Češi budou hrát o titul ve Španělsku

19. 9. 2009, 19:46
Aktuality 0
Soupeřem českých tenistů ve finále Davisova poháru budou Španělé. Obhájcům titulu zajistili rozhodující třetí bod v duelu s Izraelem Feliciano Lopez a Tommy Robredo, kteří v dnešní čtyřhře porazili na antuce v Marbelle 7-6 6-7 6-4 6-2 dvojici Jonathan Erlich a Andy Ram.
Tommy Robredo a Feliciano Lopez

Za postupem domácí Španělsko, které hrálo bez svých největších hvězd Rafaela Nadala a Fernanda Verdaska, nasměrovali výhrami v pátečních dvouhrách David Ferrer a Juan Carlos Ferrero. Lopez s Robredem dnes přidali třetí postupový bod, když izraelskou dvojicí porazili před 12.000 fanoušky za téměř pět hodin.

Španělé si tak v Davisově poháru zahrají páté finále za posledních deset let, z toho třikrát se radovali z titulu (2000, 2004, 2008). Navíc si připsali v soutěži již 17. domácí výhru za sebou a na výhodu domácího prostředí se budou moci spolehnout i ve finále s českými hráči, které se uskuteční 4. až 6. prosince.

- Davis Cup, semifinále -
výsledky 2. hracího dne (19. 09. 2009)

Španělsko - Izrael 3-0 po čtyřhře (Marbella)
Lopez/Robredo - Erlich/Ram 7-6(6) 6-7(7) 6-4 6-2

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist