Cash chce 30 let po wimbledonském triumfu dovést k překvapení Vandewegheovou

9. 7. 2017, 10:59
Aktuality 22
Před třiceti lety slavil Pat Cash ve Wimbledonu svůj jediný grandslamový titul po šokujícím triumfu nad Ivanem Lendlem a o překvapení se chce Australan pokusit i letos. V All England Clubu vede z pozice kouče Američanku Coco Vandewegheovou, která zatím prochází turnajem suverénně bez ztráty setu. Nechápu, proč ještě není v Top 5, řekl Cash na adresu své svěřenkyně. Je čas vykročit vzhůru, dodal.
Profily hráčů
Coco Vandewegheová

Pětadvacetiletá hráčka už postoupila do osmifinále a ještě neztratila set. Ve třech zápasech nastřílela dohromady 87 vítězných úderů a má velkou úspěšnost podání. Spolupráci s Cashem začala 25. hráčka světového žebříčku po French Open a zatím si jeho pohled a pomoc pochvaluje.

"Má na moji hru obrovský vliv," řekla předloňská čtvrtfinalistka Wimbledonu, která v době Cashova triumfu ještě nebyla na světě. "Třicítka je hezké číslo, důvod k oslavě a doufám, že z jeho kouzla na mně něco ulpí," přála si Vandewegheová.

Cash nastoupil na místo kouče Craiga Kardona, který sám od Američanky odešel. "Mám na co navazovat, jenom nechápu, jak to, že Coco není pátá na světě. Vím, že měla zranění, ale je čas vykročit vzhůru," konstatoval Cash.

Australan bere o 26 let mladší tenistku jako dceru a baví se s ní o všem. "Seznamuje mě třeba s rockovými kapelami osmdesátých let, o kterých nemám tušení. Musím ho upozorňovat, že jsem se narodila v roce 91," řekla tenistka o bývalém čtvrtém hráči světa, který nosil dlouhé vlasy jako rocková hvězda.

Cash stíhá v Londýně i komentovat zápasy pro televizi, ale spolupráci s Vandewegheovou bere vážně. "Má veselou povahu a někdy mi přijde jako moula," smála se hráčka, kterou v pondělním 4. kole čeká dánská soupeřka Carolina Wozniacká, s níž má Američanka bilanci 0-2.

Komentáře

22
Přidat komentář
FulnekUltras
taky bych prdelku ušáckou proháněl... ;)
Reagovat
tommr
bral bych i Konjuh, Ostapenko nebo Garciaovou. Hlavně aby letošní Wimbledon nevyhrála Halepová, Kerberová nebo Wozniacká ...
Reagovat
fialka
A čo Johanka?
Reagovat
tommr
k tý mám takovej neutrální postoj. Fandit jí určitě nebudu, ale na druhou stranu proti ní ani nic nemám ...
Reagovat
dunphy
Nojo, klasika. "Fandit" samým, co jsou co nejdál v žebříčku od našich hlavně. :D
Reagovat
A.R.R.
Stejně jim s Agou vypálíme rybník my :-D
Reagovat
gigin
A co Aza? :))
Reagovat
tommr
ta by mi jako GS šampiónka vlastně taky moc nevadila. A proti Halepce jí budu fandit jako o život ... :)
Reagovat
gigin
Rozumím :)))
Reagovat
lars
A co Rybka ?
Reagovat
FulnekUltras
čecháčci zatím radši mlčí, ale vnitřně by to skousávali těžko ;)))
Reagovat
bIbec
proč? Je to jenda z největších sympošek tam. Nejde jí to nepřát, myslím, že by to byla bomba.
Reagovat
bIbec
vlastně by mě zajímalo, proč by "čecháček" nemohl fandit Magdě Rybárikové. Čecháčci normálně nefandí Magdě Rybárikové? Je to pro ně nějak specifické nepřát Magdě Rybárikové úspěch?
Reagovat
slacker
je to nespise nejaky zako0mpelxovany moravacek - takova ta brnenska odruda zakomplexovancu vecne hubu plnou cajzlu a podobne :_D
Reagovat
VlS
Magdě bych to teda klidně přál.
Reagovat
lars
kdyby Coco vyhrala Wimbl, tak by na TP mohl Fricek napsat: Wimbl dokaze vyhrat kdejaky kkookkoott, jen nase holky letos ne.
Reagovat
VlS
Neber jména Frickova nadarmo, nebo se na to téma rozepíše
Reagovat
Frick
Proč já? Napiš si to sám. Já píšu kritická, leč obejektivní týdenní hodnocení.

Ať to radši vyhráje nějaký pěkný ptáček. :o)

https://swarddraws.files.wordpress.com/2013/01/kingfisher-1.jpg
Reagovat
blixa
Tvl. objektivní ... :D :D :D Ale kdyby se proměnil v nějaký objekt, třeba solný sloup, tak to by nebylo vůbec špatné ... ;-)
Reagovat
calojerro1
smola .. v prípade postupu ju Rybka vyučí :P na trave je jako ryba ve vode
Reagovat
fialka
Magda ju na FO zdolala 6:1, 6:4, to však neznamená, že ju musí dať aj teraz. Len aby to Magda ustála, lebo tento úspech môže byť aj jej pohrebiskom. Dúfam, že niééé.
Reagovat
FulnekUltras
tak dáke skúsenosti už má, ale radšej tichučko... ;)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist