Byt Venus Williamsové na Floridě během US Open vykradli

17. 11. 2017, 13:29
Aktuality 7
Luxusní apartmán tenistky Venus Williamsové na Floridě se stal v září terčem zlodějů. V době, kdy Američanka hrála na US Open, si lupiči z uzavřeného komplexu v Palm Beach Gardens podle policie odnesli věci v hodnotě 400.000 dolarů (8,7 milionu korun).
Profily hráčů
Venus Williamsová

Informaci o vyloupení jako první zveřejnila stanice WPEC-TV. Policie ji následně potvrdila, ve své zprávě ale začernila seznam ukradených předmětů.

Sedmatřicetiletá Williamsová letos prožila jednu z nejlepších sezon za poslední dobu. Na Australian Open a ve Wimbledonu došla až do finále, na US Open skončila v semifinále.

Během kariéry získala na grandslamových turnajích sedm titulů a tenisem vydělala téměř 40 milionů dolarů. Další příjmy má z mimosportovních aktivit a sponzorských smluv. Vlastní mimo jiné i podíl v klubu amerického fotbalu Miami Dolphins.

ČTK, Ondřej Jirásek

Komentáře

7
Přidat komentář
Stan_Borowitz
No tak pro ni to jsou drobný, navíc je jistě dobře pojištěná, ale stejně ten pocit, že se někdo bez mého svolení procházel v mém bytě a přehraboval se v mých věcech...
Reagovat
Frick
Teda, co tam musela mít. Šperky? Snad by tací profíci nešli krást televizi.
Reagovat
marika
A co my s tím tady. To ať si řeší policie na Floridě né TP :-)
My radši mrkneme na svatební fota její sestry
http://sport.tn.nova.cz/clanek/serena-williams-je-uz-vdana-pani-ze-svatby-uniklo-jen-par-fotek.html
Reagovat
peek
Třeba to byl ten odečítač plynu od Kvitový, Venus má kliku, že zrovna nebyla doma.
Reagovat
Frick
Ne, to byla práce fundovanejch profíků, kteří šli najisto.

Petra se stala obětí osamocenýho zoufalce bez záznamu v rejstříku, kterej na ní použil trik po senilní seniory, načež po té co zjistil, že mu ten trik sežrala holka 26/180/70, změnil plán a prohrábnutí se bábinym prádelníkem nahrazuje podřezáním hrdla. Načež se po osamoceném zoufalci slehne zem. I přes identikit, otisky a dost možná i stopy DNA.
Reagovat
FulnekUltras
Teď by nás ještě zajímalo, kde je už skoro 11 měsíců zalezlej.
Reagovat
Frick
Resp. pokusem o podřeznání hrdla. Uf.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist