Bouzková slaví na turnaji ITF v Istanbulu druhý triumf ve čtyřhře

14. 4. 2019, 14:42
Aktuality 4
ITF ISTANBUL - Marie Bouzková si na turnaji ITF 60k v Istanbulu došla pro celkově druhý a dosud nejcennější deblový titul. Opět ho získala společně s Nizozemkou Rosalií Van Der Hoekovou, s níž po čtyřech letech spojila síly a také druhý společný start proměnily v triumf.
R. Van Der Hoeková a Marie Bouzková

Marie Bouzková čtyřhry téměř nehraje. Tento týden se v ní představila teprve podesáté v kariéře, z toho podruhé společně s Rosalií Van Der Hoekovou

A právě s o čtyři roky starší Nizozemkou vybojovala dvacetiletá Češka i svůj druhý deblový triumf. Poté, co před čtyřmi lety zvítězily na podniku ITF 10k na Mauriciusu, ovládly tento týden štědřeji dotovaný turnaj ITF 60k v Istanbulu.

Na cestě za vítězstvím česko-nizozemská dvojice přešla přes tři páry. V dnešním finále zdolaly po téměř dvouhodinovém boji 7-5 6-7 10-5 běloruský tandem Ilona Kremenová a Iryna Šimanovičová.

Ve dvouhře Bouzková vypadla v sobotním semifinále s Inkou Anktitou Rainaovou, která v dnešním finále podlehla nejvýše nasazené Rusce Vitaliji Ďjačenkové.

Osmadvacetiletá Ďjačenková v Turecku cestou za titulem neztratila ani set a soupeřkám nadělila celkem pět kanárů. Vyhrála tak už třetí turnaj ITF během tří týdnů, celkově letos triumfovala popáté.

• ITF 60k ISTANBUL •
Turecko, tv. povrch, 60.000 dolarů
nedělní výsledky (14. 04. 2019)
• Dvouhra - finále •
Ďjačenková (1-Rus.) - Rainaová (Ind.) 6-4 6-0
• Čtyřhra - finále •
Bouzková/Van Der Hoeková (ČR/Niz.) - Kremenová/Šimanovičová (Běl.) 7-5 6-7(2) 10-5
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

4
Přidat komentář
Frick
https://www.facebook.com/MarieBouzkovaOfficial/posts/1213983572102360?comment_id=1214389832061734&comment_tracking=%7B%22tn%22%3A%22R%22%7D
Reagovat
bIbec
ježiš, to sou kecy. Maruška to má určitě v hlavě srovnané, to se neboj. Narozdíl od jiných.
Reagovat
sojka1
kdyby si radeji nastudoval tvary zajmena jenz podle rodu.. ;-)
Reagovat
sojka1
moc hezke, Marusko, ale je to proste jen ta ctyrhra... mela jsi vyprasit Diatchenko... ;-)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist