Bolesti lokte jsou pryč. Djokovič chce najít herní pohodu už v Davis Cupu

4. 4. 2017, 17:31
Aktuality 17
Novak Djokovič se zbavil bolestí v lokti a povede srbské tenisty ve víkendovém čtvrtfinále Davisova poháru proti Španělsku. Start v Bělehradu dnes potvrdil poté, co vynechal poslední turnaj v Miami.
Profily hráčů
Novak Djokovič (© daviscup.com)

"V poslední době jsem neodehrál moc zápasů, takže se potřebuju dostat zpátky do formy. Vynechal jsem Miami a předtím v Indian Wells nedošel moc daleko, takže začátek sezony nebyl ideální," řekl Djokovič, jenž v Indian Wells vypadl před třemi týdny ve 4. kole s Nickem Kyrgiosem.

Vítěz 12 grandslamů léčil během pauzy nejen pravý loket, ale celkově dopřál tělu odpočinek. "Šest let jsem měl úžasné výsledky a hrál na špičkové úrovni. Teď je to trochu jinak. Ale dal jsem si pauzu a strávil krásný čas s rodinou," dodal. Od 16. dubna by se pak měl představit na antukovém turnaji Masters 1000v Monte Carlu.

Srbové si Śpanělsko pozvali do bělehradské haly na tvrdý povrch. V sestavě hrajícího kapitána Nenada Zimonjiče jsou ještě Viktor Troicki a Dušan Lajoviče.

Naopak Španělé budou oslabení, neboť jim chybějí pátý hráč žebříčku Rafael Nadal i Roberto Bautista (18.). Kapitánka Conchita Martínezová si na Balkán přivezla světovou devatenáctku Pabla Carreña-Bustu, jednadvacátého hráče světa Alberta Ramose-Viñolase, devatenáctiletého debutanta Jaume Munara a deblového specialistu Marca Lópeze.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

17
Přidat komentář
babolat.cz
konečně! už ty dvorce zarůstaly nudou...
Reagovat
turista
Ano, bez Novaka a bez Andyho to není ono.
Reagovat
a.magerova
Kdo říkal?
Reagovat
Krisboy
Mě Nov4kovo vztekání, hysterie na tiskovkách a falešný úsměvy taky chybí.
Reagovat
smazaný uživatel
Vlastně nevím, jak si jeho vyjádření interpretovat.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale brzy se to asi dozvím. :)
Reagovat
Kozoroh
No1e nadcházející zápasy v DC zvládne v pohodě a bez námahy, neboť ti hráči, kteří budou hrát za Španělsko, pro něj nepředstavují hrozbu a konkurenci. Větší pozornost by měl Djoker věnovat "domácí" události v MC. Tam je třeba uspět a ideálně ukořistit titul :-)
Reagovat
Marduch
tak jestli bude po každém tom brzkém vypadnutí jenom odpočívat, případně se zbavovat bolesti tu toho, tu onoho, tak na nějaký návrat do formy můžeme rychle zapomenout. Novakova hra má jisté slabiny, které během poklesu formy a sebevědomí vystupují více na povrch a často rozhodují o výsledku, a přitom z jeho řady vyjádření nemám pocit, že by to nějak zvlášť řešil. Snad se mýlím :)
Reagovat
turista
Na síti se Novak necítí komfortně. To je vše z jeho tzv. mínusů. Statistiky a rozbory jeho zápasů žádné slabiny Novakovy hry nezaznamenaly za celou jeho dlouhou kariéru. Zmiňují pouze Novakův vyjímečně kvalitní učebnicový obouručný bekhend, který mu pomohl vyhrát mnoho z jeho zápasů a titulů.
Reagovat
smazaný uživatel
Marduch ovsem nezminuje jeho dlouholetou karieru, ale jeho zatim kratkodoby pokles formy. Tu disharmonii sice nezaznamenaly ucebnice, ale kazde trochu vnimave oko ano.. ;-)
Omluva za tlumoceni! :-))
Reagovat
Marduch
Tak uz Novak trenuje prohozy jinak nez lobem pripadne kratkym crossem? ;-)
Reagovat
turista
Snad ano.
Reagovat
turista
Přesně tak. Idemo, Novak!
Reagovat
svetova.dvojka
Teď tu o Karkulce Novaku...
Reagovat
Pe3k
Cetl sem,ze Nol2 a ty jeho rodine problemy sou o rozkolu Jeleny a Jokerovych rodicu. A pokud soudim z turnaju tak to presne tak vypada.
Reagovat
Stan_Borowitz
Rozkolit se s jeho otcem asi není velký problém, řekl bych...
Reagovat
Marduch
Asi tak :-)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist