.) 4:6, 7:6 (9:7), 6:4, 6:1
pva, TenisPortal.cz, ČTK, Luboš Zabloudil

Komentáře

110
Přidat komentář
smazaný uživatel
Vaše největší nadávky na kurtu?

Proti Berdychovi ve Wimbledonu v roce 2006. To je největší nespravedlnost, kterou jsem na kurtu poznal. Hrál jsem jeden z nejlepších zápasů na trávě, měl jsem dva mečboly a on si zavolal lékaře s tím, že je zraněný. Zápas se přerušil na čtvrt hodiny. Když jsem se ho pak ptal, jak je na tom jeho koleno, řekl, že mu nic nebylo, a že to udělal celé proto, aby mě vyvedl z rytmu. To bylo jedinkrát, když jsem nepodal po zápase ruku soupeři. Ani jsem ho nepozdravil během dalších tří nebo čtyř let. Teď už jsme se ale skamarádili a vše je v pořádku.
Reagovat
smazaný uživatel
Berdych a jeho kecy :D....opět hrál co mu Djokovič dovolil a to může být rád, že Djoko si chtěl více zahrát, proto celkem dlouhý zápas. Berdych nikdy na špičku mít nebude, opravdu nikdy
Reagovat
smazaný uživatel
Len nech sa dnes pocasie zachova k hrackam i hracom vludne,aby mohli na radost divakov a nas vsetkych podat svoje najlepsie vykony nech sa nikto nezrani a nech to dotiahnu do zdarneho ukoncenia
Reagovat
janek_da
Škoda Berďa byl zatraceně blízko postupu

https://www.youtube.com/watch?v=hIhC5QXir_8
Reagovat
Stan_Borowitz
No zase jednou byli lajnoví proti českému hráči... Tomáš prohrál, protože lajnový rozhodčí nadržoval Novakovi, jinak by zůstal stát a nechal se tou raketou trefit.
Reagovat
a.magerova
No prostě hnus Velebnosti... to už je opravdu do očí bijící !!!
Reagovat
smazaný uživatel
ale aspon prsalo,nikto nemoze povedat,ze Novak postupil v suchom
Reagovat
a.magerova
Reagovat
Frick
http://www.tennisforum.com/3114-aegon-open-nottingham/1088745-nottingham-md-q-lists.html

Kája přijala TOP 20 WCMD

Naopak Bára se zse odhlásila. Z Hertogembosche.

Až bude přemítat, proč má jen jeden titul. možná by měla hledat i odpověď tímto směrem.
Reagovat
lars
to WC asi neni dobry pac tam jsou prihlas. Azarenko, Keys. v Holandsku by to bylo asi lehci
Reagovat
Frick
To jako jo. Hezky to posychroval to exhibicí Lucka - Petra. Bo jinak fakt nevim, kdo by jim tam na finále (při nejlepším) Cervantes - Kukuškin přišel.
Reagovat
Fandina
Hezké spaní.
http://isport.blesk.cz/clanek/tenis-french-open/270919/jak-spi-teniste-berdych-zna-matrace-pliskova-se-boji-pr-eru-s-polstarem.html
Reagovat
a.magerova
Že já nezačla hrát profitenis.... podle všeho bych byla jedna z nejlepších... usnu od tramvaje až po letadlo... 15 hodin v letadle už jsem taky spala..... když spím pod sedm hodin, tak jsem naštavaná.... njn.... tak někdy v příštím životě... ;-)
Reagovat
brixner
Doufám, že Sam zítra tu španělskou...no, hráčku...dá!!
Jinak sním svůj skalp s octem a cibulí :-) :-)
Samičko, musíš!!!
Reagovat
Ma3ek
Je to uzasne ze dve muzske semifinale sa hraju v rovnakom case ja uz nemam slov na RG 2016
Reagovat
Frick
Hrdě vzal rukavici, kterou mu hodilo sparta Prague Open 2014 :-D
Reagovat
sprchon
Blbci, dát oba ženský a oba mužský zápasy souběžně...
Reagovat
smazaný uživatel
veď aj dnes to tak bolo. :(
Reagovat
smazaný uživatel
To si myslel na dnešok? Zajtra totiž to isté.
Reagovat
jranda
Španělsko, Kazachstán, Rusko vs. Česko 3:0, nejlepší Pavlásek, naši favorité udělali ostudu.

K Herbert Hoover, plný souhlas, Andrea super, Vazelína zmršil na co sáhl.
Reagovat
Herbert_Hoover
Škoda, Vazelína táhl v STB Andreu dolů, ta naopak super míče :)
Reagovat
tommr
jj Andrea bojovala statečně, ale ten Frantík závěr zápasu bohužel vůbec nezvlád ... :(
Reagovat
mkubis17
pravda, Andrea hrála super...no hlavně škoda toho míče za stavu 7:7 jak ho Leander prohodil
Reagovat
Fandina
Dvě semi v mixu najednou v STB a ještě k tomu Rosol s Kačanovem závěr druhého setu.
Reagovat
sprchon
Frantíci bohužel z mixu venku... Andy s R-V hráli dobře, Kiki s Herbertem taky škoda.
Reagovat
Fandina
Bohužel, také jsem držela palce Frantíkům a je škoda, že takhle těsně prohráli. To samé Andy s R-V. Líbilo se mi, jak hrají. Škoda, moc nechybělo.
Reagovat
Fandina
Paes v mixu je zajímavě oblečený, asi je mu zima, má bundu, kraťasy a pod nima ještě červné leginy, spodky, nebo punčocháče. Na tom bílé ponožky, takhle nabaleného tenistu jsem dlouho neviděla.
Reagovat
Kytka
Ale u Toma potěšilo na tomhle turnaji víc věcí. Konečně se na turnaji vrátil k agresivní hře, která je mu vlastní a ne k tomu pinkání co předváděl. Při své konstituci nikdy nebude běhat jako prckové typu Ferrera a i nakonec typu subtilního Djokoviče, i když na svou postavu je dost rychlý. Dále zastavilo ten letošní propad. nejen, že konečně jednou obhájil loňské body, ale i 180 přidal. Dále, když začal hrát koncem prvního a začátkem druhého setu s Novakem daleko za základní čarou, vypadal v tu chvíli na ručník, aspoň se tak tvářil, tak se dokázal zase sebrat a tlačít se víc do kurtu a k síti. To ho zachránilo od blamáže v druhém setu a nakonec i trochu ve třetím. Do toho komického přerušení hry, kdy si Djokovič odešel z kurtu.
Reagovat
tommr
jj Tomáš poprvé letos získal plusový body do žebříčku. Pokud bude takhle pokračovat i nadále tak se v desítce může udržet ... :)
Reagovat
Tuttovka
No Tomáš dnes nepředvedl srovnatelný výkon se včerejším utkáním. Djokovic postoupil zaslouženě, o tom nemůže být sporu. Zítra nás čekají v mužské části dva velmi pěkné zápasy. Wawrinka s Andym bude asi dost zajímavý zápas, který může toho či onoho dobře rozehrát, protože oba zatím neoplyvaji skvělou formou. Stan se může dostat do beastmodu a Andy třeba začne také něco hrát. Druhý zápas bude také peprný, neboť Thiem bude patrně hrát úplně bez nervů,jak to tu předváděl celý týden. I když mu to nešlo nebál se riskovat. Osobně bych jako divák chtěl vidět finále Wawrinka Thiem, protože taková kanonáda se casto ve finále nekoná, ale spíš to bude Novak vs Andy,což taková pecka nebude.
Reagovat
Frick
Jeho dostupnost bude výrazně zjednodušena. Konečně.

https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/v/t1.0-9/13346734_1365841940096555_8933182690446990697_n.jpg?oh=c587e883db8dbfd5d732ba4ec8c801fa&oe=580A0B5F&__gda__=1474064949_c15c56fc235f8c8ac215fa1acf5aabcc
Reagovat
Fandina
JJ kvůli němu tam dělali ty zastávky.
Reagovat
smazaný uživatel
co to je za zastávku? černoškova?
Reagovat
Denis92
Philippe-Chatrier Court
13.00
Serena - Bertens
Stan - Andy

Suzanne-Lenglen Court
Muguruza - Stosur
Djokovic - Thiem
Reagovat
Kozoroh
Sláva, pořadatelé projevili rozum a semifinálové zápasy rozdělili mezi Chatrierův a Lenglenin stadion.
Moc tím ale neuspokojili Murrayho (potažmo tady tomasinha), neboť ten by raději hrál na kurtu Lenglenové.
Reagovat
Marduch
Ani Djokera, řekl bych, Domovy FH budou o to méně chytatelné...
Reagovat
Kytka
Škoda, že dnes nebyl Nole s Tomem na Lenglenové. Tom ho mohl víc potýrat.
Reagovat
Kozoroh
Thiemův výkon mi z předchozích utkání připadá rozpačitý, několikrát zaspal začátek zápasu (se Cervantesem, Zverevem i dnes s Goffinem), nevyužívá brejkboly. Nechybělo málo a zítra mohl být Djokerovým soupeřem Goffin. Do toho vědomí, že poprvé hraje v semifinále GS proti světové jedničce může Domovi svazovat ruce. Z těch "nechytatelných FH" takové obavy jak ty nemám.
Reagovat
Nola
Nolemu mozu zvazovat ruky zase ine okolnosti.... spomen si na Serenu a USO... Dominik nema co stratit, nie je favoritom, tak radsej nehodnot dopredu vyvoj
Reagovat
smazaný uživatel
Akože nemá čo stratiť? Môže prísť o finále.
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně tak, omg, škoda no. Takhle Stana nedáme.
Reagovat
Denis92
http://www.mirror.co.uk/sport/tennis/novak-djokovic-admits-lucky-didnt-8101974

O tomto sa tu zatial nepisalo, ale Djokovic mohol byt diskvalifikovany. Raketu ktoru hodil o zem sa odrazilo a len tesne minula ciaroveho rozhodca, ktory sa jej dokonca musel uhnut. Ak by ho trafila, Djokovica put na tohtorocnom RG by skoncila. To by bola inak naozaj zvlastna "bodka" za tymto RG.
Reagovat
smazaný uživatel
Zvláštní, ale zasloužená. Je to škoda. Taky nemusel ten rozhodčí uhýbat :D. Snad mu to karma vrátí zítra.
Reagovat
Kozoroh
Spíš by Djokerovi napařili pokutu, než aby ho vyřadili z turnaje, nemohou si dovolit diskvalifikovat největší tenisovou hvězdu dneška.
Reagovat
Denis92
Pravidla su pravidla. Taky precedens by si nemohli dovolit.
Reagovat
rod_laver
Největší? Určitě ne, vždyť i dle ESPN je za Rogerem a Nadalem ESPN World Fame 100. A to je za nimi nejen dneska, a až skončí kariéru, bude v očích veřejnosti popularitou vždy za nimi, i kdyby vyhrál 20 GS.
Reagovat
Kozoroh
Popularitou Sampras zaostával za Agassim, Lendl za Beckerem, McEnroem a dalšími, přesto jsou však považování za největší hvězdy svých epoch. Proč by to samé nemohlo být i u Djokoviče, pokud by měl 20 majorů?
Reagovat
Tornes
Mluvíš o současnosti. Má snad Djokovič 20 majorů? Když jsem se naposledy díval, pár mu jich k tomu ještě chybělo...
Reagovat
PetaM
Jak jsem to viděl já, chtěl jí hodit o zem, ale sklouzla mu dozadu.
Reagovat
Kytka
No to by bylo jedno, kam jí chtěl hodit, kdyby trefil čárového a třeba ho i zranil - stačil by krvavý šrám, tak asi skončil. Jednou takhle prohrál Nalbadian na trávě, tuším v Qeensu. Kopl do panelu pod rozhodčím, že nestačil uhnout troskám, měl šrám na noze a zápas byl skrečovaný v neprospěch Nalbadina. Ale Tom tam taky slušně nakopl ten panýlek s reklamou na Lacoste.
Reagovat
misa
Jediná možnost, jak mohl Berdych postoupit.
Reagovat
lars
Aspon si singl QF na RG zahral na rozdil od nasich tenistek, ktere se mu ani nepriblizily.
Sanci na vyhru mel snizenou horsim kurtem oproti zapasu s Ferrerem
Reagovat
smazaný uživatel
Isteze :)...Na Lenglen by už nastupoval s vedením 1:0
Reagovat
Denis92
http://sport.aktuality.sk/c/219330/video-nahnevany-novak-djokovic-si-takmer-vysluzil-diskvalifikaciu/

Tu je aj video, ale tam toho moc vidiet neni. Ta fotografia v clanku co som daval vyssie je asi najlepsia.
Reagovat
smazaný uživatel
Na Thiema kurz cca 8? Tak buď sázkovky hodně vydělají nebo prodělají, protože tohle bude hrát každý.
Reagovat
Marduch
Tak honem, honem, než to sleze dolu :)
Reagovat
svetova.dvojka
To bude zajímavé Euro, technické týmy budou mít problémy na podmáčeném trávníku, nakonec ty naše kopyta vyhrají skupinu...
Reagovat
smazaný uživatel
Tu vyhrajem i tak, ve skupině máme sáme dřeváky. Ale ještě líp to vychytali Slováci, ti tam mají úplná jelita.
Reagovat
smazaný uživatel
*samé
Reagovat
smazaný uživatel
Paříž kvůli povodním zastavuje metro, země vyhlásí stav katastrofy.
Reagovat
blixa
A na horní palubě Titaniku se stále hraje tenis ...
Reagovat
smazaný uživatel
Teraz fandim T.Bacsinszki vs.K.Bertens i ked Timea prehrava,ale celkovo neoblomne fandim Garbine Muguruza Blanco
Reagovat
svetova.dvojka
Proč vlastně Berďa nehrál v Prostějově, tam by byl horký kandidát na titul, sice hráči s top ten nemůžou hrát challengery, ale určitě by šla udělat nějaká výjimka, domácí titul bych Tomášovi přál...
Reagovat
Dobry-den
Bohužel, nešla. Jinak by tam stopro hrál :-(
Reagovat
Jan
To jste se sešli - světová dvojka a dobrý den :)
Reagovat
Frick
Ale tak Mirošek má vliv...
Reagovat
George_Renel
Tys do té party scházel....
Reagovat
letityfanousek
ale Wawro bude těžký soupeř
Reagovat
smazaný uživatel
Novak Djokovic hral i dnes vs. T.Berdych skvele a samozrejme tym padom vyhral.Kazdopadne Zem sa kruti dalej a zivot bezi.Som vysostne neutralna,ale stale konstatujem,ze Novak Djokovic vs T.Berdych vyhral!Dnes bezvyhradne fandim Timuske/Timea Bacsinszki.Je tak uzasne inteligentna,slusna a hlavne pokorna i vdacna za kazdy krocik,ktory ju posuva dalej
Reagovat
Romario
No a Siréna asi pěkně vyletí ta holka z Kazachstánu si ji tam pěkně vodí.
Reagovat
Frick
Takový byl dneska kurz na Novaka i Serenu.

"Háček" je jaksi v tom, že Serena hraje s holkou, co nikdy nebyla ani v TOP 50, kdežto Novak s dlouholetym členem TOP TEN.

Čili pokud někdo má raději WTA než ATP, protože je to obecně zajímavější, ale nelze moc rozporovat.

No, myslím, že Tomáš asi začíná tušit, že jeho sen o zisku GS se jeví nereálným. Bohužel.
Reagovat
Herbert_Hoover
Nojo, narodil se do špatné éry, ale...na druhou stranu...má Ester :))
Reagovat
Frick
Mylíš ten věšák na šaty?
Reagovat
EllNino
lepší než tvoje 2 věšáky
Reagovat
smazaný uživatel
+1..mi přijde, že za ty roky, co je s Tomem zhubla tak 10-15 kilo a už to je jenom chodící kostra, přitom to byla pěkná ženská, teď už to je děs.
Reagovat
Kytka
Pravda, taky se mi to už nelíbí, vypadá jako anorektička.
Reagovat
lars
Myslis , ze by mel Ferrer nizsi kurz na vyhru nad Jokerem dnes?
Reagovat
smazaný uživatel
Novak Djokovic predviedol skvely vykon,musim mu dat poklonu,Berdych vypadol,ale zivot bezi dalej,tak to chodi,kazdopadne ziadna tragedia sa nekona
Reagovat
kada.tom
Kdyby nebyl Novak kvalifikovaný na Turnaj mistrů do Londýna už od vítězství v Austrálii, tak by právě dnešním vítězstvím nad Tomášem splnil kvalifikační limit, resp. už je nad hranicí získaných bodů, tzv. cutem.
Reagovat
Kozoroh
Je to již podesáté, co se No1e kvalifikoval na TM. Od sezóny 2007 nechybí na závěrečné akci roku. Snad bude tato šňůra pokračovat i do budoucna.
Reagovat
Kozoroh
No1e předvedl velmi dobrý výkon, defenziva fungovala, na síti úspěšnost 6/6, když potřeboval, zahrál stopbal, na který už Berďa dostatečně neodpověděl. A když byl v úzkých, zahrál na čáru
:-)
Je dobré pro No1eho a fanoušky, že zápas vyhrál ve třech setech bez větších problémů. Další zápas bude pravděpodobně zítra, pokud ano, doufám, že pořadatelé nebudou blbnout a semifinálové zápasy rozdělí mezi Chatrierův kurt a stadion Lenglenové.
Pro Berdycha je letošní FO povedený turnaj, po té anabázi v Římě hrál rozhodně líp, riskantněji, porazil dobré soupeře, zvládl skvělé antukáře Ferrera a Cuevase. Snad se Berďovi v dalším průběhu letošního roku bude dařit.
Zpátky k No1emu - pátá překážka na cestě za Pohárem mušketýrů byla dnes překonána, dalším soupeřem Djokera bude Thiem. Pro doma to bude první SF na GS, naopak pro Djokera 30., snad se projeví daleko větší zkušenosti No1eho s těmito velkými zápasy. Idemo majstore!!!
Reagovat
kada.tom
Tak Dom naprosto parádně využil toho, že se mu z jeho části pavouka odhlásil Rafa. Porazil ty, které měl porazit a dneska porazil výše nasazeného Goffina po výkonu, který byl v úvodních dvou setech takový matný, nakonec ale ve 3. setu Goffina zlomil a ve 4. setu už bylo všechno jasný, parádní výkon od Doma, který byl navíc pořád lepší a lepší.

Tímhle vítězstvím se Dom stal hráček TOP 10, a to rovnou hráčem č. 7 na světě, za výkony z posledního roku (Nice 2015 - RG 2016) si to jednoznačně zaslouží a je tam právem. Teď jde o to, aby tam dokázal vydržet, hru má i na vyšší příčky, jak je na tom psychicky se teprve ukáže.

Na RG má Dom splněno, že porazí Novaka, s tím fakt nepočítám, ale kdyby náhodou ... no, nebudu fantazírovat :-)
Reagovat
Kozoroh
Pokud chce Dom být Djokerovi vyrovnaným soupeřem, nesmí mít dnešní matný začátek.
Dom samozřejmě nebude lehký soupeř, ale mám tušení, že na něj dolehne atmosféra SF GS, které bude hrát poprvé v kariéře. Přál bych si výhru No1eho ve třech setech, možná bude jeden TB.
Reagovat
kada.tom
Souhlasím, nesmí dát Novakovi náskok. Ale takhle - pro Doma je už SF super úspěch. A pak - dnešní QF bylo taky premiérou :-)
Reagovat
Marduch
Ten kluk je blízkou budoucností tenisu, a je jenom otázkou, jestli začne Noleho kariérní mety ohrožovat již od zítřka.. ;)
Reagovat
Kytka
Tak si jen říkám, v juniorce byl Veselý jednička a o rok mladší Thiem dvojka. A dneska se Thiem dostal do semifinále GS, má dva tituly ATP a Veselý se se střídavými úspěchy plácá tak akorát po challengerech. To je naprostá bída českého mužského tenisu - tedy těch, co přijdou po Tomášovi.
Reagovat
kada.tom
dva tituly ATP? on jich má 6
Reagovat
EllNino
6 ty 2, zjisti si fakt, než tu začneš házet moudra
Reagovat
EllNino
jo a Veselý a Thiem jsou stejně stačí, oba ročník 1993
Reagovat
tommr
to snad ale jen tím víc podtrhuje ten fakt, že Veselka nám na rozdíl od Thiema nějak ustrnul ... :(
Reagovat
EllNino
spíš to podtrhuje fakt, že juniorské výsledky neznamenají skoro nic a přechod mezi juniorama a dospělejma se nekdy nepovede ideálně ...Jirka rozhodně není první ani poslední
Reagovat
Kytka
Myslela jsem dva tituly Thiema letos. A jestli je Thiem o rok mladší nebo stejně starý jako Veselý, nic to nemění na tom, že Thiem umí svého talentu využít a Veselý ne. Prostě Jirka na to nemá....... no řeknu grády, aby mne tu nějaké mladé dámy neumravňovaly pro neslušnost. jiný výraz by seděl líp.
Reagovat
Marduch
Vamos Djoker! Od teď už ale půjde fest do tuhého. Ćerný kůň turnaje megatalentovaný a hladový Thiem, případně ve finále Djokerův GS kat kladivář Wawerinka.
Idemo!
Reagovat
Teo
Spíš Murray :)
Reagovat
Denis92
Super Dom! V 2.sete to zlomil v TB a odvtedy zacal preberat iniciativu a vo 4sete uplne dominoval.
Reagovat
smazaný uživatel
Djoković - Thiem může být dobrý zápas. Ale pořád ve mě zůstává trochu zklamání, že nevyšlo očekáváné SF Ilhan vs. Fabbiano, na které jsem se těšil už po losu.
Reagovat
EllNino
taky mě to mrzí
Reagovat
Kozoroh
Neboj, dočkáš se v Palermu :-D
Reagovat
svetova.dvojka
Semifinále snů Djokovič-Thiem ...
Reagovat
smazaný uživatel
Hm. Tak koukám, že Djokovic vypráskal Tomáše na gem přesně jako Tomáš Ferrera :D:D Ferrer dostal taky 6:3, 7:5, 6:3 :D
Reagovat
Marduch
Berďa má trošku smůlu, že ho Djoker jako tenistu hodně respektuje, takže Djoker vždy bývá v jejich duelech 100% koncentrovaný, a to rovnou hned od začátku, na rozdíl od většiny zápasů s hráči mimo top 5 ;)
Reagovat
smazaný uživatel
tak on je koncentrovaný u všech hráčů top 10, třeba až Berda spadne k top 30, tak ho na menším turnaji dá ..:-)
Reagovat
peggy
Novaku velke blahoprani a hlavne,ze to byla vyhra nad panem Berdychem.Pro jeho zenu to bude stacit.Proste kdo umi,umi.Skoda,ze tam neni Rafa.
Reagovat
lars
Rafa tam byl a uz tam davno neni.
ani na 4. pokus nepresel pres 3. kolo na GS
Reagovat
Fandina
Co se dá dělat. Berďa na Noleho hrát neumí. Tak držím palce do Wimblu a do dalšího boje o GS titul. Berďo pojď!!!
Reagovat
svetova.dvojka
A to tady bylo řečí jak Berdych vypráší Djokoviče..., vy jste vážně experti na slovo vzatí, Berdych na něho nemá...
Reagovat
Jan
Tak ho vypraš ty, světová dvojko :) Byl bys světová jednička a to za to stojí ne ? :)
Reagovat
Kytka
Přesně tak. A taky jsem si všimla, že když Aga protestovala proti tomu, že se v dešti hrát nedá, pořadatelé se na ni vykašlali, když to řekl Nole, sedl si na lavičku a odešel do šatny, tak je to OK. Přičemž na vedlejším kurtu mlaďoši hráli. Co je dovoleno pánovi... je to tam letos opravdu cirkus. Tom měl pravdu.
Reagovat
Fandina
Pořadatelé se na Agu nevykašlali, také rušily její zápasy jako jiným. A zase je posílali na kurt.
Reagovat
Fandina
rušili
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist