Britský novinář na sociálních sítích zkritizoval Čiliče. Jak ubohé. Vzchop se, vzkázal Chorvatovi

19. 7. 2017, 12:55
Aktuality 96
Piers Morgan, jeden z nejznámějších britských novinářů, se v průběhu i po skončení finále mužské dvouhry letošního ročníku Wimbledonu na svém twitterovém účtu pořádně opřel do poraženého finalisty Marina Čiliče. Dle slov dvaapadesátiletého Brita si chorvatská tenisová jednička problémy s chodidlem vymyslela, aby Federerova výhra působila o něco méně drtivě.
Profily hráčů
Marin Čilič

Čerstvý vítěz Wimbledonu Federer prosvištěl letošním ročníkem beze ztráty setu a došel si pro rekordní osmou wimbledonskou trofej. Ve finále proti němu neměl šanci ani zraněný Marin Čilič. Chorvat dokázal s fenomenálním Švýcarem držet krok zhruba 35 minut, poté si vzal pauzu na ošetření.

Medical time-out si vyžádal kvůli bolestivému puchýři na levé noze, kterou si nechal ovázat. Zranění minimálně zčásti výkon vítěze US Open 2014 omezovalo a možná právě proto byl výsledek letošního finále tak jednoznačný.

S tím ovšem nesouhlasí britský novinář Piers Morgan, jenž Čiliče na sociálních sítích dost zkritizoval a nebál se prohlásit, že si Čilič zdravotní potíže vymyslel.

"Takže Čiličovým zraněním byl puchýř. To vše mění - tenisté většinou na puchýře netrpí," utahoval si z Chorvata Morgan, který má na Twitteru téměř 6 milionů sledujících. "Prostě jasně prohrával a brečel jako malé dítě," pokračoval.

"Jak ubohé. Vzchop se, Čiliči. Přece nebudeš brečet, protože prohráváš. To je trapný. Čilič se po ošetření pohyboval naprosto v pohodě. Tomuhle náhlému "zranění" fakt nevěřím, prostě dostává na zadek od velkého šampiona," napsal Morgan.

"Je hrozné, že je Federerovo brilantní vítězství zneváženo údajným "zraněním" Čiliče. Ale tak Čilič si aspoň vydělal milion liber za to, že to ve finále vzdal. Šampioni dokážou bolest překonat," dodal.

Čilič svůj pláč po zápase vysvětlil. "Prostě na mě dolehlo to, že jsem nemohl na kurtu nechat vše a hrát svůj nejlepší tenis. Nebrečel jsem, protože mě bolela noha. Je to pro mě zdrcující, jelikož tohle byl jeden z nejdůležitějších zápasů mé kariéry."

Morganovy komentáře byly zaplaveny vlnou negativních reakcí. Čilič už byl však jednou za předstírání zranění obviněn a stalo se tomu tak rovněž ve Wimbledonu.

V květnu 2013 byl totiž pozitivně testován na niketamid. O necelé dva měsíce později se chystal k duelu druhého kola právě ve Wimbledonu a nakonec kvůli zranění kolene k utkání nenastoupil.

Podle chorvatských médií ale tehdy z turnaje odstoupil kvůli pozitivnímu testu a následnému vyšetřování. Na vině tak možná nebyly zdravotní potíže, ale spíše snaha vyhnout se negativní publicitě.

TenisPortal.cz, Ondřej Jirásek

Komentáře

96
Přidat komentář
VlS
proč je v tenisu po Wimblu vždycky okurková sezóna?
Reagovat
brixner
Vetšinou u zrcadla, sousedka má takový velký, skoro dva metry vysoký a furt umytý. Když mě prozvoní, rychle Pitralon na krk a hupky vo pár pater vejš. No a tam to pak začne: dám jí kytku ze hřbitova, kolem kterýho dost často chodim a beru je tam preventivně, čovek nikdá neví, ale většinou z hrobů neznámých vojínů, známýmu bych nikdy nic nesebral! Vona mi pochválí mojí sexy vyzývavou vůni, podá starýho pálku a já před tím zrcadlem začnu driblovat! Dribluju a neustále se kontroluju v tom zrcadle, jestli jsou všechny ty náročný pohyby cajk a sousedka je po chvíli do té činnosti tak vtažená, že bere stopky a začíná měřit frekvenci driblingu, vobčas mi dá kousnout proteinové tyčinky anebo šluka z mých HB a všechno detailně zspisuje do notesu a já furt dribluju, protože čím víc toho člověk nadribluje, tím víc se pak na to může při zápasech spolehnout a já nejsem zvyklý něco ponechávat náhodě! Po nějakejch těch deseti minutách driblování začíná sousedka obdivně pokyvovat hlavou, samozřejmě v rytmu kadence driblingu, protože nesnesu, když je někdo v něčem rychlejší, než já, to teda ne! No a když už je dribling dotaženej k dokonalosti, ona vždycky poznamená něco ve smyslu "No fakt to děláš nejlíp ze všech, jeď už konečně na ten Wimbledon, máš na to!" No, furt se rozhoduju požádat o WC, no co myslíte-měl bych?
Je to všechno jen vo tréningu, víte?
To je celý!
:-)
Reagovat
Nola
Fedexfans nestaci, ze Fedex ziskal rekordny pocet GS, potrebuju si kopnut do supera, zapas som nevidela, uz ani nelutujem, naviac zacinaju vytahovat Rafu

novinari maju proste dvojaky meter :

Nadal vynecha polku sezony - mal dopingovu aferu
Federer vynecha polku sezony - bol zraneny

Murray prehra zapas vo Wimbledone - bol zraneny
Djokovic vzda zapas vo W - predstiera zranenie

Marin prehra zapas vo W - predstiera zranenie
Federer vzda zapas na TM - bol zraneny

prikladom by sa naslo kopec, ale vzdy z toho vyjde Fedex bez uhony, paci sa mi jeho tenis, zial fandit mu nedokazem, niektori jeho fanuskovia mu robia totiz medvediu sluzbu
Reagovat
Frantz
Vetšina jeho fans jsou fanatičtí dementi - je to jednoduché ;-)
Reagovat
Lunej..
to je bohužel všude. A přestat fandit tenistovi kvůli jeho fans je škoda, i když je to někdy těžké, sama k tomu nemám daleko. Ale hráčí za to přece nemůžou a navíc se najde přece vždy pár rozumných lidí, kteří spolu diskutují v pohodě, i když jsou z jiného tábora. Třeba jako ty. A sama už zhruba víš, co tu můžeš od každého čekat. :)
Reagovat
Stan_Borowitz
už to nevydržel a "uprcnul" si...
Reagovat
Frantz
A ten největší potrefený dmnt se samozřejmě hned ozval :-)
Reagovat
Stan_Borowitz
A ještě jednou... honem si běž vyměnit spodky, hulibrku, z toho smradu z tvýho uprcávání se každému dělá špatně...
Reagovat
Stan_Borowitz
No, pěkný pokus o spin. Bohužel realita je už od začátku přesně opačná. Žádní fans Federera nekopali do soupeře. Naopak soupeř místo toho, aby přiznal, že v neděli prostě na víc neměl, přišel s tím, že dostal takovou nakládačku proto, že byl zraněný a "nemohl proto hrát svůj nejlepší tenis". Toho se ihned chytli hateři Federera a začali jeho výkon zlehčovat. Ze zranění se ale nakonec vyklubal puchýř. To přišlo jednomu sportovnímu komentátorovi úsměvné, tak si z Čiliče udělal legraci.

V celé diskusi začali Federera vytahovat až hateři nebo "neprajníci", do té doby byla diskuse striktně o Čiličovi a puchýři. Rafu jsem já osobně uváděl jako příklad toho, že puchýře šampióna prostě nezastaví.

Z těch tebou uváděných příkladů ani jeden nesedí.

- žádný seriozní novinář nikdy nenapsal, že Rafa vynechal půlku sezóny, protože měl dopingovou aféru.

- v žádném seriozním médiu jsem nečetl ani to, že by AM prohrál, protože byl zraněný, ani že ND předstíral zranění, a proto vzdal zápas s TB.

- nikdo - ani ten novinář - netvrdí, že by Čilič předstíral zranění, jen to, že je směšné naznačovat, že puchýř byl hlavním důvodem jeho porážky a že bez puchýře by Federera vypráskal jak na USO 2014 nebo s ním hrál vyrovnanou partii jako loni...
Reagovat
Nola
diskusia odbocila od danej temy a tou bola nevhodna reakcia novinara behom zapasu, na tom sa snad zhodneme, ty to vidis podobne ako novinar, Marin predstiera zranenie, place ako dieta, cim znehodnocuje vykon supera, v konecnom dosledku nikoho nebude zaujimat priebeh zapasu, ale vysledok, kopanie do Marina nie je namieste, novinar je totalny d-ment, ktory si prihrieva polivcicku u velkych mien sportovcov, - staci dosledovat reakcie na twitteri a jeho dvojaky meter...
Reagovat
Stan_Borowitz
Reakce na twitteri jsou mi víš kde. Vlastně jinak, podobné masově hysterické útoky na někoho se mi hnusí od té doby, co "reakce na twitteri" připravily o práci a nakonec zabily toho australského komentátora (kauza guerrila/gorilla tennis).

Novinář prostě trochu tvrdě (zřejmě po vzoru Jeremy Clarksona z Top Gearu) řekl, co si o Čiličově přístupu myslí. Řada lidí s ním souhlasí, řada ne a někteří z té druhé řady reagují hystericky a mají tendenci novináře a ty, kdo s ním souhlasí, skoro lynčovat. To vše kvůli hvězdě showbusinessu, která je za to vše královsky zaplacena. Tato společnost je prostě nemocná...
Reagovat
Kozoroh
Ten komentátor nezemřel, ale bojoval o život. V březnu o něm naposledy psali, že žaluje svého bývalého zaměstnavatele ESPN.
Reagovat
a.magerova
Takže se v budoucnu klidně může stát, že pokud nějaký Čech/Češka řekne obyčejnou každodenní větu: "Musím vyhodit odpadky!" a nějaké iniciativní pako zburcuje na netu davy, že dotyčný v jedné větě použil slova: Muslim, vyhodit, odpadky.... a bude vymalováno, kam to ten svět spěje.... :-/

http://www.tenisportal.cz/zpravy/komentator-zaluje-espn-kvuli-vyhazovu-za-udajnou-rasistickou-poznamku-na-adresu-venus-williamsove-20012/
Reagovat
sprchon
Já bych řekl, že většina Fedexfans na TP je v pohodě. Kope akorát Stan a Pe3k.
Reagovat
Pe3k
Pche!
Reagovat
Stan_Borowitz
Já bych hlavně řekl, že řeč není o Federerovi a už vůbec ne o jeho fans, ale o Čiličovi, který ve své kariéře například prokazatelně dopoval (dostal za to dokonce trest), domáhal se trestu pro soupeře, který žádné pravidlo neporušil (zápas s Lópezem), vymlouvá se na zranění, se kterým musel už předtím hrát (a vyhrát) minimálně jeden zápas (na zranění se ostatně vymluvil už když musel odstoupit kvůli pozitivnímu dopingovému nálezu, takže to nebylo poprvé). Prostě čestný chlap (samozřejmě i ženská) se k problému postaví čelem a nepokouší se různě kličkovat, vymlouvat, bojuje čestně a nesnaží se poškozovat soupeře, no a když prohraje, tak uzná, že byl prostě horší (bez žádných "ale"), a soupeři poblahopřeje. Je smutné, že to tolik lidí, jichž si jinak celkem považuju, nevidí.

Chápu, že podobně jako u Šarapovové budou fanoušci Čiliče toto vše bagatelizovat a popírat, že ale k jeho poslední zoufalé obraně začnou hystericky útočit na jiné hráče a jejich fanoušky, to už mi přece jen připadá trochu přes míru. Někdy to postrádá elementární logiku, protože třeba Pe3k se k tématu vyjádřil zcela neutrálně, spíš se Čiliče zastal. To je ještě daleko smutnější než to, co píšu výše. Něco jiného je totiž nevidět chyby svého oblíbence a něco úplně jiného je urážet ty, kteří je vidí.
Reagovat
sprchon
Já to myslím obecně s těmi Fedexfans, že většina je fajn.

Jsem fanoušek Rogera i Marina a nelíbí se mi, když se do nich kope bezdůvodně. Teda z haterů Rogera mám spíš srandu a nereaguju na ně.

Prokazatelně dopoval asi tak jako Bára Strýcová. Agentura AP pak citovala Mezinárodní tenisovou federaci: ?Podle nezávislé vyšetřovací komise si Čilič zakázaný stimulant vzal nevědomky v tabletách s glukózou. Neudělal to tedy proto, aby si pomohl k lepším výkonům?. Pak mu byl trest zkrácen, ale nálepka "dopingovej hříšník" už mu zůstala, s tím se nedá nic dělat.

Na videu jsi spočítal Lopezovi 19 vteřin a Marinovi 26. Pochybuju, že hráči si to na kurtu taky počítají. :D Prostě jeden dostal warning a pak mu připadalo, že druhýmu to trvá taky moc dlouho, tak na to upozornil. To je přece normální, sekl se o pár vteřin, každej dělá chyby.

A znovu opakuju, že se ve finále ani po finále na nic nevymlouval. Prostě byl zklamanej, že nemohl hrát na 100 %.
Nepoděkoval a nepoblahopřál před diváky. Uznávám, že mě to v tu chvíli taky trošku zarazilo. Ale radost z výhry mi to nezkazilo na rozdíl od vás. Tomu se musím smát. :D :D Rogerovi u sítě pogratuloval a podal ruku, tak není co řešit.
Reagovat
Stan_Borowitz
Ok, v pohodě, tohle beru. Chápu, že fandové musí svého favorita hájit, to je přirozená součást fandovství. Jen říkám, že všechno má určité meze a nevidím důvod, proč v soukromé debatě někoho osobně napadat a urážet za jiný názor, je-li podán slušnou formou a není to očividná lež či urážka.

Jen ještě poznámku k tomu dopingu - vždycky se musím smutně pousmát nad tím, že podle závěrů různých komisí vlastně nikdy žádný tenista ani tenistka nebrali doping úmyslně, vždycky omylem nebo dokonce v dobré víře, že si něco léčí, třeba churavé srdce. Občas dokonce s posvěcením těch komisí...
Reagovat
sprchon
Novinář to IMHO přehnal, proto jsem se ohradil. ;)

Tak jasně, že pravda je většinou jinde, ale nijak blíž to nehodlám zkoumat. Prostě oficiální rozhodnutí je oficiální rozhodnutí.
Reagovat
Stan_Borowitz
No, je to showbusiness a podobné "incidenty" do něj přilévají ještě více peněz. Nikdo ze zúčastněných na tom nebude ve výsledku finančně tratit. Akorát my, trotlové, co se kvůli nim dohadujeme... zase si ale procvičíme komunikační a argumentační dovednosti, a to taky není k zahození v dnešní době jednověté komunikace na všetkých tých twitteroch ;-)
Reagovat
sprchon
O tom nepochybuju...
Tak vidíš, na všem se dá najít něco pozitivního. :)
Reagovat
Lunej..
Myslím, že na debatách, které jsou vedeny slušně a v klidu, není nic špatného. Proto sem všichni chodíme a reagujeme, ne? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Holt ovečky...

Tu naozaj zalezi asi od osobnosti, ci s tým dokaze zit..Prikladov tejto stadovitosti je kopec..Sport, politika, hudba...
Reagovat
smazaný uživatel
Čilič byl bez šance naprosto. Souhlasím s novinářem. Sesypal se a sehrál divadýlko...
Reagovat
Ondra979
ano, taky si to myslim, je to komediant coz u Jihoslovanu neni nic prekvapiveho
Reagovat
raduz
To same Nadal na AO proti Wavrinkovi.Bylo nechutne,jak se mu tém?ř podařilo Wavrinku vykolejit.Od ty doby ho nemohu vystát
Reagovat
Franky
suhlas tiez sa mi odvtedy esteviac sprotivil a ta komedia na sieti pri podani ruk po zapase...spanielska telenovela
Reagovat
Herbert_Hoover
A já bych to tak černě neviděl..pokud mu pogratuloval u sítě nebo zkrátka osobně, tak cajk. Naopak mi přijde hodně svazující dělat něco, co se od tebe čeká. Jakože kvůli ostatním? Tak chtěl být prostě jiný no. I kdyby řekl něco, co nemyslí skutečně vážně, ale prostě to řekl, takže ostatní můžou být spokojení, je lepší? :)
Reagovat
Mayo
Inak to s tým nepogratulovanim Rogerovi som si tiež všimol a take niečo som ešte nezažil. Vostuda :D
Reagovat
Mayo
Prečo ho kritizuje? Veď vo finále Wimby sa predsa rozplakala aj taká Zabíne :D
Reagovat
Pe3k
Tohle téma sem chtěl vynechat, ale co už.
Takže za mě. Cilic tím vším totálně pokazil velký tenisový okamžik. Před zápasem a v průběhu turnaje sem měl z Cilice strach k vůli US14 a loňském W. Tušil sem že by mohl být nervózní, ale že se tam úplně složí a rozbrečí se během zápasu, to mě dost zaskočilo. Bohužel ten zápas vinou špatného výkonu MC nebyl hoden W finále nemluvě ó všech rekordech RF co byly v sázce. Z pohledu FFF sem rád, že to proběhlo hladce a bez nervů, ale zas díky tomu sem neměl takovou radost z 8 a 19.
Puchýř má každý druhý tenista, ale že by k vůli tomu hrál tak tragicky a brečel? Marin to nezvládl psychicky a to těžce, škoda. Obecně se mi jeho hra moc nelíbí, ale mimo kurt je to velký sympaťák, takže nic proti ale ani nic proc bych mu fandil. Jeho doping je asi tak nejhorší věc na tom všem a jediný legitimní důvod proč ho může někdo (Stan :D) hejtovat.
Reagovat
Nola
britsky novinar moze mat tak leda otlak na zadku, snad sa mu poriadny vyhodi aj na jazyku, po tejto hlaske
chlapi samozrejme placu, plakal Federer, Murray, Djokovic, nejak kratku pamat ma tato novinarska hyena
Reagovat
Stan_Borowitz
Všichni by pochopili, kdyby řekl třeba "Po neproměněném brejkbolu jsem už nedokázal vyvíjet na Federera takový tlak a začal tahat za kratší konec. No a sami dobře víte, že když vyhráváte, bolest necítíte, ale když prohráváte, cítíte ji dvakrát tak silně. Tak jsem se nakonec psychicky složil, bylo toho na mne moc."

To bych ho politoval dokonce i já, přes všechny jeho - řekněme - charakterové nedokonalosti.
Reagovat
sprchon
Já to chápu i bez toho, co jsi napsal do uvozovek. V podstatě jsi to jen rozvedl. A nevšiml jsem si, že by se Marin vymlouval.
Reagovat
Stan_Borowitz
Podle mne je o tom celý ten článek, ale možná se pletu.
Reagovat
sprchon
Tenhle článek? Ten je o tom, jak se novinář opřel do hráče a prohlásil, že si puchejře vymyslel nebo že nebyl nijak omezen (to přece nemůže nikdo kromě Marina vědě).

A že puchejře nejsou zranění? Tak co jinýho? Samozřejmě to není nic vážnýho, ale ve hře to omezuje, to snad každej ví z vlastních zkušeností.
Reagovat
turista
Puchýře bolí a dokážou při jakémkoliv sportu i při pěší turistice udělat z akce peklo a donutit člověka ke skreči.
Reagovat
Stan_Borowitz
Asi čteme každý nějaký jiný článek. Nikde tam nevidím, že by novinář Čiličovi tvrdil, že si puchýř vymyslel. V tom mém článku akorát zpochybňuje, že by to mělo na jeho výkon až takový vliv, aby se mělo o Čiličovi hovořit jako o "zraněném". Trochu si z něj dělá takovou tu drsnou britskou legraci a lá Jeremy Clarkson, netřeba mu prosto spílat do volů, blbců a podobně.

Mimochodem, určitě se mu ten puchejř neudělal během těch prvních tří her, kdy s Rogerem stačil držet krok...
Reagovat
sprchon
Dobře, jestli to nevidíš, tak ti to zkopíruju tady dolů. :D Prostě to přehnal...

S tím ovšem nesouhlasí britský novinář Piers Morgan, jenž Čiliče na sociálních sítích dost zkritizoval a nebál se prohlásit, že si Čilič zdravotní potíže vymyslel.
Reagovat
Stan_Borowitz
Já to vidím docela dobře, číst umím, ale to je věta pana Jiráska, nikoli toho novináře...
Reagovat
Mayo
Aj Býk už plakal
Reagovat
Stan_Borowitz
Puchýř je nepříjemnost, ne zranění. Šampión v takovém případě nebrečí. Hraje a vyhraje, nebo nevyhraje, ale nevymlouvá se:

https://youtu.be/5AAZBfgkKe4

https://youtu.be/qjUsdiROkU4
Reagovat
Nola
niekto breci po prehre, iny pocas zapasu, v ktorom si je prehrou isty...
Reagovat
Stan_Borowitz
Ale o pláč přece nejde, jde o ty výmluvy. Už se píše o "zraněném Čiličovi". Naposledy, když byl takto "zraněný", tak se zjistilo, že dopoval.
Reagovat
sprchon
Vždyť se nevymlouval.
Reagovat
Lunej..
Nevím, co ti Marin tak hrozného udělal, že se do něj pořád opíráš, jak můžeš. Trest si odpykal, navíc mu byl zkrácen, není jediný tenista, který udělal chybu, ale ty jdeš po něm jak slepice po flusu. Až to hraničí s posedlostí, něco jako kada.tom s Rogerem.
Reagovat
Stan_Borowitz
Samozřejmě, je to hráč s dopingovou minulostí, to mu nikdo neodpáře. Trest si odpykal, zahlazen ale pokud vím nebyl.

Pak třeba permanentně překračuje čas mezi výměnami, před podáním nekonečně pinká, za což se tady neustále nadává třeba Rafovi. To by nakonec ani tak nevadilo, kdyby nepředvedl ten trapný výstup ve finále s Lópezem, kde v TB nejdřív sám pět minut pinkal balónem (foukal vítr) a když potom ze stejného důvodu pinkal (podstatně kratší dobu) López, Čilič sudímu významně naznačoval, že mu měl dát warning.

Jeho řeč při předávání cen, kdy zcela v rozporu se zavedenou etiketou nepoblahopřál Rogerovi a místo toho se rozpovídal o svém bebí, uvedla publikum a všechny přítomné do velkých rozpaků.

Tak, teď jsem popsal některé své výhrady, podložené objektivními fakty, takže se určitě nejedná o iracionální nenávist typu kada.tom vs. Federer. Prostě nemám rád křiváky a toto jsou typické projevy křiváka.

No a teď mi prosím na oplátku napiš, proč ho tak vášnivě obhajuješ?
Reagovat
sprchon
Já třeba vždycky poděkuju, popř. pogratuluju soupeři u sítě a pak už ne. A nepovažuju se za křiváka. (ale ten zápas s Lopezem jsem neviděl, takže nemůžu soudit)
Reagovat
Stan_Borowitz
No, dovol otázku, kolikrát si hrál ve finále Wimbledonu nebo jiném velkém turnaji a měl pak následně řeč při předávání cen?

Doping si taktně přešel, budiž.

A co jsi neviděl, se nestalo.

Hm.
Reagovat
sprchon
Wimbledon nulakrát, když to potřebuješ vědět. To jsem napsal ze srandy. :)

Zápas uvedla na pravou míru Nola a Marin mi nepřijde o nic větší hříšník než Bára Strýcová, co se dopingu týká. Neúmyslně, ale je to chyba. Trest zkrácen a teď už si snad dají oba pozor. To Masha to přepískla víc.
Reagovat
janek_da
No, u Barči nevím, jak si měla dát pozor. Kontaktovala výrobce tyčinek, jestli v nich nejsou ještě nějaké jiné látky a on odpověděl, že ne. To je skoro na žalobu onoho výrobce.

A že Marin v prvním finále nepoděkoval :DDDD První finále, do určité doby minimálně držel krok, pak puchýř, emoce. Se mu nedivím, že zapomněl pogratulovat. Já řekl při zkoušení staršímu profesorovi, když do mě pořád ryl "tak jak to bude pane janek_do?" a já přemýšlel nad odpovědí, "počkej".
Reagovat
sprchon
Vidíš, to ani nevím, jak to dopadlo. :D Na žalobu to asi je, sibutramin tam neměl co dělat. Ale stejně čert vem tyčinky, to si dám raději večer po zápase Tramín nebo aspoň pivo. :)

To je dobrý s tím profesorem, ale asi je to celkem běžný, vzal to v pohodě, ne? :D
Reagovat
janek_da
Prý pak zmlkl. :D
Reagovat
Stan_Borowitz
Tak na žalobu by to samozřejmě bylo, kdyby se to všechno stalo tak, jak to přistižená sportovkyně líčila... ale vzhledem k tomu, že žádnou žalobu nepodala, tak to možná bylo trochu jinak.

Nebo úplně jinak.
Reagovat
Stan_Borowitz
Nebylo to jeho první finále. Dokonce už jeden GS vyhrál. Zas takový zajíc to není, jako kdyby tam hrál s Rogerem třeba Gilles.
Reagovat
sprchon
Ale první finále na Wimbledonu nebo první prohraný finále GS to bylo. ;)
Reagovat
Stan_Borowitz
To jo, to máš recht.
Reagovat
janek_da
Se divím, že srovnáváš rozjívené USO s W. Navíc hladce vyhrané.
Reagovat
Stan_Borowitz
Pravda, kdoví, jestli mu vůbec Nishikori v proslovu poblahopřál. Třeba si Čilič zafixoval, že ve finále se vítězi neblahopřeje, a je v tom nevinně.
Reagovat
sprchon
Jako jo, je slušnost poděkovat a pogratulovat přede všemi, ale zase že by uvedl všechny do velkých rozpaků, když to neudělal, tomu jsem se zasmál. :D Fakt přeháníš.
Reagovat
Stan_Borowitz
Bylo tam po tom jeho projevu takové rozpačité ticho a pak vlažný potlesk. To je asi tak vše, co k tomu můžu dodat, jak by řekl Forrest Gump.
Reagovat
sprchon
Možná bylo všem Marina líto, jen tebe a toho novináře to uvedlo do rozpaků. :D To je fuk, prostě Marina nemáš rád, já zase třeba jo, tak jsme si řekli svoje.
Reagovat
sprchon
Jo a ještě Pe3kovi pokazil radost z vítězství.
Reagovat
Pe3k
Jo a nejen mi, procti si zahraniční diskuze...
Reagovat
sprchon
Díky, nechci. Radost z 8 a 19 mám a není můj problém, že si ji jiní nechají zkazit. ;)
Reagovat
Pe3k
Nauč mě to!
Reagovat
Lunej..
Mně taky zkazil Nadal finále se Stanem při GS a nikde si nestěžuju. A všude se psalo, jak byl Nadal chudák, že ho chytli záda a Stan vlastně vyhrál jen proto, že Nadal najednou ochořel. To bychom tady mohli prát špinavé prádlo do nekonečna.
Reagovat
Lunej..
chytla, pardon. :)
Reagovat
Pe3k
To Nadalovec divadlo mi raději ani nepřipomínej...
Reagovat
sprchon
Mně teda Stan předloni potěšil, to finále s Djokem bylo parádní, Stanimal jako nikdy. :) Proč by mi to měl kazit Rafa?
Reagovat
Nola
zapas som videla, Marin predsa dostal warning za zdrzovanie /asi ti to uslo/, preto ukazoval smerom k rozhodcovi, ked zdrzoval Feli, samozrejme to robit nemal, ale kto chce bit, palicu si najde
Marina mas na svojom hate zozname, uz ti to prerasta cez hlavu ako kadakovi
Reagovat
Stan_Borowitz
Ano, dostal. Teď jsem si to schválně přehrál na tennistv.com se stopkami v ruce. Warning dostal po 28 sekundách, po warningu znovu dribloval 23 sekund (komentátor to glosuje "he is in danger of another 25 seconds"). Následně López dribloval 19 sekund, tedy hluboko pod limitem.

Takže opravdu nevím, na co si Čilič stěžoval a proč jej hájíš. V právu nebyl ani z jednoho úhlu pohledu, takže hůl opravdu hledat v tomto případě netřeba...
Reagovat
Lunej..
Zato ty těch holí máš, koukám, slušnou zásobu. Se nedivím, že je to nedostatkové zboží :)
Reagovat
Stan_Borowitz
No jo, když mne s nima pan Čilič tak zásobuje...
Reagovat
Lunej..
Si je nemusíš brát přece a ani je nemusíš používat. Ale chápu, když ono je to tak lákavé viď? :)
Reagovat
Lunej..
Protože mi je sympatický. Když jsem viděla jeho návrat po trestu, jak byl šťastný, že zase může hrát... Myslíš si, že ze z toho nepoučil a neužil si poznámek podobných lidí jako ty? Potrestal jen sám sebe, nikomu jinému neublížil. A co takový Djok, ten pinká jako když si hraje. A že překračují čas i jiní hráči je vždy věc umpire, od toho tam sedí ne? Zápas s Felim jsem taky neviděla. Ale nevím, že by se někdy Marin choval tak příšerně nesportovně, jak to tady z něho děláš. A Roger? Kolikrát vyzdvihoval sebe, když prohrál, gratulace při jeho prohře je hodně chladná, odpaluje občas míčky a místo odsouzení ho za to jeho fandové ještě málem chválí a dělají z něj pomalu Boha, který si může vždy a všude všechno dovolit. Že neryješ do Richarda, který měl pozitivní test na kokain atd. atd. Brala jsem tě vždy za objektivního, ale s Marinem mi připadáš vyloženě posedlý.
Reagovat
Nola
+ 1
Reagovat
Stan_Borowitz
No fajn, v pohodě, takže je to citová záležitost, vychází to ze srdce, to beru a nehodlám ti to rozmlouvat. A taky chápu, proč se tě to tak dotýká.

Můj pohled na něj nevychází ze srdce, ale z empirického pozorování. Před dopingovou aférou mi byl lhostejný, po ní jsem se na něj začal trochu víc soustředit, abych si udělal obrázek, jestli v tom byl skutečně nevinně (protože dle svých prohlášení jsou samozřejmě nevinní všichni). No a prostě se občas podělím o to, co jsem odpozoroval.

A že je Roger arogantní egoista, který za sebe hází prázdné flaštičky a řve po divácích, to přece víme dávno všichni, že, o tom mne nemusíš přesvědčovat...
Reagovat
Lunej..
A proč se mě to dotýká co? Tvoje hejtování? Nedotýká. Já ti tvůj dojem neberu, máš na to právo, že ho nemáš rád je tvoje věc. Jen mi vždy vadí, když má někdo na každého jinou míru. Navíc mě nezklameš a vždy se u článku s Marinem vytasíš s tím, jak dopoval, jak je ostuda, že vyhrál GS atd., takže velká podobnost s kadatomem tu je. :)
A pleteš se, mně Roger nevadí, občas mu i fandím, jen mě vždy pobaví někteří jeho fanatičtí fandové, jak vždy rádi oslepnou. Moje chyba je, že neodsuzuju a nedělám radikální závěry, protože vím, že každý z nás dělá chyby, včetně mě.
Reagovat
Stan_Borowitz
Jakej dvojí metr? Žádného tenistu, který prokazatelně dopoval, nijak nehájím ani neomlouvám, naopak. To si klidně dohledej.

A když bude nějaký jiný hráč než Čilič přetahovat čas tak dlouho, až dostane warning, a následně bude sudímu naznačovat, že měl dát warning i protihráči, přestože ten podal v limitu, tak na to upozorním stejně jako u Čiliče.

Kdyby se Rafa v nějakém zápase, který prohrál rozdílem třídy, vymlouval na puchýř (a že ten jich za svou kariéru s puchýři odehrál), tak bych se tomu taky vysmál jako ten novinář.

Kde je jakej přísnější metr na Čiliče? On ty věci prostě udělal, a jiní NE. Dvojí metr je před tím strkat hlavu do písku a tvářit se, že se to nestalo.
Reagovat
Lunej..
Když je článek o Barče nebo Richardovi atd., tak tu nevidám tvoje plamenné komenty s připomínáním jejich prohřešku, u Marina jsi pravidelně. Ale to je jedno, já na to většinou nereaguju, jen teď po delší době jsem na tebe reagovala. A dám si zase pohov.
Reagovat
Stan_Borowitz
Ok, z čistě sobeckých důvodů, totiž abych neztrácel tolik času zbytečným dohadováním, už budu psát o Čiličovi jen v případě, že překvapí něčím pozitivním...
Reagovat
Lunej..
Proč? Já se snad s tebou dohaduju opravdu málokdy a když je pro tebe problém, že mám občas jiný názor, za to nemůžu. Bavím se s tebou v klidu ne? Klidně si sem piš co chceš, když máš potřebu poukazovat na bezcharakterního Marina. Já jsem v poho.
Reagovat
Pedronegro
no, přečetl jsem tu vaši výměnu názorů a mám z toho dojem, že dobře děláš, protože ač se Lunej tváří jako objektivní diskutérka, tak jí prostě není, ignoruje tvé argumenty, které Čiliče odlišují od těch druhých hříšníků, a neustále mele to samé, až mi někoho připomíná, to fakt nemá cenu a k ničemu to nevede ...
Reagovat
Lunej..
Tvé komenty jsou taky někdy výživné, takže je to vlastně od tebe lichotka. Díky.
Reagovat
Pedronegro
pokud tě to nějak pozitivně posune, rádo se stalo :)
Reagovat
Lunej..
Samozřejmě, jsem ráda, že jsem zase někomu sympatická, to mě hned posune :)
Reagovat
Pedronegro
oboustranná = dvojnásobná radost, že? :))
Reagovat
Lunej..
Mně nevadíš, i když mě kritizuješ, takže zatím se raduju sama. :)
Reagovat
janek_da
To je blbec ...
Reagovat
Stan_Borowitz
to ten novinář vyjádřil. Líp to ani nešlo napsat.

Mimochodem, Čilič ani při svém proslovu Federerovi nepoblahopřál, to byl velký trapas, v hledišti to bylo cítit. Asi taky zapomněl kvůli tomu bebíčku.

Další střípek do mozaiky.
Reagovat
sprchon
Všechny puchejře jsou nepříjemný. A tenhle Marina omezoval, nemohl se pohybovat úplně v pohodě. Když nemůžete ve finále hrát na 100 %, tak to prostě mrzí. To je vůl, ten novinář.
Reagovat
Lunej..
Nemá cenu reagovat, Stan ví vše nejlíp a jediný nejhorší tenista je Marin. Roger je bezúhonný, nikdy nechyboval, prostě Pan dokonalý.
Reagovat
Stan_Borowitz
Ani jednu z těch věcí jsem nikdy neřekl, tak buď prosím tě té lásky, a nepodsouvej mi je.
Reagovat
7zero
Not crying because he lost. He's crying because they told him loser of Wimbledon finals has to watch Piers Morgan show for 24h straight????
Reagovat
sprchon
Dobře ona. :)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist