Češkám se Dubaj nepovedla. Dnes skončily sestry Plíškovy i loňská finalistka Strýcová

21. 2. 2017, 14:12
Aktuality 172
WTA DUBAJ - České tenistky letos v Dubaji odehrály pět zápasů a vyhrály jediný. Dnes ve druhém kole skončila loňská finalistka Barbora Strýcová, světová trojka a čerstvá šampionka z Dauhá Karolína Plíšková i její sestra Kristýna.
Kristýna Plíšková

Kristýna Plíšková letos už potřetí jednoznačně ztratila náskok setu. Po získané první sadě uhrála vždy jen čtyři gamy. V Hobartu podlehla podobným způsobem Johanně Larssonové a minulý týden v Dauhá Madison Brengleové.

Česká tenistka v prvním kole na turnaji WTA Premier 5 v Dubaji překvapivě vyřadila nasazenou šestnáctku Robertu Vinciovou a v kole druhém měla možnost oplatit loňskou porážku majitelce titulu z Aucklandu - Lauren Davisové. Jenže dnešní zápas měl téměř totožný průběh jako jejich minulé střetnutí v Lucemburku.

Davisová hned v prvním gamu na servisu trefila tři dvojchyby v řadě a rychle prohrávala 0-40. Plíšková však ani jednu šanci nevyužila a nakonec uspěla až na čtvrtý pokus. Američanka i nadále bojovala sama se sebou. Na brejkbol Plíškové trefila další dvojchybu a prohrávala 0-4. Česká tenistka sice vzápětí zaváhala na podání, nicméně Davisová neudržela svůj servis ani jednou a uhrála jen jednu hru.

Ve druhém setu se ale vítězka turnaje v Aucklandu herně zvedla a začala svou soupeřku jasně přehrávat. O podání tentokrát nepřišla ani jednou a celkem dvakrát Plíškovou brejkla. Scénář se tak otočil a duel musela rozhodnout závěrečná sada.

Ta ale Češce vůbec nevyšla. Plíšková kupila obrovské množství nevynucených chyb a na servisu uhrála pouhých sedm fiftýnů, přičemž její celozápasová úspěšnost prvního podání do kurtu nepřesáhla 50%. I když se jí povedl ve druhém gamu dvakrát rebrejk, vedení Davisové nijak vážně neohrozila.

Davisovou čeká ve třetím kole Jekatěrina Makarovová, jež si letos i podruhé poradila s Dominikou Cibulkovou. Američanka se pokusí poprvé na třetí pokus proti ruské tenistce uspět.

Neuspěla ani její sestra Karolína
Karolína Plíšková na svůj titul z minulého týdne z Dauhá nenaváže. Česká jednička podlehla za hodinu a čtvrt ve druhém kole Kristině Mladenovicové, která jí oplatila listopadovou fedcupovou porážku a srovnala vzájemnou bilanci. Rodačka z Loun tak letos na podniku WTA vůbec poprvé prohrála.

Obě hráčky šly do dnešního duelu s tím, že si na turnajích WTA drží vítěznou šňůru a mají formu jako hrom. Mladenovicová triumfovala na začátku února v Petrohradu a Plíšková minulý týden v katarském Dauhá. Do karet české tenistky hrál i fakt, že měla před zápasem skvostnou bilanci 15-1.

Hned od začátku utkání působila Plíšková unaveně a naštvaně. Mladenovicová potvrzovala od prvního míčku skvělou formu, jež ji v posledních týdnech provází, a českou jedničku často dostávala přesnými a dlouhými údery pod tlak. Francouzka si dokráčela pro vítězství v prvním setu po necelé půl hodině, když Plíškové dvakrát sebrala servis a na podání ztratila pouhé čtyři fiftýny.

I když dokázala Plíšková ve druhé sadě Mladenovicovou konečně brejknout, na returnu si absolutně nevěděla rady. Mladenovicová měla ve druhém dějství mizernou úspěšnost prvního servisu do kurtu, ani toho ale nedokázala světová trojka využít a většinu returnů vyházela z kurtu. Plíšková přišla opět dvakrát o podání a náskok brejku Francouzky už smazat nedokázala, přestože v závěrečném gamu měla tři brejkboly.

"Pořád jsem bojovala, i ve druhém setu. Ale hrála jsem opravdu špatně, s tím se těžko něco dělá. Skoro nic jsem nepředvedla, pár es a to bylo všechno," posteskla si Plíšková po teprve druhé porážce v sezoně. "Vůbec to nebyl můj tenis. Podmínky tu jsou ve srovnání s Dauhá úplně jiné, zatrénovala jsem si tu jen jednou. Ale ona hrála výborně," dodala.

"Jsem překvapená nejvíc ze všech, obvykle spolu svádíme vyrovnané bitvy a ta poslední byla epická," připomněla Mladenovicová duel v listopadovém finále Fed Cupu, který Plíšková vyhrála 16-14 ve třetím setu.

Mladenovicová se zřejmě opět podívá do závěrečných kol. V boji o čtvrtfinále totiž premiérově vyzve čínskou tenistku Qiang Wang, proti které bude jasnou favoritkou. Plíšková si alespoň může před velkými podniky Premier Mandatory v Indian Wells a Miami po dlouhé době dopřát zasloužený odpočinek.

Strýcová neobhájí finále
Nepovedený turnaj českých tenistek u Perského zálivu korunovala nasazená devítka Barbora Strýcová. Třicetiletá rodačka z Plzně nestačila ani ve třetím vzájemném duelu na Číňanku Shuai Peng, které podlehla snadno 3-6 2-6.

Strýcové se tak v Dubaji nepovede zopakovat skvělé loňské tažení, kdy prohrála až ve finále s Italkou Sarou Erraniovou.

Ve Spojených arabských emirátech se představily celkem čtyři Češky, vyhrát však dokázaly jediný zápas, o což se v prvním kole postarala Kristýna Plíšková. Už včera v úvodním kole vypadla Kateřina Siniaková.

• WTA PREMIER 5 DUBAJ •
SAE, tv. povrch, 2,666.000 dolarů
úterní výsledky (21. 02. 2017)
• Dvouhra - 2. kolo •
Mladenovicová (Fr.) - Kar. Plíšková (2-ČR) 6-2 6-4
Shuai Peng (Čína) - Strýcová (9-ČR) 6-3 6-2
Davisová (USA) - Kr. Plíšková (ČR) 1-6 6-1 6-3
Kerberová (1-Něm.) - Barthelová (Něm.) 6-4 6-3
Makarovová (Rus.) - Cibulková (3-SR) 6-2 4-6 6-2
A. Radwaňská (4-Pol.) - Mertensová (Belg.) 6-3 6-2
K. Bondarenková (Ukr.) - Muguruzaová (5-Šp.) 4-1 skreč M.
Svitolinová (7-Ukr.) - Saisai Zheng (Čína) 7-5 6-1
Vesninová (8-Rus.) - Doiová (Jap.) 6-2 7-5
Wozniacká (10-Dán.) - Golubicová (Švýc.) 6-4 6-2
Konjuhová (Chorv.) - Stosurová (12-Austr.) 6-4 6-3
Puigová (Portor.) - Garciaová (15-Fr.) 6-1 4-6 6-2
Bellisová (USA) - Siegemundová (Něm.) 7-5 7-6(3)
Qiang Wang (Čína) - Jabeurová (Tun.) 6-3 6-1
McHaleová (USA) - Ósakaová (Jap.) 6-3 6-4
Sevastovová (Lot.) - Riskeová (USA) 6-4 6-7(3) 6-2
• Čtyřhra - 2. kolo •
Yung-Jan Chan/Hingisová (4-Tchaj-wan/Švýc.) - Grönefeldová/Peschkeová (Něm./ČR) 4-6 6-3 14-12
TenisPortal.cz, Ondřej Jirásek, Luboš Zabloudil

Komentáře

172
Přidat komentář
freeteepek
Mladenovičová dnes prohrála se 76. Wangovou ve dvou setech! Škoda, že předtím stihla vyřadit Katku i Karolínu.
Reagovat
tommr
to je zákon schválnosti. Mladenovicová veškerou energii vyčerpala na vyřazení našich hráček. Podobně to skončilo i na AO kde Lucicová po vyřazení Karolíny v následujícím zápase taky vyšuměla ... :(
Reagovat
Krisboy
Karolína je opak Berdycha. Toho kdo porazí, vyhraje turnaj. Kdo porazí Káju, končí :)
Reagovat
Frick
Nejvíce kritiky schytala asi Týna, která alespoň ten jeden zápas vyhrát dokázala.
Reagovat
EllNino
Týna si za to může svým laxním přístupem ...
Reagovat
VlS
Fricku, diskutuje se o hře a přístupu ke hře. Ty hru, pokud není jasně zachytitelná ve statistikách odmítáš, zatímco skoro všichni ostatní se právě o hře baví a právě hra je zajímá. Záleží nám víc na hře, než na výsledku. To je pro tebe nepochopitelné, tak se asi ani nesnaž. S ohledem na většinu jsi ovšem mimoň ty a ne my.
Reagovat
horska.kraslice
No co, holky Plíškovy si dnes udělají mejdan, přizvou i Báru a bodou mít příjemný relaxační večer. Naberou nové síly a vrhnou se do další práce :-)
Reagovat
Frick
Görges 9,00
Beck 8,00
Babos 5,00
.
Lucka 3,20
Reagovat
makro99
vypadá to tak, jak psal tommr, finále singla první dvě nasazený a společnej titul v deblu :)
Reagovat
EllNino
bacha bacha, je tam mnoho nebezpečnejch holek, Goerges, Wickmayer, ...
Reagovat
makro99
"Před začátkem turnaje jsem viděl Lucku jako jasnou favoritku na double, ale po dnešku bych na ní nevsadil ani zlámanou grešli..." po tomhle legendárním kalibru, už se myslím není o čem bavit :)
Reagovat
Frick
Já bych byl zdrženlivý. V první řadě musí Lucka vyhrát pozítří. Dál se uvidí. Tak jest.
Reagovat
EllNino
zítra hraje 2. kolo
Reagovat
Frick
Aha. Došlo k upřesnění.
Reagovat
FulnekUltras
Tady to žije... ;)
Reagovat
FulnekUltras
Reagovat
Fandina
Nejlepší je tam ta Deutsche Bank.
Reagovat
FulnekUltras
u nás teď rovnou Bundeswehr
Reagovat
Fandina
ale jdi ty brepto, nerozumíš tomu
Reagovat
FulnekUltras
USA se v NATO začínají chovat tržně, zatímco naši neandrtálci mají "ruskou hrozbu" v hlavách pořád
Reagovat
FulnekUltras
https://www.novinky.cz/domaci/429988-ceska-armada-bude-spolupracovat-s-bundeswehrem.html
Reagovat
Fandina
Jestli sis nevšiml, tak já psala o bankách a ne o armádě. A za druhé, asi neznáš členské státy NATO, jinak bys nedělal mezi Německem a USA rozdíl.
Reagovat
blixa
Jasně že ty v hlavě ruskou hrozbu nemáš, když tvůj zkroucený mozek stále zoufale doufá, že se Rusáci vrátí sem zpět. Ale ráj už pro tebe nenastane ani v takovém šíleném případě. I v Rusku už je kapitalizmus. A hodně podivnej a drsnej.
Reagovat
FulnekUltras
Však to píšu - strach přímo pan(ň)ický... ;)
Reagovat
freeteepek
Ale Karolína se do toho od začátku nemohla dostat. Nezvládala return ani servis. S největší pravděpodobností se nedokázala adaptovat na rychlejší povrch. Kiki se jí vůbec nezalekla a od začátku do toho chodila. Měla za sebou už jedno odehrané utkání na tomhle povrchu a vlastně neměla proti Karolíně co ztratit. Jak již jsem psal níže, byla to pro Káju nadmíru těžká soupeřka na rozehrání. Když se zdálo, že už se Kája do toho začíná dostávat, zapas skončil. Byl to prostě pech:-(
Reagovat
Fandina
Souhlas. Kája se snažila a ke konci to vypadalo dobře, ale otočit to už nestačila. Bohužel.
Reagovat
smazaný uživatel
http://revue.idnes.cz/jiri-paroubek-petra-tchyne-klarika-cerna-valovicova-fyq-/lidicky.aspx?c=A170221_115713_lidicky_zar ach jo jak ji ještě osud bude zkoušet, jako by tohle nestačilo
Reagovat
FulnekUltras
hlavně socani jsou už asi z Bohuša silně nervózní... ;)
Reagovat
EllNino
přežilo úvodní 2 kola v Dubaji ... už se z toho začíná stávat docela rutina a nasazená pozice přestává být výhodnou pozicí
Reagovat
Jabadu
Do Dubaje se létá pro startovné. Ale o tom startovném se rozhoduje ve Wimledonu.
:-)
Reagovat
Fandina
matematicky je to pořád výhodnější než nevýhodnější
Reagovat
Jabadu
Karolína by obhajovala šílené body. I když tu drzou Kiki mohla dát, no ...
Ale co už. Celkem mi chybí Maria. Na ty její prohry s Petrou jsem vždy díval velmi rád.
Aááááchachachacháááá! ...
:-)
Reagovat
janek_da
jj, to by nebylo dobré vyhrát tolik bodů za sebou. Však ona se polepší.
Reagovat
d@ve
Jen aby jí pak nechyběly na konci roku k No. 1. ;)
Reagovat
Jabadu
detail ...
:-)
Reagovat
EllNino
Fanny Štollar docela kočka :) A gratulace k postupu
Reagovat
Dobry-den
takových proher ještě bude... třeba Lucka zítra...
Reagovat
Frick
Míšo, já ti ho podržim a ty šktrť!
Reagovat
misa
:)
Reagovat
Dobry-den
takových proher ještě bude... třeba Lucka zítra...
Reagovat
janek_da
eť:eť
1:1
Reagovat
Frick
Bez ohledu na dnešní černá den - je to pro naše tenistky úspěšná lokalita. Z celkových 20 trofejí pro vítězky a finalistky za posledních 5 sezon plnou 1/4 vyhrály Češky. Jen škoda, že žádná není za výhru Premieru 5...
Reagovat
Fandina
A také třetina titulů za pět let a čtvrtina za šest.
Reagovat
Frick
Co více než jednou porazily Češku začíná být nějak moc, na to, že turnaje se hrajou teprva 7. týdnem - Serena, Davis, Mladenovič, Peng
Reagovat
VlS
To je ale drzost! Co s tím budeš dělat?
Reagovat
Frick
A ještě Bouzková a Strýcová. Na ně jsem úplně zapomněl!
Reagovat
Frick
Určitě na něco přijde, dobře víš, že jsem dost chytrý.
Reagovat
Frick
*přijdu
Reagovat
patriks
je zcela určitě po technické stránce lepší hráčkou i větší ranařkou než Karolína. Problém u ní je, že bohužel často ztrácí vyhrané zápasy, na koncích zápasů se jí úplně rozpadává hra.
Reagovat
EllNino
Kristýna určitě není větší ranařka ...
Reagovat
dunphy
On myslí Mladenovic, ne? Já to teda moc objektivně posoudit nemůžu, ale je pravda, že dneska do toho hlavně z FH mlátila fakt brutálně.
Reagovat
EllNino
já nevím, jestli myslí Mladenovic, tak potom jo, já mám Karolínu spojednou se segrou, tak mi hned naskočila segra :)
Reagovat
dunphy
Chápu :D
Reagovat
VlS
S tou větší ranařkou , na to jsi přišel jak? Viděl jsi je hrát?
Reagovat
Frick
Nedělat s ní hogo-fogo. Brzy 24 let a nedostala se nikdy ani do "blbý" TOP 25...
Reagovat
janek_da
noo, tak už se mi ukrajina taky seká
Reagovat
Fandina
Kovinic s Konjuh si tak trochu pletu vzhledem i hrou. I když Konjuh je větší ranařka a dává větší rány.
Reagovat
tommr
i když tak velký překvapení to zase není. S prohrama Kristýny a Báry se muselo počítat a tak jediný opravdový zklamání je vyřazení Karolíny. Nečekanej byl i naprosto jednoznačnej průběh utkání kterej vyústil v debakl naší jedničky. Mladenovicová dneska podala velmi dobrej výkon a skoro nechybovala zatímco na Karolíně se zřejmě projevila únava po náročným programu z předešlých dní (FC + Doha). Kotyzova (a Hrdličkova) přítomnost je taky spíš kontraproduktivní ... :(
Nejblíž k postupu tak byla dneska veteránka Peschke, která spolu s partačkou vedla v STB nad Hingiskou a spol. už 7:2 a měla i MB. Když se ale nedaří tak se prostě nedaří ... :(
Reagovat
janek_da
prakticky to byl opak dramatu z FC
Reagovat
tommr
ted bych to FC drama bral všema deseti ... :(
Reagovat
janek_da
A tak, to je tendle typ tenistek. Vyhrávají turnaje, mače s těžkými soupeřkami. Radši tohle než bezkrevnou hru s čekáním na UE soupeřek. Aby se pak napsalo, že ji smetla.
Reagovat
janek_da
tím "smetla" myslím zavilou obranářku běhající za městem jak hadr na holi
Reagovat
tommr
letos se ale Karolína ve hře proti obranářkám výrazně zlepšila. Obě letošní porážky jí připravily -ic hráčky, který do toho řezaly na maximální riziko a rychlou a tvrdou hrou Karolínu rozhodily natolik, že se vůbec nedostala ke svý obvyklý rutině a v důsledku toho selhala i na podání ... :(
Reagovat
janek_da
Však jo. Ale já píšu o něčem jiném. Mladenovič i Lucic do toho bouchají a sem tam vyhrají, Karolina taky, ale je už přece jen konzistnější.
Já Karolinu srovnávám s obranářkami, které málokdy šokují a to na obě strany. Porazí slabší hráčku, ale zároveň prohrají se silnější, protože ta už nedělá lehké chyby.
Reagovat
tommr
jo to máš pravdu. U Karolíny si holt budeme muset zvyknout na to, že se u ní budou střídat velký triumfy s mnoha neslavnejma momentama podobně jako u Petry ... :)
Reagovat
Frick
A to má všade dělat ČF,SF? Pak jí budou v nezapočítatelnejch turnajích figurovat možná i zisky někde nad 180 body...

Vemte si to loni, předloni, kde jí 100 bodový zisky za ČF na Premierech prošly, aniž by k něčemu byly.
Reagovat
janek_da
Svít přibrala. Sympatické bylo jak zaběhla pro míč, co se jí zakutálel a přihrála ho sběrači.
Reagovat
janek_da
tvl, až 4. nahraný volej Svít proměnila. Sice pěkná šavlovačka, ale nemusela být.
Reagovat
misa
Lucka má v deblu dobrou náladu asi s každou partnerkou :) S Timeou Babosovou vyhrály v Sydney 2014, tak třeba přidají druhý společný titul.
Reagovat
tommr
což je opravdu obdivuhodný když člověk uváží jak jí to dneska Babosová kazila ... :)
Reagovat
EllNino
Něco tak nesympatickýho jako je Krejčíková už jsem dlouho neviděl ...
Reagovat
janek_da
pořád moc nechápu proč hraje Lucka zprava
Reagovat
EllNino
hlt chce nacvičit bh return, kterej jí nešel s Linette
Reagovat
misa
Zato na její spoluhráčku je hezký pohled.
Reagovat
EllNino
jj :)
Reagovat
VlS
Timi se ti líbí? To teda máme jinej vkus.
Reagovat
misa
Krejčíková hrála s Janou Čepelovou :)
Reagovat
kada.tom
naprostý souhlas ...
Reagovat
kada.tom
ani Bára nepostoupila ... no, ale Shuai to nejde nepřát :-))
Reagovat
EllNino
Na Peng začínám mít alergii, během pár týdnů vypráskala z kurtu Katku, Lucku i Báru ... ani jedna si ani neškrtla :/
Reagovat
tommr
jen jestli jí Andrea proti našim neradí taktiku ... :)
Reagovat
vendulkabendulka
Výborně jsem to predikovala. Všechny holky naprosto tristní výkon dneska. Ach jo.
Reagovat
EllNino
spíš si to výborně zakřila :)
Reagovat
vendulkabendulka
Omlouvám se :(
Reagovat
bIbec
Dubaj našem holkám úplně nevyšel, ale o to lepší to bude v Budapešti. Snad vyjde vysněné finále Allertová / Štefková.
Reagovat
Frick
Blbče!
Reagovat
smazaný uživatel
taky věřím
Reagovat
tommr
při vší úctě k Báře to je naprostá utopie. Lucka by se ale do finále dostat mohla a měla. Dneska v deblu už na mě působila maličko lepším dojmem než včera a snad její výkony půjdou dál nahoru ... :)
Reagovat
janek_da
Mona-Angie

30*:30

2debly, 2 winery
Reagovat
janek_da
Angie - jestřáb turnaje, Mona jasný winer
Reagovat
janek_da
míč lízl boční lajnu a dopadl jenom kouskem na zadní lajnu
Reagovat
smazaný uživatel
rychle tu deku zahodit. Ne jako Tynda !
Reagovat
EllNino
Jakou deku ? Peng je od začátku lepší
Reagovat
smazaný uživatel
první půlka byla krásná řežba, pak šla Bára trochu dolů
Reagovat
EllNino
Bára hraje od začátku nic moc, teď má deku
Reagovat
smazaný uživatel
Snad nikdy v historii WTA nebudila takový despekt jako letos, hráčky jako Kuzna (ta už měla být v důchodu, myslím že sama ani neví jak se sakra mohla Do Top 10 ještě dostat) Cibule (no comment) a další. Ani ten post světové jedničky už není takovým lákadlem. Serena je sice 1. ale vlastně ona hraje už jen Grandslamy, Angie mimo totálně mimo, takže ten post no.1 vypadá jako povinost pro Karolínu což není dobré. Navíc ani žádné sympaťačky, Cibule, Karolína, Halep, Mugu, Konta a na proti Kim Clijsters, Justine Henin, Amélie Mauresmo, Jelena Jankovič, Patty Schnyder, Sam Stosur, Fran Schiavone, Li Na. Naprosto nesrovnatelné, opravdu moc bych chtěla začít éru těhle velikánek (Li Na jsem zažila ostatní ne, jen trochu největší slávu Schiavone a Stosur) Přijde mi že dnešní hráčky nejsou ani herně zajímavé. Když za 20 let někdo řene Mugu tak se člověku vybaví jeden upachtěný GS a jinak zázrak vyhrané 2 zápasy za sebou a když někdo řekne Justine Henin kde se vybaví jednoručák. V Top 10 není momentálně žádná hráčka co je alespoň trochu vyrovnaná a vyhrává velké tituly, což je smutné
Reagovat
EllNino
Ty jsi zažila Henin ? Kolik ti bylo Havláte ?
Reagovat
smazaný uživatel
Ne a proto říkám že toho lituju, ale viděla jsem několik záznamů atd.
Reagovat
Fandina
A to je možná důvod, proč se ti zdají současné hráčky horší, než ty předtím. Každá doba má své osobnosti a je to jedno, jestli tahle, nebo ta předtím. Třeba Fran mi nikdy se svým hí k srdci nepřirostla, takže nevím, proč bych ji měla řadit výš, než jakoukoli současnou hráčku.
Reagovat
smazaný uživatel
Neznamená že když jsi to neprožil naživo že o tom nic nevíš, Katku Neumannovou jsem vůbec nezažila, ale i tak když její dojezd na 30 km hromadně v Turíně tak mám slzy v očích a to už je 11 let..
Reagovat
misa
Snad nedopadnu tak blbě, abych si někdy v diskuzích hrál na středoškolačku.
Reagovat
Fandina
Já Katku zažila a na ten její poslední závod si také moc dobře pamatuji. Měla jsem tenkrát jet někam něco dělat, ale nikam jsem nešla a zůstala doma a sledovala OH. A byl to super závod.
Reagovat
misa
Fandi, ty jsi zažila i generálního tajemníka ÚV KSČ a pezidenta ČSSR soudruha Novotného, ne? :)
Reagovat
Fandina
Jj na jeho portréty coby prezidenta si pamatuji.
Reagovat
smazaný uživatel
i na dobu Klementíka Gottwaldovic.
Reagovat
George_Renel
To ne, ale Zápotockého ano. Ten prezidentoval i za mě.
Reagovat
Fandina
Já si na něj nepamatuji, ale našla jsem si na internetu, že kdyby si člověk ve dvou letech pamatoval, tak ano.
Reagovat
Fandina
Myslím Zápatockého.
Reagovat
Hector21
tohle jsou tak blbý kecy, že ani nevím proč na ně reaguju...
Reagovat
misa
To jsou ty lehké losy, jak někdo nedávno poznamenal...
Reagovat
EllNino
jj hodně lehké losy měly naše holky, jen co je pravda
Reagovat
janek_da
Barunka by si měla pořádně odpočinout, hlavně asi psychicky
Reagovat
EllNino
Jj ... na soupeřky teda taky moc štěstí nemá :/ tohle neotočí asi
Reagovat
janek_da
už zase :-/
Reagovat
janek_da
aj, tak to byl jenom planý poplach u Riske-Sevastovovova
Reagovat
EllNino
co se stalo ?
Reagovat
janek_da
balili se že bude pršet
Reagovat
EllNino
aha
Reagovat
freeteepek
Asi jsem na Mladenovičovou vsadil málo. Moc těžký zápas na to, že byl pro Káju na turnaji první. SOupeřka už byla rozehraná a povrch docela jiný než v Dauhá. Škoda, že se Karolíně nepovedl ten break na konci, už to vypadalo, že si začíná zvykat:-(
Reagovat
smazaný uživatel
tak je tady mlion komentů jak je neschopná, ale u této figurky klid po pěšině.
Reagovat
Frick
Bohužel - zahrát dobře na dvou po sobě následujícíh turnajích jí dělá problém.

Naposledy se jí to vlastně povedlo právě před dvěma rokama, když hned po SF v Antverpách postoupila v Dubaji (tehdy také P5) do finále
Reagovat
misa
Na těchto dvou turnajích mě kromobyčejně "potěšila" :)
Reagovat
Frick
Vyhrála pak Lucka svůj nejcennější titul? Vyhrála. Osobně si myslim, že kdyby Karolínu v jednom z těch zápasů porazila, tak by to skončilo nejlépe titulem z Antverp (taky Premier, ale "méně" exkluzivní než Doha) nebo finálem z Dubaje.
Reagovat
Frick
...který bych ale za zisk Premieru určitě neměnil, byť bodů je za to více.
Reagovat
misa
Mohla vyhrát Antverpy i Dauhá :)
Reagovat
Frick
V to bych moc nevěřil. Téměř vůbec.
Reagovat
misa
Mohla vyhrát i French Open. Stačilo jen udržet servis po celý třetí finálový set :-))
Reagovat
Frick
To bylo jen o Serenině krátkodobýmu polevení. Bylo to no-way pro Lucku. Se nedalo.

Pro koho to no-way nebylo, tak to byla Kája na US Open. Angie skutečně nehrála žádnej zázrak. Bohužel ale - v umění "vydat ze sebe to nejlepší, když je to nejvíce potřeba" Kája neobstála.
Reagovat
freeteepek
Dnes úplně jiné podmínky, než v Doha. Daleko rychlejší povrch a nebezpečná soupeřka hned na úvod.
Reagovat
historik
aby to dneska nebylo české waterloo...Veselý v Marseille pinká jako obvykle
Reagovat
EllNino
každý týden není posvícení, jsme moc namlsaní
Reagovat
dunphy
Ale ale, kdopak nám to tady generalizuje :DD
Reagovat
EllNino
;)
Reagovat
vendulkabendulka
Ach jo..
Reagovat
misa
Aby si chudák nemusel zvykat na to, že ty velké tituly zůstávají jiným.
Reagovat
EllNino
a komu ?
Reagovat
misa
Trenérům jiných tenistek jsem myslel. U Petry sice zažil spoustu kolapsů, ale taky pravidelně vyhrávala ty největší tituly z GS, TM, PM a P5.
Reagovat
EllNino
Tak Kája za posledních pár měsíců Cincinnati, Brisbane, Doha ... a finále US Open taky není málo si myslím, ikdyž ten poslední krok chyběl ...
Reagovat
misa
To určitě ne a můžou přijít ještě lepší výsledky. Ale na kandidátku světové jedničky je jediný životní titul z P5 málo. Předchozí Fed Cup taky odčerpal nějaké síly, takže bude zajímavé sledovat, zda bude chtít Karolína hrát FC v USA. Hned po něm se hraje ve Stuttgartu.
Reagovat
Frick
Jako odstřelí FC tým kvůli hypotetický šanci na titul z turnaje, kterej už letos vyhrála 2x, navíc na neoblíbený antuce?!

No, hlavně myslim, že pak ve Stromovce by to mohla dostat sežrat.
Reagovat
kada.tom
... jen Aga jako 4. nasazená přežila úvodní zápas
... co na to 1. nasazená Kerber?
Reagovat
vibbi
Jak se chova ke kotyzovi? tyka mu?
Reagovat
smazaný uživatel
to je jiný taneček
Reagovat
historik
strašný karolínin return
Reagovat
Torn
Karolína na Kotyzu taky pěkná držka :D
Reagovat
misa
ty vole :)
Reagovat
Torn
A ne? :D S ním mluvila docela vtipným způsobem. :D
Reagovat
dadaft
tohle otáčet, to bude těžká facha,,,,,,,,,,,,,,,
Reagovat
smazaný uživatel
No jo zase mrská raketou
Reagovat
kada.tom
Aga a Caro jdou v Dubaji dál, paráda! :-)
Reagovat
Pavol
Ale v Davisovej. Tá ma formu a troška sa s ňou Lauren pohrala. A Karolína rozmýšľa či to ma zabaliť alebo sa ešte vzoprieť osudu.
Reagovat
smazaný uživatel
Ne problém je v Kristýně ne v Davis, Kristýna je neskutečně laxní a místy až líná a bez servisu jako by nežila
Reagovat
kada.tom
zatím to vypadá, že se nejvýše nasazené domluvily, že vypadnout ve svém prvním zápase a Aga je zradila ..
Reagovat
PetaM
Nebylo tak tak i loni právě v Dubaji? Že všechny nasazené vypadly hned ve svém úvodním zápase? I když loni to byl jen Premier ... :)
Reagovat
misa
Nevíte, co mají komu ve světě říct nášivky Skupina ČEZ nebo Pražská plynárenská, které má Karolína na oblečení? Akorát se tím hyzdí hezké kolekce od Fily, které dostává.
Reagovat
Fandina
Když jí za to zaplatí, tak proč by to nenosila.
Reagovat
PetaM
A co mi má říct fajfka? Jakože jsem vážně dobrý? A tři pruhy? Jakože můžu jezdit jen po silnici, která má tři pruhy?
Reagovat
smazaný uživatel
Tak u nás ani dálnice nemají 3 pruhy takže je to jedno
Reagovat
misa
To jsou celosvětově známě značky. Vždyť ani většinu lidí v Česku Pražská plyn. nezajímá.
Reagovat
Fandina
Pokud jí Pražská plynárenská sponzoruje, tak je to to nejmenší co pro ně může udělat.
Reagovat
PetaM
Nemusí to zajímat lidi, hlavně, že z toho Káje tečou prachy :D :D Proč mají lidi na rodinných domech u cesty reklamní panely? Protože nevěděli, jak jinak si ozdobit dům? Ne, protože za nic dostávají prachy. A vo tom to je.
Reagovat
Frick
Černoškovy kamarádčofty, no...
Reagovat
smazaný uživatel
Mě se oblečení od Fily moc nelíbí ani od Lacoste, je to hrozně jednotvárné a vesměs stejné, mění jen barvu.
Reagovat
Frick
https://www.google.cz/search?q=%22mal%C3%BD+me%C4%8Dbol%22&client=firefox-b&biw=1600&bih=789&ei=-ESsWLPjGqTp6ATI7IaYAg&start=0&sa=N

Malý mečbol se používá :-D
Reagovat
dadaft
řekněme to diplomaticky -- před Týnou je ještě dost práce...

a teď zápas dne!!!!!!
Reagovat
Krisboy
Týno Týno...:(
Reagovat
VlS
gaučová rada, na diskoškách netancuj jen ploužáky, choď i na rychlý.
Reagovat
freeteepek
Tak Muguruza vzdala! Vypadá to, že Kája brzo nastoupí!
Reagovat
Frick
Aspoň bude mít čas přesvědčovat o tom, jak se všichni navzájem nenávidí a pokud někdo tvrdí opak, tak lže.

Ne, to bylo tak neuvěřitelně HNUSNÝ VYJÁDŘENÍ.
Reagovat
smazaný uživatel
to je div. Příště pište "opět"neudržela vedení
Reagovat
smazaný uživatel
to je pohotová reakce!!Díky
Reagovat
vendulkabendulka
:)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist