Caňas kvůli zdravotním problémům ukončil kariéru

27. 3. 2010, 10:52
Aktuality 6
Argentinec Guillermo Caňas ve 32 letech skončil s tenisem. Někdejší hráč světové desítky uvedl jako důvod přetrvávající problémy s pravým zápěstím, kvůli kterému chyběl na turnajích od loňského července.
Profily hráčů
Guillermo Caňas

"Pokud bych chtěl pokračovat v kariéře, musel bych podstoupit už pátou operaci. Proto raději skončím," prohlásil Caňas během dnešní návštěvy turnaje v Miami.

Právě v Miami v roce 2007 porazil tehdy suverénního Rogera Federera a navázal tak na své vítězství, kterým jen deset dnů předtím ukončil Federerovu sérii 41 vítězství. "Porazil jsem nejtalentovanějšího tenistu historie dvakrát během deseti dnů. Na to nikdy nezapomenu. Bylo to jak sen," dodal.

Caňas nyní žije právě v Miami, kde má akademii, v níž spolupracuje s Američanem Waynem Odesnikem a Paulem Capdevillem.

pva, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

6
Přidat komentář
smazaný uživatel
Výborný hráč...bude mi chybět.
Reagovat
weak
podvodnik a hajzl.
rychle a spravedlive se na nej zapomene...
Reagovat
smazaný uživatel
Nehledě na dopingovou pauzu, tak před i po ni dokazal vyjmečne věci, kdysi platilo, co Canas neuběha, to neuběha nikdo...
Kdysi jsem tady psal, že posledni dobou po Safinovi konči stale vic skvělych borcu, tenhle byl jeden z nich....
Reagovat
smazaný uživatel
Niku, na tvém počítači se nevyskytují písmena á é í ý ů ? Písmena s háčkama běžně používá, ale čárky už ne. Takovou kombinaci jsem v životě neviděl.
Reagovat
smazaný uživatel
Brozi, jen takhle pišu rychlejc:) zvykej si.)
Reagovat
weak
Milý Guillermo,
nikdy nezapomeneme na Kitzbuhel 2002, kdys nam vsem dal poctive privydelat... Sam sem tenkrat sedel na tribune a moc se pobavil... :-)
Bereme to jako satisfakci za vsechny ty tvoje dopingove podvody, takze se na tebe nezlobime...
Rest In Peace... :-)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist