Bouchardová prohrála sázku na Super Bowl. S fanouškem půjde na rande

6. 2. 2017, 18:45
Aktuality 26
Historický obrat týmu New England Patriots v nočním Super Bowlu pomohl k vítěznému tiketu spoustě sázkařů. Neobvyklou sázku však vyhrál také jeden tenisový fanoušek. A jeho výhra? Rande s kanadskou tenistkou Eugenií Bouchardovou.
Profily hráčů
Eugenie Bouchardová (© Instagram)

Eugenie Bouchardová před včerejším tradičně ostře sledovaným finále NFL napsala tweet, že věří ve vítězství Atlanty Falcons. Na sociální síti twitter pak zareagoval jeden z uživatelů @punslayintwoods dotazem, zda s ním půjde na rande, pokud zvítězí New England Patriots. A odpověď dvaadvacetileté kanadské tenistky byla kladná.

Tip Bouchardové dlouho vycházel. Atlanta v třetí čtvrtině vedla 28-3, takový náskok nikdo v Super Bowlu neztratil. Patrioti ale předvedli historický obrat, který dokonali v prodloužení a zvítězili 34-28.

A tak bývalá světová pětka a wimbledonská finalistka Bouchardová uznala svou porážku a zřejmě je připravena dohodu splnit. "Takže... kde bydlíš?" napsala na twitter.

Štastný obdivovatel kanadské tenistky s přezdívkou TW1 odepsal, že v Chicagu. "Do školy jezdím do Missouri. A rande můžeme dát tam, kde budeš chtít!"

Zda se rande uskuteční, jisté není. Ale jisté je, že si Bouchardová vzala minimálně jedno ponaučení. "Nikdy nesázet proti Tomu Bradymu," napsala s narážkou na legendárního quarterbacka Patriotů, který byl ústřední postavou obratu.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

26
Přidat komentář
janek_da
Ech Genie, Genie.

Stejně nejvíc mě zaujala fotka Evženky s nalepenými nehty. Tak jestli má na todle čas, tak moc toho nedosáhne :(. To zvládne leda tak Serena, Máša.
Reagovat
Fandina
Co se týká času, tak nalepení moc nezabere, mně na těch nehtech spíš zaujalo, že je má nalepené asi delší dobu, ty její jsou už odrostlé.
Reagovat
Fandina
Reagovat
smazaný uživatel
takze hlasna zprava pro janka: nema na todle cas.. :-) Jinak MaSha si nehty vzdycky kousala a ted ve stopce uz nema zrejme ty umele ani na co nalepit, uz aby se vratila.. S;-)
Reagovat
Fandina
tak tak, nemá čas, proto ty nehty takhle vypadají :-))
Reagovat
Fandina
Já spíš obdivuji, že holkám ty nehty moc nevadí. Já si pamatuji, že mi vadily při držení gripu. Ale všechno je otázka zvyku.
Reagovat
smazaný uživatel
musis raketu drzet trochu stitive.. :-))) Ne, spickovi hraci hraji s velkym gripem a to i holky. Ja, podspickova, jsem hravala c. 4-5, ted si dopravam luxusni c. 1, mam strasne malou ruku.. :-)
Reagovat
Fandina
Aha, tak díky za vysvětlení. Já před časem nalepené nehty nosila, ono to vypadá hezky, ale když jsem za něj chytla, tak to hrozně bolelo.
Reagovat
smazaný uživatel
nevim, zrovna toto me nelaka.. :-)) Jeste k tomu gripu, hlavne v praveku bylo u drevenky potreba z ni mit trochu kyj, aby to letelo. Dnes se "zvetsuje" s mirou a bude to jiste individualni.
Reagovat
Fandina
Aha, jsi dobrá, co všechno o tom víš. Já jsem jen absolutní tenisový fanda, jdu si zahrát jen rekreačně a tyhle věci vůbec neznám. Ale vím, že když jsem vzala raketu do ruky s nalepenými nehty, tak to byla změna a musela jsem se přizpůsobovat. A hlavně mi to vadilo v golfu, protože jsem ho hrála závodně.
Reagovat
smazaný uživatel
tak troufam si rict, ze o samotne hre neco vim... ne-li vsechno.. :-))) Ale okolni "omacka" me tak uplne nebavi, dostavala jsem ji vzdycky na talir uz uvarenou.. :-)) Uplne beze srandy, co nekteri lide tady zvladnou sledovat, pocitat, vyhledat, hodnotit - nemyslim placani pytlem do rybnika, ale vyhodnotit zdravym usudkem ci intuitivne a treba statisticky... vsechna cest a velky obdiv, vazne.. :-)
Reagovat
Fandina
Tak samozřejmě. Všechno je činnost, i sledování tenisu. A je jasné, že když se tomu někdo věnuje, tak pak má i příslušné znalosti, kde kdo a kdy s kým hrál a jak. Není to jen o tom, že sám to hraji, tak vím. Ale určitě ten, kdo něco prožil na vlastní kůži, tak dovede pochopit i to, co se třeba děje druhým. Já si vždycky vzpomenu, jak to bylo, když já jsem šla třeba hrát soutěž v golfu, jak jsem se cítila, co jsem předtím dělala a pak hodnotím, co ten druhý. Co třeba může podobného cítit.
Reagovat
VlS
s orlím spárem by vypadala blbě
Reagovat
janek_da
:D

No, ja to myslel ohledně mimotenisových aktivit. Že si Serena navrhuje šaty, Maša propaguje bombony. A ták.
Proto jsem velký fanda Angie, bo ta tomu tenisu asi hrozně moc dává. Ale fanda Bušičky budu ... aaale s odstupem.
Reagovat
VlS
Mě na tom zaujal spíš ten nevěřícnej výraz :-) - vypadá tu nešťastně, jak zatoulaný štěně
Reagovat
Jabadu
Dženýýýý Wimbledon 2013: "Nemyslím, že by to měl být nějaký problém ..."
Post morte: "Očekávala jsem to ..."
???
:-)
Reagovat
cheeky
2014

Ale jinak mi ten zápas připomněl tohle

https://m.youtube.com/watch?v=YN16ySNZecg&feature=youtu.be

Newt = Wimbledonska trofej
Vetřelci kralovna= Genie
Ripley= Petra
Reagovat
Jabadu
Hezký příměr.
Genie mi spíš připomíná Clarence Bodickera z filmu RoboCop:
"Kurwa, kdo to je?!"
:-)
Reagovat
blixa
Tenhle exkluzivní hnusák :
http://por-img.cimcontent.net/api/assets/bin-201205/f7d0dc12f4fee0d0160b91886d1ef5b0.jpg

Jo, to docela sedí :D
Reagovat
milik254
Na Twitter se
neodesílají
zprávy
Prosím!
Reagovat
marekv
Nevšední marketingovej tah, jak na sebe upoutávat pozornost. Otázka je, jestli je to zapotřebí, v těch pubošskejch časákách, nebo kde ji vláčej, si myslím má stále masivní základnu...
Reagovat
lars
+ mozna
Reagovat
skott
jestli to dá Genie all inclusive, tak chlapec asi bude nejšťastnější člověk na planetě:-)
Reagovat
Vojtiik
taky me to hned napadlo :D trefil jackpot
Reagovat
brixner
Tak vo co, že jí nevoklátí!
Nebo že by?
Já bych na ní hopsnul ajcvaj!
:-))
Reagovat
skott
jj, holt odvážnému štěstí přeje;)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist