Česko - Španělsko 1-1. Strýcová nepřekvapila, Plíšková vyrovnala

11. 2. 2017, 13:40
Aktuality 269
FED CUP - Barbora Strýcová v úvodním duelu utkání prvního kola světové skupiny Fed Cupu v Ostravě nepřekvapila. Ve vyprodané Ostravar aréně nestačila 0-6 6-3 1-6 na světovou sedmičku Garbiñe Muguruzaovou. O vyrovnání se ve druhém zápase postarala Karolína Plíšková, která přehrála 6-4 7-5 Laru Arruabarrenovou.
Karolína Plíšková (© Česká sportovní)

Singlová neporazitelnost Garbiñe Muguruzaové ve Fed Cupu pokračuje. Španělka ukázala svou reprezentační sílu i dnes proti Barboře Strýcové, které oplatila loňskou porážku z Melbourne. Proti české tenistce navíc uspěla potřetí ze čtyř duelů. Španělka ve Fed Cupu odehrála celkem sedm dvouher a poprvé ztratila set až dnes v Ostravě.

Třicetiletá Strýcová nezačala vůbec dobře. Hned v prvním gamu, který trval téměř deset minut, ztratila servis a dál se trápila. V prvním dějství spáchala deset nevynucených chyb, trefila jediný vítězný úder, zatímco soupeřka jich nastřádala deset, a po půl hodině hry utrpěla poprvé od loňského července a podruhé ve Fed Cupu kanára.

Statistiky zápasu
Strýcová - Muguruzaová
1 esa 3
4 dvojchyby 3
52% 1. podání do kurtu 65%
59% úsp. po 1. podání 65%
38% úsp. po 2. podání 65%
15 vítězné míče 25
30 nevynucené chyby 32
3/9 hra na síti 4/11
2/9 brejkboly 6/16
čas 2:06

Jenže ve druhém setu se česká tenistka chytila a konečně se dostala do hry. Své o sedm let mladší soupeřce se vyrovnala počtem winnerů (10-10), naopak Španělka mnohem více chybovala a Strýcová za podpory vyprodané šestitisícové arény kráčela za vyrovnáním. Brejk na 4-2 ještě nevyužila, následně však vzala soupeřce servis podruhé a vzápětí sadu bez problémů ukončila.

V úvodu rozhodujícího dějství působily obě hráčky hodně nervózně a kupily laciné chyby z jednoduchých pozic. Strýcová se i přesto výborně bránila a vypracovala si ve třetím gamu dva brejkboly. Ani jednu šanci na vedení však česká týmová dvojka nevyužila a sama vzápětí přišla kvůli třem nevynuceným chybám a dvojchybě na závěr o podání. Strýcová měla následně dvě možnosti na rebrejk, ani tentokrát ale neslavila úspěch.

Právě čtyři nevyužité brejkboly Strýcovou definitivně zlomily. Češka zkoušela vše možné, ale její náběhy na síť byly mnohdy nepřipravené. Muguruzaové tak nedělalo větší potíže vynutit si chybu české tenistky a v sedmé hře zápas doservírovat do úspěšného konce.

"Měla jsem ve třetím setu do stavu 1-4 strašně moc šancí, ale nezahrála jsem tam nic navíc. Právě nevyužité šance mě nakonec psychicky zlomily. Dneska jsem navíc trapně servírovala, to první podání bylo hodně tragické a servírovací gamy mě proto stály nejvíc sil," okomentovala utkání Strýcová.

Plíšková splnila povinnost
Povinné vítězství se ve druhém duelu očekávalo od Karolíny Plíškové. Česká jednička vyzvala Laru Arruabarrenovou, s níž měla dva roky starou zkušenost z Indian Wells. A podobného výsledku dosáhla i dnes. Vůbec poprvé tak Plíšková ve Fed Cupu v sobotu uspěla, když nastupovala jako druhá.

Hned od začátku trápila Plíšková španělskou dvojku dlouhými a přesnými returny, ve třetím gamu využila v pořadí třetí brejkbol a šla do vedení. Agresivní hra české jedničky slavila úspěch i nadále. Arruabarrenová ani jednou neohrozila vynikající servis Plíškové a rodačka z Loun náskok brejku udržela až do konce setu.

Statistiky zápasu
Plíšková - Arruabarrenová
4 esa 0
2 dvojchyby 6
59% 1. podání do kurtu 46%
74% úsp. po 1. podání 70%
68% úsp. po 2. podání 62%
25 vítězné míče 10
22 nevynucené chyby 14
2/10 hra na síti 1/2
3/6 brejkboly 1/2
čas 1:26

Jako přes kopírák probíhala zpočátku i druhá sada. Plíšková tentokrát získala brejk už v první hře a opět excelovala na podání, na němž nečelila jedinému brejkbolu. Nicméně na returnu už nebyla tak nebezpečná jako v úvodním dějství, jelikož jich hodně zbytečně zkazila.

První zaváhání české hráčky přišlo až za stavu 4-3, kdy měla Arruabarrenová premiérový brejkbol a Plíšková udělala svou první dvojchybu. O dva gamy později vedla Plíšková na servisu už 40-0, situaci si však zkomplikovala a musela likvidovat setbol.

Světová trojka jakoby přesně věděla, kdy má zase zabrat, a v jedenácté hře sebrala Arruabarrenové potřetí podání. Další kolaps už Plíšková nedopustila a zápas v následujícím gamu při čtvrtém mečbolu ukončila.

"Hodně mi v koncovce pomohlo publikum. Po roce jsme zase doma a je to skvělé. Těch chyb bylo ve druhém setu trochu moc, ale naštěstí jsem to tam nějak došťouchala. Celý zápas byl o tom, zda to zabiju, nebo udělám chybu. Jsem ráda, že jsem to nakonec zvládla. Vítězný konec je to nejdůležitější," řekla Plíšková v rozhovoru pro Českou televizi.

Po prvním dnu je tak duel mezi Českem a Španělskem nerozhodný 1-1. Nedělní program by měl odstartovat ve 13:00 duelem obou týmových jedniček Plíškové a Muguruzaové. Poté má na kurt nastoupit Strýcová proti Arruabarrenové.

Do případné rozhodující čtyřhry jsou nahlášeny Lucie Šafářová s Kateřinou Siniakovou a španělské duo Sara Sorribesová/María José Martínezová.

"Máme více variant, musím nad tím zapřemýšlet. Je to 1-1, může být rozhodující čtyřhra. Zeptám se holek, jak jsou na tom, a pokusíme se společně udělat to nejlepší možné rozhodnutí na zítra," řekl České televizi Pála.

• FED CUP 2017 •
Světová skupina I, 1. kolo
sobotní výsledky (11. 02. 2017)
Česko - Španělsko 1-1 (Ostrava, tv. povrch / hala)
Strýcová - Muguruzaová 0-6 6-3 1-6
Ka. Plíšková - Arruabarrenaová 6-4 7-5


Zápasy prvního kola se hrají i na dalších třech místech a po pátku je stav 1-1 i v Minsku a Ženevě.

Švýcarky čelí loňským finalistkám z Francie a zásluhou Timey Bacsinszké se dostaly do vedení, Belinda Bencicová ho ale navýšit nedokázala. Devětanáctiletá Švýcarka nestačila na Kristinu Mladenovicovou, které podlehla 3-6 4-6.

Bělorusky jsou bez své hvězdy Viktorie Azarenkové, která si plní příjemné mateřské povinnosti. Přesto v Minsku sahaly po nečekaném vedení proti NizozemkámAliaksandra Sasnovičová nejprve 4-6 6-3 6-2 Michaellu Krajicekovou a druhý bod pak měla na dosah osmnáctiletá Aryna Sabalenková, při svém debutu v soutěži ale neproměnila mečbol proti Kiki Bertensové a prohrála 6-3 6-7 4-6.

O soupeřkách českých či španělských tenistek se rozhoduje na Havaji, kde se střetávají Spojené státy americké a Německo.

• FED CUP 2017 •
Světová skupina I, 1. kolo
sobotní výsledky (11. 02. 2017)
Bělorusko - Nizozemsko 1-1 (Minsk, tv. povrch / hala)
Sasnovičová - Krajiceková 4-6 6-3 6-2
Sabalenková - Bertensová 6-3 6-7(6) 4-6
Švýcarsko - Francie 1-1 (Ženeva, tv. povrch / hala)
Bacsinszká - Cornetová 7-5 6-4
Bencicová - Mladenovicová 3-6 4-6
USA - Německo 0-0 (Havaj / Maui, tv. povrch)
Riskeová - Petkovicová
Vandewegheová - Görgesová


Současně se hraje také Světová skupina II. Nerozhodnutý stav překvapivě panuje i v ruské Moskvě, kde domácí favoritky trápí tenistky z Tchaj-wanu.

Po bodu získaly také Italky se Slovenkami. Ve Forlí nejprve dlouhodobě trápící se Anna Karolína Schmiedlová utrpěla debakl 3-6 1-6 s Francescou Schiavoneovou, ale Rebecca Šrámková pak nastoupila místo Jany Čepelové a po výhře 2-6 6-3 6-4 nad favorizovanou Sarou Erraniovou vyrovnala na 1-1 na zápasy.

Ve vedení jsou pouze Belgičanky a Ukrajinky.

• FED CUP 2017 •
Světová skupina II, 1. kolo
sobotní výsledky (11. 02. 2017)
Rusko - Tchaj-wan 1-1 (Moskva, tv. povrch / hala)
Makarovová - Ya-Hsuan Lee 6-3 5-7 6-1
Blinkovová - Kai-Chen Chang 3-6 5-7
Rumunsko - Belgie 0-2 (Bukurešť, tv. povrch / hala)
Niculescuová - Flipkensová 3-6 4-6
Cirsteaová - Wickmayerová 6-7(4) 7-5 5-7
Ukrajina - Austrálie 2-0 (Charkov, tv. povrch / hala)
Curenková - Gavrilovová 6-2 6-3
Svitolinová - Bartyová 4-6 6-1 6-2
Itálie - Slovensko 1-1 (Forlí, antuka / hala)
Schiavoneová - A. Schmiedlová 6-3 6-1
Erraniová - Šrámková 2-6 6-3 6-4
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, Ondřej Jirásek

Komentáře

269
Přidat komentář
smazaný uživatel
https://www.super.cz/481101-chlapice-i-kralovny-krasy-nejlepsi-ceske-sportovkyne-tesily-fandy-uspechy-i-vizazi.html?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu
Reagovat
FulnekUltras
Semenyu naštěstí nemáme a nikdy jsme neměli.
Reagovat
skott
pro Arynu Sabalenku to nebyl debut ve Fed Cupu, nastoupila již loni v 1.kole v Moskvě.
Reagovat
FulnekUltras
si zatím užívají subtropického podnebí - a Riske urvala nad Andreou první set v TB - tak bude třeba přitlačit...
Reagovat
FulnekUltras
hodně výrazná soutěživost zarputilé ušačky - no jestli Španělky uděláme a Němky neobstojí, máme před sebou největší ořech od Palerma 2013...
Reagovat
FulnekUltras
CoCo na cestě ke druhému bodu 6:3, 3:1 a přerušeno pro déšť - Němky už to zřejmě nedají, svižný povrch je šit na míru ušáckým ranařkám.
Reagovat
Frick
Pro náš úspěch bude (ne)účast jedné americké hráčky doslova KLÍČOVÁ.
Reagovat
skott
Přesně po roce zase jedno velké rozčarování. Jak Káťa tak Anna předvedly ustrašené nervozní výkony a co měla být relativně formalita je před nedělními zápasy otevřený duel, který se může snadno změnit v obrovské fiasko.
Káťa to alespoň nějak upachtila, ikdyž vůbec nevím s kým vlastně hrála, zato Anny debut pro mě byl zklamáním. Kai-Chen Chang sice hrála velmi dobře, ale od Anny jsem čekal větší zápal, přestože dokázala soupeřku brejkovat, tak při svém servisu byla naprosto neškodná a byla na ní nervozita strašně znát. Nechce se mi věřit, že by jí Myskina znova poslala v neděli na kurt. Bohužel, Nata i Anna Kalinská můžou být zítra v ještě větší kaši a ani případné složení debla nevypadá tentokrát tak jasně jako obvykle. Všechno hodně kostrbaté varianty.
Reagovat
smazaný uživatel
https://www.youtube.com/watch?v=B31gbw2yz7s 2. zápas kvalifikace o Olympijské hry
Reagovat
EllNino
https://www.youtube.com/watch?v=QXWMJ94cqF4

Její soupeřky mi připomněly tohle video :) ... Nara, Hibino, Ozaki ;)
Reagovat
EllNino
Reagovat
kada.tom
úplně stejné jako v případě, když hrají Serena s Venus ... prostě rozhodčí říká celá jejich jména
Reagovat
Frick
Tak to je v Pei-Chi :-D
Reagovat
EllNino
konečně ... :) díky :D
Reagovat
Fandina
Kdysi davno se tak jmenovala jedna vyborna krasobruslarka uz nevim odkud byla, ale dobre si na to pamatuji.
Reagovat
smazaný uživatel
Becka - paráda!
Reagovat
VlS
Ta Sára je teda taky úplně marná. Si můžou s AKS sednout k flašce borovičky a rozebrat, co se sněma děje.
Reagovat
smazaný uživatel
:-) Doufám, že zítra nastoupí Janka. Případně se AKS chytí...
Reagovat
EllNino
tak Sára je už za zenitem taky pomalu, navíc má dlouhodobé problémy s ramenem ...narozdíl od Barči, která zraje pomalu a hraje nejlepší tenis kariery, je stejný ročník jako ona, Sara začíná být marnéjší a marnější, jalový projev, krátké udery, střelnice typu Šrámkové si s ní vytře zadek už i na antuce :)

AKS je větší záhada, ten výkonostní propad je snad nejmarkantnější na WTA za poslední dobu :/
Reagovat
smazaný uživatel
Četl jsi rozhovor s exkoučem AKS?
Reagovat
EllNino
jj Levinský to popsal dobře, když za někoho rozhodují pořád druzí, je pak jasné, že si člověk neumí poradit sám ...
Reagovat
VlS
Máš odkaz? Nečetl jsem a zajímá mě
Reagovat
EllNino
občas zavítej na Tenisový svět :)
Reagovat
VlS
Tam jsem nic nenašel
Reagovat
EllNino
.sk
Reagovat
VlS
Hm, s některejma věcma by rodiče měli skončit po 15. narozeninách
Reagovat
smazaný uživatel
http://tenisovysvet.takurcitee.sk/clanok/21923/jaroslav-levinsky-schmiedlova-dobra-skusenost-so-zlym-koncom
Reagovat
FulnekUltras
za vším hledej Freuda... ;)
Reagovat
dunphy
Myslím, že to s ní jde dost do kopru hlavně co se zdravotní stránky týče. Vůbec bych se nedivil, kdyby se po letošku rozpadla ta jejich celá Squadra Azzura a krom Fran a Roberty by to zabalila právě i Sara.
Reagovat
EllNino
asi tak ...loni Flavia, letos to vypadá, že odejde krom Fran a Roberty i Sara a Karin Knapp, která má dlouhodobé zdravotní problémy ...

A zbyde jim ta praštěná Argentinka, co odmítá repre ...
Reagovat
VlS
No, možná jejich svazu hezbude, než se s ní domluvit, ale jedna je i tak málo.
Reagovat
dunphy
https://youtu.be/-wpMnmJj8zE

Timeu dnes štípla včela. V hale. V únoru. Ve Švýcarsku. :D
Reagovat
VlS
To víš, pilnej a pracovitej stát
Reagovat
smazaný uživatel
Hlavně že vyhrála :-)
Reagovat
dunphy
Jojo, jak říkáš. Přál bych Švýcarkám finále, hned po našem je to můj nejoblíbenější tým a taky z nich vyzařuje děsná pohoda a kamarádství. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ta pohoda tam je - https://www.instagram.com/p/BQQxZ3VA6gO/?taken-by=timea.official&hl=cs
A snad bude i po zítřku :-)
Reagovat
janek_da
se mi líbí jak i největší obranářky jsou po zápase spokojené, že hrály agresivně
Reagovat
smazaný uživatel
agresivní obranářky, no
Reagovat
Frick
Asi se dočetla o Gábinině třisce a chtěla to trumfnout.
Reagovat
Fandina
Kája super a Baruška na Mugu dneska neměla. Mugu ji ve výměnach přetlacila a přinutila k chybám a Baruska ani nemohla hrat svou hru zkracovat a na siti. Ale dost jsem koukala, že hrala docela rany, krome podani, to se mi moc rychle nezdálo. Kaja super. Kdyz potrebovala po prohranem servisu, zabodovala. Nicmene Lara hrala pekne placky a zdatne ji sekundovala. Tak jsem zvedava, jak zitra dopadne s Mugu, ale když to s ni má pozitivni a dneska hrala dobre a s přehledem tak doufam, že vyhraje. A myslim, že Barca by mela dat dvojku.
Reagovat
Frick
Kája hrála to, co potřebovala. Nic na chválení to nebylo.
Reagovat
Fandina
Hrala super.
Reagovat
Frick
Hrála sotva průměrně.
Reagovat
horska.kraslice
Tak v TV to tak opravdu nevypadalo.
Reagovat
Fandina
V hale ano. Chybky byly, ale jinak byla v pohodě. Hlavne to byl balzam po prohre Barci. Kaja byla super.
Reagovat
FulnekUltras
Tak o dojmech v kotli rozhoduje vždycky hlavně výsledek... ;)
Reagovat
Fandina
O vysledek jde vsude.
Reagovat
EllNino
opravte prosím Monice Puig tu nesmyslnou soupeřku :)
Reagovat
Frick
Fandíra píše i z mobilu/tabletu nebo ještě pár desítek minut můžeme být klidní?
Reagovat
Jabadu
Právě jsem tě pochválil, tak si to nekaž, wole.
:-)
Reagovat
Fandina
Jestli se nepletu, tak po štafetě nepodali Martinovi ruku Rusove.
Reagovat
Jabadu
Tak, tak ...
Reagovat
Frick
Uš je tu, baba
Reagovat
Fandina
Ano dedku.
Reagovat
Fandina
Reagovat
Jabadu
Dělám to nerad ...
Deset, dvacet, třicet ...
narodil se Fricek!
Fricková šla pro vodu,
chytla Fricka za nohu.
Fricek volá: hu, hu, hu ...
netahej mě za noh ...
:-)
Reagovat
Frick
Myslim si, že Lucka by měla hrát zejména v případě, že Kája vyhraje singl.

Důvod? Pokud by to Bára s Larou projela, tak by to zřejmě byla delší bitva a neměl bych věru dobrý pocit z toho, že by do debla šla Bára utahaná a frustrovaná ze dvou proher. Bez její účasti by se musela složit neodzkoušená dvojice. Což je pochopitelně risk.

Samozřejmě - jsem ovlivněn tím, že bych chtěl vidět Lucku hrát, to nebudu sobě ani nikomu jinému nalhávat.
Reagovat
Jabadu
Ale no dyť ty si byl dycky chytrej kluk.
v tomto případě máš eminentní pravdu.
Já jsem pro.
Reagovat
blixa
Neříkej mu že je chytrej. On je tak blbej že hrozí, že tomu uvěří ;-)
Reagovat
Jabadu
Nebýt Fricka, čím bychom se tak asi bavili?
Frick je tzv. sociometrickou hvězdou, i když původní význam v psychologii je odlišný, ale s nástupem netu získal tento termín jiný význam.
Pokud se chceme bavit, radím:
Podporujme svého šerifa!
:-)
Reagovat
Frick
Na bavení tu bylo Dobrý Kafe

BTW: Jak se jmenovala ta jeho reinkarnace, co tu byla asi před měsícem?
Reagovat
Jabadu
To se hluboce mýlíš, šerife. Slunce naše jasné ...
Dobrý Kafe dělal přízemní humor a ten každý nemusí.
TY jsi úplně jiná liga!
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Frickův dobrý pocit :-DDD
Reagovat
FulnekUltras
(mírně upraveno podle sport.cz)

Svačina 5-
Baruna 4
Ida 3
Mugu 2
Fandina 1
Reagovat
Jabadu
Na Svačinu mi nesahej. Jsem na něj zvyklý a jeho komentář mi vyhovuje. Stejně jako jsem byl zvyklý na pana Pecháčka při F1.
Navíc Svačina je bývalý tenista na ligové úrovni, což se o jiných komentátorech v ČT dá říci asi jen těžko. Většinou jsou to žvanilové s amatérskými základy sportu.
:-)
Reagovat
FulnekUltras
A tak... Bažanta jsem při posledních třech českých zápasech MS 2010 ve Varech taky nevnímal... ;)
Reagovat
Jabadu
Píšu většinou! Bažant je opravdová výjimka, to zase vím.
:-)
Reagovat
Jabadu
Myslím tím, že je to skutečně bývalý vrcholový sportovec a jeho ječení taky můžu.
:-)
Reagovat
FulnekUltras
Hlavně nikdy nepředjímá, co se vzápětí (ne)stane... ;) Tím už je Svačina bohužel smutně proslulý - a zvlášť při tenisu tento nešvar kwa vynikne... ;)
Reagovat
Jabadu
Tenis je krásný, ale hodně krutý sport. Zápas končí až proměněním matchballu. Můžeš vést 6:0 6:0 5:0 a 40: 0 a pořád ještě můžeš prohrát.
Tak kruté nejsou ani šachy.
:-)
Reagovat
janek_da
bleskové šachy jo :D
Reagovat
Jabadu
Tak ty ano, to je fakt.
Reagovat
janek_da
jináč

http://www.nytimes.com/1995/06/05/sports/05iht-nov.html
Reagovat
FulnekUltras
to je ta naše "legenda" blahé paměti ;)
Reagovat
Jan
6:0 6:0 5:0 a 40: 0 - už to někdo za tohoto stavu otočil ? :)
Reagovat
Jabadu
Asi ne, ale teoreticky to možné je.
:-)
Když navážu na amatérské šachy:
Podařilo se mi kdysi vyhrát partii, kde soupeř měl dámu, dvě věže ... a já měl jenom dvě věže.
Vymlátili jsme si figury a on udělal jenom jeden blbej neutrální tah dámou a skončil.
Silné figury si nesmí dovolit liknavost!
:-)
Reagovat
VlS
Jelena Jankovič proti Kim Clijsters vedla 1:0 na sety a 5:0 ve druhým setu, a prohrála 2. set 5:7 a 3. set už nevím kolik.
Reagovat
Fandina
Presne Svacina je top. Dneska jsem ho neslysela, ale jinak dobry komentator. Vi o cem mluvi.
Reagovat
a.magerova
Reagovat
Fandina
Nezavid.
Reagovat
FulnekUltras
Mým hlavním cílem byly SCHODY... ;)
Reagovat
Fandina
Tak tos mohl dat Kaju, ta ma bod, misto me.
Reagovat
FulnekUltras
Fanoušci to dneska drželi - a zítra to doufám bude 1+
Reagovat
Fandina
Tak to jo. Fanoušci fandove, fanynky, fandiny dnes v pohode. To jo.
Reagovat
tommr
Karolína to v závěru zřejmě na přání diváků trochu zdramatizovala, ale až do třetího setu to naštěstí nepustila ... :)
Stav po prvním dnu je celkem očekávanej a zítra nás nejspíš ještě čekají pěkný nervy ... :)
Reagovat
Jan
Pokud Mugu zítra vyhraje, což kdyby Kája hrála jak dnes tak určitě, Bára musí vyhrát. Takže ten debl je hodně pravděpodobný.
Reagovat
tommr
no aspoň bychom si užili tři ostrý zápasy a nejspíš s dobrým koncem, protože nevěřím, že by nás Španělky mohly přetlačit v deblu. Jejich jediná šance jak nás porazit je vyhrát oba zítřejší singly ... :)
Reagovat
Jan
Víš jak to je. Míček je kulatý a stát se může ledacos. Kdyby Španělky přijely i s CSN, mohly dnes v klidu vést 2:0 při hře Karolíny. To máme kliku. Loni s Rumunskem to bylo víc na hraně, bych řekl. Ale zas je to možná odměna za ty nekřesťanské podmínky (přímo islámské :) ), které nám Španělé připravili při minulém utkání u nich.
Reagovat
Jan
Také mě napadlo, že jak mi dříve Karolína přišla konzistentní svými výkony oproti Petře Kvitové, tak že dnes už začala mít podobné výkyvy jak ona. Asi to vyšší postavení na žebříčku a jako jednička týmu dává víc zabrat.
Reagovat
Jabadu
Petra je "rozená". Z Karolíny bude muset Kotyza šampionku udělat.
Tak to prostě je.
Nerad bych se pouštěl do "větších akcí - stejně nejsem svlečenej", ale jeden postřeh:
Petra pochází z harmonické rodiny, zatímco ... no, nic.
Reagovat
FulnekUltras
Hned zítra nám může ukázat, jak se zasutými pudy bojuje dospělá ženská... ;)
Reagovat
tommr
namyslím si, že by měla víc výkyvů než dřív. Karolína ted ale hraje víc vypjatých zápasů s těžšíma soupeřkama a v těch logicky dochází častěji ke zvratům ... :)
Reagovat
Frick
Ke konci to skřípalo. Kája splnila povinnost, ale na chvalozpěvy místo není.

Tak nevim - dát na Laru Lucku, nedat na Laru Lucku...
Reagovat
FulnekUltras
Barča dnešek odčiní.
Reagovat
Dobry-den
Nezapomněla Karolína podat ruku rozhočí? Mám pocit, že se jí to stává nějak často.
Reagovat
kada.tom
Karol to nakonec zvládla a po sobotě je tak na tabuli očekávaný stav 1-1 :-)

A Cirstea tak dlouho vzdorovala, až prohrála ... nechtěl bych :-D
Reagovat
Frick
No, já jsem trochu doufal, že Barča Mugu dá.
Reagovat
EllNino
tvoje chyba
Reagovat
Frick
Chyba? Že jsem očekával, že nebude dělat Bára stupidní chyby?
Reagovat
EllNino
tak prohrála s hráčkou světové desítky, která nikdy ve Fedu neprohrála set ...

Bára musela hrát aktivně, jinak by neměla šanci, proto tolik chyb ... kdyby hrála údržbu, dneska by neusěla
Reagovat
kada.tom
tak 2-0 by bylo mnohem lepší, ale tak s ohledem na papírové předpoklady je ten stav 1-1 očekávaný
Reagovat
janek_da
Podle vývoje skore měla Sorana spíš v klidu vyhrát 2:0. Hrozně moc nepotvrzených brejků měla.
Reagovat
janek_da
Hm, Karolina teda fakt nepodala svůj nejlepší výkon
Reagovat
tommr
na výhru ve dvou to ale dneska stačilo a to je hlavní. Zítra proti Muguruze to už ale bude chtít vytáhnout trochu lepší výkon ...
Reagovat
Alexandria
Ano,Karolina Pliskova sa musi viac vynasnazit!Obe vyssie menovane hracky mam o oblube a zle nesiem ich vzajomne zapasy,ale taky je sport,taky je zivot.Poznamenavam,ze mam svoj velmi organizovany zivot,ale obcas tu napisem k WTA aj K ATP
Reagovat
Krisboy
Tele.
Reagovat
vrabejka
:D
Reagovat
kada.tom
Neskutečná střílená! Po TB plném zvratů nakonec 1. set bere Jo :-)
Reagovat
EllNino
Sorana má nervy z oceli tvl :D
Reagovat
EllNino
že by další prohra Yaniny z mečbolu během krátké doby ?
Reagovat
janek_da
uf a ted Janinka odvrátila
Reagovat
janek_da
tvl, málem rybička na síti na BP :-O
Reagovat
janek_da
ufff, Janinka, teda obě, skvěle
Reagovat
janek_da
a jee to tu zas! 15:40
Reagovat
janek_da
Sorana aaaut!!!
Reagovat
kada.tom
hmm, Karol trojčí ..
Reagovat
Dobry-den
Karolína nám bohužel Šafářovatí. Tak mizerné ryterny u ní nepamatuju.
Reagovat
smazaný uživatel
Karolína to teda pod kontrolou nemá
Reagovat
Frick
Lehký políček asi je na místě.
Reagovat
janek_da
sem to rači přepl na Janinku s Kirsteou, tam je to řežba
Reagovat
janek_da
A Kočoláda brejkla na 4:2
Reagovat
janek_da
uf, udržela z 15*:40
Reagovat
janek_da
6:2
Reagovat
janek_da
výměna servisů 1:1
Reagovat
janek_da
Sorana servíruje jak Karlovič
Reagovat
janek_da
Janinka začíná kolabovat
Reagovat
janek_da
ale nebála se, tak brejknout a je konec
Reagovat
janek_da
0*:30!
Reagovat
janek_da
15:40, tak Jani
Reagovat
janek_da
adopr D
Reagovat
Krisboy
Copak tyhle dvě, ale Tsonga se Zverevem, to je masakr! :D
Reagovat
kada.tom
Strýcová (CZE-8) - Al Nabhani (SAE-WC) => pak Sevastova/Stosur (do QF příp. Cibulková (SVK-3))
Plíšková Ka. (CZE-2) - BYE => Q/Garcia (do QF příp. Muguruza-Blanco (ESP-5))

Očekávaní QF
Kerber X Bacsinszky
Radwanska A. X Vesnina
Strýcová X Cibulková
Muguruza-Blanco X Plíšková Ka.
Reagovat
kada.tom
Al Nabhani (OMA-WC)
Reagovat
smazaný uživatel
A nečekaná vítězka Bacsinszky :-)
Bára má "bonusovouů soupěřku na rozehrání.
Reagovat
Frick
Tohle je asi jako fotbalovej zápas favorita s outsiderem, kdy favorit dá do 15. minuty góla na 1:0 a pak si to v klidu pohlídá. Takticky dobré řešení, pro nestraného diváka utrpení.
Reagovat
kada.tom
Karol to má pod kontrolou, tak snad to zvládne co nejrychleji, aby ušetřila síly :-)
Reagovat
janek_da
a na sety jsme srovnali na 2:2
Reagovat
tommr
tenisový krásy tenhle zápas sice moc nepobral, ale hlavní je, že to má Karolína pod kontrolou ... :)
Reagovat
Hector21
twl ale tenhle zápas mě fakt nebaví...

bum, síť; bum aut; bum míček v Havířově a do toho věčně v záběru v publiku ten kardinální blbec...
Reagovat
kada.tom
kdo je v záběrech?
Reagovat
FulnekUltras
ještě že jsem to neviděl ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Fran skvěle na stará kolena
Reagovat
kada.tom
AKS krásně vytekla s Francescou :-))))
Reagovat
Hector21
Franny může být deset let v síbrťáku a stejně jí porazí...muhehe
Reagovat
Frick
Stará Jeremiáška zaklela A.K.S. svým fialovým kouzlem.
Reagovat
kada.tom
Karol, pojď!
Reagovat
Frick
Myslím, že je to fér. Pomyslnou facku si za to svoje chování zasloužil.
Reagovat
EllNino
no, já doufám, že naše holky prohrajou, pak bys konečně dostal nějakou facku i ty :D
Reagovat
slacker
Nejses blbej?
Reagovat
kada.tom
neudělal nic extra špatného ... z mého pohledu je určitě někoho srazit na trati (zvlášť když to bylo i tak hodně diskutabilní, protože Loginov se tam motal) lepší projev chování než dopování ...

ale já myslím, že Martin musí být se 2 chybami hodně rád za bronz :-) navíc má parádní výchozí pozici do zítřejšího pursuitu
Reagovat
kada.tom
teď na ceremoniálu to bylo patrné - Martin je hodně, hodně spokojený a měl skutečnou radost z výsledku :-)
Reagovat
Frick
Loginov byl usvědčen a postrestán. Je to jako kdyby se po návratu nepodávaly ruce Maše.
Reagovat
kada.tom
však jasně ... ale ten jeho návrat je hodně podezřelý a diskutabilní, před pár týdny mu trest vypršel a on na ME a teď v mixu skoro jako kdyby ani nestál ... takže tak, zkrátka Martin se dopustil jednání, ke kterýmu se určitě snižovat nemusel, pokud si ale člověk dá dohromady souvislosti, pak se jeho jednání zase tak divit nemusí :-)
Reagovat
Frick
Na druhou stranu - musí mu bejt jasný, že jako po bývalym hříšníkovi (navíc z Ruska) se po něm antidopingovka bude pást víc než po kymkoliv jinym. Byl by cvok, kdyby to zkoušel i přesto. Za druhej přešlap je doživotní zákaz, někdy nazývám jako "sportovní trest smrti". Stálo by mu to v pouhých 25 letech za to?
Reagovat
kada.tom
věř tomu, že Rusům je to jedno, oni nemaj soudnost a myslí si, že se na to nepřijde ... takže já bych se v tomhle případě nedivil vůbec ničemu
Reagovat
blixa
Nevím, za co by si ji zasloužil. Zato ty kdybys měl dostat to co bys zasloužil, tak z tebe zbyde k nepoznání otlučená mrtvolka ...
Reagovat
slacker
i ty si zaslouzis byt znetvorenou mrtvolou
Reagovat
blixa
Asi budu mít s koťátkem delší pohovor, dohoda byla že první set ukáže co umí a pak nám to pustí. A nepustila !!! :(
Reagovat
Hector21
jo, žádnej whiskas

stejně jí to Bára pustila, aby to bylo zajímavější...
Reagovat
blixa
Whiskas, no fuj ! To nepapáme, aspoň Orijen !
Reagovat
Pedronegro
myslím, že se docela snažila, jenže Báře to nešlo :)
Reagovat
Frick
Opět ukázal, že i když v sezoně jsou výsledky všelijaké, tak na vrchol sezony se připravit dokáže. Poslední ranou si odstřelil bronz, to musí bolet. A sr.át. Strašně sr.át.
Reagovat
kada.tom
teď to říká v rozhovoru, je vidět, že 5. místo je super, ale prostě ta jedna rána ...
Reagovat
Frick
Tady nejde úplně o jednu ránu. Tady jde o to, že byla poslední.
Reagovat
Haitik
Dneska parádní závod! Škoda, že Ondra nedal tu poslední ránu.. :-/ Ale tak to je biatlon no.. :D Škoda i Johannese, ale i 2. místo je skvělé! Bylo vidět, že dal do závodu všechno.. Taky dneska výborný běh od Adama, jen ta střelba no.. Už se těším na zítřek na stíhačky.. :-))
Reagovat
blixa
Adam začíná běhat jako dábel, 8 běh je mazec. Střílí taky rychle, jen se ještě trefit a bude to tam ;-)
Reagovat
Frick
Lichý sety souhrně 1:12... to, mírně řečeno, neni dobrý...

Do zápasu dvojek (snad tedy bude!!!) bych tam hodil Lucii.
Reagovat
kada.tom
duel mezi Goffinem a Bautistou-Agutem byla skutečná lahůdka .. :-)
Reagovat
tommr
třetí set a tím i zápas rozhodly nevyužitý brejkboly Báry ve třetí hře. Muguruza se pak uklidnila a zbytečně nervní Báru jasně přehrála. Bára nemůže pomýšlet na výhru v takovýmhle zápase když udělá víc nevynucených chyb než ranařka Muguruza ... :(
Stav 0:1 po prvním zápase se ale musel čekat. Muguruza potvrdila, že se jí ve FC daří a cesta k úspěchu pro naše vede i nadále přes španělskou dvojku a debla ...
Reagovat
smazaný uživatel
Alespoň je ten Moravec nebo jak se jmenuje pátej. Dneska ze všech výsledků mám největší radost ze svých houskových knedlíků
Reagovat
smazaný uživatel
vole Báro hlavně že máš brejkbolu jak nas vole
Reagovat
EllNino
neunášíš dobře :D
Reagovat
Pedronegro
koťátko to ustálo, Bára bohužel ne ....
Reagovat
Krisboy
Jako útěchu doporučuju závěr zápasu Bautista Akut - Goffin. Pecka.
Reagovat
smazaný uživatel
Vole Báro vole co vole tam vole děláš vole takhle vole to vole prohraješ vole
Reagovat
PetaM
Bára dostala slušně nařezáno, hezky ...
Reagovat
EllNino
Bára se rozpadla jak juniorka, po brejkbolech ...
Reagovat
Hector21
škoda, neudržela to tempo ze druhého...
Reagovat
EllNino
ale prd ... prostě se složila, nevyužité brejkboly
Reagovat
kada.tom
hmm ... tak tohle se Báře nepovedlo :-/
bude to na Karol, no ...
Reagovat
smazaný uživatel
tohle Bára totálně pos..
Reagovat
EllNino
Kolaps ...
Reagovat
Hector21
teď jsem radši neodezíral, co tam Barča říkala... :))))
Reagovat
EllNino
Hlavně že mám vole psychologa
Reagovat
FulnekUltras
;)))
Reagovat
Jabadu
A všechno zadarmo. Mugu hraje tužku, ale stačí to.
Reagovat
Hector21
njn, to jsou ty brejky promrhané..
Reagovat
EllNino
takový chyby na brejkboly
Reagovat
Hector21
hmmm v pytli je to
Reagovat
smazaný uživatel
Ty vi vemeno Báro, hraj normálně a nevymejleš krávoviny
Reagovat
Pedronegro
teď si tam Valachová vyslechla slova, která možná ani neznala :)
Reagovat
Jabadu
Tři odevzdané balóny. Škoda.
Reagovat
tommr
jj tohle mohla bejt rozhodující hra ... :(
Reagovat
Jabadu
No, a už vymejšlí pitchoviny.
Reagovat
Pedronegro
ten Pinďa mi přijde jak po tahu, bez elánu :)
Reagovat
Krisboy
Asi byl náročnej banket :) Ale jinak on elán nepotřebuje, hlavně, aby ho měly holky.
Reagovat
Hector21
Sabalenka, ty holka jedna nešťastná :(
Reagovat
skott
Velká škoda, Aryna podávala na zápas a měla i mečbol. Proti ¨fedcupové¨ Bertens to mohla být neskutečná bomba...:(
Reagovat
Hector21
v TB stáhla z 1:5 na na 6:5 a bohužel to nedala...
Reagovat
EllNino
škoda přeškoda
Reagovat
Jabadu
"C .. co .. co .. jeď, ty dobytku! ... Co mě budíš?"
"Pane kníže, musíte si vzít prášek na spaní."
:-)
Reagovat
FulnekUltras
;)))))
Reagovat
Hector21
a šuup Barčo
Reagovat
Hector21
twl ale běžte do ...s ministryní...
Reagovat
janek_da
tak telovýcchovy se dá ještě zkousnout
Reagovat
Hector21
hmmm...fujbaba
Reagovat
tommr
druhej set už byl od Báry úplně o něčem jiným. Ve třetím by to mohla bejt slušná řežba ... :)
Reagovat
Lunej..
Jak jsem psala, Barce verim:) jooo
Reagovat
kada.tom
Ono to ještě možná půjde!
Reagovat
Hector21
Baaaruuuunaaaaa joooo
Reagovat
brixner
Že vona zase vodjela na turnaj veteránek, co?
;-)
Reagovat
Pedronegro
všichni přece víme, že je v Ostravě :)
Reagovat
janek_da
u milence?
Reagovat
Pedronegro
psala, že jede na tenis, tak ti nevím :)
Reagovat
FulnekUltras
;)))
Reagovat
brixner
MilencŮ...si chtěl jistě napsat! :-)
Reagovat
dadaft
někdy je na Báru fakt radost pohledět. ))
Reagovat
brixner
Že tu nejsou takový ty hejbací smajlící! Tady by se to imrvére hejbalo :-))
Teď to tady je takový vážně sterilně tenisový...Anebo i vobráceně ;-)
Ale je tu s váma prtča, to zas jó!
:-))
Reagovat
kada.tom
Báro, pojď! To otočíš! Zkus to!
Reagovat
smazaný uživatel
Bára má na zádech vypocenýho ptáka :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ale Garbiňe taky a většího
Reagovat
brixner
Můj soused se jmenuje René Pták :-)
Reagovat
Krisboy
https://youtu.be/zB1ASZDj7Gc?t=57
Reagovat
brixner
Tak náš Renda je tedy větší blb! Dal bych to i písemně :-)) Jenže má asi 110 kilo, takže to je dobrej kámoš :-)))
Reagovat
Hector21
to otočíš ty piškoto, jedu na ty nohy!!!
Reagovat
janek_da
skvělá výměna. A navíc se pak Bařena dostala dřív na lavičku, aby ušetřila síly.

Dobře teta! Trhej!
Reagovat
janek_da
jak jsem psal hned ji odpočinek navíc pomohl
Reagovat
Krisboy
Už trhá!!!
Reagovat
Krisboy
Wow! Paráda Baruš!!!
Reagovat
Hector21
krásná výměna-....
Reagovat
slacker
Bares lsune dneska mrda v hlave, co to tam predvadi za kravoviny? nechat spadnout jasny mic cumet na nens ze 2 metru a pak ucuknout rukou
Reagovat
Hector21
Bára teď radost jak z kalendářního grandslamu :)))))
Reagovat
Krisboy
Sakra teď jsem to zapnul a vůbec se mi to nelíbí.
Reagovat
brixner
No tak to zas vypni a dej si vodchod :-)))
Reagovat
Krisboy
Já si asi brzo vypnu tebe semizdá :D
Reagovat
brixner
Texempo hemenex...A sem v predeli :-)))
Reagovat
blixa
Chtělo by to velkou umělkyni, arizonskou pěnici abyste skončili s tím kočkováním :D
Reagovat
brixner
Ha, tys nám tu chyběl :-)))
Reagovat
dadaft
Bára se zvedla, to je vidět, škoda té dobře rozehrané výměny na brejkbol.
tak vydržať.
Reagovat
VlS
prodluž ty míče krucinál, všechno chodí na servis lajnu
Reagovat
smazaný uživatel
Tak aby holky tenhle víkend nenarazily....
Reagovat
VlS
no, tak by narazily
Reagovat
dadaft
tak, teď extrémně důležitý servisní game na úvod druhé sady,,,,,,,,,,,,,
Reagovat
Pedronegro
koťátko konečně nějaké chyby :)
Reagovat
blixa
Tak je to ještě malé koťátko ;-) :D
Reagovat
Pedronegro
jj, jen drobet přerostlé :)
Reagovat
brixner
Myslíš jako Lano? Tak to jó...
;-)
Reagovat
janek_da
Reagovat
kada.tom
jako Bára pořád může vyhrát, ale teda to by musela Muguruza-Blanco zvolnit a začít chybovat a Bára by se naopak musela vyhecovat k parádnímu výkonu ... tomu ale moc nevěřím :-(

každopádně Karol bude muset vyhrát, to je jasný ... jiná cesta není
Reagovat
r176
Kanááááááárrrrrrrrr dobře Báro :-))))
Reagovat
tommr
Bára je docela slušně mimo ... :(
Reagovat
PetaM
:D :D :D Frajerka :D Tak snad si uhraje aspoň jeden game ...
Reagovat
PetaM
A samozřejmě teď vyznívá strašně vtipně prohlášení Pály, že je třeba Muguruze vzít první set, protože když vyhrála první set ve FC, nikdy neprohrála :D :D Já myslím, že plán se celkem zdařil :D :D
Reagovat
tommr
Muguruza ve FC zatím ještě nikdy neprohrála a dokonce ani neztratila set a to hrála proti samejm těžkejm soupeřkám ...
Reagovat
dunphy
Tvl Bára může být ráda tak maximálně z toho, že to nebyl zlatý set. :D
Reagovat
smazaný uživatel
tvl kanár to snad ne
Reagovat
kada.tom
kanár lítá kolem Ostravar arény ... a asi je otázkou několika desítek vteřin, než do haly vletí :-/
Reagovat
VlS
Barčo, rozflákej raketu a normálně se naser, ale tohle nééé
Reagovat
Hector21
kočka s myší, žádné koťátko...
Reagovat
blixa
No jo, koťátko má drápky ostré, čerstvě nabroušené ...
Reagovat
Pedronegro
a tlapky určitě nezebou :)
Reagovat
blixa
Tak v hale ne :D
Reagovat
dadaft
vidím to zcela jasně --- Bára myslí na diváky, teď jakoby prohrává, ale příjde velký obrat plný emocí,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Reagovat
PetaM
Barča zatím netuší, co je první servis :D To je pak pro ranařky lehká práce ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
hm 0:3
Reagovat
VlS
Tak zatím se Barča moc nechytá.
Reagovat
kada.tom
Bára zatím v pozici sparing partnerky ... Muguruza-Blanco zatím perfektní :-(
Reagovat
COMEON
Sledujete niekto jej zapas s Kiki ? Ta Aryna hraje skvele
Reagovat
Lunej..
Bojuj, ja ti verim:)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist