Bouzková ve finále turnaje ITF v Perthu zastavila Vondroušovou a má 9. titul

19. 2. 2017, 07:24
Aktuality 129
ITF PERTH - Finále českých nadějí na turnaji ITF 25k v Perthu vyhrála Marie Bouzková. Osmnáctiletá rodačka z Prahy v boji o svůj 9. titul mezi ženami zdolala ve třech setech o rok mladší Markétu Vondroušovou, které připravila první letošní porážku.
Marie Bouzková (© facebook M.B.)

Marie Bouzková si svůj premiérový pobyt v Austrálii užívá. V uplynulých třech týdnech u 'protinožců' odehrála jedenáct zápasů s bilancí 9-2; po semifinále v Burnie a osmifinále v Launcestonu vyhrála turnaj s dotací 25 tisíc dolarů v Perthu.

Poslední tři dny pro ni byly hodně náročné. Osmnáctiletá Češka ve čtvrtfinále proti Barboře Krejčíkové, v semifinále proti Slovence Viktorii Kužmové i ve finále s Markétou Vondroušovou prohrála první set a na kurtu strávila celkem přes sedm a půl hodiny. Přesto všechny souboje dokázala dovést do vítězného konce.

V dnešním finále Bouzková prohrávala 1-6, 1-2 a 15-40. Ale nevzdala se, brejkboly odvrátila, získala čtyři gamy v řadě a nastartovala obrat. V rozhodujícím dějství byl vývoj vyrovnaný do stavu 2-2 a 30-30. Od té chvíle Bouzková získala 14 z posledních 15 výměn a zvítězila 1-6 6-3 6-2. Bilanci s levorukými soupeřkami si vylepšila na 7-2.

Sedmnáctiletá Vondroušová dnes utrpěla první porážku v sezoně. Poté, co se v lednu vrátila po osmiměsíční pauze zaviněné zraněním lokte, měla na kontě 20 výher v řadě.


"Jsem šťastná, že jsem v Perthu vyhrála svůj první letošní turnaj. Byl to neskutečný týden. Děkuji za vaši podporu," napsala Bouzková svým fanouškům na na sociálních sítích.

'Mary' Bouzková má po dnešku bilanci ve finále turnajů ITF 9-2, když podruhé v kariéře triumfovala na akci s dotací 25.000 dolarů. Vondroušová hrála ve finále posedmé a podruhé prohrála.

Obě české finalistky jsou bývalými úspěšnými juniorkami. Bouzková v roce 2014 vyhrála jako první Češka dívčí US Open, Vondroušová byla juniorskou světovou jedničkou, když si na grandslamech zahrála třikrát v semifinále a získala dva tituly ve čtyřhře. Obě ale mezi dívkami dlouho nevydržely a už delší dobu se soustředí na adaptaci mezi ženami.

A zatím se jim to vcelku daří. Bouzková by se díky triumfu měla posunout ve světovém žebříčku na své nové maximum - přibližně 224. místo, které už bývá zárukou startu v kvalifikacích grandslamů. Vondroušová bude mít po pouhých sedmi započtených turnajích 135 bodů, které stačí zatím na 311. příčku. Nejvýše byla na 289. místě.

Bouzková by v Perthu měla startovat i příští týden, kdy se na západě Austrálie bude konat nový turnaj stejné kategorie. Rodačka ze Sokolova Vondroušová měla startovat v kvalifikaci, tu ale kvůli úspěchu v tomto týdnu nestihla. Pokud nedostane divokou kartu do hlavní soutěže, bude moct odpočívat.

• ITF 25k PERTH •
Austrálie, tv. povrch, 25.000 dolarů
nedělní výsledky (19. 02. 2017)
• Dvouhra - finále •
Bouzková (ČR) - Vondroušová (ČR) 1-6 6-3 6-2
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

129
Přidat komentář
Frick
Myslíte si, že je (jistým způsobem) rajcujou zralí chlapi s pleškou a strništěm?
Reagovat
smazaný uživatel
No Maky už je v race ve stovce (99.), sice to až tak moc neznamená ale ukazuje to že se Maky letos opravdu daří, snad se letos dostane do stovky i v normálním rankingu
Reagovat
tmora
https://soundcloud.com/wta-insider/champs-corner-karolina-pliskova-proves-her-mettle-in-doha
Reagovat
dadaft
Jelenka dostala slušný nářez od Mony, mohlo by to napovídat, že je centrkurt v Dubaji rychlý.
to by mohlo Kristýně vyhovovat,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Reagovat
misa
JJ už pomalu míří ke konci kariéry.
Reagovat
smazaný uživatel
:( Ach jo, no očekávám že už možná na Jaře oznámí konec kariéry... bývala svétová jednička se přece nebude plácat v kvaldách. A to letos možná zkončí i Vee, moje dvě nejoblíbenější zahraniční tenistky pomalu končí. Nevěřím tomu že Vee dokáže ještě někdy zopakovat takový výsledek jako na AO, ale snad ještě nějaký ten turnaj vyhraje
Reagovat
Fandina
Tady je zajímavý článek o Jeleně. Vypadá to, že ještě končit nechce, i když před rokem o tom mluvila. Teď má nového kauče.
http://www.tenisovysvet.cz/article/detail/2085--musi-si-zvyknout-rekla-jankovicova-ke-caasovi-novy-kouc-ji-provedl-prvni-kvalifikaci-po-trinacti-letech
Reagovat
cheeky
Venus chce hrát až do olympiády v Tokiu. Což mě těší, mám ji rád

http://www.espn.com/tennis/story/_/id/18051231/venus-williams-talks-retirement-targets-2020-tokyo-olympics
Reagovat
blixa
Tohle nechápu. Nic proti ní, ale proč ? Rodinu nechce ?
Reagovat
smazaný uživatel
Prý je lesba
Reagovat
blixa
No a ?
Reagovat
PetaM
Takže nemusí mít starosti s otěhotněním ... Může v pohodě adoptovat dítě, kterému je ... vlastně může být jakkoliv staré :D
Reagovat
blixa
Nevidím problém ani s otěhotněním. Možností je řada.
Reagovat
brixner
Že jo - zavázat voči, dát krabičáka na ex, nebo radši dva, na uši BOSE s rapem, vyhrnout sukničku a couvat pomálu naproti bílé klobásce! A to by bylo, aby se nějaká ta kapička nezatoulala :-)
Jen aby to ale ve finále neskončilo, jako se mnou - sousedka vob pět baráků - dala si se mnou dóóbrou večeřičku u Větví, nudle spláchla pár vodečkama s lehce ironicky vyřčeným, že jsem blbej jak tágo, když chlastám tu imperialistickou Colu, po nenápadném zjištění, že v peněžence mám litr, si dala ještě nějaké to saké, co tady Větve pálí ve sklepě z rejže z Kaufu, vodvedla si mě domů, ale místo obligátního "hele, neska mi bolí příšerně hlava..." mi řekla : "Se poseru, miliarda spermií a zrovna ty jsi byl ten nejrychlejší?" Jako slušně vychovaný soused zpoza pěti baráků, jsem zase zabalil tu svojí klobásu a šel domů...Ještě, že těch baráků tu není jen pět...Doma mi Čenda volízl hubu takovým způsobem, že jsem padl na kolena a propadl se do čím dál hlubšího dilema - ženská nebo pes - pes - ženská - pes - ženská - pes - ženská...
Poslední dobou fakt nevym, no...
:-)))
Reagovat
FulnekUltras
tak v nejhorším se to nějak skloubit dá... ;)

https://www.youtube.com/watch?v=chIyi87DkUk
Reagovat
smazaný uživatel
Nakonec taky musíme být spokojeni. S letošními výsledky jsme prostě nemohli čekat medaili, ale nakonec k ní Šárka byla relativně blízko 5. místo každopádně super, snad Šárka ještě rok vydrží. Ester zajela takový svůj průměr, ukazuje svůj potenciál, ale jestli chce někdy do elitní špičky bude muset po ZOH se snowboardingem definitivně zkončit. Velká radost z Ilky i Tiny Weirather, zlato si Ilka Štuhec neskutečně zasloužila a stříbro ze Super-G pro Tinu taky velký úspěch je to její 1. seniorská medaile. Lindsey Vonn může být určitě taky spokojená i když "jen" bronz ale vzhledem k těm zdravotním potížím OK ale příští rok na ZOH bude pro Lindsey vzhledem k jejímu věku asi poslední šance na další velké zlato už je jí 32 let i když Sjezd se dá dělat relativně do vysokého věku. Marcel Hirscher se poprvé v kariéře dokázal pořádně připravit na velkou akci a má 2 zlata, škoda Kristoffersena letos jezdí skvěle a medaili si také zasloužil.
Reagovat
misa
mi vzhledem připomíná mladou Lucii Šafářovou, taky je to taková roztomilá dívenka :)
Reagovat
Frick
Jo, to by mohlo bejt ono. I jsou podobně vysoké.

Jen teda Lucka v jejim věku už vyhrála WTA turnaj :-D
Reagovat
misa
Do svých 19. narozenin vyhrála Lucka dokonce 3 WTA turnaje + si připsala jediné travnaté finále v kariéře. Asi jiná doba.
Reagovat
Frick
pak tedy píseň pro Cici :o)

https://youtu.be/wSh2rrvaNIs?t=49s
Reagovat
blixa
Ewička před 20ti kilogramy ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Já myslím že můžeme být spokojení. Gabča konečně získala titul mistryně světa, teď zbývá už jen olympijské zlato to bude důležité měřítko v posuzování zda kariéra Gábiny byla úspěšná nebo mega úspěšná. Sice vyhrát SP je strašně moc, ale vyhrát na Olympijských hrách to je asi větší radost. No a velké zklamání od Evči, strašná střelba v individuálu jsem věřila že může Eva překvapit a dotáhnout to na medaili... no a Michal bežecky i střelecky neskutečná bída. No a Verča bohužel k tomu není co říct. Tohle MS hodně ukázalo jaký je rozdíl mezi Gabčou a ostatními, myslím že náhradu za Gabču nenajdeme, Markéta vypadá slibně tam musíme počkat ale Eva prostě nemá ani na 5% úspěchů Gabči a Charvátová ta se musí poprat se střelbou jinak zkončí jak Goessner, ale ta má i vítězví ve SP. Moravec super a Šlesingr by se měl soustředit na biatlon a né na politiku...
Reagovat
Frick
No, místy to dost hapruje. To hodnocení.
Reagovat
Frick
Ale někdy havlát zapomíná, že je nyní rolí "jednodušší plzeňskou učnicí"
Reagovat
Frick
Po zklamání z Osla jsme se opět vrátili k "naší" oblíbené bilanci, kterou je samozřejmě brát jako velký úspěch, stejně jako předloni. Podobně jako v Kontiolahti je ale třeba říct, že to rozhodně mohlo být ještě suprovější.

Zatímco ve Finsku nás o lepší umístění české biatlonisty, dá se říct, že "výhradně" něco, co bych nazval jako "smolné sportovní okamžiky" v podobě Gábininy neúspěšné 20. rány v masáku a neuvěřtelného výkonu téměř neznámé biatlonistky ve vytrvaláku, tak v Rakousku přibyly ke "smolnym sportovním okamžikům" v podobě A) obrovského kiksu jinak spolehlivé střelkyně Evy, B) chybné poslední rány Ondry ve sprintu, C) Nejtěsnějšího rozdílu v historii MS v podání 35-letého veterána, co byl do té doby jen jednou na bedně ve SP D) 19. střely Gábiny v masáku, přibyly i bohužel "technické kiksy" v podobě E) chybné manipulace se závěrem F) katastrofální mázy, která pohřbila výkon naší štafety, které byl na jasné stříbro (pokud to bylo jen o Gábině) a eventuálně i zlato (pokud i ostatní tři holky na špatně namazaných lyžích něco poztrácely)

Fakt, že mimo čtyř medailí lze ještě 6x hovořit o smůle, která nás dost možná stála buď medaili nebo zlato jasně hovoří o tom, že timing formy byl skutečně vynikající.
Reagovat
smazaný uživatel
Odnauč se aspoň používat to množný číslo.
A nauč se sestavit větu.
Druhý odstavec je surrealistickoexperimentálnědadaistickopostmoderní. Z hlediska stavby.
Myšlenku postrádá nejen druhý odstavec.
Reagovat
Frick
Nj, chtěl jsem změnit tu 1. osobu na 3., ale nějak jsem zapomněl vymazat to "nás"...

Ještě a ještě přísudek "připravil". To je děs. Pořád si vyčítám, že si to po sobě nepřečtu.
Reagovat
VlS
Hned druhá věta je naruby, říká, že můžeme říci něco podobně, jako jsme v Kontiolahti řekli.
A tak dále, blablabla
Reagovat
Frick
https://www.facebook.com/biatlon.cz/photos/a.829433243766094.1073741829.821746981201387/1443538795688866/?type=3

Hm, 18 minut a už jsem dostal za tento elaborát 4 lajky. Not bad, když si vemu, že tam není moc sluníčka a nemálo kritiky.
Reagovat
slacker
Mas stesti ze blixa nemuze dat na FB dislike :-D
Reagovat
EllNino
jj 4 medaile jsou přeci formalita, ty bys jich chtěl rovnou 10 ... vzpamatuj se a buď pokornej, znovu ti to říkám, respekt k soupeřům a pokora je něco, co absolutně ignoruješ, pozoruju to delší dobu ...
Reagovat
Frick
"kterou je samozřejmě brát jako velký úspěch"

Asi tě ve škole nenaučili číst, co?
Reagovat
Frick
Mne zas nenaučili psát, když jsem tam nenapsal "třeba"

Kurňa, co to se mnou je?! :-/
Reagovat
EllNino
píšeš to jako samozřejmost ... taky jsme nemuseli mít žádnou medaili ... jak říkám, buď pokornej a skromnej a vyhneš se timhle zklamaným článkum, jak jsi něco čekal a ono to nevyšlo ... sport se prostě nedá nalajnovat
Reagovat
Frick
To je pravda. Kdyby v tom penzionu, kde byla česká výprava, řádila úplavice, tak bychom medaili asi neměli žádnou.
Reagovat
EllNino
trochu rouhání ...
Reagovat
Frick
Bohužel, nějaké opakování Kontiolahti bylo daleko. Ondra šel s během v průběhu mistrovství trochu dolu, Michal naopak nahoru (jo, i Rybář přiznal, že výkonostně Bouškovi ta jeho svatá válka nepomohla - no, je to jeho volba), byť i v případě 20/20 se obávám, že by ta placka na něj nezbyla.
Reagovat
Hector21
tak tohle se fakt nepovedlo....Nasti, Nasti
Reagovat
tommr
já jsem naopak velice spokojenej. Přál jsem si aby se Karolína Plíšková ve třetím kole nemusela střetnout s Ostapenkovou nebo Pavlyuchenkovou a to se mi nečekaně splnilo. Jabeurová nebo Wangová pro ní budou určitě snadnější soupeřky ... :)
Reagovat
Frick
V Oslu 2016 sřílela Gábi na 4. stř. čistě, to jsem spletl.
Reagovat
brixner
Učili mě, že Oslo není skloňovatelné!
Ale mohl jsi napsat třeba v Osle, to by taky prošlo :-))
Reagovat
Frick
v Oslovi :o)
Reagovat
kada.tom
Marcel to zase natřel všem :-))
Reagovat
Frick
Ještě bych si dovolil vypíchnout - Kaisa sice Gábinu v cíli proazila, ale Džimová (který jí chvíli před cílem na čas odsunula na 5. místo), Gregorinová nebo Dorinová to nedokázaly. I přesto, že Gábina mlela z posledního.

Ta štafeta, to byla malá sportovní tragédie. Hlavně pro ty ostatní holky, které by si tý placky určitě mo vážily. Pro Evu a Jess by byla první.
Reagovat
Alexandria
Okrem T.Smitkovej,ktora lahko postupila cez R.Sramkovu,si dobre pocina i Barbora Stefkova vs E.Kostova v Budapesti
Reagovat
Hector21
tak Nasti zlatíčko, jednoduše davai... ;)
Reagovat
Hector21
co to je??? co tam vyvádíš, Nastíku?
Reagovat
blixa
A řekl už si jí, že ji chceš za ženu ? ;-)
Reagovat
Hector21
tak já jsem si jí přál i pod stromečkem a samozřejmě zase jenom ponožky...
Reagovat
Hector21
hmm, tak to je fakt zlý...
zde dvou setbolů se vyházela a to pominu, že vedla 5:3,,,:(
Reagovat
blixa
Příště zkus briliantový prsten, uvidíš jak začne hrát !!!
Reagovat
Hector21
máš s tím nějaké osobní zkušenosti? ;)
Reagovat
blixa
Nooo, tak s prsteny jo, ale nebyly to tenistky :D Ale briliantem fakt neurazíš, tomu věř ;-)
Reagovat
Hector21
za ten dnešní výkon si zaslouží tak maximálně pětadvacet...
Reagovat
blixa
Zkus to zkombinovat ;-) :D
Reagovat
Hector21
to je utrpení...že se na to nevykašlu
Reagovat
Frick
1) Karolína Plíšková
(WTA 470 Doha W, 470 b.)

Premiery - to už je letos pro Káju taká "rutina". Po dvou zahřívacích kolech překonala v SF složité momenty plné celkem zbytečných UE v zápasu s neoblíbenou Cibuľou a i díky dvoum desítkám es tento nejtěžší zápas zvládla. Ve finále již pak měla citelně lehčí práci. To úplně nejvšší hodnocení už bych ale přecijen nechal na ještě fenomálnější představení na ještě větších turnajích.

ZNÁMKA: 1 (9/10)

2) Bára Strýcová
(WTA 470 Doha R16, 55 b.)

Asi jsme čekali trochu více. První kolo bylo čistě formální, má asi jen cenu hodnoti zápas se Sam, jenže ten se příliš nepovedl. No nic, jede se dál. Je třeba brát ohled i na rychlý přesun a nepříjemné podmínky.

ZNÁMKA: 3 (5/10)

3) Kristýna Plíšková
(WTA 470 Doha Q2, 13 b.)

První zápas kvaldy proti Beck Týna zvládla, druhý proti Brengle již bohužel ztratila "tradičně" po vyhraném 1. setu. V kvaldě byly velice "drahé" body, z tohoto úhlu pohledu bylo skoro zbytečné tam jezdit.

ZNÁMKA: 3 (5/10)

4) Bára Krejčíková
(ITF 50 Perth QF, 9 b.)

Po dvou celkem hladkých výhrách přišlo v QF české derby s Maruškou, které po velké bitvě šlo na konto mladší z obou Češek. Špatný turnaj to pro Báru nebyl, žel s 9 bodami se výše dostat nelze :-(

ZNÁMKA: 2- (6/10)

5) Marie Bouzková
(ITF 50 Perth W, 50 b.)

Téměř přesně po roce se Maruška dočkala druhé výhry na 25k turnaji. Ač daleká Austrálie, tak od ČF to bylo jak na turnaji někde u nás. Češka-Slovenka-Češka. Maruška dokázala všechny porazit a trofej bere jistě zaslouženě.

ZNÁMKA: 1 (9/10)

6) Markéta Vondroušová
(ITF 50 Petrh Q W + F, 31 b.)

Markétina fenomenální vítězná serie skončila na čísle 20. Po prvním setu finále by asi málokdo myslel, že nebude "voko bere", ale Maki již asi bohužel trochu došla pára a vedení neudržela. I tak ale další skvělé vystoupení.

ZNÁMKA: 1- (8/10)

7) Jesika Malečková
(ITF 50 Altenkirchen QF, 9 b.)

Jesulda dokázala porazit dvě výše postavené soupeřky, na Rybču, bývalou 31. hráčku světa, již ale žel byla krátká. Co se dá dělat.

ZNÁMKA: 2- (6/10)
Reagovat
R01316
Behem zapasu si nekdo bral pauzu na osetreni. Nevite nekdo, ktera z holek to byla? Nejak se bojim o Marketu, aby zas nebyla na par tydnu (mesicu) mimo...
Reagovat
rusedski
Podle tohoto článku si ho vzala Marie:
http://www.tenisovysvet.cz/article/detail/2102--bouzkova-ovladla-ceske-finale-dlouha-serie-vyher-vondrousove-konci
Reagovat
Frick
Poslední skore, co jsem registroval bylo 6:1 + ve druhym stav bez brejku. Musim říct, že mne to překvapilo, že to Maruš takhle jasně otočila. Více jsem to přál Maki - už proto, aby si ještě natáhla tu úžasnou bilanci na "oko bere" + by tam byl potenciál na další prodloužení serie, minimálně v prvních kolech...

Ale neva. Marušce se ty body hodí ještě více. Má tam obhajobu loňské vyhrané 25k.
Reagovat
blixa
Lunej, čím tu Samičku krmíš, že ti zase vyhrála ? :-o Že bych to dávál koťátku ;-)
Reagovat
Hector21
to není krmením...to je resuscitace..
Reagovat
blixa
Myslíš že Samička už je zombie ? :D
Reagovat
Hector21
tak do Dauhá hrála jako mrtvola...
Reagovat
Lunej..
to je pozitivnim pristupem a mym velkym kouzlem osobnosti, coz ty nemas, takze zirafka bude o hladu a bude casto balit kufry:D
Reagovat
blixa
Hmmmm, no ... víš ... koťátko je sedmý a Samička devatenáctá, tak ono s tím tvým charizmatem nebude tak horký bábi ... :D
Reagovat
Lunej..
Samicce je 32 a GS uz ma, takze tak:P:)
Reagovat
blixa
No jooo, to jo, ale ta když vyhrála GS, tak si ještě tahala kačera .. :D :P
Reagovat
Lunej..
To tezko, to jsem tahala uz jine veci:D
Reagovat
blixa
Tak kachničku ? :D
Reagovat
bIbec
pojď Smity
Reagovat
bIbec
pěkně.
Reagovat
EllNino
to jsem nečekal :)
Reagovat
smazaný uživatel
Těch párů co se sehrály hned v 1. zápase je obrovské množství, taková zkušená deblistka jako je Hradecká by s tím neměla mít takový problém, Katka už taky vystřídala dost soupeřek. Třeba s Krunič společný 1. turnaj hned vyhrály. Nebo 1. společný turnaj H+H vítěztví na turnaji WTA v Praze na Štvanici.
Reagovat
EllNino
Víš co, tak jim to řekni a přestaň tu prudit, snad někde vyhrajou a zavřou ti hubu
Reagovat
smazaný uživatel
Já za to budu ráda když spolu něco vyhrají a moc, protože Katka je moje 3. nejobíbenější Češka a Hráďa hned 2. a doufám že s Hráďou budou úspěšné, ale zatím se jim vůbec nedaří a nenasvědčuje tomu že uhrajou něco extra. Navíc Hradecké bude už 32 let a jestli chce ještě někdy vyhrát velký turnaj nebo dokonce Grandslam tak si musí být jistá parťačkou a né za 15 turnajů kde bude vypadávat v 1.-2. kolech zjistit že se Katka k ní prostě nehodí, to je pak celá sezona v prdeli a to si Hráďa nemůže dovolit
Reagovat
EllNino
prostě po 3 turnajích nehodnoť, díky ... pokud se jim nebude dařit dál, tak v pohodě, ale zatím to nemá cenu řešit, musí si to sednout, obě nejsou tak dobré deblitky jako Andy a Suai, aby jim to hned šlo
Reagovat
smazaný uživatel
Katka je super deblistka má proto vlohy a Hráďa samozeřjmě GS vítězka atd. ale já popravdě moc nevěřím že jim to spolu sedne, snad se mýlím
Reagovat
smazaný uživatel
né soupeřek ale parťaček
Reagovat
smazaný uživatel
Až na Gábinu velké zklamání. Verča Vítková naprosto vyhořela, naprosto, Eva střelecky obrovský podprůměr opravdu nevím co Evča blba v individuálu jsem věřila že Evča překvapí a uděla placku s její přesnou a rychlou střelbou, bohužel střelecky Evča na MS úplně odešla no a Charvátová zajela no zajela, bodovala takže spokojenost, individuál pokazila ale alespoň se kvalifikovala do stíhačky narozdíl od Vítkové...
Reagovat
d@ve
A co třeba Jessica? :)
Reagovat
Frick
Bohužel, Gábina na tý střelnici pobývá fakt dlouho a tak, v těchto skvělých podmínkách, asi nezbývá nic jiného než 0+0+0+0.

Ta chybka na posledních střelbách v masácích už je to taková Gábinina "klasika" - stalo se tak v Soči, Kontiolahti, Oslu i Hochfilzenu. V Soči zřejmě mohla bojovat s Daryou o zlato (měla ztrátu +20 s, ale bylo to ovlivněné už hodně zvolněnými dojezdy Daryi i Gábiny do cíle), na všech MS to byla ztráta placky.

Servis dnes potvrdil to, že to zkrátka ve štafetě holkám projel. V týmu bude co řešit. Skutečně nelze počítat s tím, že nebude padat (mokrej) sníh.
Reagovat
EllNino
:D :D :D
Reagovat
blixa
Bože ty seš dement, to je strašný. Kdyby tě tak šlo "vyřešit" jednou pro vždy !
Reagovat
Frick
Má se cenu bavit se chujema typu El-Nino a blixa?

Kdybych napsal, že Země je kulatá, tak mi tady napíšete, že Země je placetá, protože jinak by lidi v Austrálie, Jižní Americe a Africe spadli někam do temných hlubin.

Protože nejde o pravdu, jde o to si kopnout.
Reagovat
EllNino
ano, máš pravdu :) ...
Reagovat
blixa
U tebe je naprostou záhadou, proč se věnuješ právě sportu. Něčemu co vůbec nechápeš a kde seš jak eskymák na Sahaře. Proč se nevěnuješ třeba filatelii ? Seš sice tupej, ale seš trpělivej šťoura a třeba bys v tom byl dobrej. Já vím že to při své blbosti nechápeš, ale tvoje výplody jsou přesně na té úrovni, že země je placatá. Co se s tím dá dělat jinýho než ti napsat že seš vůl ? Lze s tím polemizovat ? Měl by to smysl, když tvoje odpověď by byla stejně v duchu že země je placatá a že je potřeba si dát pozor abychom nepřepadli přes okraj :D To není o tom že by si člověk chtěl kopnout ale to je výraz zoufalství na tvojí demencí, která je tak strašná že už s ní nemá vůbec smysl polemizovat. Proč už konečně netáhneš někam do prdele ???!!!
Reagovat
Frick
Výborně. Místo nějakýho argumentu, proč si myslíš, že Zídek je skvělej na mokrej sníh jen povýšený nadávky.
Reagovat
blixa
No to je přesně ono. Tvoje reakce - totální blábol. Řekl jsem někde že Zídek je skvělej na mokrej sníh ? O tom to vůbec není. Ty jsi nikdy nestál na běžkách. Nikdy sis nemazal lyže. Vůbec netušíš, o čem to je. Ale drze kvákáš, že náš tým bude mít co řešit. Nemáš o problematice nejmenší ponětí ale cítíš se povolán všechno komentovat. Na to se nedá napsat cokoliv jiného, než že seš vůl. Korunovanej.
Reagovat
Frick
No, takže neni. Je přeci plně v pořádku zanalyzovat i to, co se SKUTEČNĚ nepovedlo. A nepovedlo se namazat na mokrej sníh. Tak by se mělo udělat všechno proto, aby se to už příště nestalo. Nebo to odmávnout a říct, že 4. místo je skvělý a ignorovat fakt, že holky předvedly výkon na stříbro, možná i na zlato?
Reagovat
blixa
Ne, dement, dement, dement. Nic jinýho. Ty si myslíš, že on neví co se stalo ? On, který tomu rozumí asi 100x víc než ostatní v týmu ? Kdo by měl co analyzovat ? A čím by čemu pomohl ? Ty si debílku myslíš, že on nedělá všechno pro to, aby se to nestalo ? A že se nějakou analýzou dá dospět k tomu, že se to nebude opakovat ? Kdyby to tak bylo, tak to mazání můžou dělat cvičení orangutani. Prostě zanalyzuju, namažu a ono to pojede. Jenže ono to tak nefunguje. Je to téměř kouzelnictví podpořené spoustou let praxe a zkušeností. Protože nemažeš nějak aby to jelo, ale mažeš proti expertům ostatních týmů. A nějaká analýza ti zajistí, že vždy namažeš stejně nebo lépe než ti ostatní ? Tvl. kdyby blbost nadnášela, tak řádíš ve stratosféře jak čamrda. A to by byla úleva ..
Reagovat
slacker
ty ses expert na mazu? Leda tak expert na to kde se namazat.
Reagovat
Frick
Ty už jsi takovej nadutej mrzák, že už raději fakt zpochybníš základní principy, na kterejch leží jakýkoliv rozvoj - na úrovni osobní, týmové i třeba civilizační.
Reagovat
slacker
Nebav se s nima navazno, ja se do nich uz jen trefuju. Takovy lidi muzou za to ze je na svete zlo, pritom se tvarej jak jsou desne spravedlivy a v pravu.
Si mysli ze kdyz v davu budou sikanovat ze bude svet lepsi, nebude, bude horsi diky tomu co zasejou do druhych.
Reagovat
smazaný uživatel
:-D
Reagovat
FulnekUltras
Zase chápu, že je ten vývoj v poslední době musí docela drtit... ;)
Reagovat
d@ve
Fricku, snad nefandíš Gábině stejně jako Lucce? :D
Reagovat
Frick
Lucka je mi bližší. O něco.
Reagovat
smazaný uživatel
Moc hezky jsi to napsal.
Je vidět, že vše pečlivě sleduješ, skvěle analyzuješ, umně rozebíráš.
Snad si Fricka všimne někdo od biatlonu. Určitě by tam zapadl do party, všichni by ho měli rádi. A mohl by třeba upozorňovat na změny počasí.
Reagovat
slacker
a tebe uz si vsimli u triatlonu?
Reagovat
smazaný uživatel
Slackere, dík za optání.
Chceš-li rozpis švihu, napiš.
Reagovat
VlS
No, aby za tejden neskončil na střelnici. Jako terč. I Lůca by se trefovala, jak sjednaná :-)
Kristova noho, Fricku, to jsou takový žvásty. Gabča předvede 100% na ležce a 90% na stojce ( no řekněte, kdo to má?) a ty remcáš. Holky dohedou ve štafetě 4. a ty remcáš. Podívej se, kdo je za nima, jaký státy s jakejma přírodnímapidmínkama pro lyžování. Ty bejt Rus, tak je Stalin proti tobě Beránek Boží.
Reagovat
Frick
A co mám napsat? Je to škoda. Asi tam byl špatný timing v souvislosti s dechovou fází. 4x stříela na úrovni terče pro ležku, 1x to ulétlo úplně mimo.

Ano, představ si, že když holky prohrály placku (možná i zlatou) kvůli kiksu na servisu, tak to prostě štvát bude. Už z toho důvodu, jaké ty holky měly poslední dva roky problémy na střelnici, tak když už se to konečně povede, tak se to podělá zas úplně jinde.
Reagovat
VlS
Ale už to tady melduješ po stošestý a nikdo mimo tebe to nijak tragicky neprožívá, naopak to pivažujeme za úspěch. Jsme zemička, s málo lidma, bez pořádnejch hor, často bez sněhu a jsme za Francií a Německem. Ano, díky Gábině, Francouzi díky Martinovi a Němci Díky Lauře. 2 cca 50 milionový státy s velehorama a třetí je 10 milionovej stát s nejvyším krtincem 1600 m, žádnej ledovec atd. Docvakává ti to, co ten Hamza, Rybář, Vítek, Gábina, Ondra i další vlastně dokázali? Za mě to je na státń vyznamenání a ty držkuješ a držkuješ. Vždyť to je naprostý pohrdání tou jejich dřinou, nedocvakává ti, proč nás tak sereš? Tak to seš opravdu hodně hloupej.
Reagovat
smazaný uživatel
Hm Hradecká se Siniakovou vypadly v Dubaji v 1.kole... tenhle pár rozhodně nemá budoucnost, myslím že by si co nejdřív měly najít jiné parťačky. Zvlášť Hráďa plýtvá akorát časem
Reagovat
EllNino
Jj řekni jim to, hrály spolu zatím na 3 turnajích, myslím, že nic nejde jen tak lusknutím prstu, navíc už spolu uhrály finále ...
Reagovat
smazaný uživatel
Uhrály finále a přišly 1. těžší soupeřky a herně se vůbec nechytaly.
Reagovat
EllNino
a nejsi trochu nedočkavá ? Nic nejde hned ...
Reagovat
janek_da
žádný učený z nebe nespad. Zato blbce jakoby shazovali.
Reagovat
smazaný uživatel
Navíc Hradecké bude už 32 let, takže by rozhodně neměla plýtvat časem. Měla by si najít vhodnější parťačku, to samé platí i pro Katku, prostě se k sobě nehodí. A 3 turnaje je už docela dost na to aby se sehrály, takže tím to nebude
Reagovat
EllNino
3 turnaje rzhodně není dost na to, aby se sehrály, hodí se k sobě dobře, nerozumíš tomu
Reagovat
kada.tom
no, zatím opravdu nic moc výsledky ..
Reagovat
travar
V prvním setu Markéta jasně dominovala a zdálo se, že bude brzy hotovo. Ve druhém setu však Markéta začala víc chybovat a hra se vyrovnala. Od půlky druhého setu Markétě začaly docházet síly a často se snažila neúspěšně o kraťasy, které však Maruška skoro vždycky doběhla a míč zabila. Markéta už na obrat neměla, už byla úplně fyzicky i psychicky na dně a zápas v podstatě odevzdala.
Reagovat
tommr
to dělají ty zbytečný kvalifikační zápasy navíc. Doufám, že se Markéta co nejdřív dostane v žebříčku tak vysoko, aby je už nemusela hrát ...
Reagovat
tommr
docela by mě zajímalo proč v článku není žádná fotka Markéty? Jde jen o opomenutí redakce nebo to má nějakej důvod?
Reagovat
EllNino
žádná fotka Markéty z Perthu není ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Asi proto, že ty fotky jsou ze sociálních sítí Marie Bouzkové... :D
Reagovat
tommr
slaví trochu nečekanej triumf - víc jsem věřil Markétě ... :)
Pro obě znamená úspěch v Perthu i značnej posun v žebříčku. V článku to nemají úplně správně takže bych to rád uved na pravou míru:
Po započtení 50 bodů za titul v Perthu se Marie posune v žebříčku na své nové kariérní maximum těsně za hranu druhý stovky což by jí mělo téměř jistě zaručit start v kvalifikaci na FO ...
Markéta si za finále a úspěšnou kvalifikaci v Perthu připíše 31 bodů a posune se v žebříčku na své nové kariérní maximum někde okolo 270.místa ...
Jen ještě upozorňuju, že ty body jim budou připsány s týdenním zpožděním jak je u menších ITF turnajů zvykem ...
Reagovat
smazaný uživatel
nechci tady prilis krepcit nad Maruskou, kdyz mam radost z obou holek. Zapas jsem nevidela, ale vic jsem verila pro zmenu Marusce, v takovemhle primem stretu je u nich v hlave jeste znat kazdy rok.. :-)
Reagovat
tommr
je fakt, že v jejich věku je ten jeden rok o kterej je Marie starší hodně cítit a moh to bejt rozdílovej faktor v její prospěch ...
Jinak mě ten výsledek sice trochu překvapil, ale nijak nezklamal. Marie už nějakej ten titul potřebovala jako sůl a snad jí to dodá zvýšenou motivaci do další práce. A pro Markétu je lepší když ta porážka která stejně jednou musela přijít přišla ve finále proti další český hráčce ... :)
Reagovat
Lunej..
Snad si to zase nehodla, doufam, komplikovat.
Reagovat
d@ve
Blahopřeji Lunej. ;)
Reagovat
bIbec
k tomu poslednímu odstavci.. dle pravidel má podle mě hlavní soutěž jistou, jelikož hrála finále v době, kdy už se hrála kvalifikace. Tohle pravidlo určitě neplatí napříč kontinenty :-), ale jelikož se hraje turnaj ve stejném městě, je to myslím tutovka.
Reagovat
bIbec
už na to koukám. Markéta v MD je, Maruška už pokračovat nebude.
Reagovat
EllNino
dáš zdroj ? :)
Reagovat
bIbec
http://www.tennisforum.com/16-challenger-tournaments/1205465-%2425-000-perth-2-aus-2017-%7C-feb-20-draws.html
Reagovat
EllNino
díky díky :)
Reagovat
Haitik
Super!!!! Na zápas jsem chtěl stávat, ale ani budík mě nevbudil.. Teď mě to celkem štve.. :D Ale super výsledek, gratulace Marušce! :-))
Reagovat
fretek
Šňůra Markéty byla přerušena tím nejpřijatelnějším způsobem. Oběma gratulace! U obou se zdá, že zbytečně brzy přecházejí do obrany, ať podávají či ne. U jedné kvůli častému a nesoustředěnému hraní na střed, u druhé kvůli trochu menší razanci a pozdnímu hraní (nohy!). Jinak fajn.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist