Bouchardová kvůli zranění ruky nebude hrát ani v Monterrey

2. 3. 2015, 21:22
Aktuality 9
Eugenie Bouchardová měla být tento týden nasazenou dvojkou turnaje v mexickém Monterrey, jednadvacetiletá Kanaďanka se však těsně před losem odhlásila. Do hry ji nepustilo zranění ruky, kvůli kterému chyběla už v Dubaji.
Profily hráčů
Eugenie Bouchardová

Eugenie Bouchardové začátkem února angažovala nového trenéra Sam Sumyka, zatím však pod jeho vedením odehrála jediný zápas. Během něj si totiž v prvním kole turnaje v Antverpách poranila pravou paži a zřejmě i kvůli zdravotní indispozici pak prohrála s Němkou Monou Barthelovou.

Od té doby nehrála. Před dvěma týdny se světová sedmička odhlásila z Dubaje a chybět bude i v mexickém Monterrey, kde měla být v tomto týdnu nasazenou dvojkou.

Bouchardová během posledních měsíců vynechá ze zdravotních důvodů už několikátý turnaj. Loni v létě se pár týdnů po finále Wimbledonu odhlásila z Washingtonu, po US Open jí lékaři doporučili odpočinek a Kanaďanka na poslední chvíli odřekla účast v Hong Kongu. V závěru sezony pak kvůli problémům se stehením svalem odstoupila z turnaje v Linci.

Začátek turnaje WTA International s dotací 500.000 dolarů v Monterrey dnes komplikuje vytrvalý déšť. Na svůj první zápas čeká Tereza Smitková, která vyzve Francouzku Mladenovicovou, a také Nicole Vaidišová, jež se v závěrečném kole kvalifikace utká s Australankou Arinou Rodionovovou.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

9
Přidat komentář
PH94
Tk konečně se Klára dočkala :) Ješte by to chtělo uhrát ten další zápas :)
Reagovat
Fandina
Kuala Lumpur ... právě začíná Klárka proti Mayr-Achleitner. Klárka je sice favoritkou, ale poslední zápas s ní prohrála, ale doufám, že už konečně protrhne letošní prohry a vyhraje. Klárko pojď!

ive.drakulastream.eu/static/freepopups/2771371854383240.html
Reagovat
Fandina
První set 6:1 tak ještě jeden Klárko pojď!!!
Reagovat
Fandina
Je to tam. Druhý set 6:3. Jupíííííííííííí. Doufám, že už Klárka bude pořád hrát pěkně jako dneska. Hezký výkon supeeeeeeeeeeeeeeer!!!!
Reagovat
tommr
podle posledních zpráv byl začátek programu posunutej na 17:30 místního času tj. na 00:30 našeho času a program byl značně redukován. Vypadá to, že bude malej zázrak pokud se dneska odehrajou aspoň zápasy posledního kola kvalifikace ... :(
Reagovat
PH94
Ten areál v Monterrey je nádhernej :)
Reagovat
smazaný uživatel
http://media.tumblr.com/tumblr_mdpru8Txt61rar8h0.gif
Reagovat
sprchon
Znám, úplně to slyším. :)) :D

Genie mi sice nepřirostla k srdci jako člověk, ale to, co hraje na GS, to je prostě paráda. Rád se koukám, když jí ta její hra na riziko vychází... Snad se dá brzo do pořádku, aby měla Petra proč hrát finále. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
No tam to jsme temer vsechno vedeli , ale ze je to kvuli ruce jsem nevedel ale myslim si ze kdyby to byl vetsi turnaj jako ji budou cekat v americe tak by si to nedovolila
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist