Bouzková v Lexingtonu nestačila na Muhammadovou, prohrála s ní i potřetí

4. 8. 2018, 08:28
Aktuality 1
ITF LEXINGTON - Marie Bouzková na turnaji ITF 60k v americkém Lexingtonu třetí Američanku v řadě porazit nedokázala. Ve čtvrtfinále dvacetiletá Češka podlehla po bezmála tříhodinovém boji Asie Muhammadové, s níž prohrála i třetí vzájemný duel.
Profily hráčů
Marie Bouzková

Marie Bouzková se po neúspěchu v kvalifikaci Wimbledonu soustředí na turnaje ITF na tvrdém povrchu. Připravuje se na jich na kvalifikaci US Open, které před čtyřmi lety jako juniorka vyhrála. 

Zatím odehrála devět zápasů a ve všech vyhrála alespoň set, ale výraznějšího úspěchu nedosáhla. V kazašské Astaně došla do semifinále, v kanadském Grandby do osmifinále a včera v americkém Lexingtonu vypadla ve čtvrtfinále. 

Dvacetiletá Češka v prvních dvou kolech potvrdila roli favoritky proti domácím Sanaz Marandové a Jennifer Elieové, proti třetí Američance už ale neuspěla. Levoruké Asie Muhammadové podlehla po téměř třech hodinách boje 5-7 7-5 4-6. 

Bouzková v prvním setu neudržela vedení 5-3 a v rozhodující sadě nevyužila žádný z pěti brejkbolů. S 272. hráčkou světa, jež byla v žebříčku nejvýše na 124. místě, tak prohrála i třetí vzájemný duel.

Příští týden Bouzková žádný turnaj v plánu nemá, z původně přihlášeného Landisville se už minulý týden omluvila.

• ITF 60k LEXINGTON •
USA, tv. povrch, 60.000 dolarů
páteční výsledky (03. 08. 2018)
• Dvouhra - čtvrtfinále •
Muhammadová (USA) - Bouzková (ČR) 7-5 5-7 6-4
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

1
Přidat komentář
tommr
dojela na zahazování šancí. Skoro v každý hře posledního setu měla gameboly nebo brejkboly - párkrát vedla i 40:0 - a stejně jich většinu nedokázala vyhrát ...
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist