Bratři Bryanovi ukončili daviscupovou kariéru

22. 1. 2017, 12:49
Aktuality 4
Nejúspěšnější mužský pár historie Bob a Mike Bryanové už nebude reprezentovat Spojené státy americké v Davisově poháru. Osmatřicetiletá dvojčata oznámila své rozhodnutí během Australian Open v Melbourne.
Profily hráčů
Bob a Mike Bryanovi

"Vítězství s týmem USA v Davisově poháru v roce 2007 bylo jedním z vrcholů naší kariéry," uvedl Bob Bryan na instagramu.

Bryanové sehráli v týmové soutěži 29 zápasů ve čtyřhře, v nichž slavili 24 vítězství. S Davis Cupem se však rozloučili porážkou, loni v červenci v Portlandu prohráli s Marinem Čiličem a Ivanem Dodigem, kteří nastartovali ve čtvrtfinále obrat Chorvatů z 0-2 na 3-2.

Slavní američtí deblisté mají ve sbírce rekordních 16 grandslamových titulů v mužské čtyřhře. Na okruhu ATP vyhrál Mike 114 turnajů ve čtyřhře, Bob má o dva triumfy méně.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

4
Přidat komentář
kada.tom
Uff, ještěže jen tu daviscupovou. AO mají solidně rozjeté a určitě ještě na velké triumfy mají :-)
Reagovat
Krisboy
Jsem se nejdřív leknul, že ukončili kariéru úplně, v šoku jsem přehlédl slůvko "daviscupovou" :) No, odehráli toho dost, mají na to plné právo.
Reagovat
Herbert_Hoover
Nevadí, otěže deblových krasojízd převezmou Young s Kvérym! :))
Reagovat
janek_da
mlada puska
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist