Bergamo: Benneteau má formu

4. 2. 2008, 23:41
Aktuality 0
V italském Bergamu se tento týden hraje dobře dotovaný challenger o 125.00 dolarů. V pavouku dvouhry je hned několik Francouzů, kteří patří k největším favoritům na titul. Santoro, Mahut nebo Benneteau. Ten dnes porazil 6-4 6-2 Dána Plessa. Naopak končí Španěl Garcia-Lopez, který se na Australian Open dostal do 3. kola.
Julien Benneteau
Julien Benneteau letos v Aucklandu porazil Nicolase Almagra nebo Davida Ferrera a dostal se až do semifinále. 59. hráč světa na Australian Open potvrdil, že se mu na úvodním grandslamu nedaří a prohrál v prvním kole s Wawrinkou. Na challengeru v Bergamo by se však mohl dostat daleko. A dnes to potvrdil, když si poradil s Dánem Kristianem Plessem ve dvou setech.

Naopak dohrál Španěl Guillermo Garcia-Lopez, který se na posledních čtyřech turnajích dostal alespoň do třetího kola. Dnes však nestačil na Francouze Ascioneho, kterému podlehl 7-5 6-7 6-7.

Zítra se na turnaji představí i čeští tenisté Tomáš Zíb a Jan Hernych.

Challenger Bergamo - výsledky 1. dne:

Wessels (Hol) - Zverev (Něm) 4-6 6-3 7-6
Kunitsyn (Rus) - Gicquel (Fra) 6-7 6-3 6-4
F.Vicente (Špa) - Fabbiano (Itá) 2-6 6-4 6-4
Ascione (Fra) - Garcia-Lopez 5-7 7-6 7-6
Smeets (Aus) - Economidis (Řec) 4-6 7-6 6-2
Benneteau (Fra) - Pless (Dán) 6-4 6-2

TenisPortal.cz, Luboš Zabloudil

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist