Blog: Nikolaj Davyděnko v Pörtschachu

19. 5. 2008, 14:42
Aktuality 0
Čtvrtý hráč světového žebříčku Nikolaj Davyděnko je jedním z tenistů, kteří pro stránky ATP píší svůj blog z turnajů. Tento týden popisuje svůj pobyt v Pörtschachu.
Nikolaj Davyděnko

Ahoj! Vítejte na mém blogu z turnaje Hypo Group International v rakouském Pörtschachu. Už je to dlouho, co jsem naposledy psal z Pekingu v září 2006.

Do Pörtschachu jsem dorazil se svou ženou Irinou a dalšími příbuznými v sobotu odpoledne po čtyřhodinové cestě z Kolína. Na turnaji jsem hrál poprvé v roce 2002, kdy se konal v St. Pöltenu, a vracel se sem každý rok kvůli zdejší atmosféře. Město je malé a tiché a kousek od hotelu je jsou kurty, na kterých se člověk může perfektně připravit na Roland Garros. A měl jsem to štěstí, že už jsem tu dvakrát vyhrál!

Je skvělé, že se mnou během sezony mohou cestovat i Irina, můj synovec Philip a bratr a trenér Eduard. Philipovi je 15 let a tady bohužel prohrál v sobotní kvalifikaci. Letos mi už ale pomohl připravit se na několik turnajů, včetně Indian Wells, Miami a Estorilu. Jemu to zase pomáhá připravit se na okruh ATP.

V sobotu jsme s Eduardem trénovali 30 minut, než nám to překazil déšť. Dnes jsem venku trénoval znovu, ale jen deset minut, potom jsem běhal v hale. Po dvou hodinách jsme se rozhodli vyzkoušet, jak se tu rybaří, neměli jsme ale štěstí, a tak jsme se za hodinu zase vrátili, abych mohl zase trénovat. Za proměnlivého počasí, zvlášť v tomhle ročním období, člověku může uškodit, když hraje za větru nebo v dešti. Mým cílem je nyní vyhrávat a pak přijet do Paříže s dobrým pocitem z přípravy.

TenisPortal.cz, atptennis.com

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist